calatori-si-calatoria-in-timp

Călători și călătoria în timp

Vadim Cernobrov și Mașina Timpului

De la extraordinarul cercetător rus Vadim Cernobrov, care în 1987 a început să construiască maşina timpului şi pe care a şi realizat-o, dar pe care, a fost nevoit să o îmbunătăţească mereu, din pricina pierderilor de vieţi din timpul experimentelor şi până în ziua de azi, am fost martorii mai multor descoperiri.

Privitor la sacrificiile de vieţi umane din timpul experimentelor efectuate de cercetătorul rus şi de echipa lui, aflăm că o parte a acesteia, aflându-se în experimentala maşină a timpului, ar fi notat, în jurnalul de la bordul maşinăriei, următoarele cuvinte aflate acum în arhiva institutului: „Suntem pe moarte dar continuăm experimentul. Aici este foarte întuneric; vedem cum obiectele devin duble, mâinile şi picioarele noastre sunt transparente, ne vedem venele şi oasele prin piele…”, în final, participanţii pierzându-şi viaţa.

Ale mistere ale dispariției și reapariției în timp

Dincolo însă, de aceste experimente din timpurile actuale, au existat de-a lungul istoriei şi o serie de întâmplări, evenimente cel puţin bizare, care nu au depins câtuşi de puţin de voinţa umană şi care au implicat, din câte se pare, tot experienţa călătoriei în timp, ori în universuri paralele, din care obiecte sau fiinţe au revenit în timpul prezent, vizibil afectate şi chiar lipsite de viaţă.

calatori-si-calatoria-in-timp-vadim-cernobrov-masina-timpului

Misterul avionului Lockheed Constellation

O astfel de întâmplare învăluită de o celebritate sinistră, este şi aventura oribilă a unui avion de pasageri. Acesta a dispărut fară urmă în anul 1946, pe traseul Rio-Havana. Dar, avea să aterizeze în luna decembrie 1993, pe aeroportul Bogota din Columbia! La bordul său se aflau 36 de schelete, rămăşiţele pământeşti ale călătorilor din anul 1946.

Avionul Lockheed Constellation, decolase în anul 1946 din Rio cu destinaţia Cuba, Havana. Dar, la bordul lui s-au găsit în 1993, la aterizare, ceşti de cafea caldă şi ţigări aprinse marca Old Gold, demult dispărută. Pe locurile pasagerilor se aflau ziarele zilei cu data de 21.09.1946. Evident, din momentul aterizării avionului la Bogota.

În cel mai scurt timp cu putinţă, s-a şi format o echipă de cercetători, un grup numeros de oameni de ştiinţă. Acestora li s-a încredinţat misiunea de a dezvălui imensa taină a dispariţiei şi a reapariţiei acestui fantomatic avion. Evenimentul a fost catalogat drept „cel mai mare mister din istoria zborului”.

Cum poate ateriza un avion având doar schelete la bord

Herman Guevara, expert în domeniu şi conducătorul grupului de cercetători, avea să declare absolut consternat următoarele: „Aş fi dorit să pot da o explicaţie, dar mă aflu în faţa unui mister. Singurul lucru pe care îl pot spune cu precizie este faptul că avionul, împreună cu toţi pasagerii săi, a fost dat dispărut în anul 1946. Asta s-a întâmplat în timpul unui zbor de la Rio de Janeiro la Havanna. Într-un mod inexplicabil, avionul a aterizat în 1993 şi arată de parcă ar fi decolat ieri.

Cum poate ateriza un avion având doar schelete la bord, numai Dumnezeu ştie. Cei 36 de pasageri, precum şi echipajul format din 4 persoane au decolat după toate regulile… Restul este un mister de necuprins cu mintea!” Toată aventura avea să înceapă în ziua în care un avion necunoscut, cu o inscripţie foarte veche, din Panair Do Brasil, a apărut deasupra aeroportului Bogota şi a început aterizarea.

Evitarea unei alte catastrofe la aterizare

Evident, conform tuturor regulilor de zbor, avionul a fost somat de nenumărate ori să nu facă acest lucru. I s-a cerut să comunice de unde vine, au fost lansate toate semnalele cu putinţă. În zadar a încercat personalul aeroportului să oprească avionul necunoscut. Acesta venea cu toată hotărârea către pista de aterizare. Din fericire, ceea ce ar fi putut să devină un accident aviatic de proporţii a fost evitat. Asta pentru că exact în acelaşi timp, un alt avion, un Boac din Brussel, se pregătea şi el să aterizeze.

calatori-si-calatoria-in-timp-mister-lockheed-constellation

Doar datorită manevrelor extraordinar de abile ale căpitanului Anthony Bolard, în vârstă de 54 de ani în 1993, al companiei britanice, inevitabilul accident a fost evitat în ultima clipă. Tot expertul Herman Guevara, continuă: „Când avionul fantomă s-a oprit, personalul de pază a deschis uşile şi, cu mare groază, a descoperit în interior lui numai schelete. Unul dintre oamenii noştri de pază, un fost soldat în marină, s-a speriat atât de tare, încât şi-a pierdut echilibrul.”

Identificarea avionului a fost una exactă

După primele momente de şoc şi după ce au început să realizeze cu ce au de a face, experţii s-au concentrat imediat pe prelevarea tuturor probelor posibile care ar fi putut să îi conducă la adevărul celor întâmplate. După care, resturile pasagerilor au fost transportate într-un spital militar, pentru a fi cercetate.

Avionul a fost garat într-un hangar bine păzit, în care accesul a fost strict interzis. Din păcate, puţinele certitudini de la care aveau să plece specialiştii, erau date de ceea ce se putea vedea cu ochiul liber în interiorul avionului. Mai era și numărul de zbor al acestuia, 348, locul de decolare şi destinaţia, Bogota.

Ce forță a adus avionul la destinație

O destinaţie deloc întâmplătoare într-un anumit fel. Având în vedere faptul că fară a exista vreo fiinţă vie la bordul aparatului de zbor, totuşi el a fost adus pe un aeroport. Acesta a reușit să aterizeze, pe o pistă de aterizare. Cine sau ce forţă, inteligentă nevăzută a putut face acest lucru?! O ipoteză firească în acest caz aparţine cercetătorului în domeniul parapsihologic Dr. Gloria Hamandez.

Aceasta susţine că avionul, cu toţi pasagerii lui, au fost victimele unei deplasări în timp. Nu s-a exclus însă şi posibilitatea interacţiunii, în anul 1946, după decolare, cu o civilizaţie extraterestră. Această civilizație, datorită înaltului nivel tehnologic atins, să fi făcut posibilă întreaga experienţă a dematerializării trupurilor omeneşti, în nu se ştie ce scop.

calatori-si-calatoria-in-timp-avionul-misterios-lockheed-constellation

Alte supoziții

„Dacă avionul ar fi zburat într-un gol din timp, oamenii ar fi rămas cu siguranţă în viaţă. Şi în plus, ei nu ar fi fost nici măcar cu o zi mai în vârstă decât erau la decolare. Decolarea a avut loc în anul 1946. Însă, datorită faptului că avionul era plin cu schelete şi curelele de siguranţă erau încă nedesfacute, nu poate fi exclusă teoria că cineva «din afară» i-a omorât pe pasagerii aflaţi la bordul avionului şi apoi, dintr-un loc necunoscut, l-ar fi dirijat spre Pământ.

Se ştie că extratereştrii pot executa operaţiuni extrem de complexe. Asta datorită tehnologiilor foarte avansate pe care le deţin.”, avea să adauge un alt expert implicat în caz.

 


 

Articole recente

disparitii-misterioase

Dispariții Misterioase

ouroboros-uroborus-sa-ciclul-vietii-in-natura

Ouroboros, Uroborus sau Ciclul Vieții în Natură

aurul-ca-simbol

Aurul ca simbol

copacul-vietii-sau-arborele-vietii-in-diferite-mitologii

Copacul Vieții sau Arborele Vieții în diferite mitologii

unele-din-misterele-lumii-greu-de-elucidat

Unele din Misterele Lumii, greu de elucidat

misterul-megalitului-din-yonaguni

Misterul Megalitului din Yonaguni

misterul-statuetelor-dogu

Misterul Statuetelor Dogu

cum-se-impaca-moartea-cu-infinitul

Cum se împacă Moartea cu Infinitul

oamenii-din-cultul-digambara

Oamenii din cultul Digambara

beneficiile-cimbrisorului

Beneficiile Cimbrișorului

beneficiile-urzicilor

Beneficiile Urzicilor

Pietrele Rotunde care ies din Munți

armonie-prin-acceptare

Armonie prin Acceptare

maat-zeita-echilibrului

Maât, Zeița Echilibrului

ceaiul-terapie-si-arta

Ceaiul, terapie și artă

dezvaluiri-despre-proiectele-montauk-philadelphia-si-energia-orgonica-documentar-tradus

Dezvăluiri despre Proiectele Montauk, Philadelphia și Energia Orgonică – Documentar Tradus

intelepciunea-pierduta

Înțelepciunea pierdută

Creierul uman, un calculator cuantic?!

copacul-sangele-dragonului

Copacul Sângele Dragonului

ozn-sau-farfurie-zburatoare

OZN sau Farfurie Zburătoare?!

trezirea-constiintei-the-awakening-documentar_tradus

Trezirea Conștiintei, The Awakening – Documentar Tradus

descoperiri-misterioase-pe-pamant

Descoperiri misterioase pe pământ

codul-lui-hammurabi_primul-cod-de-legi-al-lumii

Codul lui Hammurabi, primul cod de legi al lumii

Începuturile Omenirii

goujian-sabia-care-nu-rugineste

Goujian, sabia care nu ruginește

terapie-energetica-impotriva-oboselii-si-migrenelor-top

Terapie Energetică Împotriva Oboselii și Migrenelor

puterea-unui-trasnet

Puterea unui trăsnet

egiptul-si-faraonii-negri

Egiptul și faraonii negri

911-in-plane-site-documentar_tradus

911 in Plane Site – Documentar Tradus

secretul-energiei-vindecatoare-reiki

Secretul Energiei Vindecătoare Reiki

descoperiri-misterioase-pe-pamant

Descoperiri misterioase pe Pământ

cartea-lui-enoch-profetul-nemuritor

Cartea lui Enoh, Profetul Nemuritor

metode-de-indoctrinare-culturala

Metode de îndoctrinare culturală și socială

efectul-negativ-al-radiatiilor-electromagnetice-documentar_tradus

Efectul Negativ al Radiațiilor Electromagnetice – Documentar Tradus

e-motion-emotia-documentar-tradus

E-Motion, Emoția – Documentar Tradus

horus-ra-simbol-al-domniei-si-dreptatii

Horus, RA, Simbol al Domniei și Dreptății

tunelurile-misterioase-de-sub-piramide

Tunelurile misterioase de sub piramide

secretul-marelui-cristal-din-atlantida

Secretul Marelui Cristal din Atlantida

cancerul-tratamentele-interzise-documentar-tradus

Cancerul, tratamentele interzise – Documentar Tradus

misterul-din-orasul-zeilor-documentar_tradus

Misterul din Orașul Zeilor – Documentar Tradus

calatori-si-calatoria-in-timp

Călători și călătoria în timp

oameni-cu-abilitati-paranormale

Oameni cu abilități paranormale 2

cele-sapte-oglinzi-eseniene-ale-sufletului

Cele Șapte Oglinzi Eseniene ale Sufletului

schizofrenia-tine-de-paranormal

Schizofrenia ține de Paranormal

ritualul-mortilor-in-egiptul-antic

Ritualul Morților în Egiptul Antic

focul-grecesc-o-arma-de-razboi-din-vremuri-apuse

Focul Grecesc, o Armă de Razboi din Vremuri Apuse

Simbolul Spiralei și Dacii lui Zamolxe

terapie-impotriva-imbatranirii-rapide

Terapie împotriva îmbătrânirii rapide

crearea-speciei-umane-si-liberul-arbitru

Crearea speciei Umane și Liberul Arbitru

ochiul-mintii-al-treilea-ochi

Ochiul Minții, al treilea Ochi

secretele-piramidei-de-la-prundu-pitesti

Secretele Piramidei de la Prundu, Piteşti

phil-schneider-si-teoria-conspiratiei

Phil Schneider și Teoria Conspirației

comunicarea-celulara-si-biofotonii

Comunicarea celulară și biofotonii

efectul-negativ-al-tehnologiei

Efectul negativ al tehnologiei

chakra-inimii-si-iubirea

Chakra inimii și Iubirea

nu-exista-paduri-pe-pamant-there-are-no-forests-on-earth-documentar-tradus

Nu există păduri pe Pământ, There are no forests on Earth – Documentar Tradus

Masajul degetelor sau cum să combatem stresul și oboseala

legile-universale-din-spiritualitatea-indiana

Legi Universale din spiritualitatea indiană

Universul Holografic și Esența Spirituală a Acestuia

piramide-recent-descoperite

Piramide recent descoperite

revelatii-ale-piramidelor-the-revelation-of-the-pyramids-documentar_tradus

Revelații ale Piramidelor, The Revelation of The Pyramids – Documentar Tradus

Stațiunea Băile Herculane

este-timpul-fericirii

Este timpul fericirii

Incertitudinea sau nesiguranța existențială

cum-am-aflat-ca-pamantul-nu-este-glob-documentar-tradus

Cum am aflat că Pământul NU ESTE GLOB – Documentar Tradus

Legătura dintre Om, Plante și Aștrii Cerești

Tradiții străvechi și arta vindecării

centri-energetici-ai-pamantului

Centri energetici ai pământului

oameni-cu-abilitati-paranormale

Oameni cu abilități paranormale

rasputin-samanul-rus

Rasputin, șamanul rus – Documentar Tradus

Stăpânii Banilor, The Money Masters – Documentar Tradus

efectele-piramidei-de-purificare-si-energizare

Efectele piramidei de purificare şi energizare

Plante biblice, Scorțișoara, Nardul și Cedrul

nivelul-ph-ului-si-sanatatea

Nivelul PH-ului și sănătatea

Combustia umană spontană

iubirea-numai-iubirea-o-pilda-cu-talc

Iubirea, doar iubirea – O pildă cu tâlc

UXMAL – Piramida Magicianului

copacul-care-se-ruga

Copacul care se ruga

arhivele-secrete-ale-vaticanului

Arhiva secretă a Vaticanului

secretele-si-beneficiile-chihlimbarului

Secretele și Beneficiile Chihlimbarului

arhivele-fenomen-nikola-tesla_documentar-tradus

Arhivele Fenomen, Nikola Tesla – Documentar Tradus

Fiul lui Dumnezeu în mai multe religii

clarvazatorii-si-abilitatile-metafizice

Clarvăzătorii și abilitățile metafizice

doctor-faustus-si-intelegerea-cu-diavolul

Doctor Faustus și înțelegerea cu diavolul

Craniile alungite din Paracas Peru

Regele Solomon și înțelepciunea sa

a-funny-thing-happened-on the-way-to-the-moon-documentar-tradus

A Funny Thing Happened on the Way to the Moon – Documentar Tradus

Agenda-Ascunsa-Esoteric-Agenda-Documentar-Tradus

Agenda Ascunsă, Esoteric Agenda – Documentar Tradus

Maeștrii din Tibet

educatia-copilului-in-tibet

Educația copilului în Tibet

shinigami-zeii-mortii-in-japonia

Shinigami – Zeii Morții in Japonia

dacia-strabuna-lui-zamolxis-si-a-noastra

Dacia străbună, a lui Zamolxis și a noastră

Călători în timp

Clarvăzătorii lumii moderne şi liderii politici

Undele scalare de formă – Energia Scalară

efectul-sunetului-asupra-materiei-la-inceput-a-fost-cuvantul

Efectul sunetului asupra materiei – La început a fost Cuvântul

de-ce_mintim

De ce mințim ?!

misterele-padurii-hoia-baciu

Misterele pădurii Hoia Baciu – Documentar Tradus

what-the-bleep-do-we-know

Seria What the bleep do we know – Documentar Tradus

Beneficiile uleiului de mandarin

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00 din 5)

Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *