crearea-speciei-umane-si-liberul-arbitru

Crearea speciei Umane și Liberul Arbitru

Trăim vremuri interesante şi cu siguranţă, o schimbare de paradigmă. Altfel spus, mentalităţile se transformă într-un fel, iar activitatea ADN-ului, este un fel de aducere aminte a ceea ce suntem cu adevărat.

Cu câteva ere în urmă, se pare, specia umană era o rasă-rădăcină răspândită prin tot Universul. Părea să nu aibă propriul tărâm. Era întotdeauna clasa muncitoare, erau aproape sclavi. Din nu ştiu ce motiv, s-a hotărât că vor fi subiectul a ceea ce s-a numit, ulterior, „nobilul experiment”.

Perioada de formare de pe Andromeda

Prin urmare, oamenii au fost „culeşi” din întreaga Creație şi aduşi pe Andromeda. Au participat la cursuri premergătoare vieţii pe Pământ, împreună cu o rasă de Fiinţe de Lumină. Aceștia s-au oferit să participe la experiment. Am ajuns toţi pe Andromeda şi ne-am început pregătirea. Pe Andromeda, am trecut printr-o lungă perioadă de formare.

Nu pot spune cât a durat, deoarece, în afara celei de-a treia dimensiuni, timpul are tendinţa de a se extinde sau de a se comprima, în funcţie de situaţie. Restul universului este într-o stare de prezent continuu. Programează evenimente, dar nu urmăreşte factorul timp.

Costumul de OM

Oricum, fiecărei Fiinţe de Lumină i-a fost repartizat un grup sau o familie de oameni, pentru a trece prin experiment împreună. Ne-am început pregătirea prin a ne pune „costumul” de om în fiecare zi, ca pe nişte măști, cu care trebuia să ne obişnuim. Costumul de Om, era de fapt o mască a Energiei Spiritului nostru. Acest costum avea la bază elementul siliciu, asta pentru a nu ne pierde memoria în totalitate. În fiecare zi, ni se cerea să punem cel puţin un astfel de costum uman şi să-l purtăm toata ziua. Doar noaptea îl puteam scoate. Îmi amintesc cât de anormale, chiar sufocante, erau aceste costume la început.

liberul-arbitru

Școala de OM

Am făcut primele planuri pentru existenţa unui corp-ego personal. Acesta trebuia să aibă grijă de costumele omeneşti cât timp eram pe planeta Pământ. Se pare că nimeni nu voia să-l încerce încă. Un element esenţial al experimentului presupunea pierderea memoriei, pentru a fi total implicaţi ca „băştinaşi”. Costumele de Om nu mai erau acum pe bază de siliciu, ci pe baza de carbon. Trebuia să fim convinşi şi convingători, până la cel mai mic detaliu. În acest sens, costumul pe bază de carbon avea ca rol principal pierderea totală a memoriei, pentru a fi autentici. Trebuia să părem autentici, trebuia să credem că eram oameni. Îmi amintesc cum participam la această lecție, împreună cu o mulţime de alte fiinţe din întrega Creație.

Egoul, programul care facilitează pierderea memoriei Ancestral Universale

Şi râdeam cu toţii de ideea de a ne pierde memoria, imaginându-ne că suntem cu adevărat costumele pe care le purtăm. Părea interesant, chiar amuzant. Noi fiind entități supreme, fiind acolo, nimeni nu şi-a închipuit cât de totală va fi pierderea de memorie şi nici consecinţele ei. După pregătirea şi educaţia de pe Andromeda, am fost transportaţi în constelaţia Lyra/Vega. Constelația aceasta se află chiar în centrul acestei galaxii, în Calea Lactee.

Eram fiinţe de dimensiunea a unsprezecea, fiinţe stelare. Nu eram încă oameni, dar cea de-a treia densitate era în formare. Pe planeta Pământ se puneau întinderi de materie solidă, densă, pregătind-o pentru sosirea noastră. De pe Lyra ne-am separat în grupuri mai mici şi am plecat în diferite părţi ale galaxiei. Asta pentru a ne continua pregătirea. Unii au plecat pe Sirius, pentru a învăţa legile celei de-a şasea dimensiuni, geometria sacră, ingineria luminii şi alte lucruri de acest gen.

Reprogramarea Egoului

Alţii s-au dus în Pleiade, pentru a primi o „natură emoţională” inclusiv pasiunea la un capăt al spectrului şi Inima plină de Compasiune de la celalalt. Ne-am încercat, pentru prima dată, corpul emoţional. Doar pentru o perioadă scurtă. Era minunat, dar şi înnebunitor în acelaşi timp. Singurul lucru care a făcut ca această experienţă să fie suportabilă a fost faptul că mai aveam încă memoria intactă. Am regândit şi reproiectat din nou, personalitatea-ego.

Am vizitat Biblioteca Universală de pe Alcyone, din Pleiade, şi chiar am ajutat la marirea acesteia cu noi informații. Aceasta era dedicată, în exclusivitate, supravegherii de către întregul univers, a desfăşurării experimentului. Am râs din nou, la gândul ca noi construiam o bibliotecă şi un set complex de înregistrări, într-un loc pe care vom uita curând cum să-l găsim, sau chiar că există. În final, ne-am întors toţi pe Arcturus, pentru a fi reutilaţi şi redefiniţi ca intenţii. Sarcinile noastre au fost stabilite mai exact.

viata-ca-un-vis

Programare colectivă, acționare individuală

Fiecare dintre noi urma să aibă o misiune diferită. Era nevoie de toţi. Nimeni nu putea lipsi din această formaţie. Dacă cineva se rătăcea, rămânea în urmă sau se rănea grav, toţi eram responsabili. Eram încă în timpul întreg, dar am construit o cameră dedicată timpului liniar şi am experimentat efectele pierderii memoriei. Pentru prima dată de când a început recrutarea şi pregătirea noastră, Andromeda părea îndepărtată. Unii dintre noi de abia îşi mai aminteau de ea.

O specie nouă cu capacități interdimensionale

Plecând de pe Arcturus şi ajungând în acest tărâm, pentru majoritatea dintre noi, Venus a fost ultima oprire înainte de a sosi pe Pământ. Misiunea noastră a fost scoasă din contextul clasei, devenind mai specifică, mai personală. Sarcina noastră era să creăm o specie nouă, o nouă fiinţă planetară, cu capacităţi interdimensionale. Cu alte cuvinte, cu capacitatea de a trăi şi funcţiona conştient, în toate dimensiunile, simultan. Ca strămoşi ai aceste specii noi, suntem înrudiţi din punct de vedere genetic cu cel puţin 22 de specii şi suntem înzestraţi cu Spirit. Şi, mai mult decât atât, avem liberul arbitru.

Odiseea spaţială, altfel

Se pare că noi avem liberul arbitru mai mult decât orice altă specie. Zeiţele şi zeii sunt limitaţi la propriul lor tărâm. Îngerii la fel. Toate fiinţele din spaţiul interior şi din cel exterior sunt limitate la propriul lor tărâm. Doar noi nu suntem. Cel puţin, nu într-un sens definitiv. Toate „tărâmurile” există în interiorul nostru. Ca precursori ai unei specii umane Divine, unicul aspect al lui Unu, pe care-l reprezentăm în cea mai mare măsură, este libera alegere.

Este darul Creatorului pentru noi, pentru participarea noastră în nobilul experiment. Creatorul ne-a oferit liberul arbitru şi s-a obligat să-l respecte. Alegeţi orice doriţi, nu există greşeli. Orice ”greșeală” trebuie asimilată ca informație în memoria colectivă pentru a vă creea harta viitoarelor alegeri individuale. Creatorul consideră desăvârşite şi satisfăcătoare chiar şi alegerile ce par a fi greşeli.

 


 

Articole recente

profetul-edgar-cayce

Profetul Edgar Cayce

energiile-yin-si-yang

Energiile Yin și Yang

hephaistos-zeul-focului

Hefaistos, zeul focului

druizii-oamenii-stejarului

Druizii, Oamenii Stejarului

helena-blavatsky-spiritist-sau-sarlatan

Helena Blavatsky, Spiritist sau Șarlatan

ordinul-dragonului-credincios-si-drept

Ordinul Dragonului Credincios și Drept

disparitii-misterioase

Dispariții Misterioase

ouroboros-uroborus-sa-ciclul-vietii-in-natura

Ouroboros, Uroborus sau Ciclul Vieții în Natură

aurul-ca-simbol

Aurul ca simbol

copacul-vietii-sau-arborele-vietii-in-diferite-mitologii

Copacul Vieții sau Arborele Vieții în diferite mitologii

unele-din-misterele-lumii-greu-de-elucidat

Unele din Misterele Lumii, greu de elucidat

misterul-megalitului-din-yonaguni

Misterul Megalitului din Yonaguni

misterul-statuetelor-dogu

Misterul Statuetelor Dogu

cum-se-impaca-moartea-cu-infinitul

Cum se împacă Moartea cu Infinitul

oamenii-din-cultul-digambara

Oamenii din cultul Digambara

beneficiile-cimbrisorului

Beneficiile Cimbrișorului

beneficiile-urzicilor

Beneficiile Urzicilor

Pietrele Rotunde care ies din Munți

armonie-prin-acceptare

Armonie prin Acceptare

maat-zeita-echilibrului

Maât, Zeița Echilibrului

ceaiul-terapie-si-arta

Ceaiul, terapie și artă

dezvaluiri-despre-proiectele-montauk-philadelphia-si-energia-orgonica-documentar-tradus

Dezvăluiri despre Proiectele Montauk, Philadelphia și Energia Orgonică – Documentar Tradus

intelepciunea-pierduta

Înțelepciunea pierdută

Creierul uman, un calculator cuantic?!

copacul-sangele-dragonului

Copacul Sângele Dragonului

ozn-sau-farfurie-zburatoare

OZN sau Farfurie Zburătoare?!

trezirea-constiintei-the-awakening-documentar_tradus

Trezirea Conștiintei, The Awakening – Documentar Tradus

descoperiri-misterioase-pe-pamant

Descoperiri misterioase pe pământ

codul-lui-hammurabi_primul-cod-de-legi-al-lumii

Codul lui Hammurabi, primul cod de legi al lumii

Începuturile Omenirii

goujian-sabia-care-nu-rugineste

Goujian, sabia care nu ruginește

terapie-energetica-impotriva-oboselii-si-migrenelor-top

Terapie Energetică Împotriva Oboselii și Migrenelor

puterea-unui-trasnet

Puterea unui trăsnet

egiptul-si-faraonii-negri

Egiptul și faraonii negri

911-in-plane-site-documentar_tradus

911 in Plane Site – Documentar Tradus

secretul-energiei-vindecatoare-reiki

Secretul Energiei Vindecătoare Reiki

descoperiri-misterioase-pe-pamant

Descoperiri misterioase pe Pământ

cartea-lui-enoch-profetul-nemuritor

Cartea lui Enoh, Profetul Nemuritor

metode-de-indoctrinare-culturala

Metode de îndoctrinare culturală și socială

efectul-negativ-al-radiatiilor-electromagnetice-documentar_tradus

Efectul Negativ al Radiațiilor Electromagnetice – Documentar Tradus

e-motion-emotia-documentar-tradus

E-Motion, Emoția – Documentar Tradus

horus-ra-simbol-al-domniei-si-dreptatii

Horus, RA, Simbol al Domniei și Dreptății

tunelurile-misterioase-de-sub-piramide

Tunelurile misterioase de sub piramide

secretul-marelui-cristal-din-atlantida

Secretul Marelui Cristal din Atlantida

cancerul-tratamentele-interzise-documentar-tradus

Cancerul, tratamentele interzise – Documentar Tradus

misterul-din-orasul-zeilor-documentar_tradus

Misterul din Orașul Zeilor – Documentar Tradus

calatori-si-calatoria-in-timp

Călători și călătoria în timp

oameni-cu-abilitati-paranormale

Oameni cu abilități paranormale 2

cele-sapte-oglinzi-eseniene-ale-sufletului

Cele Șapte Oglinzi Eseniene ale Sufletului

schizofrenia-tine-de-paranormal

Schizofrenia ține de Paranormal

ritualul-mortilor-in-egiptul-antic

Ritualul Morților în Egiptul Antic

focul-grecesc-o-arma-de-razboi-din-vremuri-apuse

Focul Grecesc, o Armă de Razboi din Vremuri Apuse

Simbolul Spiralei și Dacii lui Zamolxe

terapie-impotriva-imbatranirii-rapide

Terapie împotriva îmbătrânirii rapide

crearea-speciei-umane-si-liberul-arbitru

Crearea speciei Umane și Liberul Arbitru

ochiul-mintii-al-treilea-ochi

Ochiul Minții, al treilea Ochi

secretele-piramidei-de-la-prundu-pitesti

Secretele Piramidei de la Prundu, Piteşti

phil-schneider-si-teoria-conspiratiei

Phil Schneider și Teoria Conspirației

comunicarea-celulara-si-biofotonii

Comunicarea celulară și biofotonii

efectul-negativ-al-tehnologiei

Efectul negativ al tehnologiei

chakra-inimii-si-iubirea

Chakra inimii și Iubirea

nu-exista-paduri-pe-pamant-there-are-no-forests-on-earth-documentar-tradus

Nu există păduri pe Pământ, There are no forests on Earth – Documentar Tradus

Masajul degetelor sau cum să combatem stresul și oboseala

legile-universale-din-spiritualitatea-indiana

Legi Universale din spiritualitatea indiană

Universul Holografic și Esența Spirituală a Acestuia

piramide-recent-descoperite

Piramide recent descoperite

revelatii-ale-piramidelor-the-revelation-of-the-pyramids-documentar_tradus

Revelații ale Piramidelor, The Revelation of The Pyramids – Documentar Tradus

Stațiunea Băile Herculane

este-timpul-fericirii

Este timpul fericirii

Incertitudinea sau nesiguranța existențială

cum-am-aflat-ca-pamantul-nu-este-glob-documentar-tradus

Cum am aflat că Pământul NU ESTE GLOB – Documentar Tradus

Legătura dintre Om, Plante și Aștrii Cerești

Tradiții străvechi și arta vindecării

centri-energetici-ai-pamantului

Centri energetici ai pământului

oameni-cu-abilitati-paranormale

Oameni cu abilități paranormale

rasputin-samanul-rus

Rasputin, șamanul rus – Documentar Tradus

Stăpânii Banilor, The Money Masters – Documentar Tradus

efectele-piramidei-de-purificare-si-energizare

Efectele piramidei de purificare şi energizare

Plante biblice, Scorțișoara, Nardul și Cedrul

nivelul-ph-ului-si-sanatatea

Nivelul PH-ului și sănătatea

Combustia umană spontană

iubirea-numai-iubirea-o-pilda-cu-talc

Iubirea, doar iubirea – O pildă cu tâlc

UXMAL – Piramida Magicianului

copacul-care-se-ruga

Copacul care se ruga

arhivele-secrete-ale-vaticanului

Arhiva secretă a Vaticanului

secretele-si-beneficiile-chihlimbarului

Secretele și Beneficiile Chihlimbarului

arhivele-fenomen-nikola-tesla_documentar-tradus

Arhivele Fenomen, Nikola Tesla – Documentar Tradus

Fiul lui Dumnezeu în mai multe religii

clarvazatorii-si-abilitatile-metafizice

Clarvăzătorii și abilitățile metafizice

doctor-faustus-si-intelegerea-cu-diavolul

Doctor Faustus și înțelegerea cu diavolul

Craniile alungite din Paracas Peru

Regele Solomon și înțelepciunea sa

a-funny-thing-happened-on the-way-to-the-moon-documentar-tradus

A Funny Thing Happened on the Way to the Moon – Documentar Tradus

Agenda-Ascunsa-Esoteric-Agenda-Documentar-Tradus

Agenda Ascunsă, Esoteric Agenda – Documentar Tradus

Maeștrii din Tibet

educatia-copilului-in-tibet

Educația copilului în Tibet

shinigami-zeii-mortii-in-japonia

Shinigami – Zeii Morții in Japonia

dacia-strabuna-lui-zamolxis-si-a-noastra

Dacia străbună, a lui Zamolxis și a noastră

Călători în timp

Clarvăzătorii lumii moderne şi liderii politici

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 voturi, media: 5,00 din 5)

Adaugă un comentariu

2 păreri despre “Crearea speciei Umane și Liberul Arbitru

  1. Vladimir spune:

    Foarte interesant articolul! Desi l-am citit ca pe o poveste l-am simtit ca o realitate. Felicitari!

  2. elena valcu spune:

    Interesant argumentul adus de tine Vladimir! Pot spune ca acelasi lucru am simtit si eu, wow!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *