Tel: 0766 245 554
Email: office@energiaconstiintei.ro


TOPICURI
postat de EnergiaConstiintei.ro Vineri, 4 August, 2017 la 10:49 în categoria Terapii

innovaeditor/assets/beneficiile papadiei.png
Galbenă ca aurul şi parfumată ca mierea, păpădia e prima floare care aprinde semnele primă­verii peste câmpii. Ruptă din soare, nu-ţi vine să crezi că are în ea atâta venin amar. Şi to­tuşi, asta e forţa ei. Nici o altă plantă din grădi­na lui Dumnezeu n-are putere să cureţe mai bine decât ea sângele, spălând "păcate­le" iernii. Folosi­toare de la rădăcină la floare, acum, primăvara, e căutată pentru frunzele şi tijele ei.

Cura cu tije de păpădie
Înainte ca păpădia să înflorească, se folosesc tijele cu boboci sau frun­zele proaspete. Planta trebuie să fie consumată în ziua în care a fost cu­leasă, sau cel mult la 24 de ore după culegere, cu condiţia să fi fost păstra­tă la rece (în frigider) şi într-un am­balaj ermetic, aşa încât să nu se deshidrateze.
 
Administrare:
Dacă avem la dispoziţie tulpini proaspete, se administrează şase ase­menea tije pe zi (câte două înaintea fiecărei mese), care se mestecă bine ...

citeşte tot...


postat de EnergiaConstiintei.ro Miercuri, 2 August, 2017 la 12:20 în categoria Documentar Tradus

innovaeditor/assets/Puterea este doar in mainile noastre.png
Când veţi fi gata să vă ridicaţi, vă veţi ridica. Toată puterea de care aveţi nevoie e în mâinile voastre! Priviţi în jurul vostru, sistemul nostru financiar a fost deturnat de generaţii de hoţi, în timp ce voi munciţi din ce în ce mai greu, pentru din ce în ce mai puţin. Jocul este folosit împotriva voastră. Ne-au transformat pe toţi în sclavi. Uitaţi-vă în inima sistemului nostru financiar, un preţ a fost stabilit pentru preţioasele noastre resurse: hrană, apă, energie, aur, însăşi valoarea banilor a fost distorsionată de excroci de talie mondială, într-o gigantică conspiraţie a unei corupţii de neoprit...
 
Mai multe detalii, în clipul de mai jos:
 
 
citeşte tot...


postat de EnergiaConstiintei.ro Marti, 1 August, 2017 la 12:21 în categoria General

innovaeditor/assets/flori-de-busuioc.png
Din timpuri străvechi busuiocul a avut un rol mare în viaţa omului, este planta care are semnificaţii importante în sfinţirea apei şi în săvârşirea botezului.

Busuiocul este planta biblică care are efecte purificatoare, este cultivat în grădini sau în ghivece fiindcă este considerat şi un protector faţă de energiile malefice. În case, ramurile de busuioc sunt puse la loc de cinste: deasupra icoanelor, la praguri, la farfuriile ornamentale puse pe pereţi, împreună cu ştergarele artizanale. Unele persoane obişnuiesc să poarte busuioc în geantă, în buzunar sau într-o puşculiţă ce atârnă pe piept, în zona chakrei inimii.
 
Busuiocul are un miros special, uleiul esenţial de busuioc folosit în aromaterapie ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute şi la instalarea energiilor benefice. Busuiocul este considerat un simbol al iubirii statornice, planta cu puteri magice, nu întâmplător face parte din ritualurile creştine la diferite evenimente din viaţa omului. Busuiocul îl însoţeşte pe om de la naştere ...

citeşte tot...


postat de EnergiaConstiintei.ro Luni, 31 Iulie, 2017 la 12:36 în categoria Documentar Tradus

innovaeditor/assets/VACCINAREA PROFITUL si jocurile de culise cu Doctor Cristian Mircea Puscasu.png

Dr. Cristian Mircea Puşcaşu spune: "Eu cred în libertate şi cred că oamenii ar trebui să fie liberi şi cred că în felul acesta nu poţi să determini printr-o lege, un comportament medical. Medicul din mine are principii deontologice şi etice ale profesiunii medicale, toţi medicii au şi toţi sunt de acord cu asta. Nu există medic în Romania care să spună că poate exista un act medical forţat. Consimţământul liber şi informat este prima condiţie pentru intrarea în sfera sănătăţii unui om. Părintele are datoria să se informeze din surse medicale, serioase, documentate..."

 

 

 

Mai multe detalii, în filmuleţele de mai jos:  


 

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Suceava a solicitat marți, 25 iulie 2017, Colegiului Medicilor Dentiști Suceava și Colegiul Medicilor Dentiști din România ridicarea dreptului de liberă practică a medicului Cristian Mircea Pușcașu, din cauza pozițiilor sale exprimate în mod public ...

citeşte tot...


postat de EnergiaConstiintei.ro Miercuri, 26 Iulie, 2017 la 11:11 în categoria General

innovaeditor/assets/Hrana noastra cea de toate zilele.png
Lumea ştiinţifică demontează vechi mituri legate de alimentaţie! Un prim pas real către dobândirea sănătăţii şi vieţii îndelungate.

Într-o lume în care ne este din ce în ce mai greu să deosebim adevărul de minciună, din motive lesne de înţeles, precum este, spre exemplu, în ceea ce priveşte domeniul alimentar, publicitatea convingătoare şi persistenţa, în privinţa diverselor produse, nu ne mai mirăm deloc atunci când aflăm că studiile oamenilor de ştiinţă nu se îndreaptă doar către aspecte ale existenţei necunoscute încă, ci şi către acele aspecte ale aceleiaşi existenţe, despre care credeam că ştim totul.

Alimentele organice
A ne hrăni, ne pare tuturora, în mod evident, poate unul dintre aspectele vieţii noastre despre care credem că ştim tot ceea ce ne poate aduce mulţumire şi saţietate, doar pentru că „ştim" ce alegeri să facem în acest sens, în acord cu gustul, cu pofta ce o avem.
 
Şi pentru că unul dintre aspectele cele ...

citeşte tot...


postat de EnergiaConstiintei.ro Vineri, 21 Iulie, 2017 la 13:39 în categoria Misterele Lumii

innovaeditor/assets/Oameni Paranormali.png
Suntem înconjuraţi de normal, de ceea ce are sens pentru noi, înţelesuri descifrabile chiar dacă uneori abia după un timp, deopotrivă însă, suntem înconjuraţi de paranormal, cel puţin în proporţie egală cu ceea ce ne este familiar, descifrabil şi numim normal, de aici luând naştere, din păcate, o împărţire a gândirii şi a raportării noastre la realitate într-un mod arbitrar şi prea puţin realist.

Pentru că, dacă am privi altfel paranormalul, prin raportare la un normal cu mai largi accepţiuni, dacă perspectiva umanităţii asupra aspectelor insuficient explorate ale vieţii, ar fi una de o cuprindere, cu mintea raţională, mai vastă, cu certitudine am putea îndrepta aspecte din vieţile noastre în timp real şi în cel mai util mod cu putinţă, astfel încât...

Reîncarnarea nu mai este o teorie!
Atunci când torţele vieţii ne-ar livra continuu, aşa cum o face dintotdeauna, mesaje vizuale, auditive, sau de alt tip, care luate în seamă ar avea ...

citeşte tot...


postat de EnergiaConstiintei.ro Vineri, 21 Iulie, 2017 la 12:54 în categoria Terapii

innovaeditor/assets/beneficiile+telinei.png
Adevărată comoară pentru sănătate, ţelina a fost menţionată de Homer drept o iarbă sacră cu excepţionale calităţi terapeutice, apoi folosită de romani pentru a-şi mări fertilitatea dar şi pentru a fi feriţi de alte boli. Considerată primul remediu în caz de convalescenţă şi tuberculoză pulmonară, ţelina uimeşte în fiecare zi prin virtuţiile sale ieşite din comun.

Excelent diuretic
Datorită sărurilor de potasiu şi magneziu conţinute, rădăcina de ţelină este considerată unul dintre cele mai bune diuretice, fiind eficientă pentru eliminarea calculilor renali, mai ales a celor de mici dimensiuni dar şi pentru prevenirea apariţiei altora. Se administrează zilnic 100 ml suc de rădăcină şi frunze, în cure de două săptămâni. În cazul calculilor biliari, dar şi pentru prevenirea litiazei biliare, se recomandă consumul ţelinei sub formă de salată, în combinaţie cu puţin ulei de măsline şi lămâie din belşug.
 
De asemenea, ţelina crudă nu trebuie să lipsească din meniul persoanelor care suferă ...

citeşte tot...


postat de EnergiaConstiintei.ro Luni, 10 Iulie, 2017 la 14:26 în categoria Terapii

innovaeditor/assets/Beneficiile Usturoiului.png
Considerată cea mai studiată plantă din toate timpurile, usturoiul a reuşit să-l uimească pe însuşi Pasteur, părintele microbiologiei, care l-a recomandat ca antiinfecţios în timpul Primului Război Mondial. Cine este „micuţul" cu adevărat, aflaţi în rândurile de mai jos.

Protector al sistemului nervos
Când vine vorba de răceli sau gripe, usturoiul, graţie substanţelor conţinute care distrug sau încetinesc ritmul de înmulţire a viruşilor gripali, inamicul numărul unu al bolii. De aceea, în perioada rece se recomandă consumul zilnic a trei-patru căţei de usturoi. Tot planta scade foarte mult şi riscul de infarct, normalizând tensiunea arterială şi desfundând vasele de sânge îngroşate de depunerile de colesterol, fiind totodată şi un excelent protector al sistemului nervos.
 
Se administrează sub formă de mujdei de usturoi preparat cu ulei şi lămâie, în cure, de patru ori pe an. Unul dintre cele mai importante haruri ale usturoiului este acela că are efecte uimitoare asupra trombozei, reducând semnificativ ...

citeşte tot...


postat de EnergiaConstiintei.ro Joi, 6 Iulie, 2017 la 09:54 în categoria Terapii

innovaeditor/assets/Beneficiile Meditatiei.png
Ştirile legate de stres sunt tot mai negre. Oamenii de ştiinţă din toată lumea au ajuns la concluzia că este duşmanul numărul unu al sănătăţii, cauza celor mai grave boli. Poarta lui de intrare în organism este psihicul, pe care îl spulberă. Şi cum orice boală are un început sufletesc, ştiinţa medicală insistă tot mai mult pe lupta cu stresul şi cu aliaţii lui: oboseala, depresia, dezamăgirea, izo­larea.
 
Şi primul remediu recomandat de aceiaşi specialişti este refugiul în sine, în minte, în capacitatea ei de a ne stimula fantezia, pentru a accede într-un spaţiu de bucurie şi linişte. Aţi înţeles, este vorba de MEDITAŢIE, un termen demonetizat prin uzanţă, dar prea puţin înţeles. Pen­tru a-i pătrunde misterul, împărtăşesc cunoştinţele unui spe­cialist: dr. Ovidiu Barbu, psihoterapeut în Baden-Baden, Germania.

• Înainte de toate, ce este me­ditaţia? Există o definiţie?
Meditaţia este un mijloc de luptă cu stresul vieţii cotidiene, dar şi o formă de ...

citeşte tot...
[1] 2 3 4 5 6 7 ... 22 [mai departe]1-9 din 192
Alte Articole