ionii-negativi-anionii-sau-aeroionii

Ionii Negativi, Anionii sau Aeroionii – Origine, Proprietăți, Beneficii

V-aţi întrebat vreodată care este motivul pentru care este recomandabil să ne aflăm cât mai des afară, în aer curat? Ori de ce simpla deschidere a ferestrei nu este suficientă?

Deoarece, în atmosferă, şi mai ales la munte, sunt prezente aşa-numitele “VITAMINE ALE AERULUI”. Acestea lipsesc din locuinţele noastre. Aceste “vitamine” nu sunt altceva decât aeroioni negativi. Sunt lipsiţi de gust şi miros, cu efecte binefăcătoare asupra organismului.

Această adevărată “uzină de vitamine”, pe lângă împrospătarea aerului din casele noastre, are un rol important în profilaxia şi tratamentul unor afecţiuni şi boli. Ionii sunt particule încărcate electric, rezultaţi ca urmare a acţiunii unei cantităţi suficiente de energie asupra unor molecule precum CO2, O2, H2O, astfel încât acestea pierd sau câştigă un electron. Electronul liber, se cuplează cu o moleculă alăturată care se transformă în ion negativ.

Molecula originală din care a plecat electronul devine acum ion pozitiv. La rândul lor ionii negativi formaţi, interferează cu particule de praf şi alţi factori din atmosferă formând particule mai mari. Particulele încărcate negativ (maximum 12 molecule de gaz, legate de un atom sau moleculă încărcat electric) au o durată mică de existenţă. Acestea sunt în schimb, deosebit de mobile.

 

Ionii_Negativi

Reprezentare grafică a ionilor la nivel atomic

 

În natură anionii se formează într-o multitudine de moduri.

În general sunt generaţi de razele cosmice, razele ultraviolete, fricţiunea curenţilor de aer, căderile de apă şi plantele. Ca exemplu putem da acele de brad şi ferigile care emit cantităţi relativ mari de ioni negativi.

Unii specialişti din domeniu (Fred Soyka, Bruce Rosenberg) susţin că datorită influenţei solare şi lunare asupra suprafeţei pământului şi apei, aerul este forţat să iasă din pământ respectiv ionii pozitivi, (Deoarece pământul are o încărcare global negativă) aşa-numita respiraţie „toxică” (cu ioni pozitivi). În mod uzual doar 10-17 din atomii din atmosferă sunt ionizaţi (o cantitate infinitezimală), rezultând o valoare medie de 1-2.000 ioni / cm3.

În mod normal ionii negativi şi pozitivi sunt ca număr de valori sensibil egale

Totuşi, în unele regiuni (malul mării, cascade de apă) unde apa se află într-o continuă mişcare proporţia se schimbă devenind 2000 ioni negativi faţă de 1000 ioni pozitivi pe cm3. S-a constatat că acest raport este de departe cel mai benefic pentru fiinţa umană.

La polul opus s-a constatat că furtunile din deşerturi sau alţi curenţi de aer cald modifică numărul de ioni din atmosferă până la un raport de 33/1 în favoarea ionilor pozitivi. Oriunde în lume efectul ionilor pozitivi (cationi) asupra fiinţelor umane este unul deosebit de nociv. Totuşi cel mai nociv sistem, din punct de vedere al încărcării cu ioni pozitivi rămân marile aglomerări urbane şi industriale.

Gazele de eşapament, smogul industrial, reziduurile de anvelope, fumul de ţigară sau cenuşa. Toți acești factori, distrug ionii negativi fie neutralizându-i, fie încărcându-i chiar pozitiv. În interiorul blocurilor moderne cu pereţii de ciment şi fier se formează adevărate cuşti Faraday electromagnetice. Acestea absorb sarcinile negative, lucru făcut şi de surse de apă sau de aer condiţionat.

Poluarea in oras

Rezultatul neglijenței umane!

 

Sarcina electrostatică pozitivă a produselor din materialele plastice omniprezente

…completează acest tablou sumbru pentru ionii negativi care nu depăşesc 100/cmc în orice încăpere. Asta faţă de valoarea uzuală de 1000 sau benefică de 2000. Conform teoriei unuia dintre pionierii studiului acţiunii ionilor, Vasiliev, ionii acţionează asupra terminaţiilor nervoase din plămâni modificând starea sistemului nervos central şi de acolo asupra organelor periferice.
 
Doctorul Albert Kruger a descoperit că ionii negativi măresc rata vitezei de oxidare a serotoninei din sânge. Pe de altă parte el a observat că ionii pozitivi încetinesc viteza de baleiere a cililor din esofag de la 900 la 600 cicluri pe minut. Se diminuează mobilitatea mucoasei, scăzând astfel rezistenţa la factorii patogeni din aer. Ionii pozitivi favorizează vasoconstricţia şi măresc ritmul respiraţiei. Ionii negativi reduc nevroza şi anxietatea , măresc apetitul şi setea, cresc stimulii sexuali. 

În urma unui experiment cu generatoare de ioni negativi într-o grădiniţă s-a constatat că a crescut puterea de concentrare a tuturor copiilor.

Copiii hiperactivi au devenit mai calmi, iar senzaţia de oboseală s-a diminuat în cazul tuturor subiecţilor. Ionii din creier mărindu-le totodată amplitudinea ceea ce conduce la o putere de concentrare sporită. De asemenea aceştia favorizează din lobul occipital în cel parietal, temporal. Se ajunge la propagarea undelor cele din urmă în lobul frontal, într-o distribuţie uniformă, generând o stare de calm.
 
Din punct de vedere fizic se ameliorează alergiile  sinuzitele, astmul bronşic, migrena, arsurile şi durerile postoperatorii. Este cunoscut ca este mult mai uşor să preîntâmpinăm boala decât s-o tratăm. Numai că în zilele noastre e foarte greu, dată fiind poluarea care ne înconjoară, să respirăm aer curat în oraşe. Ca să putem face acest lucru, este necesară o excursie la munte ori la mare. Acest lucru care este întotdeauna la îndemâna, din cauza costurilor sau a lipsei de timp liber.
Ioni negativi din natura

Armonia naturală

 

Şi totuşi trebuie să respirăm tot timpul aer curat şi neviciat, nu doar câteva zile pe an.

Care ar fi soluţia? Tocmai aceste dispozitive orgonice generatoare de ioni negativi. Nu numai ca puteţi aduce în casele dvs. sau la locurile de muncă puritatea aerului montan, dar acum vă este la îndemână să beneficiaţi şi de proprietăţile curative ale Orgonilor. S-a constatat că în urma folosirii sale se mareşte capacitatea de muncă fizică şi intelectuală cu aprox. 15-20%.

Totodată aceste dispozitive au un rol de neutralizare a ionilor pozitivi ce sunt emanaţi de către aparatele electrice (computere, televizoare, telefoane, etc). Scăderea concentraţiei de praf, a alergenilor şi microbilor de 8-10 ori. Reducerea de 10-20 ori a rodonului (element radioactiv eliminat de sol şi de construcţie), reprezintă un alt atu al ionilor negativi. În ceea ce priveşte efectele benefice asupra anumitor boli vă prezentăm pe scurt câteva din ele:

Boli ale sistemului cardiovascular, tromboflebită, hipertonie, hipotonie, stenocardie, neuroza inimii, dereglări neînsemnate ale circulaţiei sanguine intracraniene. Posedând o acţiune anticoagulantă, anionii îmbunătăţesc circulaţia sângelui. Drept rezultat se frânează formarea depunerilor de colesterol pe pereţii vaselor sanguine şi se normalizează tensiunea arterială.

• Bolile sistemului respirator

În infecţiile respiratorii acute, bronşite cronice, bronhopneumonii, tuberculoza de gradul unu. Se stabileşte stratul de protecţie a alveolelor plămânilor (surfoctant), protejând alveolele de inflamaţie, hematoame, distrucţii inflamatorii şi embolii. Plămânii se îndreaptă şi se măresc în volum.

• Bolile schimbului de substanţe

În alergii, urticarie, dermatite şi alte tipuri de reacţii alergice se micşorează concentraţia alergenilor şi prafului. Devin mai rare şi mai uşoare crizele de alergii, dispar şi se micşorează urticaria şi dermatitele.


Aveți mai jos câteva produse care sunt generatoare de ioni negativi:


• Bolile de piele

Eczeme, plăgi, ulceraţii se micşorează intensitatea durerii şi infectarea microbiană a plăgilor. Se intensifică perioada de convalescenţă.

• Bolile sistemului gastro-intestinal

Gastroduodenita cronică, ulcer gastro-duodenal, în deschineziile căilor biliare, terapia cu ioni anihilează urmările stresului normalizând activiatea celulelor secretorii ale stomacului. Se micşorează durerile, dispar dereglările dispeptice, se intensifică regenerarea mucoasei tractului intestinal.

• Boli ale sistemului endocrin

În dereglarea ciclului menstrual, în caz de hipolactaţie, dereglări sexuale. Se îmbunătăţeşte alimentaţia cu sânge a organelor bazinului mic şi al glandelor cu secreţie internă. Se normalizează ciclul, se măresc lactaţia şi activitatea sexuală.

• Bolile sistemului nervos

În cazul stresului, oboselii cronice, neurozelor, neuralgiilor, durerilor fantomă, terapia ionică are acţiune antistresantă pe baza normalizării schimbului ionilor de calciu în celule.

• Bolile ochilor sunt de asemenea ameliorate.

În cheratite, blefarite, cheratoconjunctivite, glaucom, cataractă, se micşorează durerile, fotofobia, se încetineşte dezvoltarea glaucomului şi cataractei.

• Principiul de lucru:

În prezenţa orgonului, fluxul de anioni se formează cu ajutorul descărcării incetinite, având ca efect saturarea încăperii cu ioni negativi (antioxidanti). Inspiraţi fiind, îşi cedează încărcătura electrică hematiilor din sânge, iar acestea celulelor din organism, normalizând astfel schimbul de substanţe.

• Utilizare:

În încăperi de locuit, birouri, instituţii de învăţământ şi sportive, instituţii medicale şi profilactorii, restaurante, piscine, şcoli, grădiniţe, birouri, magazine, hale, biserici, hoteluri, ateliere, încăperi cu praf de hârtie, ciment.


 

Articole recente

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

principiul-il-separatio

Principiul Il Separatio

lupii-din-romania-protejati-datorita-britanicilor

Lupii din Romania protejaţi datorită britanicilor

ce-simbolizeaza-crucea

Rugăciunea cu efect paranormal

bioritmul-si-energia-ciclica

Bioritmul și Energia Ciclică

misterul-piramidelor

EGIPTUL ȘI PIRAMIDELE

unele-dintre-simbolurile-masoneriei

Unele dintre Simbolurile Masoneriei

ce-reprezinta-gandurile-unui-om

Ce reprezintă gândurile unui om?

aparitii-cu-sfanta-fecioara-maria-maica-domnului

Apariţii cu Sfînta Fecioară Maria, Maica Domnului

energia-scalara-cuantica-de-reconectare

Energia Scalară Cuantică Universală de Reconectare

armele-psihotronice-care-afecteaza-mintea-umana

Armele psihotronice care afectează mintea umană?

vulturul-simbolul-libertatii-si-al-puterii

Vulturul, simbolul libertății și al puterii

polaritatea-energetica-a-universului

Polaritatea Energetică a Universului

ce-semnifica-simbolul-zoroastru-sau-zarathustra

Ce Semnifică Simbolul Zoroastru sau Zarathustra

medicina-traditionala-chineza-si-echilibrul-polaritatilor

Medicina tradițională chineză și echilibrul polarităților

puterea-gandurilor

Puterea gândurilor

circulatia-sanguina-deficitara

Circulația sanguină deficitară

sovata-locul-de-revitalizare

Sovata, locul de revitalizare

istoria-ascunsa-a-religiilor

Istoria ascunsă a religiilor

misterul-cristalului-de-cuart-fermecat

Misterul cristalului de cuarț fermecat

ritualuri-magice-pentru-bunastare-si-protectie

Ritualuri magice pentru bunăstare și protecție

ce-simbolizeaza-pentagrama-si-pentaclul

Ce simbolizeaza Pentagrama sau Pentaclul

vlad-dracul-din-ordinul-dragonilor

Vlad Dracul din Ordinul Dragonilor

energia-unei-locuinte

Energia unei locuințe

se-doreste-robotizarea-omului

Se doreşte robotizarea omului?

constiinta-individuala-si-cea-colectiva

Conștiința individuală și cea colectivă

proiectele-haarp-si-sura

Proiectele HAARP și SURA

energia-constiintei

Energia Conștiinței

energiile-pozitive-si-negative-ale-casei

Energiile Pozitive și Negative ale Casei

reiki-si-restabilirea-echilibrului

Reiki și restabilirea echilibrului

fizica-cuantica-si-spiritualitatea

Fizica cuantică şi spiritualitatea

extracorporalitatea

Extracorporalitatea

puterea-de-a-empatiza

Puterea de a empatiza

aura-umana

Aura Umană

fecioara-maria-nascatoare-de-dumnezeu

Fecioara Maria Născătoare de Dumnezeu

metode-de-protectie-impotriva-energiilor-negative

Metode de Protecție Împotriva Energiilor Negative

ozn-uri-in-romania

OZN-uri în Romania

cristalele-uriase-din-mina-naica

Cristalele Uriașe din Mina Naica

ce-simbolizeaza-copacul-vietii

Ce simbolizează Copacul Vieții

matematica-limbajul-universal

Matematica, Limbajul Universal

endgame-blueprint-for-global-enslavement-documentar-tradus

ENDGAME – Blueprint For Global Enslavement (Documentar Tradus)

97%-owned-97%-posedat-documentar-tradus

97% Owned – 97% Posedat (Documentar Tradus)

talisman-amulete-si-pandantive-mistice-sacre

Talismane, Amulete și Pandantive Mistice Sacre

cine-dicteaza-traiectoria-lumii

Cine dictează traiectoria lumii

poarta-zeilor-din-hayu-marca-peru

Poarta zeilor din Hayu Marca, Peru

legatura-dintre-orgoni-energia-orgonica-si-wilhelm-reich-documentar-tradus

Legătura dintre Orgoni, Energia Orgonică și Wilhelm Reich

feng-shui-pentru-casa

Feng Shui pentru casă

energia-punctelor-cardinale

Energia punctelor cardinale

exista-fantome

Există fantome?

proiecte-desecretizate

Proiecte Desecretizate

sfanta_treime

Sfânta Treime

vindecatorii-si-campurile-magnetice

Vindecătorii şi câmpurile magnetice

fericirea-iluzie-superficiala-si-necesitate-existentiala

Fericirea, Iluzie Subiectivă și Necesitate Existențială?

inchiderea-societatii-planet-lockdown-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Închiderea Societății – Planet Lockdown (Documentar Tradus)

protectie-impotriva-energiilor-negative

Protecție Împotriva Energiilor Negative

simbolistica-runelor-si-piatra-kesington

Simbolistica Runelor și Piatra Kensington

mandalele-si-beneficiile-lor

Mandalele și beneficiile lor

ce-simbolizeaza-crucea

Sfânta Cruce

inexplicabil-structuri-misterioase-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana-00

INEXPLICABIL – Structuri Misterioase (Documentar Tradus)

water-the-great-mystery-apa-marele-mister

WATER – The Great Mistery (APA – Marele Mister) Documentar Tradus

universul-holografic-si-esenta-spirituala-a-acestuia

Universul Holografic, Creație a Mentalului Conștient și Subconștient

biblioteca-de-manuscrise-din-tibet

Biblioteca de manuscrise din Tibet

misterul-piramidelor

Misterul Piramidelor

civilizatii-antice-avansate-tehnologic-disparute

Civilizaţii antice, avansate tehnologic, dispărute!

fenomenul-numit-vocea-electronica

Fenomenul numit Vocea Electronică

geometria-sacra

Geometria Sacră

ingerii-pazitori

Îngerii Păzitori

deochiul-sau-ochi-deochi

Deochiul sau Ochi Deochi

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-scarabeul-carabus

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Scarabeul Cărăbuș

triskelion-sau-triskele-origine-insemnatate-simbolistica

Triskelion sau Triskele – Origine, Însemnătate, Simbolistică

ce-simbolizeaza-o-septagrama-heptagrama-sau-septegrama

Ce simbolizează Septagrama Heptagrama sau Septegrama

ce-reprezinta-inseamna-sau-simbolizeaza-sri-yantra-shri-yantra-shree-yantra

Ce Reprezintă, Înseamnă sau Simbolizează Sri Yantra

simbolul-svastica-origine-semnificatie-insemnatate

Simbolul Svastica, Origine, Semnificație, Însemnătate

ce-efect-are-luna-asupra-vietii-pe-pamant

Ce Efect are Luna Asupra Vieții pe Pământ

soarele-purtatorul-vietii-lumilor-ce-reprezinta-simbolizeaza-semnifica-inseamna-soarele

Soarele, Purtătorul Vieții Lumilor

ce-reprezinta-semnifica-sau-simbolizeaza-pana-de-pasare

Ce Reprezintă, Semnifică sau Simbolizează Pana de Pasăre

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-runele-celtice

Ce Semnifică sau Simbolizează Runele Celtice

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-valknut

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Valknut

ce-simbolizeaza-ochiul-providentei-in-triunghi-si-cerc

Ce simbolizează Ochiul Providenței în Triunghi și Cerc

iesirea din matrix

Ieșirea din Matrix

ce-semnifica-reprezinta-simbolizeaza-vulturul

Ce Semnifică, Reprezintă, Simbolizează Vulturul

ce-simbolizeaza-semnifica-roata-norocului-busola-magica-vegvisir

Ce Simbolizează, Semnifică Roata Norocului, Roata Dharma sau Busola Magică Vegvisir

energia-orgonica-albastra

Energia Orgonică Albastră

ce-simbolizeaza-sau-semnifica-corbul-cioara

Ce Simbolizeaza sau Semnifica Corbul Cioara

ce-simbilizeaza-sau-semnifica-triquetra

Ce Simbolizează sau Semnifică TRIQUETRA

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-om-mani-padme-hum

Ce Semnifică sau Simbolizează Om Mani Padme Hum

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-ursul

Ce Semnifică sau Simbolizează URSUL

fleur-de-lis-lys-floarea-de-lis-lys-origine-simbolistica-beneficii

Fleur de Lis / Lys (Floarea de Lis / Lys) Origine Simbolistică Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-dragonul

Ce Simbolizează (Semnifică) Dragonul

crucea-celtica-origine-simbolistica-semnificatie-beneficii

Crucea Celtică – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-vajra-dorje

Ce Simbolizează (Semnifică) Vajra sau Dorje

ce-simbolizeaza-semnifica-lupul

Ce Simbolizează (Semnifică) Lupul

ce-simbolizeaza-semnifica-cheia-o-cheie

Ce Simbolizează (Semnifică) Cheia sau o Cheie

ce-simbolizeaza-semnifica-cerbul

Ce simbolizează, semnifică Cerbul

taur-zimbru-bour-origine-simbolistica-semnificatie-beneficiu

Taur, Zimbru, Bour – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficiu

caduceu-origine-semnificatie-beneficiu

Caduceul – Origine, Semnificație, Beneficiu

moneda-sau-banut-aducator-de-noroc-simbolistica-semnificatie

Monedă sau Bănuț aducător de noroc – Simbolistică, Semnificație

bufnita-sau-cucuveaua-simbolistica-semnificatie

Bufnița sau Cucuveaua – Simbolistică, Semnificație

limbajul-simbolurilor-mistice-sacre

Limbajul Simbolurilor Mistice Sacre

ciocanul-lui-thor-origine-semnificatie-beneficii

CIOCANUL LUI THOR – Origine, Semnificație, Beneficii

simbolul-aum-om-origine-semnificatie-beneficiu

Simbolul Aum Om – Origine, Semnificație, Beneficiu

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00 din 5)

Adaugă un comentariu

5 păreri despre “Ionii Negativi, Anionii sau Aeroionii – Origine, Proprietăți, Beneficii

  1. Squeeno spune:

    Este foarte importanta sanatatea! Cred ca sanatatea este de fapt, cel mai valoros lucru in lumea asta superficiala!

  2. Datina Strabuna spune:

    Foarte bun articolul si foarte bune si produsele oferite de dvs! Multumesc pentru tot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *