limbajul-simbolurilor-mistice-sacre

Limbajul Simbolurilor Mistice Sacre

Semnele și simbolurile au devenit omniprezente în viața noastră modernă. Limba lor verificativă simplificată s-a retras aproape din conștientizarea noastră în multe circumstanțe, fuzionând cu subconștientul nostru, în timp ce navigăm prin viața de zi cu zi. Simbolurile moderne sunt transcendente, transculturale și transmediatice. Simbolurile au multe scopuri, dintre care majoritatea pot fi separate în trei categorii generale.

Au scopul de a identifica, de a descrie sau de a influența. În timp ce în majoritate asociem simbolurile în prezent cu mărcile comerciale și, prin urmare, cu comerțul, simbolurile timpurii au îndeplinit în mod evident o funcție complet diferită. Aveau scopul de a organiza ordinea din haos. Odată cu apariția tipografiei și a cuvântului tipărit, designul grafic explodează în Evul Mediu, proliferând dincolo de capacitatea noastră de a ține evidența completă a tuturor.

Dar, în ceea ce privește simbolul, cronologia este lungă și nuanțată. Cele mai bune simboluri sunt clare și unice, dar și rafinate și exclusive. Pe măsură ce simbolurile progresează în forme de litere (care devin chiar setul de 31 de caractere care cuprind cuvintele de pe această pagină), este clar că trebuie să se distingă cu ușurință.

Limbajul scris este o colecție de simboluri

A privi istoria simbolurilor timpurii înseamnă, în esență, a privi apariția și evoluția scrierii de mână timpurii. Și, deși limbajul scris este în esență o colecție de simboluri, este important să se facă distincția. Toate comunicările scrise sunt simboluri, dar termenul „simbol” clasifică multe semne care se extind dincolo de limbajul scris.

În acea eră preistorică, simbolurile nu funcționau ca un asistent al comerțului, ci mai degrabă pentru a ajuta la înțelegerea lumii în sine și în descrierile spiritual-ezoterice. De la simbolurile preistorice realizate de poporul Cro-Magnon din Franța și Spania, până la simbolurile timpurii de evidențiere, utilizate de sumerienii din Mesopotamia, semnificația și funcția multor simboluri timpurii depinde de capacitatea de înțelegere a observatorului.

Este clar că acești oameni încercau să facă ordine în lumea lor, să păstreze un gând sau să creeze o asemănare. Unii cred că au încercat să posede puterea asupra animalelor și oamenilor pe care îi înfățișau în semnele lor (ceea ce are sens, pentru o societate de vânători-culegători) sau poate că au încercat pur și simplu să creeze asemănări cu lucrurile care le-au consumat mintea.

Simboluri petroglife și pictograme

Este greu de știut semnificația simbolurilor preistorice, tocmai pentru că sunt preistorice. Istoria trebuie scrisă pentru ca noi să înțelegem ceea ce făceau oamenii și civilizațiile, dar, evident, nu există nicio istorie scrisă despre oamenii care se aflau în etapele embrionare ale creării acelor dispozitive de scriere. Termenul „petroglif” este folosit pentru a descrie simbolurile scultpate sau încrustate în piatră sau lut.

Pictograma este genul de simbol care putea fi pictat oriunde, în special în peșteri sau pe pietre. Diferența dintre cei doi termeni este că unul descrie mediul, în timp ce celălalt denotă subiectul (pictograma înseamnă identificarea cu un obiect). Funcția unui pictograf este de a evoca o imagine mentală a ceva, care, la rândul său, duce la o enunțare sonoră.

Astfel, simbolurile pictografice au fost primul pas în călătoria către un limbaj scris. Pe măsură ce societățile au evoluat și au devenit mai complexe, la fel și comunicarea lor vizuală. Pictogramele au început să depășească reprezentarea lor, a obiectelor sau lucrurilor și au început să exprime subiecte mai semnificative și mai complexe, cum ar fi acțiuni, idei sau vibrații energetice.

limbajul-simbolurilor-mistice-sacre-01

Simbolurile au mai multe înțelesuri

Cu ideografii, „desenul simplificat al soarelui nu mai trebuie să reprezinte doar soarele; ar putea însemna și zi sau oră. Sau simbolul unui picior ar putea însemna și a sta sau a merge ”. Deci, în timp ce simbolurile au evoluat nu numai în ceea ce privește reprezentarea lor, au evoluat și în ceea ce privește scopul practic al acestora.

Sumerienii au descoperit că pot scrie mai repede dacă abandonează ideea de a desena forme, concentrându-se în schimb pe simplificare și abstractizare. Acest stil a fost numit cuneiform, ceea ce înseamnă „în formă de cui” datorită faptului că au scris apăsând un stylus în formă de cui în lut umed. Sumerienii au dus aceste simboluri puțin mai departe, lăsând anumite simboluri să reprezinte atât un obiect sau o idee, cât și un sunet vorbit, o silabă, o vibrație sonoră sau energetică.

Aceasta „a reprezentat un pas major către dezvoltarea scrierii alfabetice” în care „un semn reprezintă un sunet”. Un alt grup de oameni care au utilizat simboluri pictografice și ideografice au fost egiptenii. Hieroglifele lor au început, de asemenea, ca fiind pur vizuale, dar ulterior au evoluat pentru a lua și o conotație sonoră vibraționară.

Simbolurilor cu mai multe înțelesuri li se atribuie o cheie

De exemplu, pictograma care reprezintă forma unei bufnițe ar putea reprezenta fie bufnița însăși, o caracteristică spirituală a unei bufnițe, precum înțelepciunea, fie sunetul consonant dominant din cuvântul egiptean pentru bufniță. Pentru ca cititorul să știe ce utilizare a fost intenționată, hieroglifele s-au bazat pe o cheie. (Acest factor a făcut ca hieroglifele să fie esențial neinteligibile până la descoperirea Pietrei Rosetta. Fără claritatea unei chei, hieroglifele se citeau fără nici un înțeles).

În încercarea de a scrie despre simbolism, am descoperit rapid că, selectând unul dintre cele mai frumoase și cele mai sugestive profiluri ale cercetării teozofice, am ales și unul dintre cele mai dificile, extinse și mai evazive. Căci, în timp ce limbajul simbolurilor este un limbaj pe care îl folosim cu toții în viața noastră de zi cu zi, oricât de inconștient, de asemenea, este limbajul care a fost utilizat în mod proeminent în scopuri de ascundere.

Și totuși, limbajul care a fost folosit pentru ocultarea adevărurilor, a fost folosit și pentru păstrarea lor. Păstrarea adevărului pentru utilizarea celor care pot ridica vălul în care au fost învăluite, care pot învăța limba în care au fost scrise și care pot lua pentru ei înșiși cunoștințele pe care le-au câștigat. Ar fi cu adevărat greu să supraestimăm importanța simbolismului și a studiului său.

Cunoașterea sacră este ocultată

Pentru ca un simbol să fie un simbol, acesta trebuie să reprezinte cu fidelitate ceea ce intenționează să înfățișeze, trebuie să fie o imagine reală cu un mesaj foarte real pentru cel care are ochi să vadă ce urmează a învăța. Și literatura noastră ocultă abundă de simbolism, înregistrările antichității sunt bogate în simbolism. Îl găsim în jurul nostru de fiecare dată când deschidem ochii.

Oamenii au simțit și au învățat secretele lor și ale Universului, pe care nu au îndrăznit sau nu le-au putut exprima prin cuvinte. Simbolismul nu este limbajul ocultului doar în trecutul îndepărtat. Ocultismul nu a murit și nici nu a adormit vreun moment, în nici o țară. Maeștrii Înțelepciunii nu au prețuit în niciun moment Estul cu excluderea Occidentului.

Cunoașterea ocultă nu este moștenirea Orientului și nici a Occidentului, ci a întregii umanități. Steaua care se ridică în est trece și în cerurile vestice și frumusețea ei nu scade pe cerul vestic. Dacă nu suntem în stare să-i vedem splendoarea, putem cel mult să mărturisim că lumina strălucește în întuneric și întunericul nu o înțelege.

limbajul-simbolurilor-mistice-sacre-02

Dogma ocultă a unității Universului

Și astfel Ocultismul care este în Occident are și bogăția sa de simbolism, care ascunde de cei nevrednici și care îi învață pe cei vrednici acele adevăruri oculte care au fost și care sunt și care vor fi pentru totdeauna. Toate societățile ezoterice au folosit embleme și simboluri, cum ar fi Societatea Pitagoreică, Eleusinianul, Frații Hermetici ai Egiptului, Rosicrucienii și Francmasonii. Multe dintre aceste simboluri nu este potrivit să le divulgăm.

Suntem fără îndoială, toți familiarizați cu dogma ocultă a unității universului. Ceea ce înseamnă că infinitatea diferențierilor pe care le vedem în jurul nostru, nu sunt diferențieri independente. Acestea sunt reciproc dependente una de alta. Pe diversele lor planuri, ele sunt emanații de la aceeași forță. Pornește de la sursa a toate cele, modelând materia prin combinații infinite, în planul concepției ideale divine.

Nu există atom în Univers care să nu reflecte întregul. Nu există nici un plan, nici un sub-plan, care să nu fi fost emanat de sus și care să nu menționeze la rândul său corespondența. De aici rezultă marea învățătură ocultă a legii corespondenței. Această reflectare a fiecărei părți, această corespondență a tot ce este jos cu ceva de mai sus.

Omul septenar

Astfel, noi înșine suntem imagini ale întregului Univers, având în noi ceea ce corespunde cu tot ceea ce ne este exterior. Omul, septenar în natura lui, corespunde oricărui alt septenar din Univers. Fiecare lege pe care o învățăm despre Universul vizibil din jurul nostru este cheia și explicația unei legi corespunzătoare din Universul invizibil.

Fiecare lege a Universului desfășoară o lege a propriei noastre ființe. Un simbol este reprezentarea grafică a unei idei. Adică, este corespondența din planul formei cu o idee din planul ideilor. Este o idee concretizată într-o formă. Nu poate exista nicio idee care să nu aibă forma corespunzătoare, nici o idee care să nu aibă culoarea corespunzătoare, nici o idee care să nu aibă sunetul corespunzător.

Nu putem construi sau trata cu un simbol care să exprime o stare de conștiință superioară mai mare decât cea pe care o putem atinge noi înșine, cu excepția unui mod speculativ și ipotetic. Simbolurile care mărturisesc că fac asta sunt încercări de aproximare și ca atare au propria lor valoare. Care este atunci metoda de studiu care trebuie adoptată în raport cu simbolurile?

Simbolurile fac parte din limbajul Naturii

Nu este evident că cu cât înțelegem mai clar corespondențele dintre structurile Naturii, cu atât mai ușor vom putea înțelege semnificația simbolurilor noastre! Materialul pentru un astfel de studiu este mai aproape de mâinile noastre decât s-ar putea imagina. Trăim într-o lume a sunetului, formei și a culorii. Universul material din jur ne apare prin sunet, formă și culoare.

Fiecare culoare și combinație de culoare este o carte deschisă pentru cel care poate citi limba în care este scrisă această carte minunată. Fiecare culoare, fiecare sunet, fiecare formă, fiecare idee le reprezintă pe toate celelalte și le implică pe toate pentru cel care este capabil să le înțeleagă cu adevărat, pentru că sunetul și culoarea, forma și ideea sunt conectate logic și științific.

De ce crinul are forma, culoarea și mirosul său, iar trandafirul are forma, culoarea și mirosul diferit față de cel al crinului? Deoarece forțele care au produs cele două flori sunt forțe diferite. Aceste forțe se manifestă diferit în acest plan. Prin circumstanțele acestei manifestări, dezvăluie propria lor natură tuturor celor care vor privi și observa aceste flori.


Pandantive mistice simboluri sacre:

Pandantiv Lup INOX – cod PN...

Pandantiv Ying Yang INOX – ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Om Mani Padme Hum și S...

Pandantiv Ciocanul lui Thor INOX ...

Pandantiv Lup Dacic INOX – ...

Pandantiv Svastica Crucea Ajna AR...

Pandantiv Lup INOX – cod PN...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Soare Protector Luna Pr...

Pandantiv Copacul Vieții ARGINT ...

Lanț Lănțișor din Argint &#82...

Pandantiv Dragon Înaripat ARGINT...

Pandantiv Roata Norocului Vegvisi...

Pandantiv Ochiul RA HORUS Inox &#...

Pandantiv Cruciuliță Iisus Hris...

Pandantiv Cruciuliță Iisus Hris...

Pandantiv Caduceu Higia Esculap A...

Pandantiv Șarpe Cobra INOX &#821...

Pandantiv Monedă Norocoasă cu O...

Pandantiv Sri Yantra INOX –...

Pandantiv Dragon Cornut INOX &#82...

Pandantiv Șarpe INOX – cod...

Pandantiv Ciocanul lui Thor INOX ...

Pandantiv Dragon Înaripat INOX &...

Pandantiv Bufnita Cucuvea ARGINT ...

Pandantiv Lup Dacic INOX – ...

Pandantiv Crucea de Fier INOX &#8...

Pandantiv Cruciuliță Inox &#821...

Pandantiv Steaua lui David Hexagr...

Pandantiv Vultur Protecție INOX ...

Pandantiv Soare Simbol Solar INOX...


Simbolismul ascunde legile cosmice

În acest plan avem manifestare într-o complexitate infinită, dar forțele din spatele creației nu s-au născut în acest plan. Avem formă și culoare de orice complexitate, deoarece forțele care se manifestă sunt complexe, dar ele nu au apărut în acest plan, ci se manifestă aici, ne arată lecții de creație, nemanifestate. „Ceea ce este sus este și ceea ce este jos”.

Cunoașterea simbolismului reprezintă cunoașterea legilor cosmice. Pot fi învățate principii mărețe, dar detaliile trebuie puse în practică și ele. Pentru cine este deschisă lumea simbolismului, va descoperi că, deși trăiește în planul fizic și este înconjurat de el, lumea spirituală este în jurul lui și în el. Conștiința individului provine din planul spiritual, iar înțelepciunea zeilor este moștenirea sa.

Atunci, nu lipsește materialul pentru nici o cercetare și nici iluminarea care este necesară. Dacă lumea în care trăim este pentru noi doar o lume materială, este pentru că o privim cu ochi materiali. Este o lume ireală, o lume iluzivă, o lume Maya, ni se spune de către cineva care nu cunoaște misterele Mayei. Este într-adevăr ireal, este într-adevăr Maya, pentru că este o lume simbolică, dar este totuși un simbol adevărat și frumos a ceea ce este deasupra, a ceea ce este etern.

 


 

Articole recente

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

principiul-il-separatio

Principiul Il Separatio

lupii-din-romania-protejati-datorita-britanicilor

Lupii din Romania protejaţi datorită britanicilor

ce-simbolizeaza-crucea

Rugăciunea cu efect paranormal

bioritmul-si-energia-ciclica

Bioritmul și Energia Ciclică

misterul-piramidelor

EGIPTUL ȘI PIRAMIDELE

unele-dintre-simbolurile-masoneriei

Unele dintre Simbolurile Masoneriei

ce-reprezinta-gandurile-unui-om

Ce reprezintă gândurile unui om?

aparitii-cu-sfanta-fecioara-maria-maica-domnului

Apariţii cu Sfînta Fecioară Maria, Maica Domnului

energia-scalara-cuantica-de-reconectare

Energia Scalară Cuantică Universală de Reconectare

armele-psihotronice-care-afecteaza-mintea-umana

Armele psihotronice care afectează mintea umană?

vulturul-simbolul-libertatii-si-al-puterii

Vulturul, simbolul libertății și al puterii

polaritatea-energetica-a-universului

Polaritatea Energetică a Universului

ce-semnifica-simbolul-zoroastru-sau-zarathustra

Ce Semnifică Simbolul Zoroastru sau Zarathustra

medicina-traditionala-chineza-si-echilibrul-polaritatilor

Medicina tradițională chineză și echilibrul polarităților

puterea-gandurilor

Puterea gândurilor

circulatia-sanguina-deficitara

Circulația sanguină deficitară

sovata-locul-de-revitalizare

Sovata, locul de revitalizare

istoria-ascunsa-a-religiilor

Istoria ascunsă a religiilor

misterul-cristalului-de-cuart-fermecat

Misterul cristalului de cuarț fermecat

ritualuri-magice-pentru-bunastare-si-protectie

Ritualuri magice pentru bunăstare și protecție

ce-simbolizeaza-pentagrama-si-pentaclul

Ce simbolizeaza Pentagrama sau Pentaclul

vlad-dracul-din-ordinul-dragonilor

Vlad Dracul din Ordinul Dragonilor

energia-unei-locuinte

Energia unei locuințe

se-doreste-robotizarea-omului

Se doreşte robotizarea omului?

constiinta-individuala-si-cea-colectiva

Conștiința individuală și cea colectivă

proiectele-haarp-si-sura

Proiectele HAARP și SURA

energia-constiintei

Energia Conștiinței

energiile-pozitive-si-negative-ale-casei

Energiile Pozitive și Negative ale Casei

reiki-si-restabilirea-echilibrului

Reiki și restabilirea echilibrului

fizica-cuantica-si-spiritualitatea

Fizica cuantică şi spiritualitatea

extracorporalitatea

Extracorporalitatea

puterea-de-a-empatiza

Puterea de a empatiza

aura-umana

Aura Umană

fecioara-maria-nascatoare-de-dumnezeu

Fecioara Maria Născătoare de Dumnezeu

metode-de-protectie-impotriva-energiilor-negative

Metode de Protecție Împotriva Energiilor Negative

ozn-uri-in-romania

OZN-uri în Romania

cristalele-uriase-din-mina-naica

Cristalele Uriașe din Mina Naica

ce-simbolizeaza-copacul-vietii

Ce simbolizează Copacul Vieții

matematica-limbajul-universal

Matematica, Limbajul Universal

endgame-blueprint-for-global-enslavement-documentar-tradus

ENDGAME – Blueprint For Global Enslavement (Documentar Tradus)

97%-owned-97%-posedat-documentar-tradus

97% Owned – 97% Posedat (Documentar Tradus)

talisman-amulete-si-pandantive-mistice-sacre

Talismane, Amulete și Pandantive Mistice Sacre

cine-dicteaza-traiectoria-lumii

Cine dictează traiectoria lumii

poarta-zeilor-din-hayu-marca-peru

Poarta zeilor din Hayu Marca, Peru

legatura-dintre-orgoni-energia-orgonica-si-wilhelm-reich-documentar-tradus

Legătura dintre Orgoni, Energia Orgonică și Wilhelm Reich

feng-shui-pentru-casa

Feng Shui pentru casă

energia-punctelor-cardinale

Energia punctelor cardinale

exista-fantome

Există fantome?

proiecte-desecretizate

Proiecte Desecretizate

sfanta_treime

Sfânta Treime

vindecatorii-si-campurile-magnetice

Vindecătorii şi câmpurile magnetice

fericirea-iluzie-superficiala-si-necesitate-existentiala

Fericirea, Iluzie Subiectivă și Necesitate Existențială?

inchiderea-societatii-planet-lockdown-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Închiderea Societății – Planet Lockdown (Documentar Tradus)

protectie-impotriva-energiilor-negative

Protecție Împotriva Energiilor Negative

simbolistica-runelor-si-piatra-kesington

Simbolistica Runelor și Piatra Kensington

mandalele-si-beneficiile-lor

Mandalele și beneficiile lor

ce-simbolizeaza-crucea

Sfânta Cruce

inexplicabil-structuri-misterioase-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana-00

INEXPLICABIL – Structuri Misterioase (Documentar Tradus)

water-the-great-mystery-apa-marele-mister

WATER – The Great Mistery (APA – Marele Mister) Documentar Tradus

universul-holografic-si-esenta-spirituala-a-acestuia

Universul Holografic, Creație a Mentalului Conștient și Subconștient

biblioteca-de-manuscrise-din-tibet

Biblioteca de manuscrise din Tibet

misterul-piramidelor

Misterul Piramidelor

civilizatii-antice-avansate-tehnologic-disparute

Civilizaţii antice, avansate tehnologic, dispărute!

fenomenul-numit-vocea-electronica

Fenomenul numit Vocea Electronică

geometria-sacra

Geometria Sacră

ingerii-pazitori

Îngerii Păzitori

deochiul-sau-ochi-deochi

Deochiul sau Ochi Deochi

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-scarabeul-carabus

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Scarabeul Cărăbuș

triskelion-sau-triskele-origine-insemnatate-simbolistica

Triskelion sau Triskele – Origine, Însemnătate, Simbolistică

ce-simbolizeaza-o-septagrama-heptagrama-sau-septegrama

Ce simbolizează Septagrama Heptagrama sau Septegrama

ce-reprezinta-inseamna-sau-simbolizeaza-sri-yantra-shri-yantra-shree-yantra

Ce Reprezintă, Înseamnă sau Simbolizează Sri Yantra

simbolul-svastica-origine-semnificatie-insemnatate

Simbolul Svastica, Origine, Semnificație, Însemnătate

ce-efect-are-luna-asupra-vietii-pe-pamant

Ce Efect are Luna Asupra Vieții pe Pământ

soarele-purtatorul-vietii-lumilor-ce-reprezinta-simbolizeaza-semnifica-inseamna-soarele

Soarele, Purtătorul Vieții Lumilor

ce-reprezinta-semnifica-sau-simbolizeaza-pana-de-pasare

Ce Reprezintă, Semnifică sau Simbolizează Pana de Pasăre

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-runele-celtice

Ce Semnifică sau Simbolizează Runele Celtice

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-valknut

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Valknut

ce-simbolizeaza-ochiul-providentei-in-triunghi-si-cerc

Ce simbolizează Ochiul Providenței în Triunghi și Cerc

iesirea din matrix

Ieșirea din Matrix

ce-semnifica-reprezinta-simbolizeaza-vulturul

Ce Semnifică, Reprezintă, Simbolizează Vulturul

ce-simbolizeaza-semnifica-roata-norocului-busola-magica-vegvisir

Ce Simbolizează, Semnifică Roata Norocului, Roata Dharma sau Busola Magică Vegvisir

energia-orgonica-albastra

Energia Orgonică Albastră

ce-simbolizeaza-sau-semnifica-corbul-cioara

Ce Simbolizeaza sau Semnifica Corbul Cioara

ce-simbilizeaza-sau-semnifica-triquetra

Ce Simbolizează sau Semnifică TRIQUETRA

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-om-mani-padme-hum

Ce Semnifică sau Simbolizează Om Mani Padme Hum

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-ursul

Ce Semnifică sau Simbolizează URSUL

fleur-de-lis-lys-floarea-de-lis-lys-origine-simbolistica-beneficii

Fleur de Lis / Lys (Floarea de Lis / Lys) Origine Simbolistică Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-dragonul

Ce Simbolizează (Semnifică) Dragonul

crucea-celtica-origine-simbolistica-semnificatie-beneficii

Crucea Celtică – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-vajra-dorje

Ce Simbolizează (Semnifică) Vajra sau Dorje

ce-simbolizeaza-semnifica-lupul

Ce Simbolizează (Semnifică) Lupul

ce-simbolizeaza-semnifica-cheia-o-cheie

Ce Simbolizează (Semnifică) Cheia sau o Cheie

ce-simbolizeaza-semnifica-cerbul

Ce simbolizează, semnifică Cerbul

taur-zimbru-bour-origine-simbolistica-semnificatie-beneficiu

Taur, Zimbru, Bour – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficiu

caduceu-origine-semnificatie-beneficiu

Caduceul – Origine, Semnificație, Beneficiu

moneda-sau-banut-aducator-de-noroc-simbolistica-semnificatie

Monedă sau Bănuț aducător de noroc – Simbolistică, Semnificație

bufnita-sau-cucuveaua-simbolistica-semnificatie

Bufnița sau Cucuveaua – Simbolistică, Semnificație

limbajul-simbolurilor-mistice-sacre

Limbajul Simbolurilor Mistice Sacre

ciocanul-lui-thor-origine-semnificatie-beneficii

CIOCANUL LUI THOR – Origine, Semnificație, Beneficii

simbolul-aum-om-origine-semnificatie-beneficiu

Simbolul Aum Om – Origine, Semnificație, Beneficiu

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 voturi, media: 5,00 din 5)

Adaugă un comentariu

2 păreri despre “Limbajul Simbolurilor Mistice Sacre

  1. Andreea Stef spune:

    Foarte bun articolul despre simbolistica, felicitari!

  2. Mi-a placut articolul! Ar mai fi totusi multe de spus legat de simbolurile sacre…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *