calatori-si-calatoria-in-timp

Călători și călătoria în timp

Vadim Cernobrov și Mașina Timpului

De la extraordinarul cercetător rus Vadim Cernobrov, care în 1987 a început să construiască maşina timpului şi pe care a şi realizat-o, dar pe care, a fost nevoit să o îmbunătăţească mereu, din pricina pierderilor de vieţi din timpul experimentelor şi până în ziua de azi, am fost martorii mai multor descoperiri.

Privitor la sacrificiile de vieţi umane din timpul experimentelor efectuate de cercetătorul rus şi de echipa lui, aflăm că o parte a acesteia, aflându-se în experimentala maşină a timpului, ar fi notat, în jurnalul de la bordul maşinăriei, următoarele cuvinte aflate acum în arhiva institutului: „Suntem pe moarte dar continuăm experimentul. Aici este foarte întuneric; vedem cum obiectele devin duble, mâinile şi picioarele noastre sunt transparente, ne vedem venele şi oasele prin piele…”, în final, participanţii pierzându-şi viaţa.

Ale mistere ale dispariției și reapariției în timp

Dincolo însă, de aceste experimente din timpurile actuale, au existat de-a lungul istoriei şi o serie de întâmplări, evenimente cel puţin bizare, care nu au depins câtuşi de puţin de voinţa umană şi care au implicat, din câte se pare, tot experienţa călătoriei în timp, ori în universuri paralele, din care obiecte sau fiinţe au revenit în timpul prezent, vizibil afectate şi chiar lipsite de viaţă.

calatori-si-calatoria-in-timp-vadim-cernobrov-masina-timpului

Misterul avionului Lockheed Constellation

O astfel de întâmplare învăluită de o celebritate sinistră, este şi aventura oribilă a unui avion de pasageri. Acesta a dispărut fară urmă în anul 1946, pe traseul Rio-Havana. Dar, avea să aterizeze în luna decembrie 1993, pe aeroportul Bogota din Columbia! La bordul său se aflau 36 de schelete, rămăşiţele pământeşti ale călătorilor din anul 1946.

Avionul Lockheed Constellation, decolase în anul 1946 din Rio cu destinaţia Cuba, Havana. Dar, la bordul lui s-au găsit în 1993, la aterizare, ceşti de cafea caldă şi ţigări aprinse marca Old Gold, demult dispărută. Pe locurile pasagerilor se aflau ziarele zilei cu data de 21.09.1946. Evident, din momentul aterizării avionului la Bogota.

În cel mai scurt timp cu putinţă, s-a şi format o echipă de cercetători, un grup numeros de oameni de ştiinţă. Acestora li s-a încredinţat misiunea de a dezvălui imensa taină a dispariţiei şi a reapariţiei acestui fantomatic avion. Evenimentul a fost catalogat drept „cel mai mare mister din istoria zborului”.

Cum poate ateriza un avion având doar schelete la bord

Herman Guevara, expert în domeniu şi conducătorul grupului de cercetători, avea să declare absolut consternat următoarele: „Aş fi dorit să pot da o explicaţie, dar mă aflu în faţa unui mister. Singurul lucru pe care îl pot spune cu precizie este faptul că avionul, împreună cu toţi pasagerii săi, a fost dat dispărut în anul 1946. Asta s-a întâmplat în timpul unui zbor de la Rio de Janeiro la Havanna. Într-un mod inexplicabil, avionul a aterizat în 1993 şi arată de parcă ar fi decolat ieri.

Cum poate ateriza un avion având doar schelete la bord, numai Dumnezeu ştie. Cei 36 de pasageri, precum şi echipajul format din 4 persoane au decolat după toate regulile… Restul este un mister de necuprins cu mintea!” Toată aventura avea să înceapă în ziua în care un avion necunoscut, cu o inscripţie foarte veche, din Panair Do Brasil, a apărut deasupra aeroportului Bogota şi a început aterizarea.

Evitarea unei alte catastrofe la aterizare

Evident, conform tuturor regulilor de zbor, avionul a fost somat de nenumărate ori să nu facă acest lucru. I s-a cerut să comunice de unde vine, au fost lansate toate semnalele cu putinţă. În zadar a încercat personalul aeroportului să oprească avionul necunoscut. Acesta venea cu toată hotărârea către pista de aterizare. Din fericire, ceea ce ar fi putut să devină un accident aviatic de proporţii a fost evitat. Asta pentru că exact în acelaşi timp, un alt avion, un Boac din Brussel, se pregătea şi el să aterizeze.

calatori-si-calatoria-in-timp-mister-lockheed-constellation

Doar datorită manevrelor extraordinar de abile ale căpitanului Anthony Bolard, în vârstă de 54 de ani în 1993, al companiei britanice, inevitabilul accident a fost evitat în ultima clipă. Tot expertul Herman Guevara, continuă: „Când avionul fantomă s-a oprit, personalul de pază a deschis uşile şi, cu mare groază, a descoperit în interior lui numai schelete. Unul dintre oamenii noştri de pază, un fost soldat în marină, s-a speriat atât de tare, încât şi-a pierdut echilibrul.”

Identificarea avionului a fost una exactă

După primele momente de şoc şi după ce au început să realizeze cu ce au de a face, experţii s-au concentrat imediat pe prelevarea tuturor probelor posibile care ar fi putut să îi conducă la adevărul celor întâmplate. După care, resturile pasagerilor au fost transportate într-un spital militar, pentru a fi cercetate.

Avionul a fost garat într-un hangar bine păzit, în care accesul a fost strict interzis. Din păcate, puţinele certitudini de la care aveau să plece specialiştii, erau date de ceea ce se putea vedea cu ochiul liber în interiorul avionului. Mai era și numărul de zbor al acestuia, 348, locul de decolare şi destinaţia, Bogota.

Ce forță a adus avionul la destinație

O destinaţie deloc întâmplătoare într-un anumit fel. Având în vedere faptul că fară a exista vreo fiinţă vie la bordul aparatului de zbor, totuşi el a fost adus pe un aeroport. Acesta a reușit să aterizeze, pe o pistă de aterizare. Cine sau ce forţă, inteligentă nevăzută a putut face acest lucru?! O ipoteză firească în acest caz aparţine cercetătorului în domeniul parapsihologic Dr. Gloria Hamandez.

Aceasta susţine că avionul, cu toţi pasagerii lui, au fost victimele unei deplasări în timp. Nu s-a exclus însă şi posibilitatea interacţiunii, în anul 1946, după decolare, cu o civilizaţie extraterestră. Această civilizație, datorită înaltului nivel tehnologic atins, să fi făcut posibilă întreaga experienţă a dematerializării trupurilor omeneşti, în nu se ştie ce scop.

calatori-si-calatoria-in-timp-avionul-misterios-lockheed-constellation

Alte supoziții

„Dacă avionul ar fi zburat într-un gol din timp, oamenii ar fi rămas cu siguranţă în viaţă. Şi în plus, ei nu ar fi fost nici măcar cu o zi mai în vârstă decât erau la decolare. Decolarea a avut loc în anul 1946. Însă, datorită faptului că avionul era plin cu schelete şi curelele de siguranţă erau încă nedesfacute, nu poate fi exclusă teoria că cineva «din afară» i-a omorât pe pasagerii aflaţi la bordul avionului şi apoi, dintr-un loc necunoscut, l-ar fi dirijat spre Pământ.

Se ştie că extratereştrii pot executa operaţiuni extrem de complexe. Asta datorită tehnologiilor foarte avansate pe care le deţin.”, avea să adauge un alt expert implicat în caz.

 


 

Articole recente

supravietuitori-ai-inghetului

Supraviețuitori ai înghețului

mistere-arheologice

Mistere arheologice

sfinti-intru-eternitate

Sfinți întru eternitate

profetia-si-incapacitatea-interventiei-umane

Profeția și incapacitatea intervenției umane

jadul-piatra-echilibrului-interior

Jadul, piatra echilibrului interior

locasul-nemuritorilor-din-himalaya

Locașul nemuritorilor din Himalaya

energia-subtila

Energia subtilă

vrajitoarea-anna-bathory

Vrăjitoarea Anna Bathory

misterul-care-invaluie-cartea-lui-soyga

Misterul care învăluie Cartea lui Soyga

enigma-cartii-inventio-fortunata

Enigma cărţii „Inventio fortunata”

simbolul-infinitului

Simbolul infinitului

ce-simbolizeaza-crucea

Ce simbolizează crucea

puterile-pietrelor-pretioase

Puterile Pietrelor Prețioase

steaua-lui-david-sau-hexagrama

Steaua lui David sau Hexagrama

arhanghelul-rafael-dumnezeu-vindeca

Arhanghelul Rafael, Dumnezeu vindecă

techirghiol-fantana-tineretii

Techirghiol, „fântâna tinereţii”

zirconul-piatra-intelepciunii

Zirconul, piatra înţelepciunii

declaratia-socanta-a-expertului-onu-omenirea-este-condusa-de-corporatii

Declarația șocantă a expertului ONU – Omenirea este condusă de CORPORAȚII

echilibrarea-energiilor

Echilibrarea energiilor

amprenta-energetica

Amprenta energetică

oameni-care-se-hranesc-doar-cu-energie

Oameni care se hrănesc doar cu energie

majestic-12-și-arhitecții-controlului

Majestic 12 și arhitecții controlului

cum-circula-energiile

Cum circulă energiile

ingerii-si-religia

Îngerii și religia

magia-la-caldeeni

Magia la caldeeni

reflexoterapia-si-rezultatele-miraculoase

Reflexoterapia și rezultatele miraculoase

monitorizarea-totală-a-individului

Monitorizarea totală a individului

corpul-mental-sufletul-și-monada

Corpul mental, sufletul și monada

omul-fiinta-spirituala

Omul, ființă spirituală

geometria-sacra-cubul-lui-metatron

Geometria Sacră – Cubul lui Metatron

ozn-urile-si-laurence-rockefeller

OZN-urile și Laurance Rockefeller

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

leul-simbol-al-demnitatii

Leul, simbol al demnității

sarpele-simbol-mistic-sacru

Șarpele, Simbol Mistic Sacru

oglinda-magica-fermecata

Oglinda Magică Fermecată

chinezul-care-vede-in-intuneric

Chinezul care vede în întuneric

al-treilea-ochi-portalul-divinitatii

Al treilea ochi, portalul divinității

regatul-necunoscut-al-faraonilor-negrii

Regatul necunoscut al faraonilor negri

radacinile-budismului-tibetan

Rădăcinile budismului tibetan

numerele-si-felul-in-care-ne-guverneaza-viata

Numerele și felul în care ne guvernează viața

machu-picchu-un-observator-astronomic

Machu Picchu, un observator astronomic

ritual-de-sacrificiu-la-cern

Ritual de sacrificiu la CERN

lacul-misterios-din-muntii-bucegi

Lacul misterios din munții Bucegi

puterile-magice-ale-cristalelor

Puterile magice ale Cristalelor

rezonanta-schumann

Rezonanța Schumann

sfantul-andrei-ocrotitorul-romaniei

Sfântul Andrei, ocrotitorul României

intamplari-secrete-cu-ozn-uri

Întâmplări Secrete cu OZN-uri

bombardamente-atomice-in-antichitate

Bombardamente atomice în antichitate

trenul-fantoma

Trenul Fantomă

simboluri-sacre-hinduse

Simboluri Sacre Hinduse

profetul-edgar-cayce

Profetul Edgar Cayce

energiile-yin-si-yang

Energiile Yin și Yang

hephaistos-zeul-focului

Hefaistos, zeul focului

druizii-oamenii-stejarului

Druizii, Oamenii Stejarului

helena-blavatsky-spiritist-sau-sarlatan

Helena Blavatsky, Spiritist sau Șarlatan

ordinul-dragonului-credincios-si-drept

Ordinul Dragonului Credincios și Drept

disparitii-misterioase

Dispariții Misterioase

ouroboros-uroborus-sa-ciclul-vietii-in-natura

Ouroboros, Uroborus sau Ciclul Vieții în Natură

aurul-ca-simbol

Aurul ca simbol

copacul-vietii-sau-arborele-vietii-in-diferite-mitologii

Copacul Vieții sau Arborele Vieții în diferite mitologii

unele-din-misterele-lumii-greu-de-elucidat

Unele din Misterele Lumii, greu de elucidat

misterul-megalitului-din-yonaguni

Misterul Megalitului din Yonaguni

misterul-statuetelor-dogu

Misterul Statuetelor Dogu

cum-se-impaca-moartea-cu-infinitul

Cum se împacă Moartea cu Infinitul

oamenii-din-cultul-digambara

Oamenii din cultul Digambara

beneficiile-cimbrisorului

Beneficiile Cimbrișorului

beneficiile-urzicilor

Beneficiile Urzicilor

Pietrele Rotunde care ies din Munți

armonie-prin-acceptare

Armonie prin Acceptare

maat-zeita-echilibrului

Maât, Zeița Echilibrului

ceaiul-terapie-si-arta

Ceaiul, terapie și artă

dezvaluiri-despre-proiectele-montauk-philadelphia-si-energia-orgonica-documentar-tradus

Dezvăluiri despre Proiectele Montauk, Philadelphia și Energia Orgonică – Documentar Tradus

intelepciunea-pierduta

Înțelepciunea pierdută

Creierul uman, un calculator cuantic?!

copacul-sangele-dragonului

Copacul Sângele Dragonului

ozn-sau-farfurie-zburatoare

OZN sau Farfurie Zburătoare?!

trezirea-constiintei-the-awakening-documentar_tradus

Trezirea Conștiintei, The Awakening – Documentar Tradus

descoperiri-misterioase-pe-pamant

Descoperiri misterioase pe pământ

codul-lui-hammurabi_primul-cod-de-legi-al-lumii

Codul lui Hammurabi, primul cod de legi al lumii

Începuturile Omenirii

goujian-sabia-care-nu-rugineste

Goujian, sabia care nu ruginește

terapie-energetica-impotriva-oboselii-si-migrenelor-top

Terapie Energetică Împotriva Oboselii și Migrenelor

puterea-unui-trasnet

Puterea unui trăsnet

egiptul-si-faraonii-negri

Egiptul și faraonii negri

911-in-plane-site-documentar_tradus

911 in Plane Site – Documentar Tradus

secretul-energiei-vindecatoare-reiki

Secretul Energiei Vindecătoare Reiki

descoperiri-misterioase-pe-pamant

Descoperiri misterioase pe Pământ

cartea-lui-enoch-profetul-nemuritor

Cartea lui Enoh, Profetul Nemuritor

metode-de-indoctrinare-culturala

Metode de îndoctrinare culturală și socială

efectul-negativ-al-radiatiilor-electromagnetice-documentar_tradus

Efectul Negativ al Radiațiilor Electromagnetice – Documentar Tradus

e-motion-emotia-documentar-tradus

E-Motion, Emoția – Documentar Tradus

horus-ra-simbol-al-domniei-si-dreptatii

Horus, RA, Simbol al Domniei și Dreptății

tunelurile-misterioase-de-sub-piramide

Tunelurile misterioase de sub piramide

secretul-marelui-cristal-din-atlantida

Secretul Marelui Cristal din Atlantida

cancerul-tratamentele-interzise-documentar-tradus

Cancerul, tratamentele interzise – Documentar Tradus

misterul-din-orasul-zeilor-documentar_tradus

Misterul din Orașul Zeilor – Documentar Tradus

calatori-si-calatoria-in-timp

Călători și călătoria în timp

oameni-cu-abilitati-paranormale

Oameni cu abilități paranormale 2

cele-sapte-oglinzi-eseniene-ale-sufletului

Cele Șapte Oglinzi Eseniene ale Sufletului

schizofrenia-tine-de-paranormal

Schizofrenia ține de Paranormal

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00 din 5)

Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *