iesirea din matrix

Ieșirea din Matrix

Reţeaua Matrix reprezintă o simulare a realităţii umane, care a fost perpetuată încă de la începutul formării conştiinţei omului. O ipoteză despre realitatea pe care o experimentăm pe Pământ este că noi oamenii trăim într-o simulare virtuală care a fost creată artificial. Această simulare a realităţii a fost creată de către o forţă supranaturală.

Este o formă de conştiinţă care adoptă forma a ceea ce oamenii au catalogat drept inteligenţă extraterestră. Adevărul este că nu am fost niciodată singuri în Univers. De-a lungul mileniilor, civilizaţiile antice au înregistrat contactul cu anumite entităţi supranaturale. Acestea au fost descrise ca zeităţi sau extraterestri.

Acest lucru s-a întâmplat deoarece această forţă non-umană a interactional dintotdeauna cu ființele umane sub diferite forme. În privința formelor pe care această forță a Universului le-a adoptat, filozofia gnosticilor a deținut cele mai multe informații. Învățăturile gnosticilor şi gnosticii au fost persecutaţi in istorie, întrucât această cunoaştere, vitală pentru libertatea umană, a fost interzisă şi ridiculizată.

Informații esențiale și prețioase

În textele antice ale gnosticilor au fost înregistrate informaţii esenţiale şi preţioase încă de la începutul istoriei şi evoluţiei umane. Acestea descriu fenomenul cunoscut ca „Arhoni”. O grupare de entităţi primordiale care au creat o realitate falsă pentru a înrobi întreaga omenire în sclavie. Iniţial, arhonii, denumire provenită din termenul grecesc „archon” care înseamnă „conducător”, au fost fiinţe fără formă, fiind simple expresii ale conştiinţei.

Mai precis, expresii ale conştiinţei aflate într-o stare de dezechilibru, pendulând mereu între extremele binelui şi răului, pozitivului şi negativului. Conştiinţa energetică arhonică a luat apoi formă şi a apărut în lumea noastră, oferind omenirii o realitate falsă, care în zilele noastre coincide cu realitatea unei lumi conduse de dominaţia maşinăriilor şi cu simularea virtuală obţinută prin evoluţia tehnologiei şi a inteligenţei artificiale.

În ceea ce priveşte formele fizice de manifestare ale acestei conştiinţe în lumea noastră, documentele şi înregistrările lumii antice prezintă dovezi răspândite pe întregul glob pământesc, că fiinţele cu care conştiinţa arhonică este asociată sunt reptilienii şi extratereştrii gri. Existența lor pe Pământ a fost confirmată de nenumărate ori prin numeroasele izvoare istorice în care au fost consemnate aparițiile și vizitele lor din spațiu cu nave foarte avansate tehnologic, cunoscute ca OZN-uri.

iesirea-din-matrix-01

Dependența de tehnologie

Aceste ființe sunt complet dependente de tehnologie şi de controlul oamenilor prin manipularea tehnologică. Oamenii nu realizează aşadar că aceştia trăiesc într-o realitate falsă. Această realitate nu este altceva decât o copie a unei realităţi primordiale. Un lucru mult mai înfiorător este că arhonii au creat iniţial o copie.

Aceasta era o expresie fidelă a realităţii primordiale. După, aceştia au început să schimbe simularea şi să facă copii ale copiilor făcute după această primă copie. În felul acesta au transformat realitatea umană într-o copie a unei copii. Rezultatul este cel care ne dezvăluie lumea decăzută, coruptă, plină de tiranie, distrugere şi suferinţă. Aceasta este lumea pe care o trăim la nivelul conştiinţei umane în zilele noastre.

Această lume, extrem de îndepărtată de realitatea primordială, nu este decât o copie. Această copie este o expresie a distrugerii lumi noastre originale ca paradis pe pământ. În acea lume, omul şi natura cu toată frumuseţea şi bogăţiile ei, se află în armonie. Oamenii se iubesc pe ei înşişi şi unii pe alţii, hrănind o existenţă guvernată de pace.

Prizonieri în realitatea virtuală

Arhonii ne ţin prizonieri în această lume care este o copie a distrugerii lumii primordiale. Simularea virtuală are scopul de a ne reprograma cele cinci simţuri. Peste aceste simțuri sunt reînregistrate noi programe ale conştiinţei arhonice. Scopul, este acela de a ne supune iluziei că realitatea existentă este una naturală, cea pe care ar trebui s-o trăim. Din această cauză, ciclul distrugerii planetei, ciclul morţii şi al suferinţei umane este repetat la infinit.

Ieşirea din Matrix nu poate avea loc decât la nivelul percepţiei. Pentru a ne trezi din iluzia acestei realităţi simulate virtual cu ajutorul tehnologiilor supraavansate care ne controlează vieţile şi modul în care existăm pe Pământ, trebuie să conştientizăm în primul rând că arhonii nu au altceva mai mult decât puterea de a ne controla minţile.

Aşadar, deplasarea pe care avem nevoie s-o facem la nivelul conştiinţei, porneşte de la creier sau de la minte, către inimă. Inima este mai mult decât organul fizic, inima este un vehicul al expansiunii noastre ca fiinţe care pot atinge Dumnezeirea.  Asta se întâmplă atunci când începem să percepem lumea şi existenţa umană prin intermediul inimii, nu al minţii umane.

iesirea-din-matrix-02

EGO-ul aparține minții

Mintea este dominată de ego şi îndoială. Dacă ascultăm inima, căpătăm dintr-o dată o claritate cosmică fenomenală. Dintr-o dată, vom avea capacitatea de a privi lucrurile de la o altă înălţime. Ființele umane sunt fiinţe supra-dimensionale, care se află în toate dimensiunile conştiinţei, în acelaşi timp. Arhonii nu pot controla oamenii care au inima deschisă.

Mintea trebuie să devină servitorul inimii, iar inima are nevoie să fie stăpână a realităţii. Asta deoarece inima nu poate fi niciodată înşelată, ea are propriul ei creier. Inima cunoaşte deja adevărul, iar ea, spre deosebire de minte care se îndoieşte şi caută întotdeauna răspunsuri, pur şi simplu, ştie. La nivel ştiinţific, s-a dovedit că inima are propriul ei mic creier care conţine 40.000 de neuroni.

Acești neuroni au capacitatea să intuiască, să simtă, să înveţe şi să îşi amintească. De cele mai multe ori, însăşi inima poate să trimită informaţii complexe şi importante către creier prin sistemul său nervos. În acelaşi timp, inima comunică în multe moduri, independent faţă de creier. Spre exemplu, atunci când inima are bătăi ritmate, calme, mintea are parte de claritate.

Colaborarea dintre inimă și minte

În acel moment, mintea va fi capabilă să structureze în mod eficient informaţiile. Atunci când inima este agitată, bate neregulat şi suferă, creierul trage un semnal de alarmă. În acel moment mintea cedează şi intră în panică, deoarece ea nu mai poate funcţiona şi procesa corect. Mai mult, atunci când experimentăm emoţii pozitive, informaţia este transmisă către creier şi apoi la nivelul întregului corp, care o resimte neurologic, biochimic, biofizic şi energetic. Aşadar, ieşirea din această matrice ucigaşă nu depinde decât de noi înşine şi de mânuirea puterii care se află în propria noastră inimă.

Mai multe detalii, în documentarul de mai jos:

 


 

Articole recente

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

principiul-il-separatio

Principiul Il Separatio

lupii-din-romania-protejati-datorita-britanicilor

Lupii din Romania protejaţi datorită britanicilor

ce-simbolizeaza-crucea

Rugăciunea cu efect paranormal

bioritmul-si-energia-ciclica

Bioritmul și Energia Ciclică

misterul-piramidelor

EGIPTUL ȘI PIRAMIDELE

unele-dintre-simbolurile-masoneriei

Unele dintre Simbolurile Masoneriei

ce-reprezinta-gandurile-unui-om

Ce reprezintă gândurile unui om?

aparitii-cu-sfanta-fecioara-maria-maica-domnului

Apariţii cu Sfînta Fecioară Maria, Maica Domnului

energia-scalara-cuantica-de-reconectare

Energia Scalară Cuantică Universală de Reconectare

armele-psihotronice-care-afecteaza-mintea-umana

Armele psihotronice care afectează mintea umană?

vulturul-simbolul-libertatii-si-al-puterii

Vulturul, simbolul libertății și al puterii

polaritatea-energetica-a-universului

Polaritatea Energetică a Universului

ce-semnifica-simbolul-zoroastru-sau-zarathustra

Ce Semnifică Simbolul Zoroastru sau Zarathustra

medicina-traditionala-chineza-si-echilibrul-polaritatilor

Medicina tradițională chineză și echilibrul polarităților

puterea-gandurilor

Puterea gândurilor

circulatia-sanguina-deficitara

Circulația sanguină deficitară

sovata-locul-de-revitalizare

Sovata, locul de revitalizare

istoria-ascunsa-a-religiilor

Istoria ascunsă a religiilor

misterul-cristalului-de-cuart-fermecat

Misterul cristalului de cuarț fermecat

ritualuri-magice-pentru-bunastare-si-protectie

Ritualuri magice pentru bunăstare și protecție

ce-simbolizeaza-pentagrama-si-pentaclul

Ce simbolizeaza Pentagrama sau Pentaclul

vlad-dracul-din-ordinul-dragonilor

Vlad Dracul din Ordinul Dragonilor

energia-unei-locuinte

Energia unei locuințe

se-doreste-robotizarea-omului

Se doreşte robotizarea omului?

constiinta-individuala-si-cea-colectiva

Conștiința individuală și cea colectivă

proiectele-haarp-si-sura

Proiectele HAARP și SURA

energia-constiintei

Energia Conștiinței

energiile-pozitive-si-negative-ale-casei

Energiile Pozitive și Negative ale Casei

reiki-si-restabilirea-echilibrului

Reiki și restabilirea echilibrului

fizica-cuantica-si-spiritualitatea

Fizica cuantică şi spiritualitatea

extracorporalitatea

Extracorporalitatea

puterea-de-a-empatiza

Puterea de a empatiza

aura-umana

Aura Umană

fecioara-maria-nascatoare-de-dumnezeu

Fecioara Maria Născătoare de Dumnezeu

metode-de-protectie-impotriva-energiilor-negative

Metode de Protecție Împotriva Energiilor Negative

ozn-uri-in-romania

OZN-uri în Romania

cristalele-uriase-din-mina-naica

Cristalele Uriașe din Mina Naica

ce-simbolizeaza-copacul-vietii

Ce simbolizează Copacul Vieții

matematica-limbajul-universal

Matematica, Limbajul Universal

endgame-blueprint-for-global-enslavement-documentar-tradus

ENDGAME – Blueprint For Global Enslavement (Documentar Tradus)

97%-owned-97%-posedat-documentar-tradus

97% Owned – 97% Posedat (Documentar Tradus)

talisman-amulete-si-pandantive-mistice-sacre

Talismane, Amulete și Pandantive Mistice Sacre

cine-dicteaza-traiectoria-lumii

Cine dictează traiectoria lumii

poarta-zeilor-din-hayu-marca-peru

Poarta zeilor din Hayu Marca, Peru

legatura-dintre-orgoni-energia-orgonica-si-wilhelm-reich-documentar-tradus

Legătura dintre Orgoni, Energia Orgonică și Wilhelm Reich

feng-shui-pentru-casa

Feng Shui pentru casă

energia-punctelor-cardinale

Energia punctelor cardinale

exista-fantome

Există fantome?

proiecte-desecretizate

Proiecte Desecretizate

sfanta_treime

Sfânta Treime

vindecatorii-si-campurile-magnetice

Vindecătorii şi câmpurile magnetice

fericirea-iluzie-superficiala-si-necesitate-existentiala

Fericirea, Iluzie Subiectivă și Necesitate Existențială?

inchiderea-societatii-planet-lockdown-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Închiderea Societății – Planet Lockdown (Documentar Tradus)

protectie-impotriva-energiilor-negative

Protecție Împotriva Energiilor Negative

simbolistica-runelor-si-piatra-kesington

Simbolistica Runelor și Piatra Kensington

mandalele-si-beneficiile-lor

Mandalele și beneficiile lor

ce-simbolizeaza-crucea

Sfânta Cruce

inexplicabil-structuri-misterioase-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana-00

INEXPLICABIL – Structuri Misterioase (Documentar Tradus)

water-the-great-mystery-apa-marele-mister

WATER – The Great Mistery (APA – Marele Mister) Documentar Tradus

universul-holografic-si-esenta-spirituala-a-acestuia

Universul Holografic, Creație a Mentalului Conștient și Subconștient

biblioteca-de-manuscrise-din-tibet

Biblioteca de manuscrise din Tibet

misterul-piramidelor

Misterul Piramidelor

civilizatii-antice-avansate-tehnologic-disparute

Civilizaţii antice, avansate tehnologic, dispărute!

fenomenul-numit-vocea-electronica

Fenomenul numit Vocea Electronică

geometria-sacra

Geometria Sacră

ingerii-pazitori

Îngerii Păzitori

deochiul-sau-ochi-deochi

Deochiul sau Ochi Deochi

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-scarabeul-carabus

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Scarabeul Cărăbuș

triskelion-sau-triskele-origine-insemnatate-simbolistica

Triskelion sau Triskele – Origine, Însemnătate, Simbolistică

ce-simbolizeaza-o-septagrama-heptagrama-sau-septegrama

Ce simbolizează Septagrama Heptagrama sau Septegrama

ce-reprezinta-inseamna-sau-simbolizeaza-sri-yantra-shri-yantra-shree-yantra

Ce Reprezintă, Înseamnă sau Simbolizează Sri Yantra

simbolul-svastica-origine-semnificatie-insemnatate

Simbolul Svastica, Origine, Semnificație, Însemnătate

ce-efect-are-luna-asupra-vietii-pe-pamant

Ce Efect are Luna Asupra Vieții pe Pământ

soarele-purtatorul-vietii-lumilor-ce-reprezinta-simbolizeaza-semnifica-inseamna-soarele

Soarele, Purtătorul Vieții Lumilor

ce-reprezinta-semnifica-sau-simbolizeaza-pana-de-pasare

Ce Reprezintă, Semnifică sau Simbolizează Pana de Pasăre

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-runele-celtice

Ce Semnifică sau Simbolizează Runele Celtice

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-valknut

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Valknut

ce-simbolizeaza-ochiul-providentei-in-triunghi-si-cerc

Ce simbolizează Ochiul Providenței în Triunghi și Cerc

iesirea din matrix

Ieșirea din Matrix

ce-semnifica-reprezinta-simbolizeaza-vulturul

Ce Semnifică, Reprezintă, Simbolizează Vulturul

ce-simbolizeaza-semnifica-roata-norocului-busola-magica-vegvisir

Ce Simbolizează, Semnifică Roata Norocului, Roata Dharma sau Busola Magică Vegvisir

energia-orgonica-albastra

Energia Orgonică Albastră

ce-simbolizeaza-sau-semnifica-corbul-cioara

Ce Simbolizeaza sau Semnifica Corbul Cioara

ce-simbilizeaza-sau-semnifica-triquetra

Ce Simbolizează sau Semnifică TRIQUETRA

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-om-mani-padme-hum

Ce Semnifică sau Simbolizează Om Mani Padme Hum

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-ursul

Ce Semnifică sau Simbolizează URSUL

fleur-de-lis-lys-floarea-de-lis-lys-origine-simbolistica-beneficii

Fleur de Lis / Lys (Floarea de Lis / Lys) Origine Simbolistică Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-dragonul

Ce Simbolizează (Semnifică) Dragonul

crucea-celtica-origine-simbolistica-semnificatie-beneficii

Crucea Celtică – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-vajra-dorje

Ce Simbolizează (Semnifică) Vajra sau Dorje

ce-simbolizeaza-semnifica-lupul

Ce Simbolizează (Semnifică) Lupul

ce-simbolizeaza-semnifica-cheia-o-cheie

Ce Simbolizează (Semnifică) Cheia sau o Cheie

ce-simbolizeaza-semnifica-cerbul

Ce simbolizează, semnifică Cerbul

taur-zimbru-bour-origine-simbolistica-semnificatie-beneficiu

Taur, Zimbru, Bour – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficiu

caduceu-origine-semnificatie-beneficiu

Caduceul – Origine, Semnificație, Beneficiu

moneda-sau-banut-aducator-de-noroc-simbolistica-semnificatie

Monedă sau Bănuț aducător de noroc – Simbolistică, Semnificație

bufnita-sau-cucuveaua-simbolistica-semnificatie

Bufnița sau Cucuveaua – Simbolistică, Semnificație

limbajul-simbolurilor-mistice-sacre

Limbajul Simbolurilor Mistice Sacre

ciocanul-lui-thor-origine-semnificatie-beneficii

CIOCANUL LUI THOR – Origine, Semnificație, Beneficii

simbolul-aum-om-origine-semnificatie-beneficiu

Simbolul Aum Om – Origine, Semnificație, Beneficiu

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (12 voturi, media: 4,33 din 5)

Adaugă un comentariu

2 păreri despre “Ieșirea din Matrix

  1. Eric spune:

    Super articol, o sa mai vizionez inca odata seria matrix !!!

  2. Maria spune:

    Wow, cat de adevarat este acest documentar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *