Tel: 0766 245 554
Email: office@energiaconstiintei.ro


TOPICURI
postat de admin Vineri, 26 August, 2016 la 12:16 în categoria Misterele LumiiMetafizică

innovaeditor/assets/Teleportarea.png
O realitate perfect explicabilă...
Este considerată încă, la ora actuală, de către marea majoritate a oamenilor, doar un vis, absurd şi irealizabil, mai degrabă rezultatul unei gândiri puerile.

Dar pentru a fi cât se poate de explicit în acest sens, voi supune atenţiei dumneavoastră un caz celebru la vremea lui, despre care, însă, nu s-a mai vorbit de mult şi care este un caz de referinţă în domeniu.

Domnul Jones a dispărut din avion
Este vorba despre Brian Jones, reputat om de ştiinţă, care începând cu anul 1974, din timpul testării unor avioane de ultimă generaţie, a fost eroul principal în anumite evenimente care în mod evident îl implicau direct şi personal şi asupra cărora, totuşi nu a putut avea nicio putere.
 
Astfel, în primăvara acelui an, Brian Jones trebuia să urce la bordul unor avioane pentru a testa nişte dispozitive inventate de el şi aflat la bordul acestora. Cu toate că era obligatoriu ...

mai departe...

postat de admin Vineri, 12 August, 2016 la 17:11 în categoria Misterele Lumii

innovaeditor/assets/saint-germain_1.png
Activitatea lui Saint-Germain şi diversitatea ocupaţiilor sale a fost foarte mare. Dacă la început parea interesat în pregătirea de coloranţi şi chiar a deschis o fabrică în Germania pentru confecţionarea de pălării, rolul său principal a fost cel de agent secret în serviciul Franţei.

Ştim deja că a fost consilierul şi confidentul lui Ludovic al XV-lea care i-a încredinţat diferite misiuni secrete, ceea ce i-a atras duşmănia şi invidia multor oameni importanţi cum ar fi ducele de Choiseul, ministrul de externe. Aceeaşi vrăjmăşie l-a obligat să plece în grabă în Anglia pentru a scăpa de întemniţarea în celebra închisoare Bastilia.

Aventurier sau diplomat?
Ludovic al XV-lea nu a fost de acord cu politica lui de Choiseul în ceea ce priveşte Austria şi a încercat să negocieze pacea pe la spatele lui cu ajutorul contelui Holland ca intermediar, iar Saint-Germain a fost trimis la Haga să negocieze cu prinţul Louis de Brunswick. Monsieur d'Affry, ...

mai departe...

postat de admin Vineri, 5 August, 2016 la 08:06 în categoria Misterele LumiiMetafizică

innovaeditor/assets/fantome spirite.png
Sunt anumite locuri - case, închisori, drumuri, castele, plantaţii, zone din păduri, în care spiritele fără odihnă continuă să ducă o existenţă ciudată, la limita dintre viaţă şi moarte, dintre real şi imaginar.

Spiritele care se întorc în locul în care au murit
Aceste existenţe se manifestă prin sunete ciudate, urlete, vorbe în şoaptă, scârţâituri şi chiar mirosuri neobişnuite. Spiritele celor decedaţi au avut de-a face cu acele locuri. Decesul s-a produs printr-o moarte violentă, fie că este vorba de crimă, sinucidere, incendii deosebite sau accidente de circulaţie. Când suntem în astfel de locuri sau în preajma lor avem acest sentiment că suntem priviţi, că suntem urmăriţi, fapt ce uneori ne dă coşmaruri ce nu se mai termină.

Plantaţia Myrtles,
St. Francisville, Louisiana, S.U.A.

Există pe plantaţie o vilă veche, construită în anul 1796 de generalul David Bradford, care se spune că este bântuită de mai multe spirite neliniştite. Unii cercetători susţin că aici au ...

mai departe...

postat de admin Sâmbătă, 30 Iulie, 2016 la 16:19 în categoria Misterele LumiiMetafizică

innovaeditor/assets/maestrii_tibet.png
În urmă cu sute de ani, Occidentul era împânzit de tot felul de legende referitoare la capacităţile deosebite ale preoţilor tibetani, despre performanţele uluitoare pe care le putea atinge corpul acestora în urma unei intense pregătiri, constând în stări de meditaţie, numai de către aceştia cunoscute.

Despre mesagerii Lung-Gom-Pa
În zilele noastre numai constituie un secret faptul că în templele şi mănăstirile din Asia, iniţiaţii pot reuşi lucruri ce ar părea imposibil de realizat de către oamenii de rând.
De-a lungul unei perioade istorice îndelungate, capacităţile paranormale ale misticilor tibetani au constituit subiectul a numeroase dezbateri ştiinţifice, mai ales la sfârşitul secolului al XIX-lea şi începutul secolului XX, etapă în care, oamenii de ştiinţă europeni au încercat să rupă barierele culturale existente între civilizaţia Occidentului şi cea a Tibetului.
 
O atenţie deosebită s-a acordat unuia dintre cele mai misterioase si neînţelese fenomene, legate de misticii tibetani şi anume de mesagerii Lung-Gom-Pa.

Despre aceştia au apărut ...

mai departe...

postat de admin Sâmbătă, 30 Iulie, 2016 la 10:11 în categoria Misterele Lumii

innovaeditor/assets/craniu alungit paracas.png
Paracas este deşertul de pe coasta sudică a uneia dintre ţările cele mai enigmatice din America de Sud: Peru. Acolo, în acest peisaj arid, arheologul peruan Julio Tello a făcut una dintre cele mai misterioase descoperiri, în 1928.

În timpul săpăturilor arheologice, Tello a descoperit un cimitir complex şi sofisticat sub solul dur al deşertului, iar în mormânt a găsit mai multe rămăşiţe, aparent umane, care au ridicat controverse ce ar putea schimba pentru totdeauna modul în care ne percem propriile origini.
 
Rămăşiţele care s-au găsit în acele morminte au unele dintre cele mai stranii si mai mari cranii alungite, descoperite vreodată, de unde si numele de craniile Paracas.
Arheologul peruan a adus la lumină peste 300 de asemenea cranii aproximate ca având vârsta de cel puţin 3.000 de ani.
 
Ca şi cum forma craniilor nu ar fi suficient de misteriosă, analiza recentă a ADN-ului prelevat i-a lăsat chiar şi pe cercetători fară cuvinte, ...

mai departe...

postat de admin Miercuri, 27 Iulie, 2016 la 08:56 în categoria Misterele LumiiSpiritualitate

innovaeditor/assets/viata dupa moarte.png
Este medic neurolog şi psihiatru, cercetător în domeniul conştiinţei, o fire curioasă şi temerară, ce a îndrăznit să caute răspunsuri despre om în teritorii ale cunoaşterii încă neexplorate.

Distinse cu premii şi declarate bestsellers, cărţile domniei sale au schimbat viziunea ştiută despre univers, punând pe gânduri o întreagă comunitate ştiinţifică. Cea mai recentă apariţie, Mintea de dincolo, nu e doar rodul unor lecturi extrem de vaste, ci şi expresia unei inteligenţe ieşite din comun, ce a reuşit performanţa absolut originală de a pune cap la cap concluziile fizicii cuantice, ale psihologiei transpersonale şi ale ştiinţelor neurocognitive, cu experienţele religioase şi ale morţii clinice, pentru a ne oferi o descriere cât mai aproape de realitate a lumii de dincolo.
 
Un demers impresionant, ce reafirmă originea noastră divină şi importanţa de a trăi după legi spirituale.
„Moartea clinică este o trecere între două lumi”
– Domnule Constantin Dulcan, tocmai a ieşit de sub tipar cartea ...

mai departe...

postat de admin Duminică, 24 Iulie, 2016 la 19:07 în categoria Produse

innovaeditor/assets/Bratara Magnetica poleita cu aur de 18k BRA003.png
Bratara Magnetica din INOX poleită cu aur de 18k - BRA003

Conditie: Nou
Metal: Otel inoxidabil solid 316L
Culoare: Argintiu, Auriu
Greutatea: 85g
Lungime: 220mm
Latime: 20mm
 
 
 
 
 
Coletul se va trimite cu verificare pentru a nu exista nici un fel de suspiciuni cu privire la calitatea produsului sau aspect.
 

• Cum actioneaza magnetii?
Efectul terapeutic al magnetilor este cunoscut din cele mai vechi timpuri. Cum functioneaza? Prin aducerea cîmpurilor magnetice în apropierea corpului, apar microcurenti benefici în tot corpul.
Acestia actioneaza asupra celulelor, schimbul de oxigen si absorbtia elementelor nutritive din alimente si lichide fiind mult marite. Concentratia de oxigen în sînge sporeste cu 200%, provocînd cresterea vitezei de regenerare a tesuturilor inflamate sau deteriorate si îmbunatatind utilizarea oxigenului de catre tesuturi, facilitînd astfel înviorarea si vindecarea acestora. S-a probat ca pot produce o crestere de 20 de ori a numarului limfocitelor B si T, îmbunatatind astfel sistemul imunitar. De asemenea s-a constatat o eliminare mai buna si ...

mai departe...

postat de admin Sâmbătă, 23 Iulie, 2016 la 09:52 în categoria Documentar Tradus

innovaeditor/assets/Cancerul - O afacere serioasa.png
Aceasta este întâmplarea unui doctor biochimist pe numele său Dr. Stanislaw Burzynski care a reușit să învingă cea mai mare și cu siguranță controversată luptă împotriva FDA (Food and Drug Administration) a tuturor timpurilor din istoria Americii.
 
Victoriile obținute împotriva guvernului american vizau activitatea și devotamentul Dr. Burzynski către remediile pentru cancer obținute din reconfigurarea genelor care au fost descoperite de acesta in anii ’70 numiți si Antineoplastoni și care a obținut într-un final în primă fază aprobarea FDA în anul 2009 urmând ulterior și începerea testărilor fazei a doua cu un buget de $25 milioane în anul 2011.
 
 
  

În momentul când Antineoplastonii au fost aprobați ca și remediu împotriva oricărei forme terminale de cancer, a fost și momentul în care un singur cercetător a deținut patentul exclusiv și drepturile de distribuție în detrimentul companiilor farmaceutice, a unui produs care a avut ca și efect o schimbare de paradigmă în ochii populației.
Numeroși ...

mai departe...

postat de admin Joi, 21 Iulie, 2016 la 15:11 în categoria Produse

innovaeditor/assets/Tester PH Metru.png
Tester PH Metru (Masoara concentratia ionilor de hidrogen)
 
Specificaţii PH metru:
Culoare: Galben
Alimentare: 3x Baterii LR44 (nu sunt incluse)
Temperatura de operare: 0 - 50°C (32 - 122°F)
Acurateţe: ±0.1 pH (20°C), ±0.2 pH
Scala: 0.0 - 14.0 pH
Foarte uşor de folosit.
 

 

 
 
Notă: Nu introduceţi TDS metrul in apă mai departe de nivelul maxim indicat. Acest dispozitiv nu este submersibil.
Notă: Acest produs se va trimite cu verificare pentru a nu exista nici un fel de suspiciuni cu privire la calitate, functionalitate sau aspect.
 
Nu doar apa pe care o bem ci si cea cu care ne spalam trebuie sa indeplineasca anumite proprietati pentru a fi tolerata de organismul nostru fara a-l afecta pe termen lung. Iar pH-ul este unul dintre factorii pe care il putem determina printr-o analiza fizico-chimica a apei. Metodele de aflare a pH-ului sunt accesibile si mai ales cei care au piscine ar trebui sa faca aceasta analiza anual. Insa si ...

mai departe...[1] 2 3 4 5 6 7 ... 9 [pagina următoare]1-9 din 80