Tel: 0766 245 554
Email: office@energiaconstiintei.ro


TOPICURI
postat de admin Miercuri, 18 Ianuarie, 2017 la 21:12 în categoria Misterele LumiiSpiritualitate

innovaeditor/assets/Solomonar.png
Băiatul cu aripi
Se spune că în urmă cu o sută de ani, în Valea Mare, un sat din apropiere de Lugoj, s-ar fi născut un copil cu aripi la subsuori. Speriat, tatăl său i le tot tăia, dar ele creşteau la loc, până într-o zi, când n-au mai putut fi ascunse sub haine şi tatăl şi-a alungat copilul în lume, ca să nu-l facă de ocară în sat. Multă vreme, copilul a fost uitat. Dar într-o zi de vară târzie, cu puţin înainte ca oamenii să-şi ducă roadele câmpului în hambar, peste sat s-a dezlănţuit, din senin, o urgie năpraznică, o furtună de gheaţă ce părea că vrea să mute pământul din loc.
 
Prinşi la muncile câmpului, oamenii credeau că le venise sfârşitul, când, de-odată, în mijlocul cerului se făcu o gaură de lumină, cât să încapă în ea un om călare pe un balaur. Era copilul cu aripi. Se ...

mai departe...

postat de admin Luni, 16 Ianuarie, 2017 la 18:39 în categoria Misterele LumiiMetafizică

innovaeditor/assets/Proiectie astrala.png
Experienţa în afara trupului (OBE) denumită şi bilocaţie sau proiecţie astrală este un fenomen paranormal.

Este un fenomen care se sustrage unui control ştiinţific şi pentru a-l studia trebuie să ne bazăm, cu precădere, pe mărturii subiective. Trupul nostru imaterial, sediu al conştiinţei, este capabil să existe independent de trupul material şi se poate presupune că el va fi capabil să facă acelaşi lucru şi după moarte. Fenomenul acesta însă nu se întâmplă doar misticilor ci şi persoanelor obişnuite. Cauza nu o cunoaştem.

Ce se întâmplă, de fapt?
Subiectul are impresia că ar avea alt corp care se comportă mai mult sau mai puţin întocmai ca şi corpul fizic. În general acest corp este asemănător organismului fizic, ca formă şi dimensiune şi poate fi definit ca un dublu al său. Experienţele acestea sunt însoţite de un sentiment de bucurie, de eliberare, de lipsă de greutate. Toate simţurile par mai ascuţite, vederea are o ...

mai departe...

postat de admin Sâmbătă, 14 Ianuarie, 2017 la 18:20 în categoria TerapiiCristale

innovaeditor/assets/Hematit.png
Denumirea de hematit vine de la cuvântul grecesc „haima" care înseamnă sânge, referindu-se la praful de hematit care are culoarea roşie, ca sângele, precum şi la culoarea roşie a apei în care sunt şlefuite hematitele. De altfel, efectele benefice în circulaţia sanguină au fost remarcate de mulţi terapeuţi.

Hematitul este un mineral apărut în urma activităţilor vulcanice, conţine mult fier şi poate fi întâlnit sub forma unor cristale prismatice de diferite dimensiuni şi forme. Este oxid de fier Fe203, metal opac care uneori poate avea unele inserţii, are duritatea 6-6,5 (din 10). Este un sistem de cristal trigonal, are culoarea cenuşiu-metalizat până la negru, iar pulberea lui are culoarea roşie.
 
Amulete de hematit au fost găsite aproape în toate mormintele faraonilor, probabil pentru a avea protecţie în viaţa de apoi. În Antichitate, egiptenii le foloseau în scopul de a opri sângerările şi de a stimula formarea globulelor roşii. Această piatră a ...

mai departe...

postat de admin Joi, 5 Ianuarie, 2017 la 16:45 în categoria Misterele Lumii

innovaeditor/assets/reactor nuclear.png
Reactor nuclear de două miliarde de ani
Într-o pădure la 30 de kilometri sud-vest de oraşul Chicago, pe un teren de 45x45 metri, se află îngropate rămăşiţele lui CP-1, Chicago Pile-1, primul reactor nuclear din lume, construit de Enrico Fermi şi Leo Szilard în noiembrie 1942.

Acesta era un munte de cărămizi, lemn, 360 tone metrice de grafit, alimentat cu 5,4 tone de uraniu metalic, cu 1,5 tone oxid de uraniu, fără scut împotriva radiaţiilor şi fară sistem de răcire. Mai târziu au fost construite CP-2 şi CP-3, care au funcţionat până în 1954 şi care acum, sfârtecate cu trotil, îşi dorm somnul de veci la şapte metri sub pământ în Red Gate Woods.
 
Aceasta a fost prima victorie a omului în stăpânirea temutei energii a atomului, unul dintre cele mai tainice secrete ale Naturii. Povestea sună frumos, numai că Natura folosea un astfel de reactor de peste 2 miliarde de ani ...

mai departe...

postat de admin Sâmbătă, 17 Decembrie, 2016 la 15:18 în categoria General

innovaeditor/assets/Flavonoide.png
Flavonoidele, sistemul imunitar al plantelor
Flavonoidele reprezintă produsele generate de plante pentru protecţia lor, a celulelor împotriva razelor nocive UV şi a altor agenţi patogeni. Plantele se hrănesc cu energie de la soare, din sol, din apă, se hrănesc cu elementele fundamentale ale Universului: Pământ, Apă, Foc, Lumină şi produc oxigenul necesar existenţei noastre.

Flavonoidele au efecte terapeutice
Flavonoidele constituie o parte din pigmenţii coloraţi ai fructelor şi florilor, în funcţie de pH din ţesuturi şi energia solară acumulată, de la roşu la violet (ROGVAIV). Ele dirijează reacţia enzimelor, filtrează razele UV nocive şi protejează plantele împotriva paraziţilor. Au efecte terapeutice pentru organismul uman cum ar fi: efect antioxidant, efect antiinflamator, efect antialergic, antiasmatic, efect bactericid şi antiviral.
 
Produc efecte benefice asupra organismului uman încetinind procesele de îmbătrânire, previn apariţia arteriosclerozei, scad tesiunea arterială, au efect anticancerigen, precum şi efect benefic în diabetul zaharat. La toate aceste efecte benefice se mai pot adăuga: ...

mai departe...

postat de admin Vineri, 16 Decembrie, 2016 la 16:52 în categoria General

innovaeditor/assets/Manastirea Voronet.png
Capela Sixtină a Orientului

Mănăstirea Voroneţ se numără printre vestitele ctitorii ale Sfântului Voievod Ştefan cel Mare, având hramul Sfântul Mare Mucenic Gheorghe. Biserica acestei mănăstiri, cu pictură deosebită, este înscrisă pe lista UNESCO a patrimoniului cultural mondial. Mănăstirea Voroneţ este un aşezământ ortodox foarte cunoscut, se află în satul Voroneţ (acum fiind un cartier al oraşului Gura Humorului), jud. Suceava şi face parte din Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor.
 
A fost înălţată în 1488, iar în 1547 a fost adăugat pridvorul şi s-a făcut pictura exterioară. Potrivit istoricului, la Voroneţ era un schit mic de lemn unde trăia Daniil Sihastru, cel care l-a povăţuit de nenumărate ori pe Voievodul Ştefan cel Mare în momentele de grea încercare, fiindu-i de mare ajutor. Pe locul acelui schit, Ştefan cel Mare a ridicat biserica actuală, aici se află o lespede cu inscripţia: „Acest mormânt este al părintelui nostru David, ca schimnic Daniil."
 
Mănăstirea Voroneţ este ...

mai departe...

postat de admin Joi, 15 Decembrie, 2016 la 13:54 în categoria Terapii

innovaeditor/assets/Leacuri babesti.png
Odată cu apariţia anotimpului rece, mesele devin din ce în ce mai îmbelşugate iar uneori festinurile dau organismul peste cap. Disconfortul şi starea de rău se pot elimina rapid cu ajutorul plantelor.
 
E adevărat că anghinarea nu are un gust prea plăcut, dar are efecte absolut remarcabile asupra activităţii vezicii urinare. Ceaiul de anghinare, o minune pentru digestia lentă se prepară astfel: două linguriţe cu plantă se lasă la infuzat în 250 ml apă fierbinte timp de 20 de minute. Se consumă trei căni pe zi, cu o oră înaintea meselor principale.

Ghimbirul elimină gazele intestinale
Renumit pentru efectele sale binefăcătoare asupra digestiei, ghimbirul, care pe lângă faptul că elimină gazele intestinale, reduce senzaţia de greaţă. Infuzia de ghimbir se prepară din câteva feliuţe de plantă la o cană cu apă fierbinte. Se administrează cantitatea obţinută împărţită în trei reprize. Pentru un efect maxim, se foloseşte ghimbirul proaspăt.

Sunătoarea protejează mucoasa gastrică
Pentru reducerea spasmelor ...

mai departe...

postat de admin Luni, 12 Decembrie, 2016 la 13:45 în categoria Documentar Tradus

innovaeditor/assets/Misterele Padurii Hoia Baciu.png
In inima Ardealului, într-o zonă cu aparenţă atemporala, se găseşte, probabil, cel mai misterios loc din Romania. Multă cerneală a curs pe marginea subiectului pădurii Hoia-Baciu, la fel cum mulţi paşi ai curioşilor au străbătut această poartă între lumi, în speranţa surprinderii unei fărâme de paranormal.
 
Unii dintre ei au avut într-adevăr parte de experienţe inexplicabile care provoacă fiori reci chiar şi celor curajoşi. Cercetătorii nu au încotro şi ridică neputincioşi din umeri, lăsând loc liber celor mai diverse speculaţii care înflăcărează imaginaţia amatorilor de fenomene paranormale.
 
 


mai departe...

postat de admin Duminică, 11 Decembrie, 2016 la 16:24 în categoria Documentar Tradus

innovaeditor/assets/Guvernul Fantoma.png
John Wilson se trezeşte dimineaţa, se pregăteşte şi pleacă la serviciu. Nu are nici o bănuială că este urmărit. Este el oare o ameninţare naţională? O fi el oare terorist sau criminal? Nu, el este un cetăţean american obişnuit.
 
La fel ca tuturor celorlalţi oameni obişnuiţi, drepturile şi libertăţile, au fost sistematic distruse, şi toate acestea în numele securităţii şi liniştii publice. Este oare vorba despre pace şi unitate între popoare sau este vorba despre dominarea globală şi controlul absolut asupra omenirii?!
 

 mai departe...[1] 2 3 4 5 6 7 ... 14 [pagina următoare]1-9 din 124