Ionii_Negativi

V-aţi întrebat vreodată care este motivul pentru care este recomandabil să ne aflăm cât mai des afară, în aer curat? Ori de ce simpla deschidere a ferestrei nu este suficientă?

Deoarece, în atmosferă, şi mai ales la munte, sunt prezente aşa-numitele “VITAMINE ALE AERULUI”, care lispesc din locuinţele noastre. Aceste “vitamine” nu sunt altceva decât aeroioni negativi, lipsiţi de gust şi miros, cu efecte binefăcătoare asupra organismului.

Această adevărată “uzină de vitamine”, pe lângă împrospătarea aerului din casele noastre, are un rol important în profilaxia şi tratamentul unor afecţiuni şi boli. Ionii sunt particule încărcate electric, rezultaţi ca urmare a acţiunii unei cantităţi suficiente de energie asupra unor molecule ca CO2, O2, H2O, astfel încât acestea pierd sau câştigă un electron. Electronul liber, se cuplează cu o moleculă alăturată care se transformă în ion negativ.

Molecula originală din care a plecat electronul devine acum ion pozitiv. La rândul lor ionii negativi formaţi interferează cu particule de praf şi alţi factori din atmosferă formând particule mai mari. Particulele încărcate negativ (maximum 12 molecule de gaz, legate de un atom sau moleculă încărcat electric) au o durată mică de existenţă , fiind în schimb deosebit de mobile.

 

Ionii_Negativi

 

În natură anionii se formează într-o multitudine de moduri.

În general sunt generaţi de razele cosmice, razele ultraviolete, fricţiunea curenţilor de aer, căderile de apă şi plantele. Ca exemplu putem da acele de brad şi ferigile care emit cantităţi relativ mari de ioni negativi.

Unii specialişti din domeniu (Fred Soyka, Bruce Rosenberg) susţin că datorită influenţei solare şi lunare asupra suprafeţei pământului şi apei, aerul este forţat să iasă din pământ respectiv ionii pozitivi, (Deoarece pământul are o încărcare global negativă) aşa-numita respiraţie „toxică” (cu ioni pozitivi). În mod uzual doar 10-17 din atomii din atmosferă sunt ionizaţi (o cantitate infinitezimală), rezultând o valoare medie de 1-2.000 ioni / cm3.

 

În mod normal ionii negativi şi pozitivi sunt ca număr de valori sensibil egale

Totuşi, în unele regiuni (malul mării, cascade de apă) unde apa se află într-o continuă mişcare proporţia se schimbă devenind 2000 ioni negativi faţă de 1000 ioni pozitivi pe cm3. S-a constatat că acest raport este de departe cel mai benefic pentru fiinţa umană.

La polul opus s-a constatat că furtunile din deşerturi sau alţi curenţi de aer cald modifică numărul de ioni din atmosferă până la un raport de 33/1 în favoarea ionilor pozitivi. Oriunde în lume efectul ionilor pozitivi (cationi) asupra fiinţelor umane este unul deosebit de nociv. Totuşi cel mai nociv sistem, din punct de vedere al încărcării cu ioni pozitivi rămân marile aglomerări urbane şi industriale.

Gazele de eşapament, smogul industrial, reziduurile de anvelope, fumul de ţigară, cenuşa, toate distrug ionii negativi fie neutralizându-i, fie încărcându-i chiar pozitiv. În interiorul blocurilor moderne cu pereţii de ciment şi fier se formează adevărate cuşti Faraday electromagnetice. Acestea absorb sarcinile negative, lucru făcut şi de surse de apă, de aer condiţionat.

Poluarea in oras

 

Sarcina electrostatică pozitivă a produselor din materialele plastice omniprezente

…completează acest tablou sumbru pentru ionii negativi care nu depăşesc 100/cmc în orice încăpere faţă de valoarea uzuală de 1000 sau benefică de 2000. Conform teoriei unuia dintre pionierii studiului acţiunii ionilor, Vasiliev, ionii acţionează asupra terminaţiilor nervoase din plămâni modificând starea sistemului nervos central şi de acolo asupra organelor periferice.
 
Doctorul Albert Kruger a descoperit că ionii negativi măresc rata vitezei de oxidare a serotoninei din sânge. Pe de altă parte el a observat că ionii pozitivi încetinesc viteza de baleiere a cililor din esofag de la 900 la 600 cicluri pe minut. Se diminuează mobilitatea mucoasei, scăzând astfel rezistenţa la factorii patogeni din aer. Ionii pozitivi favorizează vasoconstricţia şi măresc ritmul respiraţiei. Ionii negativi reduc nevroza şi anxietatea , măresc apetitul şi setea, cresc stimulii sexuali.
 

În urma unui experiment cu generatoare de ioni negativi într-o grădiniţă s-a constatat că a crescut puterea de concentrare a tuturor copiilor.

Copiii hiperactivi au devenit mai calmi, iar senzaţia de oboseală s-a diminuat în cazul tuturor subiecţilor. Ionii din creier mărindu-le totodată amplitudinea ceea ce conduce la o putere de concentrare sporită. De asemenea aceştia favorizează din lobul occipital în cel parietal, temporal. Se ajunge la propagarea undelor cele din urmă în lobul frontal, într-o distribuţie uniformă, generând o stare de calm.
 
Din punct de vedere fizic se ameliorează alergiile  sinuzitele, astmul bronşic, migrena, arsurile şi durerile postoperatorii. Este cunoscut ca este mult mai uşor să preîntâmpinăm boala decât s-o tratăm. Numai că în zilele noastre e foarte greu, dată fiind poluarea care ne înconjoară, să respirăm aer curat în oraşe. Ca să putem face acest lucru, este necesară o excursie la munte ori la mare. Acest lucru care este întotdeauna la îndemâna, din cauza costurilor sau a lipsei de timp liber.

Ioni negativi din natura

 

Şi totuşi trebuie să respirăm tot timpul aer curat şi neviciat, nu doar câteva zile pe an.

Care ar fi soluţia? Tocmai aceste dispozitive orgonice generatoare de ioni negativi. Nu numai ca puteţi aduce în casele dvs. sau la locurile de muncă puritatea aerului montan, dar acum vă este la îndemână să beneficiaţi şi de proprietăţile curative ale Orgonilor. S-a constatat că în urma folosirii sale se mareşte capacitatea de muncă fizică şi intelectuală cu aprox. 15-20%.

Totodată aceste dispozitive au un rol de neutralizare a ionilor pozitivi ce sunt emanaţi de către aparatele electrice (computere, televizoare, telefoane, etc). Scăderea concentraţiei de praf, a alergenilor şi microbilor de 8-10 ori. Reducerea de 10-20 ori a rodonului (element radioactiv eliminat de sol şi de construcţie), reprezintă un alt atu al ionilor negativi. În ceea ce priveşte efectele benefice asupra anumitor boli vă prezentăm pe scurt câteva din ele:

Boli ale sistemului cardiovascular, tromboflebită, hipertonie, hipotonie, stenocardie, neuroza inimii, dereglări neînsemnate ale circulaţiei sanguine intracraniene. Posedând o acţiune anticoagulantă, anionii îmbunătăţesc circulaţia sângelui. Drept rezultat se frânează formarea depunerilor de colesterol pe pereţii vaselor sanguine şi se normalizează tensiunea arterială.

 

• Bolile sistemului respirator

În infecţiile respiratorii acute, bronşite cronice, bronhopneumonii, tuberculoza de gradul unu. Se stabileşte stratul de protecţie a alveolelor plămânilor (surfoctant), protejând alveolele de inflamaţie, hematoame, distrucţii inflamatorii şi embolii. Plămânii se îndreaptă şi se măresc în volum.

 

• Bolile schimbului de substanţe

În alergii, urticarie, dermatite şi alte tipuri de reacţii alergice se micşorează concentraţia alergenilor şi prafului. Devin mai rare şi mai uşoare crizele de alergii, dispar şi se micşorează urticaria şi dermatitele.

 

• Bolile de piele

Eczeme, plăgi, ulceraţii se micşorează intensitatea durerii şi infectarea microbiană a plăgilor. Se intensifică perioada de convalescenţă.

 

• Bolile sistemului gastro-intestinal

Gastroduodenita cronică, ulcer gastro-duodenal, în deschineziile căilor biliare, terapia cu ioni anihilează urmările stresului normalizând activiatea celulelor secretorii ale stomacului. Se micşorează durerile, dispar dereglările dispeptice, se intensifică regenerarea mucoasei tractului intestinal.

 

• Boli ale sistemului endocrin

În dereglarea ciclului menstrual, în caz de hipolactaţie, dereglări sexuale. Se îmbunătăţeşte alimentaţia cu sânge a organelor bazinului mic şi al glandelor cu secreţie internă. Se normalizează ciclul, se măresc lactaţia şi activitatea sexuală.

 

• Bolile sistemului nervos

În cazul stresului, oboselii cronice, neurozelor, neuralgiilor, durerilor fantomă, terapia ionică are acţiune antistresantă pe baza normalizării schimbului ionilor de calciu în celule.

 

• Bolile ochilor sunt de asemenea ameliorate.

În cheratite, blefarite, cheratoconjunctivite, glaucom, cataractă, se micşorează durerile, fotofobia, se încetineşte dezvoltarea glaucomului şi cataractei.

 

• Principiul de lucru:

În prezenţa orgonului, fluxul de anioni se formează cu ajutorul descărcării incetinite, având ca efect saturarea încăperii cu ioni negativi (antioxidanti). Inspiraţi fiind, îşi cedează încărcătura electrică hematiilor din sânge, iar acestea celulelor din organism, normalizând astfel schimbul de substanţe.

 

• Utilizare:

În încăperi de locuit, birouri, instituţii de învăţământ şi sportive, instituţii medicale şi profilactorii, restaurante, piscine, şcoli, grădiniţe, birouri, magazine, hale, biserici, hoteluri, ateliere, încăperi cu praf de hârtie, ciment.


 

Articole recente

what-the-bleep-do-we-know

Seria What the bleep do we know – Documentar Tradus

Beneficiile uleiului de mandarin

blestemul-si-binecuvantarea

Blestemul și Binecuvântarea

energia_vindecatoare

Energia vindecătoare

increderea-in-sine-se-invata

Încrederea în sine se învață

Purificarea energiilor casei

leacuri-babesti-mierea

Leacuri băbești – Mierea

dmt-molecula-spiritului-spirit-molecule

DMT, Molecula Spiritului – Documentar Tradus

Matematica demonstrează că Dumnezeu există

energia-libera-scalara-nikola-tesla

Energia Liberă Scalară Nikola Tesla (Free Energy)

calatoria-in-timp-este-posibila

Călătoria în timp este posibilă

Limbajul iubirii în familie

extracorporalitatea-sau-proiectia-astrala

Cazuri de proiecție astrală

memoria-ancestral-universala-akasha

Memoria ancestral universală AKASHA

devin-oare-dorintele-realitate

Devin oare dorințele realitate?

money-as-debt-documentar-tradus

Seria Money as Debt – Documentar Tradus

leacuri-babesti-levantica-si-rodia

Leacuri băbești – Levanţica și Rodia

cum-sa-atingem-starea-de-bine

Cum să atingem starea de bine

Muntele Kailash

armele-zeilor

Armele Zeilor

ZEITGEIST

Seria ZEITGEIST – Documentar Tradus

influenta-lunii

Influența Lunii

soarele-conducatorul-lumilor

Soarele, conducătorul lumilor

razboinicii-norilor

Războinicii Norilor

perceptia-umana

Percepția umană și teoria haosului

extracorporalitatea-sau-proiectia-astrala

Extracorporalitatea sau proiecția astrală

sistemul-educational-este-depasit-documentar-tradus

Sistemul educațional este depășit – Documentar Tradus

guvernul-fantoma-shadow-government-documentar-tradus

Guvernul Fantomă, Shadow Government – Documentar Tradus

povestea-lui-dumnezeu-documentar-tradus

Povestea lui Dumnezeu, The Story of God – Documentar Tradus

evolutia-spirituala-evadarea-din-matrix

Evoluția Spirituală, Evadarea din Matrix – Documentar Tradus

blestemul-lui-tutankhamon

Blestemul lui Tutankhamon – Documentar tradus

Insule misterioase

misterele-de-la-casa-alba

Misterele de la Casa Albă

leacuri-babesti

Leacuri băbești – Varza

Ursitoarele și Avestiția

Radicalii Liberi și Antioxidanții

Proiectul american Ice Worm

sfidatorul-lo-sfidante-documentar-tradus

Sfidătorul, Lo Sfidante – Documentar Tradus

subjugarea-umanitatii-prin-frauda-si-inselaciune-documentar-tradus

Subjugarea Umanității prin fraudă și înșelăciune – Documentar Tradus

kymatica-la-inceput-a-fost-cuvantul-documentar-tradus

Kymatica, La început a fost cuvântul – Documentar Tradus

ungrip-scapat-din-gheare-documentar-tradus

UNGRIP Scăpat din gheare – Documentar Tradus

pilda-fericirii

Pilda fericirii

Postul și sănătatea

Efectul placebo vs efectul nocebo

hematitul-piatra-sangelui

Hematitul, cristalul sau piatra sângelui

corporatiile-au-subjugat-lumea

Corporațiile au subjugat lumea – Documentar Tradus

leacuri-babesti

Leacuri băbești – prazul și morcovul

televiziunea-savuroasa-otrava-documentar-tradus

Televiziunea, Savuroasa OTRAVĂ – Documentar Tradus

spatiul-spiritului-calatorie-in-constiinta-spirit-space-documentar-tradus

Spațiul Spiritului, Spirit Space – Documentar Tradus

Istoria secretă a pământului și zodiacul

Demonul Crațius și moneda fericirii

Care este scopul vieții pe pământ

evolutionismul-este-o-farsa

Evoluționismul este o farsă – Documentar Tradus

Geometria Sacră Floarea Vieții – Documentar Tradus

john-of-god-joao-de-deus

John of GOD (Joao de DEUS) – Documentar Tradus

leacuri-babesti

Leacuri băbești – Ouăle

dacii-foloseau-psihotropice

Dacii foloseau psihotropice

adevărata-magie-vrăjitoria-și-vrăjitoarele

Adevărata magie, vrăjitoria și vrăjitoarele

Magia Clopotelor

proiectul-10-10-10-pilula-sau-perceptie

Proiectul 10-10-10 – Documentar Tradus

biologul-bruce-lipton-despre-spiritualitate

Biologul Bruce Lipton, despre spiritualitate – Documentar Tradus

Fericirea și anxietatea

Întâlniri misterioase în spațiul cosmic

solomonarii

Solomonarii

citirea-fetei

Citirea feței

Razboiul-Parapsihologic

Războiul Parapsihologic – Documentar Tradus

Oamenii preistorici comunicau prin telepatie

tuneluri_secrete_in_bucuresti

Tuneluri secrete în București

Alimente benefice pentru inimă

papaji-ramai-tacut-documentar-tradus

PAPAJI – Rămâi tăcut – Documentar Tradus

cei-patru-calareti-ai-apocalipsei

Cei patru călăreți ai apocalipsei

pentagrama-si-pentaclu

Pentagrama și Pentaclu

din-legile-lui-zamolxe

Din legile lui Zamolxe

Misterele neelucidate, care au făcut posibilă viața

Este realitatea în care trăim, una virtuală?!

misterul-lui-tutankhamon

Misterul lui Tutankhamon – Documentar Tradus

Care este momentul în care devenim oameni?!

sanatatea-se-invata

Sănătatea se învață

beneficiile-cuprului

Beneficiile Cuprului

Mișcarea NEW AGE și aspectele negative

cum-sa-alungam-grijile

Cum să alungăm grijile

Metode sănătoase anti-cancer

tratament-albine

Albinele – Terapie naturală împotriva paraziților

investeste-timp-in-sanatate

Investește timp în sănătate

beneficiile-meditatiei

Beneficiile meditației

Beneficiile usturoiului

beneficiile-telinei

Beneficiile țelinei

paranormal

Evenimente paranormale

batranul-maestru

Pilda călătoriei celor trei

Radicalii liberi

Intretinerea-bijuteriilor-2

Întreținerea Bijuteriilor

Spectrul_electromagnetic

Spectrul Electromagnetic și Radiația Electromagnetică

Kundalini-Yoga

Energiile Vitale ale Corpului Uman

energia-orgonica

Energia orgonică scalara, esenţială pentru sănătate

apa-alcalina-ionizata-restructurataapa-alcalina-ionizata-restructurata

Ce este Apa Alcalină Ionizată şi Restructurată

Ionii_Negativi

Ionii Negativi, Anionii sau Aeroionii

Forma Universului Scalar de Torsiune

Universul si forma sa geometrica identica cu cea a campului de torsiune

Magnetoterapia

Magnetoterapia

Pandantive-Scalare-Cuantice-Generatoare-de-Ioni-Negativi-si-Protectoare-Impotriva-Radiatiilor-Electromagnetice

Pandantiv Scalar Cuantic Protector Împotriva Radiaţiilor Electromagnetice

oxigenul si ozonul

Calităţile Ozonului

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu sunt voturi încă)

Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *