Magnetoterapia

Magnetoterapia

Este o metodă terapeutică cunoscută din vremuri străvechi. Este o terapie care are rezultate pozitive în cazul alinării durerilor. În același timp această terapie este folosită și pentru recuperarea rapidă a diferitelor afecțiuni de sănătate.

Magnetoterapia este o metodă ieftină, simplă și fără interacțiuni invazive asupra persoanei. Efectul magneților asupra corpului uman este unul pozitiv. Magneții au rolul de a alina durerile și de a ajuta organismul să se recupereze mai repede la nivel celular. Este de la sine înțeles că o astfel de metodă terapeutică trebuie înțeleasă și practicată de cât mai mulți oameni.

• Care este acțiunea magneților?

Rezultatul pozitiv al magneților în magnetoterapie este cunoscut încă din antichitate. Cum se întâmplă acest lucru? Prin refacerea echilibrului magnetic al corpului în momentul apropierii magneților de corp. Acest câmp magnetic are efect la nivel celular, ajutând la realizarea schimbului de oxigen în țesuturi. De asemenea se îmbunătățește și metabolizarea elementelor nutritive și hidratante.

Nivelul de oxigen din sânge poate crește chiar și până la 200%. Datorită oxigenării ridicate creierul își mărește capacitatea de procesare a informației. Din același motiv, recuperarea sănătății este mult accelerată dat fiind faptul că limfocitele B și T cresc de pâna la 20 de ori odată cu oxigenarea mărită. Tot limfocitele B și C sunt acelea care îmbunătățesc capacitatea sistemului imunitar de a înlătura diverși factori patogeni nocivi.

• Datorită îmbunătățirii metabolismului, toxinele sunt eliminate mult mai rapid și eficient

Persoanele care au apelat la terapia magnetică, au observat că durerile dispar la un interval mic de timp. Din acest motiv, primul indiciu al utilizării magnetoterapiei, este eliminarea durerilor din corp.

 


• Magnetoterapia poate fi aplicată oriunde și oricând

Terapia magnetică optimizează osteogeneza, grăbind refacerea fracturilor și a rănilor și vindecă eficient țesuturile. Micșorează riscul formării agregărilor sanguine (cheaguri de sânge) și chiar poate dizolva aceste cheaguri de sânge, dacă acestea au fost prezente în momentul începerii terapiei. Îmbunătățește circulația periferică și poate elimina pietrele din vezica biliară sau rinichi. Ajută organismul să se refacă mai repede în cazul unor afecțiuni precum poliomielita, spondilita, artrita, hernia de disc, inflamații și ulcerații.

Aplicarea magnetoterapiei în neurologie a vindecat foarte mulți pacienți cu afecțiuni precum epilepsie, nevralgie post-herpetică, parkinson, sindrom neuro-motor, scleroze multiple. Motivul pentru care această terapie este foarte eficientă în neurologie este acela că dizolvă colesterolul și se îmbunătățește circulația sanguină la nivel cerebral. Magnetoterapia ajută foarte mult și în cazul insomniilor, migrenelor, în cazul memoriei slabe sau al aterosclerozei.

Diminuează depresiile, ajută organismul să înlăture eficient virusuri și bacterii nocive. Reduce aciditatea din corp și reface balanța PH-ului. Are efect calmant reducând semnificativ stresul. Magnetoterapia este utilizată intens în domeniul sportiv, ameliorând durerile, în cazul diferitelor accidentări.

• De la brățări, la aparate speciale

În cazul zonelor dureroase sau cu probleme, magneții se aplică pur și simplu pe acele zone. Nu este obligatoriu ca aceștia să fie lipiți de piele, ei putând fi atașați și pe haine. Câmpul magnetic poate penetra prin haine țesuturi și oase, până în profunzime. Acolo unde se va aplica magnetul, nu se va forma nici un semn. În schimb, pacientul va resimți la scurt timp o ameliorare a durerii.

Felul câmpului magnetic în cazul folosirii magneților din neodim sau ferită este de tip static, asemănător cu cel al planetei pământ. În cazul utilizării diverselor echipamente medicale electrice, felul câmpului magnetic este unul activ. Asta pentru că este obținut prin folosirea curentului electric. Metoda a doua este mai puțin naturală dar cu rezultate optime ca și în cazul utilizării câmpului magnetic static.

Nu este recomandată magnetoterapia în cazul gravidelor, deoarece nu se cunoaște efectul câmpului magnetic asupra fătului, a psihopaților și a celor care au implantat un peacemaker.

 

Banderole magnetice

Banderole magnetice

 

• Rezultate mai mult decât spectaculoase

Sunt și persoane care nu consideră că magnetoterapia are efecte suficient de palpabile pentru a fi considerată o terapie. Dar se pare că există studii care susțin exact contrariul. Una din cercetări, făcută asupra neuropatiei diabetice periferice, în care celulele nervoase se atrofiază exponențial, a arătat că magnetoterapia este mult mai eficientă decât medicina alopată. Pe de altă parte, se pare că au fost și subiecți care au avut parte de efecte negative cum ar fi cel de gust metalic în gură.

S-au făcut studii și asupra plantelor. Se pare că efectul unui magnet în preajma plantei, grăbește procesul de maturizare și înflorire. În același timp, planta crește mult mai armonios, spre deosebire de alte plante cărora nu li s-au aplicat același tratament.

O altă descoperire făcută de Dr. E.K. Maclean din New York, a relevat faptul că teribila maladie numită cancer, nu se poate dezvolta în câmp magnetic. Tot el a spus că folosirea magneților în scop terapeutic, împiedică depigmentarea părului la persoanele în vârstă. Totodată, se menține starea generală de sănătate și vitalitate.

• Magnetizarea apei acasă

Această formă de terapie poate fi urmată de oricine are un magnet acasă. Se așează magnetul ori deasupra vasului ori sub vas, important este ca vasul sa fie din sticlă, ceramică sau cristal. La fel de important, este ca acesta să fie îndreptat cu Nordul către apă. Dacă nu știți care este Nordul și care Sudul magnetului, este foarte simplu să aflați prin următoarea metodă. Se așează magnetul pe o bucată de polistiren, într-un vas cu apă. Fața care se va îndrepta către Nordul magnetic, este Sudul magnetului. Se mai pot folosi baghete magnetice cu care se amestecă efectiv apa din pahar. Ca și metodă de magnetizare a apei cu ajutorul baghetei magnetice, pur și simplu se introduce bagheta în apă și se amestecă timp de 5-10 minute, pentru un efect maxim.

Se pare că apa magnetizată acasă, are o varietate de efecte pozitive. Reglează funcționarea organelor interne, îmbunătățește digestia, înlătură starea de oboseală, crește apetitul, reglează circulația sanguină, elimină aritmiile și tensiunea arterială, îmbunătățește memoria, reface sistemul nervos (acolo unde este cazul), ajută în tratarea arsurilor, astmului, tăieturilor, tusei, eczemelor, bronșitei și reduce febra.

Apa magnetizată poate fi folosită și la udatul plantelor. S-a făcut un experiment de acest gen în Rusia, și a fost observată o creștere mult mai rapidă a plantelor udate cu apă magnetizată. Pe lângă acest aspect, se pare că plantele bolnave, și-au revenit miraculos după irigare. Se folosește și la ora actuală această metodă de irigare în Rusia.

 

Magnetoterapia

Magnetoterapia


Ţesuturile plantelor sînt reîntinerite şi pot fi protejate de îngheţ şi de alte pericole.
La o clinică din Leningrad, pacienţilor cu pietre la rinichi sau la bilă li se administrează apă magnetizată pentru eliminarea lor.

• Bijuterii şi centuri

Magneţii pot fi naturali, cum e piatra de magnetit, sau industriali, dar efectele sînt aceleaşi. Magneţii naturali, denumiţi bare magnetice, se formează din lava topită care vine din interiorul pămîntului şi intră în contact cu azotul din atmosferă. Lava răcită păstrează magnetismul natural al pămîntului. Bijuteriile magnetice conferă energie, vitalitate, bună dispoziţie.

Dacă renunţaţi la ele, veţi observa, după cîteva săptămîni, că apar modificări în starea de sănătate. Capacităţile magnetice ale brăţărilor se păstrează cam 10 ani. Acestea sînt recomandate pentru boli ale articulaţiei mîinii, boli ale organelor respiratorii, hipertensiune arterială, dureri de inimă, tahicardii, nevroze.

Centura lombară este destinată tratării cu cîmp magnetic permanent în condiţii spitaliceşti şi casnice. Se aplică în regiunea afectată, cu partea magnetică îndreptată spre corp. În afară de discopatie lombară, se mai recomandă în cazuri de nevralgii de origine inflamatorie, dureri repetate apărute după afecţiuni ale coloanei vertebrale.

• Tălpi şi ochelari

Tălpile magnetice sînt concepute pe principiile medicinei chinezeşti: fiecare organ are un corespondent care rezonează cu un punct în talpa piciorului. Tălpile cresc imunitatea organismului, ameliorează afecţiunile pulmonare, fac să dispară efectele expunerii radiologice, reglează nivelul glicemiei din sînge. Dispar edemele de pe piele.

În cazul miopiei, se îmbunătăţeşte vederea. Genuncherul magnetic ia durerile articulare, ajută la vindecarea artalgiilor, artrozelor genunchiului şi artritelor reumatoide. Cotierele sînt recomandate în artroze, artropatie psoriatică, artrite reumatoide de grad mediu şi minim de evoluţie. Ochelarii magnetici acţionează asupra feţei, ajutînd la regenerarea naturală a pielii, mărind efectul cremelor şi măştilor magnetice pentru ten.

 

Legenda Magnetoterapie

Legenda Magnetoterapie

 

Sînt recomandaţi pentru îmbunătăţirea tensiunii intraoculare, inlătură insomnia, tratează sinuzita, rinita şi eliberează muşchii de încordare. De asemenea, ochelarii magnetici sînt recomandaţi celor care sforăie. Atunci cînd recurgem la magnetoterapie, trebuie să ţinem cont de următoarele sfaturi: nu se fac duşuri reci şi nici nu se vor mînca alimente reci după tratament.

• Despre elementele suplimentare care se mai folosesc în magnetoterapie

– Germaniul

…este un detoxifiant de prim ordin. El elimină, metalele grele (cadmiu, mercur, plumb) şi toxinele alimentare din sânge (prin metabolizarea lor mai rapidă). Germaniul previne cancerul. El suprimă activitatea celulelor canceroase prin creşterea aportului de oxigen, blocând astfel malignizarea celulelor normale.

Germaniul reduce efectele secundare care apar în urma chimio şi radioterapiei. Ajută la calmarea durerilor chiar şi la pacienţii aflaţi în stadiu terminal al bolii. Produsele care conţin germaniu, au efecte demonstrate în cancerul pulmonar, hepatic, de col uterin, de prostate şi în leucemii. În bolile cardiovasculare germaniul reduce vâscozitatea sângelui şi blochează sinteza colesterolului, ameliorând astfel circulaţia periferică şi de la nivelul creierului.

Prin creşterea aportului de oxigen de către creier, germaniul contribuie şi la instalarea unei stari de confort psihic, a unei gândiri pozitive, la dispariţia oboselii şi la prevenirea accidentelor vasculare cerebrale. De asemenea, germaniul scade tensiunea arterială la bolnavii hipertensivi. Germaniul previne îmbătrânirea deoarece are o acţiune antioxidantă puternică, eliminând radicalii liberi.

– Infraroşu

…sunt unde electomagnetice, care nu sunt în spectrul de culori perceput de om. Spectrul infraroşu are lungimi de undă cuprinse intre 760 si 1 milion nanometri. Ochiul nu poate percepe asemenea lungimi de undă. Pentru a înţelege mai bine, grosimea firului de păr uman este de 70.000 nanometri. Undele infraroşii sunt invizibile pentru om, dar le simţim datorită senzorilor extrem de sensibili aflaţi pe suprafaţa pielii.

Raza infraroşie cu lungime de undă lungă este parte componentă a luminii emanate de soare, nu este vizibilă cu ochiul liber, dar este simţită ca energie termică sau căldură în momentul în care aceasta penetrează pielea.

 

Efect Bratara Magnetica

Efect Bratara Magnetica


Radiaţiile infraroşii sunt benefice pentru sănătate şi sunt uşor absorbite de corpul uman fiind recunoscute în lumea medicală pentru eficientizarea activităţii fiziologice la nivel celular. Aceste raze îmbunătăţesc sistemul imunitar al omului. Radiaţiile infraroşii ajută la reglarea echilibrului termodinamic al organismelor vii, stimularea circulaţiei capilare, fapt important pentru un aspect frumos, tânăr şi moale al pielii; ameliorarea bolilor de piele, ale inimii şi a vaselor de sânge; neutralizarea efectelor negative ale câmpurilor toxice şi electromagnetice;

– Turmalina (turmalinul)

…este un cristal semipretios de siliciu cu o structură chimică variabilă, complexă, ce cuprinde atomi de aluminiu şi bor, recunoscut pentru proprietăţile lui terapeutice şi protectoare, folosit din vremuri străvechi. Turmalina este încă un dar pe care Dumnezeu l-a dăruit oamenilor spre însănătoşire şi ajutor, turmalina fiind considerată a atrage şi menţine prosperitatea.

Sri Lanka este una dintre ţările în care oamenii au cunoscut şi apreciat calităţile turmalinei, denumirea acestui cristal în limba sinhaleza (turamali) având semnificaţia de “piatra care atrage cenuşa”.

– Ioni negativi

…sunt particule încărcate electric, rezultaţi ca urmare a acţiunii unei cantităţi suficiente de energie asupra unor molecule ca CO2, O2, H2O, astfel incât acestea pierd sau câştigă un electron. Electronul liber, se cuplează cu o moleculă alăturată care se transformă în ion negativ. Molecula originală din care a plecat electronul devine acum ion pozitiv.

La rândul lor ionii formaţi interferează cu particule de praf şi alţi factori din atmosferă formând particule mai mari. Particulele încărcate negativ (maximum 12 molecule de gaz, legate de un atom sau moleculă încărcat electric) au o durată mică de existenţă , fiind în schimb deosebit de mobile.

Terra, un magnet indispensabil

Viaţa noastră biologică are şi o componentă magnetică dată de forţa de atracţie a Pămîntului. Astronauţii, lipsiţi de acţiunea cîmpului magnetic terestru, la întoarcerea din spaţiu, au remarcat apariţia osteoporozei şi a unor depresii puternice. Simptomele şi-au micşorat intensitatea prin tratare cu cîmpuri magnetice. Construirea unora artificiale în interiorul navelor spaţiale a redus considerabil apariţia acestor afecţiuni.

 


Aveți mai jos câteva modele de Dispozitive Magnetice Terapeutice:


 

Articole recente

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

principiul-il-separatio

Principiul Il Separatio

lupii-din-romania-protejati-datorita-britanicilor

Lupii din Romania protejaţi datorită britanicilor

ce-simbolizeaza-crucea

Rugăciunea cu efect paranormal

bioritmul-si-energia-ciclica

Bioritmul și Energia Ciclică

misterul-piramidelor

EGIPTUL ȘI PIRAMIDELE

unele-dintre-simbolurile-masoneriei

Unele dintre Simbolurile Masoneriei

ce-reprezinta-gandurile-unui-om

Ce reprezintă gândurile unui om?

aparitii-cu-sfanta-fecioara-maria-maica-domnului

Apariţii cu Sfînta Fecioară Maria, Maica Domnului

energia-scalara-cuantica-de-reconectare

Energia Scalară Cuantică Universală de Reconectare

armele-psihotronice-care-afecteaza-mintea-umana

Armele psihotronice care afectează mintea umană?

vulturul-simbolul-libertatii-si-al-puterii

Vulturul, simbolul libertății și al puterii

polaritatea-energetica-a-universului

Polaritatea Energetică a Universului

ce-semnifica-simbolul-zoroastru-sau-zarathustra

Ce Semnifică Simbolul Zoroastru sau Zarathustra

medicina-traditionala-chineza-si-echilibrul-polaritatilor

Medicina tradițională chineză și echilibrul polarităților

puterea-gandurilor

Puterea gândurilor

circulatia-sanguina-deficitara

Circulația sanguină deficitară

sovata-locul-de-revitalizare

Sovata, locul de revitalizare

istoria-ascunsa-a-religiilor

Istoria ascunsă a religiilor

misterul-cristalului-de-cuart-fermecat

Misterul cristalului de cuarț fermecat

ritualuri-magice-pentru-bunastare-si-protectie

Ritualuri magice pentru bunăstare și protecție

ce-simbolizeaza-pentagrama-si-pentaclul

Ce simbolizeaza Pentagrama sau Pentaclul

vlad-dracul-din-ordinul-dragonilor

Vlad Dracul din Ordinul Dragonilor

energia-unei-locuinte

Energia unei locuințe

se-doreste-robotizarea-omului

Se doreşte robotizarea omului?

constiinta-individuala-si-cea-colectiva

Conștiința individuală și cea colectivă

proiectele-haarp-si-sura

Proiectele HAARP și SURA

energia-constiintei

Energia Conștiinței

energiile-pozitive-si-negative-ale-casei

Energiile Pozitive și Negative ale Casei

reiki-si-restabilirea-echilibrului

Reiki și restabilirea echilibrului

fizica-cuantica-si-spiritualitatea

Fizica cuantică şi spiritualitatea

extracorporalitatea

Extracorporalitatea

puterea-de-a-empatiza

Puterea de a empatiza

aura-umana

Aura Umană

fecioara-maria-nascatoare-de-dumnezeu

Fecioara Maria Născătoare de Dumnezeu

metode-de-protectie-impotriva-energiilor-negative

Metode de Protecție Împotriva Energiilor Negative

ozn-uri-in-romania

OZN-uri în Romania

cristalele-uriase-din-mina-naica

Cristalele Uriașe din Mina Naica

ce-simbolizeaza-copacul-vietii

Ce simbolizează Copacul Vieții

matematica-limbajul-universal

Matematica, Limbajul Universal

endgame-blueprint-for-global-enslavement-documentar-tradus

ENDGAME – Blueprint For Global Enslavement (Documentar Tradus)

97%-owned-97%-posedat-documentar-tradus

97% Owned – 97% Posedat (Documentar Tradus)

talisman-amulete-si-pandantive-mistice-sacre

Talismane, Amulete și Pandantive Mistice Sacre

cine-dicteaza-traiectoria-lumii

Cine dictează traiectoria lumii

poarta-zeilor-din-hayu-marca-peru

Poarta zeilor din Hayu Marca, Peru

legatura-dintre-orgoni-energia-orgonica-si-wilhelm-reich-documentar-tradus

Legătura dintre Orgoni, Energia Orgonică și Wilhelm Reich

feng-shui-pentru-casa

Feng Shui pentru casă

energia-punctelor-cardinale

Energia punctelor cardinale

exista-fantome

Există fantome?

proiecte-desecretizate

Proiecte Desecretizate

sfanta_treime

Sfânta Treime

vindecatorii-si-campurile-magnetice

Vindecătorii şi câmpurile magnetice

fericirea-iluzie-superficiala-si-necesitate-existentiala

Fericirea, Iluzie Subiectivă și Necesitate Existențială?

inchiderea-societatii-planet-lockdown-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Închiderea Societății – Planet Lockdown (Documentar Tradus)

protectie-impotriva-energiilor-negative

Protecție Împotriva Energiilor Negative

simbolistica-runelor-si-piatra-kesington

Simbolistica Runelor și Piatra Kensington

mandalele-si-beneficiile-lor

Mandalele și beneficiile lor

ce-simbolizeaza-crucea

Sfânta Cruce

inexplicabil-structuri-misterioase-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana-00

INEXPLICABIL – Structuri Misterioase (Documentar Tradus)

water-the-great-mystery-apa-marele-mister

WATER – The Great Mistery (APA – Marele Mister) Documentar Tradus

universul-holografic-si-esenta-spirituala-a-acestuia

Universul Holografic, Creație a Mentalului Conștient și Subconștient

biblioteca-de-manuscrise-din-tibet

Biblioteca de manuscrise din Tibet

misterul-piramidelor

Misterul Piramidelor

civilizatii-antice-avansate-tehnologic-disparute

Civilizaţii antice, avansate tehnologic, dispărute!

fenomenul-numit-vocea-electronica

Fenomenul numit Vocea Electronică

geometria-sacra

Geometria Sacră

ingerii-pazitori

Îngerii Păzitori

deochiul-sau-ochi-deochi

Deochiul sau Ochi Deochi

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-scarabeul-carabus

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Scarabeul Cărăbuș

triskelion-sau-triskele-origine-insemnatate-simbolistica

Triskelion sau Triskele – Origine, Însemnătate, Simbolistică

ce-simbolizeaza-o-septagrama-heptagrama-sau-septegrama

Ce simbolizează Septagrama Heptagrama sau Septegrama

ce-reprezinta-inseamna-sau-simbolizeaza-sri-yantra-shri-yantra-shree-yantra

Ce Reprezintă, Înseamnă sau Simbolizează Sri Yantra

simbolul-svastica-origine-semnificatie-insemnatate

Simbolul Svastica, Origine, Semnificație, Însemnătate

ce-efect-are-luna-asupra-vietii-pe-pamant

Ce Efect are Luna Asupra Vieții pe Pământ

soarele-purtatorul-vietii-lumilor-ce-reprezinta-simbolizeaza-semnifica-inseamna-soarele

Soarele, Purtătorul Vieții Lumilor

ce-reprezinta-semnifica-sau-simbolizeaza-pana-de-pasare

Ce Reprezintă, Semnifică sau Simbolizează Pana de Pasăre

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-runele-celtice

Ce Semnifică sau Simbolizează Runele Celtice

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-valknut

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Valknut

ce-simbolizeaza-ochiul-providentei-in-triunghi-si-cerc

Ce simbolizează Ochiul Providenței în Triunghi și Cerc

iesirea din matrix

Ieșirea din Matrix

ce-semnifica-reprezinta-simbolizeaza-vulturul

Ce Semnifică, Reprezintă, Simbolizează Vulturul

ce-simbolizeaza-semnifica-roata-norocului-busola-magica-vegvisir

Ce Simbolizează, Semnifică Roata Norocului, Roata Dharma sau Busola Magică Vegvisir

energia-orgonica-albastra

Energia Orgonică Albastră

ce-simbolizeaza-sau-semnifica-corbul-cioara

Ce Simbolizeaza sau Semnifica Corbul Cioara

ce-simbilizeaza-sau-semnifica-triquetra

Ce Simbolizează sau Semnifică TRIQUETRA

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-om-mani-padme-hum

Ce Semnifică sau Simbolizează Om Mani Padme Hum

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-ursul

Ce Semnifică sau Simbolizează URSUL

fleur-de-lis-lys-floarea-de-lis-lys-origine-simbolistica-beneficii

Fleur de Lis / Lys (Floarea de Lis / Lys) Origine Simbolistică Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-dragonul

Ce Simbolizează (Semnifică) Dragonul

crucea-celtica-origine-simbolistica-semnificatie-beneficii

Crucea Celtică – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-vajra-dorje

Ce Simbolizează (Semnifică) Vajra sau Dorje

ce-simbolizeaza-semnifica-lupul

Ce Simbolizează (Semnifică) Lupul

ce-simbolizeaza-semnifica-cheia-o-cheie

Ce Simbolizează (Semnifică) Cheia sau o Cheie

ce-simbolizeaza-semnifica-cerbul

Ce simbolizează, semnifică Cerbul

taur-zimbru-bour-origine-simbolistica-semnificatie-beneficiu

Taur, Zimbru, Bour – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficiu

caduceu-origine-semnificatie-beneficiu

Caduceul – Origine, Semnificație, Beneficiu

moneda-sau-banut-aducator-de-noroc-simbolistica-semnificatie

Monedă sau Bănuț aducător de noroc – Simbolistică, Semnificație

bufnita-sau-cucuveaua-simbolistica-semnificatie

Bufnița sau Cucuveaua – Simbolistică, Semnificație

limbajul-simbolurilor-mistice-sacre

Limbajul Simbolurilor Mistice Sacre

ciocanul-lui-thor-origine-semnificatie-beneficii

CIOCANUL LUI THOR – Origine, Semnificație, Beneficii

simbolul-aum-om-origine-semnificatie-beneficiu

Simbolul Aum Om – Origine, Semnificație, Beneficiu

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (5 voturi, media: 5,00 din 5)

Adaugă un comentariu

11 păreri despre “Magnetoterapia

 1. Nicolae spune:

  buna ziua, ma intereseaza daca mai exista si alte variante pentru magnetoterapie. Va multumesc

  1. Bineinteles ca exista si alte variante! La momentul de fata, noi ne-am axat pe partea de terapie magnetica, cu ajutorul bijuteriilor, gen bratari magnetice, pandantive magnetice, orgoni magnetici.

 2. BOBES CAMELIA spune:

  Pentru slabit exista magneti ?

  1. :)) Din pacate nu cunosc daca magnetii au si astfel de “efecte pozitive”, dar pentru slabit, va recomand o dieta echilibrata si activitati sportive intr-un ritm consecvent.

 3. Terenti-Stefan Octavian spune:

  Am fibrilație atragă aceste bratari mă pot ajuta?

  1. De fibrilație atragă nu am auzit, însă dacă vă referiți la fibrilația atrială, atunci vă pot spune cu părere de rău că nu. Nu vă poate ajuta in cazul situației dvs de sănătate, dar în schimb vă poate îmbunătății calitatea sanguină prin detoxifiere și fluidizare.

  2. Poenaru Mihai spune:

   E FOARTE PROBABIL CA FIBRILATIA ATRIALA E PROVOCATA DE ANEMIE. ODATA TRATAT ANEMIA, FIBRILATIA DISPARE . EU AM TRECUT PRIN ASTA !

 4. Elena Man spune:

  In migrena severa, nevralgie occipitala ajuta? Ce tip de dispozitiv recomandati?

 5. Victor Mitrofan spune:

  Asiaticii se folosesc de aceasta terapie inca din anticitate si noi abia acum am inceput sa cochetam cu ea. Foarte interesant articolul!

 6. * sima Dochia spune:

  Am parastezie ușoară deci că amorțit partea stângă jumătate corp de vreo 8 ani am 58 de ani se m-ai poarte face ceva vă mulțumesc aștept un răspuns

 7. Cialis spune:

  Interesant si foarte detaliat articolul! Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *