ce-reprezinta-gandurile-unui-om

Ce reprezintă gândurile unui om?

Gândul are viteză mai mare decât viteza luminii

În timp ce lumina călătoreşte cu circa 300.000 km/s, gândurile ajung, practic, instantaneu la locul de destinaţie. În lucrările lui Sivananda, acesta nu vorbeşte despre AKASHA. AKASHA este materia subtilă ultimă ale cărei vibraţii produc întreaga manifestare. Prin urmare şi gândul, ci şi de mediul subtil prin care circulă electricitatea, mediul electricităţii.

Un sfânt ce emană valuri spirituale de pace, armonie şi echilibru, trimite de fapt, în lume, gânduri de pace şi armonie. Aceste gânduri călătoresc mai rapid decât lumina, în toate direcţiile. Ele pătrund în minţile altor oameni şi prin rezonanţă, aceştia primesc gânduri de pace şi armonie. Dar sunt oameni angrenaţi în alte activităţi.

Gândul străbate esența unui om

Aceștia sunt cu mintea plină de gelozie, răzbunare şi ură, emițând gânduri discordante. Gândurile pătrund în minţile a mii de oameni, creându-le stări dezarmonioase. Un gând bun sau rău străbate mintea unei persoane, dând naştere unor vibraţii în MANAS (atmosfera mentală). Se vor propaga ulterior în toate direcţiile, la mare distanţă de emiţător.

MANAS umple tot spaţiul, servind drept vehicol pentru gânduri. În acelați mod PRANA este vehicol pentru sentimente, lumină şi electricitate. Puterea gândurilor este foarte mare, chiar se poate învârti Pământul cu puterea lor. Puternicele gânduri ale marilor înţeleţi de altădată, numiţi RISHIS, se păstrează încă înregistrate în AKASHA.

Yoghinii clarvăzători pot percepe aceste gânduri-imagine, ei le mai pot citi. Noi suntem înconjuraţi de un ocean de gânduri, plutim în acest ocean. Cu toţii recepţionăm anumite gânduri şi emitem altele în acest univers al gândurilor. Fiecare are propria lui lume a gândurilor, iar toate aceste lumi se dizolvă în marele ocean al MINŢII COSMICE.

Gândurile sunt vii

Ele trăiesc, sunt nemuritoare. Corpul nostru poate înceta să mai fie, dar gândurile nu mor niciodată. Fiecare schimbare de gând dă naştere la o vibraţie nouă în materia mentală. Când gândul este focalizat şi are o direcţie particulară, el va produce anumite efecte. Aceste efecte sunt proporţionale cu puterea de concentrare a emiţătorului, adică cu forţa cu care acesta emite gândul.

Gândul este o forţă subtilă pe care ne-o putem procura şi prin hrană. Dacă mâncarea este pură, gândul devine şi el pur. Cel ce are gândul pur vorbeşte cu multă autoritate şi produce o impresie foarte bună în minţile celor care îl ascultă. Acesta poate influenţa astfel mii de persoane printr-un singur gând. Gândul pur este mai ascuţit decât o lamă. De aceea este bine să emitem numai gânduri pure, iar cultivarea puterii gândului este o ştiinţă exactă.

ce-reprezinta-gandurile-unui-om-01

Gândurile sunt mesaje transmise în lume

Cei ce emit gânduri de ură, gelozie, răzbunare şi răutate sunt oameni periculoşi şi întreţin o atmosferă de agitaţie şi zbucium. Cei ce emit gânduri sublime şi pioase, îi pot ajuta pe cei din apropiere. În egală măsură îi pot ajuta şi pe cei ce se găsesc la mare distanţă şi care rezonează cu aceste gânduri. Gândurile pot vindeca boli, pot transforma mentalităţi, pot face orice.

Chiar şi marile minuni au fost create prin puterea grozavă a gândului. Fiecare om are propria sa lume mentală, modul său de a gândi, propriile căi de acţiune. Noi avem moduri de a gândi diferite. De aceea uneori apar neînţelegeri, nu putem înţelege corect viziunea celuilalt. Pentru a ne înţelege empatic unii cu alţii, ar trebui, mai întâi, să ne acordăm pe frecvenţa vibraţiilor mentale ale celuilalt.

Se poate îndeplini acest lucru prin renunțarea, pe moment, la propria noastră frecvenţă. Gândurile de ură, gelozie, egoism sau desfrâu produc imagini distorsionate, în minte. Aceste gânduri distorsiuonate determină întunecarea înţelegerii, pervertirea intelectului, pierderea memoriei şi confuzie mentală. Aşa cum în fizică există termenul de putere de orientare, deşi masa de energie există, curentul nu trece prin ea.

În mod similar, energia mentală care este disipată şi direcţionată greşit, prin diferite gânduri lumeşti lipsite de valoare, ar trebui focalizată pentru a putea fi direcţionată corect prin canalele spirituale.

Un gând bun

Este bine să nu stocăm, în creier, informaţii nefolositoare, trebuie să învăţăm să decondiţionăm mintea. Trebuie să uităm tot ce am învăţat şi care nu ne mai este de folos. Atunci vom avea rezerve enorme pe care le vom umple cu gânduri bune. Vom câştiga o nouă putere mentală deoarece toate razele disipare ale minţii vor fi focalizate.

Aceste rezerve de energie constituie o forţă teribilă. Dar trebuie să plecăm de la teoria celulelor. Celula este o masă de protoplasmă ce conţine un nucleu şi este înzestrată cu inteligenţă. Unele celule secretă anumite produse în interior, în timp ce altele le scot în exterior. Celulele organelor genitale secretă sămânţa, cele ale rinichilor excretă urina.

Celulele se află în contact direct cu mintea şi creierul

Dar sunt şi celule care joacă rolul unor soldaţi. Ele apără organismul de intruşi şi de atacurile corpurilor străine, otrăvitoare sau ale virusurilor. Acestea le digeră, după care le elimină. Alte celule sunt cărăuşi de substanţe nutritive ce hrănesc ţesuturile şi organele. Ele îşi îndeplinesc activitatea fără aportul volitiv conştient. Munca lor este controlată de sistemul nervos simpatic.

Prin urmare se află în contact direct cu mintea şi creierul. Orice inpuls al minţii, orice gând este transmis celulelor. Astfel ele sunt mult influenţate de diferitele condiţii sau stări ale minţii. Dacă mintea este deprimată, confuză sau conţine alte emoţii şi gânduri negative, acestea sunt transmise imediat prin nervi, fiecărei celule a corpului.

Celulele-soldat atunci intră imediat în panică. Unii oameni au conştiinţa corporală foarte puternică, dar nici o idee despre sine. Ei duc o viaţă neregulată, nedisciplinată, umplând stomacul cu multe dulciuri, aluaturi şi alte mâncăruri grele. Organele lor digestive şi cele care elimină nu mai ştiu ce este odihna, în consecinţă ei suferă de slăbiciuni şi boli fizice.


Aveți mai jos câteva produse care vă pot proteja de influențele vibraționale negative:

 


Lumea este o idee Primară

Atomii, moleculele şi celulele corpului lor produc vibranţii discordante şi dizarmonioase. Ei nu cunosc speranţa, încrederea, credinţa, seninătatea şi buna dispoziţie. Sunt nefericiţi, vitalitatea lor scade, iar mintea le este umplută de teamă, disperare, îngrijorare şi anxietate. Gândul este cea mai puternică forţă de pe Pământ.

Posibilităţile uriaşe ale acestei forţe au fost dezvoltate până la perfecţiune de către strămoşii noştri antici, care le-au găsit cele mai înalte utilizări. Lumea este o idee Primară ce a devenit manifestă. Primul gând a început să vibreze în Tăcerea Eternă a Esenţei Divine. Această vibraţie nu poate fi comparată cu oscilaţiile rapide ale particulelor fizice. Este mult mai subtilă încât nu poate fi practic conceput de mintea noastră.

„Proprietăţile” gândurilor

Gândul are greutate, formă, mărime, culoare, calitate şi putere ce pot fi percepute de clarvăzători, prin ochiul interior. Gândurile sunt ca obiectele. Aşa cum îi poţi dărui unuia un gând, poţi să îl iei înapoi. Trebuie să învăţăm tehnica corectă a manevrării şi manipulării gândului. Oriunde avem un nume, avem şi o formă a gândului.

Un gând de furie şi ură este colorat într-un roşu întunecat. Un gând egiost are o culoare maro etc. Prin puterea de a vă controla gândurile putem dobândi o putere creativă. Gândul trece de la unul la altul, influenţează mase de oameni. Î acest fel cei cu gânduri mai puternice îi vor influenţa pe cei cu gânduri slabe. Mintea se joacă şi trişează.

Doar înţelegându-i natura, căile şi mijloacele de acţiune, o veţi putea controla cu uşurinţă. Gândul are puterea de a distruge lumi cât ai clipi din ochi. Mintea creează lumea potrivit propriei sale gândiri. Ca un vis ce generează alt vis în interiorul lui, mintea, care nu are formă vizibilă, generează lumile vizibile.

 


 

Articole recente

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

principiul-il-separatio

Principiul Il Separatio

lupii-din-romania-protejati-datorita-britanicilor

Lupii din Romania protejaţi datorită britanicilor

ce-simbolizeaza-crucea

Rugăciunea cu efect paranormal

bioritmul-si-energia-ciclica

Bioritmul și Energia Ciclică

misterul-piramidelor

EGIPTUL ȘI PIRAMIDELE

unele-dintre-simbolurile-masoneriei

Unele dintre Simbolurile Masoneriei

ce-reprezinta-gandurile-unui-om

Ce reprezintă gândurile unui om?

aparitii-cu-sfanta-fecioara-maria-maica-domnului

Apariţii cu Sfînta Fecioară Maria, Maica Domnului

energia-scalara-cuantica-de-reconectare

Energia Scalară Cuantică Universală de Reconectare

armele-psihotronice-care-afecteaza-mintea-umana

Armele psihotronice care afectează mintea umană?

vulturul-simbolul-libertatii-si-al-puterii

Vulturul, simbolul libertății și al puterii

polaritatea-energetica-a-universului

Polaritatea Energetică a Universului

ce-semnifica-simbolul-zoroastru-sau-zarathustra

Ce Semnifică Simbolul Zoroastru sau Zarathustra

medicina-traditionala-chineza-si-echilibrul-polaritatilor

Medicina tradițională chineză și echilibrul polarităților

puterea-gandurilor

Puterea gândurilor

circulatia-sanguina-deficitara

Circulația sanguină deficitară

sovata-locul-de-revitalizare

Sovata, locul de revitalizare

istoria-ascunsa-a-religiilor

Istoria ascunsă a religiilor

misterul-cristalului-de-cuart-fermecat

Misterul cristalului de cuarț fermecat

ritualuri-magice-pentru-bunastare-si-protectie

Ritualuri magice pentru bunăstare și protecție

ce-simbolizeaza-pentagrama-si-pentaclul

Ce simbolizeaza Pentagrama sau Pentaclul

vlad-dracul-din-ordinul-dragonilor

Vlad Dracul din Ordinul Dragonilor

energia-unei-locuinte

Energia unei locuințe

se-doreste-robotizarea-omului

Se doreşte robotizarea omului?

constiinta-individuala-si-cea-colectiva

Conștiința individuală și cea colectivă

proiectele-haarp-si-sura

Proiectele HAARP și SURA

energia-constiintei

Energia Conștiinței

energiile-pozitive-si-negative-ale-casei

Energiile Pozitive și Negative ale Casei

reiki-si-restabilirea-echilibrului

Reiki și restabilirea echilibrului

fizica-cuantica-si-spiritualitatea

Fizica cuantică şi spiritualitatea

extracorporalitatea

Extracorporalitatea

puterea-de-a-empatiza

Puterea de a empatiza

aura-umana

Aura Umană

fecioara-maria-nascatoare-de-dumnezeu

Fecioara Maria Născătoare de Dumnezeu

metode-de-protectie-impotriva-energiilor-negative

Metode de Protecție Împotriva Energiilor Negative

ozn-uri-in-romania

OZN-uri în Romania

cristalele-uriase-din-mina-naica

Cristalele Uriașe din Mina Naica

ce-simbolizeaza-copacul-vietii

Ce simbolizează Copacul Vieții

matematica-limbajul-universal

Matematica, Limbajul Universal

endgame-blueprint-for-global-enslavement-documentar-tradus

ENDGAME – Blueprint For Global Enslavement (Documentar Tradus)

97%-owned-97%-posedat-documentar-tradus

97% Owned – 97% Posedat (Documentar Tradus)

talisman-amulete-si-pandantive-mistice-sacre

Talismane, Amulete și Pandantive Mistice Sacre

cine-dicteaza-traiectoria-lumii

Cine dictează traiectoria lumii

poarta-zeilor-din-hayu-marca-peru

Poarta zeilor din Hayu Marca, Peru

legatura-dintre-orgoni-energia-orgonica-si-wilhelm-reich-documentar-tradus

Legătura dintre Orgoni, Energia Orgonică și Wilhelm Reich

feng-shui-pentru-casa

Feng Shui pentru casă

energia-punctelor-cardinale

Energia punctelor cardinale

exista-fantome

Există fantome?

proiecte-desecretizate

Proiecte Desecretizate

sfanta_treime

Sfânta Treime

vindecatorii-si-campurile-magnetice

Vindecătorii şi câmpurile magnetice

fericirea-iluzie-superficiala-si-necesitate-existentiala

Fericirea, Iluzie Subiectivă și Necesitate Existențială?

inchiderea-societatii-planet-lockdown-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Închiderea Societății – Planet Lockdown (Documentar Tradus)

protectie-impotriva-energiilor-negative

Protecție Împotriva Energiilor Negative

simbolistica-runelor-si-piatra-kesington

Simbolistica Runelor și Piatra Kensington

mandalele-si-beneficiile-lor

Mandalele și beneficiile lor

ce-simbolizeaza-crucea

Sfânta Cruce

inexplicabil-structuri-misterioase-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana-00

INEXPLICABIL – Structuri Misterioase (Documentar Tradus)

water-the-great-mystery-apa-marele-mister

WATER – The Great Mistery (APA – Marele Mister) Documentar Tradus

universul-holografic-si-esenta-spirituala-a-acestuia

Universul Holografic, Creație a Mentalului Conștient și Subconștient

biblioteca-de-manuscrise-din-tibet

Biblioteca de manuscrise din Tibet

misterul-piramidelor

Misterul Piramidelor

civilizatii-antice-avansate-tehnologic-disparute

Civilizaţii antice, avansate tehnologic, dispărute!

fenomenul-numit-vocea-electronica

Fenomenul numit Vocea Electronică

geometria-sacra

Geometria Sacră

ingerii-pazitori

Îngerii Păzitori

deochiul-sau-ochi-deochi

Deochiul sau Ochi Deochi

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-scarabeul-carabus

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Scarabeul Cărăbuș

triskelion-sau-triskele-origine-insemnatate-simbolistica

Triskelion sau Triskele – Origine, Însemnătate, Simbolistică

ce-simbolizeaza-o-septagrama-heptagrama-sau-septegrama

Ce simbolizează Septagrama Heptagrama sau Septegrama

ce-reprezinta-inseamna-sau-simbolizeaza-sri-yantra-shri-yantra-shree-yantra

Ce Reprezintă, Înseamnă sau Simbolizează Sri Yantra

simbolul-svastica-origine-semnificatie-insemnatate

Simbolul Svastica, Origine, Semnificație, Însemnătate

ce-efect-are-luna-asupra-vietii-pe-pamant

Ce Efect are Luna Asupra Vieții pe Pământ

soarele-purtatorul-vietii-lumilor-ce-reprezinta-simbolizeaza-semnifica-inseamna-soarele

Soarele, Purtătorul Vieții Lumilor

ce-reprezinta-semnifica-sau-simbolizeaza-pana-de-pasare

Ce Reprezintă, Semnifică sau Simbolizează Pana de Pasăre

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-runele-celtice

Ce Semnifică sau Simbolizează Runele Celtice

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-valknut

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Valknut

ce-simbolizeaza-ochiul-providentei-in-triunghi-si-cerc

Ce simbolizează Ochiul Providenței în Triunghi și Cerc

iesirea din matrix

Ieșirea din Matrix

ce-semnifica-reprezinta-simbolizeaza-vulturul

Ce Semnifică, Reprezintă, Simbolizează Vulturul

ce-simbolizeaza-semnifica-roata-norocului-busola-magica-vegvisir

Ce Simbolizează, Semnifică Roata Norocului, Roata Dharma sau Busola Magică Vegvisir

energia-orgonica-albastra

Energia Orgonică Albastră

ce-simbolizeaza-sau-semnifica-corbul-cioara

Ce Simbolizeaza sau Semnifica Corbul Cioara

ce-simbilizeaza-sau-semnifica-triquetra

Ce Simbolizează sau Semnifică TRIQUETRA

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-om-mani-padme-hum

Ce Semnifică sau Simbolizează Om Mani Padme Hum

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-ursul

Ce Semnifică sau Simbolizează URSUL

fleur-de-lis-lys-floarea-de-lis-lys-origine-simbolistica-beneficii

Fleur de Lis / Lys (Floarea de Lis / Lys) Origine Simbolistică Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-dragonul

Ce Simbolizează (Semnifică) Dragonul

crucea-celtica-origine-simbolistica-semnificatie-beneficii

Crucea Celtică – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-vajra-dorje

Ce Simbolizează (Semnifică) Vajra sau Dorje

ce-simbolizeaza-semnifica-lupul

Ce Simbolizează (Semnifică) Lupul

ce-simbolizeaza-semnifica-cheia-o-cheie

Ce Simbolizează (Semnifică) Cheia sau o Cheie

ce-simbolizeaza-semnifica-cerbul

Ce simbolizează, semnifică Cerbul

taur-zimbru-bour-origine-simbolistica-semnificatie-beneficiu

Taur, Zimbru, Bour – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficiu

caduceu-origine-semnificatie-beneficiu

Caduceul – Origine, Semnificație, Beneficiu

moneda-sau-banut-aducator-de-noroc-simbolistica-semnificatie

Monedă sau Bănuț aducător de noroc – Simbolistică, Semnificație

bufnita-sau-cucuveaua-simbolistica-semnificatie

Bufnița sau Cucuveaua – Simbolistică, Semnificație

limbajul-simbolurilor-mistice-sacre

Limbajul Simbolurilor Mistice Sacre

ciocanul-lui-thor-origine-semnificatie-beneficii

CIOCANUL LUI THOR – Origine, Semnificație, Beneficii

simbolul-aum-om-origine-semnificatie-beneficiu

Simbolul Aum Om – Origine, Semnificație, Beneficiu

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00 din 5)

Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *