Termeni și Condiții

 

Prezentul document prin conţinutul său pune la dispoziţia terţilor utilizatori Regulamentul privind termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului Energia Conştiinţei (EnergiaConstiintei.ro).

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea şi cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor şi condiţiilor enunţate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele şi consecinţele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului EnergiaConstiintei.ro, îşi rezerva dreptul de a modifica în orice moment conţinutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

 

  Conţinutul site-ului şi drepturile de proprietate intelectuală

Conţinutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres şi legal permise. Extragerea oricăror informaţii urmată de orice utilizare în scop comercial care depăşeşte sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licenţiere şi fără a avea în prealabil un consimţământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor şi condiţiilor.

Sunteţi de asemenea de acord să nu afectaţi şi interferaţi în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricţionează utilizarea, copierea unui conţinut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conţinutului acestuia.

 

  Dreptul consumatorilor de denunţare unilaterală a contractului

Vă rugăm să vă asiguraţi că aţi verificat specificaţiile produsului şi compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii produsului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător şi EnergiaConstiintei.ro, sunt reglementate oficial de Ordonanţă Guvernului 130/2000, privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului său.

Administratorul EnergiaConstiintei.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor de pe site, însă uneori acestea pot conţine inadvertente (specificaţiile sau preţul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenţie: fotografiiile au caracter informativ şi pot conţine accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

 

  Politica de transport

Transportul este gratuit la comenzile cu valoarea între 200 lei și 400 lei prin Poșta Română. La valorile ce depășesc 400 lei se acordă transport gratuit prin curierat rapid (Fan Courier).

În cazul în care valoarea comenzii nu se încadrează la transport gratuit, costul acesteia va fi de 17 lei prin Poșta Română sau 22 lei prin curierat.

TAXA DE TRANSPORT SE APLICĂ PENTRU ADRESELE DE LIVRARE ÎN ARIA DE ACOPERIRE A FIRMEI DE CURIERAT. PENTRU LOCALITĂȚILE CU KM SUPLIMENTARI SE VA COMUNICA ULTERIOR TAXA DE LIVRARE TELEFONIC.

Produsele comandate online se livrează doar pe teritoriul României cu firma de curierat Fan Curier. Perioada de livrare este cuprinsă între 1 – 7 zile lucrătoare!

Destinatarii coletelor vor fi informați printr-un sms trimis automat de Fan Curier cu privire la ziua și intervalul orar în care se va efectua livrarea.

Puteți verifica starea comenzii dumneavoastră utilizând numărul AWB direct pe site-ul Fan Curier https://www.fancourier.ro/awb-tracking/. De asemenea, există opțiunea de ridicare a coletului de la sediul Fan Courier. Pentru a face asta, trebuie să menționați in emailul de comandă.

 

  Politica de livrare

Comenzile plasate vor fi procesate și livrate în termen de 1-7 zile lucrătoare!

Fan Courier poate să prezinte întârzieri în livrarea coletelor cu obligația de a informa clienții despre acest fapt, în urmatoarele cazuri:

-condiții meteo nefavorabile indepedente de voința PRESTATORULUI (ceață, viscol, înzăpeziri, ploi abundente, inundații, cod galben/portocaliu/roșu, polei, drumuri închise/nepracticabile, etc);

-număr mare de comenzi înregistrate și aflate în operare;

-volum mare de comenzi în raport cu dotarea logistică existentă în situații deosebite sau perioade aglomerate (Crăciun, Black Friday, Paște, 1-8 Martie, etc);

-defecțiuni tehnice;

Destinatarii coletelor vor fi informați printr-un sms trimis automat de Fan Courier cu privire la ziua și intervalul orar în care se va efectua livrarea.

 

  Politica de retur

Potrivit dispozițiilor OUG 34/2014 privind protecția consumatorului la încheierea și executarea contractelor la distanță:

”Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului, că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului său.”

În cazul în care dorești să returnezi produsele achiziționate, EnergiaConstiintei.ro îți garantează termenul de retur prevăzut prin lege, și anume, 14 zile de la primirea produsului.

Urmează pașii de mai jos pentru a solicita un retur:

Descarcă și completează toate datele din formularul de retur, cu un CLICK AICI.

Notifică departamentul de Customer Service în scris la adresa comenzi@energiaconstiintei.ro, referitor la coletul pe care urmează să îl returnezi.

Expediază comanda de retur împreună cu formularul de retur inclus, la adresa: str. Pescărușului nr.90, Năvodari, CONSTANȚA.

În termen de maxim 14 zile calendaristice de la recepționarea returului, vei fi notificat via e-mail sau telefonic, cu privire la statusul restituirii contravalorii produsului/produselor returnat/(e), în contul specificat în formularul de retur.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de către cumpărător.

În cazul în care ai primit un produs cu defect sau altul decât cel comandat, te rugăm să transmiți solicitarea în scris la adresa comenzi@energiaconstiintei.ro, împreună cu fotografiile produselor recepționate. Returul în acest caz va fi achitat și organizat de catre EnergiaConstiintei.ro

 

  Politica de schimb

Dacă doriți să schimbați produsul cu o alta culoare/mărime/model, vă rugăm să ne contactați în prealabil prin email la adresa comenzi@energiaconstiintei.ro în care veți specifica numărul comenzii, numele și prenumele complet, cât și produsul pe care îl doriți la schimb.

Orice schimb de produs se poate face doar în limita stocului disponibil. Dacă modelul dorit de dvs. nu mai este în stoc, vă puteți alege altul, cu achitarea eventualelor diferențe de preț de catre dvs. sau restituire de către noi.

După confirmarea disponibilității produsului pe care îl doriți la schimb, este necesar ca produsul original să fie trimis către noi printr-un curier organizat de dvs. (în afara de Poșta Română), la adresa: Str.Pescărușului, nr.90, Năvodari, CONSTANȚA.

Orice produs pe care îl veți returna, trebuie să nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie să fie însoțit de toate etichetele și ambalajele originale (legea 249/2015, art 16/8). Vă rugăm să folosiți un ambalaj protector pentru expediție, dacă se poate cel original.

Produsul nu este primit dacă este zgâriat, deteriorat, dacă nu are etichetele intacte ori dacă îi lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzură!

În momentul în care va fi recepționată comanda de retur în sediul magazinului online, îți vom expedia comanda de schimb. Pentru comenzile de schimb, plata transportului este suportată de către dvs.

Atenție! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a căror plată de transport a fost efectuată de expeditor (client).

Notă: Ne rezervăm dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 6 retururi în ultimele 12 luni ale anului în curs.

 

  Frauda

În scopul accesării şi utilizării anumitor secţiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declaraţi că vă asumaţi integral responsabilitatea pentru toate şi oricare dintre activităţile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideţi pe website şi, în consecinţă, vă sfătuim să asiguraţi securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl deţineţi este compromisă, trebuie să anunţaţi imediat administratorul site-ului. EnergiaConstiintei.ro nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terţilor de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

 

  Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului EnergiaConstiintei.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile romane vor guverna Termenii şi condiţiile de utilizare şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori şi administratorii EnergiaConstiintei.ro sau asociaţii/partenerii/afiliaţii acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţă, în conformitate cu legile române în vigoare.

 

  Disponibilitatea serviciului

Administratorul EnergiaConstiintei.ro îşi rezerva dreptul de a modifica structura şi interfaţa oricărei pagini sau subpagini a site-ului EnergiaConstiintei.ro, în orice moment şi la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parţial sau în totalitate serviciile puse la dispoziţia publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri în legătură cu aceşti termeni de utilizare, nu ezitaţi să ne contactaţi prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@energiaconstiintei.ro


Contact

Pentru contact, completează datele de mai jos şi scrie mesajul tău. Sau ne poţi contacta telefonic la nr: 0766 245 554