ce-simbolizeaza-semnifica-lupul

Ce Simbolizează (Semnifică) Lupul

Lupul este unul dintre cele mai respectate și temute animale din toată lumea. Unele regiuni respectă lupul mai mult decât altele. Lupul oferă unele dintre cele mai izbitoare semnificații ale animalelor din tărâmul animalelor spirituale.

Lupii, locuiesc încă în unele părți ale Europei, deși, au fost aproape eradicați până la finele anilor 1800. Ceea ce europenii nu știau despre lupi este că sunt de fapt animale foarte prietenoase, sociale și inteligente. Întreaga haită are grijă de pui pe măsură ce cresc, iar tații-lupi sunt foarte devotați și blânzi cu puii lor. Lupii sunt, de asemenea, ritualici, ca și oamenii. Comportamentul lor social se bazează pe o structură ierarhică, cu un mascul alfa și o femelă alfa.

De asemenea, marchează anumite teritorii ca fiind sacre. Multe popoare din întreaga lume au respectat și contemplat lupii. Printre diferitele popoare și triburi din America de Nord, lupul reprezintă nu numai creația, ci și moartea și renașterea. Lupul este, de asemenea, văzut ca un animal profesor pentru popoarele din California și Marea Câmpie.

Ei au văzut lupul retrăgându-se în munți și dealuri pentru a scăpa de oameni și au făcut legătura între lupi și calitățile spirituale deosebite. În limba lakota, cuvântul pentru lup, sunkmanitu, înseamnă „câine divin”. În vestul Europei, lupii nu au fost considerați doar pozitivi. Atât în ​​mitologia germană, cât și în cea nordică, lupul a fost și un simbol al distrugerii și al morții.

Lupul, simbol al vitejiei și curajului

Vikingii vedeau lupul ca pe o reprezentare a lui Fenris (Haosul lor), care mușca prin lanțuri și consuma soarele la sfârșitul timpului. Era de asemenea o emblemă a vitejiei, fidelității și integrității. Lupii sunt respectați aproape peste tot, cu excepția Europei, unde sunt în schimb temuți. Sunt văzuți ca profesori, care ne instruiesc în viața noastră de zi cu zi și în toate necazurile care ne apar.

Lecțiile pe care ne învață lupul nu sunt întotdeauna ușor de înghițit, dar sunt totuși necesare. Lupul este un simbol al tutelei, ritualului, loialității și spiritului. Lupul are capacitatea de a crea atașamente emoționale rapide și ferme și adesea trebuie să aibă încredere în propriile instincte. Amintiți-vă, sufletul dvs. încă știe cum e să fii sălbatic și liber, să ai încredere în sentimentele și alegerile tale!

Astfel, ei ne învață să avem încredere în inimile și mințile noastre și să avem controlul asupra propriilor noastre vieți. Stindardul dacic este un cap de lup cu trup de dragon sau dracon. Atât lupul cât și dragonul sunt principii ale creației în mitologia dacică Zamolxiană. Există o ipoteză conform căreia numele de ”daoi” al dacilor este în dialect traco-frigian ”daos”, care înseamna lup.

ce-simbolizeaza-semnifica-lupul-01

 

Zalmoxis, Marele Lup Alb

Dacii s-au identificat cu lupul, asociat zeului luminii, Zamolxis. Mircea Eliade, în ”De la Zalmoxis la Gengis-Han”, avansează ideea că dacii sunt o confrerie războinicã aflatã sub semnul lupului. Persanii aveau de asemenea un stindard cu lup. În Turkistan s-a păstrat imaginea unui stindard compus dintr-un cap de lup și un dragon. În nord-vestul Iranului și în Armenia, corpurile de elită ale ostaşilor purtau stindarde cu dragoni.

Astfel de stindarde pătrund şi în armata romanã. În general, forţa şi ardoarea lupului, fac din acesta simbolul universal al războinicului. Simbolul dacic este de fapt un dragon care urcă pe un toiag și se descompune în energiile creatoare ale zeului și zeiței, masculinului și femininului, zilei și nopții șamd. Aceste doua forțe sunt asemeni semnului heraldic al unui Caduceu și tind să se unească în vîrf întru împlinirea Marii Opere Alchimice Aor.

Simbolismul și semnificația lupului sunt bogate și multidimensionale. Fiind reprezentantul sălbăticiei, în mitologia universală, lupul alb este un simbol al luminii, soarelui și focului. Lupul cenușiu sau negru este simbol lunar, reprezentantul demonilor și călăuza celor morți în lumea de apoi. Puterea lupului produce instinct, inteligență, pofta de libertate și conștientizarea importanței conexiunilor sociale.

Lupul, călăuza din întuneric

Dacă te-ai născut cu un Totem Lup, ai o legătură înnăscută cu Natura și o mare poftă de libertate. Acest animal simbolizează de asemenea, teama de a fi amenințat și lipsa de încredere. Lupul apare uneori când ne confruntăm cu provocări pentru care ne simțim mai puțin decât pregătiți. Când lupul apare în viața ta, fii atent la ceea ce îți spune intuiția ta.

Poate fi timpul să aruncăm o privire atentă asupra unei persoane sau a unei situații care poate fi un „Lup în blană de oaie”. Fă un pas înapoi și privește situația dintr-o altă perspectivă. Încrederea este ceva ce oamenii trebuie să câștige, nu să o primească necondiționat. În timp ce acest simbolism al Lupului pare negativ, considerați că El este un semn a ceva ce încă nu vedeți.

Oamenii au observat Lupii în natură, descoperindu-i că au un „al treilea ochi” sau un „al șaselea simț” foarte dezvoltat. Deoarece căutați sensul și simbolismul lupului, poate că este timpul să lucrați pentru a vă ascuți simțurile intuitive. Pentru căutătorii care se simt înfricoșați sau amenințați, Lupul ne amintește de modul în care aceste sentimente ne echilibrează întregul psihic.

ce-simbolizeaza-semnifica-lupul-02

Lupul și curajul de a fi onest

Da, frica joacă un rol important în siguranța personală, cu excepția cazului în care devine atot consumatoare sau este lipsită de temei. Nu lăsa întunericul să-ți consume Duhul. Uneori, Lupul ne cheamă să devenim asemeni unui Lup Singuratic, care se desprinde de anumite obiceiuri sociale perfide pentru a descoperi sinceritatea Sinelui Sacru.

În perioadele de singurătate, vă veți redescoperi visele, pasiunile și calea. De asemenea, începeți să descoperiți adevărul sinelui și vocea care urlă la luna plină! Cei născuți cu Leacul Lupului în suflet, înțeleg pur și simplu cum să ajute la echilibrarea lumii și la crearea unui ecosistem mai fertil și mai abundent pentru toți.

Simbolistica unui Colț de Lup

Un colț de lup purtat la gât, simbolizează capacitatea purtătorului de a îmblânzi și de a stăpâni fiara. Cel care în antichitate, purta un colț de lup legat la gât cu șnur de piele, era cel care, prin luptă, a infrânt un lup. În semn de recunoștință și respect față de acest animal sacru, se păstra un colț și se atârna la gât. Colțul de lup simbolizează capacitatea de a nu te lăsa copleșit de instinctele violente primare, de ați stăpâni fricile și de a ieși învingător în lupte.


Aveți mai jos câteva modele de pandantive cu Lup:

Pandantiv Colț de Lup INOX &#821...

Pandantiv Colț de Lup INOX &#821...

Pandantiv Lup INOX – cod PN...

Pandantiv Colț de Lup INOX &#821...

Pandantiv Lup INOX – cod PN...

Pandantiv Lup Care Urlă la Lună...

Pandantiv Lup Dacic INOX – ...

Pandantiv Cap de Lup The Witcher ...

Pandantiv Lup INOX – cod PN...

Pandantiv Lup INOX – cod PN...

Pandantiv Lup Dacic INOX – ...

Pandantiv Colt de Lup ARGINT &#82...

Pandantiv Lup Care Urlă la Lună...

Pandantiv Lup Dacic INOX – ...

Pandantiv Lup Dacic INOX – ...

Pandantiv Cap de Lup INOX –...

 


Ce simbolizează Lupul:

 • Dorința de autonomie;
 • Încadrarea în comunități stabile (muncă de echipă);
 • Încrederea în forțele proprii;
 • Fidelitate;
 • Viclenie;
 • Ferocitate;
 • Instinct mărit;
 • Protecţie;
 • Putere;
 • Voință.

 


 

Articole recente

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

principiul-il-separatio

Principiul Il Separatio

lupii-din-romania-protejati-datorita-britanicilor

Lupii din Romania protejaţi datorită britanicilor

ce-simbolizeaza-crucea

Rugăciunea cu efect paranormal

bioritmul-si-energia-ciclica

Bioritmul și Energia Ciclică

misterul-piramidelor

EGIPTUL ȘI PIRAMIDELE

unele-dintre-simbolurile-masoneriei

Unele dintre Simbolurile Masoneriei

ce-reprezinta-gandurile-unui-om

Ce reprezintă gândurile unui om?

aparitii-cu-sfanta-fecioara-maria-maica-domnului

Apariţii cu Sfînta Fecioară Maria, Maica Domnului

energia-scalara-cuantica-de-reconectare

Energia Scalară Cuantică Universală de Reconectare

armele-psihotronice-care-afecteaza-mintea-umana

Armele psihotronice care afectează mintea umană?

vulturul-simbolul-libertatii-si-al-puterii

Vulturul, simbolul libertății și al puterii

polaritatea-energetica-a-universului

Polaritatea Energetică a Universului

ce-semnifica-simbolul-zoroastru-sau-zarathustra

Ce Semnifică Simbolul Zoroastru sau Zarathustra

medicina-traditionala-chineza-si-echilibrul-polaritatilor

Medicina tradițională chineză și echilibrul polarităților

puterea-gandurilor

Puterea gândurilor

circulatia-sanguina-deficitara

Circulația sanguină deficitară

sovata-locul-de-revitalizare

Sovata, locul de revitalizare

istoria-ascunsa-a-religiilor

Istoria ascunsă a religiilor

misterul-cristalului-de-cuart-fermecat

Misterul cristalului de cuarț fermecat

ritualuri-magice-pentru-bunastare-si-protectie

Ritualuri magice pentru bunăstare și protecție

ce-simbolizeaza-pentagrama-si-pentaclul

Ce simbolizeaza Pentagrama sau Pentaclul

vlad-dracul-din-ordinul-dragonilor

Vlad Dracul din Ordinul Dragonilor

energia-unei-locuinte

Energia unei locuințe

se-doreste-robotizarea-omului

Se doreşte robotizarea omului?

constiinta-individuala-si-cea-colectiva

Conștiința individuală și cea colectivă

proiectele-haarp-si-sura

Proiectele HAARP și SURA

energia-constiintei

Energia Conștiinței

energiile-pozitive-si-negative-ale-casei

Energiile Pozitive și Negative ale Casei

reiki-si-restabilirea-echilibrului

Reiki și restabilirea echilibrului

fizica-cuantica-si-spiritualitatea

Fizica cuantică şi spiritualitatea

extracorporalitatea

Extracorporalitatea

puterea-de-a-empatiza

Puterea de a empatiza

aura-umana

Aura Umană

fecioara-maria-nascatoare-de-dumnezeu

Fecioara Maria Născătoare de Dumnezeu

metode-de-protectie-impotriva-energiilor-negative

Metode de Protecție Împotriva Energiilor Negative

ozn-uri-in-romania

OZN-uri în Romania

cristalele-uriase-din-mina-naica

Cristalele Uriașe din Mina Naica

ce-simbolizeaza-copacul-vietii

Ce simbolizează Copacul Vieții

matematica-limbajul-universal

Matematica, Limbajul Universal

endgame-blueprint-for-global-enslavement-documentar-tradus

ENDGAME – Blueprint For Global Enslavement (Documentar Tradus)

97%-owned-97%-posedat-documentar-tradus

97% Owned – 97% Posedat (Documentar Tradus)

talisman-amulete-si-pandantive-mistice-sacre

Talismane, Amulete și Pandantive Mistice Sacre

cine-dicteaza-traiectoria-lumii

Cine dictează traiectoria lumii

poarta-zeilor-din-hayu-marca-peru

Poarta zeilor din Hayu Marca, Peru

legatura-dintre-orgoni-energia-orgonica-si-wilhelm-reich-documentar-tradus

Legătura dintre Orgoni, Energia Orgonică și Wilhelm Reich

feng-shui-pentru-casa

Feng Shui pentru casă

energia-punctelor-cardinale

Energia punctelor cardinale

exista-fantome

Există fantome?

proiecte-desecretizate

Proiecte Desecretizate

sfanta_treime

Sfânta Treime

vindecatorii-si-campurile-magnetice

Vindecătorii şi câmpurile magnetice

fericirea-iluzie-superficiala-si-necesitate-existentiala

Fericirea, Iluzie Subiectivă și Necesitate Existențială?

inchiderea-societatii-planet-lockdown-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Închiderea Societății – Planet Lockdown (Documentar Tradus)

protectie-impotriva-energiilor-negative

Protecție Împotriva Energiilor Negative

simbolistica-runelor-si-piatra-kesington

Simbolistica Runelor și Piatra Kensington

mandalele-si-beneficiile-lor

Mandalele și beneficiile lor

ce-simbolizeaza-crucea

Sfânta Cruce

inexplicabil-structuri-misterioase-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana-00

INEXPLICABIL – Structuri Misterioase (Documentar Tradus)

water-the-great-mystery-apa-marele-mister

WATER – The Great Mistery (APA – Marele Mister) Documentar Tradus

universul-holografic-si-esenta-spirituala-a-acestuia

Universul Holografic, Creație a Mentalului Conștient și Subconștient

biblioteca-de-manuscrise-din-tibet

Biblioteca de manuscrise din Tibet

misterul-piramidelor

Misterul Piramidelor

civilizatii-antice-avansate-tehnologic-disparute

Civilizaţii antice, avansate tehnologic, dispărute!

fenomenul-numit-vocea-electronica

Fenomenul numit Vocea Electronică

geometria-sacra

Geometria Sacră

ingerii-pazitori

Îngerii Păzitori

deochiul-sau-ochi-deochi

Deochiul sau Ochi Deochi

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-scarabeul-carabus

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Scarabeul Cărăbuș

triskelion-sau-triskele-origine-insemnatate-simbolistica

Triskelion sau Triskele – Origine, Însemnătate, Simbolistică

ce-simbolizeaza-o-septagrama-heptagrama-sau-septegrama

Ce simbolizează Septagrama Heptagrama sau Septegrama

ce-reprezinta-inseamna-sau-simbolizeaza-sri-yantra-shri-yantra-shree-yantra

Ce Reprezintă, Înseamnă sau Simbolizează Sri Yantra

simbolul-svastica-origine-semnificatie-insemnatate

Simbolul Svastica, Origine, Semnificație, Însemnătate

ce-efect-are-luna-asupra-vietii-pe-pamant

Ce Efect are Luna Asupra Vieții pe Pământ

soarele-purtatorul-vietii-lumilor-ce-reprezinta-simbolizeaza-semnifica-inseamna-soarele

Soarele, Purtătorul Vieții Lumilor

ce-reprezinta-semnifica-sau-simbolizeaza-pana-de-pasare

Ce Reprezintă, Semnifică sau Simbolizează Pana de Pasăre

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-runele-celtice

Ce Semnifică sau Simbolizează Runele Celtice

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-valknut

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Valknut

ce-simbolizeaza-ochiul-providentei-in-triunghi-si-cerc

Ce simbolizează Ochiul Providenței în Triunghi și Cerc

iesirea din matrix

Ieșirea din Matrix

ce-semnifica-reprezinta-simbolizeaza-vulturul

Ce Semnifică, Reprezintă, Simbolizează Vulturul

ce-simbolizeaza-semnifica-roata-norocului-busola-magica-vegvisir

Ce Simbolizează, Semnifică Roata Norocului, Roata Dharma sau Busola Magică Vegvisir

energia-orgonica-albastra

Energia Orgonică Albastră

ce-simbolizeaza-sau-semnifica-corbul-cioara

Ce Simbolizeaza sau Semnifica Corbul Cioara

ce-simbilizeaza-sau-semnifica-triquetra

Ce Simbolizează sau Semnifică TRIQUETRA

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-om-mani-padme-hum

Ce Semnifică sau Simbolizează Om Mani Padme Hum

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-ursul

Ce Semnifică sau Simbolizează URSUL

fleur-de-lis-lys-floarea-de-lis-lys-origine-simbolistica-beneficii

Fleur de Lis / Lys (Floarea de Lis / Lys) Origine Simbolistică Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-dragonul

Ce Simbolizează (Semnifică) Dragonul

crucea-celtica-origine-simbolistica-semnificatie-beneficii

Crucea Celtică – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-vajra-dorje

Ce Simbolizează (Semnifică) Vajra sau Dorje

ce-simbolizeaza-semnifica-lupul

Ce Simbolizează (Semnifică) Lupul

ce-simbolizeaza-semnifica-cheia-o-cheie

Ce Simbolizează (Semnifică) Cheia sau o Cheie

ce-simbolizeaza-semnifica-cerbul

Ce simbolizează, semnifică Cerbul

taur-zimbru-bour-origine-simbolistica-semnificatie-beneficiu

Taur, Zimbru, Bour – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficiu

caduceu-origine-semnificatie-beneficiu

Caduceul – Origine, Semnificație, Beneficiu

moneda-sau-banut-aducator-de-noroc-simbolistica-semnificatie

Monedă sau Bănuț aducător de noroc – Simbolistică, Semnificație

bufnita-sau-cucuveaua-simbolistica-semnificatie

Bufnița sau Cucuveaua – Simbolistică, Semnificație

limbajul-simbolurilor-mistice-sacre

Limbajul Simbolurilor Mistice Sacre

ciocanul-lui-thor-origine-semnificatie-beneficii

CIOCANUL LUI THOR – Origine, Semnificație, Beneficii

simbolul-aum-om-origine-semnificatie-beneficiu

Simbolul Aum Om – Origine, Semnificație, Beneficiu

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (3 voturi, media: 5,00 din 5)

Adaugă un comentariu

5 păreri despre “Ce Simbolizează (Semnifică) Lupul

 1. Petra spune:

  Mi-au venit in vis doi lupi albi, de trei ori intr-o noapte si stateau ca doi strajeri la picioarele mele iar eu m-am simtit in siguranta. Erau mari si albi, precum norii de pe cer!

 2. Radu spune:

  Multumim pentru informatiile pe care le gasim pe acest site, ne sunt de foarte mare folos, dar mi-ar placea sa descopar mai multe la voi aici.

  De exemplu consider ca ar fi util sa ne impartasiti si noua sursa informatiilor pe care le strangeti aici. Nu de alta, pentru unii este suficienta concluzia la care ati ajuns despre un anumit subiect, iar pentru altii dintre noi, ne-ar fi de ajutor sa stim de unde v-ati luat informatiile pentru a putea citi si noi mai multe.

  Cred ca acest site are scopul de a ne ajuta intre noi si de a raspandi cunoasterea si la altii. Adica de la ideea asta a fost creat, nu?
  Daca nu ne dam seama de unde vin aceste informatii si nu am putea citi mai mult, nu cumva este ca o frana a intentiei de baza?
  E ca atunci cand alegem o carte sa o citim, nu? Ne interesam care este subiectul ei, apoi cine este autorul/autoarea, ce bibliografie are si pe ce se bazeaza informatia de acolo, nu?

  Imi doresc sa luati in considerare sugestia mea, care sper ca va ajuta atat siteul dumneavoastra, cat si pe noi cititorii.

  Cu stima, respect si admiratie,
  Un cititor

 3. Eli Zamolxe Sam spune:

  In anul 2018 cu adevarat am fost vizitat de 2 lupi, unul mare, in jur de 2 m si statea in 2 picioare, cele 2 picioare erau de forma picioarelor unui tap cu copita crapata in 2 dar foarte dezvoltate si corpul era de lup, ochii rosi ca focul iar lupul avea culoarea cenusie, celalalt era negrul cu ochii rosii dar mai mare decat un lup normal. Ei bine, in acel timp v-am spus tot ce este si trebuie sa se intample in lume!

 4. Andrei spune:

  Lupul dacic, care este de fapt un dragon. Interesanta treaba!

 5. Adrei spune:

  Foarte buna informatia despre ce simbolizeaza lupul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *