ritualuri-magice-pentru-bunastare-si-protectie

Ritualuri magice pentru bunăstare și protecție

Magia încearcă să ofere omului ceea ce acesta nu poate obţine prin mijloace naturale. Nu este suprinzător faptul că numeroase texte vechi de magie încearcă să propună soluţii pentru învierea celor dragi trecuţi în nefiinţă. Există o multitudine de ritualuri despre care se credea că ar fi putut readuce morţii la viaţă.

Tomogeneza

Chiar şi în magie, învierea morţilor este văzută ca un act nenatural ce poate avea consecinţe grave. Astfel, nu doar tehnicile de înviere ale morţilor au umplut numeroase cărţi de magie, ci şi consecinţele acestor ritualuri. O astfel de consecinţă este considerată tomogeneza. Tomogeneza se referă la procesul prin care un demon poate fi creat prin intermediul unei tehnici de înviere.

Asta înseamnă că, atunci când o vrajă de înviere este folosită, două găuri sunt create şi două entităţi spirituale pot intra în lumea celor vii. Una dintre acestea fiind spiritul fiinţei care are să fie în viată şi al doilea este o entitate de natură demonică care este creată în acest proces. În cazul în care exact o singură gaură se deschide, energia demonică reziduală din cealaltă dimensiune se poate prinde de entitatea spirituală care este invocată să treacă în lumea celor vii pentru a fi înviată.

Când ajunge în lumea celor vii, energia demonică reziduală se poate concentra şi poate rezulta în crearea unui nou demon. După terminarea vrăjii de înviere, cele două entităţi care au traversat abisul vor fi legate la nivel existenţial. Aceasta se referă la faptul că, dacă individul înviat moare, atunci şi noul demon dispare. De asemenea, existenţa noului demon este temporară.

ritualuri-magice-pentru-bunastare-si-protectie-00

Spiritul legat inseparabil de umbră

Acest lucru înseamnă că demonul va înceta să existe. Asta dacă nu reuşeşte să se materializeze sau dacă nu reuşeşte să îl ucidă pe individul proaspăt înviat pentru a rupe legătura. Vrăjile de înviere se ocupă cu schimbarea ordinii naturale a lucrurilor. Prin propunerea unui revers morţii, tomogeneza poate fi văzută că o consecinţă naturală extremă sau ca o datorie care trebuie plătită.

În trecut se credea că umbra unei fiinţe vii era sufletul sau o parte din sufletul fiinţei respective. În multe limbi, cuvântul pentru „umbră” este folosit şi cu sensul de „spirit”. Astfel, au fost dezvoltate numeroase practici şi ritualuri de influenţare a unei fiinţe prin intermediul umbrei sale. Prin acţionarea magică asupra umbrei, se acţiona asupra fiinţei în cauză.

Tot ceea ce se întâmpla cu umbra unei persoane era resimţit cumva în corpul fizic. Umbra era văzută ca fiind sufletul persoanei în manifestarea sa vie, iar când umbra nu era vizibilă se credea că sufletul s-a retras în interiorul corpului pentru a intra într-o stare temporară de hibernare. Când reapărea umbra, se credea că sufletul iese în afara corpului căpătând consistenţă.

Libertatea spiritului în timpul somnului

Se mai credea că spiritul poate părăsi corpul pentru perioade limitate de timp fără a provoca moartea individului. Această separare era periculoasă. Dacă cineva intervenea magic, putea captura sufletul şi, fără întoarcerea acestuia în corp, individul putea muri. Alţi vrăjitori puteau alege să lucreze asupra umbrei pentru a influenţa o anumită persoană.

Cum sugestia pentru realizarea unei anumite acţiuni vine din interior, a acţiona asupra umbrei putea însemna a acţiona asupra spiritului din interior şi a determina individul să facă ceea ce doreşte, vrăjitorul crezând că este din proprie iniţiativă. Urmând acelaşi principiu, unele triburi africane credeau că un om poate fi ucis dacă se aruncă o suliţă în umbra acestuia. Visele sunt văzute că fiind amintirile neclare ale perindărilor nocturne ale spiritului.

Cum viaţa omului este foarte fragilă şi poate înceta în orice moment, magia a încercat să ofere şi protecţie celor care aveau nevoie de ea. Aşa au apărut o multitudine de amulete şi talismane, fiecare cu diverse întrebuinţări. Crearea unei amulete constituia un ritual în sine şi putea fi făcută sau amprentata energetic numai de un iniţiat.

ritualuri-magice-pentru-bunastare-si-protectie

O multitudine de amulete și talismane

Fiecare amuletă are la bază un simbol şi, printre cele mai cunoscute amulete se numără: Crucea, Ankh-ul, Yin-Yang, Pentagrama, Hexagrama, simbolul chinezesc al norocului, Năzar-ul, Nodul Mistic, Ochiul atotvăzător şi Scarabeul Egiptean. Simbolul suveranilor egipteni, prin excelenţă, Ankh-ul este simbolul vieţii veşnice.

Tuturor faraonilor egipteni li se punea acest simbol în sarcofag pentru a le oferi protecţie şi pentru a le oferi şansa de a trăi veşnic în lumea de dincolo. De asemenea, Ankh-ul era dovada care atesta puterea şi rangul faraonului. Un alt simbol al suveranilor egipteni, scarabeul simbolizează viaţă lungă. De asemenea, el are puterea transformării, atunci când este folosit ca hieroglifă, scarabeul însemnând „a veni la fiinţă luând o formă dată”, „a fi”, „a deveni”.

Simbolul armoniei universale şi a legilor perpetue universului, Yin-Yang reprezintă unitatea în diversitate. Acolo unde este lumină va exista întotdeauna şi întuneric, iar acolo unde este întuneric va apărea mereu şi lumina. Yin reprezintă elementul feminin, întunecat, iar Yang este cel masculin, luminos. Din opoziţia celor două forţe rezultă armonia universală.

Geometria sacră din toate simbolurile simetrice

Pentagrama a fost, din cele mai vechi timpuri, un simbol mistic foarte puternic. Aceasta îl apară pe purtător de toate relele şi atrage norocul. Toate aceste calităţi sunt datorate faptului că fiecărui colţ al pentagramei îi este asociat un element. Astfel, elementele reunite împreună atrag influenţele benefice. De menținut faptul ca Pentagrama are la vârfuri un unghi de 27 de grade. La partea interioară in pentagonul format, unghiul acestui poligon este de 72 de grade.

De aici se deduce aceeași polaritate yin-yang a pentagramei care este asociată ființei umane vii. Dacă se adună cele două cifre, adică 27 cu 72, se obține cifra 99. Cifra 9 este cifra celei mai înalte entități care guvernează acest tărâm și este totodata poarta de ieșire a spiritelor după ispășirea pedepsei. Nimeni nu poate părăsi acest tărâm până nu-și împlinește karma.

Litera chinezească pentru noroc apare ca amuletă în multe variante. Ea apare pe medalioane, pe clădiri, în tablourile care pun în valoare caligrafia tradiţională chinezească şi în multe alte exemple. Prin purtarea acestei litere este atras norocul. Năzar-ul sau „ochiul albastru” este cel care are puterea de a proteja împotriva deochiului şi de a respinge energiile negative.


Aveți mai jos câteva modele de amulete, pandantive mistice sacre:

Pandantiv Copacul Vieții INOX &#...

Pandantiv Cheia Succesului, Prosp...

Pandantiv Cruciuliță INOX &#821...

Pandantiv Copacul Vieții ARGINT ...

Pandantiv Om Mani Padme Hum INOX ...

Pandantiv Cruciuliță Inox &#821...

Pandantiv Roata Norocului Vegvisi...

Pandantiv Vultur Protecție INOX ...

Pandantiv Pană Fulg ARGINT &#821...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Dragon Înaripat INOX &...

Pandantiv Steaua Lui David cu Zod...

Pandantiv Pană Fulg ARGINT &#821...

Pandantiv Crucea de Fier INOX &#8...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Steaua Lui David Hexagr...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Crucea de Fier INOX &#8...

Pandantiv Cruciulita Cruce Celtic...

Pandantiv Colț de Lup INOX &#821...

Pandantiv Cubul lui Metatron INOX...

Pandantiv Bufniță Cucuvea ARGIN...

Pandantiv Șarpe Cobra INOX &#821...

Pandantiv Triquetra ARGINT &#8211...

Pandantiv Ankh cu Ochiul Horus IN...

Pandantiv Lup Dacic INOX – ...

Pandantiv Ciocanul lui Thor INOX ...

Pandantiv Ochiul RA HORUS INOX &#...

Pandantiv Yin Yang, Floarea Vieț...

Pandantiv Iisus Hristos INOX &#82...

Pandantiv Floarea Vieții ARGINT ...

Pandantiv Cap de Bour, Taur INOX ...

 


Cunoașterea reprezintă puterea de a te elibera

Acest simbol poate fi purtat ca amuletă, dar el poate apărea şi pe avioane, clădiri, maşini sau în alte locuri. Originar din Tibet, nodul mistic reprezintă Samsara, ciclul etern al reîncarnărilor. De asemenea, el reprezintă înţelepciunea fără margini şi legătura strânsă dintre înţelepciune şi metoda aplicată. Simbol al înţelepciunii, el atrage energiile binevoitoare ale strămoşilor asupra urmaşilor acestora.

Ochiul atotvăzător are puterea de a oferi cunoaştere. El vede şi reflectă trecutul, prezentul şi viitorul. Deoarece cunoaşterea înseamnă putere, cel care îl deţine poate deveni cel mai versatil om de pe pământ. Astfel, în timp au apărut o multitudine de ritualuri magice ce pot fi folosite în scopuri şi intenţii diferite. De asemenea, ritualurile magice au dus şi la apariţia obiectelor magice ca amuletele, talismanele sau pandantivele mistice despre care se credea că au diferite proprietăţi şi că îl pot ajuta pe purtător în diverse privinţe. Toate acestea au îmbunătăţit viaţa omului sau, cel puţin, i-au oferit senzaţia că se află sub influenţa protecţiei divine.

 


 

Articole recente

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

principiul-il-separatio

Principiul Il Separatio

lupii-din-romania-protejati-datorita-britanicilor

Lupii din Romania protejaţi datorită britanicilor

ce-simbolizeaza-crucea

Rugăciunea cu efect paranormal

bioritmul-si-energia-ciclica

Bioritmul și Energia Ciclică

misterul-piramidelor

EGIPTUL ȘI PIRAMIDELE

unele-dintre-simbolurile-masoneriei

Unele dintre Simbolurile Masoneriei

ce-reprezinta-gandurile-unui-om

Ce reprezintă gândurile unui om?

aparitii-cu-sfanta-fecioara-maria-maica-domnului

Apariţii cu Sfînta Fecioară Maria, Maica Domnului

energia-scalara-cuantica-de-reconectare

Energia Scalară Cuantică Universală de Reconectare

armele-psihotronice-care-afecteaza-mintea-umana

Armele psihotronice care afectează mintea umană?

vulturul-simbolul-libertatii-si-al-puterii

Vulturul, simbolul libertății și al puterii

polaritatea-energetica-a-universului

Polaritatea Energetică a Universului

ce-semnifica-simbolul-zoroastru-sau-zarathustra

Ce Semnifică Simbolul Zoroastru sau Zarathustra

medicina-traditionala-chineza-si-echilibrul-polaritatilor

Medicina tradițională chineză și echilibrul polarităților

puterea-gandurilor

Puterea gândurilor

circulatia-sanguina-deficitara

Circulația sanguină deficitară

sovata-locul-de-revitalizare

Sovata, locul de revitalizare

istoria-ascunsa-a-religiilor

Istoria ascunsă a religiilor

misterul-cristalului-de-cuart-fermecat

Misterul cristalului de cuarț fermecat

ritualuri-magice-pentru-bunastare-si-protectie

Ritualuri magice pentru bunăstare și protecție

ce-simbolizeaza-pentagrama-si-pentaclul

Ce simbolizeaza Pentagrama sau Pentaclul

vlad-dracul-din-ordinul-dragonilor

Vlad Dracul din Ordinul Dragonilor

energia-unei-locuinte

Energia unei locuințe

se-doreste-robotizarea-omului

Se doreşte robotizarea omului?

constiinta-individuala-si-cea-colectiva

Conștiința individuală și cea colectivă

proiectele-haarp-si-sura

Proiectele HAARP și SURA

energia-constiintei

Energia Conștiinței

energiile-pozitive-si-negative-ale-casei

Energiile Pozitive și Negative ale Casei

reiki-si-restabilirea-echilibrului

Reiki și restabilirea echilibrului

fizica-cuantica-si-spiritualitatea

Fizica cuantică şi spiritualitatea

extracorporalitatea

Extracorporalitatea

puterea-de-a-empatiza

Puterea de a empatiza

aura-umana

Aura Umană

fecioara-maria-nascatoare-de-dumnezeu

Fecioara Maria Născătoare de Dumnezeu

metode-de-protectie-impotriva-energiilor-negative

Metode de Protecție Împotriva Energiilor Negative

ozn-uri-in-romania

OZN-uri în Romania

cristalele-uriase-din-mina-naica

Cristalele Uriașe din Mina Naica

ce-simbolizeaza-copacul-vietii

Ce simbolizează Copacul Vieții

matematica-limbajul-universal

Matematica, Limbajul Universal

endgame-blueprint-for-global-enslavement-documentar-tradus

ENDGAME – Blueprint For Global Enslavement (Documentar Tradus)

97%-owned-97%-posedat-documentar-tradus

97% Owned – 97% Posedat (Documentar Tradus)

talisman-amulete-si-pandantive-mistice-sacre

Talismane, Amulete și Pandantive Mistice Sacre

cine-dicteaza-traiectoria-lumii

Cine dictează traiectoria lumii

poarta-zeilor-din-hayu-marca-peru

Poarta zeilor din Hayu Marca, Peru

legatura-dintre-orgoni-energia-orgonica-si-wilhelm-reich-documentar-tradus

Legătura dintre Orgoni, Energia Orgonică și Wilhelm Reich

feng-shui-pentru-casa

Feng Shui pentru casă

energia-punctelor-cardinale

Energia punctelor cardinale

exista-fantome

Există fantome?

proiecte-desecretizate

Proiecte Desecretizate

sfanta_treime

Sfânta Treime

vindecatorii-si-campurile-magnetice

Vindecătorii şi câmpurile magnetice

fericirea-iluzie-superficiala-si-necesitate-existentiala

Fericirea, Iluzie Subiectivă și Necesitate Existențială?

inchiderea-societatii-planet-lockdown-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Închiderea Societății – Planet Lockdown (Documentar Tradus)

protectie-impotriva-energiilor-negative

Protecție Împotriva Energiilor Negative

simbolistica-runelor-si-piatra-kesington

Simbolistica Runelor și Piatra Kensington

mandalele-si-beneficiile-lor

Mandalele și beneficiile lor

ce-simbolizeaza-crucea

Sfânta Cruce

inexplicabil-structuri-misterioase-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana-00

INEXPLICABIL – Structuri Misterioase (Documentar Tradus)

water-the-great-mystery-apa-marele-mister

WATER – The Great Mistery (APA – Marele Mister) Documentar Tradus

universul-holografic-si-esenta-spirituala-a-acestuia

Universul Holografic, Creație a Mentalului Conștient și Subconștient

biblioteca-de-manuscrise-din-tibet

Biblioteca de manuscrise din Tibet

misterul-piramidelor

Misterul Piramidelor

civilizatii-antice-avansate-tehnologic-disparute

Civilizaţii antice, avansate tehnologic, dispărute!

fenomenul-numit-vocea-electronica

Fenomenul numit Vocea Electronică

geometria-sacra

Geometria Sacră

ingerii-pazitori

Îngerii Păzitori

deochiul-sau-ochi-deochi

Deochiul sau Ochi Deochi

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-scarabeul-carabus

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Scarabeul Cărăbuș

triskelion-sau-triskele-origine-insemnatate-simbolistica

Triskelion sau Triskele – Origine, Însemnătate, Simbolistică

ce-simbolizeaza-o-septagrama-heptagrama-sau-septegrama

Ce simbolizează Septagrama Heptagrama sau Septegrama

ce-reprezinta-inseamna-sau-simbolizeaza-sri-yantra-shri-yantra-shree-yantra

Ce Reprezintă, Înseamnă sau Simbolizează Sri Yantra

simbolul-svastica-origine-semnificatie-insemnatate

Simbolul Svastica, Origine, Semnificație, Însemnătate

ce-efect-are-luna-asupra-vietii-pe-pamant

Ce Efect are Luna Asupra Vieții pe Pământ

soarele-purtatorul-vietii-lumilor-ce-reprezinta-simbolizeaza-semnifica-inseamna-soarele

Soarele, Purtătorul Vieții Lumilor

ce-reprezinta-semnifica-sau-simbolizeaza-pana-de-pasare

Ce Reprezintă, Semnifică sau Simbolizează Pana de Pasăre

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-runele-celtice

Ce Semnifică sau Simbolizează Runele Celtice

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-valknut

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Valknut

ce-simbolizeaza-ochiul-providentei-in-triunghi-si-cerc

Ce simbolizează Ochiul Providenței în Triunghi și Cerc

iesirea din matrix

Ieșirea din Matrix

ce-semnifica-reprezinta-simbolizeaza-vulturul

Ce Semnifică, Reprezintă, Simbolizează Vulturul

ce-simbolizeaza-semnifica-roata-norocului-busola-magica-vegvisir

Ce Simbolizează, Semnifică Roata Norocului, Roata Dharma sau Busola Magică Vegvisir

energia-orgonica-albastra

Energia Orgonică Albastră

ce-simbolizeaza-sau-semnifica-corbul-cioara

Ce Simbolizeaza sau Semnifica Corbul Cioara

ce-simbilizeaza-sau-semnifica-triquetra

Ce Simbolizează sau Semnifică TRIQUETRA

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-om-mani-padme-hum

Ce Semnifică sau Simbolizează Om Mani Padme Hum

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-ursul

Ce Semnifică sau Simbolizează URSUL

fleur-de-lis-lys-floarea-de-lis-lys-origine-simbolistica-beneficii

Fleur de Lis / Lys (Floarea de Lis / Lys) Origine Simbolistică Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-dragonul

Ce Simbolizează (Semnifică) Dragonul

crucea-celtica-origine-simbolistica-semnificatie-beneficii

Crucea Celtică – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-vajra-dorje

Ce Simbolizează (Semnifică) Vajra sau Dorje

ce-simbolizeaza-semnifica-lupul

Ce Simbolizează (Semnifică) Lupul

ce-simbolizeaza-semnifica-cheia-o-cheie

Ce Simbolizează (Semnifică) Cheia sau o Cheie

ce-simbolizeaza-semnifica-cerbul

Ce simbolizează, semnifică Cerbul

taur-zimbru-bour-origine-simbolistica-semnificatie-beneficiu

Taur, Zimbru, Bour – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficiu

caduceu-origine-semnificatie-beneficiu

Caduceul – Origine, Semnificație, Beneficiu

moneda-sau-banut-aducator-de-noroc-simbolistica-semnificatie

Monedă sau Bănuț aducător de noroc – Simbolistică, Semnificație

bufnita-sau-cucuveaua-simbolistica-semnificatie

Bufnița sau Cucuveaua – Simbolistică, Semnificație

limbajul-simbolurilor-mistice-sacre

Limbajul Simbolurilor Mistice Sacre

ciocanul-lui-thor-origine-semnificatie-beneficii

CIOCANUL LUI THOR – Origine, Semnificație, Beneficii

simbolul-aum-om-origine-semnificatie-beneficiu

Simbolul Aum Om – Origine, Semnificație, Beneficiu

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (4 voturi, media: 4,50 din 5)

Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *