Tel: 0766 245 554
Email: office@energiaconstiintei.roTOPICURI
postat de admin Sâmbătă, 21 Mai, 2016 la 19:26 în categoria Misterele Lumii

innovaeditor/assets/Oameni Paranormali.png
Gerard Croiset şi capacitatea de a găsi persoane dispărute
La începutul anului 1982 a fost invitat de televiziunea japoneză şi pe platoul de filmare i s-a arătat o fotografie. Era a unei fetiţe de 7 ani, despre care nu se ştia nimic de 3 zile. Se presupunea că a fost răpită. Nu se primise însă niciun semn, niciun telefon de la presupuşii răpitori. Sute de persoane angajate în această căutare, nu au izbutit să găsească nici cea mai mică pistă.
 
Croiset a privit fotografia. „Fetiţa s-a înecat", spusese el. „Nu a fost împinsă de nimeni. A căzut în apă din întâmplare, jucându-se".
Luând o foaie de hârtie, el a început să deseneze un plan, în timp ce explica:
„Vedeţi, există aici un râu, apoi un lac, un parc cu locuri de joacă pentru copii şi un hangar galben."
Pe planul făcut, a indicat un punct precis, acolo unde era desenat lacul.
„Aici se va găsi corpul. ...

mai departe...
postat de admin Luni, 16 Mai, 2016 la 11:32 în categoria General

innovaeditor/assets/arhiva vaticanului.png
Unul dintre locurile cele mai misterioase de la Vatican este cunoscut sub numele de Arhivele Secrete ale Vaticanului şi a fost înfiinţat în mod oficial, în anul 1612...

Apariţia creştinităţii subiect tabu la Vatican
Înainte şi după această dată însă, o serie de oameni, fie scriitori, fie investigatori, fie istorici sau oameni cu meserii obişnuite, au căutat să pătrundă în tainele milenarului scaun al Sfântului Petru, de unde se credea că, în mod firesc, se poate porni mult mai lesne pe firul tuturor adevărurilor legate de începuturile creştinismului, ajungându-se chiar, la perioada precreştină, a gnosticilor dar şi a credinţelor păgâne, care, în felul lor, au contribuit în mod decisiv la dogmele, principiile şi regulile unei noi religii, despre care încă ştim atât de puţin, religia creştină...
 
Mai degrabă subiect tabu, decât o istorie transparentă şi acccesibilă, trecutul şi prezentul uneia dintre cele mai mari religii ale lumii, creştinismul, rămâne învăluit într-un mister nu ...

mai departe...
postat de admin Marti, 10 Mai, 2016 la 12:11 în categoria Misterele LumiiSpiritualitate

innovaeditor/assets/Liberul Arbitru.png
Trăim vremuri interesante şi cu siguranţă, o schimbare de paradigmă. Altfel spus, mentalităţile se transformă într-un fel, iar activitatea ADN-ului, este un fel de aducere aminte a ceea ce suntem cu adevărat.

Patru miliarde de ani în urmă, se pare, specia umană era o rasă-rădăcină răspândită prin tot Universul, părea să nu aibă propria galaxie sau planetă. Era întotdeauna clasa muncitoare, erau aproape sclavi. Din nu ştiu ce motiv, s-a hotărât că vor fi subiectul a ceea ce s-a numit, ulterior, „nobilul experiment''.
 
Prin urmare, oamenii au fost „culeşi" (cuvântul nu-mi aparţine) din întreg Universul şi aduşi pe Andromeda (nu sunt sigur dacă este vorba despre galaxia Andromeda sau constelaţia din propria noastră galaxie; poate nu trebuie să ştiu) unde au participat la cursuri premergătoare vieţii pe Pământ, împreună cu o rasă de Fiinţe de Lumină, care s-au oferit să participe la experiment. Am ajuns toţi pe Andromeda şi ne-am început ...

mai departe...
postat de admin Duminică, 8 Mai, 2016 la 12:59 în categoria Misterele LumiiMetafizică

innovaeditor/assets/Universul Holografic.png
Ştiinţa este cel mai bun instrument pe care îl avem pentru explorarea realităţii. Dar atunci când se ajunge la explicarea dimensiunilor psihice şi spirituale ale existenţei umane, ştiinţa prezintă lipsuri.
 
Trebuie o restructurare a ştiinţei, dar care ar fi aceasta? Prima idee ar fi să accepte existenţa fenomenelor psihice şi spirituale, care ar fi necesară atât pentru ştiinţă cât şi pentru supravieţuirea umanitaţii (a precizat Willis Harman de la Insitute of Noetic Science). Un exemplu îl poate constitui amintirile despre vieţile anterioare ale oamenilor aflaţi sub hipnoză. Dacă aceste amintiri sunt adevărate sau nu, trebuie dovedit.
 
Majoritatea psihiatrilor nu cred în asemenea lucruri, dar unii chiar s-au convins că toate acestea pot fi adevărate (este cazul psihiatrului Brian L. Weiss, din Florida). Whitton întrebat dacă crede în reîncarnare, a răspuns că da. O altă trăsătură care trebuie să fie parte a restructurării ştiinţei este o extindere a definiţiei a ceea ce ...

mai departe...
postat de admin Joi, 5 Mai, 2016 la 00:29 în categoria General

innovaeditor/assets/Emil Cioran, Despre munca.png
Oamenii muncesc în general prea mult pentru a mai putea fi ei inşişi. Munca este un blestem. Iar omul a făcut din acest blestem o voluptate.
A munci din toate forţele numai pentru muncă, a găsi o bucurie într-un efort care nu duce decît la realizari irelevante, a concepe că te poţi realiza numai printr-o muncă obiectivă şi neîncetată, iată ceea ce este revoltător şi ininteligibil.

Munca susţinută şi neîncetată tâmpeşte, trivializează şi impersonalizează.
Ea deplasează centrul de preocupare şi interes din zona subiectivă într-o zonă obiectivă a lucrurilor, într-un plan fad de obiectivitate. Omul nu se mai interesează atunci de destinul său personal, de educaţia lui launtrică, de intensitatea unor fosforescenţe interne şi de realizarea unei prezenţe iradiante, ci de fapte, de lucruri.
Munca adevarată, care ar fi o activitate de continuă transfigurare, a devenit o activitate de exteriorizare, de ieşire din centrul fiinţei. Este caracteristic ca în lumea modernă munca indică o activitate ...

mai departe...
postat de admin Vineri, 29 Aprilie, 2016 la 00:15 în categoria Misterele LumiiMetafizică

innovaeditor/assets/Efectul de piramida.png
Secretele Piramidei de la Prundu - Piteşti
„Albert Einstein, savantul a cărui minte cuprindea multe din misterele Universului, spunea că germenele oricărei ştiinţe veritabile se ascunde în «starea inefabilă de mister». Acolo începe, deci, ideea de a trece graniţa, de a încălca dogmele, de a fi curios, pur şi simplu, de a avea curajul întrebărilor". Prof. Dr. Marioara Godeanu


Din păcate, trebuie să fac cunoscut cititorilor acestui blog, că o copie a piramidei lui Keops, construită la scara 1/10, în prezent, rugineşte la Prundu, lângă Piteşti, fară ca cineva abilitat să ia vreo măsură pentru conservarea acestui „edificiu emblematic al cercetării româneşti" unic în lume în perioada anilor 80. Iniţial, acest obiectiv strategic, a fost construit cu scopul aplicării unor tehnologii bio de epurare a apelor reziduale, precum şi acela de a cerceta efectul de piramidă asupra dezvoltării plantelor, pentru creşterea productivităţii acestora.

Surprinzătoare au fost evenimentele petrecute în interiorul acestei construcţii din ...

mai departe...
postat de admin Joi, 28 Aprilie, 2016 la 01:27 în categoria Misterele LumiiMetafizică

innovaeditor/assets/Al treilea ochi.png
Multă lume, de la noi, dar şi din alte ţări, după ce a citit o duzină de cărţi de spiritualitate, a rămas cu impresia că este relativ uşor să dobândeşti asemenea capacităţi sau să le dezvolţi pe cele proprii. Adevărul este că fiecare individ uman dispune de această dotare spirituală, codată în ADN-ul său, dar educaţia şi regulile sociale impuse de către sistemul existent fac în aşa fel încât, cu timpul, asemenea calităţi spirituale să se estompeze şi să intre într-un fel de adormire.
 
Nu toţi copii spun lucruri trăznite
Cunosc de exemplu cazul unei fetiţe care, pe vremea când avea doar 6 ani vedea foarte clar în câmpurile subtile ale omului, având posibilitatea de a depista, nu doar organul afectat, ci şi cauza dezechilibrului acelui organ anatomic. Mai târziu a crescut şi aceste talente au dispărut în spatele educaţiei şi a programelor sociale astfel încât la 23 de ani nici măcar ...

mai departe...
postat de admin Miercuri, 27 Aprilie, 2016 la 10:23 în categoria Misterele Lumii

innovaeditor/assets/Calatorii in timp.png
De la extraordinarul cercetător rus Vadim Cernobrov, care în 1987 a început construirea unei maşini a timpului şi pe care a şi realizat-o, dar pe care, a fost nevoit să o îmbunătăţească mereu, din pricina pierderilor de vieţi din timpul experimentelor şi până în ziua de azi, am fost martorii mai multor descoperiri.
 
Privitor la sacrificiile de vieţi umane din timpul experimentelor efectuate de cercetătorul rus şi de echipa lui, aflăm că o parte a acesteia, aflându-se în experimentala maşină a timpului, ar fi notat, în jurnalul de la bordul maşinăriei, următoarele cuvinte aflate acum în arhiva institutului: 
„Suntem pe moarte dar continuăm experimentul. Aici este foarte întuneric; vedem cum obiectele devin duble, mâinile şi picioarele noastre sunt transparente, ne vedem venele şi oasele prin piele...", în final, participanţii pierzându-şi viaţa. Dincolo însă, de aceste experimente din timpurile actuale, au existat de-a lungul istoriei şi o serie de întâmplări, evenimente cel ...

mai departe...
postat de admin Miercuri, 27 Aprilie, 2016 la 10:00 în categoria Misterele Lumii

innovaeditor/assets/schizofrenia.jpg
Bilocaţia - cauză a schizofreniei
Ce este bilocaţia? Este capacitatea de a se dedubla, denumire parapsihologică.
Bilocaţia poate fi trăită de noi toţi, fie în timpul somnului, fie într-o stare de transă indusă conştient. În timp ce dormim psihicul nostru, sufletul sau dublura poate ieşi din trup şi călători în spaţiu şi în timp, iar atunci când ne trezim orice amintire despre astfel de voiaje este complet ştearsă din memorie.
 
Recent un grup de medici elveţieni din Geneva au evidenţiat faptul că bilocaţia spontană este un fenomen mult mai răspândit decât se credea până acum. Mai precis ei au afirmat că bilocaţia este cauza (mult căutată de către medicină, de zeci de ani) schizofreniei, boală neexplicată până acum.
La ora actuală, în lume, există milioane de schizofrenici, precum şi alţi bolnavi cu afecţiuni asemănătoare.
 
Câţi dintre noi n-au văzut măcar o dată oameni cu privirea rătăcită, vorbind singuri şi fară sens, făcând gesturi inutile şi ...

mai departe...


[1] 2 3 4 5 6 7  [pagina următoare]1-9 din 59