cristalul-de-cuart-ametist-origine-proprietati-beneficii

Cristal de Cuarț Ametist, Origine, Proprietăți, Beneficii

Ametistul este o varietate violetă de cuarț. Numele vine de la greaca koine ἀμέθυστος amethystos din ἀ-Ași, „nu“ și μεθύσκω methysko / μεθύω methyo, „intoxicare“. Este o referire la convingerea că piatra protejează purtătorul său de beție. Zeul vinului Bacchus, supărat pentru o insultă și hotărât să se răzbune, a decretat prima persoană pe care ar trebui să o întâlnească că va fi devorată de tigrii săi.

Nefericitul muritor s-a întâmplat să fie o frumoasă fată, pe nume Amethyst, pe drumul ei de a se închina la altarul Diana. În timp ce fiarele feroce au izbucnit, a căutat protecția zeiței și a fost salvată fiind transformată într-un cristal clar de cuarț. Bacchus, regretând cruzimea sa, a turnat sucul strugurilor săi peste piatră ca ofrandă, oferindu-i bijuteriei nuanța sa minunată de purpuriu.

Ametistul este o varietate violetă a cuarțului (SiO2). Își datorează culoarea violetă iradierii, impurităților fierului și, în unele cazuri, altor metale de tranziție. Prezintă oligoelemente, care rezultă în substituții complexe ale rețelelor de cristal. Duritatea mineralului este aceeași ca și în cazul cuarțului de stâncă. Este adecvat pentru utilizarea în bijuterii.

Variațiuni ale Cristalului de Ametist

Un Cristal Ametist apare în nuanțe primare de la o culoare violet, roz deschis, la o culoare violetă profundă (indigo). Piatra de Ametist poate prezenta una sau ambele nuanțe secundare, roșu și albastru. Ametistul de înaltă calitate poate fi găsit în Siberia, Sri Lanka, Brazilia, Uruguay și Orientul îndepărtat. Gradul ideal se numește „Deep Siberian”. Are o nuanță violetă primară în jur de 75–80%, cu 15–20% albastru și (în funcție de sursa de lumină) nuanțe secundare roșii. „Rose de France” este culoarea definită prin nuanța sa de lumină marcată a violetului, care amintește de o lavandă / liliac.

De intensitate foarte variabilă, culoarea unui Cristal de Ametist este adesea prevăzută în dungi paralele cu fețele finale ale cristalului. Un aspect din arta lapidarului presupune tăierea corectă a pietrei pentru a plasa culoarea într-un mod care face ca tonul finit al gemei să fie omogen. Adesea, faptul că uneori doar un strat de suprafață subțire de culoare violetă este prezent în piatră sau că nuanța nu este omogenă face ca o tăiere să fie dificilă.

Culoarea ametistului s-a demonstrat că rezultă din substituirea prin iradierea fierului trivalent (Fe3+), cu siliciul din structură, în prezența oligoelementelor cu rază ionică mare, și, într-o anumită măsură, culoarea ametistului poate rezulta în mod natural din deplasarea elementelor de tranziție, chiar dacă concentrația de fier este scăzută.

cristal-de-cuart-ametist-origine-proprietati-beneficii-01

Cea mai mare cantitate de Cristal Ametist provine din Brazilia

Ametistul natural este dicroic în violet roșiatic și violet albăstrui. Atunci când este încălzit, devine galben-portocaliu, galben-brun sau maro-închis. În acel moment poate semăna cu citrinul, dar își pierde dicroismul, spre deosebire de citrinul autentic. Când este încălzit parțial, ametistul poate duce la ametrină. Ametistul se poate estompa în ton, dacă este supraexpus surselor de lumină și poate fi întunecat artificial cu iradiere adecvată. Nu este fluorescent nici în lumina UV cu undă scurtă sau în cea cu undă lungă.

Ametistul este extras cu abundență din statul Minas Gerais din Brazilia, unde apare în geode mari din roci vulcanice. Multe dintre agatele goale din sud-vestul Braziliei și Uruguay conțin o cultură de cristale de ametist în interior. Artigas, Uruguay și statul brazilian Rio Grande do Sul învecinat, sunt mari producători mondiali. Se depășește cantitatea de ametist din Minas Gerais, precum și statele Mato Grosso, Espirito Santo, Bahia și Ceará. Toți sunt producători de ametist importanți în Brazilia.

Este de asemenea, găsit și minat în Coreea de Sud. Cea mai mare venă de ametist deschis este din Maissau, Austria de Jos. Mult ametist fin provine din Rusia, în special din apropiere de Mursinka în districtul Ekaterinburg. Acolo apare în cavitățile drăguțe din rocile granitice. Multe localități din sudul Indiei produc ametist. Unul dintre cei mai mari producători la nivel mondial de ametist este Zambia din sudul Africii, cu o producție anuală de aproximativ 1000 de tone. Ametistul apare în multe localități din Statele Unite.

Cristalul de Ametist folosit în rugăciuni

Ametistul este piatra prețioasă oficială a statului din Carolina de Sud. Mai multe ametiste din Carolina de Sud sunt expuse la Muzeul de Istorie Naturală Smithsonian. Ametistul a fost folosit ca piatră prețioasă de către vechii egipteni. A fost folosit în mare parte în antichitate pentru pietrele gravate. Tibetanii consideră ametistul sacru pentru Buddha și fac din el margele de rugăciune.

În Evul Mediu, a fost considerat un simbol al regalității și folosit pentru a decora monarhia engleză. În Lumea Veche, ametistul era considerat una dintre pietrele Cardinale, prin faptul că era una dintre cele cinci pietre prețioase considerate mai presus de toate celelalte, până când au fost găsite depozite mari în Brazilia.

Ametistul de cea mai înaltă calitate (numit „Deep Russian”) este excepțional de rar și, prin urmare, atunci când se găsește, valoarea sa depinde de cererea colecționarilor. Cu toate acestea, în funcție de mărime, este ușor mai ieftin decât safirul sau rubinul de cea mai înaltă calitate.

Ametistul a fost foarte apreciat de-a lungul veacurilor pentru frumusețea sa uimitoare și puterile legendare de a stimula și calma mintea și emoțiile. Este o piatră semi-prețioasă în clasificările de astăzi. Pentru antici, a fost o „Gemă de foc”. O piatră prețioasă care merită, uneori în istorie, la fel de multă apreciere ca și un Diamant.

cristal-de-cuart-ametist-origine-proprietati-beneficii-02

Cristalul de Ametist, piatra zeului Neptun

Ametistul a fost întotdeauna asociat cu luna februarie, luna pe care romanii au dedicat-o lui Neptun, zeul apei. De aceea, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că este piatra de naștere tradițională a acestei luni. Poartă energia focului și a pasiunii, creativității și spiritualității. Poartă totuși logica cumpătării și a sobrietății.

Indiferent dacă cristalele sunt lăsate naturale, lustruite ca pietre decolorate sau fațetate în bijuterii magnifice, Ametistul este o bijuterie a cărei frumusețe transcende comunitatea sa. Se formează sub formă de cristale transparente, terminate, de toate dimensiunile, în geode, grupuri și terminații lungi. Se găsește, de asemenea, în mase vitroase și lustruite în exemplare minunate și talismane personale. “Abilitatea ametistului de a extinde mintea superioară, îmbunătățește de asemenea, creativitatea și pasiunea cuiva.”

De-a lungul istoriei, virtutea specială a Ametistului a fost aceea de a preveni beția și suprasolicitarea. Grecii și romanii antici au păcălit în mod obișnuit spiridușii cu Ametistul. Spiridușii au fost convinși că vinul băut dintr-o cupă de ametist nu putea aduce starea de ebrietate. O piatră purtată pe corp, în special la ombilic, avea un efect însuflețitor, nu numai pentru înlăturarea ebrietății, dar și pentru excesul de zel în pasiune.

Ametistul contra intoxicațiilor de orice fel

Episcopii catolici au purtat Ametist într-un inel pentru a se proteja de intoxicația mistică. Sărutul inelului i-a ferit pe alții de o intoxicație mistică similară și i-a fixat în gândirea spirituală. “În lumea spirituală, Ametistul a furnizat o legătură cu Divinul.” De asemenea, Ametistul a avut reputația de a controla gândurile rele, de a spori inteligența și de a-i face pe bărbați să nu devieze în problemele de afaceri.

Pentru călători, acesta a fost purtat ca protecție împotriva trădărilor și atacurilor surpriză. De asemenea, a ținut soldații departe de vătămări și le-a oferit victorie asupra dușmanilor. A acordat asistență vânătorilor în capturarea fiarelor și păsărilor sălbatice. Pe de altă parte, a fost considerată o piatră psihică puternică de protecție împotriva vrăjitoriei și magiei negre. Ca și alte pietre regale, își proteja purtătorul de boli și infecții.

În lumea spirituală, Ametistul a furnizat o legătură cu Divinul. Pentru evrei, era Ahlamah, a noua piatră din pieptarul Marelui Preot. Era gravat cu seminția lui Dan, precum și a doisprezecea piatră de temelie pentru Noul Ierusalim. Pentru egipteni, era Hemag, listată în Cartea Morților, care a fost sculptată în amulete în formă de inimă pentru înmormântare.

cristal-de-cuart-ametist-origine-proprietati-beneficii-03

Piatra de Ametist folosită în ritualuri sacre

În culturile estice, acesta a fost listat în descrieri ale „orașelor cu bijuterii” sacre, „copaci ai vieții” și folosit în ofrandele templului pentru închinare. De asemenea, a fost adesea folosit pentru alinierea influențelor planetare și astrologice. În plus, Cristalul de Ametist a fost popular în rozarii și margele de rugăciune.

S-a observat că a creat o atmosferă de calm pioșesc, aducând un sentiment de pace mentală și liniște. “Frecvența mare inerentă a ametistului purifică aura oricărei energii negative sau a atașamentelor nefaste și creează un scut protector al luminii în jurul corpului.”

În lumea de azi, Cristalul de Ametist este încă o piatră remarcabilă a spiritualității și mulțumirii, cunoscută pentru abilitățile sale metafizice de a păstra mintea limpede și de a inspira o stare meditativă sporită. Ametistul stimulează al treilea ochi, coroana și chakrele eterice îmbunătățind percepția cognitivă. Accelerează dezvoltarea capacității intuitive și psihice. Acesta inițiază înțelepciunea și o mai bună înțelegere și este o piatră de mângâiere pentru cei care se îndurerează de pierderea unei persoane dragi.

Ametistul, amplificator al creației și imaginației

Abilitatea Pietrei de Ametist de a extinde mintea superioară, îmbunătățește de asemenea, creativitatea și pasiunea cuiva. Întărește imaginația și intuiția și rafinează procesele de gândire. Ea ajută la asimilarea ideilor noi, punând în acțiune gândirea și aduce la bun sfârșit proiectele. Cristalul Ametist este, de asemenea, cunoscut ca un talisman al concentrării și al succesului.

Ametistul este un cristal excepțional pentru purtare, pentru utilizarea în ritualurile de vindecare și pentru îmbunătățirea mediului. Se știe că se estompează în lumina directă a soarelui și trebuie folosit cu grijă. De asemenea, este bine a fi purificat din când în când, ținând piatra sub apă curgătoare pentru o perioadă scurtă, afirmând totodată că piatra este curățată. Țineți Cristalul de Ametist curățat energetic lângă alte cristale pentru a le reîncărca.

Ametistul este un talisman minunat pentru utilizare în artele creative, în special cel în nuanțe mai întunecate. Acesta ajută eforturile în care trebuie create rezultate noi, originale, folosind instrumente și metode din trecut. Este adesea folosită ca piatră a artistului, piatra compozitorului, pietrele inventatorului, ale poetului și ale pictorului. Păstrați un cristal sau un conglomerat de ametist în zonă pentru a vă concentra și amplifica elementele creative ale Forței de Viață Universale.

cristal-de-cuart-ametist-origine-proprietati-beneficii-04

Cristalul de Ametist folosit în vindecare, purificare, protecție și stimulare

Numit „vindecătorul”, Ametistul este unul dintre cele mai eficiente cristale pentru vindecarea oamenilor, plantelor și animalelor. Ametistele sau geodele naturale pure energetic sunt deosebit de utile în cazul în care plantele nu vor crește sau animalele refuză să stea. De asemenea, combate energiile negative ale pământului de sub clădiri sau oriunde se simte ostil.

Ametistul protejează purtătorul împotriva atacurilor psihice, a atacurilor paranormale sau a dorinței de rău și returnează energia înapoi în univers după ce a fost transformată în energie pozitivă și iubitoare. Pentru a crește această putere și a atrage noroc, lăsați o rază a soarelui și a lunii semilună peste un ametist în fumul de tămâie de lavandă. “Ametistul liniștește și calmează, ajutând la transmiterea semnalelor neuronale prin creier.”

Denumit „liniștitorul naturii”, Ametistul calmează, ajutând la transmiterea semnalelor neuronale prin creier. Ameliorează tulburările obsesiv-compulsive și hiperactivitatea la copii și animale. Așezați sub pernă sau saltea sau frecați centrul frunții în sensul acelor de ceasornic pentru a vindeca insomnia și a stimula visele plăcute. Este deosebit de eficientă pentru coșmarurile recurente ale copiilor și temerile de întuneric și poate ajuta la ameliorarea răului în casă.

Readuce cumpătarea și echilibrul

Ametistul este o piatră excelentă pentru diplomați, negociatori și oameni de afaceri. Calmează temperamentele furioase și oferă un avantaj distinct în situațiile în care este necesară dezbaterea. Ca și cristal de noroc și prosperitate, Ametistul este bun pentru reducerea tendinței de exces, dependență de jocuri de noroc sau investiții păguboase.

Ametistul este conectat la cartea „Temperance” din tarot, reprezentând echilibru. Este o piatră dedicată eliminării suprasolicitării și obiceiurilor proaste. Este un ajutor excelent pentru renunțarea la fumat, băut și consum de droguri, precum și pasiunea fizică nesănătoasă, abuzivă. De asemenea, oferă forța necesară pentru a obține libertatea de la personalități dependente, ale propriei persoane sau ale altora.

Cristalul de Ametist este piatra Sfântului Valentin și a iubitorilor credincioși. Se credea că Sfântul Valentin a purtat un inel din Ametist gravat cu imaginea lui Cupidon. Este, de asemenea, denumită „piatra de cuplu”. Dă sens relațiilor care, în timp, transcende uniunea carnală și face loc unei conexiuni mai profunde, sufletești.


Aveți mai jos câteva produse care conțin Cristal Ametist:

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Piramida Orgon Energetica Magneti...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Piramida Orgonica Energetica Magn...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...


Cristalul de ametist stimulează sistemul imunitar

Purtați un lacăt cu un Cristal de Ametist pentru a stimula sentimentul de eternitate și fidelitate sau un inel de logodnă pentru a readuce sentimentul de iubire care s-a diminuat în timp. Ametistul stimulează producția de hormoni, sistemul nervos simpatic și glandele endocrine la performanțe optime. Susține oxigenarea în sânge și ajută la tratamentele tractului digestiv, inimii, stomacului și pielii.

De asemenea, ametistul întărește sistemul imunitar și reduce vânătăile, durerile și umflăturile. A fost utilizat cu rezultate excelente ca elixir în tratamentul artritei. Ametistul are o energie ridicată, dulce, stimulând în special Chakra Celui De-al treilea Ochi, Coroana și Etericul. Ametistul este unul dintre cele mai bune cristale pentru meditație. Culoarea ametistului stimulează cea mai mare vibrație a celui de-al treilea ochi.

Așezarea unei pietre de ametist direct peste zona frunții înalță purtătorul într-o stare meditativă senină. Acesta continuă să gândească conștient și să ghideze mintea spre o înțelegere mai profundă. Energia sa încurajează mintea să fie smerită și să se predea la ceea ce este mai mare decât ea însăși. Asta pentru a înțelege modul în care puterile universului pot direcționa și ghida viața cuiva.

 


 

Articole recente

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

principiul-il-separatio

Principiul Il Separatio

lupii-din-romania-protejati-datorita-britanicilor

Lupii din Romania protejaţi datorită britanicilor

ce-simbolizeaza-crucea

Rugăciunea cu efect paranormal

bioritmul-si-energia-ciclica

Bioritmul și Energia Ciclică

misterul-piramidelor

EGIPTUL ȘI PIRAMIDELE

unele-dintre-simbolurile-masoneriei

Unele dintre Simbolurile Masoneriei

ce-reprezinta-gandurile-unui-om

Ce reprezintă gândurile unui om?

aparitii-cu-sfanta-fecioara-maria-maica-domnului

Apariţii cu Sfînta Fecioară Maria, Maica Domnului

energia-scalara-cuantica-de-reconectare

Energia Scalară Cuantică Universală de Reconectare

armele-psihotronice-care-afecteaza-mintea-umana

Armele psihotronice care afectează mintea umană?

vulturul-simbolul-libertatii-si-al-puterii

Vulturul, simbolul libertății și al puterii

polaritatea-energetica-a-universului

Polaritatea Energetică a Universului

ce-semnifica-simbolul-zoroastru-sau-zarathustra

Ce Semnifică Simbolul Zoroastru sau Zarathustra

medicina-traditionala-chineza-si-echilibrul-polaritatilor

Medicina tradițională chineză și echilibrul polarităților

puterea-gandurilor

Puterea gândurilor

circulatia-sanguina-deficitara

Circulația sanguină deficitară

sovata-locul-de-revitalizare

Sovata, locul de revitalizare

istoria-ascunsa-a-religiilor

Istoria ascunsă a religiilor

misterul-cristalului-de-cuart-fermecat

Misterul cristalului de cuarț fermecat

ritualuri-magice-pentru-bunastare-si-protectie

Ritualuri magice pentru bunăstare și protecție

ce-simbolizeaza-pentagrama-si-pentaclul

Ce simbolizeaza Pentagrama sau Pentaclul

vlad-dracul-din-ordinul-dragonilor

Vlad Dracul din Ordinul Dragonilor

energia-unei-locuinte

Energia unei locuințe

se-doreste-robotizarea-omului

Se doreşte robotizarea omului?

constiinta-individuala-si-cea-colectiva

Conștiința individuală și cea colectivă

proiectele-haarp-si-sura

Proiectele HAARP și SURA

energia-constiintei

Energia Conștiinței

energiile-pozitive-si-negative-ale-casei

Energiile Pozitive și Negative ale Casei

reiki-si-restabilirea-echilibrului

Reiki și restabilirea echilibrului

fizica-cuantica-si-spiritualitatea

Fizica cuantică şi spiritualitatea

extracorporalitatea

Extracorporalitatea

puterea-de-a-empatiza

Puterea de a empatiza

aura-umana

Aura Umană

fecioara-maria-nascatoare-de-dumnezeu

Fecioara Maria Născătoare de Dumnezeu

metode-de-protectie-impotriva-energiilor-negative

Metode de Protecție Împotriva Energiilor Negative

ozn-uri-in-romania

OZN-uri în Romania

cristalele-uriase-din-mina-naica

Cristalele Uriașe din Mina Naica

ce-simbolizeaza-copacul-vietii

Ce simbolizează Copacul Vieții

matematica-limbajul-universal

Matematica, Limbajul Universal

endgame-blueprint-for-global-enslavement-documentar-tradus

ENDGAME – Blueprint For Global Enslavement (Documentar Tradus)

97%-owned-97%-posedat-documentar-tradus

97% Owned – 97% Posedat (Documentar Tradus)

talisman-amulete-si-pandantive-mistice-sacre

Talismane, Amulete și Pandantive Mistice Sacre

cine-dicteaza-traiectoria-lumii

Cine dictează traiectoria lumii

poarta-zeilor-din-hayu-marca-peru

Poarta zeilor din Hayu Marca, Peru

legatura-dintre-orgoni-energia-orgonica-si-wilhelm-reich-documentar-tradus

Legătura dintre Orgoni, Energia Orgonică și Wilhelm Reich

feng-shui-pentru-casa

Feng Shui pentru casă

energia-punctelor-cardinale

Energia punctelor cardinale

exista-fantome

Există fantome?

proiecte-desecretizate

Proiecte Desecretizate

sfanta_treime

Sfânta Treime

vindecatorii-si-campurile-magnetice

Vindecătorii şi câmpurile magnetice

fericirea-iluzie-superficiala-si-necesitate-existentiala

Fericirea, Iluzie Subiectivă și Necesitate Existențială?

inchiderea-societatii-planet-lockdown-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Închiderea Societății – Planet Lockdown (Documentar Tradus)

protectie-impotriva-energiilor-negative

Protecție Împotriva Energiilor Negative

simbolistica-runelor-si-piatra-kesington

Simbolistica Runelor și Piatra Kensington

mandalele-si-beneficiile-lor

Mandalele și beneficiile lor

ce-simbolizeaza-crucea

Sfânta Cruce

inexplicabil-structuri-misterioase-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana-00

INEXPLICABIL – Structuri Misterioase (Documentar Tradus)

water-the-great-mystery-apa-marele-mister

WATER – The Great Mistery (APA – Marele Mister) Documentar Tradus

universul-holografic-si-esenta-spirituala-a-acestuia

Universul Holografic, Creație a Mentalului Conștient și Subconștient

biblioteca-de-manuscrise-din-tibet

Biblioteca de manuscrise din Tibet

misterul-piramidelor

Misterul Piramidelor

civilizatii-antice-avansate-tehnologic-disparute

Civilizaţii antice, avansate tehnologic, dispărute!

fenomenul-numit-vocea-electronica

Fenomenul numit Vocea Electronică

geometria-sacra

Geometria Sacră

ingerii-pazitori

Îngerii Păzitori

deochiul-sau-ochi-deochi

Deochiul sau Ochi Deochi

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-scarabeul-carabus

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Scarabeul Cărăbuș

triskelion-sau-triskele-origine-insemnatate-simbolistica

Triskelion sau Triskele – Origine, Însemnătate, Simbolistică

ce-simbolizeaza-o-septagrama-heptagrama-sau-septegrama

Ce simbolizează Septagrama Heptagrama sau Septegrama

ce-reprezinta-inseamna-sau-simbolizeaza-sri-yantra-shri-yantra-shree-yantra

Ce Reprezintă, Înseamnă sau Simbolizează Sri Yantra

simbolul-svastica-origine-semnificatie-insemnatate

Simbolul Svastica, Origine, Semnificație, Însemnătate

ce-efect-are-luna-asupra-vietii-pe-pamant

Ce Efect are Luna Asupra Vieții pe Pământ

soarele-purtatorul-vietii-lumilor-ce-reprezinta-simbolizeaza-semnifica-inseamna-soarele

Soarele, Purtătorul Vieții Lumilor

ce-reprezinta-semnifica-sau-simbolizeaza-pana-de-pasare

Ce Reprezintă, Semnifică sau Simbolizează Pana de Pasăre

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-runele-celtice

Ce Semnifică sau Simbolizează Runele Celtice

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-valknut

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Valknut

ce-simbolizeaza-ochiul-providentei-in-triunghi-si-cerc

Ce simbolizează Ochiul Providenței în Triunghi și Cerc

iesirea din matrix

Ieșirea din Matrix

ce-semnifica-reprezinta-simbolizeaza-vulturul

Ce Semnifică, Reprezintă, Simbolizează Vulturul

ce-simbolizeaza-semnifica-roata-norocului-busola-magica-vegvisir

Ce Simbolizează, Semnifică Roata Norocului, Roata Dharma sau Busola Magică Vegvisir

energia-orgonica-albastra

Energia Orgonică Albastră

ce-simbolizeaza-sau-semnifica-corbul-cioara

Ce Simbolizeaza sau Semnifica Corbul Cioara

ce-simbilizeaza-sau-semnifica-triquetra

Ce Simbolizează sau Semnifică TRIQUETRA

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-om-mani-padme-hum

Ce Semnifică sau Simbolizează Om Mani Padme Hum

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-ursul

Ce Semnifică sau Simbolizează URSUL

fleur-de-lis-lys-floarea-de-lis-lys-origine-simbolistica-beneficii

Fleur de Lis / Lys (Floarea de Lis / Lys) Origine Simbolistică Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-dragonul

Ce Simbolizează (Semnifică) Dragonul

crucea-celtica-origine-simbolistica-semnificatie-beneficii

Crucea Celtică – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-vajra-dorje

Ce Simbolizează (Semnifică) Vajra sau Dorje

ce-simbolizeaza-semnifica-lupul

Ce Simbolizează (Semnifică) Lupul

ce-simbolizeaza-semnifica-cheia-o-cheie

Ce Simbolizează (Semnifică) Cheia sau o Cheie

ce-simbolizeaza-semnifica-cerbul

Ce simbolizează, semnifică Cerbul

taur-zimbru-bour-origine-simbolistica-semnificatie-beneficiu

Taur, Zimbru, Bour – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficiu

caduceu-origine-semnificatie-beneficiu

Caduceul – Origine, Semnificație, Beneficiu

moneda-sau-banut-aducator-de-noroc-simbolistica-semnificatie

Monedă sau Bănuț aducător de noroc – Simbolistică, Semnificație

bufnita-sau-cucuveaua-simbolistica-semnificatie

Bufnița sau Cucuveaua – Simbolistică, Semnificație

limbajul-simbolurilor-mistice-sacre

Limbajul Simbolurilor Mistice Sacre

ciocanul-lui-thor-origine-semnificatie-beneficii

CIOCANUL LUI THOR – Origine, Semnificație, Beneficii

simbolul-aum-om-origine-semnificatie-beneficiu

Simbolul Aum Om – Origine, Semnificație, Beneficiu

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (3 voturi, media: 4,67 din 5)

Adaugă un comentariu

O părere despre “Cristal de Cuarț Ametist, Origine, Proprietăți, Beneficii

  1. George Vataf spune:

    Foarte informativ articolul despre cristal, felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *