crearea-speciei-umane-si-liberul-arbitru

Crearea speciei Umane și Liberul Arbitru

Trăim vremuri interesante şi cu siguranţă, o schimbare de paradigmă. Altfel spus, mentalităţile se transformă într-un fel, iar activitatea ADN-ului, este un fel de aducere aminte a ceea ce suntem cu adevărat.

Cu câteva ere în urmă, se pare, specia umană era o rasă-rădăcină răspândită prin tot Universul. Părea să nu aibă propriul tărâm. Era întotdeauna clasa muncitoare, erau aproape sclavi. Din nu ştiu ce motiv, s-a hotărât că vor fi subiectul a ceea ce s-a numit, ulterior, „nobilul experiment”.

Perioada de formare de pe Andromeda

Prin urmare, oamenii au fost „culeşi” din întreaga Creație şi aduşi pe Andromeda. Au participat la cursuri premergătoare vieţii pe Pământ, împreună cu o rasă de Fiinţe de Lumină. Aceștia s-au oferit să participe la experiment. Am ajuns toţi pe Andromeda şi ne-am început pregătirea. Pe Andromeda, am trecut printr-o lungă perioadă de formare.

Nu pot spune cât a durat, deoarece, în afara celei de-a treia dimensiuni, timpul are tendinţa de a se extinde sau de a se comprima, în funcţie de situaţie. Restul universului este într-o stare de prezent continuu. Programează evenimente, dar nu urmăreşte factorul timp.

Costumul de OM

Oricum, fiecărei Fiinţe de Lumină i-a fost repartizat un grup sau o familie de oameni, pentru a trece prin experiment împreună. Ne-am început pregătirea prin a ne pune „costumul” de om în fiecare zi, ca pe nişte măști, cu care trebuia să ne obişnuim. Costumul de Om, era de fapt o mască a Energiei Spiritului nostru. Acest costum avea la bază elementul siliciu, asta pentru a nu ne pierde memoria în totalitate. În fiecare zi, ni se cerea să punem cel puţin un astfel de costum uman şi să-l purtăm toata ziua. Doar noaptea îl puteam scoate. Îmi amintesc cât de anormale, chiar sufocante, erau aceste costume la început.

liberul-arbitru

Școala de OM

Am făcut primele planuri pentru existenţa unui corp-ego personal. Acesta trebuia să aibă grijă de costumele omeneşti cât timp eram pe planeta Pământ. Se pare că nimeni nu voia să-l încerce încă. Un element esenţial al experimentului presupunea pierderea memoriei, pentru a fi total implicaţi ca „băştinaşi”. Costumele de Om nu mai erau acum pe bază de siliciu, ci pe baza de carbon. Trebuia să fim convinşi şi convingători, până la cel mai mic detaliu. În acest sens, costumul pe bază de carbon avea ca rol principal pierderea totală a memoriei, pentru a fi autentici. Trebuia să părem autentici, trebuia să credem că eram oameni. Îmi amintesc cum participam la această lecție, împreună cu o mulţime de alte fiinţe din întrega Creație.

Egoul, programul care facilitează pierderea memoriei Ancestral Universale

Şi râdeam cu toţii de ideea de a ne pierde memoria, imaginându-ne că suntem cu adevărat costumele pe care le purtăm. Părea interesant, chiar amuzant. Noi fiind entități supreme, fiind acolo, nimeni nu şi-a închipuit cât de totală va fi pierderea de memorie şi nici consecinţele ei. După pregătirea şi educaţia de pe Andromeda, am fost transportaţi în constelaţia Lyra/Vega. Constelația aceasta se află chiar în centrul acestei galaxii, în Calea Lactee.

Eram fiinţe de dimensiunea a unsprezecea, fiinţe stelare. Nu eram încă oameni, dar cea de-a treia densitate era în formare. Pe planeta Pământ se puneau întinderi de materie solidă, densă, pregătind-o pentru sosirea noastră. De pe Lyra ne-am separat în grupuri mai mici şi am plecat în diferite părţi ale galaxiei. Asta pentru a ne continua pregătirea. Unii au plecat pe Sirius, pentru a învăţa legile celei de-a şasea dimensiuni, geometria sacră, ingineria luminii şi alte lucruri de acest gen.

Reprogramarea Egoului

Alţii s-au dus în Pleiade, pentru a primi o „natură emoţională” inclusiv pasiunea la un capăt al spectrului şi Inima plină de Compasiune de la celalalt. Ne-am încercat, pentru prima dată, corpul emoţional. Doar pentru o perioadă scurtă. Era minunat, dar şi înnebunitor în acelaşi timp. Singurul lucru care a făcut ca această experienţă să fie suportabilă a fost faptul că mai aveam încă memoria intactă. Am regândit şi reproiectat din nou, personalitatea-ego.

Am vizitat Biblioteca Universală de pe Alcyone, din Pleiade, şi chiar am ajutat la marirea acesteia cu noi informații. Aceasta era dedicată, în exclusivitate, supravegherii de către întregul univers, a desfăşurării experimentului. Am râs din nou, la gândul ca noi construiam o bibliotecă şi un set complex de înregistrări, într-un loc pe care vom uita curând cum să-l găsim, sau chiar că există. În final, ne-am întors toţi pe Arcturus, pentru a fi reutilaţi şi redefiniţi ca intenţii. Sarcinile noastre au fost stabilite mai exact.

viata-ca-un-vis

Programare colectivă, acționare individuală

Fiecare dintre noi urma să aibă o misiune diferită. Era nevoie de toţi. Nimeni nu putea lipsi din această formaţie. Dacă cineva se rătăcea, rămânea în urmă sau se rănea grav, toţi eram responsabili. Eram încă în timpul întreg, dar am construit o cameră dedicată timpului liniar şi am experimentat efectele pierderii memoriei. Pentru prima dată de când a început recrutarea şi pregătirea noastră, Andromeda părea îndepărtată. Unii dintre noi de abia îşi mai aminteau de ea.

O specie nouă cu capacități interdimensionale

Plecând de pe Arcturus şi ajungând în acest tărâm, pentru majoritatea dintre noi, Venus a fost ultima oprire înainte de a sosi pe Pământ. Misiunea noastră a fost scoasă din contextul clasei, devenind mai specifică, mai personală. Sarcina noastră era să creăm o specie nouă, o nouă fiinţă planetară, cu capacităţi interdimensionale. Cu alte cuvinte, cu capacitatea de a trăi şi funcţiona conştient, în toate dimensiunile, simultan. Ca strămoşi ai aceste specii noi, suntem înrudiţi din punct de vedere genetic cu cel puţin 22 de specii şi suntem înzestraţi cu Spirit. Şi, mai mult decât atât, avem liberul arbitru.

Odiseea spaţială, altfel

Se pare că noi avem liberul arbitru mai mult decât orice altă specie. Zeiţele şi zeii sunt limitaţi la propriul lor tărâm. Îngerii la fel. Toate fiinţele din spaţiul interior şi din cel exterior sunt limitate la propriul lor tărâm. Doar noi nu suntem. Cel puţin, nu într-un sens definitiv. Toate „tărâmurile” există în interiorul nostru. Ca precursori ai unei specii umane Divine, unicul aspect al lui Unu, pe care-l reprezentăm în cea mai mare măsură, este libera alegere.

Este darul Creatorului pentru noi, pentru participarea noastră în nobilul experiment. Creatorul ne-a oferit liberul arbitru şi s-a obligat să-l respecte. Alegeţi orice doriţi, nu există greşeli. Orice ”greșeală” trebuie asimilată ca informație în memoria colectivă pentru a vă creea harta viitoarelor alegeri individuale. Creatorul consideră desăvârşite şi satisfăcătoare chiar şi alegerile ce par a fi greşeli.

 


 

Articole recente

ce-efect-are-luna-asupra-vietii-pe-pamant

Ce Efect are Luna Asupra Vieții pe Pământ

soarele-purtatorul-vietii-lumilor-ce-reprezinta-simbolizeaza-semnifica-inseamna-soarele

Soarele, Purtătorul Vieții Lumilor

ce-reprezinta-semnifica-sau-simbolizeaza-pana-de-pasare

Ce Reprezintă, Semnifică sau Simbolizează Pana de Pasăre

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-runele-celtice

Ce Semnifică sau Simbolizează Runele Celtice

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-valknut

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Valknut

ce-simbolizeaza-ochiul-providentei-in-triunghi-si-cerc

Ce simbolizează Ochiul Providenței în Triunghi și Cerc

iesirea din matrix

Ieșirea din Matrix

ce-semnifica-reprezinta-simbolizeaza-vulturul

Ce Semnifică, Reprezintă, Simbolizează Vulturul

ce-simbolizeaza-semnifica-roata-norocului-busola-magica-vegvisir

Ce Simbolizează, Semnifică Roata Norocului, Roata Dharma sau Busola Magică Vegvisir

energia-orgonica-albastra

Energia Orgonică Albastră

ce-simbolizeaza-sau-semnifica-corbul-cioara

Ce Simbolizeaza sau Semnifica Corbul Cioara

ce-simbilizeaza-sau-semnifica-triquetra

Ce Simbolizează sau Semnifică TRIQUETRA

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-om-mani-padme-hum

Ce Semnifică sau Simbolizează Om Mani Padme Hum

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-ursul

Ce Semnifică sau Simbolizează URSUL

fleur-de-lis-lys-floarea-de-lis-lys-origine-simbolistica-beneficii

Fleur de Lis / Lys (Floarea de Lis / Lys) Origine Simbolistică Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-dragonul

Ce Simbolizează (Semnifică) Dragonul

crucea-celtica-origine-simbolistica-semnificatie-beneficii

Crucea Celtică – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-vajra-dorje

Ce Simbolizează (Semnifică) Vajra sau Dorje

ce-simbolizeaza-semnifica-lupul

Ce Simbolizează (Semnifică) Lupul

ce-simbolizeaza-semnifica-cheia-o-cheie

Ce Simbolizează (Semnifică) Cheia sau o Cheie

ce-simbolizeaza-semnifica-cerbul

Ce simbolizează, semnifică Cerbul

taur-zimbru-bour-origine-simbolistica-semnificatie-beneficiu

Taur, Zimbru, Bour – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficiu

caduceu-origine-semnificatie-beneficiu

Caduceul – Origine, Semnificație, Beneficiu

moneda-sau-banut-aducator-de-noroc-simbolistica-semnificatie

Monedă sau Bănuț aducător de noroc – Simbolistică, Semnificație

bufnita-sau-cucuveaua-simbolistica-semnificatie

Bufnița sau Cucuveaua – Simbolistică, Semnificație

limbajul-simbolurilor-mistice-sacre

Limbajul Simbolurilor Mistice Sacre

ciocanul-lui-thor-origine-semnificatie-beneficii

CIOCANUL LUI THOR – Origine, Semnificație, Beneficii

simbolul-aum-om-origine-semnificatie-beneficiu

Simbolul Aum Om – Origine, Semnificație, Beneficiu

crucea-templierilor-crucea-malteza-sau-crucea-de-fier

Crucea Templierilor, Crucea Malteză sau Crucea de Fier

origine-semnificatie-beneficiu-ankh-sau-crux-ansata

Origine, semnificație, beneficiu – Ankh sau Crux Ansata

c-de-la-cancer-the-c-word-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

C de la Cancer – The C Word (Documentar Tradus)

secretul-legea-atractiei-the-secret-law-of-attraction-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

SECRETUL – Legea Atracției (Documentar Tradus)

speranta-pentru-sanatate-documentar-tradus-hope-for-health-documentary_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Speranță pentru sănătate (Documentar Tradus)

ram-dass-intoarcerea-acasa-going-home_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Ram Dass, Întoarcerea Acasă (Documentar Tradus)

conspiratia-ozn-in-cautarea-adevarului-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

CONSPIRAȚIA OZN – În Căutarea Adevărului (Documentar Tradus)

originea-proprietatile-si-beneficiile-argintului

Originea, Proprietățile și Beneficiile Argintului

bob-lazar-zona-51-si-ozn-urile-area-51-and-flying-saucers-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Bob Lazar, Zona 51 și OZN-urile (Documentar Tradus)

cristalul-de-cuart-ametist-origine-proprietati-beneficii

Cristal de Cuarț Ametist, Origine, Proprietăți, Beneficii

teoria-conspiratiei-a-ajuns-omul-pe-luna-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Teoria Conspirației – A AJUNS OMUL PE LUNĂ (Documentar Tradus)

rezonanta-fiinte-de-frecventa-resonance-beings-of-frecuency-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

REZONANȚA – Ființe de frecvență (Documentar Tradus)

secretul-marelui-cristal-din-atlantida

Beneficiile aduse de Cristalul de Cuarț de Stâncă

fara-raspuns-unaknowledged-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Fără Răspuns – Unaknowledged (Documentar Tradus)

povestea-lui-dumnezeu-the-story-of-god-morgan-freeman-sezonul2-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Povestea lui Dumnezeu, The Story Of God – Sezonul 2 (Documentar Tradus)

turmalina-cristalul-purificator-si-protector

Turmalina, Cristalul Purificator și Protector

secretele-piramidelor-documentar-tradus

Secretele Piramidelor, Lost Secrets Of The Pyramid (Documentar Tradus)

otel-inoxidabil-sau-inox

Oțel Inoxidabil sau INOX

sfantul-mihail-arhanghelul

Sfântul Mihail Arhanghelul

campurile-scalare-de-torsiune

Câmpurile scalare de torsiune

operatiunea-paperclip-nazisti-la-nasa

Operaţiunea Paperclip, naziști la NASA

inteligenta-inimii

Inteligența inimii

supravietuitori-ai-inghetului

Supraviețuitori ai înghețului

mistere-arheologice

Mistere arheologice

sfinti-intru-eternitate

Sfinți întru eternitate

profetia-si-incapacitatea-interventiei-umane

Profeția și incapacitatea intervenției umane

jadul-piatra-echilibrului-interior

Jadul, piatra echilibrului interior

locasul-nemuritorilor-din-himalaya

Locașul nemuritorilor din Himalaya

energia-subtila

Energia subtilă

vrajitoarea-anna-bathory

Vrăjitoarea Anna Bathory

misterul-care-invaluie-cartea-lui-soyga

Misterul care învăluie Cartea lui Soyga

enigma-cartii-inventio-fortunata

Enigma cărţii „Inventio fortunata”

simbolul-infinitului

Simbolul infinitului

ce-simbolizeaza-crucea

Ce simbolizează Crucea

puterile-pietrelor-pretioase

Puterile Pietrelor Prețioase

steaua-lui-david-sau-hexagrama

Steaua lui David sau Hexagrama

arhanghelul-rafael-dumnezeu-vindeca

Arhanghelul Rafael, Dumnezeu vindecă

techirghiol-fantana-tineretii

Techirghiol, „fântâna tinereţii”

zirconul-piatra-intelepciunii

Zirconul, piatra înţelepciunii

declaratia-socanta-a-expertului-onu-omenirea-este-condusa-de-corporatii

Declarația șocantă a expertului ONU – Omenirea este condusă de CORPORAȚII

echilibrarea-energiilor

Echilibrarea energiilor

amprenta-energetica

Amprenta energetică

oameni-care-se-hranesc-doar-cu-energie

Oameni care se hrănesc doar cu energie

majestic-12-și-arhitecții-controlului

Majestic 12 și arhitecții controlului

cum-circula-energiile

Cum circulă energiile

ingerii-si-religia

Îngerii și religia

magia-la-caldeeni

Magia la caldeeni

reflexoterapia-si-rezultatele-miraculoase

Reflexoterapia și rezultatele miraculoase

monitorizarea-totală-a-individului

Monitorizarea totală a individului

corpul-mental-sufletul-și-monada

Corpul mental, sufletul și monada

omul-fiinta-spirituala

Omul, ființă spirituală

geometria-sacra-cubul-lui-metatron

Geometria Sacră – Cubul lui Metatron

ozn-urile-si-laurence-rockefeller

OZN-urile și Laurance Rockefeller

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

leul-simbol-al-demnitatii

Leul, simbol al demnității

sarpele-simbol-mistic-sacru

Șarpele, Simbol Mistic Sacru

oglinda-magica-fermecata

Oglinda Magică Fermecată

chinezul-care-vede-in-intuneric

Chinezul care vede în întuneric

al-treilea-ochi-portalul-divinitatii

Al treilea ochi, portalul divinității

regatul-necunoscut-al-faraonilor-negrii

Regatul necunoscut al faraonilor negri

radacinile-budismului-tibetan

Rădăcinile budismului tibetan

numerele-si-felul-in-care-ne-guverneaza-viata

Numerele și felul în care ne guvernează viața

machu-picchu-un-observator-astronomic

Machu Picchu, un observator astronomic

ritual-de-sacrificiu-la-cern

Ritual de sacrificiu la CERN

lacul-misterios-din-muntii-bucegi

Lacul misterios din munții Bucegi

puterile-magice-ale-cristalelor

Puterile magice ale Cristalelor

rezonanta-schumann

Rezonanța Schumann

sfantul-andrei-ocrotitorul-romaniei

Sfântul Andrei, ocrotitorul României

intamplari-secrete-cu-ozn-uri

Întâmplări Secrete cu OZN-uri

bombardamente-atomice-in-antichitate

Bombardamente atomice în antichitate

trenul-fantoma

Trenul Fantomă

simboluri-sacre-hinduse

Simboluri Sacre Hinduse

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 voturi, media: 5,00 din 5)

Adaugă un comentariu

2 păreri despre “Crearea speciei Umane și Liberul Arbitru

  1. Vladimir spune:

    Foarte interesant articolul! Desi l-am citit ca pe o poveste l-am simtit ca o realitate. Felicitari!

  2. elena valcu spune:

    Interesant argumentul adus de tine Vladimir! Pot spune ca acelasi lucru am simtit si eu, wow!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *