calatori-si-calatoria-in-timp

Călători și călătoria în timp

Vadim Cernobrov și Mașina Timpului

De la extraordinarul cercetător rus Vadim Cernobrov, care în 1987 a început să construiască maşina timpului şi pe care a şi realizat-o, dar pe care, a fost nevoit să o îmbunătăţească mereu, din pricina pierderilor de vieţi din timpul experimentelor şi până în ziua de azi, am fost martorii mai multor descoperiri.

Privitor la sacrificiile de vieţi umane din timpul experimentelor efectuate de cercetătorul rus şi de echipa lui, aflăm că o parte a acesteia, aflându-se în experimentala maşină a timpului, ar fi notat, în jurnalul de la bordul maşinăriei, următoarele cuvinte aflate acum în arhiva institutului: „Suntem pe moarte dar continuăm experimentul. Aici este foarte întuneric; vedem cum obiectele devin duble, mâinile şi picioarele noastre sunt transparente, ne vedem venele şi oasele prin piele…”, în final, participanţii pierzându-şi viaţa.

Ale mistere ale dispariției și reapariției în timp

Dincolo însă, de aceste experimente din timpurile actuale, au existat de-a lungul istoriei şi o serie de întâmplări, evenimente cel puţin bizare, care nu au depins câtuşi de puţin de voinţa umană şi care au implicat, din câte se pare, tot experienţa călătoriei în timp, ori în universuri paralele, din care obiecte sau fiinţe au revenit în timpul prezent, vizibil afectate şi chiar lipsite de viaţă.

calatori-si-calatoria-in-timp-vadim-cernobrov-masina-timpului

Misterul avionului Lockheed Constellation

O astfel de întâmplare învăluită de o celebritate sinistră, este şi aventura oribilă a unui avion de pasageri. Acesta a dispărut fară urmă în anul 1946, pe traseul Rio-Havana. Dar, avea să aterizeze în luna decembrie 1993, pe aeroportul Bogota din Columbia! La bordul său se aflau 36 de schelete, rămăşiţele pământeşti ale călătorilor din anul 1946.

Avionul Lockheed Constellation, decolase în anul 1946 din Rio cu destinaţia Cuba, Havana. Dar, la bordul lui s-au găsit în 1993, la aterizare, ceşti de cafea caldă şi ţigări aprinse marca Old Gold, demult dispărută. Pe locurile pasagerilor se aflau ziarele zilei cu data de 21.09.1946. Evident, din momentul aterizării avionului la Bogota.

În cel mai scurt timp cu putinţă, s-a şi format o echipă de cercetători, un grup numeros de oameni de ştiinţă. Acestora li s-a încredinţat misiunea de a dezvălui imensa taină a dispariţiei şi a reapariţiei acestui fantomatic avion. Evenimentul a fost catalogat drept „cel mai mare mister din istoria zborului”.

Cum poate ateriza un avion având doar schelete la bord

Herman Guevara, expert în domeniu şi conducătorul grupului de cercetători, avea să declare absolut consternat următoarele: „Aş fi dorit să pot da o explicaţie, dar mă aflu în faţa unui mister. Singurul lucru pe care îl pot spune cu precizie este faptul că avionul, împreună cu toţi pasagerii săi, a fost dat dispărut în anul 1946. Asta s-a întâmplat în timpul unui zbor de la Rio de Janeiro la Havanna. Într-un mod inexplicabil, avionul a aterizat în 1993 şi arată de parcă ar fi decolat ieri.

Cum poate ateriza un avion având doar schelete la bord, numai Dumnezeu ştie. Cei 36 de pasageri, precum şi echipajul format din 4 persoane au decolat după toate regulile… Restul este un mister de necuprins cu mintea!” Toată aventura avea să înceapă în ziua în care un avion necunoscut, cu o inscripţie foarte veche, din Panair Do Brasil, a apărut deasupra aeroportului Bogota şi a început aterizarea.

Evitarea unei alte catastrofe la aterizare

Evident, conform tuturor regulilor de zbor, avionul a fost somat de nenumărate ori să nu facă acest lucru. I s-a cerut să comunice de unde vine, au fost lansate toate semnalele cu putinţă. În zadar a încercat personalul aeroportului să oprească avionul necunoscut. Acesta venea cu toată hotărârea către pista de aterizare. Din fericire, ceea ce ar fi putut să devină un accident aviatic de proporţii a fost evitat. Asta pentru că exact în acelaşi timp, un alt avion, un Boac din Brussel, se pregătea şi el să aterizeze.

calatori-si-calatoria-in-timp-mister-lockheed-constellation

Doar datorită manevrelor extraordinar de abile ale căpitanului Anthony Bolard, în vârstă de 54 de ani în 1993, al companiei britanice, inevitabilul accident a fost evitat în ultima clipă. Tot expertul Herman Guevara, continuă: „Când avionul fantomă s-a oprit, personalul de pază a deschis uşile şi, cu mare groază, a descoperit în interior lui numai schelete. Unul dintre oamenii noştri de pază, un fost soldat în marină, s-a speriat atât de tare, încât şi-a pierdut echilibrul.”

Identificarea avionului a fost una exactă

După primele momente de şoc şi după ce au început să realizeze cu ce au de a face, experţii s-au concentrat imediat pe prelevarea tuturor probelor posibile care ar fi putut să îi conducă la adevărul celor întâmplate. După care, resturile pasagerilor au fost transportate într-un spital militar, pentru a fi cercetate.

Avionul a fost garat într-un hangar bine păzit, în care accesul a fost strict interzis. Din păcate, puţinele certitudini de la care aveau să plece specialiştii, erau date de ceea ce se putea vedea cu ochiul liber în interiorul avionului. Mai era și numărul de zbor al acestuia, 348, locul de decolare şi destinaţia, Bogota.

Ce forță a adus avionul la destinație

O destinaţie deloc întâmplătoare într-un anumit fel. Având în vedere faptul că fară a exista vreo fiinţă vie la bordul aparatului de zbor, totuşi el a fost adus pe un aeroport. Acesta a reușit să aterizeze, pe o pistă de aterizare. Cine sau ce forţă, inteligentă nevăzută a putut face acest lucru?! O ipoteză firească în acest caz aparţine cercetătorului în domeniul parapsihologic Dr. Gloria Hamandez.

Aceasta susţine că avionul, cu toţi pasagerii lui, au fost victimele unei deplasări în timp. Nu s-a exclus însă şi posibilitatea interacţiunii, în anul 1946, după decolare, cu o civilizaţie extraterestră. Această civilizație, datorită înaltului nivel tehnologic atins, să fi făcut posibilă întreaga experienţă a dematerializării trupurilor omeneşti, în nu se ştie ce scop.

calatori-si-calatoria-in-timp-avionul-misterios-lockheed-constellation

Alte supoziții

„Dacă avionul ar fi zburat într-un gol din timp, oamenii ar fi rămas cu siguranţă în viaţă. Şi în plus, ei nu ar fi fost nici măcar cu o zi mai în vârstă decât erau la decolare. Decolarea a avut loc în anul 1946. Însă, datorită faptului că avionul era plin cu schelete şi curelele de siguranţă erau încă nedesfacute, nu poate fi exclusă teoria că cineva «din afară» i-a omorât pe pasagerii aflaţi la bordul avionului şi apoi, dintr-un loc necunoscut, l-ar fi dirijat spre Pământ.

Se ştie că extratereştrii pot executa operaţiuni extrem de complexe. Asta datorită tehnologiilor foarte avansate pe care le deţin.”, avea să adauge un alt expert implicat în caz.

 


 

Articole recente

iesirea din matrix

Ieșirea din Matrix

ce-semnifica-reprezinta-simbolizeaza-vulturul

Ce Semnifică, Reprezintă, Simbolizează Vulturul

ce-simbolizeaza-semnifica-roata-norocului-busola-magica-vegvisir

Ce Simbolizează, Semnifică Roata Norocului, Roata Dharma sau Busola Magică Vegvisir

energia-orgonica-albastra

Energia Orgonică Albastră

ce-simbolizeaza-sau-semnifica-corbul-cioara

Ce Simbolizeaza sau Semnifica Corbul Cioara

ce-simbilizeaza-sau-semnifica-triquetra

Ce Simbolizează sau Semnifică TRIQUETRA

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-om-mani-padme-hum

Ce Semnifică sau Simbolizează Om Mani Padme Hum

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-ursul

Ce Semnifică sau Simbolizează URSUL

fleur-de-lis-lys-floarea-de-lis-lys-origine-simbolistica-beneficii

Fleur de Lis / Lys (Floarea de Lis / Lys) Origine Simbolistică Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-dragonul

Ce Simbolizează (Semnifică) Dragonul

crucea-celtica-origine-simbolistica-semnificatie-beneficii

Crucea Celtică – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-vajra-dorje

Ce Simbolizează (Semnifică) Vajra sau Dorje

ce-simbolizeaza-semnifica-lupul

Ce Simbolizează (Semnifică) Lupul

ce-simbolizeaza-semnifica-cheia-o-cheie

Ce Simbolizează (Semnifică) Cheia sau o Cheie

ce-simbolizeaza-semnifica-cerbul

Ce simbolizează, semnifică Cerbul

taur-zimbru-bour-origine-simbolistica-semnificatie-beneficiu

Taur, Zimbru, Bour – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficiu

caduceu-origine-semnificatie-beneficiu

Caduceul – Origine, Semnificație, Beneficiu

moneda-sau-banut-aducator-de-noroc-simbolistica-semnificatie

Monedă sau Bănuț aducător de noroc – Simbolistică, Semnificație

bufnita-sau-cucuveaua-simbolistica-semnificatie

Bufnița sau Cucuveaua – Simbolistică, Semnificație

limbajul-simbolurilor-mistice-sacre

Limbajul Simbolurilor Mistice Sacre

ciocanul-lui-thor-origine-semnificatie-beneficii

CIOCANUL LUI THOR – Origine, Semnificație, Beneficii

simbolul-aum-om-origine-semnificatie-beneficiu

Simbolul Aum Om – Origine, Semnificație, Beneficiu

crucea-templierilor-crucea-malteza-sau-crucea-de-fier

Crucea Templierilor, Crucea Malteză sau Crucea de Fier

origine-semnificatie-beneficiu-ankh-sau-crux-ansata

Origine, semnificație, beneficiu – Ankh sau Crux Ansata

c-de-la-cancer-the-c-word-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

C de la Cancer – The C Word (Documentar Tradus)

secretul-legea-atractiei-the-secret-law-of-attraction-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

SECRETUL – Legea Atracției (Documentar Tradus)

speranta-pentru-sanatate-documentar-tradus-hope-for-health-documentary_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Speranță pentru sănătate (Documentar Tradus)

ram-dass-intoarcerea-acasa-going-home_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Ram Dass, Întoarcerea Acasă (Documentar Tradus)

conspiratia-ozn-in-cautarea-adevarului-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

CONSPIRAȚIA OZN – În Căutarea Adevărului (Documentar Tradus)

originea-proprietatile-si-beneficiile-argintului

Originea, Proprietățile și Beneficiile Argintului

bob-lazar-zona-51-si-ozn-urile-area-51-and-flying-saucers-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Bob Lazar, Zona 51 și OZN-urile (Documentar Tradus)

cristalul-de-cuart-ametist-origine-proprietati-beneficii

Cristal de Cuarț Ametist, Origine, Proprietăți, Beneficii

teoria-conspiratiei-a-ajuns-omul-pe-luna-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Teoria Conspirației – A AJUNS OMUL PE LUNĂ (Documentar Tradus)

rezonanta-fiinte-de-frecventa-resonance-beings-of-frecuency-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

REZONANȚA – Ființe de frecvență (Documentar Tradus)

secretul-marelui-cristal-din-atlantida

Beneficiile aduse de Cristalul de Cuarț de Stâncă

fara-raspuns-unaknowledged-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Fără Răspuns – Unaknowledged (Documentar Tradus)

povestea-lui-dumnezeu-the-story-of-god-morgan-freeman-sezonul2-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Povestea lui Dumnezeu, The Story Of God – Sezonul 2 (Documentar Tradus)

turmalina-cristalul-purificator-si-protector

Turmalina, Cristalul Purificator și Protector

secretele-piramidelor-documentar-tradus

Secretele Piramidelor, Lost Secrets Of The Pyramid (Documentar Tradus)

otel-inoxidabil-sau-inox

Oțel Inoxidabil sau INOX

sfantul-mihail-arhanghelul

Sfântul Mihail Arhanghelul

campurile-scalare-de-torsiune

Câmpurile scalare de torsiune

operatiunea-paperclip-nazisti-la-nasa

Operaţiunea Paperclip, naziști la NASA

inteligenta-inimii

Inteligența inimii

supravietuitori-ai-inghetului

Supraviețuitori ai înghețului

mistere-arheologice

Mistere arheologice

sfinti-intru-eternitate

Sfinți întru eternitate

profetia-si-incapacitatea-interventiei-umane

Profeția și incapacitatea intervenției umane

jadul-piatra-echilibrului-interior

Jadul, piatra echilibrului interior

locasul-nemuritorilor-din-himalaya

Locașul nemuritorilor din Himalaya

energia-subtila

Energia subtilă

vrajitoarea-anna-bathory

Vrăjitoarea Anna Bathory

misterul-care-invaluie-cartea-lui-soyga

Misterul care învăluie Cartea lui Soyga

enigma-cartii-inventio-fortunata

Enigma cărţii „Inventio fortunata”

simbolul-infinitului

Simbolul infinitului

ce-simbolizeaza-crucea

Ce simbolizează Crucea

puterile-pietrelor-pretioase

Puterile Pietrelor Prețioase

steaua-lui-david-sau-hexagrama

Steaua lui David sau Hexagrama

arhanghelul-rafael-dumnezeu-vindeca

Arhanghelul Rafael, Dumnezeu vindecă

techirghiol-fantana-tineretii

Techirghiol, „fântâna tinereţii”

zirconul-piatra-intelepciunii

Zirconul, piatra înţelepciunii

declaratia-socanta-a-expertului-onu-omenirea-este-condusa-de-corporatii

Declarația șocantă a expertului ONU – Omenirea este condusă de CORPORAȚII

echilibrarea-energiilor

Echilibrarea energiilor

amprenta-energetica

Amprenta energetică

oameni-care-se-hranesc-doar-cu-energie

Oameni care se hrănesc doar cu energie

majestic-12-și-arhitecții-controlului

Majestic 12 și arhitecții controlului

cum-circula-energiile

Cum circulă energiile

ingerii-si-religia

Îngerii și religia

magia-la-caldeeni

Magia la caldeeni

reflexoterapia-si-rezultatele-miraculoase

Reflexoterapia și rezultatele miraculoase

monitorizarea-totală-a-individului

Monitorizarea totală a individului

corpul-mental-sufletul-și-monada

Corpul mental, sufletul și monada

omul-fiinta-spirituala

Omul, ființă spirituală

geometria-sacra-cubul-lui-metatron

Geometria Sacră – Cubul lui Metatron

ozn-urile-si-laurence-rockefeller

OZN-urile și Laurance Rockefeller

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

leul-simbol-al-demnitatii

Leul, simbol al demnității

sarpele-simbol-mistic-sacru

Șarpele, Simbol Mistic Sacru

oglinda-magica-fermecata

Oglinda Magică Fermecată

chinezul-care-vede-in-intuneric

Chinezul care vede în întuneric

al-treilea-ochi-portalul-divinitatii

Al treilea ochi, portalul divinității

regatul-necunoscut-al-faraonilor-negrii

Regatul necunoscut al faraonilor negri

radacinile-budismului-tibetan

Rădăcinile budismului tibetan

numerele-si-felul-in-care-ne-guverneaza-viata

Numerele și felul în care ne guvernează viața

machu-picchu-un-observator-astronomic

Machu Picchu, un observator astronomic

ritual-de-sacrificiu-la-cern

Ritual de sacrificiu la CERN

lacul-misterios-din-muntii-bucegi

Lacul misterios din munții Bucegi

puterile-magice-ale-cristalelor

Puterile magice ale Cristalelor

rezonanta-schumann

Rezonanța Schumann

sfantul-andrei-ocrotitorul-romaniei

Sfântul Andrei, ocrotitorul României

intamplari-secrete-cu-ozn-uri

Întâmplări Secrete cu OZN-uri

bombardamente-atomice-in-antichitate

Bombardamente atomice în antichitate

trenul-fantoma

Trenul Fantomă

simboluri-sacre-hinduse

Simboluri Sacre Hinduse

profetul-edgar-cayce

Profetul Edgar Cayce

energiile-yin-si-yang

Energiile Yin și Yang

hephaistos-zeul-focului

Hefaistos, zeul focului

druizii-oamenii-stejarului

Druizii, Oamenii Stejarului

helena-blavatsky-spiritist-sau-sarlatan

Helena Blavatsky, Spiritist sau Șarlatan

ordinul-dragonului-credincios-si-drept

Ordinul Dragonului Credincios și Drept

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00 din 5)

Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *