aparitii-cu-sfanta-fecioara-maria-maica-domnului

Apariţii cu Sfînta Fecioară Maria, Maica Domnului

Apariţiile mariane sunt cunoscute ca apariţii ale Sfintei Fecioare Maria, coborând din cer pe pământ. Acestea sunt adesea asociate cu un tip de mesaj pe care Maica Domnului doreşte să-l comunice. În funcţie de natura vizitei sale, poate fî oriunde, de la o scurtă apariţie la mai multe de-a lungul anilor. Există întotdeauna cel puţin un martor la o apariţie. Nu este neobişnuit ca martorul să devină mai târziu un sfânt sau o figură sfântă în cadrul Bisericii.

Apariţia Fecioarei Maria în Africa

Maica Domnului a fost văzută de mai multe tinere şi în Africa, în Rwanda, supranumită şi „ţara celor o mie de coline”. Din 13 milioane de locuitori, 43% sunt catolici. Deşi şi-a dobândit independenţa în anul 1962, această ţară a trecut, după anul 1990, prin multe războaie. În aceste războaie au murit peste 1 milion de oameni. Aici se află sanctuarul Kibeho, supranumit adesea şi „Lourdes-ul Africii”.

Este locul unde au avut loc primele apariţii ale Maicii Domnului pe continentul african. La data de 28 noiembrie 1981, o elevă a colegiului din Kibeho, Alphonsine Mumureke, spunea că a văzut o doamnă nespus de frumoasă care i s-a prezentat cu titlul „Nyina wa Jambo”. Aceste cuvinte înseamnă „Maica Cuvântului”.

Începând cu 12 ianuarie 1982, Fecioara i-a apărut şi altei fete, Nathalie Mukamazimpaka. Din 2 martie, i-a apărut și celei de-a treia elevă a colegiului, Marie Claire Mukangango. Apariţiile s-au încheiat, pentru ultimele două eleve, în anul 1983, dar nu şi pentru Alphonsine. Pentru ea ultima apariţie a fost în faţa unui numeros public, la 28 noiembrie 1989.

La 31 mai 2003, ora 10:00, în timp ce cardinalul Crescenzio Sepe, trimisul papei pentru a consacra sanctuarul de la Kibeho, celebra Sfânta Liturghie împreună cu toţi episcopii din Rwanda, a avut un fenomen miraculos: dansul soarelui, asemenea celui de la Fatima din anul 1917. A durat opt minute şi a fost filmat şi fotografiat.

Sfânta Fecioară Maria de la Lourdes

La data de 11 februarie, în Calendarul greco-catolic este menţionată Prima apariţie a Sfintei Fecioare Maria la Lourdes în 1858. În Calendarul romano-catolic este marcată Sfânta Fecioară Maria de la Lourdes. Cele două sărbători fac referire la evenimentul petrecut la data de 11 februarie în anul 1858. Atunci, Bernadette Soubirous, o fetiţă în vârstă de 14 ani, se afla la adunat de crengi uscate.

Era împreună cu sora ei şi cu o prietenă, în apropiere de stânca Massabielle, la Lourdes. Este o mică localitate franceză aflată la poalele Munţilor Pirinei. Bernadette suferea de astm şi nu a putut ţine pasul cu celelalte două fetiţe. La un moment dat i-a apărut în faţă un vuiet ca o vijelie. Din peştera aflată în faţa ei, o privea o „doamnă luminoasă, surâzătoare, îmbrăcată în alb, care purta o panglică azurie”.

Cuprinsă de teamă, Bernadette a căzut în genunchi şi a început să se roage. Apariţia Fecioarei Maria la grota de la Massabielle, în fapt, a treia în ordine cronologică în istorie, a fost interpretată de credincioşi ca un mesaj de purificare a locului. Legendele locale afirmă că blocul din piatră aflat în peşteră ar fi fost la origine un altar păgân, pe care se aduceau jertfe omeneşti…

aparitii-cu-sfanta-fecioara-maria-maica-domnului-01

Maica Domnului din Akita

În 1973, sora Agnes Katsuko Sasagawa din zona îndepărtată Yuzawadai, o periferie a oraşului Akita, Japonia, a povestit despre apariţii al Sfintei Fecioare. Mesajele subliniau rugăciunea (în special recitarea Sfântului Rozariu) şi penitenţă, în combinaţie cu viziuni criptice. Aceste viziuni profeţeau persecuţia sacerdotală şi erezia în cadrul Bisericii Catolice.

O statuie din lemn, reprezentând apariţiile, este venerată de credincioşii japonezi. În decembrie 1973, un post de televiziune japonez a filmat lacrimile care veneau din ochii statuii. Această filmare a câştigat o atenţie suplimentară odată cu momentul în care sora Agnes a declarat că a reînceput să audă, după apariţiile Fecioarei Maria.

După investigaţii amănunţite, fluidele provenite de la statuie au fost confirmate ştiinţific ca fiind umane, dar miraculoase (dintr-o sursă supranaturală). Sora Agnes Katsuko Sasagawa se afla în capela mănăstirii Institutului de slujitori ai Sfintei Euharistii, pe 12 iunie 1973. Atunci a observat o lumină strălucitoare care venea dinspre altar, unde erau elementele euharistice.

Rugăciunea întărește sufletele prin apropierea de Creator

Ea a spus că a văzut o ceaţă fină în jurul altarului şi „o mulţime de fiinţe, asemănătoare cu îngerii, care au înconjurat altarul în adoraţie”. Mai târziu în aceeaşi lună, un înger a început să o viziteze pe călugăriţă pentru a vorbi şi a se ruga împreună. Îngerul, avea o „expresie dulce” şi arăta ca „o persoană acoperită cu o mantie de un alb strălucitor ca zăpada”.

Sora Agnes a susţinut că era îngerul ei protector. „Rugaţi-vă cât de des posibil, deoarece rugăciunea întăreşte sufletele prin apropierea de Creator”. Este unul dintre mesajele primite de la înger. Apoi sora Agnes a dezvoltat stigmatele (răni asemănătoare cu rănile pe care Iisus Hristos le-a suferit în timpul răstignirii). Rana, în formă de cruce, a început sângerarea, ceea ce uneori îi provoca mari dureri.

Îngerul i-a spus: „Rănile Măriei sunt mult mai profunde şi mai triste decât ale voastre”. Pe 6 iulie, îngerul i-a sugerat să meargă la capelă pentru rugăciune. A însoţit-o tot drumul, dar când a ajuns acolo a dispărut. Sora Agnes s-a simţit atrasă de statuia Fecioarei Maria, după cum şi-a amintit mai târziu. „Am simţit brusc că statuia de lemn a prins viaţă şi era pe punctul de a vorbi cu mine.

aparitii-cu-sfanta-fecioara-maria-maica-domnului-02

Statuia care sângera și transpira

Ea a fost scăldată într-o lumină strălucitoare”. Călugăriţa care era surdă de ani de zile din cauza unei boli din copilărie, a auzit în mod miraculos o voce. Această voce îi spunea: „Surditatea ta va fi vindecată”. Apoi Sfânta a început să se roage împreună cu sora Agnes, iar îngerul păzitor a venit să se alăture în rugăciunea unificată. Cei trei s-au rugat împreună.

Sângerările din mâna statuii au început a doua zi, de la o rană stigmată care părea identică cu rana din mâna sorei Agnes. Sângerarea se întâmpla uneori simultan. Călugăriţa a avut stigmatele pe mâna ei timp de o lună, între 28 iunie şi 27 iulie. Statuia Sfintei Marii din capelă a sângerat timp de aproximativ două luni.

După aceea, statuia a început să transpire mărgele de transpiraţie şi exuda un miros ca aroma dulce de trandafiri. Maica Domnului a vorbit din nou la 3 august 1973, a spus sora Agnes. Era transmis un mesaj despre importanţa ascultării de Dumnezeu.

„Mulţi oameni din această lume îi cere înduplecare Domnului… pentru ca lumea să-i cunoască mânia, Tatăl Ceresc se pregăteşte pentru a aduce o mare osândă asupra întregii omeniri… Rugăciunea, pocăinţa şi sacrificiile curajoase pot înmuia mânia Tatălui… ştiu că trebuie să fii prins cu trei cuie pe cruce. Aceste trei cuie sunt saracia, castitatea și ascultarea. Dintre cele trei, ascultarea este fundamentul… fie ca fiecare individ să se străduiască, în funcţie de capacitate şi poziţie, să se ofere pe sine în întregime Domnului”.

Dacă păcatele cresc în număr şi greutate, nu vor mai fi iertate

Mai târziu, pe 4 ianuarie 1975, statuia a început să plângă de trei ori pe zi. Dar, abia pe 8 decembrie 1979 a fost difuzat fenomenul la televiziunea japoneză. Până pe 15 septembrie 1981, când a avut loc ultimul fenomen, statuia a plâns de 101 ori. Într-una dintre apariţiile sale, cea din 13 octombrie 1973, Fecioara Maria a dat o premoniţie alarmantă despre viitor.

„Dacă oamenii nu se pocăiesc, Tatăl va provoca o teribilă pedeapsă asupra întregii omeniri. Va fi o pedeapsă mai mare decât potopul, aşa cum nu a mai fost văzut până acum. Focul va cădea de pe cer şi va distruge aproape întreaga omenire, binele şi răul. Supravieţuitorii se vor afla atât de pustiiţi încât vor invidia morţii… Gândul la pierderea atâtor suflete este cauza tristeţii mele. Dacă păcatele cresc în număr şi greutate, nu vor mai fi iertate!”

Diferite tipuri de vindecare pentru corp, minte şi spirit au fost raportate de oamenii care au vizitat statuia din Akita pentru a se ruga. De exemplu, cineva care a venit în pelerinaj din Coreea în 1981, a fost vindecat de cancer cerebral în formă terminală.


Aveți mai jos câteva produse cu Fecioara Maria, Maica Domnului:

Pandantiv Fecioara Maria ARGINT &...

Pandantiv Fecioara Maria ARGINT &...

 


Fecioara din Chapi – Peru

Este cea mai venerată imagine în regiunile sudice din Peru. Povestea ei vine din anul 1700 şi a avut loc în îndepărtata şi neospitaliera Vale Chapi. Preoţii însărcinaţi cu înfiinţarea unei parohii mai aproape de populaţie au dat ordin să ducă statuia Fecioarei Maria în alt loc. Se spunea că statuia a devenit atât de grea încât era imposibil să fie mutată. În fiecare an pe 1 mai are loc un pelerinaj la sanctuarul din Chapi.

Maica Domnului din Czestochowa – Polonia

Fecioara Neagră din Czestochowa este cea mai veche relicvă venerată în Polonia şi este unul dintre simbolurile sale naţionale. Se spune că lemnul pe care este pictată icoana ar proveni dintr-o scândură a casei Sfintei Familii. Se mai spune şi că a fost pictată de nimeni altul decât Sfântul Luca, însuşi. În acest tablou, Fecioara atrage atenţia dincolo de ea însăşi, arătând spre Iisus, care îşi întinde mâna dreaptă spre privitor în semn de binecuvântare.

 


 

Articole recente

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

principiul-il-separatio

Principiul Il Separatio

lupii-din-romania-protejati-datorita-britanicilor

Lupii din Romania protejaţi datorită britanicilor

ce-simbolizeaza-crucea

Rugăciunea cu efect paranormal

bioritmul-si-energia-ciclica

Bioritmul și Energia Ciclică

misterul-piramidelor

EGIPTUL ȘI PIRAMIDELE

unele-dintre-simbolurile-masoneriei

Unele dintre Simbolurile Masoneriei

ce-reprezinta-gandurile-unui-om

Ce reprezintă gândurile unui om?

aparitii-cu-sfanta-fecioara-maria-maica-domnului

Apariţii cu Sfînta Fecioară Maria, Maica Domnului

energia-scalara-cuantica-de-reconectare

Energia Scalară Cuantică Universală de Reconectare

armele-psihotronice-care-afecteaza-mintea-umana

Armele psihotronice care afectează mintea umană?

vulturul-simbolul-libertatii-si-al-puterii

Vulturul, simbolul libertății și al puterii

polaritatea-energetica-a-universului

Polaritatea Energetică a Universului

ce-semnifica-simbolul-zoroastru-sau-zarathustra

Ce Semnifică Simbolul Zoroastru sau Zarathustra

medicina-traditionala-chineza-si-echilibrul-polaritatilor

Medicina tradițională chineză și echilibrul polarităților

puterea-gandurilor

Puterea gândurilor

circulatia-sanguina-deficitara

Circulația sanguină deficitară

sovata-locul-de-revitalizare

Sovata, locul de revitalizare

istoria-ascunsa-a-religiilor

Istoria ascunsă a religiilor

misterul-cristalului-de-cuart-fermecat

Misterul cristalului de cuarț fermecat

ritualuri-magice-pentru-bunastare-si-protectie

Ritualuri magice pentru bunăstare și protecție

ce-simbolizeaza-pentagrama-si-pentaclul

Ce simbolizeaza Pentagrama sau Pentaclul

vlad-dracul-din-ordinul-dragonilor

Vlad Dracul din Ordinul Dragonilor

energia-unei-locuinte

Energia unei locuințe

se-doreste-robotizarea-omului

Se doreşte robotizarea omului?

constiinta-individuala-si-cea-colectiva

Conștiința individuală și cea colectivă

proiectele-haarp-si-sura

Proiectele HAARP și SURA

energia-constiintei

Energia Conștiinței

energiile-pozitive-si-negative-ale-casei

Energiile Pozitive și Negative ale Casei

reiki-si-restabilirea-echilibrului

Reiki și restabilirea echilibrului

fizica-cuantica-si-spiritualitatea

Fizica cuantică şi spiritualitatea

extracorporalitatea

Extracorporalitatea

puterea-de-a-empatiza

Puterea de a empatiza

aura-umana

Aura Umană

fecioara-maria-nascatoare-de-dumnezeu

Fecioara Maria Născătoare de Dumnezeu

metode-de-protectie-impotriva-energiilor-negative

Metode de Protecție Împotriva Energiilor Negative

ozn-uri-in-romania

OZN-uri în Romania

cristalele-uriase-din-mina-naica

Cristalele Uriașe din Mina Naica

ce-simbolizeaza-copacul-vietii

Ce simbolizează Copacul Vieții

matematica-limbajul-universal

Matematica, Limbajul Universal

endgame-blueprint-for-global-enslavement-documentar-tradus

ENDGAME – Blueprint For Global Enslavement (Documentar Tradus)

97%-owned-97%-posedat-documentar-tradus

97% Owned – 97% Posedat (Documentar Tradus)

talisman-amulete-si-pandantive-mistice-sacre

Talismane, Amulete și Pandantive Mistice Sacre

cine-dicteaza-traiectoria-lumii

Cine dictează traiectoria lumii

poarta-zeilor-din-hayu-marca-peru

Poarta zeilor din Hayu Marca, Peru

legatura-dintre-orgoni-energia-orgonica-si-wilhelm-reich-documentar-tradus

Legătura dintre Orgoni, Energia Orgonică și Wilhelm Reich

feng-shui-pentru-casa

Feng Shui pentru casă

energia-punctelor-cardinale

Energia punctelor cardinale

exista-fantome

Există fantome?

proiecte-desecretizate

Proiecte Desecretizate

sfanta_treime

Sfânta Treime

vindecatorii-si-campurile-magnetice

Vindecătorii şi câmpurile magnetice

fericirea-iluzie-superficiala-si-necesitate-existentiala

Fericirea, Iluzie Subiectivă și Necesitate Existențială?

inchiderea-societatii-planet-lockdown-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Închiderea Societății – Planet Lockdown (Documentar Tradus)

protectie-impotriva-energiilor-negative

Protecție Împotriva Energiilor Negative

simbolistica-runelor-si-piatra-kesington

Simbolistica Runelor și Piatra Kensington

mandalele-si-beneficiile-lor

Mandalele și beneficiile lor

ce-simbolizeaza-crucea

Sfânta Cruce

inexplicabil-structuri-misterioase-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana-00

INEXPLICABIL – Structuri Misterioase (Documentar Tradus)

water-the-great-mystery-apa-marele-mister

WATER – The Great Mistery (APA – Marele Mister) Documentar Tradus

universul-holografic-si-esenta-spirituala-a-acestuia

Universul Holografic, Creație a Mentalului Conștient și Subconștient

biblioteca-de-manuscrise-din-tibet

Biblioteca de manuscrise din Tibet

misterul-piramidelor

Misterul Piramidelor

civilizatii-antice-avansate-tehnologic-disparute

Civilizaţii antice, avansate tehnologic, dispărute!

fenomenul-numit-vocea-electronica

Fenomenul numit Vocea Electronică

geometria-sacra

Geometria Sacră

ingerii-pazitori

Îngerii Păzitori

deochiul-sau-ochi-deochi

Deochiul sau Ochi Deochi

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-scarabeul-carabus

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Scarabeul Cărăbuș

triskelion-sau-triskele-origine-insemnatate-simbolistica

Triskelion sau Triskele – Origine, Însemnătate, Simbolistică

ce-simbolizeaza-o-septagrama-heptagrama-sau-septegrama

Ce simbolizează Septagrama Heptagrama sau Septegrama

ce-reprezinta-inseamna-sau-simbolizeaza-sri-yantra-shri-yantra-shree-yantra

Ce Reprezintă, Înseamnă sau Simbolizează Sri Yantra

simbolul-svastica-origine-semnificatie-insemnatate

Simbolul Svastica, Origine, Semnificație, Însemnătate

ce-efect-are-luna-asupra-vietii-pe-pamant

Ce Efect are Luna Asupra Vieții pe Pământ

soarele-purtatorul-vietii-lumilor-ce-reprezinta-simbolizeaza-semnifica-inseamna-soarele

Soarele, Purtătorul Vieții Lumilor

ce-reprezinta-semnifica-sau-simbolizeaza-pana-de-pasare

Ce Reprezintă, Semnifică sau Simbolizează Pana de Pasăre

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-runele-celtice

Ce Semnifică sau Simbolizează Runele Celtice

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-valknut

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Valknut

ce-simbolizeaza-ochiul-providentei-in-triunghi-si-cerc

Ce simbolizează Ochiul Providenței în Triunghi și Cerc

iesirea din matrix

Ieșirea din Matrix

ce-semnifica-reprezinta-simbolizeaza-vulturul

Ce Semnifică, Reprezintă, Simbolizează Vulturul

ce-simbolizeaza-semnifica-roata-norocului-busola-magica-vegvisir

Ce Simbolizează, Semnifică Roata Norocului, Roata Dharma sau Busola Magică Vegvisir

energia-orgonica-albastra

Energia Orgonică Albastră

ce-simbolizeaza-sau-semnifica-corbul-cioara

Ce Simbolizeaza sau Semnifica Corbul Cioara

ce-simbilizeaza-sau-semnifica-triquetra

Ce Simbolizează sau Semnifică TRIQUETRA

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-om-mani-padme-hum

Ce Semnifică sau Simbolizează Om Mani Padme Hum

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-ursul

Ce Semnifică sau Simbolizează URSUL

fleur-de-lis-lys-floarea-de-lis-lys-origine-simbolistica-beneficii

Fleur de Lis / Lys (Floarea de Lis / Lys) Origine Simbolistică Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-dragonul

Ce Simbolizează (Semnifică) Dragonul

crucea-celtica-origine-simbolistica-semnificatie-beneficii

Crucea Celtică – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-vajra-dorje

Ce Simbolizează (Semnifică) Vajra sau Dorje

ce-simbolizeaza-semnifica-lupul

Ce Simbolizează (Semnifică) Lupul

ce-simbolizeaza-semnifica-cheia-o-cheie

Ce Simbolizează (Semnifică) Cheia sau o Cheie

ce-simbolizeaza-semnifica-cerbul

Ce simbolizează, semnifică Cerbul

taur-zimbru-bour-origine-simbolistica-semnificatie-beneficiu

Taur, Zimbru, Bour – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficiu

caduceu-origine-semnificatie-beneficiu

Caduceul – Origine, Semnificație, Beneficiu

moneda-sau-banut-aducator-de-noroc-simbolistica-semnificatie

Monedă sau Bănuț aducător de noroc – Simbolistică, Semnificație

bufnita-sau-cucuveaua-simbolistica-semnificatie

Bufnița sau Cucuveaua – Simbolistică, Semnificație

limbajul-simbolurilor-mistice-sacre

Limbajul Simbolurilor Mistice Sacre

ciocanul-lui-thor-origine-semnificatie-beneficii

CIOCANUL LUI THOR – Origine, Semnificație, Beneficii

simbolul-aum-om-origine-semnificatie-beneficiu

Simbolul Aum Om – Origine, Semnificație, Beneficiu

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu sunt voturi încă)

Adaugă un comentariu

O părere despre “Apariţii cu Sfînta Fecioară Maria, Maica Domnului

  1. Ana Maria Elena spune:

    Magda,Maria,Maria,Mihai,Constantin,Mihail,Filofteia,Nicolaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *