cristalul-de-cuart-ametist-origine-proprietati-beneficii

Cristal de Cuarț Ametist, Origine, Proprietăți, Beneficii

Ametistul este o varietate violetă de cuarț. Numele vine de la greaca koine ἀμέθυστος amethystos din ἀ-Ași, „nu“ și μεθύσκω methysko / μεθύω methyo, „intoxicare“. Este o referire la convingerea că piatra protejează purtătorul său de beție. Zeul vinului Bacchus, supărat pentru o insultă și hotărât să se răzbune, a decretat prima persoană pe care ar trebui să o întâlnească că va fi devorată de tigrii săi.

Nefericitul muritor s-a întâmplat să fie o frumoasă fată, pe nume Amethyst, pe drumul ei de a se închina la altarul Diana. În timp ce fiarele feroce au izbucnit, a căutat protecția zeiței și a fost salvată fiind transformată într-un cristal clar de cuarț. Bacchus, regretând cruzimea sa, a turnat sucul strugurilor săi peste piatră ca ofrandă, oferindu-i bijuteriei nuanța sa minunată de purpuriu.

Ametistul este o varietate violetă a cuarțului (SiO2). Își datorează culoarea violetă iradierii, impurităților fierului și, în unele cazuri, altor metale de tranziție. Prezintă oligoelemente, care rezultă în substituții complexe ale rețelelor de cristal. Duritatea mineralului este aceeași ca și în cazul cuarțului de stâncă. Este adecvat pentru utilizarea în bijuterii.

Variațiuni ale Cristalului de Ametist

Un Cristal Ametist apare în nuanțe primare de la o culoare violet, roz deschis, la o culoare violetă profundă (indigo). Piatra de Ametist poate prezenta una sau ambele nuanțe secundare, roșu și albastru. Ametistul de înaltă calitate poate fi găsit în Siberia, Sri Lanka, Brazilia, Uruguay și Orientul îndepărtat. Gradul ideal se numește „Deep Siberian”. Are o nuanță violetă primară în jur de 75–80%, cu 15–20% albastru și (în funcție de sursa de lumină) nuanțe secundare roșii. „Rose de France” este culoarea definită prin nuanța sa de lumină marcată a violetului, care amintește de o lavandă / liliac.

De intensitate foarte variabilă, culoarea unui Cristal de Ametist este adesea prevăzută în dungi paralele cu fețele finale ale cristalului. Un aspect din arta lapidarului presupune tăierea corectă a pietrei pentru a plasa culoarea într-un mod care face ca tonul finit al gemei să fie omogen. Adesea, faptul că uneori doar un strat de suprafață subțire de culoare violetă este prezent în piatră sau că nuanța nu este omogenă face ca o tăiere să fie dificilă.

Culoarea ametistului s-a demonstrat că rezultă din substituirea prin iradierea fierului trivalent (Fe3+), cu siliciul din structură, în prezența oligoelementelor cu rază ionică mare, și, într-o anumită măsură, culoarea ametistului poate rezulta în mod natural din deplasarea elementelor de tranziție, chiar dacă concentrația de fier este scăzută.

cristal-de-cuart-ametist-origine-proprietati-beneficii-01

Cea mai mare cantitate de Cristal Ametist provine din Brazilia

Ametistul natural este dicroic în violet roșiatic și violet albăstrui. Atunci când este încălzit, devine galben-portocaliu, galben-brun sau maro-închis. În acel moment poate semăna cu citrinul, dar își pierde dicroismul, spre deosebire de citrinul autentic. Când este încălzit parțial, ametistul poate duce la ametrină. Ametistul se poate estompa în ton, dacă este supraexpus surselor de lumină și poate fi întunecat artificial cu iradiere adecvată. Nu este fluorescent nici în lumina UV cu undă scurtă sau în cea cu undă lungă.

Ametistul este extras cu abundență din statul Minas Gerais din Brazilia, unde apare în geode mari din roci vulcanice. Multe dintre agatele goale din sud-vestul Braziliei și Uruguay conțin o cultură de cristale de ametist în interior. Artigas, Uruguay și statul brazilian Rio Grande do Sul învecinat, sunt mari producători mondiali. Se depășește cantitatea de ametist din Minas Gerais, precum și statele Mato Grosso, Espirito Santo, Bahia și Ceará. Toți sunt producători de ametist importanți în Brazilia.

Este de asemenea, găsit și minat în Coreea de Sud. Cea mai mare venă de ametist deschis este din Maissau, Austria de Jos. Mult ametist fin provine din Rusia, în special din apropiere de Mursinka în districtul Ekaterinburg. Acolo apare în cavitățile drăguțe din rocile granitice. Multe localități din sudul Indiei produc ametist. Unul dintre cei mai mari producători la nivel mondial de ametist este Zambia din sudul Africii, cu o producție anuală de aproximativ 1000 de tone. Ametistul apare în multe localități din Statele Unite.

Cristalul de Ametist folosit în rugăciuni

Ametistul este piatra prețioasă oficială a statului din Carolina de Sud. Mai multe ametiste din Carolina de Sud sunt expuse la Muzeul de Istorie Naturală Smithsonian. Ametistul a fost folosit ca piatră prețioasă de către vechii egipteni. A fost folosit în mare parte în antichitate pentru pietrele gravate. Tibetanii consideră ametistul sacru pentru Buddha și fac din el margele de rugăciune.

În Evul Mediu, a fost considerat un simbol al regalității și folosit pentru a decora monarhia engleză. În Lumea Veche, ametistul era considerat una dintre pietrele Cardinale, prin faptul că era una dintre cele cinci pietre prețioase considerate mai presus de toate celelalte, până când au fost găsite depozite mari în Brazilia.

Ametistul de cea mai înaltă calitate (numit „Deep Russian”) este excepțional de rar și, prin urmare, atunci când se găsește, valoarea sa depinde de cererea colecționarilor. Cu toate acestea, în funcție de mărime, este ușor mai ieftin decât safirul sau rubinul de cea mai înaltă calitate.

Ametistul a fost foarte apreciat de-a lungul veacurilor pentru frumusețea sa uimitoare și puterile legendare de a stimula și calma mintea și emoțiile. Este o piatră semi-prețioasă în clasificările de astăzi. Pentru antici, a fost o „Gemă de foc”. O piatră prețioasă care merită, uneori în istorie, la fel de multă apreciere ca și un Diamant.

cristal-de-cuart-ametist-origine-proprietati-beneficii-02

Cristalul de Ametist, piatra zeului Neptun

Ametistul a fost întotdeauna asociat cu luna februarie, luna pe care romanii au dedicat-o lui Neptun, zeul apei. De aceea, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că este piatra de naștere tradițională a acestei luni. Poartă energia focului și a pasiunii, creativității și spiritualității. Poartă totuși logica cumpătării și a sobrietății.

Indiferent dacă cristalele sunt lăsate naturale, lustruite ca pietre decolorate sau fațetate în bijuterii magnifice, Ametistul este o bijuterie a cărei frumusețe transcende comunitatea sa. Se formează sub formă de cristale transparente, terminate, de toate dimensiunile, în geode, grupuri și terminații lungi. Se găsește, de asemenea, în mase vitroase și lustruite în exemplare minunate și talismane personale. “Abilitatea ametistului de a extinde mintea superioară, îmbunătățește de asemenea, creativitatea și pasiunea cuiva.”

De-a lungul istoriei, virtutea specială a Ametistului a fost aceea de a preveni beția și suprasolicitarea. Grecii și romanii antici au păcălit în mod obișnuit spiridușii cu Ametistul. Spiridușii au fost convinși că vinul băut dintr-o cupă de ametist nu putea aduce starea de ebrietate. O piatră purtată pe corp, în special la ombilic, avea un efect însuflețitor, nu numai pentru înlăturarea ebrietății, dar și pentru excesul de zel în pasiune.

Ametistul contra intoxicațiilor de orice fel

Episcopii catolici au purtat Ametist într-un inel pentru a se proteja de intoxicația mistică. Sărutul inelului i-a ferit pe alții de o intoxicație mistică similară și i-a fixat în gândirea spirituală. “În lumea spirituală, Ametistul a furnizat o legătură cu Divinul.” De asemenea, Ametistul a avut reputația de a controla gândurile rele, de a spori inteligența și de a-i face pe bărbați să nu devieze în problemele de afaceri.

Pentru călători, acesta a fost purtat ca protecție împotriva trădărilor și atacurilor surpriză. De asemenea, a ținut soldații departe de vătămări și le-a oferit victorie asupra dușmanilor. A acordat asistență vânătorilor în capturarea fiarelor și păsărilor sălbatice. Pe de altă parte, a fost considerată o piatră psihică puternică de protecție împotriva vrăjitoriei și magiei negre. Ca și alte pietre regale, își proteja purtătorul de boli și infecții.

În lumea spirituală, Ametistul a furnizat o legătură cu Divinul. Pentru evrei, era Ahlamah, a noua piatră din pieptarul Marelui Preot. Era gravat cu seminția lui Dan, precum și a doisprezecea piatră de temelie pentru Noul Ierusalim. Pentru egipteni, era Hemag, listată în Cartea Morților, care a fost sculptată în amulete în formă de inimă pentru înmormântare.

cristal-de-cuart-ametist-origine-proprietati-beneficii-03

Piatra de Ametist folosită în ritualuri sacre

În culturile estice, acesta a fost listat în descrieri ale „orașelor cu bijuterii” sacre, „copaci ai vieții” și folosit în ofrandele templului pentru închinare. De asemenea, a fost adesea folosit pentru alinierea influențelor planetare și astrologice. În plus, Cristalul de Ametist a fost popular în rozarii și margele de rugăciune.

S-a observat că a creat o atmosferă de calm pioșesc, aducând un sentiment de pace mentală și liniște. “Frecvența mare inerentă a ametistului purifică aura oricărei energii negative sau a atașamentelor nefaste și creează un scut protector al luminii în jurul corpului.”

În lumea de azi, Cristalul de Ametist este încă o piatră remarcabilă a spiritualității și mulțumirii, cunoscută pentru abilitățile sale metafizice de a păstra mintea limpede și de a inspira o stare meditativă sporită. Ametistul stimulează al treilea ochi, coroana și chakrele eterice îmbunătățind percepția cognitivă. Accelerează dezvoltarea capacității intuitive și psihice. Acesta inițiază înțelepciunea și o mai bună înțelegere și este o piatră de mângâiere pentru cei care se îndurerează de pierderea unei persoane dragi.

Ametistul, amplificator al creației și imaginației

Abilitatea Pietrei de Ametist de a extinde mintea superioară, îmbunătățește de asemenea, creativitatea și pasiunea cuiva. Întărește imaginația și intuiția și rafinează procesele de gândire. Ea ajută la asimilarea ideilor noi, punând în acțiune gândirea și aduce la bun sfârșit proiectele. Cristalul Ametist este, de asemenea, cunoscut ca un talisman al concentrării și al succesului.

Ametistul este un cristal excepțional pentru purtare, pentru utilizarea în ritualurile de vindecare și pentru îmbunătățirea mediului. Se știe că se estompează în lumina directă a soarelui și trebuie folosit cu grijă. De asemenea, este bine a fi purificat din când în când, ținând piatra sub apă curgătoare pentru o perioadă scurtă, afirmând totodată că piatra este curățată. Țineți Cristalul de Ametist curățat energetic lângă alte cristale pentru a le reîncărca.

Ametistul este un talisman minunat pentru utilizare în artele creative, în special cel în nuanțe mai întunecate. Acesta ajută eforturile în care trebuie create rezultate noi, originale, folosind instrumente și metode din trecut. Este adesea folosită ca piatră a artistului, piatra compozitorului, pietrele inventatorului, ale poetului și ale pictorului. Păstrați un cristal sau un conglomerat de ametist în zonă pentru a vă concentra și amplifica elementele creative ale Forței de Viață Universale.

cristal-de-cuart-ametist-origine-proprietati-beneficii-04

Cristalul de Ametist folosit în vindecare, purificare, protecție și stimulare

Numit „vindecătorul”, Ametistul este unul dintre cele mai eficiente cristale pentru vindecarea oamenilor, plantelor și animalelor. Ametistele sau geodele naturale pure energetic sunt deosebit de utile în cazul în care plantele nu vor crește sau animalele refuză să stea. De asemenea, combate energiile negative ale pământului de sub clădiri sau oriunde se simte ostil.

Ametistul protejează purtătorul împotriva atacurilor psihice, a atacurilor paranormale sau a dorinței de rău și returnează energia înapoi în univers după ce a fost transformată în energie pozitivă și iubitoare. Pentru a crește această putere și a atrage noroc, lăsați o rază a soarelui și a lunii semilună peste un ametist în fumul de tămâie de lavandă. “Ametistul liniștește și calmează, ajutând la transmiterea semnalelor neuronale prin creier.”

Denumit „liniștitorul naturii”, Ametistul calmează, ajutând la transmiterea semnalelor neuronale prin creier. Ameliorează tulburările obsesiv-compulsive și hiperactivitatea la copii și animale. Așezați sub pernă sau saltea sau frecați centrul frunții în sensul acelor de ceasornic pentru a vindeca insomnia și a stimula visele plăcute. Este deosebit de eficientă pentru coșmarurile recurente ale copiilor și temerile de întuneric și poate ajuta la ameliorarea răului în casă.

Readuce cumpătarea și echilibrul

Ametistul este o piatră excelentă pentru diplomați, negociatori și oameni de afaceri. Calmează temperamentele furioase și oferă un avantaj distinct în situațiile în care este necesară dezbaterea. Ca și cristal de noroc și prosperitate, Ametistul este bun pentru reducerea tendinței de exces, dependență de jocuri de noroc sau investiții păguboase.

Ametistul este conectat la cartea „Temperance” din tarot, reprezentând echilibru. Este o piatră dedicată eliminării suprasolicitării și obiceiurilor proaste. Este un ajutor excelent pentru renunțarea la fumat, băut și consum de droguri, precum și pasiunea fizică nesănătoasă, abuzivă. De asemenea, oferă forța necesară pentru a obține libertatea de la personalități dependente, ale propriei persoane sau ale altora.

Cristalul de Ametist este piatra Sfântului Valentin și a iubitorilor credincioși. Se credea că Sfântul Valentin a purtat un inel din Ametist gravat cu imaginea lui Cupidon. Este, de asemenea, denumită „piatra de cuplu”. Dă sens relațiilor care, în timp, transcende uniunea carnală și face loc unei conexiuni mai profunde, sufletești.


Aveți mai jos câteva produse care conțin Cristal Ametist:

Piramidă Orgon Energetică Magne...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Piramidă Orgonică Energetică M...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...


Cristalul de ametist stimulează sistemul imunitar

Purtați un lacăt cu un Cristal de Ametist pentru a stimula sentimentul de eternitate și fidelitate sau un inel de logodnă pentru a readuce sentimentul de iubire care s-a diminuat în timp. Ametistul stimulează producția de hormoni, sistemul nervos simpatic și glandele endocrine la performanțe optime. Susține oxigenarea în sânge și ajută la tratamentele tractului digestiv, inimii, stomacului și pielii.

De asemenea, ametistul întărește sistemul imunitar și reduce vânătăile, durerile și umflăturile. A fost utilizat cu rezultate excelente ca elixir în tratamentul artritei. Ametistul are o energie ridicată, dulce, stimulând în special Chakra Celui De-al treilea Ochi, Coroana și Etericul. Ametistul este unul dintre cele mai bune cristale pentru meditație. Culoarea ametistului stimulează cea mai mare vibrație a celui de-al treilea ochi.

Așezarea unei pietre de ametist direct peste zona frunții înalță purtătorul într-o stare meditativă senină. Acesta continuă să gândească conștient și să ghideze mintea spre o înțelegere mai profundă. Energia sa încurajează mintea să fie smerită și să se predea la ceea ce este mai mare decât ea însăși. Asta pentru a înțelege modul în care puterile universului pot direcționa și ghida viața cuiva.

 


 

Articole recente

originea-proprietatile-si-beneficiile-argintului

Originea, Proprietățile și Beneficiile Argintului

bob-lazar-zona-51-si-ozn-urile-area-51-and-flying-saucers-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Bob Lazar, Zona 51 și OZN-urile (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-elementul-115-element_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Elementul 115 (Documentar Tradus)

cristalul-de-cuart-ametist-origine-proprietati-beneficii

Cristal de Cuarț Ametist, Origine, Proprietăți, Beneficii

extraterestrii-antici-ancient-aliens-vizionarii_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Extratereștrii Antici – Vizionarii (Documentar Tradus)

teoria-conspiratiei-a-ajuns-omul-pe-luna-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Teoria Conspirației – A AJUNS OMUL PE LUNĂ (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-dincolo-de-nazca-beyond-nazca_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Extratereștrii Antici – Dincolo de Nazca (Documentar Tradus)

rezonanta-fiinte-de-frecventa-resonance-beings-of-frecuency-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

REZONANȚA – Ființe de frecvență (Documentar Tradus)

secretul-marelui-cristal-din-atlantida

Beneficiile aduse de Cristalul de Cuarț de Stâncă

fara-raspuns-unaknowledged-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Fără Răspuns – Unaknowledged (Documentar Tradus)

povestea-lui-dumnezeu-the-story-of-god-morgan-freeman-sezonul2-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Povestea Lui Dumnezeu, The Story Of God – Sezonul 2 (Documentar Tradus)

turmalina-cristalul-purificator-si-protector

Turmalina, Cristalul Purificator și Protector

secretele-piramidelor-documentar-tradus

Secretele Piramidelor, Lost Secrets Of The Pyramid (Documentar Tradus)

INEXPLICABIL-Misterele-Mintii-Documentar-Tradus

INEXPLICABIL – Misterele Minții (Documentar Tradus)

INEXPLICABIL-Structuri-Misterioase-Documentar-Tradus

INEXPLICABIL – Structuri Misterioase (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-cei-noua_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Cei Nouă (Documentar Tradus)

INEXPLICABIL-Creaturi-Bizare-Documentar-Tradus

INEXPLICABIL – Creaturi Bizare (Documentar Tradus)

otel-inoxidabil-sau-inox

Oțel Inoxidabil sau INOX

sfantul-mihail-arhanghelul

Sfântul Mihail Arhanghelul

extraterestrii-antici-ancient-aliens-pazitorul-mlastinilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Păzitorul Mlaștinilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-transdimensionalii_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Trans-dimensionalii (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-proiectul-hibrid_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Proiectul Hibrid (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-zona-52_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Zona 52 (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-replicantii_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Replicanții (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-nava-spatiala-din-piatra_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Nava Spațială din Piatră (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-agenda-animalelor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Agenda Animalelor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-insule-de-foc_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Insule de foc (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-codurile-interzise-ale-lui-da-vinci_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Codurile Interzise ale lui Da Vinci (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-razboaiele-stiintei_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Războaiele Științei (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-orasul-zeilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Orașul Zeilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-centralele-electrice-ale-extraterestrilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Centralele electrice ale extratereștrilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-agenda-nucleara_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Agenda Nucleară (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-grupul-majestic-12_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Grupul Majestic 12 (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-experimentul-tesla_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Experimentul Tesla (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-codul-constelatiei_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Codul Constelației (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-intoarcerea-in-antarctica_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Întoarcerea în Antarctica (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-vocile-zeilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Vocile zeilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-conexiunea-cu-sirius_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Conexiunea cu Sirius (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-prototipurile_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Prototipurile (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-destinatia-marte_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Destinația Marte (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-rusia-desecretizata_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Rusia Desecretizată (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-misterul-casei-rudloe_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Misterul Casei Rudloe (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-inteleptii_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Înțelepții (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-statia-spatiala-de-pe-luna_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Stația Spațială de pe Lună (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-intoarcerea-la-gobekli-tepe_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Întoarcerea la Gobekli Tepe (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-santinelele_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Santinelele (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-noile-dovezi_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Noile Dovezi (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-piramidele-din-antarctica_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Piramidele din Antarctica (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-imperiul-ascuns_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Imperiul Ascuns (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-arhitectii-extraterestri_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Arhitecții Extratereștri (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-dincolo-de-roswell_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Dincolo de Roswell (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-codurile-desertului_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Codurile Deșertului (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-gauri-negre-pe-pamant_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Găuri Negre pe Pământ (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-insula-uriașilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Insula Uriașilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-rapirile_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Răpirile (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-agenda-reptilienilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Agenda Reptilienilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-discurile-extraterestre_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Discurile Extraterestre (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-conexiunea-cu-druizii_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Conexiunea cu Druizii (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-au-iesit-din-mare_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Au ieșit din mare (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-secretele-maya_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Secretele Maya (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-oul-cosmic_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Oul Cosmic (Documentar Tradus)

campurile-scalare-de-torsiune

Câmpurile scalare de torsiune

operatiunea-paperclip-nazisti-la-nasa

Operaţiunea Paperclip, naziști la NASA

inteligenta-inimii

Inteligența inimii

supravietuitori-ai-inghetului

Supraviețuitori ai înghețului

mistere-arheologice

Mistere arheologice

sfinti-intru-eternitate

Sfinți întru eternitate

profetia-si-incapacitatea-interventiei-umane

Profeția și incapacitatea intervenției umane

jadul-piatra-echilibrului-interior

Jadul, piatra echilibrului interior

locasul-nemuritorilor-din-himalaya

Locașul nemuritorilor din Himalaya

energia-subtila

Energia subtilă

vrajitoarea-anna-bathory

Vrăjitoarea Anna Bathory

misterul-care-invaluie-cartea-lui-soyga

Misterul care învăluie Cartea lui Soyga

enigma-cartii-inventio-fortunata

Enigma cărţii „Inventio fortunata”

simbolul-infinitului

Simbolul infinitului

ce-simbolizeaza-crucea

Ce simbolizează crucea

puterile-pietrelor-pretioase

Puterile Pietrelor Prețioase

steaua-lui-david-sau-hexagrama

Steaua lui David sau Hexagrama

arhanghelul-rafael-dumnezeu-vindeca

Arhanghelul Rafael, Dumnezeu vindecă

techirghiol-fantana-tineretii

Techirghiol, „fântâna tinereţii”

zirconul-piatra-intelepciunii

Zirconul, piatra înţelepciunii

declaratia-socanta-a-expertului-onu-omenirea-este-condusa-de-corporatii

Declarația șocantă a expertului ONU – Omenirea este condusă de CORPORAȚII

echilibrarea-energiilor

Echilibrarea energiilor

amprenta-energetica

Amprenta energetică

oameni-care-se-hranesc-doar-cu-energie

Oameni care se hrănesc doar cu energie

majestic-12-și-arhitecții-controlului

Majestic 12 și arhitecții controlului

cum-circula-energiile

Cum circulă energiile

ingerii-si-religia

Îngerii și religia

magia-la-caldeeni

Magia la caldeeni

reflexoterapia-si-rezultatele-miraculoase

Reflexoterapia și rezultatele miraculoase

monitorizarea-totală-a-individului

Monitorizarea totală a individului

corpul-mental-sufletul-și-monada

Corpul mental, sufletul și monada

omul-fiinta-spirituala

Omul, ființă spirituală

geometria-sacra-cubul-lui-metatron

Geometria Sacră – Cubul lui Metatron

ozn-urile-si-laurence-rockefeller

OZN-urile și Laurance Rockefeller

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

leul-simbol-al-demnitatii

Leul, simbol al demnității

sarpele-simbol-mistic-sacru

Șarpele, Simbol Mistic Sacru

oglinda-magica-fermecata

Oglinda Magică Fermecată

chinezul-care-vede-in-intuneric

Chinezul care vede în întuneric

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00 din 5)

Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *