armele-psihotronice-care-afecteaza-mintea-umana

Armele psihotronice care afectează mintea umană?

La sfârşitul secolului al XIX-lea au apărut primele societăţi metapsihice ca organisme de cercetare organizată a acestor fenomene. Filosoful şi psihologul german Max Dessoir a înlocuit, în acea perioadă, vechiul termen „metapsihica” cu cel de „parapsihologie”. Primele tehnici de influenţare la distanţă, de manipulare, au fost banalele bombe cu manifeste lansate în teritoriul inamic.

Au mai fost şi manipularea prin intermediul radioului şi presei scrise, folosite de Franţa, Anglia şi Germania. Pe fronturile celor două războaie mondiale se puteau auzi radiouri cu discursuri şi mesaje propagandistice sau defetiste. Ulterior, au apărut şi s-au dezvoltat tehnicile de persuasiune şi programare neurolingvistică.

Arme silenţioase într-un război mut

Mecanismul de modificare a minţii umane se bazează pe tehnologia purtătorului subliminal. Spectrul de Difuzare a Sunetelor Tăcute, în engleză SSSS, uneori numit S-quad sau Squad. El a fost dezvoltat de dr. Oliver Lowery din Norcross, Georgia (SUA). Este descris, în Patentul SUA nr. 5.159.703, sub numele „Sistem de Prezentare Subliminală Tăcută”, din 27 octombrie 1992.

Iată un fragment din descrierea sistemului: „Un sistem de comunicare silenţios în care purtători non-aurali (care nu se pot auzi), din spectrul foarte jos sau foarte înalt al frecventelor audio sau din spectrul ultrasonor adiacent (ultrasunete). Acești purtători sunt modulaţi în amplitudine sau în frecvenţa cu informaţiile dorite.

Sunt propagaţi acustic sau vibratoriu, pentru a ajunge la creier, în mod tradiţional prin folosirea difuzoarelor, căştilor audio sau traductorilor piezoelectrici. Purtătorii modulaţi pot fi transmişi direct, în timp real, sau pot fi înregistraţi şi depozitaţi pe medii mecanice, magnetice sau optice pentru transmisii programate şi repetate către ascultător.”

armele-psihotronice-care-afecteaza-mintea-umana-00

Nu se aude, dar există

Conform celor susţinute de compania Silent Sounds Inc., acum este posibil, folosind calculatoare. Se analizează modelul emoţional regăsit în electro-encefalograma umană (EEG) şi se crează o replică a acestor modele. Acestea sunt „semnături emoţionale”, pe alt calculator. La voinţă, „se induce sau se modifică starea emoţională a fiinţei umane, în mod silenţios”.

În prezent se acordă o atenţie sporită dezvoltării tehnologiilor armelor cu impuls electromagnetic (EMP). Se numește Silent Sound Spread (SSSS, poreclit, de asemenea, S-quad sau „Squad”, în jargonul militar). Sunt dispozitive acustice de lungă distanţă. Se numesc tunuri de sunet (Long Range Acoustic Device, LRAD).

Sunt dezvoltate de compania americană LRAD şi utilizate pentru controlul mulţimii. LRAD trimite mesaje, avertismente şi tonuri nocive de inducere a durerii pe distanţe mai lungi decât nişte difuzoare normale. Sistemele LRAD au fost folosite pentru a contracara pirateria. Sunt arme neletale pentru controlul mulţimii, dar şi ca dispozitive de comunicare.

Sistemele LRAD sunt utilizate de companiile maritime sau de securitate. Mai sunt folosite și de structurile militare pentru transmiterea de instrucţiuni şi avertismente la distanţă. Pentru a induce atitudinea de obedienţă. LRAD este, de asemenea, folosit pentru a combate fauna sălbatică de pe pistele aeroporturilor.

Oricine poate fi victimă

De ceva vreme s-au înmulţit mărturiile oamenilor care se plâng că sunt iradiaţi de la distanţă prin pereţii casei sau apartamentului lor. Prima tendinţă a necunoscătorilor fenomenului este de a bagateliza alegaţiile. Aceștia își pun semne de întrebare asupra sănătăţii mentale a celor care se plâng. Prea e bizară activitatea asta susţinută asupra unor oameni care nu au omorât o muscă.

Chiar şi aşa ar trebui să analizăm un pic înainte de a le închide gura cu un „cine eşti tu ca să ţi se facă aşa ceva?” Oricât de credibile sunt mărturiile victimelor, e bine să avem şi un fundament tehnic în sprijinul celor afirmate. E uimitor să aflăm cât de veche e cercetarea şi rezultatele practice ale iradierii cu microunde. Spre şi mai marea noastră surpriză, ca ţară UE/NATO, ţara noastră este şi ea inclusă într-un program de control al minţii cetăţenilor.

Se aplică prin tehnicile descrise concret mai jos. Aveţi zile în care vă simțiți letargici, incapabili de a duce la îndeplinire până şi lucruri simple? Dar dureri de cap frecvente pe care nu vi le puteţi explica şi de care nu vă amintiţi să fi suferit în trecut? Vă este somnul bun si odihnitor, sau o întoarcere prelungită de pe o parte pe alta, urmată de vise neplăcute şi o trezire în stare de buimăceală? Dacă da, poate e bine să luăm în considerare unele argumente concrete.


Aveți mai jos cîteva produse care vă pot proteja de atacurile psihotronice:

 


Există „sunete tăcute”

Mecanismul de modificare a minţii umane se bazează pe tehnologia purtătorului subliminal, numit Spectrul de Difuzare a Sunetelor Tăcute (SDST). El a fost dezvoltat de Dr. Oliver Lowery din Norcross, Georgia (SUA). Acesta este descris în Patentul SUA nr. 5.159.703, numit „Sistem de Prezentare Subliminală Tăcută”, din 27 octombrie 1992.

„Toate semnăturile şi schemele (referitoare la stările emoţionale) au fost declarate secrete de stat de către Guvernul SUA. Nu avem permisiunea de a revela detaliile exacte… Facem casete înregistrate şi CD-uri pentru Guvernul German şi chiar pentru ţările fostei Uniuni Sovietice! Totul se face, evident, cu permisiunea Departamentului de Stat al SUA. Sistemul a fost folosit pe tot parcursul operaţiunii Furtună în Desert (Iraq) cu un deplin succes.”

Emoţii furate

Aici este vorba de mai mult decât un simplu sistem de control prin semnale subliminale. Există extrem de multe tehnologii patentate care se pot adăuga în acest sistem de frecvenţe purtătoare. Sunt concepute cu scopul de a obţine toate tipurile de efecte. Există două metode de transmisie cu acest sistem. Una este inducţia directă de microunde în creierul subiectului, fiind limitată la operaţiuni în imediata apropiere.

Cealaltă, aşa cum a fost descrisă mai sus, foloseşte frecvenţele purtătoare ale radioului şi televiziunii, care sunt prezente peste tot. Sistemul este folosit pentru a controla fie o singură persoană, fie mai multe. Faptul că informaţiile sunt transmise subliminal, le face virtual imposibil de detectat,  deci, periculoase pentru public. Intr-o utilizare convenţională, S-quad poate folosi comenzi vocale, ca ajutor în sistemele de siguranţă.

Dar, în spatele plăcutei melodii pe care o auziţi în magazine şi în supermarket-uri poate fi un mesaj secret. Acest mesaj poate fi absolut nedetectabil în mod obişnuit. Mesajul vă interzice să furaţi de pe rafturi sau vă îndeamnă să cumpăraţi cât mai multă marfa. Şi chiar dacă simpla comandă vocală este destul de eficientă, atunci când sistemul de prezentare subliminal transmite semnături emoţionale, rezultatul este cu mult mai puternic.

 


 

Articole recente

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

principiul-il-separatio

Principiul Il Separatio

lupii-din-romania-protejati-datorita-britanicilor

Lupii din Romania protejaţi datorită britanicilor

ce-simbolizeaza-crucea

Rugăciunea cu efect paranormal

bioritmul-si-energia-ciclica

Bioritmul și Energia Ciclică

misterul-piramidelor

EGIPTUL ȘI PIRAMIDELE

unele-dintre-simbolurile-masoneriei

Unele dintre Simbolurile Masoneriei

ce-reprezinta-gandurile-unui-om

Ce reprezintă gândurile unui om?

aparitii-cu-sfanta-fecioara-maria-maica-domnului

Apariţii cu Sfînta Fecioară Maria, Maica Domnului

energia-scalara-cuantica-de-reconectare

Energia Scalară Cuantică Universală de Reconectare

armele-psihotronice-care-afecteaza-mintea-umana

Armele psihotronice care afectează mintea umană?

vulturul-simbolul-libertatii-si-al-puterii

Vulturul, simbolul libertății și al puterii

polaritatea-energetica-a-universului

Polaritatea Energetică a Universului

ce-semnifica-simbolul-zoroastru-sau-zarathustra

Ce Semnifică Simbolul Zoroastru sau Zarathustra

medicina-traditionala-chineza-si-echilibrul-polaritatilor

Medicina tradițională chineză și echilibrul polarităților

puterea-gandurilor

Puterea gândurilor

circulatia-sanguina-deficitara

Circulația sanguină deficitară

sovata-locul-de-revitalizare

Sovata, locul de revitalizare

istoria-ascunsa-a-religiilor

Istoria ascunsă a religiilor

misterul-cristalului-de-cuart-fermecat

Misterul cristalului de cuarț fermecat

ritualuri-magice-pentru-bunastare-si-protectie

Ritualuri magice pentru bunăstare și protecție

ce-simbolizeaza-pentagrama-si-pentaclul

Ce simbolizeaza Pentagrama sau Pentaclul

vlad-dracul-din-ordinul-dragonilor

Vlad Dracul din Ordinul Dragonilor

energia-unei-locuinte

Energia unei locuințe

se-doreste-robotizarea-omului

Se doreşte robotizarea omului?

constiinta-individuala-si-cea-colectiva

Conștiința individuală și cea colectivă

proiectele-haarp-si-sura

Proiectele HAARP și SURA

energia-constiintei

Energia Conștiinței

energiile-pozitive-si-negative-ale-casei

Energiile Pozitive și Negative ale Casei

reiki-si-restabilirea-echilibrului

Reiki și restabilirea echilibrului

fizica-cuantica-si-spiritualitatea

Fizica cuantică şi spiritualitatea

extracorporalitatea

Extracorporalitatea

puterea-de-a-empatiza

Puterea de a empatiza

aura-umana

Aura Umană

fecioara-maria-nascatoare-de-dumnezeu

Fecioara Maria Născătoare de Dumnezeu

metode-de-protectie-impotriva-energiilor-negative

Metode de Protecție Împotriva Energiilor Negative

ozn-uri-in-romania

OZN-uri în Romania

cristalele-uriase-din-mina-naica

Cristalele Uriașe din Mina Naica

ce-simbolizeaza-copacul-vietii

Ce simbolizează Copacul Vieții

matematica-limbajul-universal

Matematica, Limbajul Universal

endgame-blueprint-for-global-enslavement-documentar-tradus

ENDGAME – Blueprint For Global Enslavement (Documentar Tradus)

97%-owned-97%-posedat-documentar-tradus

97% Owned – 97% Posedat (Documentar Tradus)

talisman-amulete-si-pandantive-mistice-sacre

Talismane, Amulete și Pandantive Mistice Sacre

cine-dicteaza-traiectoria-lumii

Cine dictează traiectoria lumii

poarta-zeilor-din-hayu-marca-peru

Poarta zeilor din Hayu Marca, Peru

legatura-dintre-orgoni-energia-orgonica-si-wilhelm-reich-documentar-tradus

Legătura dintre Orgoni, Energia Orgonică și Wilhelm Reich

feng-shui-pentru-casa

Feng Shui pentru casă

energia-punctelor-cardinale

Energia punctelor cardinale

exista-fantome

Există fantome?

proiecte-desecretizate

Proiecte Desecretizate

sfanta_treime

Sfânta Treime

vindecatorii-si-campurile-magnetice

Vindecătorii şi câmpurile magnetice

fericirea-iluzie-superficiala-si-necesitate-existentiala

Fericirea, Iluzie Subiectivă și Necesitate Existențială?

inchiderea-societatii-planet-lockdown-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Închiderea Societății – Planet Lockdown (Documentar Tradus)

protectie-impotriva-energiilor-negative

Protecție Împotriva Energiilor Negative

simbolistica-runelor-si-piatra-kesington

Simbolistica Runelor și Piatra Kensington

mandalele-si-beneficiile-lor

Mandalele și beneficiile lor

ce-simbolizeaza-crucea

Sfânta Cruce

inexplicabil-structuri-misterioase-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana-00

INEXPLICABIL – Structuri Misterioase (Documentar Tradus)

water-the-great-mystery-apa-marele-mister

WATER – The Great Mistery (APA – Marele Mister) Documentar Tradus

universul-holografic-si-esenta-spirituala-a-acestuia

Universul Holografic, Creație a Mentalului Conștient și Subconștient

biblioteca-de-manuscrise-din-tibet

Biblioteca de manuscrise din Tibet

misterul-piramidelor

Misterul Piramidelor

civilizatii-antice-avansate-tehnologic-disparute

Civilizaţii antice, avansate tehnologic, dispărute!

fenomenul-numit-vocea-electronica

Fenomenul numit Vocea Electronică

geometria-sacra

Geometria Sacră

ingerii-pazitori

Îngerii Păzitori

deochiul-sau-ochi-deochi

Deochiul sau Ochi Deochi

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-scarabeul-carabus

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Scarabeul Cărăbuș

triskelion-sau-triskele-origine-insemnatate-simbolistica

Triskelion sau Triskele – Origine, Însemnătate, Simbolistică

ce-simbolizeaza-o-septagrama-heptagrama-sau-septegrama

Ce simbolizează Septagrama Heptagrama sau Septegrama

ce-reprezinta-inseamna-sau-simbolizeaza-sri-yantra-shri-yantra-shree-yantra

Ce Reprezintă, Înseamnă sau Simbolizează Sri Yantra

simbolul-svastica-origine-semnificatie-insemnatate

Simbolul Svastica, Origine, Semnificație, Însemnătate

ce-efect-are-luna-asupra-vietii-pe-pamant

Ce Efect are Luna Asupra Vieții pe Pământ

soarele-purtatorul-vietii-lumilor-ce-reprezinta-simbolizeaza-semnifica-inseamna-soarele

Soarele, Purtătorul Vieții Lumilor

ce-reprezinta-semnifica-sau-simbolizeaza-pana-de-pasare

Ce Reprezintă, Semnifică sau Simbolizează Pana de Pasăre

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-runele-celtice

Ce Semnifică sau Simbolizează Runele Celtice

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-valknut

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Valknut

ce-simbolizeaza-ochiul-providentei-in-triunghi-si-cerc

Ce simbolizează Ochiul Providenței în Triunghi și Cerc

iesirea din matrix

Ieșirea din Matrix

ce-semnifica-reprezinta-simbolizeaza-vulturul

Ce Semnifică, Reprezintă, Simbolizează Vulturul

ce-simbolizeaza-semnifica-roata-norocului-busola-magica-vegvisir

Ce Simbolizează, Semnifică Roata Norocului, Roata Dharma sau Busola Magică Vegvisir

energia-orgonica-albastra

Energia Orgonică Albastră

ce-simbolizeaza-sau-semnifica-corbul-cioara

Ce Simbolizeaza sau Semnifica Corbul Cioara

ce-simbilizeaza-sau-semnifica-triquetra

Ce Simbolizează sau Semnifică TRIQUETRA

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-om-mani-padme-hum

Ce Semnifică sau Simbolizează Om Mani Padme Hum

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-ursul

Ce Semnifică sau Simbolizează URSUL

fleur-de-lis-lys-floarea-de-lis-lys-origine-simbolistica-beneficii

Fleur de Lis / Lys (Floarea de Lis / Lys) Origine Simbolistică Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-dragonul

Ce Simbolizează (Semnifică) Dragonul

crucea-celtica-origine-simbolistica-semnificatie-beneficii

Crucea Celtică – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-vajra-dorje

Ce Simbolizează (Semnifică) Vajra sau Dorje

ce-simbolizeaza-semnifica-lupul

Ce Simbolizează (Semnifică) Lupul

ce-simbolizeaza-semnifica-cheia-o-cheie

Ce Simbolizează (Semnifică) Cheia sau o Cheie

ce-simbolizeaza-semnifica-cerbul

Ce simbolizează, semnifică Cerbul

taur-zimbru-bour-origine-simbolistica-semnificatie-beneficiu

Taur, Zimbru, Bour – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficiu

caduceu-origine-semnificatie-beneficiu

Caduceul – Origine, Semnificație, Beneficiu

moneda-sau-banut-aducator-de-noroc-simbolistica-semnificatie

Monedă sau Bănuț aducător de noroc – Simbolistică, Semnificație

bufnita-sau-cucuveaua-simbolistica-semnificatie

Bufnița sau Cucuveaua – Simbolistică, Semnificație

limbajul-simbolurilor-mistice-sacre

Limbajul Simbolurilor Mistice Sacre

ciocanul-lui-thor-origine-semnificatie-beneficii

CIOCANUL LUI THOR – Origine, Semnificație, Beneficii

simbolul-aum-om-origine-semnificatie-beneficiu

Simbolul Aum Om – Origine, Semnificație, Beneficiu

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu sunt voturi încă)

Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *