originea-proprietatile-si-beneficiile-argintului

Originea, Proprietățile și Beneficiile Argintului

Argintul este un element chimic cu simbolul Ag (din latinescul argentum, derivat din h₂erǵul proto-indo-european: „strălucitor” sau „alb”) și cu număr atomic 47. Un metal de tranziție moale, alb, lucios, prezintă cea mai înaltă conductibilitate electrică, conductivitate termică și reflectivitate a oricărui metal. Metalul se găsește în scoarța terestră sub forma elementară liberă („argint nativ”), sub formă de aliaj cu aur și alte metale, și în minerale precum argentitul și clorogiritul.

Cea mai mare parte a argintului este produsă ca un produs secundar de rafinare de cupru, aur, plumb și zinc. Argintul a fost apreciat de mult timp ca un metal prețios. Metalul de argint este folosit în realizarea unor monede și lingouri, uneori alături de aur. Deși este mai abundent decât aurul, este mult mai puțin abundent decât celelalte metale.

Puritatea sa este măsurată în mod obișnuit, un aliaj pur de 92,5% este descris ca “0,925 fin”. Ca unul dintre cele șapte metale ale antichității, argintul a avut un rol de durată în majoritatea culturilor umane. Altfel decât în monedă și ca mediu de investiții (monede sau lingouri), argintul este utilizat în panouri solare, filtrarea apei, bijuterii, ornamente, tacamuri și ustensile de mare valoare (de aici și termenul argintărie).

Argintul, un metal polivalent

Mai este folosit și în contacte electrice și conductoare, oglinzi speciale, protectoare pentru ferestre, în cataliza reacțiilor chimice, ca colorant în vitralii și în cofetărie specializată. Compușii săi sunt folosiți în filme fotografice și cu raze X. Soluții de diluare precum azotatul de argint și alți compuși de argint sunt folosiți ca dezinfectanți și microbiocide (efect oligodinamic), adăugați la pansamente, catetere și alte instrumente medicale.

Argintul nu reacționează cu aerul, chiar și la căldura roșie, și astfel a fost considerat de alchimiști ca un metal nobil alături de aur. Reactivitatea sa este intermediară între cea a cuprului (care formează oxidul de cupru atunci când este încălzit în aer la căldură roșie) și aur. Argintul este o opțiune excelentă pentru persoanele cu o natură emoțională profundă.

Pe de altă parte, acest metal nu este cea mai bună alegere pragmaticii care nu cred în intuiție. Argintul este metalul lunar, un conductor și un transformator al vibrațiilor astrale. Structura spirituală a argintului poate reflecta starea de spirit emoțională a unei persoane. De asemenea, acest metal este capabil să stocheze informații despre lumea interioară a purtătorului său.

originea-proprietatile-si-beneficiile-argintului-01

Bijuterii din argint

Argintul respinge dezechilibrele energiilor negative

Argintul este capabil să îndepărteze și să redistribuie energia negativă și, prin urmare, poate fi folosit pentru a curăța aura unei persoane. Acest metal este un excelent purificator de apă și antiseptic. Este folosit pe scară largă cu o mulțime de alte pietre prețioase, deoarece proprietățile argintului pot atrage și păstra calitățile pe care aceste cristale le emit.

Dacă îl împerechezi argintul este cunoscut ca și conductor al energiilor lunii, în special în timpul lunilor noi și lunilor pline. Deoarece argintul este reflectorizant, luna reflectă lumina care vine de la Soare și face la fel pentru cine îl poartă. Argintul este folosit în toată lumea pentru proprietatea lui de a atrage prosperitatea spirituală.

Pietrele prețioase pe care le utilizați devin mai puternice atunci când sunt împachetate sau încastrate în argint. Nu afectează și nu influențează alte pietre, dar va îmbunătăți conexiunea dintre purtător și piatră. Acest lucru va permite un flux blând și subtil de energii între cele două. Argintul este, de asemenea, cunoscut a fi un canal excelent pentru a trimite energii de vindecare către un corp bolnav.

Argintul vă va proteja de intențiile rele și de negativitate, care pot fi aruncate asupra ta de către semenii care ajung să fie geloși pe succesul tău. Acest lucru te va ajuta să rămâi complet concentrat pe propriul succes!

Cine poate purta bijuterii din argint

Argintul nu tolerează oamenii săraci emoțional, asprii și nemiloși. Încearcă, fie să se îndepărteze de ei, fie le aduce o nenorocire mare. Prin urmare, pragmaticii și scepticii ar trebui să evite argintul. Acest metal strălucitor favorizează persoanele senzuale cărora le va servi bine. Dacă sunteți o persoană cu ochii deschiși, bijuteriile din argint sterlin vor fi o alegere excelentă pentru domeniul energetic.

În plus, argintul este un metal spiritual. Ca dirijor astral, ajută la stabilirea contactului cu sufletele morților. Din acest motiv, moaștele sfinților sunt depozitate în recipiente de argint. Argintul și aurul sunt metale foarte iubite de proprietarii lor. Nu le place să fie transmise de la o persoană la alta, iar acest lucru trebuie luat în considerare.

Argintul influențează sufletul unei persoane și subconștientul său, forțându-l să se cufunde în lumea interioară. Acest metal afectează și latura emoțională a unui individ. Deșteaptă impresionabilitatea și sensibilitatea subtilă. Sub influența argintului, persoanele sensibile pot deveni visătoare și pline de fantezii. Sensibilitatea și variabilitatea inerente naturii argintului au întruchiparea lor materială.

Acest lucru se manifestă în proprietățile compușilor săi. Halogenele de argint (bromură și argintul iodat) se descompun sub influența unor doze mici de lumină, chiar și particule elementare unice. Această caracteristică a argintului îl face să fie folosit cu succes în fotografie. De asemenea, produsele din argint se întunecă. Oamenii observă că argintul devine negru la viteze diferite. Depinde de natura astrală a unei persoane și de proprietățile sufletului său. Substanța neagră de pe suprafața de argint este un oxid de argint și sulfură de argint în proporții diferite.


Aveți mai jos câteva produse din argint sau placate cu argint:


Argintul în religie

Încă din cele mai vechi timpuri, literalmente fiecare religie a lumii susținea că argintul este metalul lui Dumnezeu, iar spiritele rele se tem de el. În creștinism, de exemplu, un vârcolac nu poate fi ucis decât de un glonț de argint. Se poate îmblânzi un vârcolac punând un guler îmbrăcat în argint. Pentru a identifica un vârcolac este suficient să-i pui un obiect de argint în mână, ceea ce va provoca o arsură.

Unirea argintului și a apei datează din cele mai vechi timpuri. Domnitorul sumerienilor Entemene (2400 î.Hr.) avea o vază de argint cu fund de cupru. Apa a fost saturată cu ioni ale acestor metale și a dobândit proprietăți de vindecare și întinerire. Chiar și în acele vremuri, oamenii știau despre proprietățile minunate ale ambelor metale.

Au avut chiar o idee despre efectul sinergetic, care apare atunci când sunt utilizate simultan argintul și cuprul. În unele țări, monedele de argint au fost aruncate în puțuri pentru a îmbunătăți calitatea apei. Oamenii le-au adăugat, de asemenea, în borcane cu lapte pentru a preveni alterarea. În secolul al V-lea î.Hr., regele persan Cyrus a băut apă doar din vasele de argint. El credea că l-au salvat de multe infecții.

Exemplul său a fost urmat și de alți comandanți. Astfel, în 326, în timpul invaziei lui Alexandru cel Mare în India, o epidemie de boli gastro-intestinale a început să se răspândească printre trupele sale. Doar cele mai înalte rânduri ale armatei, care beau din căni de argint și cupru, nu au avut de suferit. Apa de botez, consacrată de imersiunea unei cruci de argint, a fost folosită pe scară largă de creștini.

Și-a păstrat prospețimea pe parcursul întregului an. Merită spus că aceste cunoștințe acumulate de-a lungul secolelor au constituit baza unei noi tendințe în medicină, terapia cu ioni metalici de argint sau cupru. Esența sa este tratarea diferitelor boli cu soluții care conțin ioni din aceste metale.

Bijuterii din argint și sănătate

Argintul nu și-a pierdut popularitatea astăzi, deși, semnificația sa ritualică s-a schimbat. În zilele noastre multe persoane preferă bijuteriile din argint pentru a îmbunătăți sănătatea. Acest metal accesibil, potrivit pentru orice ținută și ocazie, devine și mai bun dacă este purtat regulat. Nu este dificil să mențineți accesorii din argint. Păstrați-le într-un loc uscat întunecat și curățați cu o cârpă moale, fără bumbac.

Dacă doriți să readuceți strălucirea bijuteriilor de argint, o puteți face printr-o curățare cu bicarbonat de sodiu, săpun sau pastă de dinți. Cu toate acestea, nu se recomandă utilizarea amoniacului pentru curățarea bucăților de argint înnegrite. Cea mai răspândită soluție de argint conține o ușoară adăugare de cupru. Cel mai popular este timbrul 925 (92,5% argint și 7,5% cupru), care se numește argint sterlin.

Există și alte timbre (875, 800, 750), dar acestea sunt mai puțin obișnuite. Deși au un preț accesibil, bijuteriile din argint ne permit să ne manifestăm individualitatea și să ne demonstrăm stilul nostru unic. Atunci când alegem bijuterii și accesorii din argint suntem sub influența proprietăților sale magice, chiar dacă uităm de ele uneori!

 


 

Articole recente

extraterestrii-antici-ancient-aliens-shiva-distrugatorul_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Extratereștrii Antici – Shiva, Distrugătorul (Documentar Tradus)

originea-proprietatile-si-beneficiile-argintului

Originea, Proprietățile și Beneficiile Argintului

bob-lazar-zona-51-si-ozn-urile-area-51-and-flying-saucers-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Bob Lazar, Zona 51 și OZN-urile (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-elementul-115-element_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Elementul 115 (Documentar Tradus)

cristalul-de-cuart-ametist-origine-proprietati-beneficii

Cristal de Cuarț Ametist, Origine, Proprietăți, Beneficii

extraterestrii-antici-ancient-aliens-vizionarii_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Extratereștrii Antici – Vizionarii (Documentar Tradus)

teoria-conspiratiei-a-ajuns-omul-pe-luna-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Teoria Conspirației – A AJUNS OMUL PE LUNĂ (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-dincolo-de-nazca-beyond-nazca_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Extratereștrii Antici – Dincolo de Nazca (Documentar Tradus)

rezonanta-fiinte-de-frecventa-resonance-beings-of-frecuency-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

REZONANȚA – Ființe de frecvență (Documentar Tradus)

secretul-marelui-cristal-din-atlantida

Beneficiile aduse de Cristalul de Cuarț de Stâncă

fara-raspuns-unaknowledged-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Fără Răspuns – Unaknowledged (Documentar Tradus)

povestea-lui-dumnezeu-the-story-of-god-morgan-freeman-sezonul2-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Povestea lui Dumnezeu, The Story Of God – Sezonul 2 (Documentar Tradus)

turmalina-cristalul-purificator-si-protector

Turmalina, Cristalul Purificator și Protector

secretele-piramidelor-documentar-tradus

Secretele Piramidelor, Lost Secrets Of The Pyramid (Documentar Tradus)

INEXPLICABIL-Misterele-Mintii-Documentar-Tradus

INEXPLICABIL – Misterele Minții (Documentar Tradus)

INEXPLICABIL-Structuri-Misterioase-Documentar-Tradus

INEXPLICABIL – Structuri Misterioase (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-cei-noua_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Cei Nouă (Documentar Tradus)

INEXPLICABIL-Creaturi-Bizare-Documentar-Tradus

INEXPLICABIL – Creaturi Bizare (Documentar Tradus)

otel-inoxidabil-sau-inox

Oțel Inoxidabil sau INOX

sfantul-mihail-arhanghelul

Sfântul Mihail Arhanghelul

extraterestrii-antici-ancient-aliens-pazitorul-mlastinilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Păzitorul Mlaștinilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-transdimensionalii_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Trans-dimensionalii (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-proiectul-hibrid_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Proiectul Hibrid (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-zona-52_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Zona 52 (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-replicantii_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Replicanții (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-nava-spatiala-din-piatra_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Nava Spațială din Piatră (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-agenda-animalelor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Agenda Animalelor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-insule-de-foc_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Insule de foc (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-codurile-interzise-ale-lui-da-vinci_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Codurile Interzise ale lui Da Vinci (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-razboaiele-stiintei_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Războaiele Științei (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-orasul-zeilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Orașul Zeilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-centralele-electrice-ale-extraterestrilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Centralele electrice ale extratereștrilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-agenda-nucleara_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Agenda Nucleară (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-grupul-majestic-12_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Grupul Majestic 12 (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-experimentul-tesla_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Experimentul Tesla (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-codul-constelatiei_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Codul Constelației (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-intoarcerea-in-antarctica_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Întoarcerea în Antarctica (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-vocile-zeilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Vocile zeilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-conexiunea-cu-sirius_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Conexiunea cu Sirius (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-prototipurile_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Prototipurile (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-destinatia-marte_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Destinația Marte (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-rusia-desecretizata_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Rusia Desecretizată (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-misterul-casei-rudloe_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Misterul Casei Rudloe (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-inteleptii_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Înțelepții (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-statia-spatiala-de-pe-luna_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Stația Spațială de pe Lună (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-intoarcerea-la-gobekli-tepe_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Întoarcerea la Gobekli Tepe (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-santinelele_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Santinelele (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-noile-dovezi_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Noile Dovezi (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-piramidele-din-antarctica_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Piramidele din Antarctica (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-imperiul-ascuns_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Imperiul Ascuns (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-arhitectii-extraterestri_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Arhitecții Extratereștri (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-dincolo-de-roswell_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Dincolo de Roswell (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-codurile-desertului_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Codurile Deșertului (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-gauri-negre-pe-pamant_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Găuri Negre pe Pământ (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-insula-uriașilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Insula Uriașilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-rapirile_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Răpirile (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-agenda-reptilienilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Agenda Reptilienilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-discurile-extraterestre_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Discurile Extraterestre (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-conexiunea-cu-druizii_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Conexiunea cu Druizii (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-au-iesit-din-mare_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Au ieșit din mare (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-secretele-maya_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Secretele Maya (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-oul-cosmic_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Oul Cosmic (Documentar Tradus)

campurile-scalare-de-torsiune

Câmpurile scalare de torsiune

operatiunea-paperclip-nazisti-la-nasa

Operaţiunea Paperclip, naziști la NASA

inteligenta-inimii

Inteligența inimii

supravietuitori-ai-inghetului

Supraviețuitori ai înghețului

mistere-arheologice

Mistere arheologice

sfinti-intru-eternitate

Sfinți întru eternitate

profetia-si-incapacitatea-interventiei-umane

Profeția și incapacitatea intervenției umane

jadul-piatra-echilibrului-interior

Jadul, piatra echilibrului interior

locasul-nemuritorilor-din-himalaya

Locașul nemuritorilor din Himalaya

energia-subtila

Energia subtilă

vrajitoarea-anna-bathory

Vrăjitoarea Anna Bathory

misterul-care-invaluie-cartea-lui-soyga

Misterul care învăluie Cartea lui Soyga

enigma-cartii-inventio-fortunata

Enigma cărţii „Inventio fortunata”

simbolul-infinitului

Simbolul infinitului

ce-simbolizeaza-crucea

Ce simbolizează crucea

puterile-pietrelor-pretioase

Puterile Pietrelor Prețioase

steaua-lui-david-sau-hexagrama

Steaua lui David sau Hexagrama

arhanghelul-rafael-dumnezeu-vindeca

Arhanghelul Rafael, Dumnezeu vindecă

techirghiol-fantana-tineretii

Techirghiol, „fântâna tinereţii”

zirconul-piatra-intelepciunii

Zirconul, piatra înţelepciunii

declaratia-socanta-a-expertului-onu-omenirea-este-condusa-de-corporatii

Declarația șocantă a expertului ONU – Omenirea este condusă de CORPORAȚII

echilibrarea-energiilor

Echilibrarea energiilor

amprenta-energetica

Amprenta energetică

oameni-care-se-hranesc-doar-cu-energie

Oameni care se hrănesc doar cu energie

majestic-12-și-arhitecții-controlului

Majestic 12 și arhitecții controlului

cum-circula-energiile

Cum circulă energiile

ingerii-si-religia

Îngerii și religia

magia-la-caldeeni

Magia la caldeeni

reflexoterapia-si-rezultatele-miraculoase

Reflexoterapia și rezultatele miraculoase

monitorizarea-totală-a-individului

Monitorizarea totală a individului

corpul-mental-sufletul-și-monada

Corpul mental, sufletul și monada

omul-fiinta-spirituala

Omul, ființă spirituală

geometria-sacra-cubul-lui-metatron

Geometria Sacră – Cubul lui Metatron

ozn-urile-si-laurence-rockefeller

OZN-urile și Laurance Rockefeller

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

leul-simbol-al-demnitatii

Leul, simbol al demnității

sarpele-simbol-mistic-sacru

Șarpele, Simbol Mistic Sacru

oglinda-magica-fermecata

Oglinda Magică Fermecată

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu sunt voturi încă)

Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *