omul-fiinta-spirituala

Omul, fiinţă spirituală îmbrăcată în costum bio-corporal

“Suntem fiinţe spirituale îmbrăcate în costume bio-corporale. Gândurile noastre sunt suficient de puternice pentru a schimba realitatea fizică”, spune profesorul american William A. Tiller. După cum vedeţi, există oameni de ştiinţă care cred că avem puteri nelimitate de care nu suntem conştienţi. Este posibil ca ştiinţa tradiţională să se extindă. Asta pentru a include conştiinţa umană şi intenția umană. Totul într-o asemenea măsură încât să putem schimba ceea ce definim drept „realitate fizică”?

Dincolo de ştiinţa tradiţională

Profesorul William A. Tiller este o persoană pe care mulţi oameni îl descriu ca pe un om de ştiinţă care nu aparţine zilelor noastre. Ideile si teoriile sale intrigă, deşi ele sunt provocatoare şi antrenează comunitățiile obişnuite de oameni de știință. El îi invită pe aceştia într-o călătorie dincolo de știința tradiţională. Printre multe alte lucruri, profesorul este convins că putem evolua mintea şi emoţiile noastre. Totul într-o asemenea măsură încât să ne influenţeze efectiv viaţa de zi cu zi, în realitatea fizică.

Cu alte cuvinte, el sugerează că gândurile noastre pot schimba realitatea. El are, de asemenea, o viziune diferită asupra corpului uman şi asupra naturii conştiinţei. El vede oamenii ca spirite îmbrăcate în costume biologice şi cu puteri enorme, despre care prea puţini ştiu. Potrivit domniei sale, conştiinţa este un produs secundar al spiritului care intră în materia densă a creierului. Tiller este membru al Academiei Americane pentru Progresul Ştiinţei. Este profesor emerit al Universităţii Stanford din cadrul Departamentului de Ştiinţe ale Materiei.

Conştiinţa este un produs secundar al spiritului

A petrecut 34 de ani în mediul academic. Timp de 9 ani, a fost fizician consultant la Westinghouse Research Laboratories. A publicat peste 250 de lucrări ştiinţifice convenţionale și are mai multe brevete de inventator. În paralel, de peste 30 de ani, a urmărit în mod evocativ o cercetarea experimentală şi teoretică în domeniului psihoenergeticii. Acest domeniu va deveni, probabil, parte integrantă a fizicii de mâine. Lucrările și teoriile sale pot fi studiate pe site-ul său, care conţine mai multe fişiere şi videoclipuri interesante.

Profesorul Tiller nu spune că ştiinţa clasică este greşită, dar consideră că este prea limitată din perspectiva sa. De exemplu, înţelegerea noastră despre conştiinţă este limitată. Asta deoarece paradigma noastră prezentă constă în faptul că ea este legată de noţiunea spaţiu-timp. „Nu poţi folosi noţiunea de spaţiu-timp ca un cadru de referinţă pentru conştiinţă. Trebuie să îl extindeţi astfel încât să puteţi începe să vedeţi ce înseamnă de fapt şi cum interacţionează el cu realitatea fizică grosieră, spune profesorul Tiller. Pentru mine, conştiinţa este un produs secundar al spiritului care intră în materia densă.”

profesor-william-a-tiller

Universul, o clasă de studiu

Omul de ştiinţă este de părere că atunci când suntem activi în viată şi facem lucruri, la nivel fizic, la nivel emoţional, la nivel mental și la nivel spiritual, construim de fapt infrastructura în acest costum biologic la diferite niveluri, ca fiinţă. Atunci când există o infrastructură nouă, ceea ce pare să se întâmple, spiritul trece dintr-un domeniu în altul. „O ipoteză este că trupul se pare că are nevoie de infrastructură pentru a se ataşa”, a explicat domnia sa. Pentru a putea explora puterile noastre depline, trebuie să înţelegem mai întâi cine şi ce suntem.

Pentru profesorul Tiller, suntem mai mult decât fiinţe din carne şi sânge. „Suntem cu toţii spirite care au o experienţă fizică în timp ce merge împreună cu râul vieţii. Părinţii noştri spirituali ne-au îmbrăcat în aceste costume bio-corporale. Ne-au pus în acest context pe care noi îl numim univers. Asta pentru a ne dezvolta coerent, pentru a dezvolta darurile de intenţionalitate şi pentru a deveni ceea ce am intentionat să devenim. Totul împreună cu părinţii noştri spirituali co-creatori.

Cred că este calea pe care suntem.” Acest joc (universul), este o clasă în care învăţăm să ne exprimăm voinţa liberă. Trebuie să facem alegeri, să acceptăm consecinţele acelor alegeri care participă la co-crearea viitorului nostru apropiat şi îndepărtat. Totodată trebuie şi să vindecăm daunele colaterale create din aceste alegeri. Suntem produsul procesului nostru și suntem construiți intern și extern prin gândurile, atitudinile şi acţiunile noastre în acest simulator.

„Suntem în esenţă indestructibili în acest simulator, la nivel de suflet, dar nu la nivelul de veşmânt corporal. Învăţarea continuă prin intermediul mecanismului de re-întruchipare a naturii. Prin urmare, ajungem să aflăm că știința actuală este foarte limitată. Este limitată în descrierea naturii și în actualul referenţial pentru studierea naturii”, continuă profesorul.

Cum influenţăm realitatea fizică

„Pentru a ne influenţa realitatea fizică, trebuie să găsim mai întâi un scop cu viața noastră”, este convins Tiller. Domnia sa clarifică faptul că oricine poate, pur şi simplu, să îşi dezvolte cu succes puterile. Pentru a ne influenta realitatea fizică, trebuie să găsim mai întâi un scop în viața noastră. Trebuie să dăm un înţeles vieţii noastre. Trebuie să fim dispuşi să suspendăm judecata, să continuăm să lucrăm cu ea și să vedem ce se întâmplă. „Fiţi un individ deschis, gândiţi cât de mult puteţi despre el şi dezvoltaţi-vă înăuntrul vostru, învăţaţi tehnici meditative. Învăţaţi să deveniţi interiori, auto-gestionaţi şi veţi descoperi că există alte universuri în interiorul vostru. Aceste lumi interioare aşteaptă să fie explorate.” În cartea sa, profesorul explorează evoluţia ştiinţei ca pe o nouă variabilă. Această variabilă schimbă modul în care vedem realitatea, conștiința și lumea în care trăim.

omul_fiinta_spirituala

Ştiinţa psihoenergetică

„Fundaţia pentru psihoenergetică a început cu adevărat în Uniunea Sovietică. Oamenii care voiau să lucreze în această zonă trebuiau să facă să pară mai degrabă ştiinţifice decât teologice, pentru a avea libertatea de a o urmări. Deci, psihicul este desigur, al psihicului, iar energia este energie. Deci, practic, psihoenergetica se ocupă de energiile oamenilor vii, şi prin urmare, a facut-o plăcută pentru stăpânii lor sovietici. Au fost manifestări ale unor abilități umane extraordinare: levitație, lectura minţii, precogniţie, vindecare ş.a. – spune Tiller.

âŞtiinţa psihoenergetică implică extinderea ştiinţei tradiţionale pentru a include conştiinţa umană și intenția umană ca fiind capabile să afecteze, în mod semnificativ, atât proprietăţile materialelor non-vii și vii, cât și ceea ce noi numim realitate fizică.” Teoriile profesorului William A. Tiller sunt îndrăzneţe și el este, fară îndoială, un om de știință care gândeşte „in extenso”, dincolo de cuvinte. Dar oare este lumea pregătită pentru astfel de idei controversate, sau profesorul Tiller este un om de știință care trăieşte înaintea timpului său? Cercetările profesorului ne amintesc de una dintre învăţăturile lui Buddha: „Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am crezut.”

 


 

Articole recente

extraterestrii-antici-ancient-aliens-shiva-distrugatorul_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Extratereștrii Antici – Shiva, Distrugătorul (Documentar Tradus)

originea-proprietatile-si-beneficiile-argintului

Originea, Proprietățile și Beneficiile Argintului

bob-lazar-zona-51-si-ozn-urile-area-51-and-flying-saucers-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Bob Lazar, Zona 51 și OZN-urile (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-elementul-115-element_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Elementul 115 (Documentar Tradus)

cristalul-de-cuart-ametist-origine-proprietati-beneficii

Cristal de Cuarț Ametist, Origine, Proprietăți, Beneficii

extraterestrii-antici-ancient-aliens-vizionarii_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Extratereștrii Antici – Vizionarii (Documentar Tradus)

teoria-conspiratiei-a-ajuns-omul-pe-luna-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Teoria Conspirației – A AJUNS OMUL PE LUNĂ (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-dincolo-de-nazca-beyond-nazca_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Extratereștrii Antici – Dincolo de Nazca (Documentar Tradus)

rezonanta-fiinte-de-frecventa-resonance-beings-of-frecuency-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

REZONANȚA – Ființe de frecvență (Documentar Tradus)

secretul-marelui-cristal-din-atlantida

Beneficiile aduse de Cristalul de Cuarț de Stâncă

fara-raspuns-unaknowledged-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Fără Răspuns – Unaknowledged (Documentar Tradus)

povestea-lui-dumnezeu-the-story-of-god-morgan-freeman-sezonul2-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Povestea lui Dumnezeu, The Story Of God – Sezonul 2 (Documentar Tradus)

turmalina-cristalul-purificator-si-protector

Turmalina, Cristalul Purificator și Protector

secretele-piramidelor-documentar-tradus

Secretele Piramidelor, Lost Secrets Of The Pyramid (Documentar Tradus)

INEXPLICABIL-Misterele-Mintii-Documentar-Tradus

INEXPLICABIL – Misterele Minții (Documentar Tradus)

INEXPLICABIL-Structuri-Misterioase-Documentar-Tradus

INEXPLICABIL – Structuri Misterioase (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-cei-noua_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Cei Nouă (Documentar Tradus)

INEXPLICABIL-Creaturi-Bizare-Documentar-Tradus

INEXPLICABIL – Creaturi Bizare (Documentar Tradus)

otel-inoxidabil-sau-inox

Oțel Inoxidabil sau INOX

sfantul-mihail-arhanghelul

Sfântul Mihail Arhanghelul

extraterestrii-antici-ancient-aliens-pazitorul-mlastinilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Păzitorul Mlaștinilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-transdimensionalii_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Trans-dimensionalii (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-proiectul-hibrid_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Proiectul Hibrid (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-zona-52_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Zona 52 (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-replicantii_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Replicanții (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-nava-spatiala-din-piatra_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Nava Spațială din Piatră (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-agenda-animalelor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Agenda Animalelor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-insule-de-foc_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Insule de foc (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-codurile-interzise-ale-lui-da-vinci_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Codurile Interzise ale lui Da Vinci (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-razboaiele-stiintei_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Războaiele Științei (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-orasul-zeilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Orașul Zeilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-centralele-electrice-ale-extraterestrilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Centralele electrice ale extratereștrilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-agenda-nucleara_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Agenda Nucleară (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-grupul-majestic-12_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Grupul Majestic 12 (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-experimentul-tesla_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Experimentul Tesla (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-codul-constelatiei_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Codul Constelației (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-intoarcerea-in-antarctica_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Întoarcerea în Antarctica (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-vocile-zeilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Vocile zeilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-conexiunea-cu-sirius_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Conexiunea cu Sirius (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-prototipurile_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Prototipurile (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-destinatia-marte_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Destinația Marte (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-rusia-desecretizata_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Rusia Desecretizată (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-misterul-casei-rudloe_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Misterul Casei Rudloe (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-inteleptii_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Înțelepții (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-statia-spatiala-de-pe-luna_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Stația Spațială de pe Lună (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-intoarcerea-la-gobekli-tepe_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Întoarcerea la Gobekli Tepe (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-santinelele_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Santinelele (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-noile-dovezi_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Noile Dovezi (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-piramidele-din-antarctica_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Piramidele din Antarctica (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-imperiul-ascuns_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Imperiul Ascuns (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-arhitectii-extraterestri_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Arhitecții Extratereștri (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-dincolo-de-roswell_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Dincolo de Roswell (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-codurile-desertului_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Codurile Deșertului (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-gauri-negre-pe-pamant_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Găuri Negre pe Pământ (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-insula-uriașilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Insula Uriașilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-rapirile_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Răpirile (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-agenda-reptilienilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Agenda Reptilienilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-discurile-extraterestre_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Discurile Extraterestre (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-conexiunea-cu-druizii_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Conexiunea cu Druizii (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-au-iesit-din-mare_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Au ieșit din mare (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-secretele-maya_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Secretele Maya (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-oul-cosmic_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Oul Cosmic (Documentar Tradus)

campurile-scalare-de-torsiune

Câmpurile scalare de torsiune

operatiunea-paperclip-nazisti-la-nasa

Operaţiunea Paperclip, naziști la NASA

inteligenta-inimii

Inteligența inimii

supravietuitori-ai-inghetului

Supraviețuitori ai înghețului

mistere-arheologice

Mistere arheologice

sfinti-intru-eternitate

Sfinți întru eternitate

profetia-si-incapacitatea-interventiei-umane

Profeția și incapacitatea intervenției umane

jadul-piatra-echilibrului-interior

Jadul, piatra echilibrului interior

locasul-nemuritorilor-din-himalaya

Locașul nemuritorilor din Himalaya

energia-subtila

Energia subtilă

vrajitoarea-anna-bathory

Vrăjitoarea Anna Bathory

misterul-care-invaluie-cartea-lui-soyga

Misterul care învăluie Cartea lui Soyga

enigma-cartii-inventio-fortunata

Enigma cărţii „Inventio fortunata”

simbolul-infinitului

Simbolul infinitului

ce-simbolizeaza-crucea

Ce simbolizează crucea

puterile-pietrelor-pretioase

Puterile Pietrelor Prețioase

steaua-lui-david-sau-hexagrama

Steaua lui David sau Hexagrama

arhanghelul-rafael-dumnezeu-vindeca

Arhanghelul Rafael, Dumnezeu vindecă

techirghiol-fantana-tineretii

Techirghiol, „fântâna tinereţii”

zirconul-piatra-intelepciunii

Zirconul, piatra înţelepciunii

declaratia-socanta-a-expertului-onu-omenirea-este-condusa-de-corporatii

Declarația șocantă a expertului ONU – Omenirea este condusă de CORPORAȚII

echilibrarea-energiilor

Echilibrarea energiilor

amprenta-energetica

Amprenta energetică

oameni-care-se-hranesc-doar-cu-energie

Oameni care se hrănesc doar cu energie

majestic-12-și-arhitecții-controlului

Majestic 12 și arhitecții controlului

cum-circula-energiile

Cum circulă energiile

ingerii-si-religia

Îngerii și religia

magia-la-caldeeni

Magia la caldeeni

reflexoterapia-si-rezultatele-miraculoase

Reflexoterapia și rezultatele miraculoase

monitorizarea-totală-a-individului

Monitorizarea totală a individului

corpul-mental-sufletul-și-monada

Corpul mental, sufletul și monada

omul-fiinta-spirituala

Omul, ființă spirituală

geometria-sacra-cubul-lui-metatron

Geometria Sacră – Cubul lui Metatron

ozn-urile-si-laurence-rockefeller

OZN-urile și Laurance Rockefeller

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

leul-simbol-al-demnitatii

Leul, simbol al demnității

sarpele-simbol-mistic-sacru

Șarpele, Simbol Mistic Sacru

oglinda-magica-fermecata

Oglinda Magică Fermecată

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 voturi, media: 5,00 din 5)

Adaugă un comentariu

3 păreri despre “Omul, ființă spirituală

  1. Marian spune:

    Un articol foarte bun!

  2. Elena spune:

    Foarte bun articolul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *