energia-orgonica-universala-si-orgonul

Energia Orgonică Universală și Orgonul

Medicii din Vest au negat ideea că oamenii sunt susţinuţi de forţe ale vieţii invizibile, sau de energia pranică. Această energie chinezii o denumesc „chi”. Scepticii consideră că aceste noţiuni sunt, mai degrabă, fantezii spirituale. Asta, în ciuda dovezilor aduse de către oameni de ştiinţă apreciaţi, cum ar fi Albert Einstein. Acesta susţinea că aceste forţe vitale chiar există. Vesticilor, însă, nu le place să creadă în ceva ce nu poate fi cuantificat, şi nici înţeles, din punct de vedere raţional.

Energia albastră

În anii ’30, Sigmund Freud considera că modul în care oamenii îşi exprimă emoţiile şi sexualitatea, este o reflecţie directă a acelui „ceva” energetic care există în interiorul lor. Dr. William Reich a extins teoria lui Freud, și a identificat, prin intermediul unei observaţii măsurabile, ce reprezintă exact acel „ceva”. El a dovedit că această energie biologică se poate vedea la microscop. A denumit-o energie orgonică. Are culoarea albastru strălucitor şi înconjoară fiecare celulă, ţesut şi organ viu.

Continuându-si cercetarea, dr. Reich a observat că acest câmp de energie albastră emană din fiecare animal, om, plantă sau chiar munte. Fiecare are o aură albastră pe care o poartă pretutindeni. Observaţiile dr. Reich au fost prezentate cu câţiva ani înainte ca primele fotografii făcute din satelit să arate că energia albastră înconjoară chiar şi Pământul. Încercând să valorifice puterea energiei orgonice, dr. Reich a construit un acumulator de energie orgonică. Rolul acestuia era acela de captare a energiei vitale din atmosferă.

S-a dovedit că acest dispozitiv unic încarcă seminţele grăbind astfel creşterea plantelor. De asemenea, se pare că accelerează vindecarea arsurilor, a tăieturilor şi a altor răni. Această energie este capabilă şi de a reprima simptomele unor boli cronice precum cancerul. Pacienţii au folosit acumulatorul pentru a prelua energia orgonică în inimă şi plămâni. Per ansamblu, dispozitivul a avut un efect benefic asupra sângelui, ţesuturilor şi organelor subiecților.

wilhelm-reich-laborator-energie-orgonica

Dr. Wilhelm Reich în laboratorul său

Inchiziţia nu piere

Nu este ceva tocmai neobişnuit ca savanţii adepţi ai ştiinţei alternative să fie persecutaţi de autorităţi. Asta mai ales dacă munca lor priveşte forme necunoscute de energie. De obicei, persecuţiile au loc în mod subtil, astfel încât doar cel vizat să îşi dea seama de ele. Dar în cazul lui Wilhelm Reich, savantul care a făcut cunoştinţă lumii cu energia orgonică, lucrurile nu au stat deloc aşa. El a fost persecutat într-un mod brutal, sistematic si cât se poate de public. Acest om a cunoscut Inchiziţia secolului XX. Cărţile i-au fost arse (la propriu), aparatele i-au fost distruse, ideile sale au fost condamnate. El a fost aruncat în închisoare, unde a murit subit.

Totuşi, peste ce adevăr periculos dăduse Wilhelm Reich, încât să aibă parte de un astfel de tratament din Evul Mediu?

Wilhelm Reich

Şi-a început cariera ca psihanalist de tradiţie freudiană. A mers mult mai departe decât Sigmund Freud în a lega psihologia de libido (energia legată de impulsurile sexuale). El credea că punctul culminant al copulaţiei este cheia sănătăţii fizice şi mintale. Boli precum schizofrenia, îşi aveau originea în incapacitatea unor persoane de a atinge acest punct.

Potrivit lui Wilhelm Reich, când partenerii dintr-un cuplu ajung la punctul culminant, se generează cantităţi mari de energie, numită „orgon”. Aceasta era o idee nouă atunci când Reich a expus-o. În anii ’30 însă, teoria despre orgon se demonstrase ca având rădăcini în India şi China Antică. Studiind orgonul, Reich a devenit convins că această energie putea fi strânsă şi depozitată. Depozitarea se făcea în acelaşi fel în care energia electrică poate fi stocată într-o baterie.

acumulator-orgonic-energie-orgonica

Acumulatorul orgonic, proiectat de Dr. Wilhelm Reich

Acumulatorul orgonic

În acest scop, el a inventat un dispozitiv numit „acumulator orgonic”. Era o cabină de lemn căptuşită cu straturi succesive de metal, care colecta orgonul persoanei care stătea înăuntru. Reich era convins că descoperise o formă nouă de energie. L-a convins până şi pe Albert Einstein (cel mai celebru fizician contemporan cu Reich) să se intereseze de acumulatorul orgonic.

Einstein a făcut diferite teste, însă după câteva săptămâni a ajuns la concluzia că teoria lui Wilhelm Reich nu avea nicio bază fizică și nu putea fi studiată și demonstrată în întregime. Toate dispozitivele construite de Reich au fost distruse de autorităti. Ideea orgonului a fost respinsă de lumea ştiinţifică. A devenit o idee populară însă, în subcultura de avangardă a SUA. Toate personalităţile literare radicale ale vremii (Norman Mailer, J.D. Salinger, Allen Ginsberg, Jack Kerouac, William S. Borroughs) au devenit sustinători devotati ai acumulatorului orgonic.

Iar pentru conservatori, orgonul a ajuns să reprezinte un „cult al anarhiei”. Asta după cum scriau unele reviste americane, apropiate puterii anilor ’50. Wilhelm Reich a devenit, în curând, inamicul public numărul unu. În 1954, autoritătile federale au emis un act prin care interziceau acumulatoarele orgonice şi literatura legată de acestea.

Cariera lui Wilhelm Reich, distrusă

„Cu cât am mai mult succes, cu atât simt mai mult că sunt în pericol de moarte. Si cu cât am mai mult succes, cu atât mai puţin dispuşi sunt să mă cruţe. În orice loc și în orice moment mi se poate întâmpla ceva rău”. Scria Reich în jurnalul său cu privire la persecuţiile la care era supus de autorităţi.

A fost amendat cu 10.000 de dolari (o sumă colosală pentru vremea aceea) şi a fost condamnat la 2 ani de închisoare. Judecătorul a ordonat ca toate acumulatoarele orgonice să fie distruse şi toate copiile cărţilor lui Reich să fie arse. Distrugerea care a urmat este descrisă de către Enciclopedia Britanică drept „unul dintre cele mai crase exemple de cenzură din istoria SUA”. Despre Wilhelm Reich s-a scris mult. O parte din scrieri dezbăteau dacă orgonul este real sau nu. Cu alte cuvinte, dacă este un fapt ştiinţific sau produsul pseudoştiinţei.

orgon-energie-orgonica-wilhelm-reich-arestat

Dr. Wilhelm Reich arestat

Conspiraţie guvernamentală?

Dar astfel de cercetări pierdeau din vedere esenţialul. În domenii precum psihiatria sau medicina nu este important dacă o teorie este „adevărată” sau „falsă”. Important este dacă pacienţii pot beneficia de pe urma acestei teorii, vindecându-se sau cel puţin, având stări mai bune. Orgonul nu este mai puţin „ştiinţific” decât psihanaliza freudiană şi este la fel de „pseudoştiinţific” precum nenumărate terapii ale vremii, practicate fară să aibă parte de persecuţia de care suferise Wilhelm Reich.

Acumulatorul orgonic trebuie să fi avut ceva special, fiindcă personalităţi precum Norman Mailer şi Allen Ginsberg nu erau nişte oameni naivi. Mai mult, autorităţile nu ar fi luat atâtea măsuri pentru a suprima ceva ce „nu funcţionează”. Ar fi fost o risipă de resurse. Dacă autorităţile obiectau față de acumulator, fiindcă credeau că acesta nu funcţionează, de ce nu îl puteau ignora, lăsând publicul să-şi formeze propria opinie?

Aşa că misterul care rămâne este: ce făcuse Wilhelm Reich pentru a merita un asemenea tratament? Se poate să fi fost vorba doar de reacţia Statelor Unite de la mijlocul secolului trecut faţă de „noul cult al anarhiei”. Însă, cel mai probabil, Wilhem Reich descoperise o sursă de energie reală, pe care guvernul voia s-o ţină secretă. De aceea, Wilhelm Reich trebuia… să dispară.

Energia nu ţine cont de ştiinţa pământeană

Doctorul Wilhelm Reich, vienez de origine, născut în 1887, dar emigrant mai întâi în Norvegia şi, în final în SUA. Din cauza nazismului, a afirmat că există în Univers o formă de energie numită de el orgonică. Aceasta fiind suma funcţiilor plasmei generatoare de viaţă a întregului Univers şi a omului. Cercetările sale au fost preluate şi continuate de oameni de ştiinţă, dar și așa au stârnit multe controverse.

orgon-energia-orgonica

Energia Orgonică

În opinia doctorului Reich, energia orgonică, cosmică, are următoarele caracteristici:

 • există în mod universal
 • penetrează întreg spaţiul, fapt demonstrat şi în condiţii de vid
 • este susceptibilă de variaţii şi se manifestă ca electricitate statică, sclipire difuză, căldură, electricitate, magnetism, atracţie gravitaţională
 • suprapunerea a două sau mai multe unde ale acestei energii, dă naştere unei particule cu masă
 • condiţionează unitatea materiei
 • forţa de coeziune devine liberă şi demonstrabilă atunci când materia se dezintegrează
 • se transmite cu viteza luminii ca radiaţie luminoasă cu caracter local
 • este transparentă, dar poate fi vizualizată ca „refracţia luminii” sau ca „undă calorică”
 • originea sa este „rece”, totuşi, emisia şi absorbţia ei generează căldura, ca şi cum ar avea loc o formă particulară de concentrare la limita de generare a materiei
 • această energie nu se pierde datorită unui metabolism energetic care o face să se propage spre un nivel mai înalt şi să se conserve la niveluri mai joase prin „capacitate de descărcare”
 • se deplasează vibrator/ ondulator
 • poate fi demonstrată vizual, termic, electric sau prin sonorizare.
energia-orgonica-orgoni-orgon-piramide

Piramide orgonice, generatoare de Energie Orgonică

Generatoarele orgonice

Sunt dispozitive ce înglobează materie organică răşină, metale feroase si neferoase, si un cristal cu proprietăţi energetice diverse, dar care întotdeauna să fie emiţător. Datorită prezentei cristalului, dispozitivul devine un generator continuu de energie. Forma acestor dispozitive este importantă, astfel piramidele, obeliscurile, şi formele de stea cresc puterea de emisie a energiei şi au efecte emoţionale pozitive: eliminarea gândurilor negative şi reducerea stărilor de insomnie până la eliminarea acestora.

Amplasat lângă plante se observă o creştere mai bună a acestora. Datorită razei mari de acţiune, aproximativ 15 m, protejează întreaga casă şi atunci când câmpul energetic (aura) al unei persoane, vine în contact cu cel al dispozitivului orgonic, cele două câmpuri devin simultan mai intense, producând un efect de multiplicare ce este numit „aprindere”.

Reich a descoperit că această „încărcare” orgonică este benefică sistemelor vii (plante, animale, oameni): ajută la întărirea sistemului imunitar, îmbunătăţirea circulaţiei, încarcă fiinţa cu energie pozitivă şi armonioasă, combate radiaţiile emise de antenele GSM şi de aparatele electrocasnice.

 


Câteva modele de dispozitive orgonice găsiți mai jos:

Piramida Energetica Orgonica Magn...

Baghetă Energetică Cristal Cuar...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Piramida Orgonica Energetica Magn...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Baghetă Energetică Orgonică Na...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Piramida Orgonica Energetica Magn...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Piramida Orgonica Energetica Magn...

Piramida Orgon Energetica Magneti...

Piramida Magnetica Energetica Org...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Piramida Energetica Orgonica Magn...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Scalar Cuantic – ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Piramida Orgonica Energetica Magn...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Piramida Energetica Orgonica &#82...

Pandantiv Orgonic Orgon Floarea V...

Piramida Energetica Orgonica &#82...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Scalar Cuantic – ...

Piramida Orgonica Energetica Magn...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Piramida Energetica Orgonica Magn...


 

Mai multe informații despre Orgoni și Energia Orgonică, puteți găsi în documentarul de mai jos:


 

Mai multe detalii despre Dr. Wilhelm Reich și Energia Orgonică, puteți găsi în documentarul de mai jos:


 

Aveți mai jos o demonstrație a unui dispozitiv care are la bază invenția Dr. Reich:

 


 

Articole recente

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

principiul-il-separatio

Principiul Il Separatio

lupii-din-romania-protejati-datorita-britanicilor

Lupii din Romania protejaţi datorită britanicilor

ce-simbolizeaza-crucea

Rugăciunea cu efect paranormal

bioritmul-si-energia-ciclica

Bioritmul și Energia Ciclică

misterul-piramidelor

EGIPTUL ȘI PIRAMIDELE

unele-dintre-simbolurile-masoneriei

Unele dintre Simbolurile Masoneriei

ce-reprezinta-gandurile-unui-om

Ce reprezintă gândurile unui om?

aparitii-cu-sfanta-fecioara-maria-maica-domnului

Apariţii cu Sfînta Fecioară Maria, Maica Domnului

energia-scalara-cuantica-de-reconectare

Energia Scalară Cuantică Universală de Reconectare

armele-psihotronice-care-afecteaza-mintea-umana

Armele psihotronice care afectează mintea umană?

vulturul-simbolul-libertatii-si-al-puterii

Vulturul, simbolul libertății și al puterii

polaritatea-energetica-a-universului

Polaritatea Energetică a Universului

ce-semnifica-simbolul-zoroastru-sau-zarathustra

Ce Semnifică Simbolul Zoroastru sau Zarathustra

medicina-traditionala-chineza-si-echilibrul-polaritatilor

Medicina tradițională chineză și echilibrul polarităților

puterea-gandurilor

Puterea gândurilor

circulatia-sanguina-deficitara

Circulația sanguină deficitară

sovata-locul-de-revitalizare

Sovata, locul de revitalizare

istoria-ascunsa-a-religiilor

Istoria ascunsă a religiilor

misterul-cristalului-de-cuart-fermecat

Misterul cristalului de cuarț fermecat

ritualuri-magice-pentru-bunastare-si-protectie

Ritualuri magice pentru bunăstare și protecție

ce-simbolizeaza-pentagrama-si-pentaclul

Ce simbolizeaza Pentagrama sau Pentaclul

vlad-dracul-din-ordinul-dragonilor

Vlad Dracul din Ordinul Dragonilor

energia-unei-locuinte

Energia unei locuințe

se-doreste-robotizarea-omului

Se doreşte robotizarea omului?

constiinta-individuala-si-cea-colectiva

Conștiința individuală și cea colectivă

proiectele-haarp-si-sura

Proiectele HAARP și SURA

energia-constiintei

Energia Conștiinței

energiile-pozitive-si-negative-ale-casei

Energiile Pozitive și Negative ale Casei

reiki-si-restabilirea-echilibrului

Reiki și restabilirea echilibrului

fizica-cuantica-si-spiritualitatea

Fizica cuantică şi spiritualitatea

extracorporalitatea

Extracorporalitatea

puterea-de-a-empatiza

Puterea de a empatiza

aura-umana

Aura Umană

fecioara-maria-nascatoare-de-dumnezeu

Fecioara Maria Născătoare de Dumnezeu

metode-de-protectie-impotriva-energiilor-negative

Metode de Protecție Împotriva Energiilor Negative

ozn-uri-in-romania

OZN-uri în Romania

cristalele-uriase-din-mina-naica

Cristalele Uriașe din Mina Naica

ce-simbolizeaza-copacul-vietii

Ce simbolizează Copacul Vieții

matematica-limbajul-universal

Matematica, Limbajul Universal

endgame-blueprint-for-global-enslavement-documentar-tradus

ENDGAME – Blueprint For Global Enslavement (Documentar Tradus)

97%-owned-97%-posedat-documentar-tradus

97% Owned – 97% Posedat (Documentar Tradus)

talisman-amulete-si-pandantive-mistice-sacre

Talismane, Amulete și Pandantive Mistice Sacre

cine-dicteaza-traiectoria-lumii

Cine dictează traiectoria lumii

poarta-zeilor-din-hayu-marca-peru

Poarta zeilor din Hayu Marca, Peru

legatura-dintre-orgoni-energia-orgonica-si-wilhelm-reich-documentar-tradus

Legătura dintre Orgoni, Energia Orgonică și Wilhelm Reich

feng-shui-pentru-casa

Feng Shui pentru casă

energia-punctelor-cardinale

Energia punctelor cardinale

exista-fantome

Există fantome?

proiecte-desecretizate

Proiecte Desecretizate

sfanta_treime

Sfânta Treime

vindecatorii-si-campurile-magnetice

Vindecătorii şi câmpurile magnetice

fericirea-iluzie-superficiala-si-necesitate-existentiala

Fericirea, Iluzie Subiectivă și Necesitate Existențială?

inchiderea-societatii-planet-lockdown-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Închiderea Societății – Planet Lockdown (Documentar Tradus)

protectie-impotriva-energiilor-negative

Protecție Împotriva Energiilor Negative

simbolistica-runelor-si-piatra-kesington

Simbolistica Runelor și Piatra Kensington

mandalele-si-beneficiile-lor

Mandalele și beneficiile lor

ce-simbolizeaza-crucea

Sfânta Cruce

inexplicabil-structuri-misterioase-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana-00

INEXPLICABIL – Structuri Misterioase (Documentar Tradus)

water-the-great-mystery-apa-marele-mister

WATER – The Great Mistery (APA – Marele Mister) Documentar Tradus

universul-holografic-si-esenta-spirituala-a-acestuia

Universul Holografic, Creație a Mentalului Conștient și Subconștient

biblioteca-de-manuscrise-din-tibet

Biblioteca de manuscrise din Tibet

misterul-piramidelor

Misterul Piramidelor

civilizatii-antice-avansate-tehnologic-disparute

Civilizaţii antice, avansate tehnologic, dispărute!

fenomenul-numit-vocea-electronica

Fenomenul numit Vocea Electronică

geometria-sacra

Geometria Sacră

ingerii-pazitori

Îngerii Păzitori

deochiul-sau-ochi-deochi

Deochiul sau Ochi Deochi

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-scarabeul-carabus

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Scarabeul Cărăbuș

triskelion-sau-triskele-origine-insemnatate-simbolistica

Triskelion sau Triskele – Origine, Însemnătate, Simbolistică

ce-simbolizeaza-o-septagrama-heptagrama-sau-septegrama

Ce simbolizează Septagrama Heptagrama sau Septegrama

ce-reprezinta-inseamna-sau-simbolizeaza-sri-yantra-shri-yantra-shree-yantra

Ce Reprezintă, Înseamnă sau Simbolizează Sri Yantra

simbolul-svastica-origine-semnificatie-insemnatate

Simbolul Svastica, Origine, Semnificație, Însemnătate

ce-efect-are-luna-asupra-vietii-pe-pamant

Ce Efect are Luna Asupra Vieții pe Pământ

soarele-purtatorul-vietii-lumilor-ce-reprezinta-simbolizeaza-semnifica-inseamna-soarele

Soarele, Purtătorul Vieții Lumilor

ce-reprezinta-semnifica-sau-simbolizeaza-pana-de-pasare

Ce Reprezintă, Semnifică sau Simbolizează Pana de Pasăre

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-runele-celtice

Ce Semnifică sau Simbolizează Runele Celtice

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-valknut

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Valknut

ce-simbolizeaza-ochiul-providentei-in-triunghi-si-cerc

Ce simbolizează Ochiul Providenței în Triunghi și Cerc

iesirea din matrix

Ieșirea din Matrix

ce-semnifica-reprezinta-simbolizeaza-vulturul

Ce Semnifică, Reprezintă, Simbolizează Vulturul

ce-simbolizeaza-semnifica-roata-norocului-busola-magica-vegvisir

Ce Simbolizează, Semnifică Roata Norocului, Roata Dharma sau Busola Magică Vegvisir

energia-orgonica-albastra

Energia Orgonică Albastră

ce-simbolizeaza-sau-semnifica-corbul-cioara

Ce Simbolizeaza sau Semnifica Corbul Cioara

ce-simbilizeaza-sau-semnifica-triquetra

Ce Simbolizează sau Semnifică TRIQUETRA

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-om-mani-padme-hum

Ce Semnifică sau Simbolizează Om Mani Padme Hum

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-ursul

Ce Semnifică sau Simbolizează URSUL

fleur-de-lis-lys-floarea-de-lis-lys-origine-simbolistica-beneficii

Fleur de Lis / Lys (Floarea de Lis / Lys) Origine Simbolistică Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-dragonul

Ce Simbolizează (Semnifică) Dragonul

crucea-celtica-origine-simbolistica-semnificatie-beneficii

Crucea Celtică – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-vajra-dorje

Ce Simbolizează (Semnifică) Vajra sau Dorje

ce-simbolizeaza-semnifica-lupul

Ce Simbolizează (Semnifică) Lupul

ce-simbolizeaza-semnifica-cheia-o-cheie

Ce Simbolizează (Semnifică) Cheia sau o Cheie

ce-simbolizeaza-semnifica-cerbul

Ce simbolizează, semnifică Cerbul

taur-zimbru-bour-origine-simbolistica-semnificatie-beneficiu

Taur, Zimbru, Bour – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficiu

caduceu-origine-semnificatie-beneficiu

Caduceul – Origine, Semnificație, Beneficiu

moneda-sau-banut-aducator-de-noroc-simbolistica-semnificatie

Monedă sau Bănuț aducător de noroc – Simbolistică, Semnificație

bufnita-sau-cucuveaua-simbolistica-semnificatie

Bufnița sau Cucuveaua – Simbolistică, Semnificație

limbajul-simbolurilor-mistice-sacre

Limbajul Simbolurilor Mistice Sacre

ciocanul-lui-thor-origine-semnificatie-beneficii

CIOCANUL LUI THOR – Origine, Semnificație, Beneficii

simbolul-aum-om-origine-semnificatie-beneficiu

Simbolul Aum Om – Origine, Semnificație, Beneficiu

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (10 voturi, media: 4,40 din 5)

Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *