Tel: 0766 245 554
Email: office@energiaconstiintei.ro


TOPICURI
postat de EnergiaConstiintei.ro Luni, 24 Aprilie, 2017 la 17:00 în categoria General

innovaeditor/assets/Citirea fetei.jpg
După vizionarea recentă a unui film coreean intitulat „Cititorul de feţe", am aflat că citirea feţei este una dintre cele mai vechi profesii care îşi are originile în China.

Încă din zorii civilizaţiei, chinezii au fost printre primii care au căutat constant sfaturi şi îndrumări de la cititorii feţei şi de la alte genuri de prezicători care să-i ajute în luarea deciziilor importante în viaţă. Acest lucru se întâmpla cel mai adesea printre cei aflaţi la putere, în general împăraţii.
 
Se credea că fiecare dintre noi s-a născut cu un destin controlat de agenţi supranaturali şi că este scris în diverse limbaje, toate misterioase, care au nevoie de un expert în decodificarea lor, ca să putem să ne folosim practic de el. Citirea feţei, astrologia, numerologia şi chiromanţia sunt cele patru limbaje principale cu care poate fi descifrat destinul unei persoane.

Un criteriu de selecţie
Motivul pentru care oamenii au fost mereu obsedaţi ...

mai departe...

postat de EnergiaConstiintei.ro Luni, 24 Aprilie, 2017 la 15:02 în categoria Documentar Tradus

innovaeditor/assets/Cultura in declin.png
Nu-ţi place războiul? Dă vina pe preşedinte, pe congres sau pe lobiştii politici. Nu-ţi place nepăsarea ecologică? Dă vina pe corporaţia coruptă sau pe corpurile legislative neperformante. Nu-ţi place că eşti sărac şi limitat social? Să dăm vina pe constrângerile guvernamentale şi interferenţa lui în această utopică piaţă liberă despre care toată lumea vorbeşte. Dar adevărul problemei este că singurul lucru pe care putem să dăm vina este cauza dinamică a sistemului de expresie însuşi de la nivelul cultural. Cu alte cuvinte, nimeni nu creează sau face nimic în izolare. Acest lucru este o imposibilitate. Suntem un sistem integrat atât fizic cât şi psihologic, un continuum...
 
 Teaser:

 


mai departe...

postat de EnergiaConstiintei.ro Vineri, 21 Aprilie, 2017 la 15:27 în categoria Terapii

innovaeditor/assets/Leacuri babesti.png
Bogate în proteine, fier dar şi vitaminele A şi B12, ouăle nu trebuie să lipsească din alimentaţia zilnică. Totodată, acestea sunt adevărate elixiruri de sănătate, având un rol important în prevenirea bolilor cardiovasculare, întărirea sistemului imunitar si a funcţiilor cerebrale. Si beneficiile acestora nu se opresc aici...

Vindecă răceala şi gripa
Aveţi organismul slăbit şi răceala sau gripa vă dau târcoale sau chiar se încăpăţânează să nu mai plece? Ouăle sunt ajutorul cel mai preţios. Două ouă crude se amestecă cu 100g untură de porc şi două căpăţâni de usturoi până devin o pastă. Cu acest preparat se ung picioarele seara înainte de culcare. După aplicare, se pun şosete de lână. Tratamentul durează 3 zile.
 
În cazul ulcerului gastric, se recomandă consumul unui ou crud, înainte de micul dejun, timp de 30 de zile. Tot oul este salvatorul celor care suferă de furuncule sau abcese. Două gălbenuşuri de ou crud se amestecă ...

mai departe...

postat de EnergiaConstiintei.ro Sâmbătă, 8 Aprilie, 2017 la 20:18 în categoria General

innovaeditor/assets/Ionii Negativi sau Anionii.png
V-aţi întrebat vreodată care este motivul pentru care este recomandabil să ne aflăm cât mai des afară, în aer curat? Ori de ce simpla deschidere a ferestrei nu este suficientă? Deoarece, în atmosferă, şi mai ales la munte, sunt prezente aşa-numitele "VITAMINE ALE AERULUI”, care lispesc din locuinţele noastre. Aceste "vitamine” nu sunt altceva decât aeroioni negativi, lipsiţi de gust şi miros, cu efecte binefăcătoare asupra organismului.

Această adevărată "uzină de vitamine”, pe lângă împrospătarea aerului din casele noastre, are un rol important în profilaxia şi tratamentul unor afecţiuni şi boli. Ionii sunt particule încărcate electric, rezultaţi ca urmare a acţiunii unei cantităţi suficiente de energie asupra unor molecule ca CO2, O2, H2O, astfel încât acestea pierd sau câştigă un electron. Electronul liber, se cuplează cu o moleculă alăturată care se transformă în ion negativ.
 
Molecula originală din care a plecat ...

mai departe...

postat de EnergiaConstiintei.ro Joi, 6 Aprilie, 2017 la 19:08 în categoria General

innovaeditor/assets/radicali-liberi-antioxinatii.png
Sunt molecule sau părţi de molecule care conţin electron fără pereche cu sarcina plus pe învelişul exterior al electronului.

Ce sunt radicalii liberi
Electronii sunt predispuşi la împerechere, iar moleculele cu electron unic cu sarcina + (cationi - ioni pozitivi), caută alte molecule cu mare intensitate de la care pot primi electroni cu sarcină minus (anioni - ioni negativi), pentru echilibrare. În acest moment se produce un furt de energie iar vampirul energetic, este radicalul liber (cationul). Radicalii liberi prezintă un grad crescut de reactivitate, reacţionează rapid şi uşor cu alţi compuşi.
 
Sunt prezenţi şi în organismul uman în condiţii fiziologice normale, având un rol foarte clar definit în organism. Se pot forma radicali liberi şi în mediu extern, prin preluarea de energie din oxigenul molecular, din alte molecule în urma radiaţiilor ultraviolete sau radioactive, la căldură şi în urma diverselor substanţe chimice, unele medicamente, substanţe chimice agricole, anestezice, solvenţi industriali, chiar şi ...

mai departe...

postat de EnergiaConstiintei.ro Marti, 4 Aprilie, 2017 la 14:14 în categoria Dezvoltare personala

innovaeditor/assets/Fericirea si Anxietatea.png
„Cum pot fi depăşite depresia şi anxietatea?" este o întrebare care ne apare mereu în minte dar când a fost pusă pe Quora, o reţea socială unde utilizatorii fac schimb de informaţii şi unde, la întrebările ce prezintă interes răspund profesionişti în domeniul respectiv, răspunsul a fost formulat de Melli O'Brien, trainer de dezvoltarea a minţii şi conştiinţei, care a sfătuit oamenii să se gândească la un moment în care s-au simţit extrem de nefericiţi, când au atribuit cauza acestui sentiment unei anumite situaţii specifice, sau unei probleme greu de rezolvat cu care s-au confruntat, sau probabil din cauza unor dorinţe sau nevoi.

Fericirea pe înţelesul tuturor
În cele mai multe cazuri, mental, fiecare dintre noi ataşăm vina pentru nefericirea noastră, de anumiţi factori externi. De multe ori credem că anumite probleme sau circumstanţe neplăcute din viaţa noastră, sunt cele care ne fac nefericiţi şi că, dacă situaţia noastră materială, spre exemplu, va ...

mai departe...

postat de EnergiaConstiintei.ro Vineri, 31 Martie, 2017 la 11:35 în categoria Documentar Tradus

innovaeditor/assets/Blestemul lui Tutankhamon (Documentar Tradus).png
Pe malurile Nilului, un băiat zace mort, iar un bărbat e pe moarte. Două morţi separate de 30 de secole, având însă o legătură de rău augur. Băiatul, un faraon egiptean, îngropat alături de o avere nepreţuită. Bărbatul, un nobil englez, înnebunit să o găsească. Cercetările lui au declanşat cea mai mare vânătoare de comori şi o serie de decese. Unu câte unu, cei care au deranjat somnul faraonului, au pierit. Iar numărul lor e în creştere. Ştiinţa a depistat un ucigaş evaziv, vechi de peste trei milenii.
 
 
Mai multe detalii, în documentarul de mai jos:
 
mai departe...

postat de EnergiaConstiintei.ro Miercuri, 29 Martie, 2017 la 17:28 în categoria Terapii

innovaeditor/assets/Insomnia.png
Sănătate din plante
• Somnul este prima victimă a stresului. Iar lipsa lui prăbuşeşte sistemul imunitar. Nu degeaba insomnia e considerată o "boală" de care trebuie să ne apărăm. În paginile revistelor întâlnim adesea diverse sfaturi pentru insomniaci. Şi, chiar dacă ni se par banale, ar trebui să ţinem seama de ele, fiindcă de multe ori vom constata că ne folosesc, atunci când avem probleme cu somnul.
 
De pildă, ni se tot spune că, în camera în care dormim, avem nevoie de linişte şi întuneric. De ce? Cu cât dormitorul este mai întunecat noaptea, cu atât creşte secreţia noastră de melatonină. Acest hormon (produs de glan­da pineală, situată între cele două emisfere cerebrale) reglează alternanţa perioadelor de veghe şi somn, astfel încât numeroase persoane au izbutit să-şi amelioreze calita­tea odihnei nocturne luând suplimente cu melatonină.
 
La fel de util este şi îndemnul de a ne culca şi trezi mereu la aceleaşi ...

mai departe...

postat de EnergiaConstiintei.ro Miercuri, 15 Martie, 2017 la 14:17 în categoria Misterele LumiiSpiritualitate

innovaeditor/assets/Casteluri bantuite.png
Spiritele stăpânesc castelele din România
Cine a spus că Anglia este tărâmul castelelor bântuite cu siguranţă nu a pus piciorul în cele din România, unde spiritele se plimbă în voie, iar umbrele dansează cu luminile.

Versailles-ul Transilvaniei 
Amatorii de paranormal cărora nu le îngheaţă sângele în vine găsesc în castelul Banffy din Bonţida, Cluj, cea mai potrivită atracţie. Asta pentru că locul, supranumit şi Versailles-ul Transilvaniei, datorită frumuseţii ieşite din comun este considerat cel mai bântuit din România. O primă legendă vorbeşte despre faptul că în urmă cu câteva secole aici ar fi vieţuit o familie de viţă nobilă.
 
Numai că doamna, o femeie de o frumuseţe răpitoare avea un singur cusur: îi fugeau ochii după bărbaţi. Aşa se face că aceasta a fost prinsă de un slujitor în timp ce îşi înşela soţul chiar cu grăjdarul castelului. Speriat de cele văzute, acesta i-a povestit totul stăpânului, iar femeia când a aflat s-a ...

mai departe...[1] 2 3 4 5 6 7 ... 18 [pagina următoare]1-9 din 160