originea-proprietatile-si-beneficiile-argintului

Originea, Proprietățile și Beneficiile Argintului

Argintul este un element chimic cu simbolul Ag (din latinescul argentum, derivat din h₂erǵul proto-indo-european: „strălucitor” sau „alb”) și cu număr atomic 47. Un metal de tranziție moale, alb, lucios, prezintă cea mai înaltă conductibilitate electrică, conductivitate termică și reflectivitate a oricărui metal. Metalul se găsește în scoarța terestră sub forma elementară liberă („argint nativ”), sub formă de aliaj cu aur și alte metale, și în minerale precum argentitul și clorogiritul.

Cea mai mare parte a argintului este produsă ca un produs secundar de rafinare de cupru, aur, plumb și zinc. Argintul a fost apreciat de mult timp ca un metal prețios. Metalul de argint este folosit în realizarea unor monede și lingouri, uneori alături de aur. Deși este mai abundent decât aurul, este mult mai puțin abundent decât celelalte metale.

Puritatea sa este măsurată în mod obișnuit, un aliaj pur de 92,5% este descris ca “0,925 fin”. Ca unul dintre cele șapte metale ale antichității, argintul a avut un rol de durată în majoritatea culturilor umane. Altfel decât în monedă și ca mediu de investiții (monede sau lingouri), argintul este utilizat în panouri solare, filtrarea apei, bijuterii, ornamente, tacamuri și ustensile de mare valoare (de aici și termenul argintărie).

Argintul, un metal polivalent

Mai este folosit și în contacte electrice și conductoare, oglinzi speciale, protectoare pentru ferestre, în cataliza reacțiilor chimice, ca colorant în vitralii și în cofetărie specializată. Compușii săi sunt folosiți în filme fotografice și cu raze X. Soluții de diluare precum azotatul de argint și alți compuși de argint sunt folosiți ca dezinfectanți și microbiocide (efect oligodinamic), adăugați la pansamente, catetere și alte instrumente medicale.

Argintul nu reacționează cu aerul, chiar și la căldura roșie, și astfel a fost considerat de alchimiști ca un metal nobil alături de aur. Reactivitatea sa este intermediară între cea a cuprului (care formează oxidul de cupru atunci când este încălzit în aer la căldură roșie) și aur. Argintul este o opțiune excelentă pentru persoanele cu o natură emoțională profundă.

Pe de altă parte, acest metal nu este cea mai bună alegere pragmaticii care nu cred în intuiție. Argintul este metalul lunar, un conductor și un transformator al vibrațiilor astrale. Structura spirituală a argintului poate reflecta starea de spirit emoțională a unei persoane. De asemenea, acest metal este capabil să stocheze informații despre lumea interioară a purtătorului său.

originea-proprietatile-si-beneficiile-argintului-01

Bijuterii din argint

Argintul respinge dezechilibrele energiilor negative

Argintul este capabil să îndepărteze și să redistribuie energia negativă și, prin urmare, poate fi folosit pentru a curăța aura unei persoane. Acest metal este un excelent purificator de apă și antiseptic. Este folosit pe scară largă cu o mulțime de alte pietre prețioase, deoarece proprietățile argintului pot atrage și păstra calitățile pe care aceste cristale le emit.

Dacă îl împerechezi argintul este cunoscut ca și conductor al energiilor lunii, în special în timpul lunilor noi și lunilor pline. Deoarece argintul este reflectorizant, luna reflectă lumina care vine de la Soare și face la fel pentru cine îl poartă. Argintul este folosit în toată lumea pentru proprietatea lui de a atrage prosperitatea spirituală.

Pietrele prețioase pe care le utilizați devin mai puternice atunci când sunt împachetate sau încastrate în argint. Nu afectează și nu influențează alte pietre, dar va îmbunătăți conexiunea dintre purtător și piatră. Acest lucru va permite un flux blând și subtil de energii între cele două. Argintul este, de asemenea, cunoscut a fi un canal excelent pentru a trimite energii de vindecare către un corp bolnav.

Argintul vă va proteja de intențiile rele și de negativitate, care pot fi aruncate asupra ta de către semenii care ajung să fie geloși pe succesul tău. Acest lucru te va ajuta să rămâi complet concentrat pe propriul succes!

Cine poate purta bijuterii din argint

Argintul nu tolerează oamenii săraci emoțional, asprii și nemiloși. Încearcă, fie să se îndepărteze de ei, fie le aduce o nenorocire mare. Prin urmare, pragmaticii și scepticii ar trebui să evite argintul. Acest metal strălucitor favorizează persoanele senzuale cărora le va servi bine. Dacă sunteți o persoană cu ochii deschiși, bijuteriile din argint sterlin vor fi o alegere excelentă pentru domeniul energetic.

În plus, argintul este un metal spiritual. Ca dirijor astral, ajută la stabilirea contactului cu sufletele morților. Din acest motiv, moaștele sfinților sunt depozitate în recipiente de argint. Argintul și aurul sunt metale foarte iubite de proprietarii lor. Nu le place să fie transmise de la o persoană la alta, iar acest lucru trebuie luat în considerare.

Argintul influențează sufletul unei persoane și subconștientul său, forțându-l să se cufunde în lumea interioară. Acest metal afectează și latura emoțională a unui individ. Deșteaptă impresionabilitatea și sensibilitatea subtilă. Sub influența argintului, persoanele sensibile pot deveni visătoare și pline de fantezii. Sensibilitatea și variabilitatea inerente naturii argintului au întruchiparea lor materială.

Acest lucru se manifestă în proprietățile compușilor săi. Halogenele de argint (bromură și argintul iodat) se descompun sub influența unor doze mici de lumină, chiar și particule elementare unice. Această caracteristică a argintului îl face să fie folosit cu succes în fotografie. De asemenea, produsele din argint se întunecă. Oamenii observă că argintul devine negru la viteze diferite. Depinde de natura astrală a unei persoane și de proprietățile sufletului său. Substanța neagră de pe suprafața de argint este un oxid de argint și sulfură de argint în proporții diferite.


Aveți mai jos câteva produse din argint sau placate cu argint:

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Caduceu INOX – co...

Pandantiv Copacul Vieții ARGINT ...

Pandantiv Septagramă ARGINT &#82...

Lanț Lănțișor din Argint &#82...

Pandantiv AUM OM ARGINT – c...

Pandantiv Pană Fulg ARGINT &#821...

Pandantiv Soare Protector Luna Pr...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Svastica Crucea Ajna AR...

Pandantiv Triquetra ARGINT &#8211...

Pandantiv Potcoava de Cal ARGINT ...

Pandantiv Dragon Ouroboros ARGINT...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Cruciuliță Cruce ARGI...

Lanț Lănțișor din Argint &#82...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Floarea Vieții ARGINT ...

Pandantiv Ankh Crucea Ansata ARGI...

Pandantiv Copacul Vieții Yggdras...

Pandantiv Copacul Vieții cu Pent...

Pandantiv Copacul Vieții Yggdras...

Pandantiv Roata Zodiacului ARGINT...

Brăţară Magnetică Energetică...

Pandantiv Roata Norocului Roata D...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Cruciuliță Iisus Hris...

Pandantiv Pentagrama Pentaclu ARG...

Pandantiv Copacul Vieții ARGINT ...

Pandantiv Caduceu Higia Esculap A...

Pandantiv Colt de Lup ARGINT &#82...


Argintul în religie

Încă din cele mai vechi timpuri, literalmente fiecare religie a lumii susținea că argintul este metalul lui Dumnezeu, iar spiritele rele se tem de el. În creștinism, de exemplu, un vârcolac nu poate fi ucis decât de un glonț de argint. Se poate îmblânzi un vârcolac punând un guler îmbrăcat în argint. Pentru a identifica un vârcolac este suficient să-i pui un obiect de argint în mână, ceea ce va provoca o arsură.

Unirea argintului și a apei datează din cele mai vechi timpuri. Domnitorul sumerienilor Entemene (2400 î.Hr.) avea o vază de argint cu fund de cupru. Apa a fost saturată cu ioni ale acestor metale și a dobândit proprietăți de vindecare și întinerire. Chiar și în acele vremuri, oamenii știau despre proprietățile minunate ale ambelor metale.

Au avut chiar o idee despre efectul sinergetic, care apare atunci când sunt utilizate simultan argintul și cuprul. În unele țări, monedele de argint au fost aruncate în puțuri pentru a îmbunătăți calitatea apei. Oamenii le-au adăugat, de asemenea, în borcane cu lapte pentru a preveni alterarea. În secolul al V-lea î.Hr., regele persan Cyrus a băut apă doar din vasele de argint. El credea că l-au salvat de multe infecții.

Exemplul său a fost urmat și de alți comandanți. Astfel, în 326, în timpul invaziei lui Alexandru cel Mare în India, o epidemie de boli gastro-intestinale a început să se răspândească printre trupele sale. Doar cele mai înalte rânduri ale armatei, care beau din căni de argint și cupru, nu au avut de suferit. Apa de botez, consacrată de imersiunea unei cruci de argint, a fost folosită pe scară largă de creștini.

Și-a păstrat prospețimea pe parcursul întregului an. Merită spus că aceste cunoștințe acumulate de-a lungul secolelor au constituit baza unei noi tendințe în medicină, terapia cu ioni metalici de argint sau cupru. Esența sa este tratarea diferitelor boli cu soluții care conțin ioni din aceste metale.

Bijuterii din argint și sănătate

Argintul nu și-a pierdut popularitatea astăzi, deși, semnificația sa ritualică s-a schimbat. În zilele noastre multe persoane preferă bijuteriile din argint pentru a îmbunătăți sănătatea. Acest metal accesibil, potrivit pentru orice ținută și ocazie, devine și mai bun dacă este purtat regulat. Nu este dificil să mențineți accesorii din argint. Păstrați-le într-un loc uscat întunecat și curățați cu o cârpă moale, fără bumbac.

Dacă doriți să readuceți strălucirea bijuteriilor de argint, o puteți face printr-o curățare cu bicarbonat de sodiu, săpun sau pastă de dinți. Cu toate acestea, nu se recomandă utilizarea amoniacului pentru curățarea bucăților de argint înnegrite. Cea mai răspândită soluție de argint conține o ușoară adăugare de cupru. Cel mai popular este timbrul 925 (92,5% argint și 7,5% cupru), care se numește argint sterlin.

Există și alte timbre (875, 800, 750), dar acestea sunt mai puțin obișnuite. Deși au un preț accesibil, bijuteriile din argint ne permit să ne manifestăm individualitatea și să ne demonstrăm stilul nostru unic. Atunci când alegem bijuterii și accesorii din argint suntem sub influența proprietăților sale magice, chiar dacă uităm de ele uneori!

 


 

Articole recente

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

principiul-il-separatio

Principiul Il Separatio

lupii-din-romania-protejati-datorita-britanicilor

Lupii din Romania protejaţi datorită britanicilor

ce-simbolizeaza-crucea

Rugăciunea cu efect paranormal

bioritmul-si-energia-ciclica

Bioritmul și Energia Ciclică

misterul-piramidelor

EGIPTUL ȘI PIRAMIDELE

unele-dintre-simbolurile-masoneriei

Unele dintre Simbolurile Masoneriei

ce-reprezinta-gandurile-unui-om

Ce reprezintă gândurile unui om?

aparitii-cu-sfanta-fecioara-maria-maica-domnului

Apariţii cu Sfînta Fecioară Maria, Maica Domnului

energia-scalara-cuantica-de-reconectare

Energia Scalară Cuantică Universală de Reconectare

armele-psihotronice-care-afecteaza-mintea-umana

Armele psihotronice care afectează mintea umană?

vulturul-simbolul-libertatii-si-al-puterii

Vulturul, simbolul libertății și al puterii

polaritatea-energetica-a-universului

Polaritatea Energetică a Universului

ce-semnifica-simbolul-zoroastru-sau-zarathustra

Ce Semnifică Simbolul Zoroastru sau Zarathustra

medicina-traditionala-chineza-si-echilibrul-polaritatilor

Medicina tradițională chineză și echilibrul polarităților

puterea-gandurilor

Puterea gândurilor

circulatia-sanguina-deficitara

Circulația sanguină deficitară

sovata-locul-de-revitalizare

Sovata, locul de revitalizare

istoria-ascunsa-a-religiilor

Istoria ascunsă a religiilor

misterul-cristalului-de-cuart-fermecat

Misterul cristalului de cuarț fermecat

ritualuri-magice-pentru-bunastare-si-protectie

Ritualuri magice pentru bunăstare și protecție

ce-simbolizeaza-pentagrama-si-pentaclul

Ce simbolizeaza Pentagrama sau Pentaclul

vlad-dracul-din-ordinul-dragonilor

Vlad Dracul din Ordinul Dragonilor

energia-unei-locuinte

Energia unei locuințe

se-doreste-robotizarea-omului

Se doreşte robotizarea omului?

constiinta-individuala-si-cea-colectiva

Conștiința individuală și cea colectivă

proiectele-haarp-si-sura

Proiectele HAARP și SURA

energia-constiintei

Energia Conștiinței

energiile-pozitive-si-negative-ale-casei

Energiile Pozitive și Negative ale Casei

reiki-si-restabilirea-echilibrului

Reiki și restabilirea echilibrului

fizica-cuantica-si-spiritualitatea

Fizica cuantică şi spiritualitatea

extracorporalitatea

Extracorporalitatea

puterea-de-a-empatiza

Puterea de a empatiza

aura-umana

Aura Umană

fecioara-maria-nascatoare-de-dumnezeu

Fecioara Maria Născătoare de Dumnezeu

metode-de-protectie-impotriva-energiilor-negative

Metode de Protecție Împotriva Energiilor Negative

ozn-uri-in-romania

OZN-uri în Romania

cristalele-uriase-din-mina-naica

Cristalele Uriașe din Mina Naica

ce-simbolizeaza-copacul-vietii

Ce simbolizează Copacul Vieții

matematica-limbajul-universal

Matematica, Limbajul Universal

endgame-blueprint-for-global-enslavement-documentar-tradus

ENDGAME – Blueprint For Global Enslavement (Documentar Tradus)

97%-owned-97%-posedat-documentar-tradus

97% Owned – 97% Posedat (Documentar Tradus)

talisman-amulete-si-pandantive-mistice-sacre

Talismane, Amulete și Pandantive Mistice Sacre

cine-dicteaza-traiectoria-lumii

Cine dictează traiectoria lumii

poarta-zeilor-din-hayu-marca-peru

Poarta zeilor din Hayu Marca, Peru

legatura-dintre-orgoni-energia-orgonica-si-wilhelm-reich-documentar-tradus

Legătura dintre Orgoni, Energia Orgonică și Wilhelm Reich

feng-shui-pentru-casa

Feng Shui pentru casă

energia-punctelor-cardinale

Energia punctelor cardinale

exista-fantome

Există fantome?

proiecte-desecretizate

Proiecte Desecretizate

sfanta_treime

Sfânta Treime

vindecatorii-si-campurile-magnetice

Vindecătorii şi câmpurile magnetice

fericirea-iluzie-superficiala-si-necesitate-existentiala

Fericirea, Iluzie Subiectivă și Necesitate Existențială?

inchiderea-societatii-planet-lockdown-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Închiderea Societății – Planet Lockdown (Documentar Tradus)

protectie-impotriva-energiilor-negative

Protecție Împotriva Energiilor Negative

simbolistica-runelor-si-piatra-kesington

Simbolistica Runelor și Piatra Kensington

mandalele-si-beneficiile-lor

Mandalele și beneficiile lor

ce-simbolizeaza-crucea

Sfânta Cruce

inexplicabil-structuri-misterioase-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana-00

INEXPLICABIL – Structuri Misterioase (Documentar Tradus)

water-the-great-mystery-apa-marele-mister

WATER – The Great Mistery (APA – Marele Mister) Documentar Tradus

universul-holografic-si-esenta-spirituala-a-acestuia

Universul Holografic, Creație a Mentalului Conștient și Subconștient

biblioteca-de-manuscrise-din-tibet

Biblioteca de manuscrise din Tibet

misterul-piramidelor

Misterul Piramidelor

civilizatii-antice-avansate-tehnologic-disparute

Civilizaţii antice, avansate tehnologic, dispărute!

fenomenul-numit-vocea-electronica

Fenomenul numit Vocea Electronică

geometria-sacra

Geometria Sacră

ingerii-pazitori

Îngerii Păzitori

deochiul-sau-ochi-deochi

Deochiul sau Ochi Deochi

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-scarabeul-carabus

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Scarabeul Cărăbuș

triskelion-sau-triskele-origine-insemnatate-simbolistica

Triskelion sau Triskele – Origine, Însemnătate, Simbolistică

ce-simbolizeaza-o-septagrama-heptagrama-sau-septegrama

Ce simbolizează Septagrama Heptagrama sau Septegrama

ce-reprezinta-inseamna-sau-simbolizeaza-sri-yantra-shri-yantra-shree-yantra

Ce Reprezintă, Înseamnă sau Simbolizează Sri Yantra

simbolul-svastica-origine-semnificatie-insemnatate

Simbolul Svastica, Origine, Semnificație, Însemnătate

ce-efect-are-luna-asupra-vietii-pe-pamant

Ce Efect are Luna Asupra Vieții pe Pământ

soarele-purtatorul-vietii-lumilor-ce-reprezinta-simbolizeaza-semnifica-inseamna-soarele

Soarele, Purtătorul Vieții Lumilor

ce-reprezinta-semnifica-sau-simbolizeaza-pana-de-pasare

Ce Reprezintă, Semnifică sau Simbolizează Pana de Pasăre

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-runele-celtice

Ce Semnifică sau Simbolizează Runele Celtice

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-valknut

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Valknut

ce-simbolizeaza-ochiul-providentei-in-triunghi-si-cerc

Ce simbolizează Ochiul Providenței în Triunghi și Cerc

iesirea din matrix

Ieșirea din Matrix

ce-semnifica-reprezinta-simbolizeaza-vulturul

Ce Semnifică, Reprezintă, Simbolizează Vulturul

ce-simbolizeaza-semnifica-roata-norocului-busola-magica-vegvisir

Ce Simbolizează, Semnifică Roata Norocului, Roata Dharma sau Busola Magică Vegvisir

energia-orgonica-albastra

Energia Orgonică Albastră

ce-simbolizeaza-sau-semnifica-corbul-cioara

Ce Simbolizeaza sau Semnifica Corbul Cioara

ce-simbilizeaza-sau-semnifica-triquetra

Ce Simbolizează sau Semnifică TRIQUETRA

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-om-mani-padme-hum

Ce Semnifică sau Simbolizează Om Mani Padme Hum

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-ursul

Ce Semnifică sau Simbolizează URSUL

fleur-de-lis-lys-floarea-de-lis-lys-origine-simbolistica-beneficii

Fleur de Lis / Lys (Floarea de Lis / Lys) Origine Simbolistică Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-dragonul

Ce Simbolizează (Semnifică) Dragonul

crucea-celtica-origine-simbolistica-semnificatie-beneficii

Crucea Celtică – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-vajra-dorje

Ce Simbolizează (Semnifică) Vajra sau Dorje

ce-simbolizeaza-semnifica-lupul

Ce Simbolizează (Semnifică) Lupul

ce-simbolizeaza-semnifica-cheia-o-cheie

Ce Simbolizează (Semnifică) Cheia sau o Cheie

ce-simbolizeaza-semnifica-cerbul

Ce simbolizează, semnifică Cerbul

taur-zimbru-bour-origine-simbolistica-semnificatie-beneficiu

Taur, Zimbru, Bour – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficiu

caduceu-origine-semnificatie-beneficiu

Caduceul – Origine, Semnificație, Beneficiu

moneda-sau-banut-aducator-de-noroc-simbolistica-semnificatie

Monedă sau Bănuț aducător de noroc – Simbolistică, Semnificație

bufnita-sau-cucuveaua-simbolistica-semnificatie

Bufnița sau Cucuveaua – Simbolistică, Semnificație

limbajul-simbolurilor-mistice-sacre

Limbajul Simbolurilor Mistice Sacre

ciocanul-lui-thor-origine-semnificatie-beneficii

CIOCANUL LUI THOR – Origine, Semnificație, Beneficii

simbolul-aum-om-origine-semnificatie-beneficiu

Simbolul Aum Om – Origine, Semnificație, Beneficiu

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (4 voturi, media: 4,25 din 5)

Adaugă un comentariu

O părere despre “Originea, Proprietățile și Beneficiile Argintului

  1. Un articol foarte interesant legat de argint si calitatile acestuia! Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *