Termeni și Condiții

Prezentul document prin conţinutul său pune la dispoziţia terţilor utilizatori Regulamentul privind termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului Energia Conştiinţei (EnergiaConstiintei.ro).

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea şi cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor şi condiţiilor enunţate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele şi consecinţele ce decurg din această.

Administratorul site-ului EnergiaConstiintei.ro, îşi rezerva dreptul de a modifica în orice moment conţinutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conţinutul site-ului şi drepturile de proprietate intelectuală

Conţinutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres şi legal permise. Extragerea oricăror informaţii urmată de orice utilizare în scop comercial care depăşeşte sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licenţiere şi fără a avea în prealabil un consimţământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor şi condiţiilor.

Sunteţi de asemenea de acord să nu afectaţi şi interferaţi în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricţionează utilizarea, copierea unui conţinut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conţinutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denunţare unilaterală a contractului

Vă rugăm să vă asiguraţi că aţi verificat specificaţiile produsului şi compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii produsului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător şi EnergiaConstiintei.ro, sunt reglementate oficial de Ordonanţă Guvernului 130/2000, privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului său.

Administratorul EnergiaConstiintei.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor de pe site, însă uneori acestea pot conţine inadvertente (specificaţiile sau preţul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenţie: fotografiiile au caracter informativ şi pot conţine accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

Politica de retur

Dacă, din orice motiv, nu sunteţi mulțumit de un produs pe care l-aţi cumpărat, puteţi să îl returnaţi în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care v-a fost livrat de către curier. Vă rugăm să ne trimiteți un mail pe contact@energiaconstiintei.ro sau să ne sunaţi la 0766 245 554 / 0733 35 44 77 pentru a anunța intenția de retur. Pentru a putea returna produsul, acesta trebuie să aibă toate accesoriile cu care a fost livrat inițial, fără urmă de uzură, precum și ambalajul original. Va trebui să suportaţi taxele de transport pentru retur. Restituirea contravalorii produsului returnat se face în termen de maxim 3 zile lucrătoare de la data confirmării integrităţii produsului returnat.

Frauda

În scopul accesării şi utilizării anumitor secţiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declaraţi că vă asumaţi integral responsabilitatea pentru toate şi oricare dintre activităţile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideţi pe website şi, în consecinţă, vă sfătuim să asiguraţi securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl deţineţi este compromisă, trebuie să anunţaţi imediat administratorul site-ului. EnergiaConstiintei.ro nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terţilor de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului EnergiaConstiintei.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile romane vor guverna Termenii şi condiţiile de utilizare şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori şi administratorii EnergiaConstiintei.ro sau asociaţii/partenerii/afiliaţii acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţă, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul EnergiaConstiintei.ro îşi rezerva dreptul de a modifica structura şi interfaţa oricărei pagini sau subpagini a site-ului EnergiaConstiintei.ro, în orice moment şi la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parţial sau în totalitate serviciile puse la dispoziţia publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri în legătură cu aceşti termeni de utilizare, nu ezitaţi să ne contactaţi prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@energiaconstiintei.ro


Contact

Pentru contact, completează datele de mai jos şi scrie mesajul tău. Sau ne poţi contacta telefonic la nr: 0766 245 554