Pandantive-Scalare-Cuantice-Generatoare-de-Ioni-Negativi-si-Protectoare-Impotriva-Radiatiilor-Electromagnetice

Pandantiv Scalar Cuantic

Imaginaţi-vă un dispozitiv, care purtat lipit de piele, poate transforma instant nivelul bioenergetic al organismului facilitând o creştere a activitaţii moleculare a apei în organe şi ţesuturi rezultând o mai bună circulaţie a sângelui şi o metabolizare si oxigenare ridicate.

Cu cât beneficiem de mai multă energie scalară (orgonică, chi, de punct zero, câmp de torsiune) cu atât organismul uman işi poate regenera structura celulară conform unui ADN sănătos şi se poate vindeca mai repede şi într-o proporţie mult mai mare. Pandantivul Scalar este un produs natural obţinut din cenuşă vulcanică care conţine peste 70 de minerale naturale dintre care enumerăm Turmalina şi Monazitul. Aceste două minerale se află din abundenţă în cenuşa vulcanică din care este făcut acest pandantiv, ea fiind scoasă la suprafaţă din inima pamântului în momentul erupţiei vulcanice.

Se cunoaşte faptul că Monazitul are în componenţa sa urme de Thoriu. Datorită prezenţei Thoriului, pandantivul devine uşor radioactiv (Thoriul nu este fuzionabil cum este Uraniul), generând cantitaţi semnificative de Ioni Negativi. Ionii Negativi ajută la ridicarea nivelului electrolitic celular rezultând o mai bună oxigenare şi metabolizare la nivel celular care va fi simţită printr-o creştere a energiei corporale şi a bunei dispoziţii. În momentul când metabolizarea se accelerează, creşte automat procesul de eliminare a toxinelor din interiorul celulelor şi ţesuturilor adipoase.

Ionii Negativi generaţi de Pandantivul Scalar activează şi accelerează în proporţie de 100% toate funcţiile organismului care iniţial au fost încetinite de prezenţa toxinelor în organism, regenerând şi vitalizând corpul uman, alungă stările depresive şi oboseala, creşte imunitatea, îmbunătăţeşte circulaţia sangvină, creşte puterea de concentrare, îmbunătăţeşte vederea şi auzul, creşte libidoul.

Energia benefică produsă de dispozitivele din rocă şi cenuşă vulcanică a fost utilizată în ţările asiatice de mii de ani de toate cultele străvechi şi este folosită cu acelaşi randament şi în ziua de azi. Tot datorită Ionilor Negativi generaţi de acest mineral Monazit cu conţinut de Thoriu, Pandantivul Scalar Cuantic are si efect de respingere a Radiaţiilor Electromagnetice generate de orice fel de dispozitiv electric şi nu numai. Au fost efectuate teste în care alături de un telefon mobil a fost ataşat un Pandantiv Scalar observându-se anularea Radiaţiilor Electromagnetice (EMF) generate de mobil.


Aveți mai jos câteva modele de Pandantive Scalare și Piramide Scalare, Generatoare de Ioni Negativi și Protectoare Împotriva Radiațiilor Electromagnetice și a Energiilor Negative

 


1.       Cum mă va ajuta pe mine Pandantivul Scalar Cuantic (Quantum Scalar Pendant)?

Te vei simţi mult mai energic, cu o putere de concentrare mărită, mai vitalizat. Durerile de orice fel se vor estompa mult mai rapid. Vei fi mai rezistent la stress. Pandantivul trebuie purtat lipit de piele, la gât,  între inimă şi gât în zona timusului.
 
 

2.      Ar trebui să port Pandantivul Scalar Cuantic (Quantum Scalar Pendant) tot timpul?

Da, exceptând momentul îmbăierii, când este recomandată evitarea contactului cu apa deoarece concentraţia Ionilor Negativi se amplifică în momentul schimbului de electroni dintre pandantiv şi apă iar rezultatul poate avea efecte negative asupra anumitor persoane (ameţeli sau stări de agitaţie în unele cazuri).  Se va simţi oricum diferenţa. Cât despre purtatul Pandantivului Scalar în timpul somnului, unele persoane găsesc dificilă purtarea pandantivului, efectul acestuia fiind identic cu consumul de cofeină.
 
 

3.      Cât durează până la apariţia efectelor pozitive?

Sunt persoane care simt efectele pozitive aproape instantaneu, dar sunt şi persoane care au început să beneficieze de efectele pozitive ale Pandantivului Scalar Cuantic după cca 21 de zile. Dacă totuşi nu au fost simţite efectele benefice după mai bine de o lună, este recomandat să nu mai fie purtat o săptămâna pentru monitorizarea diferenţelor dintre luna când a fost purtat pandantivul şi săptămâna când a fost dat jos. Numai atunci se vor putea observa cel mai bine diferenţele.
 
 

4.      Este energia Pandantivului Scalar Cuantic (Quantum Scalar Pendant) epuizabilă?

Nu, această energie cuantică este permanentă şi nu necesită nici un fel de reenergizare sau mentenanţă.
 
 

5.       Are Pandantivul Scalar Cuantic (Quantum Scalar Pendant) şi efecte negative?

Câţiva purtători au experimentat un discomfort in primele zile ale purtării pandantivului, acestea fiind simptomele în care organismul încearcă să se adapteze schimbării bruşte ale nivelului energetic mărit. Dacă aceste efecte durează mai mult, este recomandată purtarea Pandantivului Scalar câteva ore pe zi iniţial şi gradual mărit timpul de purtare  pentru ai da timp organismului să se acomodeze cu energia primită de la Pandantivul Scalar Cuantic.
 
 

6.      Ce pot face dacă după purtarea Pandantivului Scalar Cuantic (Quantum Scalar Pendant) nu am observat nici o ameliorare a durerii?

Dacă Pandantivul Scalar Cuantic nu a avut nici un efect asupra unei zone dureroase, atâta timp cât acesta a fost purtat la gât, trebuie aplicat acesta pe zona dureroasă şi frecat uşor iar durerea se va ameliora gradual.
 
 

7.       Cum energizez apa potabilă şi nu numai?

Apa în general poate fi energizată aplicând Pandantivul Scalar Cuantic pe vasul de apă sau dedesubt, pentru cel puţin 3 ore. Cel mai bine se poate observa efectele benefice de restructurare a apei cu ajutorul Pandantivului Scalar Cuantic, prin introducerea vasului de apă în congelator şi plasarea pandantivului sub vasul de apă. După ce apa se congelează vor aparea formaţiuni sferice sau torsionate în interiorul acesteia. Acest experiment îl puteti face şi voi acasă!

8.       Care sunt beneficiile consumului de apă restructurată cu ajutorul Pandantivului Scalar Cuantic (Quantum Scalar Pendant)?

Are acelaşi efect ca şi purtatul acestuia la gât iar efectele vor dura intre 4 şi 24 de ore care depind de la individ la individ şi nivelul energetic al fiecaruia. Apa va fi mai pură şi se va simţi la gust mult mai "fresh" precum apa de izvor. PH-ul apei va creşte peste 7 iar cantitatea de substanţe solubile în apă se va reduce semnificativ dacă Pandantivul Scalar Cuantic a fost aplicat asupra apei suficient de mult.
 
 

9.      Unde sunt dovezile beneficiilor aduse de Pandantivul Scalar Cuantic (Quantum Scalar Pendant)?

Dacă eşti în căutarea energiei scalare sau energia chi cum o mai numesc chinezii, ei bine aceasta se află peste tot în jurul nostru. Organismul uman, pe perioada copilăriei până pe la varsta de 25 de ani este capabil să capteze şi să utilizeze cu un randament maxim această energie în scopul regenerării, reenergizării, revitalizarii şi a eliminării toxinelor din mâncăruri. Problema este că odată cu înaintarea în varstă toxinele acumulate vor împiedica din ce în ce mai mult funcţionarea corespunzătoare a organismului iar metabolismul va încetini.
 
Odată cu încetinirea metabolismului datorită ruperii treptate de energia scalară, chi intervine îmbătrânirea. Cu cât înaintăm în vârstă, cu atât organismului îi va fi din ce în ce mai greu să balanseze schimbul energetic dintre microcosmos şi macrocosmos. Aici intervine Pandantivul Scalar Cuantic care ajută organismul să echilibreze acest schimb energetic, prin captarea, focalizarea Energiei Scalare şi eliberarea Ionilor Negativi necesari organismului cât mai aproape de corp.
 
 

10.    Cum poate Pandantivul Scalar Cuantic (Quantum Scalar Pendant) ajuta la hidratarea organismului?

Conglomerate Moleculare ale lichidelor – Pandantivul Scalar Cuantic poate dispersa conglomeratele moleculare ale oricăror lichide dacă se foloseşte metoda aplicării Pandantivlui Scalar Cuantic lipit de vasul lichidului respectiv o perioadă relativă de timp (în funcţie şi de natura lichidului) dar minim 3 ore. Organismul poate absorbi lichidele dispersate molecular mult mai rapid, producându-se astfel o hidratare mai bună intr-un timp foarte scurt.
 
Acelaşi proces de dispersie se produce şi la nivelul sângelui, care odată cu acumularea de zaharuri şi toxine, hematiile sângelui se lipesc una de cealaltă pentru a absorbi cât mai puţin din toxinele şi zaharurile existente în sânge, formând astfel conglomerate sangvine (cheaguri). Odată ce procesul molecular de dispersie a moleculelor s-a efectuat, hematiile pot capta şi transporta mai mult oxigen către organism, graţie separării acestora.
 
Datorită hidratării rapide corpul uman nu mai alocă necesarul energetic pentru dislocarea moleculelor lichide şi va aloca acea energie către o altă functie organică, realizându-se astfel o mai bună gestionare energetică şi o mai mică risipă. Odată cu hidratarea rapidă se produce şi metabolizarea mai rapidă, aceasta fiind o acţiune în lanţ iar odată cu metabolizarea mai rapidă se va produce şi o eliminare a toxinelor mai eficientă şi rapidă. Toate acestea fiind rezultatul purtării Pandantivului Scalar Cuantic!
 

11.    Ce reprezintă simbolurile şi desenul de pe Pandantivul Scalar Cuantic (Quantum Scalar Pendant)?

O scurtă prezentare despre Floarea Vieții și Geometria Sacră în clipul de mai jos:

Pandantiv_Scalar_Cuantic_Generator_de_Ioni_Negativi_si_Protector_Impotriva_Radiatiilor_Electromagnetice_ORG213-03

הוה - Iehova

הוה - Iehova

O scurtă prezentare despre Tiparul Creației și Creator, în clipul de mai jos:

הוה - Iehova (în ebraică יהוה și transliterat de obicei prin Iahwe sau Iehova) (Tetragrammaton τετραγράμματον în greacă, tradus un cuvânt cu patru litere)

este numele propriu al lui Dumnezeu în Biblia ebraică, care înseamnă „El face să devină“.
El reprezintă Creatorul, Judecătorul și Sursa mântuirii întregii lumi. Numele este compus din trei consoane, yōd (י), hē (ה) și vāv (waw) (ו) (un w semivocalic; vezi mater lectionis, אֵם קְרִיאָה), consoana hē (ה) fiind repetată la sfârșit.
Din cauza faptului că în scrierea ebraică veche nu se scriau vocalele și deoarece evreii considerau numele יהוה tabu (este interzis să fie rostit de către profani), înlocuindu-l cu Tetragrammaton, Elohim sau cu Adonai (Domn), nu se poate cunoaște cu exactitate pronunția inițială, unii considerând că aceasta a fost pierdută. Variante de pronunție și transcriere pot fi: Iahve, Iahveh, Iahweh,Yahwe, Yahweh, Yahoweh, Iehova.

ישוע - Isus din Nazaret, Iisus Hristos sau Christos

(în aramaică ישוע, Ieșu, în ebraică יֵשׁוּעַ‎, Ieșua arhaic Iehoșua, grecizat Ἰησοῦς,Iesous, latinizat Iesus; conform Bibliei la Betleemul Iudeei,ca fapt istoric probabil la Nazaret— d. ca. 30 e.n., Ierusalim) este fondatorul și figura centrală a creștinismului, și unul din cele mai importante simboluri ale culturii occidentale, majoritatea bisericilor creștine considerându-l Fiul lui Dumnezeu sau Mesia cel vestit de Vechiul Testament iudaic și este al doilea personaj al Trinității creștine.
 
Isus a fost un predicator iudeu din Galileea, Iudeea, ce a trăit în timpul ocupației romane a Israelului, a fost botezat de către Ioan Botezătorul, și a fost crucificat la Ierusalim în jurul anului 30, sub guvernarea lui Ponțiu Pilat.
Conform tradiției creștine, căreia i se datorează în mare măsură ceea ce se cunoaște despre Isus, principalele texte sursă care discută despre Isus sunt cele patru evanghelii canonice (Matei, Marcu, Luca și Ioan) la care se adaugă celelalte cărți ale Noului Testament.
 
Trăsăturile fundamentale ale imaginii sale în creștinism se datorează anumitor evenimente majore ale existenței sale relatate în Biblie: Naşterea, Minunile săvârșite, Crucificarea și Învierea, precum și învățăturii și retoricii discursului său.
Iisus_Cristos_Yeshua

Cu numele Isa ibn Maryam (Isus fiul Mariei), Isus este considerat de Islam unul dintre principalii profeți ai lui Allah. De asemenea Coranul menționează și o a doua venire a lui Isus, în strânsă legătură cu sfârșitul lumii sau judecata ei și anume Isus se va reîntoarce drept ajutor al lui Mahdi.

Cei 4 Serafimi, Mihail, Rafael, Gabriel şi Uriel sunt îngerii cu șase aripi care se găsesc cel mai aproape de Dumnezeu (Isaia 6, 2) și care, datorită apropierii lor de Domnul, seamănă cu focul (Evrei 12, 29; Daniel 7, 9; Ieșirea 24, 17; Psalmi 103, 4). Ca urmare, ei au fost numiți serafim, care în ebraică înseamnă în flăcări. Ei sunt înflăcărați de dragostea pentru Domnul și îi călăuzesc pe ceilalți către această dragoste.

Arhanghelul_Mihail

מִיכָאֵל - Arhanghelul Mihail (ebraică מִיכָאֵל; latină Michael sau Míchaël)

este un arhanghel în învățăturile creștine, evreiești și islamice. Romano-catolicii, ortodocșii, anglicanii și luteranii fac referire la el spunând „Sfântul Arhanghel Mihail”sau „Sfântul Mihail”.
În ebraică, Mihail înseamnă „Cine este ca Dumnezeu?” (mi-care, ke-ca, El-divinitate), care este interpretată în mod tradițional ca o întrebare retorică: „Cine este ca Dumnezeu?” (la care se așteaptă un răspuns negativ), pentru a sugera faptul că nimeni nu este ca Dumnezeu. În acest fel, Mihail este reinterpretat ca un simbol de umilință în fața lui Dumnezeu.
În Noul Testament, Mihail conduce armatele lui Dumnezeu împotriva forțelor lui Satana în Cartea Apocalipsei, unde în timpul războiului din cer îl învinge pe Satana. În Epistola lui Iuda se face referire la Mihail în mod special ca „arhanghel”.

Sanctuare creștine pentru Mihail au apărut în secolul al patrulea, când a fost văzut pentru prima oara ca un înger vindecător, iar apoi de-a lungul timpului ca un protector și lider al armatei lui Dumnezeu, împotriva forțelor răului. În timp, învățăturile lui Mihail au început să varieze între confesiunile creștine. În bisericile creștine de tradiție orientală este sărbătorit pe 8 noiembrie.

רָפָאֵל - Arhanghelul Rafael (în ebraică רָפָאֵל, RafaʾEl, "Dumnezeu este Cel care vindecă"

"Dumnezeu vindecă", "Dumnezeule Te rugăm, vindecă", arabă : إسرافيل, Isrāfīl) este un Arhanghel al iudaismului , creștinismului și islamului, care, în tradiția iudeo-creștină realizează toate tipurile de vindecări. Arhanghelul Rafael este unul din conducătorii îngerilor, este amintit de Cartea lui Tobit, fiind cel care l-a călăuzit și ocrotit pe Tobie, fiul lui Tobit. Rafael mai apare în Cartea lui Enoh, în creștinism și în islam. El ne poate ajuta să obţinem darul vindecării; ne arată care sunt căile de a ne vindeca pe noi înşine; ne ajută să ne vindecăm cu ajutorul naturii şi al energiei universale. 
Arhanghelul Rafael este responsabil de vindecarea Pământului şi a locuitorilor săi. Se spune că el este cel care l-a vindecat pe Abraham după ce acesta a fost circumcis şi că i-a dat lui Moise o carte care descria toate ierburile cu puteri vindecătoare care cresc pe pământ. În Cartea lui Tobias, din Vechiul Testament, se povesteşte că Rafael l-a vindecat pe tatăl lui Tobias, care era orb, folosind o unsoare făcută din măruntaiele unui peşte.
Arhanghelul Rafael
Arhanghelul_Gabriel

גבריאל - Arhanghelul Gabriel: Numele „Gabriel” (Gavril sau Gavriil)

 
semnifică în limba ebraică Dumnezeu este puterea mea (latină: Sanctus Gabriel; italiană: San Gabriello; arabă: Djibril).
Numele său este menționat de patru ori în Biblie, niciodată însă ca „arhanghel”: de două ori în Daniel (8.16 și 9.21) și de două ori în Luca (1.19 și 1.26). După evanghelistul Luca, Gabriel ar fi anunțat atât nașterea lui Ioan Botezătorul, cât și a lui Iisus. De fiecare dată apare ca un mesager care aduce vești importante. Mai întâi, el l-a anunțat pe Daniel despre întoarcerea evreilor din captivitatea babiloneană, după care i-a revelat (printr-o viziune spirituală) viitorul națiunilor. În tradiția ebraică Gabriel a fost și îngerul pedepsei divine care s-a abătut asupra așezărilor Sodoma și Gomora.
Tot el i-a spus lui Zaharia (la o vârstă înaintată) că soția sa (Elisabeta) îi va naște un copil (Ioan Botezătorul), și în cele din urmă i-a spus Mariei că ea este cea aleasă dintre femei. Arhanghelul Gabriel (Gavril-Gavriil) este, alături de Arhanghelul Mihail, unul dintre cei mai importanți îngeri în cadrul tradiției iudeo-creștine și a celei islamice .

Este cel de-al doilea în rang printre Arhangheli. Profetul Mahomed afirmă că Gabriel (Djibril), cel cu 140 de perechi de aripi, i-ar fi dictat Coranul, vers cu vers. În tradiția islamică, Gabriel este considerat a fi spiritul divin al adevărului.

אוּרִיאֵל - Arhanghelul Uriel (אוּרִיאֵל - El/Dumnezeu este lumina mea)

Auriel/Oriel (Dumnezeu este lumina mea) (ebraică standard Uriʾel, ebraică tiberiană ʾÛrîʾēl) este unul dintre arhanghelii din tradiția rabinică și, de asemenea, din anumite tradiții creștine. Numele lui poate avea analogii cu Urie. În lucrările apocrife, cabalistice și oculte, Uriel a fost echivalat sau confundat cu Nuriel, Uryan, Jeremiel, Vretil, Sariel, Suriel, Puruel, Phanuel, Jehoel, Jacob, Ezrail/Azrael and Israfil/Raphael.
Planul Îngeresc: Arhanghel al Primului Cor
Misiunea cerească: Să aducă oamenilor lumina cunoaşterii lui Dumnezeu.
Misiunea pământească: Ne ajută să ne deschidem către lumina cunoaşterii, să conştientizăm lumina divină din noi şi să ne centrăm în Sine.
Arhanghelul Uriel, a cărui nume semnifică: "Lumina mea este Dumnezeu", aduce omenirii cunoaşterea iluminatorie despre divinitate. El este cel mai strălucitor dintre îngeri şi, adeseori, reprezentat conducând un car de foc tras de cai albi. Mai este cunoscut şi sub numele de flacără a lui Dumnezeu sau îngerul profeţilor. El este, de asemenea, îngerul care veghează asupra furtunilor şi a spaimelor. Ca înger al căinţei el ne ajută să înţelegem legile karmice care spun că noi întotdeauna merităm exact ceea ce am făcut.
Arhanghelul_Uriel
Shekinah (Gloria Lui Dumnezeu)

שכינה‎ - Shekinah este cel de-al doilea termen important ce descrie slava lui Dumnezeu. 

Acesta este folosit în literatura rabinică pentru a indica prezenţa lui Dumnezeu, însă nu este folosit sub forma aceasta în textul Vechiului Testament. L-am menţionat pentru că este des folosit de creştinii evanghelici. Rădăcina “skn” apare nu doar ca şi verb, ci şi ca substantiv. Însemnătatea verbului este de “ a locui, a rămâne, a se stabili”, iar substantivul se traduce prin “locuinţă, reşedinţă”, folosindu-se aceeaşi rădăcină pentru “cortul întâlnirii”.
În ce priveşte echivalentul grecesc, există o asemănare izbitoare între evreiescul „shakan”şi grecescul εσκενοσεν. La o privire atentă se identifică rădăcina comună: „skn”. Desigur, acesta este doar un aspect lingvistic ce nu poate avea dovezi clare.

 

 


 

Articole recente

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

principiul-il-separatio

Principiul Il Separatio

lupii-din-romania-protejati-datorita-britanicilor

Lupii din Romania protejaţi datorită britanicilor

ce-simbolizeaza-crucea

Rugăciunea cu efect paranormal

bioritmul-si-energia-ciclica

Bioritmul și Energia Ciclică

misterul-piramidelor

EGIPTUL ȘI PIRAMIDELE

unele-dintre-simbolurile-masoneriei

Unele dintre Simbolurile Masoneriei

ce-reprezinta-gandurile-unui-om

Ce reprezintă gândurile unui om?

aparitii-cu-sfanta-fecioara-maria-maica-domnului

Apariţii cu Sfînta Fecioară Maria, Maica Domnului

energia-scalara-cuantica-de-reconectare

Energia Scalară Cuantică Universală de Reconectare

armele-psihotronice-care-afecteaza-mintea-umana

Armele psihotronice care afectează mintea umană?

vulturul-simbolul-libertatii-si-al-puterii

Vulturul, simbolul libertății și al puterii

polaritatea-energetica-a-universului

Polaritatea Energetică a Universului

ce-semnifica-simbolul-zoroastru-sau-zarathustra

Ce Semnifică Simbolul Zoroastru sau Zarathustra

medicina-traditionala-chineza-si-echilibrul-polaritatilor

Medicina tradițională chineză și echilibrul polarităților

puterea-gandurilor

Puterea gândurilor

circulatia-sanguina-deficitara

Circulația sanguină deficitară

sovata-locul-de-revitalizare

Sovata, locul de revitalizare

istoria-ascunsa-a-religiilor

Istoria ascunsă a religiilor

misterul-cristalului-de-cuart-fermecat

Misterul cristalului de cuarț fermecat

ritualuri-magice-pentru-bunastare-si-protectie

Ritualuri magice pentru bunăstare și protecție

ce-simbolizeaza-pentagrama-si-pentaclul

Ce simbolizeaza Pentagrama sau Pentaclul

vlad-dracul-din-ordinul-dragonilor

Vlad Dracul din Ordinul Dragonilor

energia-unei-locuinte

Energia unei locuințe

se-doreste-robotizarea-omului

Se doreşte robotizarea omului?

constiinta-individuala-si-cea-colectiva

Conștiința individuală și cea colectivă

proiectele-haarp-si-sura

Proiectele HAARP și SURA

energia-constiintei

Energia Conștiinței

energiile-pozitive-si-negative-ale-casei

Energiile Pozitive și Negative ale Casei

reiki-si-restabilirea-echilibrului

Reiki și restabilirea echilibrului

fizica-cuantica-si-spiritualitatea

Fizica cuantică şi spiritualitatea

extracorporalitatea

Extracorporalitatea

puterea-de-a-empatiza

Puterea de a empatiza

aura-umana

Aura Umană

fecioara-maria-nascatoare-de-dumnezeu

Fecioara Maria Născătoare de Dumnezeu

metode-de-protectie-impotriva-energiilor-negative

Metode de Protecție Împotriva Energiilor Negative

ozn-uri-in-romania

OZN-uri în Romania

cristalele-uriase-din-mina-naica

Cristalele Uriașe din Mina Naica

ce-simbolizeaza-copacul-vietii

Ce simbolizează Copacul Vieții

matematica-limbajul-universal

Matematica, Limbajul Universal

endgame-blueprint-for-global-enslavement-documentar-tradus

ENDGAME – Blueprint For Global Enslavement (Documentar Tradus)

97%-owned-97%-posedat-documentar-tradus

97% Owned – 97% Posedat (Documentar Tradus)

talisman-amulete-si-pandantive-mistice-sacre

Talismane, Amulete și Pandantive Mistice Sacre

cine-dicteaza-traiectoria-lumii

Cine dictează traiectoria lumii

poarta-zeilor-din-hayu-marca-peru

Poarta zeilor din Hayu Marca, Peru

legatura-dintre-orgoni-energia-orgonica-si-wilhelm-reich-documentar-tradus

Legătura dintre Orgoni, Energia Orgonică și Wilhelm Reich

feng-shui-pentru-casa

Feng Shui pentru casă

energia-punctelor-cardinale

Energia punctelor cardinale

exista-fantome

Există fantome?

proiecte-desecretizate

Proiecte Desecretizate

sfanta_treime

Sfânta Treime

vindecatorii-si-campurile-magnetice

Vindecătorii şi câmpurile magnetice

fericirea-iluzie-superficiala-si-necesitate-existentiala

Fericirea, Iluzie Subiectivă și Necesitate Existențială?

inchiderea-societatii-planet-lockdown-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Închiderea Societății – Planet Lockdown (Documentar Tradus)

protectie-impotriva-energiilor-negative

Protecție Împotriva Energiilor Negative

simbolistica-runelor-si-piatra-kesington

Simbolistica Runelor și Piatra Kensington

mandalele-si-beneficiile-lor

Mandalele și beneficiile lor

ce-simbolizeaza-crucea

Sfânta Cruce

inexplicabil-structuri-misterioase-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana-00

INEXPLICABIL – Structuri Misterioase (Documentar Tradus)

water-the-great-mystery-apa-marele-mister

WATER – The Great Mistery (APA – Marele Mister) Documentar Tradus

universul-holografic-si-esenta-spirituala-a-acestuia

Universul Holografic, Creație a Mentalului Conștient și Subconștient

biblioteca-de-manuscrise-din-tibet

Biblioteca de manuscrise din Tibet

misterul-piramidelor

Misterul Piramidelor

civilizatii-antice-avansate-tehnologic-disparute

Civilizaţii antice, avansate tehnologic, dispărute!

fenomenul-numit-vocea-electronica

Fenomenul numit Vocea Electronică

geometria-sacra

Geometria Sacră

ingerii-pazitori

Îngerii Păzitori

deochiul-sau-ochi-deochi

Deochiul sau Ochi Deochi

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-scarabeul-carabus

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Scarabeul Cărăbuș

triskelion-sau-triskele-origine-insemnatate-simbolistica

Triskelion sau Triskele – Origine, Însemnătate, Simbolistică

ce-simbolizeaza-o-septagrama-heptagrama-sau-septegrama

Ce simbolizează Septagrama Heptagrama sau Septegrama

ce-reprezinta-inseamna-sau-simbolizeaza-sri-yantra-shri-yantra-shree-yantra

Ce Reprezintă, Înseamnă sau Simbolizează Sri Yantra

simbolul-svastica-origine-semnificatie-insemnatate

Simbolul Svastica, Origine, Semnificație, Însemnătate

ce-efect-are-luna-asupra-vietii-pe-pamant

Ce Efect are Luna Asupra Vieții pe Pământ

soarele-purtatorul-vietii-lumilor-ce-reprezinta-simbolizeaza-semnifica-inseamna-soarele

Soarele, Purtătorul Vieții Lumilor

ce-reprezinta-semnifica-sau-simbolizeaza-pana-de-pasare

Ce Reprezintă, Semnifică sau Simbolizează Pana de Pasăre

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-runele-celtice

Ce Semnifică sau Simbolizează Runele Celtice

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-valknut

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Valknut

ce-simbolizeaza-ochiul-providentei-in-triunghi-si-cerc

Ce simbolizează Ochiul Providenței în Triunghi și Cerc

iesirea din matrix

Ieșirea din Matrix

ce-semnifica-reprezinta-simbolizeaza-vulturul

Ce Semnifică, Reprezintă, Simbolizează Vulturul

ce-simbolizeaza-semnifica-roata-norocului-busola-magica-vegvisir

Ce Simbolizează, Semnifică Roata Norocului, Roata Dharma sau Busola Magică Vegvisir

energia-orgonica-albastra

Energia Orgonică Albastră

ce-simbolizeaza-sau-semnifica-corbul-cioara

Ce Simbolizeaza sau Semnifica Corbul Cioara

ce-simbilizeaza-sau-semnifica-triquetra

Ce Simbolizează sau Semnifică TRIQUETRA

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-om-mani-padme-hum

Ce Semnifică sau Simbolizează Om Mani Padme Hum

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-ursul

Ce Semnifică sau Simbolizează URSUL

fleur-de-lis-lys-floarea-de-lis-lys-origine-simbolistica-beneficii

Fleur de Lis / Lys (Floarea de Lis / Lys) Origine Simbolistică Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-dragonul

Ce Simbolizează (Semnifică) Dragonul

crucea-celtica-origine-simbolistica-semnificatie-beneficii

Crucea Celtică – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-vajra-dorje

Ce Simbolizează (Semnifică) Vajra sau Dorje

ce-simbolizeaza-semnifica-lupul

Ce Simbolizează (Semnifică) Lupul

ce-simbolizeaza-semnifica-cheia-o-cheie

Ce Simbolizează (Semnifică) Cheia sau o Cheie

ce-simbolizeaza-semnifica-cerbul

Ce simbolizează, semnifică Cerbul

taur-zimbru-bour-origine-simbolistica-semnificatie-beneficiu

Taur, Zimbru, Bour – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficiu

caduceu-origine-semnificatie-beneficiu

Caduceul – Origine, Semnificație, Beneficiu

moneda-sau-banut-aducator-de-noroc-simbolistica-semnificatie

Monedă sau Bănuț aducător de noroc – Simbolistică, Semnificație

bufnita-sau-cucuveaua-simbolistica-semnificatie

Bufnița sau Cucuveaua – Simbolistică, Semnificație

limbajul-simbolurilor-mistice-sacre

Limbajul Simbolurilor Mistice Sacre

ciocanul-lui-thor-origine-semnificatie-beneficii

CIOCANUL LUI THOR – Origine, Semnificație, Beneficii

simbolul-aum-om-origine-semnificatie-beneficiu

Simbolul Aum Om – Origine, Semnificație, Beneficiu

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (24 voturi, media: 4,83 din 5)

Adaugă un comentariu

177 păreri despre “Pandantiv Scalar Cuantic Protector Împotriva Radiaţiilor Electromagnetice

 1. Mister88 spune:

  Nu stiu ce sa zic dar cred ca un pandantiv dasta m-ar ajuta mult mai mult decat tigarile si bautura pe care le cumpar aproape zilnic. Daca face ce zice ca face mi-ar prinde tare bine.

 2. maria dobrescu spune:

  eu am luat saptamana trecuta la toti din familie si sunt foarte multumita. nu stiu daca neaparat pandantivele sunt motivul dar ne simtim mult mai bine de cand le purtam. va tin la curent cu detalii pe viitor.

 3. Gelu Iordache spune:

  Eu port unul de 2 ani de zile si nu pot sa zic ca mi-a facut mare lucru dar am observat un lucru foarte interesant. Inainte de a incepe sa port pandantivul asta nu puteam sa lucrez in fata calculatorului mai mult de 3/4 ore fara sa inceapa sa ma doara capul (simteam asa ca o presiune in creier). Lucrul asta nu s-a mai intamplat de cand il port. In rest mare lucru nu simt dar poate sunt eu mai nesimtit cu chestiile astea. Pana una alta eu sunt multumit ca am scapat de durerile de cap de la birou.

 4. Visan Ion spune:

  Mi-a ajuns pandantivul ieri si sunt foarte multumit de el. Aseara am dormit ca un prunc. Nici nu mai imi aduc aminte de cand nu am mai dormit asa de bine. Va multumesc din suflet! O singura intrebare am cat timp trebuie sa tin paharul cu apa ca sa se energizeze? Multumesc!

  1. Paharul se va tine pe pandantiv, nu mai putin de 3 ore.

  2. Adriana spune:

   Eu am mare incredere in aceste pandantive, nimic nu e intamplator si avem cu totii nevoie de protectie si echilibru in special in vremurile acestea. Am achizitionat si celor dragi sa se bucure de aceste protectii si energii benefice noua. Multumesc universului ptr ca am fost ghidata spre site-ul dumneavoastră energia constiintei!

 5. Marcel spune:

  Eu sunt antrenor de fitness si pot sa spun ca un singur pandantiv ca acesta nu suplineste lipsa miscarii sau mentinerea unei diete echilibrate. Am achizitionat si eu de curand un pandantiv si am fost placut impresionat dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma culc pe o ureche si pot manca ce poftesc si cat poftesc doar pentru ca am un pandantiv care chipurile face tot pentru mine. Multumesc domnului cu care am discutat la telefon si m-a informat cu privire la felul cum va actiona pandantivul si multumesc si pentru bonusul primit!

 6. Maria Constantin spune:

  In sfarsit mi-a ajuns si mie astazi. Arata super si deja ii simt vibratia pozitiva si efectul minunat care il are asupra mea. Eu sunt prancticanta reiki si pot spune cu mana pe inima ca acest pandantiv emana lumina. Are o energie atat de frumoasa incat nu cred ca am sa il mai dau jos de la gat.

 7. Elena spune:

  As vrea sa comand si eu unul dar nu stiu pe care sa-l aleg. Resimt o lipsa totala de energie, o letargie profunda care-mi afecteaza viata din toate punctele de vedere. Astept raspunsul dvs, multumesc frumos!

  1. Va recomand exact pandantivul care va place mai mult. Lasati-va purtata de instinct…

 8. Spain Golden spune:

  Hi I am so thrilled I found your web site, I really found you by accident, while I was researching on Google for something else, i found this article about this kind of quantum pendants. Nonetheless I am here now and would just like to say kudos for a interesting post about scalar pendant and a all round thrilling blog (I also love the theme/design). I don’t have time to read through it all at the moment but I have saved it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more. Please do keep up the fantastic job.

 9. Marbella spune:

  Hi, just wanted to say, I liked this article about scalar pendants. It was helpful.
  Keep on posting!

 10. Andrei Muresan spune:

  Am luat si eu doua. Eu unul si sotia unul. Sunt nemaipomenite, recomand tuturor.

 11. Valentin Opris spune:

  Eu am congelat apa asa cum mi-ati indicat in convorbirea telefonica dar nu inteleg totusi de ce formatiunile acelea albicioase se formeaza in mod diferit fata de congelarea normala? La mine s-a format efectiv o sfera cu multe ace. Nu pot spune acelasi lucru despre apa congelata in mod normal din care nu se intelegea nimic. Astept raspunsul dvs.

  1. Motivul este ca apa se restructureaza la nivel molecular. Forma sferica este data de vortexul energetic al pandantivului.

 12. Vasile spune:

  Nu cred o boaba. Cum poate niste pietre sa faca ce zice aicea?

 13. Ioan Mihalcea spune:

  Am vazut demonstratiile video ale fiecarui pandantiv. Nu am putut sa nu observ ca sunt unele mai puternice decat altele. Puteti sa-mi explicati va rog motivul?

  1. Materialul din care sunt facute pandantive este identic, pentru ca, scoase din carcasele de inox, au avut aceleasi valori dupa masuratorile noastre. Se pare ca metalul amplifica energia ionica a pandantivului. Puteti observa acest lucru si in demonstratiile video ale pandantivelor.

 14. Chiquita spune:

  Am primit si eu pandantivul vineri si vreau sa stiu daca il pot da si mamei mele sa il poarte?

  1. Pandantivul nu se imprumuta! Se poate da altcuiva dar dupa o purificare energetica. Motivul este acela ca pandantivul preia semnatura energetica a purtatorului si se realizeaza o simbioza intre pandantiv si purtator.

   1. catalin spune:

    Cum se poate face purificarea energetica a pandantivului…pentru a-l putea folosi astfel toata familia..?

    1. Se poate face purificarea pandantivului cu ajutorul apei saline realizata cu sare de mina (de muraturi), care nu a fost trecuta prin procesul de iodare. Se mai poate face purificare energetica prin expunerea la lumina solara si lunara, timp de 24 de ore. Cea mai buna purificare se poate face in ziua de echinox al primaverii, daca prindeti o zi senina! Acest lucru il recomand doar pentru inmanare permanenta unui alt membru al familiei, dar pentru schimb periodic de la un membru al familiei la altul, nu recomand!!! Pandantivul trebuie sa fie un obiect personal!

 15. Mihnea Aurica spune:

  Este extraordinar de frumos si armonios realizat. L-am primit astazi si abia asteptam sa-l port. Multumesc mult pentru bonusul primit!

 16. Cocosel spune:

  Ehee, daca-r sti lumea ca si Nikola Tesla cauta roci vulcanice radioactive pentru a le valorifica energia cu scopul de a le intelege… Nikola Tesla spunea: Ca sa puteti intelege secretul universului, trebuie sa luati in considerare energia, frecventa si vibratiile.

 17. Marcel Simion spune:

  Am primit pandantivul zilele trecute si pot spune ca este superb! Multumesc atat pentru bonus cat si pentru amabilitatea cu care mi-ati explicat in detaliu toate amanuntele legate de acest pandantiv. Am observat ca seara nu ma ia somnul repede exact cum mi-ati spus ca este posibil sa se intample si acum prefer sa-l scot si sa-l pun pe un pahar cu apa care il beau dimineata. Ramane sa observ pe parcurs toate beneficiile lui si am sa revin aici cu detalii.

 18. Stefan spune:

  Pot sa spun ca mie nu mi-a afectat deloc somnul ba chiar ma odihnesc mult mai bine decat inainte. As vrea sa stiu si eu daca are vreo importanta pe ce parte trebuie sa-l port?

  1. Nu are importanta pe ce parte il purtati la gat. Important este ca atunci cand aveti o zona dureroasa sa il aplicati cu fata care este indicata in legenda de la interiorul cutiutei. Fiecare dintre parti are o valenta energetica opusa si de aceeasi intensitate cu partea celalta si va reface dezechilibrul energetic al zonei dureroase.

 19. Ivona Meres spune:

  Suuuper tare !!! In sfarsit am gasit pagina dvs. Am vazut pandantivul asta modelul cu snurulet la o vecina. Cand am intrebat-o de unde il are ca imi place mult desenul de pe el nu a stiut sa-mi raspunda pentru ca il primise cadou de la cineva. Nici nu stiam ce proprietati are pur si simplu imi place cum arata. Am dat si eu comanda de unul si abia astept sa-l primesc. Va felicit pentru tot ceea ce faceti!

 20. Mihai Poenar spune:

  La un moment dat aveati o oferta. Ceva de genul daca se cumpara trei pandantive unul este gratis sau la jumatate de pret nu mai retin exact. Mai aveti oferta asta pentru ca eu sunt interesat sa iau pentru intreaga familie. Astept raspuns!

  1. In momentul de fata nu mai este activa acea oferta dar ne putem auzi la un telefon pentru detalii.

 21. Delia spune:

  Am primit si eu pandantivele zilele trecute si deja le purtam cu totii. Vrem sa stim si noi daca va fi vreo problema la contactul cu apa marii. Urmeaza sa mergem in vacanta si am vrea sa purtam pandantivele cat mai mult timp posibil. Multumim anticipat!

  1. Pandantivele nu se deterioreaza la contactul cu apa sarata, ele avand partile metalice realizate din inox 316L. Acest material este acelasi metal din care se confectioneaza si instrumentele chirurgicale sau tacamurile de bucatarie. Asa ca le puteti purta fara nici un fel de problema si in apa sarata a marii. Distractie placuta si multa sanatate va doresc tuturor membrilor familiei dvs. !!!

 22. Aleodot Imparat spune:

  bai nene voi trebuie sa mergeti la spitalu da nebuni. cine va crede pa voi cu minciunili astea. pfuai de capu meu

 23. Tufan Maria spune:

  Imi place extraordinar de mult pandantivul! Il port in permanenta de cand l-am primit si ma simt foarte bine. Nu aveam nici o problema de sanatate dar ma face sa ma simt linistita si relaxata. Multumesc tare mult!

 24. Ionascu Petre spune:

  Sunteti cu totii niste prosti daca aveti impresia ca niste pietre va pot afecta in bine starea de sanatate. Nu aveti dacat sa va duceti la spitalul de nebuni cu totii si sa-i lasati pe cei cu capul pe umeri sa isi faca treaba in societate. Vai de capul vostru de nebuni dezaxati.

  1. Domnu’ Ionascu, daca aveti convingerea ferma ca astfel de metode traditionale nu au nici un efect asupra dvs, nu inteleg de ce incercati cu toata forta distructiva a exprimarii negative expusa mai sus, sa impuneti convingerea dvs si asupra celorlalti. Aveti cumva impresia ca adevarul dvs este unul absolut?! Va considerati cumva superior, daca ii faceti pe cei care nu va impartasesc convingerile, prosti?! Eu va sfatuiesc sa va analizati mai bine modul de exprimare fata de semenii dvs si sa deveniti constient ca oricine are dreptul sa decida ce este sau ce nu este bine pentru evolutia lui spirituala sau materiala. Pana una alta, nu ati putut decat sa ne aratati cat de jos va aflati din punct de vedere al evolutiei constiintei spirituale. Sanatate multa va doresc si dorinta de a evolua!

 25. Bruce spune:

  Este superb! Il port deja de doua zile si ma simt mult mai bine. Eu am luat varianta de inox cel cu 7000 de ioni.

 26. Rodica Marga spune:

  Am trecut si eu prin perioada de detoxifiere. A durat cam 7 zile in care m-am simtit molesita si chiar aveam impresia ca am racit. Acum ma simt mult mai bine si chiar simt efectele pandantivului. La 53 de ani ai mei am energie cat nepotii mei care trandavesc toata ziua. Multumesc domnului Ionut pentru toate informatiile despre pandantiv. Cat de curand o sa cumpere si copii mei.

 27. Maria Capsuna spune:

  Un pandantiv nemaipomenit! Il port cu drag in fiecare zi.

 28. Alina spune:

  Mi-au ajuns si mie pandantivele ieri si as vrea sa stiu daca este bine sa le purtam in permanenta sau doar atunci cand ne simtim obositi?

  1. Pandantivele scalare sunt bine a fi purtate in permanenta, cel putin primele doua saptamani pana se incheie procesul de detoxifiere. Dar daca din diverse motive nu puteti suporta starea de letargie, caracteristica acestui proces, este bine sa alternati in functie de starea dvs, specifica varstei si stilului de viata. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta telefonic.

 29. Am luat si eu de la dvs doua pandantive unul pentru mine si unul pentru sotie. Vreau sa stiu daca pot schimba lantul? Eu sunt mai solid si imi vine fix pe gat?

  1. Bineinteles ca se poate! Lanturile care insotesc aceste pandantive au lungimea de 60cm. Sa-mi spuneti va rog ce lungime doriti lantisorul sa fie, asta dupa o masuratoare in prealabil. Am rugamintea sa ne contactati telefonic pentru clarificarea acestor detalii! O zi minunata va doresc!

 30. Adina spune:

  Le-am primit si eu azi. Sunt superbe! Multumesc mult!

 31. Luna spune:

  Este vreo problema daca pun pandantivul la zgarda motanului meu? Am vazut ca il tot fura noaptea cand il las pe noptiera si m-am gandit sa-i dau si lui unul.

 32. Eugen spune:

  Imi place mult multumesc

 33. Radu spune:

  Am vazut un model de pandantiv scalar cuantic asemanator cu cel metalic de la voi si la altcineva dar pe pagina respectiva nu exista nici o demonstratie cum am vazut aici. Nu stiu daca si celalat era la fel de bun eu l-am cumparat pe asta de la voi pentru ca am vazut ce poate sa faca. Abia astept sa ajunga sa-l pun la gat.

 34. Silviu spune:

  Vazut placut luat purtat! Foarte misto pandantivul!

 35. Alvin Matei spune:

  Nu pot sa spun decat ca am ramas uimit de efectele pozitive ale acestui pandantiv !!!

 36. Anabolika spune:

  Fenomenal, il ador !!! Multumesc si pentru bonus!

 37. raluca istrate spune:

  Este minunat, i-am simtit vibratia pozitiva de cum l-am pus la gat. Multumesc pentru bonus.

 38. aurelia cristescu spune:

  Este vreo problema daca il port impreuna cu un alt pandantiv din argint?

  1. Singura situatie ar fi de uzura intre cele doua pandantive, in rest, nicio problema!

 39. Mihai Burta spune:

  Se intampla ceva daca il bag in paharul cu apa ca sa fie contactul direct?

  1. Nu recomand! Este mai indicat sa tineti pandantivul undeva deasupra sau sub recipientul cu apa. Motivul este unul de igiena. Daca nu va deranjeaza acest aspect, ati putea incerca!

 40. Pinterest spune:

  My partner and I stumbled over here coming from a different page and thought I may as well check
  this kind of pendants. I like what I see so now i’m following
  your website. Look forward to looking at your products again.

 41. Angelica spune:

  Foarte bun pandantiv. Imi ia durerile de cap ca cu mana

 42. Alexandru spune:

  Bai frate, da creduli mai sunt cate unii. Cum pot unii crede intr-un creator, care la randul lui nu are un creator. Tine de noaptea mintii!

 43. Aurel Visan spune:

  Imi place foarte mult!

 44. Gheorghita spune:

  Il port de 2 saptamani si nu am simtit nici o putere. Cred ca nu-i bun de nimic

 45. Musat Gheorghe spune:

  Foarte bun. Nici nu mai ma doare capu de cand il port.

 46. elena mistrat spune:

  Este superb pandantivul! O sa mai iau unul si pentru sotul meu.

 47. Mihai spune:

  Este bun! A fost testat la institutul de medicina complementara si alternativa Bucuresti.

  1. Tif Eugeniu spune:

   Puteți da mai multe relații ?

 48. Maria Draghici spune:

  Ne-au ajuns si noua astazi. Foarte frumoase si armonios realizate!

 49. Popoviciu Mihai spune:

  Este foarte bun. De cand l-am luat acum 2 ani il port in continuu si numai beneficii am avut de la el. Mi-a curatat toate chakrele si ma protejeaza de toate persoanele negativiste cu energie joasa. Sunt foarte multumit de el! Cu ocazia asta tin sa va multumesc pentru acest minunat pandantiv!

 50. ionicaadelin spune:

  foarte bun

 51. Pingback: My Homepage
 52. Mitroi Adrian spune:

  Am luat varianta cu numele ingerilor si pot sa spun ca este minunat. Recomand cu incredere produsele de aici.

 53. mihai spune:

  arata super. am comandat si eu azi doua si abia astept sa le purtam eu si sotia.

 54. Elena Bica spune:

  este foarte bun! multumesc frumos!!!

 55. Andrea Toma spune:

  Il port deja de o luna si am ramas surprinsa sa constat ca are intr-adevar proprietatile descrise mai sus. Singura problema la mine este faptul ca ma c-am deranjeaza noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta. Fiind relativ maricel, il simt cand se misca si dureaza ceva pana adorm la loc.

 56. Aurel spune:

  L-am primit si eu ieri si am dormit aseara cu el. Pot sa spun ca nu am mai avut asa un somn linistit de ani de zile!

 57. Ionel spune:

  Salutare!
  L-am primit astăzi!
  Sunt fascinat de influenta lui! Cum l-am pus la gât am simțit o căldură puternică în tot corpul.Voi vedea si ce schimbări și beneficii îmi va aduce pe parcurs.De obicei orice cristal are o perioadă de armonizare cu purtătorul de 33 zile!
  Mulțumesc domnului Ionut Dorinel pt.exemplificarile făcute pe pagina produsului!

 58. Mihai Benteu spune:

  Nu am decat cuvinte de lauda! Multumesc tare mult, aveti 5 stele de la mine!

 59. Iulia spune:

  Multumesc pt pandantivul scalar cuantic.Este foarte bun si cu incredere ii acord 5 stele!

 60. Pedro Mateut spune:

  Este bun! L-am luat cand am venit in tara acum 2 ani si nu l-am mai dat jos de la gat.

 61. Marius spune:

  Mda. Mie nici acum nu-mi vine sa cred de efectul pandantivului. Cu toate ca il port de ceva timp si am scapat de starea de lene si dureri de cap cred ca este vorba totusi de efectul placebo. Parerea mea.

 62. Nici mie nu-mi vine sa cred ca am scapat de durerile de cap!!! Totusi nu vreau sa ma pronunt in totalitate si am sa mai astept sa observ rezultatele in viitor.

 63. Adam spune:

  Pe scurt, este foarte bun! 5 stele de la mine!

 64. Cornel spune:

  Nare nici o treaba. Lam purtat o zii intreaga si nam simtit nimicccc. Este praf vreau banii inapoi.

  1. Va rugam sa ne contactati telefonic pentru stabilirea conditiilor de retur. Veti primi banutii inapoi fara nici un fel de problema!

 65. Daca iau 10 bucati sa zicem, acordati si un discount?

  1. Va putem acorda o reducere de 15%

 66. Buford spune:

  Foarte multumit de acest pandantiv! Multumesc mult!

 67. Am văzut și un test de radioactivitate si nu mi se pare chear ok,posibil sa scăpăm de una si dam de alta..cum comentați asta?Mulțumesc chear interesant oricum

  1. Emisia ionica este o forma de radioactivitate de tip alfa si beta. Sunt electroni care au incarcatura cu sarcina negativa care se detaseaza din atomii de toriu. Toriul continut in acest pandantiv, va activa intotdeauna detectoarele geiger.
   Aveti in adresele de mai jos cateva exemple de plaje negre din Bazilia care au un continut ridicat de toriu si care sunt considerate benefice: https://www.youtube.com/watch?v=vdHHUGwFoJE
   https://www.youtube.com/watch?v=RvgAx1yIKjg

  2. sos gheorghe spune:

   Stimate domn Mihai, si eu la inceput m-am speriat de radiatiile emise de pandantiv. L-am masurat, indica 2usv. Nu trebuie sa va speriati, statul la soare prea mult (si el emite radiatii) provoaca arsuri sau insolatii, daca stam la plaje dimineata sau spre seara e bine. Asa si cu acest medalion, la inceput folositi-l mai putin una sau doua ore ca apoi tot mai mult. Am spus ca doza medalionului e de 2 usv, pe plajele negre din Brazilia doza e de 400de usv iar oamenii se simt foarte bine. Cineva spunea ca nu crede in pietre, eu zic ca le putem considera pietre vii, deoarece chiar fac ceva. Anul trecut tatal meu s-a imbolnavit grav atat fizic cat si mental, a venit preotul sa aranjam inmormantarea. I-am dat tatalui meu pandantivul meu, l-a purtat atat in locurile dureroase cat si la gat. In trei luni a devenit perfect sanatos, e vioi si mintea clara. Are 91 de ani si merge mai repede decat un tanar de se mira toti vecinii. Stie cand si cum sa foloseasca pandantivul.

 68. Adrian spune:

  Il port cu drag de cand l-am primit! Multumesc!

 69. Alina Ursu spune:

  Minunat! Il am de doar o zi si ii simt deja energia!

 70. Al meu se incalzeste la gat si nu stiu de ce! Am mai purtat diverse coliere dar nici unul nu se incalzea ca asta. Puteti sa-mi spuneti de ce se incalzeste?

  1. Cenusa vulcanica continuta in acest pandantiv este un foarte bun absorbant termic. Acesta este motivul pentru care pandantivul se incalzeste.

 71. Mircea spune:

  Le-am primit pe ale mele si sunt foarte ok, de 5 stele! Multumim pentru bonus!

 72. Pentru mine o piatra tot piatra ramane!

 73. Desi am vazut si cateva comentarii contra majoritatea au fost multumiti ca si mine de altfel! Va acord cu toata dragostea 5 stele si va multumesc pentru acest minunat pandantiv!

 74. George spune:

  Foarte bun! Recomand cu caldura tuturor! 5 stelute de la mine!

 75. De cate ori il uit in pat pisicuta mea se aseaza numai langa el.

 76. Elena Lurean spune:

  Mi-a ajuns si mie azi, sper ca este bun!

 77. Mirela Vlad spune:

  Eu am scapat de migrene cu pandantivul asta! Am recomandat la toti apropiatii si v-am dat si 5 stelute pe pagina. Sper ca la urmatoarea comanda poate-mi faceti si mie o reducere!

  1. Multumim pentru apreciere doamna Mirela, toate cele bune !!!

 78. Adrian spune:

  Nu ma simtit nimic diferit cand l-am purtat ,vedem pe viitor cum se comporta

 79. Nici nu stiu cum sa va multumesc pentru acest pandantiv. de o saptamana de cand il port ma simt mult mai linistit si echilibrat. Multumesc.

 80. Andrea spune:

  L-am primit si arata foarte bine! Multumesc!

 81. Mihai Beja spune:

  Multumesc. Este frumos, aveti o recenzie pozitiva de la mine.

 82. ion balan spune:

  pandantivul meu se incalzeste la gat. este normal?

  1. Cenusa vulcanica si turmalina sunt materiale care absorb energia termica foarte rapid.

 83. George spune:

  Pot sa il port tot timpul sau mai trebuie dat jos din cand in cand?

  1. Il purtati la gat atata timp cat este necesar pentru a va putea reface deficitul energetic. Pentru protectie impotriva radiatiilor electromagnetice si a energiilor negative este bine ca atunci cand va hotariti sa-l dati jos de la gat, sa il puneti undeva in buzunar, important este sa nu fie in contact direct cu pielea.

 84. Amalia spune:

  Am un pandantiv de la dvs de anul trecut si l-am purtat in permanenta. Este bun, nu pot sa spun ca este excelent dar m-a ajutat cand am avut nevoie. Acum ceva timp m-am incapatanat sa iau o varianta de la chinezi (bineinteles mult mai ieftin) dar spre dezamagirea mea am primit exact ce am platit. O cutiuta jalnica care se dezmembra singura cand am deschis-o, un card zgariat si imprimat parca cu imprimanta si un pandantiv care avea un lantisor exact cum avea mama pe vremuri la bazinul toaletei si care era si oxidat putin pana a ajuns la mine dupa doua luni de cand facusem comanda. Nu stiu cine le face, dar se vede clar ca sunt contrafacute dupa felul cum arata! Una peste alta, mi-ar fi placut ca si pandantivele oferite de dvs sa fie umpic mai ieftine. Cred ca ati vinde mult mai multe in acest fel! Eu chiar ma hotarasem sa iau si pentru restul familiei.

 85. Armonios lucrat si echilibrat. I-am simtit energia de cum l-am primit! Este foarte bun si recomand tuturor! Acord 5 stelute cu toata increderea!

 86. Emil spune:

  L-am testat cu detectorul de vibratie vitala si are o energie imensa! Recomand tuturor acest pandantiv!

 87. Edi Talent spune:

  Bah voi chiar ati inebunit cu totii? Ati inceput sa credeti in niste petre?

 88. Adrian Stan spune:

  Bai nene, deci l-a bagat fimiu in acvariu la broscute si nu mai pleaca broscutele de langa el! Nu-mi vine sa cred asa ceva! Daca aveam posibilitatea sa atasez poze va aratam la toti.

 89. Emil Senel spune:

  Interesanta treaba! Cred ca o sa-mi iau si eu unul.

 90. Adriana spune:

  Imi place tare mult, numai bine!

 91. Cum fac sa comand si eu?

  1. Aveti mai sus in pagina un carusel cu produse din cenusa vulcanica si turmalina, inclusiv pandantivele scalare cuantice, piramide orgon sau pandantive orgonice.

 92. L-am primit si este extraordinar de bun. L-a testat si sotul meu cu un detector de radiatii si chiar protejeaza impotriva radiatiilor. O sa mai luam.

 93. Eu l-am scapat pe al meu si s-a spart in jumate. Pot sa il lipesc cu ceva si sa il folosesc in continuare?

  1. Orice obiect care isi pierde integritatea materiala isi pierde si integritatea energetica. Il puteti lipi si folosi in continuare dar efectele vor fi mult mai reduse!

 94. inel spune:

  Salutare domnule DORINEL!
  Daca s-a desfacut, deslipit carcasa in care este prins pandantivul si il lipim cu superglue sau picatura…, mai lucreaza la aceeasi emisie ionica?
  Multumesc!

  1. Daca nu s-au spart bucati din el se poate lipi fara nici un fel de problema! Sa-mi spuneti va rog despre ce model de pandantiv este vorba?

   1. inel spune:

    Este ORG213! S-a deslipit carcasa in doua!… Carcasa am observat ca este din 2 bucati simetrice lipite pe jumatate. Pandantivul nu s-a intamplat nimic cu el. In timp ce il aveam la gat, am observat ca s-a desfacut carcasa. Nu a fost lovit si nici nu mi-a cazut din mana…, pur si simplu m-am trezit cu carcasa desfacuta in timp ce era la gatul meu!… Il pot lipi cu picatura sau altceva?…
    MULTUMESC!

    1. Da, se poate lipi fara nici un efect negativ asupra proprietatilor lui. Va trebui sa aveti totusi grija la cantitatea de adeziv folosita!

 95. Ilie spune:

  Salut,
  Nu caut sa va fac reclama negativa, ci doar vreau sa va aduc la cunostiinta un clip pe youtube in care un tip testeaza radioactivtatea unui pandativ asemanator. Din masuratoarea lui reiese o valoare radioactiva foarte mare.
  Nu stiu daca tehnologia aceasta este in general radioactiva sau doar acel produs testat.
  Insa vreau sa sugerez sa realizati un test asemanator si pentru produsele comercializate de dvs.

  Numai bine!

  1. Da, intr-adevar, emisia ionica este o forma de radioactivitate naturala! Acest lucru se poate intalni in toate zonele vulcanice sau vechi falii fulcanice. Aceste zone de radioactivitate benefica poate fi intalnita si pe plajele negre din Brazilia, Spania, Hawaii, si pe unde or mai fi acestea. Acolo unde exista toriu in sol, exista si emisie ionica. Puteti vedea acest lucru si in clipul de mai jos, care este o plaja terapeutica din Brazilia:
   https://www.youtube.com/watch?v=vdHHUGwFoJE

 96. inel spune:

  CANTITATEA DE ADEZIV INFLUENTEAZA EMISIA IONICA? SI CE ADEZIV IMI RECOMANDATI DIN MAGAZINELE COMERCIALE? MULTUMESC!

  1. Nu, adezivul nu infuenteaza emisia ionica a pandantivului. Puteti folosi ce adeziv considerati dvs ca este mai bun.

 97. Iorga spune:

  L-am primit, este spectaculos de radiant!

 98. Nu inteleg de ce se simte cald la gat?! Mi s-au calmat starile de angoasa si mi s-au linistit migrenele, dar nu sunt ferm convins ca pandantivul este motivul. Oricum, cert este ca il simt cald la piept pentru ca se incalzeste relativ repede fata de alte pandantive pe care le mai am. Deocamdata nu va pot lasa recenzie de 5 stele, dar promit ca am sa revin dupa ce am sa-l port mai mult si am sa observ “rezultatele” mai bine.

 99. Este extraordinar de bun acest pandantiv scalar cuantic! Vreau sa va laud si nu am cuvinte indeajuns pentru ca doar cu acest pandantiv am reusit sa scap de durerile de cap insuportabile care le aveam de 3,4 ori pe zi. Va multumesc din suflet si sa va dea Dumnezeu sanatate!!!

 100. Am luat 3 bucati saptamana trecuta si as dori sa mai iau 5. Imi faceti si mie un pret mai bun?

  1. Contactati-ne telefonic sau la rubrica contact pentru a putea stabili conditiile reducerii.

 101. Mircea Nedelcu spune:

  Este vreo problema daca energizez si mancarea cu el?

 102. Elena Vancea spune:

  Sunt la al doilea pandantiv de acest fel (primul fiind primit cadou comandat tot de pe acest site). Primul a fost mai mult decat deosebit. Terapeutic vorbind. A fost prietenul si doctorul meu terapeutic timp de mai mult de un an, cand din pacate l-am pierdut. Concret m-a ajutat cu durerile de orice fel, dar in special cu problemele cauzate de o spondiloza atat de pacatoasa ca uneori imi ia puterea picioarelor si claritatea mintii. Pandantivul l-am purtat la gat si cu partea terapeutica pusa fix pe partea problematica de la gat ( in spate pe umar). Atat de bine lucreaza, incat de multe ori ma trezeam mergand pe strada cu el pe spate. Uitam efectiv ca este acolo pentru ca imi reda starea de bine pe care nu o constientizezi ca o ai decat cand o pierzi. A trecut ceva vreme de cand am pierdut primul pandantiv. Am incercat sa ma dreg fara el. Dar se pare ca nu se poate. Asa ca l-am comandat pe la doilea. Acum astept sa isi echilibreze energia cu a mea si sa ma ajute la fel de mult ca primul. Un alt beneficiu observat. Diminuezea senzatia de presiune din piept in caz de raceala sau astm, calmeaza tusea si desigur ia ( si cand spun ia, chiar ia) durerea de orice fel. Multumesc ca cineva a inventat ceva asa de minunat!

 103. Emilian spune:

  Este un pandantiv extraordinar si cu asta am spus totul !!!

 104. Ionescu Vergil spune:

  Pot sa spun, ca dupa o saptamana de purtare a pandantivului scalar cuantic, ma simt mult mai echilibrat si pozitiv. Multumesc Energia Constiintei!

 105. Barbu Mihaela spune:

  Astăzi au sosit produsele. Sunt exact asa cum ma așteptam!

 106. Dan Almasan spune:

  Am vazut ca nu mai aveti pe stoc pandantivul cu codul ORG219. As dori cand il veti mai avea pe stoc sa ma anuntati si pe mine pentru ca as dori sa iau 5buc. Multumesc!

  1. Urmeaza sa primim lot nou de pandantive. Completati datele dvs la sectiunea contact pentru o comanda in asteptare.

 107. Bogdan Mitu spune:

  Eu nici acum nu mi-am revenit dupa ultima sesiune de meditatii. Cand am intrat relaxarea electrica, am fost pur si simplu inundat de lumina alba puternica a pandantivului. A fost prea mult pentru mine! A trebuit sa-l dau jos ca sa pot avea experiente de relaxare similare meditatiilor obisnuite.

 108. ionel spune:

  Bun ziua!
  Domnule Dorinel ati primit lotul nou de pandantive scalare cuantice? AM INTELES CA ATI COMANDAT UN NOU LOT!…
  As dori un pandantiv scalar cel cu codul ORG219! Am vazut ca pe site stocul este epuizat!

  1. Intradevar, urmeaza sa primim, dar nu va pot spune o data exacta. Daca doriti puteti inainta o comanda telefonic, aceasta va ramane activa pana in momentul cand vom primi noi pandantivele, si ramane sa va anuntam telefonic in momentul cand le vom primi.

 109. Alina Muresan spune:

  Sunt superbe! Le purtam de aproape o luna de zile si suntem foarte multumiti de ele! Recomand tuturor!

 110. Eugen Temistocle spune:

  Un cadou special de sarbatori pentru toti membrii familiei! Ramane sa constatam si beneficiile in timp.

 111. CARLA spune:

  Nu am avut cum sa nu-i simt energia imediat cum l-am pus la gat!!! Este minunat! Il port de o saptamana si pot sa spun cu mana pe inima ca sunt alt om! Recomand cu caldura tuturor!

 112. Eu din greseala l-am scapat pe jos si s-a spart! Exista vre-o posibilitate sa il lipesc?

  1. Daca nu are mai mult de 14 zile de la momentul cand l-ati primit, va putim oferi unul bonus! Va trebui sa faceti dovada pandantivului spart, cu o fotografie trimisa la adresa de email contact@energiaconstiintei.ro

 113. Alesia Manole spune:

  Este pandantivul meu de suflet! Pot spune ca ii simt energia fiind in alta incapere. Va multumesc din suflet pentru acest minunat remediu!

  1. Cu multa placere doamna Alesia!

 114. NeoEmu spune:

  Este fabulos, atat pot spune!

 115. Mircea Suciu spune:

  Se incalzeste la gat! Ce inseamna asta, trebuie sa fac ceva, e de bine, e de rau?!

  1. Se pare ca cenusa vulcanica continuta in acest pandantiv scalar are capacitatea de a absorbi temperatura exterioara (in cazul purtatorului, temperatura corporala). Nu trebuie sa faceti nimic, nu este absolut nimic rau din acest punct de vedere, doar ca acestea sunt proprietatile cenusii vulcanice!

 116. Laur spune:

  Un pandantiv extraordinar, pe masura asteptarilor!

 117. RodicaDup spune:

  Este frumos si energic! Recomand!

 118. Eugen Tufan spune:

  Senzatie! Nici nu vreau sa ma despart de el vreodata!

 119. Emil Secareanu spune:

  Nu stiu ce s-a intamplat ca mie nu mi-a ajuns nici dupa doua saptamani de cand le-am comandat! Stiti ceva de comanda mea?

  1. Am facut verificari si comanda dvs s-a intors retur. Daca doriti noi putem expedia inca odata comanda dar as vrea sa ne auzim la un telefon ca sa clarificam detaliile comenzii, in cazul in care s-a strecurat vreo eroare sa o remediem.

 120. Buna ziua!
  Veti aduce in timp si produse marca Biogeometry de Dr. Ibrahim Karim?

 121. Stefan spune:

  Revin dupa 2 ani de purtat zilnic acest pandantiv, eu fiind si adeptul unui stil de viata echilibrat cu o viata activa dpdv sportiv, cu o dieta pe masura. Este un foarte bun compensator de energie. Nu stiu sa va spun si sa va dau detalii in ceea ce priveste protectia de radiatii, dar pot sa va spun cu certitudine ca in cazul meu ma ajutat foarte mult pe partea de recuperare energetica. Nu am mai avut probleme de epuizare dupa efort, nu am mai avut dureri de cap, care se intamplau rareori dupa un efort prelungit, nu am mai avut probleme cu lipsa de concentrare cu care ma confruntam inainte dupa efort. Am lasat o recenzie si pe pagina produsului dupa achizitie iar acum am revenit sa va spun ca este bun! Cine are nevoie de recuperare dupa efort sa apeleze cu incredere la acest produs!

 122. Gina Coade spune:

  As vrea sa stiu daca faceti reducere la cel cu codul org219 pentru ca pisicuta mea nu se mai desparte de el, nici nu ma lasa sa il iau. crede ca e jucaria ei. Vreau sa mai iau unul dar poate-mi faceti o reducere ceva.

  1. Contactati-ne telefonic sau printr-un email si stabilim detaliile!

 123. Leon Astoria spune:

  Nu mi-am inchipuit vreodata ca pot fi multumit de asa ceva. L-am luat ca si ultim resort in lupta mea cu sindromul larsen care este unul necrutator dpdv al durerilor de spate care le am. De cand am inceput sa port nebunia asta de pandantiv nu numai ca mi s-au ameliorat durerile dar am inceput sa merg mai repede si bine. Multumesc din tot sufletul meu celor care au inventat minunatia asta !!!
  P.S. Multumesc mult pentru reducerea de 10% oferit pentru lotul meu de 10 bucati! Tinem legatura pe viitor!

 124. Edy Stamate spune:

  Este foarte bun. Atat am avut de spus.

 125. Mihaela Ciuchi spune:

  Multumesc! Cred in puterea simbolurilor si a pandativelor si consider ca putem beneficia de efectele lor. Am achizitionat de curand un pandativ scalar cuantic si inca testez efectele lui. Nu stiu de ce cand il port noaptea am un somn mai agitat. Pe de alta parte efectul de zi este deosebit cu echilbrare si energie. Mai studiez evolutia (il port abia de 2 saptamani) si revin cu amanunte. Numai bine!

 126. Marinica spune:

  De doua saptamani il port si deocamdata e bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *