Tel: 0766 245 554
Email: office@energiaconstiintei.ro


TOPICURI




postat de EnergiaConstiintei.ro Luni, 22 Mai, 2017 la 17:02 în categoria Misterele Lumii

innovaeditor/assets/Oamenii preistorici.png
Oamenii preistorici comunicau prin telepatie
Trăiau în peşteri, se îmbrăcau cu piei de animale, consumau rădăcini şi peste toate acestea nu ştiau să vorbească. A fost cu adevărat acesta prototipul omului preistoric? Cercetările arheologice ne lasă fără cuvinte...

Cum comunicau oamenii preistorici?
Cu siguranţă că una dintre întrebările care au stat mereu pe buzele tuturor a fost cum comunicau oamenii preistorici. Asta pentru că oamenii de ştiintă nu au reuşit să descopere cu exactitate momentul când strămoşii noştri au început să vorbească. Tocmai de aceea în privinţa limbajului au fost conturate de-a lungul vremii multe teorii.
 
Una dintre acestea vorbeşte de faptul că aceştia îşi comunicau gândurile şi sentimentele folosind sunete şi simboluri. Ocrul şi manganul erau două culori cu care marcau diverse obiecte sau propria lor piele pentru a putea fi identificaţi. Unii cercetărori sunt de părere chiar că pietrele cioplite nu ar fi fost instrumente primitive, ci chiar cuvinte, oamenii peşterilor ...

mai departe...





postat de EnergiaConstiintei.ro Vineri, 19 Mai, 2017 la 14:37 în categoria General

innovaeditor/assets/Medicina naturista franceza.png
Traversând timpul din generaţie în generaţie, leacurile populare din Franţa se bucură şi astăzi de mare trecere în rândurile persoanelor care s-au orientat spre vindecarea cu plante. Mai vechi uneori decât istoria, leacurile naturale franţuzeşti fac uneori adevărate minuni.

Ceapa coaptă vindecă hemoroizii
În ultima perioadă, atât hemoroizii interni cât şi cei externi afectează un procent de 90% din populaţie. Vestea bună este că această neplăcută boală cedează foarte bine în faţa remediilor naturiste. Un vechi şi foarte eficient remediu, păstrat de francezi, este ceapa coaptă. Se coace o ceapă necurăţată în cuptor şi se aplică frunzele, după ce s-au răcit, pe locul afectat. Un alt remediu util, sunt cataplasele cu argilă rece aplicate timp de 2 ore, în alternanţă cu frunze de varză crudă foarte bine zdrobite.
 
Şi decoctul de afine le vine de hac hemoroizilor. Un pumn de fructe se fierb într-un litru de apă până ce lichidul se reduce ...

mai departe...





postat de EnergiaConstiintei.ro Vineri, 12 Mai, 2017 la 23:19 în categoria Documentar Tradus

innovaeditor/assets/Cei patru calareti ai APOCALIPSEI.png
Întreaga cunoaştere a arătat că omenirea este dispusă, mai degrabă, să sufere, atunci când necazurile sunt suportabile, decât să se redreseze, abolind tiparele cu care s-a obişnuit. ~ Declaraţia Americană de Independenţă ~
Oamenii trec cu vederea, adesea şi chiar nu înţeleg ce anume li s-a făcut. Ne situăm aproape de o schimbare epocală, în momentul în care Occidentul poate ajunge să se complacă într-o abundenţă destul de substanţială sau poate juca un rol decisiv, în viitor. Ce au făcut băncile, a fost ceva condamnabil. Marea indignare s-a datorat lăcomiei bancherilor. Când le dai bani, se presupune că asta-i va ajuta să-i împrumute altora, dar ei au decis să foloseasca acei bani pentru a-şi acorda prime. Şi pentru ce, pentru pierderi record?! Suntem guvernaţi de corporaţii în prezent !!!

 
Mai multe detalii, în documentarul de mai jos: 
 



mai departe...





postat de EnergiaConstiintei.ro Marti, 9 Mai, 2017 la 16:12 în categoria Documentar Tradus

innovaeditor/assets/PAPAJI - Ramai tacut.png
PAPAJI - Nu am învăţături, ci doar cuvântări. Învăţătorul nu are învăţături, nici o metodologie şi nici o cale. Pentru a te cunoaşte pe tine însuţi, nu ai nevoie de vreo învăţătură. Cine eşti tu cu adevărat, întotdeauna tu eşti chiar Acela. Nimeni nu te va învăţa asta. Tu trebuie să realizezi cine eşti de fapt, aici şi acum, în acest moment. Nu ai nevoie de nicio direcţie. Nu căuta în vreo direcţie. A căuta în orice direcţie, este doar o tergiversare către orice direcţie, către orice obiect şi astfel te rătăceşti. Deci, dacă nu cauţi în vreo direcţie, dacă nu ai conceptul de direcţie în mintea ta, atunci vei afla ceea ce eşti cu adevărat şi vei şti că eşti tu însuţi, SINELE TĂU, ceea ce ai fost mereu şi vei fi mereu!!!...
 
 Mai multe detalii, în documentarul de mai jos:


 
...
mai departe...





postat de EnergiaConstiintei.ro Marti, 9 Mai, 2017 la 13:32 în categoria Misterele LumiiSpiritualitate

innovaeditor/assets/Solomonarii .png
Vrăjitorii din mitologia românească
Conform dicţionarului limbii române, solomonarul este un „magician", care după credinţele populare, are puterea de a provoca sau stăpâni anumite fenomene naturale (ploaie, grindină, etc.): prin generalizare, "vrăjitor".

Totuşi, această definiţie nu acoperă toată paleta semantică a termenului, solomonarul fiind un actant mult mai complex.

Solomonarii stăpâneau natura
Deţinând noţiuni de astronomie, solomonarii ştiau să facă şi calendare, puteau prevesti vremea, citeau în stele şi stăpâneau furtunile, ploile şi grindina. Termenul de „solomonar" poate defini un vrăjitor din mitologia tradiţională românească, un magician, un înţelept, un astronom sau un astrolog.
 
Conform basmelor ţărăneşti, ei călătoreau pe balauri şi aduceau grindina. Învăţătura lor era numită „solomonie" şi se referea în principal, la un tip de magie meteorologică. În timp, termenul a evoluat ajungându-se la constituirea unei palete semantice mult mai bogate. În sine, termenul de „solomonar", vine de la binecunoscutul rege biblic Solomon, care putea controla demonii, adăugându-se sufixul de agent ...

mai departe...





postat de EnergiaConstiintei.ro Miercuri, 3 Mai, 2017 la 17:28 în categoria Misterele Lumii

innovaeditor/assets/Intalniri misterioase.png
În anul 1973, ca urmare a mai mult de 25 de ani de existenţă neîntreruptă a mii de mărturii privitoare la apariţii misterioase şi absolut inexplicabile pe cerul SUA şi nu numai, America lansează misiunea cosmică Skylab 3 a cărei sarcină neoficială era aceea de a cerceta şi de a pune în evidenţă viaţa extraterestră.

Experienţele astronauţilor
Printre multele experienţe inedite trăite de către cei trei astronauţi aflaţi la bordul navei, s-a petrecut şi aceea care a lăsat în urma sa o serie de fotografii făcute de către astronauţi, fotografii care au fost ţinute, mult timp, în secret. Peste ani, cei care au putut vedea aceste fotografii au putut remarca în acestea un obiect uriaş, misterios şi deloc lesne de descris, strălucitor, pe care cei trei l-au numit satelitul roşu.
 
Obiectul, mai strălucitor decât planeta Jupiter, a staţionat în spaţiu preţ de câteva ore, ca şi când inteligenţa care guverna obiectul a ...

mai departe...





postat de EnergiaConstiintei.ro Sâmbătă, 29 Aprilie, 2017 la 15:10 în categoria General

innovaeditor/assets/superstitii romanesti.png
Credinţele de tot felul au însoţit românul din cele mai vechi timpuri şi nici în prezent acestea nu au fost uitate, ba mai mult, supravieţuiesc, demonstrând că sunt parte a specificului naţional.

Luna nouă, aducătoare de bogăţie
Foarte multe credinţe ale românilor sunt legate însă de aştri, iar acestea au dat naştere la multe obiceiuri păstrate până în zilele noastre. Să luăm de exemplu ziua de Paşte, când potrivit tradiţiei populare, cerurile se deschid, iar morţii se spune că vin să mănânce alături de familiile lor.
 
Şi în ziua Sfântului Gheorghe se petrece acelaşi fenomen al cerurilor deschise, dând putere tuturor pomilor ca să înflorească şi mai ales nucului, agudului şi salciei. Cea mai minunată deschidere a cerurilor, însă, se întâmplă în noaptea Sfântului Vasile când comorile ard iar animalele vorbesc. Tot de ziua Sfântului Vasile se spune că apare o lumină foarte puternică iar din mijlocul acesteia însuşi Dumnezeu, care stă ...

mai departe...





postat de EnergiaConstiintei.ro Vineri, 28 Aprilie, 2017 la 09:42 în categoria General

innovaeditor/assets/Tuneluri secrete in Bucuresti.png
Obsedat de putere şi siguranţă, Nicolae Ceauşescu a folosit militarii pentru a construi un plus de tuneluri şi adăposturi antiatomice.

Catacombele de sub Piaţa Revoluţiei
În Piaţa Revoluţiei există o reţea de catacombe prin care se poate circula cu barca. Culoarele sunt betonate şi prin ele curge un râu cu un debit de 1,5 m3 pe secundă. Există un labirint subteran vechi al oraşului ce pare neînsemnat pe lângă cel construit din ordinul lui Nicolae Ceauşescu. Datele au parvenit de la militarii care au intrat în fostul Comitet Central, apoi Senatul României, aceşti militari aparţineau unităţilor speciale de luptă antiteroristă.
 
Ei au intrat în catacombe pe 25 decembrie 1989, împreună cu un grup de militari genişti şi pirotehnişti. Cercetările ulterioare au dus la concluzia că ramificaţiile subterane au corespondenţă cu circa 80 de obiective, cum ar fi clădirea A.S.E, Casa Enescu, Opera Română etc, lucru foarte interesant, deoarece nimeni nu neagă existenţa acestor ...

mai departe...





postat de EnergiaConstiintei.ro Luni, 24 Aprilie, 2017 la 17:00 în categoria General

innovaeditor/assets/Citirea fetei.jpg
După vizionarea recentă a unui film coreean intitulat „Cititorul de feţe", am aflat că citirea feţei este una dintre cele mai vechi profesii care îşi are originile în China.

Încă din zorii civilizaţiei, chinezii au fost printre primii care au căutat constant sfaturi şi îndrumări de la cititorii feţei şi de la alte genuri de prezicători care să-i ajute în luarea deciziilor importante în viaţă. Acest lucru se întâmpla cel mai adesea printre cei aflaţi la putere, în general împăraţii.
 
Se credea că fiecare dintre noi s-a născut cu un destin controlat de agenţi supranaturali şi că este scris în diverse limbaje, toate misterioase, care au nevoie de un expert în decodificarea lor, ca să putem să ne folosim practic de el. Citirea feţei, astrologia, numerologia şi chiromanţia sunt cele patru limbaje principale cu care poate fi descifrat destinul unei persoane.

Un criteriu de selecţie
Motivul pentru care oamenii au fost mereu obsedaţi ...

mai departe...



[1] 2 3 4 5 6 7 ... 19 [pagina următoare]1-9 din 168