Tel: 0766 245 554
Email: office@energiaconstiintei.ro


TOPICURI
postat de admin Miercuri, 15 Martie, 2017 la 14:17 în categoria Misterele LumiiSpiritualitate

innovaeditor/assets/Casteluri bantuite.png
Spiritele stăpânesc castelele din România
Cine a spus că Anglia este tărâmul castelelor bântuite cu siguranţă nu a pus piciorul în cele din România, unde spiritele se plimbă în voie, iar umbrele dansează cu luminile.

Versailles-ul Transilvaniei 
Amatorii de paranormal cărora nu le îngheaţă sângele în vine găsesc în castelul Banffy din Bonţida, Cluj, cea mai potrivită atracţie. Asta pentru că locul, supranumit şi Versailles-ul Transilvaniei, datorită frumuseţii ieşite din comun este considerat cel mai bântuit din România. O primă legendă vorbeşte despre faptul că în urmă cu câteva secole aici ar fi vieţuit o familie de viţă nobilă.
 
Numai că doamna, o femeie de o frumuseţe răpitoare avea un singur cusur: îi fugeau ochii după bărbaţi. Aşa se face că aceasta a fost prinsă de un slujitor în timp ce îşi înşela soţul chiar cu grăjdarul castelului. Speriat de cele văzute, acesta i-a povestit totul stăpânului, iar femeia când a aflat s-a ...

mai departe...

postat de admin Luni, 13 Martie, 2017 la 20:18 în categoria General

innovaeditor/assets/Leacuri babesti.png
Beneficiile prazului
Prazul face parte din aceeaşi familie cu ceapa şi usturoiul, cu un gust mai dulce şi mai uşor de digerat de cei cu probleme, poate fi folosit atât gătit în mâncăruri cât şi proaspăt, ca atare, sau în salate. Conţine vitaminele: A, B, C, E, K; minerale: potasiu, calciu, magneziu, fier, mangan, zinc, fibre.

Prazul şi olteanul
Imposibil să existe om care să nu fi văzut măcar unul dintre filmele cu Nea Mărin care defila mândru cu un diplomat plin de praz. Prazul este unul dintre alimentele pe care mulţi români îl consumă cu mare plăcere şi care aduce numeroase beneficii organismului.
 
Este renumit mai ales în Oltenia, după cum bine v-aţi dat seama, dar se consumă şi în celelalte regiuni. Nu toată lumea este conştientă de beneficiile pe care le aduce sănătăţii: scăderea colesterolului, calmant, revigorant, laxativ, etc.

Beneficii
Este recomandat în dietele de slăbit, datorită efectului laxiv. Ajută la întărirea sistemului ...

mai departe...

postat de admin Joi, 9 Martie, 2017 la 20:18 în categoria Documentar Tradus

innovaeditor/assets/Evolutia Spirituala - Iesirea din Matrix.png
Ce este Matrix? Vedem o parte din acesta în zonele guvernării, armatei, medicinei, finanţelor, mass-media, educaţiei academice şi religioase. Aceste instituţii construiesc sistemul nostru de credinţe şi modul nostru de viaţă. Arhitecţii lor ascunşi pot fi societăţi secrete, linii de sânge ale elitelor, sindicate corporatiste, bancheri internaţionali, consilii de experţi guvernamentali şi reţele militare sub acoperire. Unii numesc guvernul din umbră Illuminati sau Noua Ordine Mondială.
 
Această maşinărie social-politică este ceea ce mulţi consideră a fi Matrix-ul. Dar în realitate, aceste lucruri compun doar aspecte exterioare ale Matricei, partea cea mai uşor de văzut, de studiat şi credibilă. Acestea sunt doar crengile, în timp ce rădăcinile se întind adânc în zona ocultă, extraterestră şi în ţinuturile hiperdimensionale. Pentru a transcede Matricea, noi trebuie să înţelegem părţile sistemului de control ce îşi au originea dincolo de nivelul politic al conspiraţiei, acesta fiind doar modul prin care s-a abătut asupra noastră, ...

mai departe...

postat de admin Joi, 9 Martie, 2017 la 13:19 în categoria Misterele LumiiSpiritualitate

innovaeditor/assets/Magia Vrajitoriei.png
Vrăjitoarele, puterea de a schimba realitatea
Despre vrăjitoare se credea că deţin puteri care pot produce adevărate schimbări în structura realităţii vieţii umane. Această posibilitate de intervenţie supranaturală era considerată ca fiind de temut de către membrii altor tipuri de autoritate cum erau Biserica şi Statul. Din acest motiv, Inchiziţia a pornit faimoasa vânătoare de vrăjitoare care s-a soldat cu numeroase execuţii menite să ofere un exemplu celor care ar mai fi fost tentaţi să apeleze la forţele supranaturale pentru a-şi atinge scopurile. În ciuda acestui fapt, vrăjitoarele şi puterile lor continuă să fascineze şi să inspire imaginaţia oamenilor.

Regele şi vrăjitoarele
În secolul al XVI-lea se credea că vrăjitoarele, prin acţiune magică, pot influenţa orice din lume, inclusiv destinele prinţilor şi regilor. Cum procesele şi execuţiile vrăjitoarelor au avut loc în vremea lui Shakespeare, acesta a fost martorul respectivelor evenimente şi s-a putut inspira pentru a aduce în faţa publicului una dintre cele ...

mai departe...

postat de admin Marti, 7 Martie, 2017 la 16:15 în categoria General

innovaeditor/assets/Dacii si psihotropicele.png
Dacii intrau în transă pentru a comunica cu Zeii
Istoria dacilor a fost întotdeauna plină de enigme nedesluşite nici până în zilele noastre şi mult timp nimeni nu a înţeles de unde-şi luau strămoşii noştri incredibila putere prin care supuneau majoritatea duşmanilor. Recent, specialiştii au scos la iveală adevăruri incredibile despre civilizaţia geto-dacă, şi au ajuns la concluzia că dacii foloseau frecvent diverse plante în ritualurile lor.

Iniţieri ieşite din comun 
Imaginea de personaj care intră în transă nu se potriveşte mai deloc cu cea a dacului, considerat strămosul nobil al românului din ziua de astăzi. Şi totuşi, se pare că cei mai drepţi şi mai viteji dintre neamurile tracilor, aşa cum îi numeau anticii, utilizau diverse poţiuni din plante pentru a atinge extazul si a avea nişte forţe incredibile.
 
Din vechile însemnări ale lui Mircea Eliade aflăm că aceste poţiuni aveau drept scop transformarea tânărului luptător într-un personaj cu apucături animalice. „Esenţialul ...

mai departe...

postat de admin Luni, 6 Martie, 2017 la 15:44 în categoria Documentar Tradus

innovaeditor/assets/Corporatiile fac legea.png

Sunt două metode de a cuceri şi de a înrobi o naţiune. Una este prin sabie, a doua este prin îndatorare.

Asasinii economici sunt de fapt responsabilii pentru crearea primului imperiu global. Aceştia lucrează în multe moduri diferite, dar probabil,  cel mai frecvent este să găsească o ţară care are resurse, cum ar fi minerale, metale preţioase, păduri şi apoi se aranjează un împrumut uriaş de la banca mondială acelei ţări sau una din celelalte organizaţii de acest tip, dar banii nu ajung cu adevărat în acea ţară. De fapt ajung la marile corporaţii, pentru a construi proiecte de infrastructură în acea ţară, autostrăzi, parcuri industriale, lucruri de care să beneficieze corporaţiile şi câţiva oameni bogaţi din acea ţară. Dar nu ajută majoritatea oamenilor deloc. Întreaga ţară rămîne cu o datorie foarte mare, atât de mare încât nu pot să o plătească şi asta face parte din plan… SĂ NU ...


mai departe...

postat de admin Vineri, 3 Martie, 2017 la 12:16 în categoria Misterele LumiiSpiritualitate

innovaeditor/assets/Ursitoarele.png
Avestiţia şi ursitoarele
Deşi în prezent credinţele populare nu prea mai sunt luate în serios, în trecut situaţia era cu totul alta. Credinţele populare şi superstiţiile jucau un rol foarte important în viaţa de zi cu zi a oamenilor.

Avestiţia, între legendă şi adevăr
Despre drăcoaica Avestiţia se credea că le putea face rău copiilor nou născuţi şi femeilor gravide. În trecut, se credea, că fiecare duh sau demon rău avea specializarea sa şi domeniul său de activitate. Femeile însărcinate şi cele cu copii mici se temeau de Avestiţia care era sluga Diavolului şi cea mai temută drăcoaică din mitologia populară românească.
 
Istoricul Irina Nemeti explică: „Pericolele care înconjoară momentul naşterii au fost personificate în mitologia românească de Avestiţia, Striga sau Samca, personaj din familia demonilor, duşmanii omului. Ca toate momentele de trecere din ciclul vieţii, naşterea este şi ea marcată de apariţia fiinţelor celeilalte lumi, care întruchipează de fapt bolile specifice mamei ...

mai departe...

postat de admin Joi, 2 Martie, 2017 la 12:16 în categoria Documentar Tradus

innovaeditor/assets/John of God (Joao de Deus).png

John of God (Joao de Deus) este fără doar şi poate unul dintre cei mai cunoscuti oameni care are capacitatea de a comunica prin "channeling” cu spirite benevole şi împreună reuşesc să vindece, atât fizic cât şi spiritual nenumărate persoane.

 

Aflate în durere cu diferite probleme de sătătate, handicapuri din naştere sau din nefericire dobândite pe parcursul vieţii, aceştia vin la el ca şi un ultim resort şi rămân profund impresionate de rata de succes în vindecări a acestuia. 

 

John of God reuşeşte să vindece chiar şi mai multe persoane simultan dat fiind faptul că acesta nu lucrează singur. Din spusele dumnealui am înţeles că este ajutat de  nenumarate entităţi spirituale care doresc să vindece pe cei care cer ajutorul.

 

Nu există vreo afecţiune care să nu fi fost lecuită de John of God, că a fost vorba de sida, cele mai avansate forme de cancer, ...


mai departe...

postat de admin Marti, 28 Februarie, 2017 la 12:21 în categoria Misterele Lumii

innovaeditor/assets/Zodiacul.png
Istoria secretă a Pământului şi Zodiacul
Adesea auzim spunându-se că numai prin obţinerea unei înţelegeri reale a trecutului Pământului putem spera să deţinem cheia vitală a percepţiei viitorului planetei şi al nostru. Astfel de noţiuni au determinat mereu umanitatea să se cerceteze, să cerceteze planeta, stelele, universul şi dincolo de el dar, cumva toată această gândire revine invariabil la întrebări despre trecut şi despre natura lui Dumnezeu şi implicit a omului.

Întrebări la care ştiinţa nu răspunde
Omenirea s-a întrebat mereu aceleaşi lucruri si încă de la începuturile istoriei noastre cunoscute există nenumărate poveşti şi legende care incită la căutări profunde. Mituri din timpuri imemoriale ne duc cu mintea la alte civilizaţii străvechi, la fel ca a noastră din secolul al XXI-lea sau cu mult mai avansate, care sălăşluiau cândva pe tărâmuri misterioase si dintre care unele au dispărut de multă vreme sub luciul oceanelor.
 
În multe astfel de poveşti antice citim bizare ...

mai departe...[1] 2 3 4 5 6 7 ... 17 [pagina următoare]1-9 din 152