Tel: 0766 245 554
Email: office@energiaconstiintei.ro


TOPICURI
postat de admin Duminică, 25 Septembrie, 2016 la 19:19 în categoria Misterele LumiiMetafizică

innovaeditor/assets/Phoena Sylvestris.png
Întotdeauna şi fără vreo excepţie, lumea în care trăim a reuşit să ne uimească peste măsură, atunci când, aflând de existenţa unor fenomene deloc explicabile, cel puţin în primă instanţă, a avut tendinţa poate firească, de a fi înspăimântată.

Iar un astfel de caz este acela al unui copac din India, care în urmă cu peste 50 de ani avea să devină celebru în toată lumea, pentru că...

Faridpur, India locul unde un copac făcea minuni
Miracolul manifestat de această făptură vegetală nu putea fi explicat de nimeni! întâmplarea a avut loc la Faridpur, în India şi atrăgea mii de pelerini. Despre ce este vorba? Ei bine, în acest oraş, cu adânci rădăcini culturale şi religioase, ori de câte ori, la rugăciunea de seară se trăgeau clopotele templului, un copac, cunoscut după numele său ştiinţific ca Phoena Sylvestris, îşi apleca crengile până la pământ, într-o evidentă atitudine de prosternare şi închinare, asemenea unei ...

mai departe...

postat de admin Vineri, 23 Septembrie, 2016 la 11:11 în categoria Misterele Lumii

innovaeditor/assets/uxmal.png
Misterele ascunse în văile mexicane aride, muşcate de săgeţile Soarelui torid, intrigă şi astăzi. Printre ele găsim Uxmal, Puebla sau Monte Alban...

În Uxmal există o piramidă atipică care intrigă şi în prezent, cunoscută sub numele de Piramida Magicianului. Este cea mai înaltă şi cea mai vizibilă structură din vechiul oraş şi mai este cunoscută sub denumirea de Piramida Piticului, Casa El Adivino sau Piramida Ghicitorului. Iar în Puebla se află cea mai mare piramidă din lume în timp ce în Valea Oaxaca se află nu doar cel mai vechi oras din cele două Americi, Monte Alban, ci si cel mai vechi Observator Astronomic!

Pe urmele legendelor sud americane:
Uxmal, nume cu rezonanţă în istoria Mexicului timpuriu, pe când nici nu se gândea că se va numi Mexic sau că undeva, în viitor vor exista ca alt stat. Situat la 62 km sud de Merida, capitala statului mexican Yucatan, Uxmal îşi expune clădirile ...

mai departe...

postat de admin Marti, 13 Septembrie, 2016 la 14:36 în categoria Misterele Lumii

innovaeditor/assets/combustia umana spontana.png
De unde vine focul mistuitor care te face să dispari în câteva clipe?

Fenomen paranormal?
Oamenii de ştiinţă din timpurile noastre - fenomenul a fost pentru prima dată identificat ca atare, undeva în secolul al XVII-lea, afirmă că persoanele care mor prin autocombustie se aprind pur şi simplu, dintr-o dată, fară să fi intrat în contact cu o sursă de foc exterioară, şi ard fară a afecta câtuşi de puţin obiectele din jur.
 
Cazurile de autocombustie au devenit cunoscute pe scară largă în jurul anului 1670, iar caracteristicile acestui fenomen au rămas în totalitate neînţelese până astăzi. Medicii, spre exemplu, evită să pronunţe numele acestui fenomen, din teama de a nu fi desconsideraţi dacă ar credita ceva inexplicabil...

Paranormal?
Da, paranormal! Pentru că nu puţine sunt vocile care afirmă de fapt, fenomenul ar ţine de sfera paranormalului, de practici, ritualuri şi invocări stranii ce fac trimitere la duhurile şi elementele aflate în relaţie cu ...

mai departe...

postat de admin Duminică, 4 Septembrie, 2016 la 11:11 în categoria General

innovaeditor/assets/moneda fericirii.jpg
Citiţi până la final - E posibil să observaţi o similitudine personală!
Sclavii mergeau unul după altul şi fiecare căra câte o piatră şlefuită. Patru rânduri de peste un kilometru în lungime, de la cariera de piatră până la locul unde a început construcţia oraşului cetate nou. Sclavii erau vegheaţi de către străjeri, fiecare străjer controla câte zece sclavi. La o parte de sclavi, pe o piramidă de 13 metri în înălţime construită manual din pietre şlefuite, stătea Cratius – unul dintre preoţii supremi, care a urmărit tăcut pe parcursul a patru luni ce se petrecea.
 
Nimeni nu îndrăznea să-l distragă, nici măcar cu privirea, să-l întrerupă din meditaţii. Sclavii şi străjerii percepeau piramida cu tron în vârf ca o parte a peisajului. Iar omul care ba şedea pe tron, ba se plimba pe terasa din vârful piramidei era pentru ei ca o fantomă.

Odată, Cratius a coborât, lăsând pe tron un geamăn de-al său. Preotul şi-a schimbat hainele, şi-a pus perucă şi a poruncit căpitanului străjerilor să-l încătuşeze ...

mai departe...

postat de admin Sâmbătă, 3 Septembrie, 2016 la 15:26 în categoria Misterele Lumii

innovaeditor/assets/chihlimbar.png
Această fascinantă materie, produsă de conifere acum câteva milioane de ani în condiţii speciale de presiune şi temperatură provine ca denumire din arabă: „al anbar" adică auriu.

"Afirmă-ţi personalitatea, trăieşte, impune-te,
iubeşte, fii mândru de tine!"
-> mesajul Chihlimbarului

Povestea chihlimbarului
La o simplă cercetare, se poate constata că această substanţă solidă, diferit colorată, nu este o piatră ornamentală obişnuită, ci este, pur şi simplu, o sevă de copac, o răşină fosilizată, de-a lungul existenţei sale de zeci de milioane de ani. Această Perlă a Nordului a fost una dintre primele substanţe folosite în scopul de a împodobi persoane, obiecte din lemn, metal sau sticlă.
 
De-a lungul existenţei sale, chihlimbarul a fost utilizat frecvent ca talisman şi amulete în Antica Eladă. De asemenea, trebuie precizat că, această, aşa zisă piatră, are o duritate foarte mică, fiind foarte uşor de modelat, de gravat şi de montat.
Prin excelenţă, chihlimbarul a fost folosit mult timp, pentru obiectele ...

mai departe...

postat de admin Vineri, 26 August, 2016 la 12:16 în categoria Misterele LumiiMetafizică

innovaeditor/assets/Teleportarea.png
O realitate perfect explicabilă...
Este considerată încă, la ora actuală, de către marea majoritate a oamenilor, doar un vis, absurd şi irealizabil, mai degrabă rezultatul unei gândiri puerile.

Dar pentru a fi cât se poate de explicit în acest sens, voi supune atenţiei dumneavoastră un caz celebru la vremea lui, despre care, însă, nu s-a mai vorbit de mult şi care este un caz de referinţă în domeniu.

Domnul Jones a dispărut din avion
Este vorba despre Brian Jones, reputat om de ştiinţă, care începând cu anul 1974, din timpul testării unor avioane de ultimă generaţie, a fost eroul principal în anumite evenimente care în mod evident îl implicau direct şi personal şi asupra cărora, totuşi nu a putut avea nicio putere.
 
Astfel, în primăvara acelui an, Brian Jones trebuia să urce la bordul unor avioane pentru a testa nişte dispozitive inventate de el şi aflat la bordul acestora. Cu toate că era obligatoriu ...

mai departe...

postat de admin Vineri, 12 August, 2016 la 17:11 în categoria Misterele Lumii

innovaeditor/assets/saint-germain_1.png
Activitatea lui Saint-Germain şi diversitatea ocupaţiilor sale a fost foarte mare. Dacă la început parea interesat în pregătirea de coloranţi şi chiar a deschis o fabrică în Germania pentru confecţionarea de pălării, rolul său principal a fost cel de agent secret în serviciul Franţei.

Ştim deja că a fost consilierul şi confidentul lui Ludovic al XV-lea care i-a încredinţat diferite misiuni secrete, ceea ce i-a atras duşmănia şi invidia multor oameni importanţi cum ar fi ducele de Choiseul, ministrul de externe. Aceeaşi vrăjmăşie l-a obligat să plece în grabă în Anglia pentru a scăpa de întemniţarea în celebra închisoare Bastilia.

Aventurier sau diplomat?
Ludovic al XV-lea nu a fost de acord cu politica lui de Choiseul în ceea ce priveşte Austria şi a încercat să negocieze pacea pe la spatele lui cu ajutorul contelui Holland ca intermediar, iar Saint-Germain a fost trimis la Haga să negocieze cu prinţul Louis de Brunswick. Monsieur d'Affry, ...

mai departe...

postat de admin Vineri, 5 August, 2016 la 08:06 în categoria Misterele LumiiMetafizică

innovaeditor/assets/fantome spirite.png
Sunt anumite locuri - case, închisori, drumuri, castele, plantaţii, zone din păduri, în care spiritele fără odihnă continuă să ducă o existenţă ciudată, la limita dintre viaţă şi moarte, dintre real şi imaginar.

Spiritele care se întorc în locul în care au murit
Aceste existenţe se manifestă prin sunete ciudate, urlete, vorbe în şoaptă, scârţâituri şi chiar mirosuri neobişnuite. Spiritele celor decedaţi au avut de-a face cu acele locuri. Decesul s-a produs printr-o moarte violentă, fie că este vorba de crimă, sinucidere, incendii deosebite sau accidente de circulaţie. Când suntem în astfel de locuri sau în preajma lor avem acest sentiment că suntem priviţi, că suntem urmăriţi, fapt ce uneori ne dă coşmaruri ce nu se mai termină.

Plantaţia Myrtles,
St. Francisville, Louisiana, S.U.A.

Există pe plantaţie o vilă veche, construită în anul 1796 de generalul David Bradford, care se spune că este bântuită de mai multe spirite neliniştite. Unii cercetători susţin că aici au ...

mai departe...

postat de admin Sâmbătă, 30 Iulie, 2016 la 16:19 în categoria Misterele LumiiMetafizică

innovaeditor/assets/maestrii_tibet.png
În urmă cu sute de ani, Occidentul era împânzit de tot felul de legende referitoare la capacităţile deosebite ale preoţilor tibetani, despre performanţele uluitoare pe care le putea atinge corpul acestora în urma unei intense pregătiri, constând în stări de meditaţie, numai de către aceştia cunoscute.

Despre mesagerii Lung-Gom-Pa
În zilele noastre numai constituie un secret faptul că în templele şi mănăstirile din Asia, iniţiaţii pot reuşi lucruri ce ar părea imposibil de realizat de către oamenii de rând.
De-a lungul unei perioade istorice îndelungate, capacităţile paranormale ale misticilor tibetani au constituit subiectul a numeroase dezbateri ştiinţifice, mai ales la sfârşitul secolului al XIX-lea şi începutul secolului XX, etapă în care, oamenii de ştiinţă europeni au încercat să rupă barierele culturale existente între civilizaţia Occidentului şi cea a Tibetului.
 
O atenţie deosebită s-a acordat unuia dintre cele mai misterioase si neînţelese fenomene, legate de misticii tibetani şi anume de mesagerii Lung-Gom-Pa.

Despre aceştia au apărut ...

mai departe...[1] 2 3 4 5 6 7 ... 10 [pagina următoare]1-9 din 85