iesirea din matrix

Ieșirea din Matrix

Reţeaua Matrix reprezintă o simulare a realităţii umane, care a fost perpetuată încă de la începutul formării conştiinţei omului. O ipoteză despre realitatea pe care o experimentăm pe Pământ este că noi oamenii trăim într-o simulare virtuală care a fost creată artificial. Această simulare a realităţii a fost creată de către o forţă supranaturală.

Este o formă de conştiinţă care adoptă forma a ceea ce oamenii au catalogat drept inteligenţă extraterestră. Adevărul este că nu am fost niciodată singuri în Univers. De-a lungul mileniilor, civilizaţiile antice au înregistrat contactul cu anumite entităţi supranaturale. Acestea au fost descrise ca zeităţi sau extraterestri.

Acest lucru s-a întâmplat deoarece această forţă non-umană a interactional dintotdeauna cu ființele umane sub diferite forme. În privința formelor pe care această forță a Universului le-a adoptat, filozofia gnosticilor a deținut cele mai multe informații. Învățăturile gnosticilor şi gnosticii au fost persecutaţi in istorie, întrucât această cunoaştere, vitală pentru libertatea umană, a fost interzisă şi ridiculizată.

Informații esențiale și prețioase

În textele antice ale gnosticilor au fost înregistrate informaţii esenţiale şi preţioase încă de la începutul istoriei şi evoluţiei umane. Acestea descriu fenomenul cunoscut ca „Arhoni”. O grupare de entităţi primordiale care au creat o realitate falsă pentru a înrobi întreaga omenire în sclavie. Iniţial, arhonii, denumire provenită din termenul grecesc „archon” care înseamnă „conducător”, au fost fiinţe fără formă, fiind simple expresii ale conştiinţei.

Mai precis, expresii ale conştiinţei aflate într-o stare de dezechilibru, pendulând mereu între extremele binelui şi răului, pozitivului şi negativului. Conştiinţa energetică arhonică a luat apoi formă şi a apărut în lumea noastră, oferind omenirii o realitate falsă, care în zilele noastre coincide cu realitatea unei lumi conduse de dominaţia maşinăriilor şi cu simularea virtuală obţinută prin evoluţia tehnologiei şi a inteligenţei artificiale.

În ceea ce priveşte formele fizice de manifestare ale acestei conştiinţe în lumea noastră, documentele şi înregistrările lumii antice prezintă dovezi răspândite pe întregul glob pământesc, că fiinţele cu care conştiinţa arhonică este asociată sunt reptilienii şi extratereştrii gri. Existența lor pe Pământ a fost confirmată de nenumărate ori prin numeroasele izvoare istorice în care au fost consemnate aparițiile și vizitele lor din spațiu cu nave foarte avansate tehnologic, cunoscute ca OZN-uri.

iesirea-din-matrix-01

Dependența de tehnologie

Aceste ființe sunt complet dependente de tehnologie şi de controlul oamenilor prin manipularea tehnologică. Oamenii nu realizează aşadar că aceştia trăiesc într-o realitate falsă. Această realitate nu este altceva decât o copie a unei realităţi primordiale. Un lucru mult mai înfiorător este că arhonii au creat iniţial o copie.

Aceasta era o expresie fidelă a realităţii primordiale. După, aceştia au început să schimbe simularea şi să facă copii ale copiilor făcute după această primă copie. În felul acesta au transformat realitatea umană într-o copie a unei copii. Rezultatul este cel care ne dezvăluie lumea decăzută, coruptă, plină de tiranie, distrugere şi suferinţă. Aceasta este lumea pe care o trăim la nivelul conştiinţei umane în zilele noastre.

Această lume, extrem de îndepărtată de realitatea primordială, nu este decât o copie. Această copie este o expresie a distrugerii lumi noastre originale ca paradis pe pământ. În acea lume, omul şi natura cu toată frumuseţea şi bogăţiile ei, se află în armonie. Oamenii se iubesc pe ei înşişi şi unii pe alţii, hrănind o existenţă guvernată de pace.

Prizonieri în realitatea virtuală

Arhonii ne ţin prizonieri în această lume care este o copie a distrugerii lumii primordiale. Simularea virtuală are scopul de a ne reprograma cele cinci simţuri. Peste aceste simțuri sunt reînregistrate noi programe ale conştiinţei arhonice. Scopul, este acela de a ne supune iluziei că realitatea existentă este una naturală, cea pe care ar trebui s-o trăim. Din această cauză, ciclul distrugerii planetei, ciclul morţii şi al suferinţei umane este repetat la infinit.

Ieşirea din Matrix nu poate avea loc decât la nivelul percepţiei. Pentru a ne trezi din iluzia acestei realităţi simulate virtual cu ajutorul tehnologiilor supraavansate care ne controlează vieţile şi modul în care existăm pe Pământ, trebuie să conştientizăm în primul rând că arhonii nu au altceva mai mult decât puterea de a ne controla minţile.

Aşadar, deplasarea pe care avem nevoie s-o facem la nivelul conştiinţei, porneşte de la creier sau de la minte, către inimă. Inima este mai mult decât organul fizic, inima este un vehicul al expansiunii noastre ca fiinţe care pot atinge Dumnezeirea.  Asta se întâmplă atunci când începem să percepem lumea şi existenţa umană prin intermediul inimii, nu al minţii umane.

iesirea-din-matrix-02

EGO-ul aparține minții

Mintea este dominată de ego şi îndoială. Dacă ascultăm inima, căpătăm dintr-o dată o claritate cosmică fenomenală. Dintr-o dată, vom avea capacitatea de a privi lucrurile de la o altă înălţime. Ființele umane sunt fiinţe supra-dimensionale, care se află în toate dimensiunile conştiinţei, în acelaşi timp. Arhonii nu pot controla oamenii care au inima deschisă.

Mintea trebuie să devină servitorul inimii, iar inima are nevoie să fie stăpână a realităţii. Asta deoarece inima nu poate fi niciodată înşelată, ea are propriul ei creier. Inima cunoaşte deja adevărul, iar ea, spre deosebire de minte care se îndoieşte şi caută întotdeauna răspunsuri, pur şi simplu, ştie. La nivel ştiinţific, s-a dovedit că inima are propriul ei mic creier care conţine 40.000 de neuroni.

Acești neuroni au capacitatea să intuiască, să simtă, să înveţe şi să îşi amintească. De cele mai multe ori, însăşi inima poate să trimită informaţii complexe şi importante către creier prin sistemul său nervos. În acelaşi timp, inima comunică în multe moduri, independent faţă de creier. Spre exemplu, atunci când inima are bătăi ritmate, calme, mintea are parte de claritate.

Colaborarea dintre inimă și minte

În acel moment, mintea va fi capabilă să structureze în mod eficient informaţiile. Atunci când inima este agitată, bate neregulat şi suferă, creierul trage un semnal de alarmă. În acel moment mintea cedează şi intră în panică, deoarece ea nu mai poate funcţiona şi procesa corect. Mai mult, atunci când experimentăm emoţii pozitive, informaţia este transmisă către creier şi apoi la nivelul întregului corp, care o resimte neurologic, biochimic, biofizic şi energetic. Aşadar, ieşirea din această matrice ucigaşă nu depinde decât de noi înşine şi de mânuirea puterii care se află în propria noastră inimă.

Mai multe detalii, în documentarul de mai jos:

 


 

Articole recente

simbolistica-runelor-si-piatra-kesington

Simbolistica Runelor și Piatra Kensington

mandalele-si-beneficiile-lor

Mandalele și beneficiile lor

ce-simbolizeaza-crucea

Sfânta Cruce

inexplicabil-structuri-misterioase-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana-00

INEXPLICABIL – Structuri Misterioase (Documentar Tradus)

water-the-great-mystery-apa-marele-mister

WATER – The Great Mistery (APA – Marele Mister) Documentar Tradus

universul-holografic-si-esenta-spirituala-a-acestuia

Universul Holografic, Creație a Mentalului Conștient și Subconștient

biblioteca-de-manuscrise-din-tibet

Biblioteca de manuscrise din Tibet

misterul-piramidelor

Misterul Piramidelor

civilizatii-antice-avansate-tehnologic-disparute

Civilizaţii antice, avansate tehnologic, dispărute!

fenomenul-numit-vocea-electronica

Fenomenul numit Vocea Electronică

geometria-sacra

Geometria Sacră

ingerii-pazitori

Îngerii Păzitori

deochiul-sau-ochi-deochi

Deochiul sau Ochi Deochi

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-scarabeul-carabus

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Scarabeul Cărăbuș

triskelion-sau-triskele-origine-insemnatate-simbolistica

Triskelion sau Triskele – Origine, Însemnătate, Simbolistică

ce-simbolizeaza-o-septagrama-heptagrama-sau-septegrama

Ce simbolizează Septagrama Heptagrama sau Septegrama

ce-reprezinta-inseamna-sau-simbolizeaza-sri-yantra-shri-yantra-shree-yantra

Ce Reprezintă, Înseamnă sau Simbolizează Sri Yantra

simbolul-svastica-origine-semnificatie-insemnatate

Simbolul Svastica, Origine, Semnificație, Însemnătate

ce-efect-are-luna-asupra-vietii-pe-pamant

Ce Efect are Luna Asupra Vieții pe Pământ

soarele-purtatorul-vietii-lumilor-ce-reprezinta-simbolizeaza-semnifica-inseamna-soarele

Soarele, Purtătorul Vieții Lumilor

ce-reprezinta-semnifica-sau-simbolizeaza-pana-de-pasare

Ce Reprezintă, Semnifică sau Simbolizează Pana de Pasăre

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-runele-celtice

Ce Semnifică sau Simbolizează Runele Celtice

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-valknut

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Valknut

ce-simbolizeaza-ochiul-providentei-in-triunghi-si-cerc

Ce simbolizează Ochiul Providenței în Triunghi și Cerc

iesirea din matrix

Ieșirea din Matrix

ce-semnifica-reprezinta-simbolizeaza-vulturul

Ce Semnifică, Reprezintă, Simbolizează Vulturul

ce-simbolizeaza-semnifica-roata-norocului-busola-magica-vegvisir

Ce Simbolizează, Semnifică Roata Norocului, Roata Dharma sau Busola Magică Vegvisir

energia-orgonica-albastra

Energia Orgonică Albastră

ce-simbolizeaza-sau-semnifica-corbul-cioara

Ce Simbolizeaza sau Semnifica Corbul Cioara

ce-simbilizeaza-sau-semnifica-triquetra

Ce Simbolizează sau Semnifică TRIQUETRA

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-om-mani-padme-hum

Ce Semnifică sau Simbolizează Om Mani Padme Hum

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-ursul

Ce Semnifică sau Simbolizează URSUL

fleur-de-lis-lys-floarea-de-lis-lys-origine-simbolistica-beneficii

Fleur de Lis / Lys (Floarea de Lis / Lys) Origine Simbolistică Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-dragonul

Ce Simbolizează (Semnifică) Dragonul

crucea-celtica-origine-simbolistica-semnificatie-beneficii

Crucea Celtică – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-vajra-dorje

Ce Simbolizează (Semnifică) Vajra sau Dorje

ce-simbolizeaza-semnifica-lupul

Ce Simbolizează (Semnifică) Lupul

ce-simbolizeaza-semnifica-cheia-o-cheie

Ce Simbolizează (Semnifică) Cheia sau o Cheie

ce-simbolizeaza-semnifica-cerbul

Ce simbolizează, semnifică Cerbul

taur-zimbru-bour-origine-simbolistica-semnificatie-beneficiu

Taur, Zimbru, Bour – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficiu

caduceu-origine-semnificatie-beneficiu

Caduceul – Origine, Semnificație, Beneficiu

moneda-sau-banut-aducator-de-noroc-simbolistica-semnificatie

Monedă sau Bănuț aducător de noroc – Simbolistică, Semnificație

bufnita-sau-cucuveaua-simbolistica-semnificatie

Bufnița sau Cucuveaua – Simbolistică, Semnificație

limbajul-simbolurilor-mistice-sacre

Limbajul Simbolurilor Mistice Sacre

ciocanul-lui-thor-origine-semnificatie-beneficii

CIOCANUL LUI THOR – Origine, Semnificație, Beneficii

simbolul-aum-om-origine-semnificatie-beneficiu

Simbolul Aum Om – Origine, Semnificație, Beneficiu

crucea-templierilor-crucea-malteza-sau-crucea-de-fier

Crucea Templierilor, Crucea Malteză sau Crucea de Fier

origine-semnificatie-beneficiu-ankh-sau-crux-ansata

Origine, semnificație, beneficiu – Ankh sau Crux Ansata

c-de-la-cancer-the-c-word-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

C de la Cancer – The C Word (Documentar Tradus)

secretul-legea-atractiei-the-secret-law-of-attraction-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

SECRETUL – Legea Atracției (Documentar Tradus)

speranta-pentru-sanatate-documentar-tradus-hope-for-health-documentary_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Speranță pentru sănătate (Documentar Tradus)

ram-das-intoarcerea-acasa-going-home_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Ram Dass, Întoarcerea Acasă (Documentar Tradus)

conspiratia-ozn-in-cautarea-adevarului-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

CONSPIRAȚIA OZN – În Căutarea Adevărului (Documentar Tradus)

originea-proprietatile-si-beneficiile-argintului

Originea, Proprietățile și Beneficiile Argintului

bob-lazar-zona-51-si-ozn-urile-area-51-and-flying-saucers-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Bob Lazar, Zona 51 și OZN-urile (Documentar Tradus)

cristalul-de-cuart-ametist-origine-proprietati-beneficii

Cristal de Cuarț Ametist, Origine, Proprietăți, Beneficii

teoria-conspiratiei-a-ajuns-omul-pe-luna-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Teoria Conspirației – A AJUNS OMUL PE LUNĂ (Documentar Tradus)

rezonanta-fiinte-de-frecventa-resonance-beings-of-frecuency-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

REZONANȚA – Ființe de frecvență (Documentar Tradus)

secretul-marelui-cristal-din-atlantida

Beneficiile aduse de Cristalul de Cuarț de Stâncă

fara-raspuns-unaknowledged-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Fără Răspuns – Unaknowledged (Documentar Tradus)

povestea-lui-dumnezeu-the-story-of-god-morgan-freeman-sezonul2-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Povestea lui Dumnezeu, The Story Of God – Sezonul 2 (Documentar Tradus)

turmalina-cristalul-purificator-si-protector

Turmalina, Cristalul Purificator și Protector

secretele-piramidelor-documentar-tradus

Secretele Piramidelor, Lost Secrets Of The Pyramid (Documentar Tradus)

otel-inoxidabil-sau-inox

Oțel Inoxidabil sau INOX

sfantul-mihail-arhanghelul

Sfântul Mihail Arhanghelul

campurile-scalare-de-torsiune

Câmpurile scalare de torsiune

operatiunea-paperclip-nazisti-la-nasa

Operaţiunea Paperclip, naziști la NASA

inteligenta-inimii

Inteligența inimii

supravietuitori-ai-inghetului

Supraviețuitori ai înghețului

mistere-arheologice

Mistere arheologice

sfinti-intru-eternitate

Sfinți întru eternitate

profetia-si-incapacitatea-interventiei-umane

Profeția și incapacitatea intervenției umane

jadul-piatra-echilibrului-interior

Jadul, piatra echilibrului interior

locasul-nemuritorilor-din-himalaya

Locașul nemuritorilor din Himalaya

energia-subtila

Energia subtilă

vrajitoarea-anna-bathory

Vrăjitoarea Anna Bathory

misterul-care-invaluie-cartea-lui-soyga

Misterul care învăluie Cartea lui Soyga

enigma-cartii-inventio-fortunata

Enigma cărţii „Inventio fortunata”

simbolul-infinitului

Simbolul infinitului

ce-simbolizeaza-crucea

Ce simbolizează Crucea

puterile-pietrelor-pretioase

Puterile Pietrelor Prețioase

steaua-lui-david-sau-hexagrama

Steaua lui David sau Hexagrama

arhanghelul-rafael-dumnezeu-vindeca

Arhanghelul Rafael, Dumnezeu vindecă

techirghiol-fantana-tineretii

Techirghiol, „fântâna tinereţii”

zirconul-piatra-intelepciunii

Zirconul, piatra înţelepciunii

declaratia-socanta-a-expertului-onu-omenirea-este-condusa-de-corporatii

Declarația șocantă a expertului ONU – Omenirea este condusă de CORPORAȚII

echilibrarea-energiilor

Echilibrarea energiilor

amprenta-energetica

Amprenta energetică

oameni-care-se-hranesc-doar-cu-energie

Oameni care se hrănesc doar cu energie

majestic-12-și-arhitecții-controlului

Majestic 12 și arhitecții controlului

cum-circula-energiile

Cum circulă energiile

ingerii-si-religia

Îngerii și religia

magia-la-caldeeni

Magia la caldeeni

reflexoterapia-si-rezultatele-miraculoase

Reflexoterapia și rezultatele miraculoase

monitorizarea-totală-a-individului

Monitorizarea totală a individului

corpul-mental-sufletul-și-monada

Corpul mental, sufletul și monada

omul-fiinta-spirituala

Omul, ființă spirituală

geometria-sacra-cubul-lui-metatron

Geometria Sacră – Cubul lui Metatron

ozn-urile-si-laurence-rockefeller

OZN-urile și Laurance Rockefeller

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (3 voturi, media: 4,33 din 5)

Adaugă un comentariu

O părere despre “Ieșirea din Matrix

  1. Eric spune:

    Super articol, o sa mai vizionez inca odata seria matrix !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *