energia-orgonica-universala-si-orgonul

Energia Orgonică Universală și Orgonul

Medicii din Vest au negat ideea că oamenii sunt susţinuţi de forţe ale vieţii invizibile, sau de energia pranică. Această energie chinezii o denumesc „chi”. Scepticii consideră că aceste noţiuni sunt, mai degrabă, fantezii spirituale. Asta, în ciuda dovezilor aduse de către oameni de ştiinţă apreciaţi, cum ar fi Albert Einstein. Acesta susţinea că aceste forţe vitale chiar există. Vesticilor, însă, nu le place să creadă în ceva ce nu poate fi cuantificat, şi nici înţeles, din punct de vedere raţional.

Energia albastră

În anii ’30, Sigmund Freud considera că modul în care oamenii îşi exprimă emoţiile şi sexualitatea, este o reflecţie directă a acelui „ceva” energetic care există în interiorul lor. Dr. William Reich a extins teoria lui Freud, și a identificat, prin intermediul unei observaţii măsurabile, ce reprezintă exact acel „ceva”. El a dovedit că această energie biologică se poate vedea la microscop. A denumit-o energie orgonică. Are culoarea albastru strălucitor şi înconjoară fiecare celulă, ţesut şi organ viu.

Continuându-si cercetarea, dr. Reich a observat că acest câmp de energie albastră emană din fiecare animal, om, plantă sau chiar munte. Fiecare are o aură albastră pe care o poartă pretutindeni. Observaţiile dr. Reich au fost prezentate cu câţiva ani înainte ca primele fotografii făcute din satelit să arate că energia albastră înconjoară chiar şi Pământul. Încercând să valorifice puterea energiei orgonice, dr. Reich a construit un acumulator de energie orgonică. Rolul acestuia era acela de captare a energiei vitale din atmosferă.

S-a dovedit că acest dispozitiv unic încarcă seminţele grăbind astfel creşterea plantelor. De asemenea, se pare că accelerează vindecarea arsurilor, a tăieturilor şi a altor răni. Această energie este capabilă şi de a reprima simptomele unor boli cronice precum cancerul. Pacienţii au folosit acumulatorul pentru a prelua energia orgonică în inimă şi plămâni. Per ansamblu, dispozitivul a avut un efect benefic asupra sângelui, ţesuturilor şi organelor subiecților.

wilhelm-reich-laborator-energie-orgonica

Dr. Wilhelm Reich în laboratorul său

Inchiziţia nu piere

Nu este ceva tocmai neobişnuit ca savanţii adepţi ai ştiinţei alternative să fie persecutaţi de autorităţi. Asta mai ales dacă munca lor priveşte forme necunoscute de energie. De obicei, persecuţiile au loc în mod subtil, astfel încât doar cel vizat să îşi dea seama de ele. Dar în cazul lui Wilhelm Reich, savantul care a făcut cunoştinţă lumii cu energia orgonică, lucrurile nu au stat deloc aşa. El a fost persecutat într-un mod brutal, sistematic si cât se poate de public. Acest om a cunoscut Inchiziţia secolului XX. Cărţile i-au fost arse (la propriu), aparatele i-au fost distruse, ideile sale au fost condamnate. El a fost aruncat în închisoare, unde a murit subit.

Totuşi, peste ce adevăr periculos dăduse Wilhelm Reich, încât să aibă parte de un astfel de tratament din Evul Mediu?

Wilhelm Reich

Şi-a început cariera ca psihanalist de tradiţie freudiană. A mers mult mai departe decât Sigmund Freud în a lega psihologia de libido (energia legată de impulsurile sexuale). El credea că punctul culminant al copulaţiei este cheia sănătăţii fizice şi mintale. Boli precum schizofrenia, îşi aveau originea în incapacitatea unor persoane de a atinge acest punct.

Potrivit lui Wilhelm Reich, când partenerii dintr-un cuplu ajung la punctul culminant, se generează cantităţi mari de energie, numită „orgon”. Aceasta era o idee nouă atunci când Reich a expus-o. În anii ’30 însă, teoria despre orgon se demonstrase ca având rădăcini în India şi China Antică. Studiind orgonul, Reich a devenit convins că această energie putea fi strânsă şi depozitată. Depozitarea se făcea în acelaşi fel în care energia electrică poate fi stocată într-o baterie.

acumulator-orgonic-energie-orgonica

Acumulatorul orgonic, proiectat de Dr. Wilhelm Reich

Acumulatorul orgonic

În acest scop, el a inventat un dispozitiv numit „acumulator orgonic”. Era o cabină de lemn căptuşită cu straturi succesive de metal, care colecta orgonul persoanei care stătea înăuntru. Reich era convins că descoperise o formă nouă de energie. L-a convins până şi pe Albert Einstein (cel mai celebru fizician contemporan cu Reich) să se intereseze de acumulatorul orgonic.

Einstein a făcut diferite teste, însă după câteva săptămâni a ajuns la concluzia că teoria lui Wilhelm Reich nu avea nicio bază fizică și nu putea fi studiată și demonstrată în întregime. Toate dispozitivele construite de Reich au fost distruse de autorităti. Ideea orgonului a fost respinsă de lumea ştiinţifică. A devenit o idee populară însă, în subcultura de avangardă a SUA. Toate personalităţile literare radicale ale vremii (Norman Mailer, J.D. Salinger, Allen Ginsberg, Jack Kerouac, William S. Borroughs) au devenit sustinători devotati ai acumulatorului orgonic.

Iar pentru conservatori, orgonul a ajuns să reprezinte un „cult al anarhiei”. Asta după cum scriau unele reviste americane, apropiate puterii anilor ’50. Wilhelm Reich a devenit, în curând, inamicul public numărul unu. În 1954, autoritătile federale au emis un act prin care interziceau acumulatoarele orgonice şi literatura legată de acestea.

Cariera lui Wilhelm Reich, distrusă

„Cu cât am mai mult succes, cu atât simt mai mult că sunt în pericol de moarte. Si cu cât am mai mult succes, cu atât mai puţin dispuşi sunt să mă cruţe. În orice loc și în orice moment mi se poate întâmpla ceva rău”. Scria Reich în jurnalul său cu privire la persecuţiile la care era supus de autorităţi.

A fost amendat cu 10.000 de dolari (o sumă colosală pentru vremea aceea) şi a fost condamnat la 2 ani de închisoare. Judecătorul a ordonat ca toate acumulatoarele orgonice să fie distruse şi toate copiile cărţilor lui Reich să fie arse. Distrugerea care a urmat este descrisă de către Enciclopedia Britanică drept „unul dintre cele mai crase exemple de cenzură din istoria SUA”. Despre Wilhelm Reich s-a scris mult. O parte din scrieri dezbăteau dacă orgonul este real sau nu. Cu alte cuvinte, dacă este un fapt ştiinţific sau produsul pseudoştiinţei.

orgon-energie-orgonica-wilhelm-reich-arestat

Dr. Wilhelm Reich arestat

Conspiraţie guvernamentală?

Dar astfel de cercetări pierdeau din vedere esenţialul. În domenii precum psihiatria sau medicina nu este important dacă o teorie este „adevărată” sau „falsă”. Important este dacă pacienţii pot beneficia de pe urma acestei teorii, vindecându-se sau cel puţin, având stări mai bune. Orgonul nu este mai puţin „ştiinţific” decât psihanaliza freudiană şi este la fel de „pseudoştiinţific” precum nenumărate terapii ale vremii, practicate fară să aibă parte de persecuţia de care suferise Wilhelm Reich.

Acumulatorul orgonic trebuie să fi avut ceva special, fiindcă personalităţi precum Norman Mailer şi Allen Ginsberg nu erau nişte oameni naivi. Mai mult, autorităţile nu ar fi luat atâtea măsuri pentru a suprima ceva ce „nu funcţionează”. Ar fi fost o risipă de resurse. Dacă autorităţile obiectau față de acumulator, fiindcă credeau că acesta nu funcţionează, de ce nu îl puteau ignora, lăsând publicul să-şi formeze propria opinie?

Aşa că misterul care rămâne este: ce făcuse Wilhelm Reich pentru a merita un asemenea tratament? Se poate să fi fost vorba doar de reacţia Statelor Unite de la mijlocul secolului trecut faţă de „noul cult al anarhiei”. Însă, cel mai probabil, Wilhem Reich descoperise o sursă de energie reală, pe care guvernul voia s-o ţină secretă. De aceea, Wilhelm Reich trebuia… să dispară.

Energia nu ţine cont de ştiinţa pământeană

Doctorul Wilhelm Reich, vienez de origine, născut în 1887, dar emigrant mai întâi în Norvegia şi, în final în SUA. Din cauza nazismului, a afirmat că există în Univers o formă de energie numită de el orgonică. Aceasta fiind suma funcţiilor plasmei generatoare de viaţă a întregului Univers şi a omului. Cercetările sale au fost preluate şi continuate de oameni de ştiinţă, dar și așa au stârnit multe controverse.

orgon-energia-orgonica

Energia Orgonică

În opinia doctorului Reich, energia orgonică, cosmică, are următoarele caracteristici:

 • există în mod universal
 • penetrează întreg spaţiul, fapt demonstrat şi în condiţii de vid
 • este susceptibilă de variaţii şi se manifestă ca electricitate statică, sclipire difuză, căldură, electricitate, magnetism, atracţie gravitaţională
 • suprapunerea a două sau mai multe unde ale acestei energii, dă naştere unei particule cu masă
 • condiţionează unitatea materiei
 • forţa de coeziune devine liberă şi demonstrabilă atunci când materia se dezintegrează
 • se transmite cu viteza luminii ca radiaţie luminoasă cu caracter local
 • este transparentă, dar poate fi vizualizată ca „refracţia luminii” sau ca „undă calorică”
 • originea sa este „rece”, totuşi, emisia şi absorbţia ei generează căldura, ca şi cum ar avea loc o formă particulară de concentrare la limita de generare a materiei
 • această energie nu se pierde datorită unui metabolism energetic care o face să se propage spre un nivel mai înalt şi să se conserve la niveluri mai joase prin „capacitate de descărcare”
 • se deplasează vibrator/ ondulator
 • poate fi demonstrată vizual, termic, electric sau prin sonorizare.
energia-orgonica-orgoni-orgon-piramide

Piramide orgonice, generatoare de Energie Orgonică

Generatoarele orgonice

Sunt dispozitive ce înglobează materie organică răşină, metale feroase si neferoase, si un cristal cu proprietăţi energetice diverse, dar care întotdeauna să fie emiţător. Datorită prezentei cristalului, dispozitivul devine un generator continuu de energie. Forma acestor dispozitive este importantă, astfel piramidele, obeliscurile, şi formele de stea cresc puterea de emisie a energiei şi au efecte emoţionale pozitive: eliminarea gândurilor negative şi reducerea stărilor de insomnie până la eliminarea acestora.

Amplasat lângă plante se observă o creştere mai bună a acestora. Datorită razei mari de acţiune, aproximativ 15 m, protejează întreaga casă şi atunci când câmpul energetic (aura) al unei persoane, vine în contact cu cel al dispozitivului orgonic, cele două câmpuri devin simultan mai intense, producând un efect de multiplicare ce este numit „aprindere”.

Reich a descoperit că această „încărcare” orgonică este benefică sistemelor vii (plante, animale, oameni): ajută la întărirea sistemului imunitar, îmbunătăţirea circulaţiei, încarcă fiinţa cu energie pozitivă şi armonioasă, combate radiaţiile emise de antenele GSM şi de aparatele electrocasnice.

 


Câteva modele de dispozitive orgonice găsiți mai jos:

Piramidă Orgonică Energetică M...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Piramidă Energetică Orgonică &...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Piramidă Energetică Orgonică &...

Piramidă Orgonică Energetică M...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Floarea V...

Piramidă Orgon Energetică Magne...

Piramidă Energetică Orgonică M...

Piramidă Orgonică Energetică M...

Piramidă Energetică Orgonică M...

Piramidă Orgon Energetică Magne...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Piramidă Orgonică Energetică M...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Piramidă Magnetică Energetică ...


 

Mai multe informații despre Orgoni și Energia Orgonică, puteți găsi în documentarul de mai jos:


 

Mai multe detalii despre Dr. Wilhelm Reich și Energia Orgonică, puteți găsi în documentarul de mai jos:

 


 

Articole recente

c-de-la-cancer-the-c-word-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

C de la Cancer – The C Word (Documentar Tradus)

secretul-legea-atractiei-the-secret-law-of-attraction-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

SECRETUL – Legea Atracției (Documentar Tradus)

speranta-pentru-sanatate-documentar-tradus-hope-for-health-documentary_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Speranță pentru sănătate (Documentar Tradus)

ram-dass-intoarcerea-acasa-going-home_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Ram Dass, Întoarcerea Acasă (Documentar Tradus)

conspiratia-ozn-in-cautarea-adevarului-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

CONSPIRAȚIA OZN – În Căutarea Adevărului (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-shiva-distrugatorul_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Extratereștrii Antici – Shiva, Distrugătorul (Documentar Tradus)

originea-proprietatile-si-beneficiile-argintului

Originea, Proprietățile și Beneficiile Argintului

bob-lazar-zona-51-si-ozn-urile-area-51-and-flying-saucers-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Bob Lazar, Zona 51 și OZN-urile (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-elementul-115-element_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Elementul 115 (Documentar Tradus)

cristalul-de-cuart-ametist-origine-proprietati-beneficii

Cristal de Cuarț Ametist, Origine, Proprietăți, Beneficii

extraterestrii-antici-ancient-aliens-vizionarii_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Extratereștrii Antici – Vizionarii (Documentar Tradus)

teoria-conspiratiei-a-ajuns-omul-pe-luna-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Teoria Conspirației – A AJUNS OMUL PE LUNĂ (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-dincolo-de-nazca-beyond-nazca_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Extratereștrii Antici – Dincolo de Nazca (Documentar Tradus)

rezonanta-fiinte-de-frecventa-resonance-beings-of-frecuency-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

REZONANȚA – Ființe de frecvență (Documentar Tradus)

secretul-marelui-cristal-din-atlantida

Beneficiile aduse de Cristalul de Cuarț de Stâncă

fara-raspuns-unaknowledged-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Fără Răspuns – Unaknowledged (Documentar Tradus)

povestea-lui-dumnezeu-the-story-of-god-morgan-freeman-sezonul2-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Povestea lui Dumnezeu, The Story Of God – Sezonul 2 (Documentar Tradus)

turmalina-cristalul-purificator-si-protector

Turmalina, Cristalul Purificator și Protector

secretele-piramidelor-documentar-tradus

Secretele Piramidelor, Lost Secrets Of The Pyramid (Documentar Tradus)

INEXPLICABIL-Misterele-Mintii-Documentar-Tradus

INEXPLICABIL – Misterele Minții (Documentar Tradus)

INEXPLICABIL-Structuri-Misterioase-Documentar-Tradus

INEXPLICABIL – Structuri Misterioase (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-cei-noua_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Cei Nouă (Documentar Tradus)

INEXPLICABIL-Creaturi-Bizare-Documentar-Tradus

INEXPLICABIL – Creaturi Bizare (Documentar Tradus)

otel-inoxidabil-sau-inox

Oțel Inoxidabil sau INOX

sfantul-mihail-arhanghelul

Sfântul Mihail Arhanghelul

extraterestrii-antici-ancient-aliens-pazitorul-mlastinilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Păzitorul Mlaștinilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-transdimensionalii_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Trans-dimensionalii (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-proiectul-hibrid_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Proiectul Hibrid (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-zona-52_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Zona 52 (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-replicantii_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Replicanții (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-nava-spatiala-din-piatra_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Nava Spațială din Piatră (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-agenda-animalelor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Agenda Animalelor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-insule-de-foc_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Insule de foc (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-codurile-interzise-ale-lui-da-vinci_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Codurile Interzise ale lui Da Vinci (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-razboaiele-stiintei_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Războaiele Științei (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-orasul-zeilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Orașul Zeilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-centralele-electrice-ale-extraterestrilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Centralele electrice ale extratereștrilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-agenda-nucleara_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Agenda Nucleară (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-grupul-majestic-12_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Grupul Majestic 12 (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-experimentul-tesla_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Experimentul Tesla (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-codul-constelatiei_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Codul Constelației (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-intoarcerea-in-antarctica_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Întoarcerea în Antarctica (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-vocile-zeilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Vocile zeilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-conexiunea-cu-sirius_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Conexiunea cu Sirius (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-prototipurile_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Prototipurile (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-destinatia-marte_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Destinația Marte (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-rusia-desecretizata_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Rusia Desecretizată (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-misterul-casei-rudloe_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Misterul Casei Rudloe (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-inteleptii_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Înțelepții (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-statia-spatiala-de-pe-luna_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Stația Spațială de pe Lună (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-intoarcerea-la-gobekli-tepe_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Întoarcerea la Gobekli Tepe (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-santinelele_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Santinelele (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-noile-dovezi_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Noile Dovezi (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-piramidele-din-antarctica_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Piramidele din Antarctica (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-imperiul-ascuns_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Imperiul Ascuns (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-arhitectii-extraterestri_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Arhitecții Extratereștri (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-dincolo-de-roswell_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Dincolo de Roswell (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-codurile-desertului_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Codurile Deșertului (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-gauri-negre-pe-pamant_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Găuri Negre pe Pământ (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-insula-uriașilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Insula Uriașilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-rapirile_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Răpirile (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-agenda-reptilienilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Agenda Reptilienilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-discurile-extraterestre_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Discurile Extraterestre (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-conexiunea-cu-druizii_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Conexiunea cu Druizii (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-au-iesit-din-mare_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Au ieșit din mare (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-secretele-maya_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Secretele Maya (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-oul-cosmic_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Oul Cosmic (Documentar Tradus)

campurile-scalare-de-torsiune

Câmpurile scalare de torsiune

operatiunea-paperclip-nazisti-la-nasa

Operaţiunea Paperclip, naziști la NASA

inteligenta-inimii

Inteligența inimii

supravietuitori-ai-inghetului

Supraviețuitori ai înghețului

mistere-arheologice

Mistere arheologice

sfinti-intru-eternitate

Sfinți întru eternitate

profetia-si-incapacitatea-interventiei-umane

Profeția și incapacitatea intervenției umane

jadul-piatra-echilibrului-interior

Jadul, piatra echilibrului interior

locasul-nemuritorilor-din-himalaya

Locașul nemuritorilor din Himalaya

energia-subtila

Energia subtilă

vrajitoarea-anna-bathory

Vrăjitoarea Anna Bathory

misterul-care-invaluie-cartea-lui-soyga

Misterul care învăluie Cartea lui Soyga

enigma-cartii-inventio-fortunata

Enigma cărţii „Inventio fortunata”

simbolul-infinitului

Simbolul infinitului

ce-simbolizeaza-crucea

Ce simbolizează crucea

puterile-pietrelor-pretioase

Puterile Pietrelor Prețioase

steaua-lui-david-sau-hexagrama

Steaua lui David sau Hexagrama

arhanghelul-rafael-dumnezeu-vindeca

Arhanghelul Rafael, Dumnezeu vindecă

techirghiol-fantana-tineretii

Techirghiol, „fântâna tinereţii”

zirconul-piatra-intelepciunii

Zirconul, piatra înţelepciunii

declaratia-socanta-a-expertului-onu-omenirea-este-condusa-de-corporatii

Declarația șocantă a expertului ONU – Omenirea este condusă de CORPORAȚII

echilibrarea-energiilor

Echilibrarea energiilor

amprenta-energetica

Amprenta energetică

oameni-care-se-hranesc-doar-cu-energie

Oameni care se hrănesc doar cu energie

majestic-12-și-arhitecții-controlului

Majestic 12 și arhitecții controlului

cum-circula-energiile

Cum circulă energiile

ingerii-si-religia

Îngerii și religia

magia-la-caldeeni

Magia la caldeeni

reflexoterapia-si-rezultatele-miraculoase

Reflexoterapia și rezultatele miraculoase

monitorizarea-totală-a-individului

Monitorizarea totală a individului

corpul-mental-sufletul-și-monada

Corpul mental, sufletul și monada

omul-fiinta-spirituala

Omul, ființă spirituală

geometria-sacra-cubul-lui-metatron

Geometria Sacră – Cubul lui Metatron

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (5 voturi, media: 4,40 din 5)

Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *