Tel: 0766 245 554
Email: office@energiaconstiintei.ro


TOPICURI
postat de admin Miercuri, 30 Noiembrie, 2016 la 13:11 în categoria Misterele Lumii

innovaeditor/assets/Cartea Neagra Carmarthen.png
Adevăruri tăinuite în vechile manuscrise: Cartea neagră Carmarthen
În ultima vreme, au fost descoperite numeroase manuscrise misterioase care vorbesc despre secrete nebănuite. Uneori, cercetătorii care au examinat aceste manuscrise au găsit texte sau chipuri fantomatice ascunse sub o nouă scriere. Alte asemenea documente conţin relatări despre locuri enigmatice, necunoscute, sau evenimente incredibile, care au avut loc în trecutul îndepărtat al omenirii.
 
Iată de ce mi-am propus să trec în revistă unele dintre cel mai misterioase asemenea documente...
Unul dintre cele mai importante manuscrise medievale din Marea Britanie scoate la iveală fantomele trecutului. Vorbim despre Codex Carmarthenum sau Cartea neagră Carmarthen, care conţine urme grafice revelatoare despre trecut, descoperite după o amplă muncă de cercetare imagistică.
 
Sunt chipuri stranii şi versuri care au fost şterse, potrivit ultimelor cercetări, pentru a face loc altor scrieri. Cele două feţe înfricoşătoare ascunse vederii timp de secole, au fost aduse la lumină de către oamenii de ştiinţă ...

mai departe...

postat de admin Marti, 29 Noiembrie, 2016 la 11:32 în categoria Misterele Lumii

innovaeditor/assets/Calatorii in timp.png
Călători în timp şi experienţele lor
Călătoria în timp a fost întotdeauna văzută ca o invenţie a viitorului. Oamenii din viitor, plictisiţi de robotizarea vieţii de zi cu zi, de excursiile pe Lună sau Marte, devenite o rutină, îşi doresc să viziteze trecutul. În genul cum am vrea noi să facem o excursie în vremea dinozaurilor. Cu toate acestea, au existat şi există chiar si în zilele noastre oameni care susţin că au fost deja în viitor sau chiar că au făcut vizite în trecut. Aceste aşa zise călătorii sunt extrem de greu de verificat, dar există si câteva cazuri credibile.

Călătoria în timp, definiţie
Oameni de ştiinţă, cercetători şi savanţi au încercat să rezolve enigma timpului. Există ceva înainte de Big Bang, există undeva începutul timpului, va exista un sfârşit al timpului, putem călătorii înainte sau înapoi în timp? Unele dintre aceste întrebări au început să numai fie atât de grele, la ...

mai departe...

postat de admin Luni, 28 Noiembrie, 2016 la 13:05 în categoria General

innovaeditor/assets/Purificarea energiilor casei.png
Odată cu trecerea timpului, în casă se pot acumula energii negative, din diverse motive.
Un exemplu bun în acest sens îl constituie florile artificiale care favorizează acumularea de astfel de energii. Cel mai bun moment pentru a face curăţenie generală este primăvara, la începutul postului Paştelui. Cu această ocazie se poate face şi o curăţare energetică menită să înlăture energiile mai puţin benefice, acumulate în timp. În urma procedeului de purificare, energiile benefice din casă se vor împrospăta şi vor circula mai uşor prin locuinţă.

Purificarea locuinţei
Cum casa se comportă ca un burete, energiile benefice şi malefice se îmbibă în pereţi, în mobilă, în covoare şi în obiectele prezente în locuinţă. Cât despre energiile negative, acestea preferă colţurile încăperilor şi locurile foarte ferite din casă. Casa trebuie purificată imediat şi în cazul în care indivizii care locuiesc în ea au experimentat evenimente neplăcute sau sentimente de tristeţe şi supărare extremă.
 
Purificarea elimină ...

mai departe...

postat de admin Sâmbătă, 26 Noiembrie, 2016 la 12:05 în categoria General

innovaeditor/assets/Intretinerea bijuteriilor.png
Purtarea şi întreţinerea bijuteriilor
Există un set de reguli şi sugestii ce ar trebui urmate pentru menţinerea bijuteriilor într-o condiţie optimă. Bijuteriile nu se poartă în timp ce se face baie sau când se face curăţenie în casă. Explicaţia din spatele acestei reguli se referă la faptul că acestea se pot înnegri, decolora, zgâria sau poate fi afectată strălucirea şi structura internă a pietrelor.
 
De asemenea, nu trebuie lăsate prea mult timp expuse la soare deoarece îşi pot pierde luciul între diferiţii componenţi chimici ai bijuteriilor şi cei ai parfumurilor pot exista reacţii chimice. Pentru evitarea acestor reacţii, se recomandă întâi aplicarea parfumului. Bijuteriile placate trebuie tratate cu multă atenţie. În special vara, placajul poate fi afectat din cauza transpiraţiei.
 
De asemenea, nu se doarme cu bijuterii. Se păstrează în săculeţi din materiale moi sau în casete special destinate acestora. În mod ideal, fiecare bijuterie în parte, ar trebui păstrată într-o ...

mai departe...

postat de admin Sâmbătă, 26 Noiembrie, 2016 la 11:31 în categoria Dezvoltare personala

innovaeditor/assets/Increderea in sine.png
În ultimii ani, prin intermediul mijloacelor de comunicare în masă, în special pe calea internetului, suntem informaţi, tot mai des, despre organizarea unor multiple forme de dezvoltare personală, toate având ca scop final creşterea încrederii în sine a participanţilor la aceste ateliere, grupuri de lucru, cunoscute ca workshop-uri.

Necesitatea existenţei workshop-urilor
Explicaţia necesităţii acestor ateliere este următoarea: toate provocările vieţii moderne, bazate pe competivitate, pot fi gestionate doar pe fundamentul unei desăvârşite încrederi în forţele proprii - încrederea în sine. Iar încrederea în sine se învaţă! Tot astfel cum a fost învăţată şi lipsa încrederii în sine!
 
Copii fiind, cei mai mulţi dintre noi am învăţat lipsa încrederii în noi înşine, inoculată de către persoanele semnificative din copilăria noastră, din intenţii mult prea generoase, de super-protecţie. Părinţii, bunicii erau mereu gata să-şi întindă, precum o cloşcă, o aripă protectoare asupra noastră, pentru a ne feri de relele vieţii. Şi astfel, ne-am învăţat că ...

mai departe...

postat de admin Vineri, 25 Noiembrie, 2016 la 11:11 în categoria Dezvoltare personala

innovaeditor/assets/Fericirea este in noi.png
A fost odată un împărat care stăpânea o vastă şi bogată împărăţie.
Dar, de când împărăteasa îi dăruise o mică prinţesă, vestitul domnitor considera că giuvaerul cel mai de preţ al împărăţiei sale este frumoasa sa fiică. Şi ca nişte buni părinţi, împăratul şi împărăteasa aveau grijă să nu-i lipsească ceva micuţei. Orice şi-ar fi dorit prinţesa, dacă nu se găsea în palat ori în împărăţie, era adus, chiar şi de peste mări şi ţări. Nimic nu era de refuzat prinţesei.
 
Şi, cu toate acestea, deşi prinţesa avea mult mai mult decât şi-ar fi putut dori orice copil, adeseori se plictisea de jucăriile sale. Pe măsură ce creştea, copila se simţea tot mai tristă. Cum fraţi şi surori nu avea, dar nici tovarăşi de joacă, mica prinţesă se simţea însingurată. Se ascundea prin încăperile palatului, spre a scăpa de privirile supraveghetorilor săi.
 
De cum venea primăvara, micuţa prinţesă găsea bucuria de a ...

mai departe...

postat de admin Miercuri, 23 Noiembrie, 2016 la 10:17 în categoria Dezvoltare personala

innovaeditor/assets/De ce mintim.png
Nu cred că există om care să nu fi minţit vreodată, cu voie sau fără de voie, cu ştiinţă sau fără, iar cine susţine că da.... este un mincinos.

Minciuna stă cu regele la masă...
Oricând, oriunde, în toate domeniile vieţii se minte. Mint, politicienii, care pentru a ajunge la putere, în timpul campaniilor electorale, fac promisiuni pe care apoi nu le mai ţin; mint comercianţii care ademenesc clienţii pentru a face cât mai mult profit; mint cei care fac reclamă şi promit fericire şi împlinire pentru a reuşi să-şi plaseze produsele; mint bărbaţi şi mint femei, mint părinţi şi mint copii; copiii şi profesorii se mint reciproc.
 
Face parte din viaţa de zi cu zi să existe înşelăciunea şi minciuna. În permanenţă azi e în preajma omului. Dar, cu toată această omniprezenţă, dezamăgirea nu a fost eradicată, căci conştiinţa prevalează mereu şi are ultimul cuvânt.

De ce minţim?
În mod nefiresc, omul în ...

mai departe...

postat de admin Luni, 21 Noiembrie, 2016 la 13:27 în categoria Misterele LumiiMetafizică

innovaeditor/assets/Energia Vindecatoare.png
Despre cum să ne vindecăm prin metode complementare şi alternative unei medicini invazive, iată ce vă propun în articolul de faţă, o incursiune prin puterea de a fi ceea ce ne-a fost scris dintotdeauna, vindecători prin conexiunea la un plan al tuturor posibilităţilor.

Şi vom cunoaşte, iată, puterea infinită a energiilor vieţii, învăţând, prin intermediul materialului de faţă, cum să dăm viaţă Miraculoasei Sfere Energetice Purificatoare, sau Chi Ball-ului, o tehnică atât de cunoscută iniţiaţilor, dar oricând accesibilă oricui, şi în primul rând dumneavoastră, cititorilor revistei noastre, dacă faceţi minimul efort de a citi cele ce urmează!
 
Acordajul prin Chi Ball este unul dintre cele mai simple şi eficiente moduri de a trimite energie vindecătoare sau acordaje. Chi Ball-ul, sau Mingea Energetică, va fi umplut cu energia pe care tu o vizualizezi, pe care o iei din Univers, cu Lumina la care ai acces, prin drept Divin. Şi ai, dacă ai ...

mai departe...

postat de admin Joi, 17 Noiembrie, 2016 la 14:22 în categoria Misterele LumiiMetafizică

innovaeditor/assets/Puterea Sunetului.png
Studierea sunetului este cu adevărat o ştiinţă fascinantă, poate părea că este o zonă aridă, dar dacă priviţi cu atenţie la efectele pe care le au sunetele în viaţa noastră de zi cu zi, curând veţi realiza că există multe posibilităţi de folosire a sunetelor.

Sunetele transmit ceva diferit de la om la om şi de la stare la stare
Modul în care folosim sunetele poate trasmite ceva complet diferit, de la o frază spusă în şoaptă până la un ţipăt agresiv, sau chiar si o tăcere la un moment dat. Toate acestea pot spune multe de persoana care le foloseşte. Dar, sunetul nu influenţează doar viaţa noastră în timpul conversaţiilor, este mult mai mult decât atât. De exemplu, muzica - poate schimba complet starea de spirit a celui care o ascultă, în special atunci când o legăm de o amintire.
 
Acest lucru se numeşte evaluare ...

mai departe...[1] 2 3 4 5 6 7 ... 13 [pagina următoare]1-9 din 111