omul-fiinta-spirituala

Omul, fiinţă spirituală îmbrăcată în costum bio-corporal

“Suntem fiinţe spirituale îmbrăcate în costume bio-corporale. Gândurile noastre sunt suficient de puternice pentru a schimba realitatea fizică”, spune profesorul american William A. Tiller. După cum vedeţi, există oameni de ştiinţă care cred că avem puteri nelimitate de care nu suntem conştienţi. Este posibil ca ştiinţa tradiţională să se extindă. Asta pentru a include conştiinţa umană şi intenția umană. Totul într-o asemenea măsură încât să putem schimba ceea ce definim drept „realitate fizică”?

Dincolo de ştiinţa tradiţională

Profesorul William A. Tiller este o persoană pe care mulţi oameni îl descriu ca pe un om de ştiinţă care nu aparţine zilelor noastre. Ideile si teoriile sale intrigă, deşi ele sunt provocatoare şi antrenează comunitățiile obişnuite de oameni de știință. El îi invită pe aceştia într-o călătorie dincolo de știința tradiţională. Printre multe alte lucruri, profesorul este convins că putem evolua mintea şi emoţiile noastre. Totul într-o asemenea măsură încât să ne influenţeze efectiv viaţa de zi cu zi, în realitatea fizică.

Cu alte cuvinte, el sugerează că gândurile noastre pot schimba realitatea. El are, de asemenea, o viziune diferită asupra corpului uman şi asupra naturii conştiinţei. El vede oamenii ca spirite îmbrăcate în costume biologice şi cu puteri enorme, despre care prea puţini ştiu. Potrivit domniei sale, conştiinţa este un produs secundar al spiritului care intră în materia densă a creierului. Tiller este membru al Academiei Americane pentru Progresul Ştiinţei. Este profesor emerit al Universităţii Stanford din cadrul Departamentului de Ştiinţe ale Materiei.

Conştiinţa este un produs secundar al spiritului

A petrecut 34 de ani în mediul academic. Timp de 9 ani, a fost fizician consultant la Westinghouse Research Laboratories. A publicat peste 250 de lucrări ştiinţifice convenţionale și are mai multe brevete de inventator. În paralel, de peste 30 de ani, a urmărit în mod evocativ o cercetarea experimentală şi teoretică în domeniului psihoenergeticii. Acest domeniu va deveni, probabil, parte integrantă a fizicii de mâine. Lucrările și teoriile sale pot fi studiate pe site-ul său, care conţine mai multe fişiere şi videoclipuri interesante.

Profesorul Tiller nu spune că ştiinţa clasică este greşită, dar consideră că este prea limitată din perspectiva sa. De exemplu, înţelegerea noastră despre conştiinţă este limitată. Asta deoarece paradigma noastră prezentă constă în faptul că ea este legată de noţiunea spaţiu-timp. „Nu poţi folosi noţiunea de spaţiu-timp ca un cadru de referinţă pentru conştiinţă. Trebuie să îl extindeţi astfel încât să puteţi începe să vedeţi ce înseamnă de fapt şi cum interacţionează el cu realitatea fizică grosieră, spune profesorul Tiller. Pentru mine, conştiinţa este un produs secundar al spiritului care intră în materia densă.”

profesor-william-a-tiller

Universul, o clasă de studiu

Omul de ştiinţă este de părere că atunci când suntem activi în viată şi facem lucruri, la nivel fizic, la nivel emoţional, la nivel mental și la nivel spiritual, construim de fapt infrastructura în acest costum biologic la diferite niveluri, ca fiinţă. Atunci când există o infrastructură nouă, ceea ce pare să se întâmple, spiritul trece dintr-un domeniu în altul. „O ipoteză este că trupul se pare că are nevoie de infrastructură pentru a se ataşa”, a explicat domnia sa. Pentru a putea explora puterile noastre depline, trebuie să înţelegem mai întâi cine şi ce suntem.

Pentru profesorul Tiller, suntem mai mult decât fiinţe din carne şi sânge. „Suntem cu toţii spirite care au o experienţă fizică în timp ce merge împreună cu râul vieţii. Părinţii noştri spirituali ne-au îmbrăcat în aceste costume bio-corporale. Ne-au pus în acest context pe care noi îl numim univers. Asta pentru a ne dezvolta coerent, pentru a dezvolta darurile de intenţionalitate şi pentru a deveni ceea ce am intentionat să devenim. Totul împreună cu părinţii noştri spirituali co-creatori.

Cred că este calea pe care suntem.” Acest joc (universul), este o clasă în care învăţăm să ne exprimăm voinţa liberă. Trebuie să facem alegeri, să acceptăm consecinţele acelor alegeri care participă la co-crearea viitorului nostru apropiat şi îndepărtat. Totodată trebuie şi să vindecăm daunele colaterale create din aceste alegeri. Suntem produsul procesului nostru și suntem construiți intern și extern prin gândurile, atitudinile şi acţiunile noastre în acest simulator.

„Suntem în esenţă indestructibili în acest simulator, la nivel de suflet, dar nu la nivelul de veşmânt corporal. Învăţarea continuă prin intermediul mecanismului de re-întruchipare a naturii. Prin urmare, ajungem să aflăm că știința actuală este foarte limitată. Este limitată în descrierea naturii și în actualul referenţial pentru studierea naturii”, continuă profesorul.

Cum influenţăm realitatea fizică

„Pentru a ne influenţa realitatea fizică, trebuie să găsim mai întâi un scop cu viața noastră”, este convins Tiller. Domnia sa clarifică faptul că oricine poate, pur şi simplu, să îşi dezvolte cu succes puterile. Pentru a ne influenta realitatea fizică, trebuie să găsim mai întâi un scop în viața noastră. Trebuie să dăm un înţeles vieţii noastre. Trebuie să fim dispuşi să suspendăm judecata, să continuăm să lucrăm cu ea și să vedem ce se întâmplă. „Fiţi un individ deschis, gândiţi cât de mult puteţi despre el şi dezvoltaţi-vă înăuntrul vostru, învăţaţi tehnici meditative. Învăţaţi să deveniţi interiori, auto-gestionaţi şi veţi descoperi că există alte universuri în interiorul vostru. Aceste lumi interioare aşteaptă să fie explorate.” În cartea sa, profesorul explorează evoluţia ştiinţei ca pe o nouă variabilă. Această variabilă schimbă modul în care vedem realitatea, conștiința și lumea în care trăim.

omul_fiinta_spirituala

Ştiinţa psihoenergetică

„Fundaţia pentru psihoenergetică a început cu adevărat în Uniunea Sovietică. Oamenii care voiau să lucreze în această zonă trebuiau să facă să pară mai degrabă ştiinţifice decât teologice, pentru a avea libertatea de a o urmări. Deci, psihicul este desigur, al psihicului, iar energia este energie. Deci, practic, psihoenergetica se ocupă de energiile oamenilor vii, şi prin urmare, a facut-o plăcută pentru stăpânii lor sovietici. Au fost manifestări ale unor abilități umane extraordinare: levitație, lectura minţii, precogniţie, vindecare ş.a. – spune Tiller.

âŞtiinţa psihoenergetică implică extinderea ştiinţei tradiţionale pentru a include conştiinţa umană și intenția umană ca fiind capabile să afecteze, în mod semnificativ, atât proprietăţile materialelor non-vii și vii, cât și ceea ce noi numim realitate fizică.” Teoriile profesorului William A. Tiller sunt îndrăzneţe și el este, fară îndoială, un om de știință care gândeşte „in extenso”, dincolo de cuvinte. Dar oare este lumea pregătită pentru astfel de idei controversate, sau profesorul Tiller este un om de știință care trăieşte înaintea timpului său? Cercetările profesorului ne amintesc de una dintre învăţăturile lui Buddha: „Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am crezut.”

 


 

Articole recente

circulatia-sanguina-deficitara

Circulația sanguină deficitară

sovata-locul-de-revitalizare

Sovata, locul de revitalizare

istoria-ascunsa-a-religiilor

Istoria ascunsă a religiilor

misterul-cristalului-de-cuart-fermecat

Misterul cristalului de cuarț fermecat

ritualuri-magice-pentru-bunastare-si-protectie

Ritualuri magice pentru bunăstare și protecție

ce-simbolizeaza-pentagrama-si-pentaclul

Ce simbolizeaza Pentagrama sau Pentaclul

vlad-dracul-din-ordinul-dragonilor

Vlad Dracul din Ordinul Dragonilor

energia-unei-locuinte

Energia unei locuințe

se-doreste-robotizarea-omului

Se doreşte robotizarea omului?

constiinta-individuala-si-cea-colectiva

Conștiința individuală și cea colectivă

proiectele-haarp-si-sura

Proiectele HAARP și SURA

energia-constiintei

Energia Conștiinței

energiile-pozitive-si-negative-ale-casei

Energiile Pozitive și Negative ale Casei

reiki-si-restabilirea-echilibrului

Reiki și restabilirea echilibrului

fizica-cuantica-si-spiritualitatea

Fizica cuantică şi spiritualitatea

extracorporalitatea

Extracorporalitatea

puterea-de-a-empatiza

Puterea de a empatiza

aura-umana

Aura Umană

fecioara-maria-nascatoare-de-dumnezeu

Fecioara Maria Născătoare de Dumnezeu

metode-de-protectie-impotriva-energiilor-negative

Metode de Protecție Împotriva Energiilor Negative

ozn-uri-in-romania

OZN-uri în Romania

cristalele-uriase-din-mina-naica

Cristalele Uriașe din Mina Naica

ce-simbolizeaza-copacul-vietii

Ce simbolizează Copacul Vieții

matematica-limbajul-universal

Matematica, Limbajul Universal

endgame-blueprint-for-global-enslavement-documentar-tradus

ENDGAME – Blueprint For Global Enslavement (Documentar Tradus)

97%-owned-97%-posedat-documentar-tradus

97% Owned – 97% Posedat (Documentar Tradus)

talisman-amulete-si-pandantive-mistice-sacre

Talismane, Amulete și Pandantive Mistice Sacre

cine-dicteaza-traiectoria-lumii

Cine dictează traiectoria lumii

poarta-zeilor-din-hayu-marca-peru

Poarta zeilor din Hayu Marca, Peru

legatura-dintre-orgoni-energia-orgonica-si-wilhelm-reich-documentar-tradus

Legătura dintre Orgoni, Energia Orgonică și Wilhelm Reich

feng-shui-pentru-casa

Feng Shui pentru casă

energia-punctelor-cardinale

Energia punctelor cardinale

exista-fantome

Există fantome?

proiecte-desecretizate

Proiecte Desecretizate

sfanta_treime

Sfânta Treime

vindecatorii-si-campurile-magnetice

Vindecătorii şi câmpurile magnetice

fericirea-iluzie-superficiala-si-necesitate-existentiala

Fericirea, Iluzie Subiectivă și Necesitate Existențială?

inchiderea-societatii-planet-lockdown-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Închiderea Societății – Planet Lockdown (Documentar Tradus)

protectie-impotriva-energiilor-negative

Protecție Împotriva Energiilor Negative

simbolistica-runelor-si-piatra-kesington

Simbolistica Runelor și Piatra Kensington

mandalele-si-beneficiile-lor

Mandalele și beneficiile lor

ce-simbolizeaza-crucea

Sfânta Cruce

inexplicabil-structuri-misterioase-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana-00

INEXPLICABIL – Structuri Misterioase (Documentar Tradus)

water-the-great-mystery-apa-marele-mister

WATER – The Great Mistery (APA – Marele Mister) Documentar Tradus

universul-holografic-si-esenta-spirituala-a-acestuia

Universul Holografic, Creație a Mentalului Conștient și Subconștient

biblioteca-de-manuscrise-din-tibet

Biblioteca de manuscrise din Tibet

misterul-piramidelor

Misterul Piramidelor

civilizatii-antice-avansate-tehnologic-disparute

Civilizaţii antice, avansate tehnologic, dispărute!

fenomenul-numit-vocea-electronica

Fenomenul numit Vocea Electronică

geometria-sacra

Geometria Sacră

ingerii-pazitori

Îngerii Păzitori

deochiul-sau-ochi-deochi

Deochiul sau Ochi Deochi

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-scarabeul-carabus

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Scarabeul Cărăbuș

triskelion-sau-triskele-origine-insemnatate-simbolistica

Triskelion sau Triskele – Origine, Însemnătate, Simbolistică

ce-simbolizeaza-o-septagrama-heptagrama-sau-septegrama

Ce simbolizează Septagrama Heptagrama sau Septegrama

ce-reprezinta-inseamna-sau-simbolizeaza-sri-yantra-shri-yantra-shree-yantra

Ce Reprezintă, Înseamnă sau Simbolizează Sri Yantra

simbolul-svastica-origine-semnificatie-insemnatate

Simbolul Svastica, Origine, Semnificație, Însemnătate

ce-efect-are-luna-asupra-vietii-pe-pamant

Ce Efect are Luna Asupra Vieții pe Pământ

soarele-purtatorul-vietii-lumilor-ce-reprezinta-simbolizeaza-semnifica-inseamna-soarele

Soarele, Purtătorul Vieții Lumilor

ce-reprezinta-semnifica-sau-simbolizeaza-pana-de-pasare

Ce Reprezintă, Semnifică sau Simbolizează Pana de Pasăre

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-runele-celtice

Ce Semnifică sau Simbolizează Runele Celtice

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-valknut

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Valknut

ce-simbolizeaza-ochiul-providentei-in-triunghi-si-cerc

Ce simbolizează Ochiul Providenței în Triunghi și Cerc

iesirea din matrix

Ieșirea din Matrix

ce-semnifica-reprezinta-simbolizeaza-vulturul

Ce Semnifică, Reprezintă, Simbolizează Vulturul

ce-simbolizeaza-semnifica-roata-norocului-busola-magica-vegvisir

Ce Simbolizează, Semnifică Roata Norocului, Roata Dharma sau Busola Magică Vegvisir

energia-orgonica-albastra

Energia Orgonică Albastră

ce-simbolizeaza-sau-semnifica-corbul-cioara

Ce Simbolizeaza sau Semnifica Corbul Cioara

ce-simbilizeaza-sau-semnifica-triquetra

Ce Simbolizează sau Semnifică TRIQUETRA

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-om-mani-padme-hum

Ce Semnifică sau Simbolizează Om Mani Padme Hum

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-ursul

Ce Semnifică sau Simbolizează URSUL

fleur-de-lis-lys-floarea-de-lis-lys-origine-simbolistica-beneficii

Fleur de Lis / Lys (Floarea de Lis / Lys) Origine Simbolistică Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-dragonul

Ce Simbolizează (Semnifică) Dragonul

crucea-celtica-origine-simbolistica-semnificatie-beneficii

Crucea Celtică – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-vajra-dorje

Ce Simbolizează (Semnifică) Vajra sau Dorje

ce-simbolizeaza-semnifica-lupul

Ce Simbolizează (Semnifică) Lupul

ce-simbolizeaza-semnifica-cheia-o-cheie

Ce Simbolizează (Semnifică) Cheia sau o Cheie

ce-simbolizeaza-semnifica-cerbul

Ce simbolizează, semnifică Cerbul

taur-zimbru-bour-origine-simbolistica-semnificatie-beneficiu

Taur, Zimbru, Bour – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficiu

caduceu-origine-semnificatie-beneficiu

Caduceul – Origine, Semnificație, Beneficiu

moneda-sau-banut-aducator-de-noroc-simbolistica-semnificatie

Monedă sau Bănuț aducător de noroc – Simbolistică, Semnificație

bufnita-sau-cucuveaua-simbolistica-semnificatie

Bufnița sau Cucuveaua – Simbolistică, Semnificație

limbajul-simbolurilor-mistice-sacre

Limbajul Simbolurilor Mistice Sacre

ciocanul-lui-thor-origine-semnificatie-beneficii

CIOCANUL LUI THOR – Origine, Semnificație, Beneficii

simbolul-aum-om-origine-semnificatie-beneficiu

Simbolul Aum Om – Origine, Semnificație, Beneficiu

crucea-templierilor-crucea-malteza-sau-crucea-de-fier

Crucea Templierilor, Crucea Malteză sau Crucea de Fier

origine-semnificatie-beneficiu-ankh-sau-crux-ansata

Origine, semnificație, beneficiu – Ankh sau Crux Ansata

c-de-la-cancer-the-c-word-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

C de la Cancer – The C Word (Documentar Tradus)

secretul-legea-atractiei-the-secret-law-of-attraction-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

SECRETUL – Legea Atracției (Documentar Tradus)

speranta-pentru-sanatate-documentar-tradus-hope-for-health-documentary_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Speranță pentru sănătate (Documentar Tradus)

ram-das-intoarcerea-acasa-going-home_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Ram Dass, Întoarcerea Acasă (Documentar Tradus)

conspiratia-ozn-in-cautarea-adevarului-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

CONSPIRAȚIA OZN – În Căutarea Adevărului (Documentar Tradus)

originea-proprietatile-si-beneficiile-argintului

Originea, Proprietățile și Beneficiile Argintului

bob-lazar-zona-51-si-ozn-urile-area-51-and-flying-saucers-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Bob Lazar, Zona 51 și OZN-urile (Documentar Tradus)

cristalul-de-cuart-ametist-origine-proprietati-beneficii

Cristal de Cuarț Ametist, Origine, Proprietăți, Beneficii

teoria-conspiratiei-a-ajuns-omul-pe-luna-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Teoria Conspirației – A AJUNS OMUL PE LUNĂ (Documentar Tradus)

rezonanta-fiinte-de-frecventa-resonance-beings-of-frecuency-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

REZONANȚA – Ființe de frecvență (Documentar Tradus)

secretul-marelui-cristal-din-atlantida

Beneficiile aduse de Cristalul de Cuarț de Stâncă

fara-raspuns-unaknowledged-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Fără Răspuns – Unaknowledged (Documentar Tradus)

povestea-lui-dumnezeu-the-story-of-god-morgan-freeman-sezonul2-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Povestea lui Dumnezeu, The Story Of God – Sezonul 2 (Documentar Tradus)

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 voturi, media: 5,00 din 5)

Adaugă un comentariu

3 păreri despre “Omul, ființă spirituală

  1. Marian spune:

    Un articol foarte bun!

  2. Elena spune:

    Foarte bun articolul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *