ce-semnifica-sau-simbolizeaza-runele-celtice

Ce Semnifică sau Simbolizează Runele Celtice

Runele (proto-germanice * rūnō „rune”; * rūna-stabaz „literă runică”) sunt literele dintr-un set de alfabete înrudite. Acestea sunt cunoscute sub numele de alfabete runice. Alfabetele runice au fost folosite pentru a scrie diferite limbi germanice înainte de adoptarea alfabetului latin. Mai era folosit și pentru scopuri specializate ulterior.

Variantele scandinave sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de futhark sau fuțark. Acestea sunt derivate din primele șase litere ale alfabetului: F, U, Þ, A, R și K). Varianta anglo-saxonă este futhorc sau fuțorc (datorită schimbărilor de sunet suferite în limba engleză veche de numele celor șase litere). Cele mai vechi inscripții runice datează din jurul anului 150 d.Hr.

Caracterele au fost în general înlocuite cu alfabetul latin, deoarece cultele care folosiseră runele au fost creștinate, în aproximativ 700 d.Hr. în Europa centrală și 1100 d.Hr. în nordul Europei. Cu toate acestea, utilizarea runelor a persistat în scopuri specializate în nordul Europei. Până la începutul secolului al XX-lea, runele erau folosite în Suedia rurală în scopuri decorative în Dalarna și pe calendarele runice.

Cele trei alfabete cunoscute

Trei cele mai cunoscute alfabete runice sunt Elder Futhark (în jur de 150-800 d.Hr.), Anglo-Saxon Futhorc (400–1100 d.Hr.) și Futhark mai tânăr (800–1100 d.Hr.). Futharkul mai tânăr este împărțit în continuare în rune cu ramuri lungi (numite și daneze, deși au fost folosite și în Norvegia, Suedia și Frisia). Runele cu ramuri scurte sau Rök (numite și suedez-norvegiene, deși au fost folosite și în Danemarca).

Și mai sunt și runele stavlösa sau Hälsinge (runele fără stav). Futharkul mai tânăr s-a dezvoltat în continuare în rune medievale (1100–1500 d.Hr.) și în rune dalecarliene (c. 1500–1800 d.Hr.). Din punct de vedere istoric, alfabetul runic este o derivare a scripturilor italice vechi ale antichității, cu adăugarea unor inovații.

Ce variantă a ramurii italice vechi a dat naștere în special runelor, nu se știe cu exactitate. Sugestiile includ ca și candidat raetic, venetic, etrusc sau latin vechi. La acea vreme, toate aceste scripturi aveau aceleași forme de litere unghiulare potrivite pentru epigrafie, care ar deveni caracteristice runelor.
Procesul de transmitere a scriptului este necunoscut.

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-runele-celtice-01

Pietre cu rune la Muzeul National din Danemarca

Secretele din spatele cortinei

Cele mai vechi inscripții se găsesc în Danemarca și nordul Germaniei. O „ipoteză germanică vestică” sugerează transmiterea prin intermediul grupurilor germanice Elbe, în timp ce o „ipoteză gotică” presupune transmiterea prin expansiunea est germanică. Numele provine dintr-o formă proto-germanică reconstruită ca rūnō, care înseamnă „secret, mister; conversație secretă; rune”.

Este sursa goticului runa („secret, mister, sfat”), engleză veche rún („șoaptă, mister, secret, rună”), saxon vechi rūna („sfat secret, discuție confidențială”), germană veche rūna („secret, mister”) și norvegiană veche rún („secret, mister, rună”). Termenul este legat de proto-celticul rūna („secret, magie”), dar este dificil de spus dacă sunt înrudite sau reflectă o împrumutare timpurie din limba celtică. În irlandezul modern, „rún” înseamnă „secret”.

Se spune că se bazează pe inscripții latine vechi. Pietrele runelor sunt pline de istorie puternică și magică, așa că au fost foarte venerate și utilizate cu extremă prudență. În culturile nordice și în alte regiuni din Europa de Nord, se credea că dețin puteri divinatorii puternice și, ca atare, erau luate foarte în serios.

Cele trei familii de alfabete runice

Alfabetul runic deține în mod tradițional 24 de litere. Uneori seturile vin cu o piatră goală numită Runa lui Odin. Rolul acesteia, este să simbolizeze ceea ce nu este menit să fie cunoscut încă. Odin este Dumnezeul nordic care a sacrificat un ochi pentru a vedea tot ce se întâmplă în lume. Ca atare, dacă ai această rună, înseamnă că nu era timpul ca anumite informații să fie dezvăluite încă.

Alfabetul runic Elder Futhark este împărțit în 3 părți egale din opt rune fiecare: Freett’s Aett, Heimdall’s Aett și Haeg’s Aett („aett” care înseamnă familie). Aceste trei părți spun povestea ciclurilor vieții. Primul set de rune este reprezentativ pentru găsirea rădăcinilor noastre în planul material și pentru acumularea posesiunilor lumești.

Ca atare, deține rune care simbolizează lucruri precum vitele (principalul indicator al bogăției din acele vremuri), comunicarea și vigoarea. Următorul set de rune povestește despre creșterea și maturitatea noastră, deține rune precum obstacole, soartă și recoltare / abundență. Setul final de rune descrie spiritualitatea și moștenirea noastră în curs de dezvoltare. Include rune precum nașterea, comunitatea, intuiția și moștenirea.

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-runele-celtice-02

FREYR’S AETT

 

FREYR’S AETT:
În mitologia nordică, Freyr era conducătorul păcii, fertilității, ploii, soarelui și fiul mării, Zeul Njörd.

 • 1. Fehu ᚠ – „Bovine / Bogăție”

Primul literă din limbajul Elder Futhark, Fehu, indică prosperitate și bogăție materială, fie câștigată, fie venituri obținute. Poate reprezenta noroc, abundență și succes financiar în viitorul apropiat. Se poate lega și de succesul social. Nu toată lumea alege să citească o rună inversată („merkstave”) dacă apare așa, dar dacă acest lucru rezonează cu tine, semnificația inversată poate indica pierderea bunurilor personale sau a veniturilor, o scădere a stimei de sine sau ceva alt tip de lupte. În Tarot, acest lucru ar putea fi văzut în cartea ”Turnul”.
CUVINTE CHEIE: Abundență, noroc, speranță, prosperitate

 • 2. Uruz ᚢ – „Bou / Putere”

Al doilea, Uruz, este reprezentativ pentru taurul sălbatic. Aceasta este o piatră de forță, rezistență, muncă grea, perseverență, motivație și determinare. Poate indica o perioadă de mare energie, viteză și sănătate. De asemenea, arată o putere și masculinitate în creștere. Inversat, poate indica o pierdere de sănătate, rezistență, blocaj, dominația celorlalți asupra ta sau forță greșită. În Tarot, acest lucru poate fi văzut în cartea ”Preoteasa Superioară”.
CUVINTE CHEIE: Forță, rezistență, sănătate, curaj

 • 3. Thurisaz ᚦ – „Ciocan / uriaș”

Aceasta reprezintă ciocanul lui Thor sau un uriaș. Ca atare, indică o direcție puternică de energie și forță, fie pentru atac (distrugere, cucerire), fie pentru apărare, deci poate indica conflict. Acest lucru ar putea fi de curățare și cu efect purgativ. Inversat, ar putea însemna lipsă de apărare, constrângere, ciudă sau trădare. Poate fi văzut ”Împăratul” în Tarot.
CUVINTE CHEIE: Apărare, provocare, pericol

 • 4. Ansuz ᚫ – „Mesaj”

Ansuz este runa comunicării. Este reprezentativ pentru Dumnezeul ancestral Odin și indică astfel un mesaj divin sau o revelație care urmează a fi primită. Poate însemna și sfaturi bune, înțelepciune, adevăr, inspirație și entuziasm. Inversat ar putea indica o comunicare greșită, înșelăciune, neînțelegeri și manipulare.
CUVINTE CHEIE: Revelație, semne, viziuni


Aveți mai jos câteva produse cu Rune:

Pandantiv Soare cu Rune Simbol So...

Pandantiv Valknut Odin cu Rune IN...

Pandantiv Pentagramă Pentaclu IN...

Pandantiv Valknut Odin cu Rune IN...

Pandantiv Dragon Ouroboros INOX &...

Pandantiv Roata Norocului Busola ...

Pandantiv Copacul Vieții Ebraic ...

Pandantiv Ciocanul lui Thor INOX ...

Pandantiv Steaua Lui David cu Zod...

Pandantiv Steaua Lui David Hexagr...

Pandantiv Valknut Odin cu Rune IN...

Pandantiv Roata Norocului Vegvisi...

Pandantiv Arborele, Copacul Vieț...

Pandantiv Cheia Succesului, Prosp...

Pandantiv Triquetra INOX – ...


 • 5. Raidho ᚱ – „Călătorie”

Raidho este indicativul unei călătorii și reprezintă o roată. Aceasta ar putea fi atât călătorie fizică, ca într-o vacanță sau o mutare în altă casă, fie o călătorie spirituală pentru extinderea orizonturilor voastre. Poate indica, de asemenea, că lucrurile sunt puse în perspectivă, evoluție și ciclul vieții. Inversat înseamnă rigiditate, nedreptate, iraționalitate și perturbare.
CUVINTE CHEIE: Progres, mișcare, evoluție, perspectivă

 • 6. Kenaz ᚲ – „Torță”

Kenaz este flacăra sau torța. Ca atare, reprezintă farul adevărului și găsirea adevăratului vostru nord, ghidat de propria lumină strălucitoare. Poate indica faptul că ceea ce anterior nu era cunoscut poate ieși la iveală, secretele pot fi vărsate și că sunteți pe calea cea bună de a vă găsi adevărata chemare în viață. De asemenea, înseamnă cunoaștere, creativitate, inspirație, vitalitate, regenerare și energie. Inversat poate indica faptul că vă lipsește viziunea, că sunteți blocați într-o rutină lipsită de creativitate, o speranță falsă și instabilitate.
CUVINTE CHEIE: Iluminare, cunoaștere, înțelegere

 • 7. Gebo ᚷ – „Cadou”

Gebo este runa cadourilor. Este un simbol atât pozitiv, care indică faptul că ești în posesia multor daruri și talente sau că cineva îți va oferi binecuvântări abundente, cât și negativ, al incheierii unui ciclu de experiență pozitivă. De asemenea, se referă la generozitate, echilibru și relații pozitive. Nu are un sens inversat d.p.d.v. vizual dar latura opusă a darului, este pierderea de bunuri materiale, spirituale și chiar moartea.
CUVINTE CHEIE: Generozitate, parteneriat, cadouri

 • 8. Wunjo ᚹ – „Bucurie”

Wunjo este reprezentativ pentru steagul și victoria clanului. Reprezintă triumf și bucurie, siguranță, protecție, sărbătoare și apartenență. De asemenea, poate indica armonie, prosperitate și recompense spirituale. Inversat, poate indica durere, înfrângere și pierdere.
CUVINTE CHEIE: Plăcere, bucurie, sărbătoare, sărbătoare, confort

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-runele-celtice-03

HEIMDALL’S AETT

HEIMDALL’S AETT:
În mitologia nordică, Heimdall era supraveghetorul zeilor.

 • 9. Hagalaz ᚺ – „Test”

Hagalaz reprezintă grindina. Această formă naturală de dezastru care izbucnește din senin și are puterea de a distruge culturile atât de necesare, este în mod similar indicativă a schimbării bruște și cataclismice. Similar cu cartea Turnul din tarot, Hagalaz reprezintă o schimbare inevitabilă care ne-a scăpat din mâini, dar cât de distructivă ajunge să fie, depinde dacă suntem capabili să rezolvăm furtuna cu har. După cum se spune, unele furtuni vin să ne lămurească drumul. Lecția lui Hagalaz este să învățăm din greutățile noastre și să creștem prin greșelile noastre. Nu are un sens inversat.
CUVINTE CHEIE: Distrugere, mânie naturală, forțe necontrolate, test

 • 10. Nauthiz ᚾ – „Nevoi”

Nauthiz este o indicație a nevoilor noastre. De ce ai nevoie pentru a te simți stabil emoțional și împlinit? Îți iei suficient timp pentru a echilibra munca, jocul și odihna? Evaluarea nevoilor noastre și observarea locului unde ne-ar putea lipsi, n poate ajuta să avem mai multă grijă de noi înșine în viitor. De asemenea, poate indica întârzieri, restricții și rezistență. Acesta este un moment pentru a practica răbdarea. Nauthiz inversat poate indica depresie, sărăcie și suferință. În mod similar, în Tarot, putem privi la ”Pustnic” un timp. Este necesar pentru a ne întoarce spre interior.
CUVINTE CHEIE: Nevoia, restricția, dezacordurile, rezistența, supraviețuirea

 • 11. Isa ᛁ – „Gheață”

Isa reprezintă gheața. Este simbolul cărții ”Spânzuratul” din Tarot. Evidențiază nevoia de a face o pauză, de a aștepta, deși poate exista senzația de a fi blocat în gheață, uneori este nevoie de o pauză pentru a pune lucrurile în perspectivă. Așteptăm până când am adunat toate informațiile, toate laturile poveștii, ne-am făcut corect cercetările sau pur și simplu am permis Universului să se desfășoare. De asemenea, poate indica frustrare sau blocaje psihologice. Isa nu are un sens inversat.
CUVINTE CHEIE: Suspendare, așteptare, întârziere, liniștire, frustrare

 • 12. Jera ᛃ – „Recoltare”

Jera este reprezentativă pentru recoltă. Aceasta indică faptul că acum putem culege ceea ce am semănat și ne putem bucura din plin de abundența noastră. Dacă nu simțiți că aveți multe binecuvântări, poate arăta că, fie o descoperire este pe drum, fie că este timpul să faceți un bilanț și să exprimați recunoștință pentru ceea ce aveți (veți fi surprins de cât de multe recunoștințe puteți pune întotdeauna în listă, într-un jurnal de recunoștință)! De asemenea, reprezintă ciclul de viață și natura ciclică a Mamei Pământ. Nu poate fi inversat.
CUVINTE CHEIE: An, concluzie, recoltă, ciclul de viață


Aveți mai jos câteva produse cu Rune:

Pandantiv Roata Norocului Busola ...

Pandantiv Steaua Lui David Hexagr...

Pandantiv Copacul Vieții Ebraic ...

Pandantiv Dragon Ouroboros INOX &...

Pandantiv Soare cu Rune Simbol So...

Pandantiv Valknut Odin cu Rune IN...

Pandantiv Valknut Odin cu Rune IN...

Pandantiv Arborele, Copacul Vieț...

Pandantiv Steaua Lui David cu Zod...

Pandantiv Triquetra INOX – ...

Pandantiv Roata Norocului Vegvisi...

Pandantiv Ciocanul lui Thor INOX ...

Pandantiv Valknut Odin cu Rune IN...

Pandantiv Cheia Succesului, Prosp...

Pandantiv Pentagramă Pentaclu IN...


 • 13. Eihwaz ᛇ – „Tisa”

În mitologia nordică, copacul Yew, Yggradisil, este reprezentativ pentru Copacul Vieții. Ca atare, se referă la ciclul vieții, similar cu cartea ”Death” în tarot (care înseamnă moartea unui vechi mod de a fi sau a unei perioade de viață, nu a morții efective neapărat). Poate reprezenta, de asemenea, fiabilitate, încredere, iluminare și un simț al scopului. Inversat, poate însemna distrugere și confuzie.
CUVINTE CHEIE: Supraviețuire, inspirație, rezistență, cunoaștere sacră

 • 14. Perthro ᛈ – „Destin”

Aceasta este runa jucătorului și, ca atare, reprezintă ceașca de zaruri sau averea. Aceasta indică faptul că influențele din viață pot fi reduse la întâmplare și, prin urmare, pot merge fie bine, fie rău. Lecția de aici este să înveți să iei mâna care ți-a fost acordată și să faci limonadă din lămâi. În Tarot, acest lucru ar fi similar cu cartea ”Roata Norocului”. Poate reprezenta, de asemenea, semnificații ascunse, secrete și schimbări. Inversat poate indica stagnare și pierderea credinței.
CUVINTE CHEIE: Soartă, mistere, ocultă, fertilitate feminină

 • 15. Algiz ᛉ – „Cerbul”

Algiz este cerbul, reprezentând astfel apărare și protecție. Dacă îl obții, înseamnă că ai puterea internă de a-ți manifesta visele și că ghidurile tale spirituale te protejează de-a lungul drumului tău. Se spune că acționează ca un scut care să te protejeze împotriva răului. Poate reprezenta, de asemenea, o trezire și o intuiție puternică. Inversat înseamnă că ar putea exista un pericol ascuns.
CUVINTE CHEIE: Protecție, gardian, trezire, curaj

 • 16. Sowilo ᛋ – „Soare”

Sowilo este simbolul fericit al soarelui. Reprezintă un timp de bucurie, abundență, noroc și voie bună. Este un motiv de sărbătoare și poate indica succesul obiectivelor tale, o sănătate optimă și o putere elementară. Nu are un sens inversat. În Tarot, cartea sa este Soarele.
CUVINTE CHEIE: Succes, vitalitate, inspirație, dreptate

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-runele-celtice-04

TYR’S AETT

TYR’S AETT:
Tyr, Zeul nervegian al cerului, reprezentantul războiului și al dreptății.

 • 17. Tiwaz ᛏ – „Victorie”

Tiwaz este reprezentativ pentru vârful de săgeată al războinicului Zeu Tyr. Arată că sunteți capabil să vă îndreptați calea prin toate necazurile și dețineți abilități de conducere, autoritate și raționalitate. Poate indica victoria și cunoașterea adevăratelor tale puncte forte, cu dorința de sacrificiu de sine. Inversat poate indica energii creative blocate, supraanaliză, dezechilibru și lipsă de pasiune. În Tarot, poate fi văzut ca ”Justiția”.
CUVINTE CHEIE: Leadership, raționalitate, victorie, onoare

 • 18. Berkana ᛒ – „Mesteacăn“

Berkana este runa nașterii. Ea reprezintă Zeița Mesteacănului și astfel indică fertilitatea și creația, nu doar a unei nașteri reale (sensul său tradițional), ci și a proiectelor, parteneriatelor și renașterii. Indică o creștere mentală și fizică și o putere regenerativă și eliberarea spiritului. Inversat poate indica probleme familiale, anxietate, neglijență și pierderea controlului.
CUVINTE CHEIE: Fertilitate, creștere, reînnoire, noi începuturi

 • 19. Ehwaz ᛖ – „Cal”

Ehwaz este calul. Acesta reprezintă ajutorul de încredere al omului, singura noastră formă de transport din trecut. Acesta indică o mișcare înainte și o schimbare în bine cu progrese treptate, dar constante. Poate arăta, de asemenea, munca în echipă, încredere și loialitate. Inversat poate arăta neliniște, pofta de schimbare, neîncredere sau dizarmonie. Poate fi văzut ca și cartea Tarotului ”Iubitorilor”.
CUVINTE CHEIE: Progres, mișcare, armonie, încredere, loialitate

 • 20. Mannaz ᛗ – „Om”

Mannaz este reprezentativ pentru omenire și umanitate. Acesta cuprinde pe sine, identitatea și relația cu ceilalți. Este ordinea socială și cooperarea poate fi de așteptat cu această rună. Inversat poate indica auto-iluzie, manipulare control tiranic și dezbinare.
CUVINTE CHEIE: Umanitate, ordine socială, comunitate, relații


Aveți mai jos câteva produse cu Rune:

Pandantiv Cheia Succesului, Prosp...

Pandantiv Steaua Lui David Hexagr...

Pandantiv Roata Norocului Busola ...

Pandantiv Valknut Odin cu Rune IN...

Pandantiv Valknut Odin cu Rune IN...

Pandantiv Pentagramă Pentaclu IN...

Pandantiv Dragon Ouroboros INOX &...

Pandantiv Ciocanul lui Thor INOX ...

Pandantiv Arborele, Copacul Vieț...

Pandantiv Steaua Lui David cu Zod...

Pandantiv Soare cu Rune Simbol So...

Pandantiv Copacul Vieții Ebraic ...

Pandantiv Triquetra INOX – ...

Pandantiv Roata Norocului Vegvisi...

Pandantiv Valknut Odin cu Rune IN...


 • 21. Laguz ᛚ – „Lac”

Laguz reprezintă elementul apei și, prin urmare, este legat de emoțiile, visele și intuiția noastră. Indică o putere vindecătoare de reînnoire, imaginație sporită și abilități psihice. Se poate raporta și la mistere, secrete, necunoscut și lumea de apoi. Inversat poate indica frica, judecata greșită, lipsa de creativitate și evitare. Aceasta poate fi văzută ca și cartea de Tarot ”Steaua”.
CUVINTE CHEIE: Mare, intuiție, imaginație, vindecare, vise, mistere

 • 22. Ingwaz ᛝ – „Fertilitate”

Ingwaz este runa fertilității, reprezentând zeul pământului Ing. Aceasta indică faptul că fertilitatea masculină, virtuțile comune, bunul simț, bunăstarea, forța, familia, odihna și uniunea. Nu are sens invers. Aceasta poate fi văzută ca și cartea ”Judecata” din Tarot.
CUVINTE CHEIE: Sarcină, creștere interioară, virtute, pace

 • 23. Othala ᛟ – „Moștenire”

Othala este runa moștenirii. Ea povestește despre moștenirea noastră durabilă, moștenirea spirituală, valorile care se aliniază la ceea ce este cu adevărat important, prosperitatea comunitară și valorile fundamentale. Inversat, acesta poate indica o karma proastă și prejudecăți false.
CUVINTE CHEIE: Moștenire, moștenire, creștere spirituală, abundență

 • 24. Dagaz ᛞ – „Zori”

Dagaz reprezintă zorii dimineții. Arată venirea noului început și sfârșitul ciclului actual. Se apropie noi începuturi și sunt posibile noi descoperiri, conștientizare și treziri. Reprezintă puterea transformatoare a schimbării și că este un moment bun pentru a începe o nouă aventură. Un simbol final, pozitiv, al speranței, certitudinii și securității, nu are sens invers. Aceasta ar fi finalizarea ciclului cu cartea ”Temperanța” în Tarot.
CUVINTE CHEIE: Ziua, trezirea, conștiința, claritatea, speranța, echilibrul, creșterea

 • 25. Runa lui Odin

După cum am menționat, unele seturi vin cu o rună goală opțională care indică secretele zeului nordic al creației. Se înțelege că nu ar fi de trebuință să avem toate răspunsurile și este în regulă dacă ne conformăm cu ceea ce știm până în acest moment.

 


 

Articole recente

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

principiul-il-separatio

Principiul Il Separatio

lupii-din-romania-protejati-datorita-britanicilor

Lupii din Romania protejaţi datorită britanicilor

ce-simbolizeaza-crucea

Rugăciunea cu efect paranormal

bioritmul-si-energia-ciclica

Bioritmul și Energia Ciclică

misterul-piramidelor

EGIPTUL ȘI PIRAMIDELE

unele-dintre-simbolurile-masoneriei

Unele dintre Simbolurile Masoneriei

ce-reprezinta-gandurile-unui-om

Ce reprezintă gândurile unui om?

aparitii-cu-sfanta-fecioara-maria-maica-domnului

Apariţii cu Sfînta Fecioară Maria, Maica Domnului

energia-scalara-cuantica-de-reconectare

Energia Scalară Cuantică Universală de Reconectare

armele-psihotronice-care-afecteaza-mintea-umana

Armele psihotronice care afectează mintea umană?

vulturul-simbolul-libertatii-si-al-puterii

Vulturul, simbolul libertății și al puterii

polaritatea-energetica-a-universului

Polaritatea Energetică a Universului

ce-semnifica-simbolul-zoroastru-sau-zarathustra

Ce Semnifică Simbolul Zoroastru sau Zarathustra

medicina-traditionala-chineza-si-echilibrul-polaritatilor

Medicina tradițională chineză și echilibrul polarităților

puterea-gandurilor

Puterea gândurilor

circulatia-sanguina-deficitara

Circulația sanguină deficitară

sovata-locul-de-revitalizare

Sovata, locul de revitalizare

istoria-ascunsa-a-religiilor

Istoria ascunsă a religiilor

misterul-cristalului-de-cuart-fermecat

Misterul cristalului de cuarț fermecat

ritualuri-magice-pentru-bunastare-si-protectie

Ritualuri magice pentru bunăstare și protecție

ce-simbolizeaza-pentagrama-si-pentaclul

Ce simbolizeaza Pentagrama sau Pentaclul

vlad-dracul-din-ordinul-dragonilor

Vlad Dracul din Ordinul Dragonilor

energia-unei-locuinte

Energia unei locuințe

se-doreste-robotizarea-omului

Se doreşte robotizarea omului?

constiinta-individuala-si-cea-colectiva

Conștiința individuală și cea colectivă

proiectele-haarp-si-sura

Proiectele HAARP și SURA

energia-constiintei

Energia Conștiinței

energiile-pozitive-si-negative-ale-casei

Energiile Pozitive și Negative ale Casei

reiki-si-restabilirea-echilibrului

Reiki și restabilirea echilibrului

fizica-cuantica-si-spiritualitatea

Fizica cuantică şi spiritualitatea

extracorporalitatea

Extracorporalitatea

puterea-de-a-empatiza

Puterea de a empatiza

aura-umana

Aura Umană

fecioara-maria-nascatoare-de-dumnezeu

Fecioara Maria Născătoare de Dumnezeu

metode-de-protectie-impotriva-energiilor-negative

Metode de Protecție Împotriva Energiilor Negative

ozn-uri-in-romania

OZN-uri în Romania

cristalele-uriase-din-mina-naica

Cristalele Uriașe din Mina Naica

ce-simbolizeaza-copacul-vietii

Ce simbolizează Copacul Vieții

matematica-limbajul-universal

Matematica, Limbajul Universal

endgame-blueprint-for-global-enslavement-documentar-tradus

ENDGAME – Blueprint For Global Enslavement (Documentar Tradus)

97%-owned-97%-posedat-documentar-tradus

97% Owned – 97% Posedat (Documentar Tradus)

talisman-amulete-si-pandantive-mistice-sacre

Talismane, Amulete și Pandantive Mistice Sacre

cine-dicteaza-traiectoria-lumii

Cine dictează traiectoria lumii

poarta-zeilor-din-hayu-marca-peru

Poarta zeilor din Hayu Marca, Peru

legatura-dintre-orgoni-energia-orgonica-si-wilhelm-reich-documentar-tradus

Legătura dintre Orgoni, Energia Orgonică și Wilhelm Reich

feng-shui-pentru-casa

Feng Shui pentru casă

energia-punctelor-cardinale

Energia punctelor cardinale

exista-fantome

Există fantome?

proiecte-desecretizate

Proiecte Desecretizate

sfanta_treime

Sfânta Treime

vindecatorii-si-campurile-magnetice

Vindecătorii şi câmpurile magnetice

fericirea-iluzie-superficiala-si-necesitate-existentiala

Fericirea, Iluzie Subiectivă și Necesitate Existențială?

inchiderea-societatii-planet-lockdown-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Închiderea Societății – Planet Lockdown (Documentar Tradus)

protectie-impotriva-energiilor-negative

Protecție Împotriva Energiilor Negative

simbolistica-runelor-si-piatra-kesington

Simbolistica Runelor și Piatra Kensington

mandalele-si-beneficiile-lor

Mandalele și beneficiile lor

ce-simbolizeaza-crucea

Sfânta Cruce

inexplicabil-structuri-misterioase-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana-00

INEXPLICABIL – Structuri Misterioase (Documentar Tradus)

water-the-great-mystery-apa-marele-mister

WATER – The Great Mistery (APA – Marele Mister) Documentar Tradus

universul-holografic-si-esenta-spirituala-a-acestuia

Universul Holografic, Creație a Mentalului Conștient și Subconștient

biblioteca-de-manuscrise-din-tibet

Biblioteca de manuscrise din Tibet

misterul-piramidelor

Misterul Piramidelor

civilizatii-antice-avansate-tehnologic-disparute

Civilizaţii antice, avansate tehnologic, dispărute!

fenomenul-numit-vocea-electronica

Fenomenul numit Vocea Electronică

geometria-sacra

Geometria Sacră

ingerii-pazitori

Îngerii Păzitori

deochiul-sau-ochi-deochi

Deochiul sau Ochi Deochi

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-scarabeul-carabus

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Scarabeul Cărăbuș

triskelion-sau-triskele-origine-insemnatate-simbolistica

Triskelion sau Triskele – Origine, Însemnătate, Simbolistică

ce-simbolizeaza-o-septagrama-heptagrama-sau-septegrama

Ce simbolizează Septagrama Heptagrama sau Septegrama

ce-reprezinta-inseamna-sau-simbolizeaza-sri-yantra-shri-yantra-shree-yantra

Ce Reprezintă, Înseamnă sau Simbolizează Sri Yantra

simbolul-svastica-origine-semnificatie-insemnatate

Simbolul Svastica, Origine, Semnificație, Însemnătate

ce-efect-are-luna-asupra-vietii-pe-pamant

Ce Efect are Luna Asupra Vieții pe Pământ

soarele-purtatorul-vietii-lumilor-ce-reprezinta-simbolizeaza-semnifica-inseamna-soarele

Soarele, Purtătorul Vieții Lumilor

ce-reprezinta-semnifica-sau-simbolizeaza-pana-de-pasare

Ce Reprezintă, Semnifică sau Simbolizează Pana de Pasăre

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-runele-celtice

Ce Semnifică sau Simbolizează Runele Celtice

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-valknut

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Valknut

ce-simbolizeaza-ochiul-providentei-in-triunghi-si-cerc

Ce simbolizează Ochiul Providenței în Triunghi și Cerc

iesirea din matrix

Ieșirea din Matrix

ce-semnifica-reprezinta-simbolizeaza-vulturul

Ce Semnifică, Reprezintă, Simbolizează Vulturul

ce-simbolizeaza-semnifica-roata-norocului-busola-magica-vegvisir

Ce Simbolizează, Semnifică Roata Norocului, Roata Dharma sau Busola Magică Vegvisir

energia-orgonica-albastra

Energia Orgonică Albastră

ce-simbolizeaza-sau-semnifica-corbul-cioara

Ce Simbolizeaza sau Semnifica Corbul Cioara

ce-simbilizeaza-sau-semnifica-triquetra

Ce Simbolizează sau Semnifică TRIQUETRA

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-om-mani-padme-hum

Ce Semnifică sau Simbolizează Om Mani Padme Hum

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-ursul

Ce Semnifică sau Simbolizează URSUL

fleur-de-lis-lys-floarea-de-lis-lys-origine-simbolistica-beneficii

Fleur de Lis / Lys (Floarea de Lis / Lys) Origine Simbolistică Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-dragonul

Ce Simbolizează (Semnifică) Dragonul

crucea-celtica-origine-simbolistica-semnificatie-beneficii

Crucea Celtică – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-vajra-dorje

Ce Simbolizează (Semnifică) Vajra sau Dorje

ce-simbolizeaza-semnifica-lupul

Ce Simbolizează (Semnifică) Lupul

ce-simbolizeaza-semnifica-cheia-o-cheie

Ce Simbolizează (Semnifică) Cheia sau o Cheie

ce-simbolizeaza-semnifica-cerbul

Ce simbolizează, semnifică Cerbul

taur-zimbru-bour-origine-simbolistica-semnificatie-beneficiu

Taur, Zimbru, Bour – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficiu

caduceu-origine-semnificatie-beneficiu

Caduceul – Origine, Semnificație, Beneficiu

moneda-sau-banut-aducator-de-noroc-simbolistica-semnificatie

Monedă sau Bănuț aducător de noroc – Simbolistică, Semnificație

bufnita-sau-cucuveaua-simbolistica-semnificatie

Bufnița sau Cucuveaua – Simbolistică, Semnificație

limbajul-simbolurilor-mistice-sacre

Limbajul Simbolurilor Mistice Sacre

ciocanul-lui-thor-origine-semnificatie-beneficii

CIOCANUL LUI THOR – Origine, Semnificație, Beneficii

simbolul-aum-om-origine-semnificatie-beneficiu

Simbolul Aum Om – Origine, Semnificație, Beneficiu

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu sunt voturi încă)

Adaugă un comentariu

O părere despre “Ce Semnifică sau Simbolizează Runele Celtice

 1. misu spune:

  Cat se poate de descriptiv acest articol despre runele celtice, felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *