Tel: 0766 245 554
Email: office@energiaconstiintei.ro


TOPICURI
postat de admin Vineri, 24 Februarie, 2017 la 20:19 în categoria Misterele Lumii

innovaeditor/assets/Magia clopotelor.png
Clopotele care tămăduiesc
Pitagora a numit vindecarea cu ajutorul muzicii: purificare iar în şcolile din Grecia Antică şi Egipt ştiinţa sunetelor era sacră, cunoaşterea acestora fiind rezervată doar iniţiaţilor. Cum reuşesc sunetele clopotelor din Rusia să acţioneze direct asupra stării generale psihice şi mentale, citiţi în rândurile de mai jos.

Muzica lui Beethoven înlătură melancolia
"Muzica este o lege morală. Ea dă suflet universului, aripi gândirii, avânt închipuirii, farmec tinereţii, viaţă şi veselie lucrurilor. Ea este esenţa ordinii, înălţând sufletul către tot ce stă bun, drept şi frumos." (Platon) Potrivit specialiştilor în domeniu, muzica barocă, în special Vivaldi sau Scarlatti ajută la organizarea gândurilor şi îmbunătăţirea performanţelor cognitive, stimulează neuronii, determinându-i să realizeze mai lin şi mai rapid sinapsele.
 
Despre muzica lui Beethoven se spune că este atât de energică, încât înlătură orice urmă de melancolie. Muzica romantică, cu reprezentanţii ei, Chopin, Liszt, Schubert, aduce linişte, echilibru, visare, iar muzica religioasă, spirituală, cum ...

mai departe...

postat de admin Miercuri, 22 Februarie, 2017 la 16:53 în categoria Documentar Tradus

innovaeditor/assets/Povestea lui Dumnezeu.png
În explorarea acestor necunoscute, Morgan Freeman, narator şi prezentator al documentarului, vizitează cele mai mari şi renumite locuri de venerare divină din istoria umanităţii. Documentarul oferă celor ce il urmăresc, prilejul de a face o călătorie spirituală în cele mai cunoscute locuri sacre din întreaga lume, explorarea diferitelor culturi şi obiceiuri, şi în căutarea inţelesului vieţii pe pământ şi al vieţii de după moarte.

 

The Story of God (Povestea lui Dumnezeu) este o introducere religioasă în peste douăzeci de oraşe şi şapte ţări. De la Zidul Plângerii din Ierusalim şi până la Copacul lui Buddha (Bodhi Tree) în India, via piramidele din Egipt şi moscheea din Cairo, Morgan Freeman, actor şi producător executiv al seriei, a făcut un tur al lumii spirituale vizitând marile situri religioase, pentru o înţelegere mai bună a motivelor pentru care oamenii cred în divinitate.

 

Cu fiecare episod al acestui documentar excelent, ...


mai departe...

postat de admin Miercuri, 15 Februarie, 2017 la 16:12 în categoria Terapii

innovaeditor/assets/Tratament pentru piele.png
Tratamente naturiste pentru piele
Frigul de afară, umiditatea scăzută, sursele artificiale de încălzire, vântul rece - iată doar câteva motive pentru care pielea noastră are mult de suferit pe timpul iernii. Soluţia? Remediile naturiste!

Exfoliantul cu ovăz curăţă porii
Pentru a netezi porii şi a căpăta aspect de întinerire, cu câţiva ani, aveţi nevoie de 200 g fulgi de ovăz, 75 g migdale, 2 linguri cu flori uscate de levănţică, 1 lingură cu mentă uscată, 1 lingură cu muşeţel uscat, 60 g argilă cosmetică, apă plată. Fulgii de ovăz, apoi migdalele şi în final plantele uscate se macină în râşniţa de cafea apoi se amestecă pentru a obţine o pulbere omogenă. Se încorporează praful de argilă în compoziţie şi se amestecă din nou. Se pune preparatul într-un borcan şi se păstrează la frigider. Pentru prepararea exfoliantului, se ia o linguriţă cu vârf de plante şi se amestecă cu-atâta apă cât să se obţină ...

mai departe...

postat de admin Marti, 14 Februarie, 2017 la 13:20 în categoria Terapii

innovaeditor/assets/Leacuri babesti.png
Varza si sănătatea
Varza este adesea introdusă în aceeaşi categorie cu salata datorită aspectului lor similar, dar de fapt este o legumă cruciferă. Legumele crucifere, cum ar fi varza, varza creaţă si broccoli sunt cunoscute ca adevărate comori de substanţe nutritive, benefice pentru organism. Dacă doriţi să vă îmbunătăţiţi dieta zilnică, nu ar trebui să lipsească din ea acest tip de legume.

Calităţile verzei
Consumul de varză ajută în prevenirea gutei şi gastritei, este puternic hidratantă. Un consum de 300 de grame de varză pe zi previne tumorile maligne şi anemiile. Varza este considerată în medicina naturistă unul dintre cele mai bune medicamente anticancerigene, şi acest lucru a fost dovedit cu ajutorul multor studii medicale. Există multe varietăţi de varză, dar cele mai des întâlnite sunt varza albă, varza roşie, varza de Bruxelles şi varza creaţă.

Beneficii pentru sănătate
Studiile medicale efectuate au arătat că varza are rol terapeutic în peste 100 de afecţiuni. ...

mai departe...

postat de admin Luni, 13 Februarie, 2017 la 14:49 în categoria General

innovaeditor/assets/Casa Alba.png
Casa Albă, un loc bântuit?
Piatra de temelie a Casei Albe a fost pusă pe data de 13 octombrie 1792, iar într-un jurnal păstrat de însuşi comisarul pentru construcţii din Districtul Columbia se arată că fundaţiile au fost săpate chiar de sclavi, în timp ce alte lucrări aparţin imigranţilor, în speţă irlandezi şi italieni, cei mai mulţi fără cetăţenie.

Fundaţiile au fost săpate de sclavi
În cei 8 ani de construcţie, se estimează că preţul s-ar fi ridicat la peste 2,4 milioane de dolari, iar când construcţia a fost finalizată pereţii de gresie au fost acoperiţi cu un amestec de var şi lipici de orez, ca să ofere casei o culoare familiară. Putini sunt însă cei care ştiu cu adevărat care este mărimea Casei Albe.
 
Şi asta pentru că o mare parte din aceasta este distribuită în subteran şi acoperită de copaci şi grădini. Casa Albă are 6 etaje şi 5.110 m2 dar ...

mai departe...

postat de admin Vineri, 10 Februarie, 2017 la 09:47 în categoria Misterele Lumii

innovaeditor/assets/Insule misterioase.png
Insule pline de mister
Există mistere care îi fac să ridice din umeri chiar şi pe cei mai inteligenţi oameni ai planetei, cum este cazul câtorva insule ale căror enigme nu au putut fi dezlegate nici până în ziua de azi. Care sunt locurile unde oamenii dispar fără urmă, iar fiinţele stranii sunt la ele acasă? Să facem o scurtă plimbare într-o lume fascinantă...

Enigmatica Barsa-Kelmes
În limba kazahă, numele acesteia se traduce prin insula dispăruţilor. Şi asta pentru că orice personaj care s-a avântat în inima insulei Barsa-Kelmes a dispărut fară urmă. Aşa s-a ajuns ca, după ce sate întregi au fost înghiţite de o ceaţă densă care pluteşte peste insulă, locul acesta enigmatic să nu mai fie locuit de nimeni. Să aibă oare dreptate toţi cei care spun că aici se află o poartă a trecerii dintre două lumi?
 
Foarte posibil, dacă ţinem cont şi de faptul că legenda spune că ...

mai departe...

postat de admin Joi, 9 Februarie, 2017 la 11:16 în categoria Misterele LumiiSpiritualitate

innovaeditor/assets/Extracorporalizare.png
Extracorporalitatea
Acţiunea se numeşte extracorpolarizare sau decorporare. În mod incorect se foloseşte denumirea de dedublare, proiecţie astrală. Aceasta reprezintă fenomenul prin care fiinţa umană se detaşează de corpul fizic, dar numai atunci când este îndeplinită condiţia „deprivării senzoriale” (corpul nu mai poate primi senzaţii prin intermediul analizorilor corporali).

Deplasarea corpului subtil
În această etapă, unii decorporaţi descoperă posibilitatea de deplasare a corpului subtil, plutind între podea şi tavan răsucindu-se în aer, ca şi cum ar fi în apă, dar totuşi necăzând conform legii gravitaţiei, la fel ca şi în cazul "corpului greu". Este cunoscut faptul că primul plan, care este cel mai apropiat ca domeniu vibraţional de cel fizic, perceptibil prin organele de simţ, este planul eteric. Pentru a ajunge la acest plan conştientul trebuie să străbată întâi un spaţiu strâmt şi întunecos, perceput ca un culoar, canal, conductă, puţ, horn, tunel, peşteră, etc.
 
Mulţi oameni care au trecut prin stări modificate de ...

mai departe...

postat de admin Miercuri, 8 Februarie, 2017 la 16:55 în categoria General

innovaeditor/assets/Perceptia umana.png
De la percepţia umană la teoria haosului
Creierul uman îşi foloseşte partea dreaptă pentru a procesa vederea rezultată din partea stângă şi, respectiv, partea stângă a creierului procesează vederea rezultată din partea dreaptă. Partea dreaptă a creierului este cea care recunoaşte genul, astfel făcând diferenţa dintre masculin şi feminin. În acest fel, luând o fotografie a unui bărbat şi a unei femei care arată cât se poate de asemănător, tăindu-le pe verticală în jumătate şi rearanjându-le pentru a forma două fotografii noi, ambele reprezentând jumătate din faţa bărbatului şi jumătate din faţa femeii, combinate, cineva poate pune în practică cu mare uşurinţă un experiment care să demonstreze cele expuse mai jos.

Ştiinţa creierului uman
Atunci când este întrebat „Care este bărbatul şi care este femeia?", subiectul va fi mai înclinat să spună că în imaginea din dreapta este un bărbat şi în imaginea din stânga este o femeie. De fapt, în prima ...

mai departe...

postat de admin Marti, 7 Februarie, 2017 la 10:34 în categoria Misterele LumiiSpiritualitate

innovaeditor/assets/Armele Zeilor.png
Pe urmele vechilor mituri: Armele zeilor
Care dintre armele divine ale zeilor este cea mai bună şi cea mai puternică? Pentru că ele au existat şi au fost multe aşa cum aflăm din miturile, legendele şi cărţile sacre.

Iată, în continuare, câteva dintre armele care au rămas în memoria ancestrală a omenirii.

Gigantul Balor si fasciculul de fulgere
Unul dintre zeii Fomore (zeii morţii la irlandezi) era gigantul Balor, cel care avea o armă care îi permitea să trimită un fascicul puternic de fulgere (de energie?!) peste canalul care separa Islanda de Irlanda, pentru a-şi distruge inamicii. Dacă însă citim mai atent descrierea acestui zeu, acesta era mai degrabă o maşină decât o fiinţă vie.
 
De asemenea, foarte probabil, ca maşinile Fomore cu un ochi descărcau un fascicul luminos puternic, asemenea fulgerelor care transformă în cenuşă orice, inclusiv duşmanii. Mai mult, se spune că ochiul care putea spulbera o armată, când era închis ...

mai departe...[1] 2 3 4 5 6 7 ... 16 [pagina următoare]1-9 din 143