Universul și forma sa geometrica identică cu cea a câmpului de torsiune
La începutul secolului XX, savantul francez E. Cartan a făcut cunoscută existenţa în natură a energiilor scalare, câmpurilor de torsiune.
Ele reprezintă nişte câmpuri generate de momentul unghiular al rotaţiei. Până la descoperirea spinului (în mecanica şi fizica cuantică, particulele elementare se numesc spin). Natura câmpurilor de torsiune era legată de rotaţia câmpurilor masive. O astfel de abordare conduce la faptul că aceste câmpuri sunt văzute ca o manifestare a câmpului gravitaţional pentru obiecte masive in rotaţie. Mai târziu, odată cu descoperirea spinului, au ajuns la concluzia că aceste câmpuri de torsiune, la nivel cuantic sunt generate de către spin. Este o deosebire faţă de câmpul electromagnetic, care este generat de sarcină şi câmpul gravitaţional care este generat de masă.
S-a demonstrat că TEC reprezintă o teorie fenomenologică
La mijlocul anilor 70, cercetările privind câmpurile de torsiune au condus la formarea unui capitol special al fizicii teoretice numit Teoria lui Einstein – Cartan (TEC). În cadrul TEC a fost demonstrat că aceste câmpuri sunt slabe şi nu pot genera fenomene sau efecte observabile. În anii 80-90, odată cu crearea de către G. Şipov a teoriei vidului fizic (TVF) s-a demonstrat că TEC reprezintă o teorie fenomenologică.
Ce înţelegem prin vidul fizic?
Vidul fizic reprezintă un obiect cuantic complex şi dinamic, care se manifestă prin fluctuaţii. Acesta conţine nişte structuri circulare turbionare care nu transferă energie. De asemenea perturbaţia se propagă momentan, adică cu o viteză egală cu infinitul.
Noua revoluţie în fizică s-a produs în anii 80 în Rusia. Atunci, pentru prima dată în lume s-au produs generatoarele de torsiune. Eficienţa ridicată a tehnologiilor de torsiune cât şi simplitatea mijloacelor fizice şi tehnice care conduc la realizarea acestor tehnologii sunt determinate de caracterul neobişnuit al proprietăţilor câmpurilor de torsiune scalară. Aceste proprietăţi au fost prognosticate teoretic şi confirmate experimental.
Voi enumera pe cele principale:
1. Sursa câmpurilor scalare de torsiune o reprezintă spinul clasic sau rotaţia microscopică.
Pot lua naştere prin răsucirea spaţiului ca urmare a perturbării vidului fizic. Câmpurile de torsiune se pot autogenera.
2. Spre deosebire de sursele de câmpuri electromagnetice şi cele gravitaţionale care crează câmpuri cu simetrie centrala, sursele de câmpuri de torsiune crează câmpuri cu simetrie axială.
3. Sarcinile de torsiune de acelaşi semn (SRSR sau SLSL) se atrag, iar cele de semne diferite (SRSL) se resping.
4. Pentru câmpurile de torsiune potenţialul este egal cu zero.
5. Mediul prin care se propagă radiaţiile scalare de torsiune este vidul fizic. Faţă de undele de torsiune, vidul fizic se comportă ca un mediu holografic. De aici se explică şi caracterul informaţional de a transmite semnale. Viteza infinit mai mare de transmitere.
6. Câmpurile scalare de torsiune trec prin medii naturale fără a suferi pierderi.
7. Viteza undelor scalare, teoretic , este egală cu infinit. Vitezele mai mari decât cea a luminii au fost prezentate în teoria gravitaţiei lui Newton.
Perturbaţiile de spin – într-un mediu de spin se propagă în aşa fel încât ele nu pot fi ecranate.
Apare deci şi posibilitatea de creare de comunicaţii subacvatice şi subterane, cât şi legături prin alte medii naturale.
8. Toate corpurile se compun din atomi.
Ţinând cont că toate corpurile se află în câmpul magnetic al pământului, ia naştere o procesiune care generează radiaţia scalară de torsiune turbionară.
9. Corpurile au un ansamblu diferit de elemente chimice cu repartizare spaţială diferită în corpuri a acestor atomi şi a compuşilor chimici. Toate corpurile posedă câmpuri scalare de torsiune strict individuale.
Tehnologia câmpului scalar de torsiune
Au fost elaborate tehnologii de torsiune pentru obţinerea unor serii de aliaje. S-a reuşit găsirea regimurilor de acţiune prin torsiune asupra topiturilor. Asta duce la mărunţirea granulelor, iar în alte cazuri la modificarea reţelei cristaline. A fost elaborată tehnologia de torsiune pentru producerea siluminului (amestec de siliciu cu aluminiu).
Legat de problema privind criza energetică şi de găsirea altor surse de energie alaturi de utilizarea energiei solare, eoliene, surse termale, elc, apar adesea propuneri de a folosi în aceste scopuri energia vidului fizic.
Atenţia este concentrată asupra instalaţiilor termice ce au randament de peste 100%.
Întrucât miscarea în spirală generează un câmp scalar de torsiune, acest lucru ne permite să considerăm că interacţiunea câmpului de torsiune al instalaţiei, cu câmpul de torsiune al vidului fizic, ar conduce la spiralarea apei, deci, la cresterea temperaturii ei.
Luând în considerare că mecanismul de obţinere a energiei pentru încălzirea apei se bazează pe efecte de torsiune şi că mecanismul se realizează prin spiralarea apei, iar funcţionarea instalaţiei este legată de extragerea ei, această instalaţie termică de incălzire a apei este denumită generator de torsiune turbionar (GTT).
Conversia energiei scalare de torsiune
Când randamentul unor astfel de instalaţii va fi ridicat, se va reuşi sporirea cantităţii de energie extrase din vidul fizic. Va apărea posibilitatea utilizării unei părţi din energia extrasă din vidul fizic pentru asigurarea energiei funcţionării motorului electric. Se va face prin transformarea energiei termice obţinută în energie electrică.
În acest caz nu vom mai folosi reţeaua de electricitate convenţională, pentru punerea în funcţiune a motorului electric. Instalaţia termică va deveni o sursă autonomă de energie, ducând la o revoluţie energetică.
Diagnosticarea prin TORDI
Vidul fizic şi câmpurile scalare de torsiune constituie o direcţie importantă de cercetare fundamentală şi aplicaţii medico-biologice. A fost elaborat sistemul de diagnosticare a omului pe baza înregistrării câmpurilor scalare de torsiune ale acestuia (diagnosticare prin TORDI).
Se vorbeşte mult despre inerţie, dar fizica nu explică dacă forţele inerţiei sunt interne sau externe în raport cu corpurile în mişcare. În TVF este demostrat faptul că inerţia reprezintă manifestarea câmpurilor scalare de torsiune în mecanică.
Concluzia
De aici rezultă că dacă pot fi comandate aceste câmpuri, atunci implicit pot fi dirijate şi forţele inerţiei. Pe această bază pot fi create propulsoare universale care nu folosesc tracţiunea reactivă sau factorul de frecare, ci forţele lor interne. Tehnologiile de torsiune reprezintă germenii intrării omenirii în era tehnologiilor noosferice. Acestea vor schimba viaţa în totalitate.
Foarte interesant, atat articolul, cat si produsele oferite de dvs!
Interesant punct de vedere!
Eu zic sa lasati treaba asta in mana adevaratilor cercetatori nu cei care fac pseudostiinta. Asta e vrajeala 100% ce ziceti voi aici, habar nu aveti de capu vostru si faceti pe inteligentii!
Hmmm, curioasa treaba asta cu “campul scalar de torsiune” auzi!
Seamana foarte mult cu campul magnetic, nu?!
Abureala!