bufnita-sau-cucuveaua-simbolistica-semnificatie

Bufnița sau Cucuveaua – Simbolistică, Semnificație

Când strânsoarea pământului este prea dură cu noi, ne îndreptăm spre simbolismul păsărilor pentru a ne elibera. Aceste creaturi înaripate ne ridică pe cer și ne duc cererile în văzduh. Acestea revin cu mesaje spirituale de la divin pentru a ne ajuta în momentele noastre dificile. Cu toate acestea, există o pasăre care iese în evidență de restul, bufnița sau cucuveaua.

Caracteristicile sale sunt atât de unice față de restul păsărilor, încât suntem curioși în mod natural de simbolismul bufniței și de semnificația acesteia. Ne face să dorim să punem întrebări de genul: ce simbolizează o bufniță? Este un rău augur să vezi o bufniță noaptea? Simbolismul bufniței albe diferă sau nu de restul?

Răspunsul la aceste întrebări și multe altele ne ajută să înțelegem lumea din jurul nostru. Cu alte cuvinte, cunoașterea interioară a simbolismului bufniței ne ajută să înțelegem de ce lucrurile se întâmplă așa cum se întâmplă. Acesta este motivul pentru care ne propunem să răspundem la toate aceste întrebări și la multe altele pentru dvs. în acest articol.

Ce semnifică Bufnița

Semnificația bufniței în Biblie și creștinism are o simbolistică sacră. Reprezentarea picturală, simbolică, iconică și sfântă a bufniței în creștinism datează din cele mai vechi timpuri când era rar ca un om obișnuit să poată citi și scrie. Biblia se referă la simbolismul bufnițelor din Biblia originală a Regelui James de cinci ori. Cu toate acestea, traducerile mai noi au schimbat cuvântul de bufniță cu cel de „struț”.

Spiritul bufniței este emblematic pentru o conexiune profundă cu înțelepciunea și cunoașterea intuitivă. Bufnițele sunt, în general, un simbol al înțelepciunii paranormale, al tăcerii regale și al inteligenței acerbe. Acest lucru se datorează faptului că bufnițele sunt atât mari gânditori, cât și vânători. Preferă să își planifice strategiile în loc să folosească forța brută.

În timp ce unele culte cred că bufnițele sunt magi sau vestitori ai morții, bufnița albă simbolizează înțelepciunea și rezistența. Dacă aveți bufnița ca totem sau animal de putere, probabil că veți avea capacitatea de a vedea ceea ce este de obicei ascuns celor mulți. Când spiritul acestei păsări vă ghidează, puteți vedea adevărata realitate, dincolo de iluzie și înșelăciune.

bufnita-sau-cucuveaua-simbolistica-semnificatie-01

Bufnița oferă o devoalare a iluziei

Bufnița oferă de asemenea, celor care îl au ca totem personal, inspirația și îndrumarea necesare pentru a explora profund necunoscutul și magia vieții. Bufnița vede în întuneric. Ca spirit, bufnița vă îndrumă să vedeți dincolo de vălul înșelăciunii și al iluziei. Vă ajută să percepeți ceea ce este ascuns. De asemenea, simbolizează abilitatea de a tăia vălul iluziei și de a vedea sensul real al acțiunii sau stării de spirit a cuiva.

Bufnița este un ghid spiritual puternic pentru un discernământ echilibrat și ajută la luarea unor decizii importante de viitor bazate pe adevăr. Apelați la totemul bufniței atunci când trebuie să evaluați o situație sau treceți prin momente confuze. Dacă aveți o bufniță ca spirit totem, probabil vă place să explorați necunoscutul. Misterele vieții sunt un câmp de interes fascinant.

Pe măsură ce bufnița vă ghidează pașii, probabil că veți dezvolta o apreciere pentru frumusețea și magia vieții. Când bufnița apare în viața dvs., ascultați și priviți semnele subtile care sunt în jur. Ghidul dvs. spiritual este un mare ajutor pentru a fi atenți la ceea ce se află de obicei sub radarul percepțiilor lumești, dar are acum o importanță deosebită.

Bufnița, prevestitor a morții și schimbării

Bufnița este de asemenea, un ghid pentru a vă descoperi potențialul și abilitățile ascunse. Bufnița verifică dacă trebuie să fie dezvăluit mai mult din natura dvs. intuitivă. Noaptea este deosebit de propice creativității, așa că făceți-vă timp pentru a vă concentra energia creatoare atunci. Spiritul bufniței este simbolul aducător de moarte în multe tradiții. asta pentru că bufnița are capacitatea de a vedea spiritul morții atunci când acesta vine să revendice o viață.

Cu toate acestea, de cele mai multe ori, nu trebuie privită situația la propriu. Dacă bufnița este asociată cu moartea, ea poate fi privită și ca o moarte simbolică, adică o tranziție în viață, schimbări importante care au loc sau urmează să se întâmple. Când bufnița apare în viața dvs., fiți cu băgare de seamă la vânturile schimbării. Poate că sunteți pe cale să părăsiți niște obiceiuri vechi, o situație care nu vă mai servește sau nu aduce ceva nou în viața voastră.

bufnita-sau-cucuveaua-simbolistica-semnificatie-02

Interpretarea bufniței în vis

Când visați o bufniță, animalul dvs. spiritual poate să vă contacteze pentru a vă avertiza despre un pericol sau o amenințare la care trebuie să acordați atenție. Poate aduce o perspectivă înțeleaptă despre chestiuni importante pe care nu trebuie să le ignorați. Când o bufniță apare într-un vis, ar putea însemna, de asemenea, că partea dvs. intuitivă apelează la vigilență.

Fiți atenți și ascultați semnele subtile din viața voastră, la ceea ce este important. Deoarece acest totem este adesea asociat cu moartea, atunci când o bufniță apare în vis, ar putea însemna că primiți îndrumări cu privire la transformarea personală, schimbarea. În multe interpretări de vise, bufnița poate reprezenta un prieten decedat sau un membru al familiei care revine în vis sub forma unui animal spiritual.

Bufnița, vulturul de noapte

Păsările, în special păsările nopții, sunt adesea asociate cu sufletele plecate. Bufnița nu face excepție. În unele opinii populare, acestea sunt considerate ca un rău augur care înseamnă moartea iminentă a unei rude apropiate sau a unei persoane importante. Romanii credeau că o bufniță care țipă din vârful unei clădiri publice anunță moartea unei importante persoane publice.

De asemenea, ar putea reprezenta spiritul unei familii decedate de prieteni apropiați. Bufnița de noapte a fost animalul asociat cu Domnul Morții în tradiția aztecă. Există o semnificație similară pentru celții care au asociat spiritul bufniței cu un animal care anunță moartea, mai ales dacă zboară în fereastra cuiva în timp ce o persoană bolnavă se află în casă. A fost privită ca un spirit care avea să ducă sufletele celor plecați în lumea de apoi.

În tradiția amerindiană, bufnița este numită Vulturul de noapte. Totemul bufniței are o legătură specială cu noaptea și luna, în timp ce vulturul este conectat la soare. Bufnița este asociată cu vrăjitoria într-o serie de tradiții europene și unele amerindiene. Vrăjitoarele ar lua adesea bufnița ca ghid spiritual. În mitologia greacă, Zeița Atena, zeița înțelepciunii și a războiului, era reprezentată ca o bufniță. Se spune că romanii credeau că cineva își va dezvălui toate secretele în timpul somnului dacă o pană de bufniță ar fi așezată lângă perna lor.


Aveți mai jos câteva modele de produse cu Bufnița:

Pandantiv Bufnita Cucuvea ARGINT ...

Pandantiv Bufniță Cucuvea INOX ...

Pandantiv Bufniță Cucuvea INOX ...

Pandantiv Bufniță Cucuvea ARGIN...


Ce simbolizează bufnița:

Semnificațiile simbolice pentru bufniță sunt:
– Intuitia, abilitatea de a vedea ceea ce majoritatea nu vad
– Prezența bufniței anunță schimbarea
– Capacitatea de a vedea dincolo de înșelăciune și măști
– Înţelepciune
– Semnificația tradițională a spiritului bufniței este de crainic al morții, cel care poate vedea când spiritul morții vine să revendice o viață iar simbolic ca o tranziție în rutina cotidiană, schimbare majoră.

 


 

Articole recente

simbolistica-runelor-si-piatra-kesington

Simbolistica Runelor și Piatra Kensington

mandalele-si-beneficiile-lor

Mandalele și beneficiile lor

ce-simbolizeaza-crucea

Sfânta Cruce

inexplicabil-structuri-misterioase-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana-00

INEXPLICABIL – Structuri Misterioase (Documentar Tradus)

water-the-great-mystery-apa-marele-mister

WATER – The Great Mistery (APA – Marele Mister) Documentar Tradus

universul-holografic-si-esenta-spirituala-a-acestuia

Universul Holografic, Creație a Mentalului Conștient și Subconștient

biblioteca-de-manuscrise-din-tibet

Biblioteca de manuscrise din Tibet

misterul-piramidelor

Misterul Piramidelor

civilizatii-antice-avansate-tehnologic-disparute

Civilizaţii antice, avansate tehnologic, dispărute!

fenomenul-numit-vocea-electronica

Fenomenul numit Vocea Electronică

geometria-sacra

Geometria Sacră

ingerii-pazitori

Îngerii Păzitori

deochiul-sau-ochi-deochi

Deochiul sau Ochi Deochi

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-scarabeul-carabus

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Scarabeul Cărăbuș

triskelion-sau-triskele-origine-insemnatate-simbolistica

Triskelion sau Triskele – Origine, Însemnătate, Simbolistică

ce-simbolizeaza-o-septagrama-heptagrama-sau-septegrama

Ce simbolizează Septagrama Heptagrama sau Septegrama

ce-reprezinta-inseamna-sau-simbolizeaza-sri-yantra-shri-yantra-shree-yantra

Ce Reprezintă, Înseamnă sau Simbolizează Sri Yantra

simbolul-svastica-origine-semnificatie-insemnatate

Simbolul Svastica, Origine, Semnificație, Însemnătate

ce-efect-are-luna-asupra-vietii-pe-pamant

Ce Efect are Luna Asupra Vieții pe Pământ

soarele-purtatorul-vietii-lumilor-ce-reprezinta-simbolizeaza-semnifica-inseamna-soarele

Soarele, Purtătorul Vieții Lumilor

ce-reprezinta-semnifica-sau-simbolizeaza-pana-de-pasare

Ce Reprezintă, Semnifică sau Simbolizează Pana de Pasăre

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-runele-celtice

Ce Semnifică sau Simbolizează Runele Celtice

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-valknut

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Valknut

ce-simbolizeaza-ochiul-providentei-in-triunghi-si-cerc

Ce simbolizează Ochiul Providenței în Triunghi și Cerc

iesirea din matrix

Ieșirea din Matrix

ce-semnifica-reprezinta-simbolizeaza-vulturul

Ce Semnifică, Reprezintă, Simbolizează Vulturul

ce-simbolizeaza-semnifica-roata-norocului-busola-magica-vegvisir

Ce Simbolizează, Semnifică Roata Norocului, Roata Dharma sau Busola Magică Vegvisir

energia-orgonica-albastra

Energia Orgonică Albastră

ce-simbolizeaza-sau-semnifica-corbul-cioara

Ce Simbolizeaza sau Semnifica Corbul Cioara

ce-simbilizeaza-sau-semnifica-triquetra

Ce Simbolizează sau Semnifică TRIQUETRA

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-om-mani-padme-hum

Ce Semnifică sau Simbolizează Om Mani Padme Hum

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-ursul

Ce Semnifică sau Simbolizează URSUL

fleur-de-lis-lys-floarea-de-lis-lys-origine-simbolistica-beneficii

Fleur de Lis / Lys (Floarea de Lis / Lys) Origine Simbolistică Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-dragonul

Ce Simbolizează (Semnifică) Dragonul

crucea-celtica-origine-simbolistica-semnificatie-beneficii

Crucea Celtică – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-vajra-dorje

Ce Simbolizează (Semnifică) Vajra sau Dorje

ce-simbolizeaza-semnifica-lupul

Ce Simbolizează (Semnifică) Lupul

ce-simbolizeaza-semnifica-cheia-o-cheie

Ce Simbolizează (Semnifică) Cheia sau o Cheie

ce-simbolizeaza-semnifica-cerbul

Ce simbolizează, semnifică Cerbul

taur-zimbru-bour-origine-simbolistica-semnificatie-beneficiu

Taur, Zimbru, Bour – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficiu

caduceu-origine-semnificatie-beneficiu

Caduceul – Origine, Semnificație, Beneficiu

moneda-sau-banut-aducator-de-noroc-simbolistica-semnificatie

Monedă sau Bănuț aducător de noroc – Simbolistică, Semnificație

bufnita-sau-cucuveaua-simbolistica-semnificatie

Bufnița sau Cucuveaua – Simbolistică, Semnificație

limbajul-simbolurilor-mistice-sacre

Limbajul Simbolurilor Mistice Sacre

ciocanul-lui-thor-origine-semnificatie-beneficii

CIOCANUL LUI THOR – Origine, Semnificație, Beneficii

simbolul-aum-om-origine-semnificatie-beneficiu

Simbolul Aum Om – Origine, Semnificație, Beneficiu

crucea-templierilor-crucea-malteza-sau-crucea-de-fier

Crucea Templierilor, Crucea Malteză sau Crucea de Fier

origine-semnificatie-beneficiu-ankh-sau-crux-ansata

Origine, semnificație, beneficiu – Ankh sau Crux Ansata

c-de-la-cancer-the-c-word-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

C de la Cancer – The C Word (Documentar Tradus)

secretul-legea-atractiei-the-secret-law-of-attraction-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

SECRETUL – Legea Atracției (Documentar Tradus)

speranta-pentru-sanatate-documentar-tradus-hope-for-health-documentary_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Speranță pentru sănătate (Documentar Tradus)

ram-das-intoarcerea-acasa-going-home_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Ram Dass, Întoarcerea Acasă (Documentar Tradus)

conspiratia-ozn-in-cautarea-adevarului-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

CONSPIRAȚIA OZN – În Căutarea Adevărului (Documentar Tradus)

originea-proprietatile-si-beneficiile-argintului

Originea, Proprietățile și Beneficiile Argintului

bob-lazar-zona-51-si-ozn-urile-area-51-and-flying-saucers-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Bob Lazar, Zona 51 și OZN-urile (Documentar Tradus)

cristalul-de-cuart-ametist-origine-proprietati-beneficii

Cristal de Cuarț Ametist, Origine, Proprietăți, Beneficii

teoria-conspiratiei-a-ajuns-omul-pe-luna-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Teoria Conspirației – A AJUNS OMUL PE LUNĂ (Documentar Tradus)

rezonanta-fiinte-de-frecventa-resonance-beings-of-frecuency-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

REZONANȚA – Ființe de frecvență (Documentar Tradus)

secretul-marelui-cristal-din-atlantida

Beneficiile aduse de Cristalul de Cuarț de Stâncă

fara-raspuns-unaknowledged-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Fără Răspuns – Unaknowledged (Documentar Tradus)

povestea-lui-dumnezeu-the-story-of-god-morgan-freeman-sezonul2-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Povestea lui Dumnezeu, The Story Of God – Sezonul 2 (Documentar Tradus)

turmalina-cristalul-purificator-si-protector

Turmalina, Cristalul Purificator și Protector

secretele-piramidelor-documentar-tradus

Secretele Piramidelor, Lost Secrets Of The Pyramid (Documentar Tradus)

otel-inoxidabil-sau-inox

Oțel Inoxidabil sau INOX

sfantul-mihail-arhanghelul

Sfântul Mihail Arhanghelul

campurile-scalare-de-torsiune

Câmpurile scalare de torsiune

operatiunea-paperclip-nazisti-la-nasa

Operaţiunea Paperclip, naziști la NASA

inteligenta-inimii

Inteligența inimii

supravietuitori-ai-inghetului

Supraviețuitori ai înghețului

mistere-arheologice

Mistere arheologice

sfinti-intru-eternitate

Sfinți întru eternitate

profetia-si-incapacitatea-interventiei-umane

Profeția și incapacitatea intervenției umane

jadul-piatra-echilibrului-interior

Jadul, piatra echilibrului interior

locasul-nemuritorilor-din-himalaya

Locașul nemuritorilor din Himalaya

energia-subtila

Energia subtilă

vrajitoarea-anna-bathory

Vrăjitoarea Anna Bathory

misterul-care-invaluie-cartea-lui-soyga

Misterul care învăluie Cartea lui Soyga

enigma-cartii-inventio-fortunata

Enigma cărţii „Inventio fortunata”

simbolul-infinitului

Simbolul infinitului

ce-simbolizeaza-crucea

Ce simbolizează Crucea

puterile-pietrelor-pretioase

Puterile Pietrelor Prețioase

steaua-lui-david-sau-hexagrama

Steaua lui David sau Hexagrama

arhanghelul-rafael-dumnezeu-vindeca

Arhanghelul Rafael, Dumnezeu vindecă

techirghiol-fantana-tineretii

Techirghiol, „fântâna tinereţii”

zirconul-piatra-intelepciunii

Zirconul, piatra înţelepciunii

declaratia-socanta-a-expertului-onu-omenirea-este-condusa-de-corporatii

Declarația șocantă a expertului ONU – Omenirea este condusă de CORPORAȚII

echilibrarea-energiilor

Echilibrarea energiilor

amprenta-energetica

Amprenta energetică

oameni-care-se-hranesc-doar-cu-energie

Oameni care se hrănesc doar cu energie

majestic-12-și-arhitecții-controlului

Majestic 12 și arhitecții controlului

cum-circula-energiile

Cum circulă energiile

ingerii-si-religia

Îngerii și religia

magia-la-caldeeni

Magia la caldeeni

reflexoterapia-si-rezultatele-miraculoase

Reflexoterapia și rezultatele miraculoase

monitorizarea-totală-a-individului

Monitorizarea totală a individului

corpul-mental-sufletul-și-monada

Corpul mental, sufletul și monada

omul-fiinta-spirituala

Omul, ființă spirituală

geometria-sacra-cubul-lui-metatron

Geometria Sacră – Cubul lui Metatron

ozn-urile-si-laurence-rockefeller

OZN-urile și Laurance Rockefeller

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (5 voturi, media: 4,60 din 5)

Adaugă un comentariu

O părere despre “Bufnița sau Cucuveaua – Simbolistică, Semnificație

  1. Am gasit o bufniță moarta in cușca la câine,oare ce inseamna asta? Am ramas socata cand am vazut, prima data am crezut ca e o găina pestriță dar cand am intors-o mi-am dat seama ca e bufniță dupa cum arata capul… Ce semnifica asta si ce sa fac cu ea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *