calatori-si-calatoria-in-timp

Călători și călătoria în timp

Vadim Cernobrov și Mașina Timpului

De la extraordinarul cercetător rus Vadim Cernobrov, care în 1987 a început să construiască maşina timpului şi pe care a şi realizat-o, dar pe care, a fost nevoit să o îmbunătăţească mereu, din pricina pierderilor de vieţi din timpul experimentelor şi până în ziua de azi, am fost martorii mai multor descoperiri.

Privitor la sacrificiile de vieţi umane din timpul experimentelor efectuate de cercetătorul rus şi de echipa lui, aflăm că o parte a acesteia, aflându-se în experimentala maşină a timpului, ar fi notat, în jurnalul de la bordul maşinăriei, următoarele cuvinte aflate acum în arhiva institutului: „Suntem pe moarte dar continuăm experimentul. Aici este foarte întuneric; vedem cum obiectele devin duble, mâinile şi picioarele noastre sunt transparente, ne vedem venele şi oasele prin piele…”, în final, participanţii pierzându-şi viaţa.

Ale mistere ale dispariției și reapariției în timp

Dincolo însă, de aceste experimente din timpurile actuale, au existat de-a lungul istoriei şi o serie de întâmplări, evenimente cel puţin bizare, care nu au depins câtuşi de puţin de voinţa umană şi care au implicat, din câte se pare, tot experienţa călătoriei în timp, ori în universuri paralele, din care obiecte sau fiinţe au revenit în timpul prezent, vizibil afectate şi chiar lipsite de viaţă.

calatori-si-calatoria-in-timp-vadim-cernobrov-masina-timpului

Misterul avionului Lockheed Constellation

O astfel de întâmplare învăluită de o celebritate sinistră, este şi aventura oribilă a unui avion de pasageri. Acesta a dispărut fară urmă în anul 1946, pe traseul Rio-Havana. Dar, avea să aterizeze în luna decembrie 1993, pe aeroportul Bogota din Columbia! La bordul său se aflau 36 de schelete, rămăşiţele pământeşti ale călătorilor din anul 1946.

Avionul Lockheed Constellation, decolase în anul 1946 din Rio cu destinaţia Cuba, Havana. Dar, la bordul lui s-au găsit în 1993, la aterizare, ceşti de cafea caldă şi ţigări aprinse marca Old Gold, demult dispărută. Pe locurile pasagerilor se aflau ziarele zilei cu data de 21.09.1946. Evident, din momentul aterizării avionului la Bogota.

În cel mai scurt timp cu putinţă, s-a şi format o echipă de cercetători, un grup numeros de oameni de ştiinţă. Acestora li s-a încredinţat misiunea de a dezvălui imensa taină a dispariţiei şi a reapariţiei acestui fantomatic avion. Evenimentul a fost catalogat drept „cel mai mare mister din istoria zborului”.

Cum poate ateriza un avion având doar schelete la bord

Herman Guevara, expert în domeniu şi conducătorul grupului de cercetători, avea să declare absolut consternat următoarele: „Aş fi dorit să pot da o explicaţie, dar mă aflu în faţa unui mister. Singurul lucru pe care îl pot spune cu precizie este faptul că avionul, împreună cu toţi pasagerii săi, a fost dat dispărut în anul 1946. Asta s-a întâmplat în timpul unui zbor de la Rio de Janeiro la Havanna. Într-un mod inexplicabil, avionul a aterizat în 1993 şi arată de parcă ar fi decolat ieri.

Cum poate ateriza un avion având doar schelete la bord, numai Dumnezeu ştie. Cei 36 de pasageri, precum şi echipajul format din 4 persoane au decolat după toate regulile… Restul este un mister de necuprins cu mintea!” Toată aventura avea să înceapă în ziua în care un avion necunoscut, cu o inscripţie foarte veche, din Panair Do Brasil, a apărut deasupra aeroportului Bogota şi a început aterizarea.

Evitarea unei alte catastrofe la aterizare

Evident, conform tuturor regulilor de zbor, avionul a fost somat de nenumărate ori să nu facă acest lucru. I s-a cerut să comunice de unde vine, au fost lansate toate semnalele cu putinţă. În zadar a încercat personalul aeroportului să oprească avionul necunoscut. Acesta venea cu toată hotărârea către pista de aterizare. Din fericire, ceea ce ar fi putut să devină un accident aviatic de proporţii a fost evitat. Asta pentru că exact în acelaşi timp, un alt avion, un Boac din Brussel, se pregătea şi el să aterizeze.

calatori-si-calatoria-in-timp-mister-lockheed-constellation

Doar datorită manevrelor extraordinar de abile ale căpitanului Anthony Bolard, în vârstă de 54 de ani în 1993, al companiei britanice, inevitabilul accident a fost evitat în ultima clipă. Tot expertul Herman Guevara, continuă: „Când avionul fantomă s-a oprit, personalul de pază a deschis uşile şi, cu mare groază, a descoperit în interior lui numai schelete. Unul dintre oamenii noştri de pază, un fost soldat în marină, s-a speriat atât de tare, încât şi-a pierdut echilibrul.”

Identificarea avionului a fost una exactă

După primele momente de şoc şi după ce au început să realizeze cu ce au de a face, experţii s-au concentrat imediat pe prelevarea tuturor probelor posibile care ar fi putut să îi conducă la adevărul celor întâmplate. După care, resturile pasagerilor au fost transportate într-un spital militar, pentru a fi cercetate.

Avionul a fost garat într-un hangar bine păzit, în care accesul a fost strict interzis. Din păcate, puţinele certitudini de la care aveau să plece specialiştii, erau date de ceea ce se putea vedea cu ochiul liber în interiorul avionului. Mai era și numărul de zbor al acestuia, 348, locul de decolare şi destinaţia, Bogota.

Ce forță a adus avionul la destinație

O destinaţie deloc întâmplătoare într-un anumit fel. Având în vedere faptul că fară a exista vreo fiinţă vie la bordul aparatului de zbor, totuşi el a fost adus pe un aeroport. Acesta a reușit să aterizeze, pe o pistă de aterizare. Cine sau ce forţă, inteligentă nevăzută a putut face acest lucru?! O ipoteză firească în acest caz aparţine cercetătorului în domeniul parapsihologic Dr. Gloria Hamandez.

Aceasta susţine că avionul, cu toţi pasagerii lui, au fost victimele unei deplasări în timp. Nu s-a exclus însă şi posibilitatea interacţiunii, în anul 1946, după decolare, cu o civilizaţie extraterestră. Această civilizație, datorită înaltului nivel tehnologic atins, să fi făcut posibilă întreaga experienţă a dematerializării trupurilor omeneşti, în nu se ştie ce scop.

calatori-si-calatoria-in-timp-avionul-misterios-lockheed-constellation

Alte supoziții

„Dacă avionul ar fi zburat într-un gol din timp, oamenii ar fi rămas cu siguranţă în viaţă. Şi în plus, ei nu ar fi fost nici măcar cu o zi mai în vârstă decât erau la decolare. Decolarea a avut loc în anul 1946. Însă, datorită faptului că avionul era plin cu schelete şi curelele de siguranţă erau încă nedesfacute, nu poate fi exclusă teoria că cineva «din afară» i-a omorât pe pasagerii aflaţi la bordul avionului şi apoi, dintr-un loc necunoscut, l-ar fi dirijat spre Pământ.

Se ştie că extratereştrii pot executa operaţiuni extrem de complexe. Asta datorită tehnologiilor foarte avansate pe care le deţin.”, avea să adauge un alt expert implicat în caz.

 


 

Articole recente

principiul-il-separatio

Principiul Il Separatio

lupii-din-romania-protejati-datorita-britanicilor

Lupii din Romania protejaţi datorită britanicilor

ce-simbolizeaza-crucea

Rugăciunea cu efect paranormal

bioritmul-si-energia-ciclica

Bioritmul și Energia Ciclică

misterul-piramidelor

EGIPTUL ȘI PIRAMIDELE

unele-dintre-simbolurile-masoneriei

Unele dintre Simbolurile Masoneriei

ce-reprezinta-gandurile-unui-om

Ce reprezintă gândurile unui om?

aparitii-cu-sfanta-fecioara-maria-maica-domnului

Apariţii cu Sfînta Fecioară Maria, Maica Domnului

energia-scalara-cuantica-de-reconectare

Energia Scalară Cuantică Universală de Reconectare

armele-psihotronice-care-afecteaza-mintea-umana

Armele psihotronice care afectează mintea umană?

vulturul-simbolul-libertatii-si-al-puterii

Vulturul, simbolul libertății și al puterii

polaritatea-energetica-a-universului

Polaritatea Energetică a Universului

ce-semnifica-simbolul-zoroastru-sau-zarathustra

Ce Semnifică Simbolul Zoroastru sau Zarathustra

medicina-traditionala-chineza-si-echilibrul-polaritatilor

Medicina tradițională chineză și echilibrul polarităților

puterea-gandurilor

Puterea gândurilor

circulatia-sanguina-deficitara

Circulația sanguină deficitară

sovata-locul-de-revitalizare

Sovata, locul de revitalizare

istoria-ascunsa-a-religiilor

Istoria ascunsă a religiilor

misterul-cristalului-de-cuart-fermecat

Misterul cristalului de cuarț fermecat

ritualuri-magice-pentru-bunastare-si-protectie

Ritualuri magice pentru bunăstare și protecție

ce-simbolizeaza-pentagrama-si-pentaclul

Ce simbolizeaza Pentagrama sau Pentaclul

vlad-dracul-din-ordinul-dragonilor

Vlad Dracul din Ordinul Dragonilor

energia-unei-locuinte

Energia unei locuințe

se-doreste-robotizarea-omului

Se doreşte robotizarea omului?

constiinta-individuala-si-cea-colectiva

Conștiința individuală și cea colectivă

proiectele-haarp-si-sura

Proiectele HAARP și SURA

energia-constiintei

Energia Conștiinței

energiile-pozitive-si-negative-ale-casei

Energiile Pozitive și Negative ale Casei

reiki-si-restabilirea-echilibrului

Reiki și restabilirea echilibrului

fizica-cuantica-si-spiritualitatea

Fizica cuantică şi spiritualitatea

extracorporalitatea

Extracorporalitatea

puterea-de-a-empatiza

Puterea de a empatiza

aura-umana

Aura Umană

fecioara-maria-nascatoare-de-dumnezeu

Fecioara Maria Născătoare de Dumnezeu

metode-de-protectie-impotriva-energiilor-negative

Metode de Protecție Împotriva Energiilor Negative

ozn-uri-in-romania

OZN-uri în Romania

cristalele-uriase-din-mina-naica

Cristalele Uriașe din Mina Naica

ce-simbolizeaza-copacul-vietii

Ce simbolizează Copacul Vieții

matematica-limbajul-universal

Matematica, Limbajul Universal

endgame-blueprint-for-global-enslavement-documentar-tradus

ENDGAME – Blueprint For Global Enslavement (Documentar Tradus)

97%-owned-97%-posedat-documentar-tradus

97% Owned – 97% Posedat (Documentar Tradus)

talisman-amulete-si-pandantive-mistice-sacre

Talismane, Amulete și Pandantive Mistice Sacre

cine-dicteaza-traiectoria-lumii

Cine dictează traiectoria lumii

poarta-zeilor-din-hayu-marca-peru

Poarta zeilor din Hayu Marca, Peru

legatura-dintre-orgoni-energia-orgonica-si-wilhelm-reich-documentar-tradus

Legătura dintre Orgoni, Energia Orgonică și Wilhelm Reich

feng-shui-pentru-casa

Feng Shui pentru casă

energia-punctelor-cardinale

Energia punctelor cardinale

exista-fantome

Există fantome?

proiecte-desecretizate

Proiecte Desecretizate

sfanta_treime

Sfânta Treime

vindecatorii-si-campurile-magnetice

Vindecătorii şi câmpurile magnetice

fericirea-iluzie-superficiala-si-necesitate-existentiala

Fericirea, Iluzie Subiectivă și Necesitate Existențială?

inchiderea-societatii-planet-lockdown-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Închiderea Societății – Planet Lockdown (Documentar Tradus)

protectie-impotriva-energiilor-negative

Protecție Împotriva Energiilor Negative

simbolistica-runelor-si-piatra-kesington

Simbolistica Runelor și Piatra Kensington

mandalele-si-beneficiile-lor

Mandalele și beneficiile lor

ce-simbolizeaza-crucea

Sfânta Cruce

inexplicabil-structuri-misterioase-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana-00

INEXPLICABIL – Structuri Misterioase (Documentar Tradus)

water-the-great-mystery-apa-marele-mister

WATER – The Great Mistery (APA – Marele Mister) Documentar Tradus

universul-holografic-si-esenta-spirituala-a-acestuia

Universul Holografic, Creație a Mentalului Conștient și Subconștient

biblioteca-de-manuscrise-din-tibet

Biblioteca de manuscrise din Tibet

misterul-piramidelor

Misterul Piramidelor

civilizatii-antice-avansate-tehnologic-disparute

Civilizaţii antice, avansate tehnologic, dispărute!

fenomenul-numit-vocea-electronica

Fenomenul numit Vocea Electronică

geometria-sacra

Geometria Sacră

ingerii-pazitori

Îngerii Păzitori

deochiul-sau-ochi-deochi

Deochiul sau Ochi Deochi

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-scarabeul-carabus

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Scarabeul Cărăbuș

triskelion-sau-triskele-origine-insemnatate-simbolistica

Triskelion sau Triskele – Origine, Însemnătate, Simbolistică

ce-simbolizeaza-o-septagrama-heptagrama-sau-septegrama

Ce simbolizează Septagrama Heptagrama sau Septegrama

ce-reprezinta-inseamna-sau-simbolizeaza-sri-yantra-shri-yantra-shree-yantra

Ce Reprezintă, Înseamnă sau Simbolizează Sri Yantra

simbolul-svastica-origine-semnificatie-insemnatate

Simbolul Svastica, Origine, Semnificație, Însemnătate

ce-efect-are-luna-asupra-vietii-pe-pamant

Ce Efect are Luna Asupra Vieții pe Pământ

soarele-purtatorul-vietii-lumilor-ce-reprezinta-simbolizeaza-semnifica-inseamna-soarele

Soarele, Purtătorul Vieții Lumilor

ce-reprezinta-semnifica-sau-simbolizeaza-pana-de-pasare

Ce Reprezintă, Semnifică sau Simbolizează Pana de Pasăre

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-runele-celtice

Ce Semnifică sau Simbolizează Runele Celtice

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-valknut

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Valknut

ce-simbolizeaza-ochiul-providentei-in-triunghi-si-cerc

Ce simbolizează Ochiul Providenței în Triunghi și Cerc

iesirea din matrix

Ieșirea din Matrix

ce-semnifica-reprezinta-simbolizeaza-vulturul

Ce Semnifică, Reprezintă, Simbolizează Vulturul

ce-simbolizeaza-semnifica-roata-norocului-busola-magica-vegvisir

Ce Simbolizează, Semnifică Roata Norocului, Roata Dharma sau Busola Magică Vegvisir

energia-orgonica-albastra

Energia Orgonică Albastră

ce-simbolizeaza-sau-semnifica-corbul-cioara

Ce Simbolizeaza sau Semnifica Corbul Cioara

ce-simbilizeaza-sau-semnifica-triquetra

Ce Simbolizează sau Semnifică TRIQUETRA

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-om-mani-padme-hum

Ce Semnifică sau Simbolizează Om Mani Padme Hum

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-ursul

Ce Semnifică sau Simbolizează URSUL

fleur-de-lis-lys-floarea-de-lis-lys-origine-simbolistica-beneficii

Fleur de Lis / Lys (Floarea de Lis / Lys) Origine Simbolistică Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-dragonul

Ce Simbolizează (Semnifică) Dragonul

crucea-celtica-origine-simbolistica-semnificatie-beneficii

Crucea Celtică – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-vajra-dorje

Ce Simbolizează (Semnifică) Vajra sau Dorje

ce-simbolizeaza-semnifica-lupul

Ce Simbolizează (Semnifică) Lupul

ce-simbolizeaza-semnifica-cheia-o-cheie

Ce Simbolizează (Semnifică) Cheia sau o Cheie

ce-simbolizeaza-semnifica-cerbul

Ce simbolizează, semnifică Cerbul

taur-zimbru-bour-origine-simbolistica-semnificatie-beneficiu

Taur, Zimbru, Bour – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficiu

caduceu-origine-semnificatie-beneficiu

Caduceul – Origine, Semnificație, Beneficiu

moneda-sau-banut-aducator-de-noroc-simbolistica-semnificatie

Monedă sau Bănuț aducător de noroc – Simbolistică, Semnificație

bufnita-sau-cucuveaua-simbolistica-semnificatie

Bufnița sau Cucuveaua – Simbolistică, Semnificație

limbajul-simbolurilor-mistice-sacre

Limbajul Simbolurilor Mistice Sacre

ciocanul-lui-thor-origine-semnificatie-beneficii

CIOCANUL LUI THOR – Origine, Semnificație, Beneficii

simbolul-aum-om-origine-semnificatie-beneficiu

Simbolul Aum Om – Origine, Semnificație, Beneficiu

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00 din 5)

Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *