secretul-marelui-cristal-din-atlantida

Beneficiile aduse de Cristalul de Cuarț de Stâncă

Cuarțul este un mineral dur, cristalin, compus din atomi de siliciu și oxigen. Atomii sunt legați într-un cadru continuu de tetraedre de siliciu-oxigen SiO4, fiecare atom de oxigen fiind împărțit între două tetraedre, oferind un ansamblu de formulă chimică SiO2. Quartz-ul, este cel de-al doilea cel mai abundent mineral din pământ și din crusta continentală, după feldspat.

Cuarțul există în două forme, α-cuarțul normal și β-cuarț de temperatură înaltă, ambele fiind chiral. Transformarea de la α-cuarț la β-cuarț are loc brusc la 573° C (846K; 1.063° F). Deoarece transformarea este însoțită de o modificare semnificativă a volumului, poate induce cu ușurință fracturarea ceramicii sau a rocilor care trec prin acest prag de temperatură.

Există multe soiuri diferite de cuarț, dintre care multe sunt pietre semi-prețioase sau prețioase. Încă din antichitate, soiurile de cuarț au fost mineralele cel mai des utilizate în confecționarea bijuteriilor și sculpturilor din pietre dure, în special în Europa și Asia. Cuarțul aparține sistemului de cristale trigonale. Forma ideală a cristalului este o prismă cu șase fețe care se termină cu piramidele cu șase fețe la fiecare capăt.

aduse-de-cristalul-de-cuart-quartz-de-stanca-03

Cristale înfrățite

În natură, cristalele de cuarț sunt adesea înfrățite (cu cristale cuarț de mâna dreaptă sau stânga), distorsionate, sau astfel încrucișate cu cristale adiacente de cuarț sau alte minerale încât să arate doar o parte din această formă, sau să lipsească fețele de cristal evident în totalitate și să pară masive. Cristalele bine formate se obțin de obicei într-un „pat” care are o creștere neconstruită într-un gol.

De obicei cristalele sunt atașate la celălalt capăt de o matrice și este prezentă o singură piramidă de terminație cu șase fețe. Cu toate acestea, cristalele cu două terminații apar acolo unde se dezvoltă liber fără atașament, de exemplu, în gips. O geodă de cuarț este o astfel de situație în care golul are o formă aproximativ sferică, căptușit cu un pat de cristale îndreptat spre interior.

Cuarțul este cel mai comun material identificat ca substanță mistică în mitologia autohtonă australiană. Se găsește în mod regulat în cimitirele din Europa într-un context de înmormântare, cum ar fi Newgrange sau Carrowmore în Irlanda. Cuvântul Irlandez pentru cuarț este grianchloch, care înseamnă „piatra soarelui“. Cuarțul a fost folosit și în Irlanda preistorică, precum și în multe alte țări, pentru unelte din piatră.

Tehnologia folosește Cristal de Cuarț

Atât cuarțul venei, cât și cristalul de stâncă, au fost folosite ca parte a tehnologiei litice a popoarelor preistorice. În secolul al XVII-lea, studiul lui Nicolas Steno asupra cuartului a deschis calea pentru cristalografia modernă. El a descoperit că indiferent de dimensiunea sau forma unui cristal de cuarț, fețele sale lungi de prismă s-au unit întotdeauna la un unghi perfect de 60°.

beneficiile-aduse-de-cristalul-de-cuart-quartz-de-stanca-01

Proprietățile piezoelectrice ale cuarțului au fost descoperite de către Jacques și Pierre Curie în 1880. Oscilatorul cu cuarț sau rezonatorul a fost dezvoltat pentru prima dată de Walter Guyton Cady în 1921. George Washington Pierce a proiectat și brevetat oscilatoare de cristal de cuarț în 1923. Warren Marrison a creat primul ceas cu oscilator de cuarț bazat pe munca lui Cady și Pierce în 1927.

Cristalele de cuarț au proprietăți piezoelectrice. Acestea dezvoltă un potențial electric la aplicarea stresului mecanic asupra lor. O utilizare timpurie a acestei proprietăți a cristalelor de cuarț a fost în pickup-uri fonografice. Una dintre cele mai comune utilizări piezoelectrice ale cuarțului este astăzi oscilatorul de cristal. Ceasul cu cuarț este un dispozitiv familiar, realizat cu ajutorul acestui mineral.

Cristalul de Stâncă are o frecvență ce îl face unic printre cristale

Frecvența rezonantă a unui oscilator de cristal de cuarț este modificată prin încărcarea mecanică a acestuia și acest principiu este utilizat pentru măsurători foarte precise ale modificărilor de masă foarte mici ale microbalanței cristalului de cuarț. Ordinare, dar în același timp extraordinare, colorate și clare, cristalele de cuarț sunt cele mai comune și abundente din lume, cuprinzând cea mai mare și mai diversă familie din regatul mineral.

“Din cele mai vechi timpuri până în zilele noastre, cristalele de cuarț au fost o sursă de lumină pentru omenire. Foarte apreciate de liderii spirituali și vindecători, precum și de oamenii de știință, atributele unice ale cuarțului au jucat un rol cheie în dezvoltarea evolutivă a omenirii.” Atunci când majoritatea oamenilor vorbesc despre „cristale”, se referă de obicei la Cristalul de Stâncă (Cristal Clar), prismele cu șase fețe ale luminii și energiei pure, cunoscute sub numele de Bijuteria Perfectă. În lumina ei strălucitoare este cuprins întregul spectru de culori.

În lumea metafizică, cristalele de cuarț clar sunt darul suprem al Mamei Pământ. Chiar și cel mai mic cristal este îmbogățit de proprietățile unui maestru vindecător. Anticii credeau că aceste pietre sunt vii, respirând o dată la fiecare sută de ani și cam atât. Multe popoare antice au crezut că sunt încarnări ale Divinului. Vindecătorii de astăzi sunt de acord că cristalele sunt ființe vii, incredibil de bătrâne și înțelepte și dispuse să comunice atunci când un individ este deschis și gata să primească.

Cristalul de Stâncă, amplificator de energie

Purtarea unui cristal sau meditația cu un cristal de cuarț deschide mintea și inima către o îndrumare mai înaltă, permițând tărâmului Spiritului să fie transmis și tradus în lumea formei fizice. Rezonând la nivelul necesităților unui individ, Cuarțul de Stâncă amplifică orice energie sau intenție este programată în ea și continuă să transmită acea energie în întreaga lume și pe tărâmurile eterice.

Acest lucru poate accelera împlinirea rugăciunilor cuiva. Intensifica vindecarea sau creșterea spirituală sau, pur și simplu, permite cristalului să dețină un model de energie suficient de mult și suficient de puternic pentru ca manifestarea unui obiectiv să aibă loc. Cristalele de cuarț sunt manifestarea celei mai fine forme de exprimare a Creatorului.

Sunt ferestre de lumină cu multe fațete, care arată dimensiunile numeroase ale vieții create din praful cosmic într-un univers mereu în expansiune. Prin lumina solidificată sau înghețată, toată creația ar putea fi monitorizată și asistată prin procesul evolutiv. Cuarțul de Stâncă, dioxid de siliciu pur, are ca și etimologie cuvântul grecesc “krystallos”, care înseamnă “gheață”, deoarece se credea că cristalul este apă înghețată atât de tare, încât nu s-ar putea decongela niciodată.

aduse-de-cristalul-de-cuart-quartz-de-stanca-02

Cuarțul, venerat de toate popoarele antice

Cristalele hexagonale prismatice au laturi relativ netede și terminații fațetate în mod natural la unul sau ambele capete și pot fi transparente ca sticla, lăptoase sau striate, adesea găsite în mănunchi și variate la toate dimensiunile. Terminațiile au diferite forme de fațetă în funcție de viteza cu care au fost formate, iar aceste forme sunt profund semnificative.

De-a lungul istoriei, Cuarțul Clar a fost apreciat de aproape fiecare civilizație până în Atlantida și Lemuria, unde se credea că puterea Soarelui era valorificată printr-un cristal ca sursă de refracție a energiei solare. Aceștia, alături de amerindieni, triburi africane, egipteni antici, azteci, romani, scoțieni și nenumărate alte culturi au folosit cuarțul în vindecare, diagnosticare, meditație și dezvoltarea spirituală, ca obiecte religioase și în rituri funerare și pentru a risipi fermecele malefice și magice.

Capacitatea sa de concentrare, amplificare, stocare și transformare a energiei este utilizată în întreaga lume a tehnologiei în dispozitive cu ultrasunete, ceasuri, microfoane, emițătoare și receptoare radio, cipuri de memorie, în computere și alte circuite electronice. Aceleași proprietăți ale amplificării, programabilității și memoriei energiei fac din Cuarțul de Stâncă cea mai versatilă și multidimensională piatră din regnul mineral pentru vindecare, meditație, extinderea conștiinței, comunicare cu ghizi spirituali, reamintire din viața trecută, atragerea iubirii sau a prosperității, sau practic orice scop.

Responsabilitate și asumare

Cu toate acestea, cu această putere vine și responsabilitatea. Pentru a beneficia de binecuvântările Cristalului de Stâncă, trebuie ca purtătorul să se simtă în armonie cu acesta și să-și merite darurile. Altă intenție decât pentru bine aduce inevitabil răul în sine. Cuarțul de Stâncă este excelent pentru amplificarea energiilor altor cristale sau pentru îmbunătățirea grupurilor de pietre și este folosit și sub formă de pulbere. Este materialul de bază perfect pentru uz personal, baghete sau sub formă de sfere de cristal clare, care au fost folosite de mult timp în arta divinației.

Pentru energie personală continuă, purtați cuarțul de stâncă în permanență sau atingeți la nevoie pentru un boost instant de energie. Adăugați cristale de cuarț în apa de baie sau faceți un elixir pentru a bea sau stropi pe punctele pulsului, înmuind cristale de Cuarț de Stâncă în apă, de la prima lumină până la amiază. La locul de muncă, folosiți ca filtru împotriva negativității și pentru a transforma cuvintele critice.

Cuarțul de Stâncă, protecție și creativitate

Cristalele sunt pietre de sprijin pentru artiști, stiliști, medici și vindecători, inventatori, muzicieni și cei care lucrează în mass-media. Cuarțul de Stâncă produce un câmp de forță de vindecare sub formă de ioni negativi (anioni sau antioxidanți), în timp ce curăță sau anulează prezența ionilor pozitivi (cationi sau radicali liberi), protejând purtătorul și aura acestuia. Acesta risipește electricitatea statică și anulează efectele nocive ale radiațiilor și radioactivității.

Cuarțul de Stâncă aduce putere și claritate intelectului, ajută la concentrare, memorie și filtrează distragerile. Calitatea sa hipnotică este favorabilă somnului, ajutându-l pe purtător să înțeleagă mesajele și lecțiile transmise în timpul stării de vis. De asemenea, este o piatră respectată pentru moarte, inclusă în multe culturi în ritualuri funerare și plasată în morminte și urne.

 


Aveți mai jos câteva produse din cristal de stâncă sau care conțin cristal de stâncă:

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Piramida Orgonica Energetica Magn...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Baghetă Energetică Cristal Cuar...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Piramida Energetica Orgonica Magn...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Piramida Energetica Orgonica Magn...

Piramida Orgonica Energetica Magn...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Piramida Orgonica Energetica Magn...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Piramida Orgonica Energetica Magn...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...


Aveți mai jos o scurtă demonstrație a capacităților cristalului de cuarț de stâncă:


 

 

Articole recente

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

principiul-il-separatio

Principiul Il Separatio

lupii-din-romania-protejati-datorita-britanicilor

Lupii din Romania protejaţi datorită britanicilor

ce-simbolizeaza-crucea

Rugăciunea cu efect paranormal

bioritmul-si-energia-ciclica

Bioritmul și Energia Ciclică

misterul-piramidelor

EGIPTUL ȘI PIRAMIDELE

unele-dintre-simbolurile-masoneriei

Unele dintre Simbolurile Masoneriei

ce-reprezinta-gandurile-unui-om

Ce reprezintă gândurile unui om?

aparitii-cu-sfanta-fecioara-maria-maica-domnului

Apariţii cu Sfînta Fecioară Maria, Maica Domnului

energia-scalara-cuantica-de-reconectare

Energia Scalară Cuantică Universală de Reconectare

armele-psihotronice-care-afecteaza-mintea-umana

Armele psihotronice care afectează mintea umană?

vulturul-simbolul-libertatii-si-al-puterii

Vulturul, simbolul libertății și al puterii

polaritatea-energetica-a-universului

Polaritatea Energetică a Universului

ce-semnifica-simbolul-zoroastru-sau-zarathustra

Ce Semnifică Simbolul Zoroastru sau Zarathustra

medicina-traditionala-chineza-si-echilibrul-polaritatilor

Medicina tradițională chineză și echilibrul polarităților

puterea-gandurilor

Puterea gândurilor

circulatia-sanguina-deficitara

Circulația sanguină deficitară

sovata-locul-de-revitalizare

Sovata, locul de revitalizare

istoria-ascunsa-a-religiilor

Istoria ascunsă a religiilor

misterul-cristalului-de-cuart-fermecat

Misterul cristalului de cuarț fermecat

ritualuri-magice-pentru-bunastare-si-protectie

Ritualuri magice pentru bunăstare și protecție

ce-simbolizeaza-pentagrama-si-pentaclul

Ce simbolizeaza Pentagrama sau Pentaclul

vlad-dracul-din-ordinul-dragonilor

Vlad Dracul din Ordinul Dragonilor

energia-unei-locuinte

Energia unei locuințe

se-doreste-robotizarea-omului

Se doreşte robotizarea omului?

constiinta-individuala-si-cea-colectiva

Conștiința individuală și cea colectivă

proiectele-haarp-si-sura

Proiectele HAARP și SURA

energia-constiintei

Energia Conștiinței

energiile-pozitive-si-negative-ale-casei

Energiile Pozitive și Negative ale Casei

reiki-si-restabilirea-echilibrului

Reiki și restabilirea echilibrului

fizica-cuantica-si-spiritualitatea

Fizica cuantică şi spiritualitatea

extracorporalitatea

Extracorporalitatea

puterea-de-a-empatiza

Puterea de a empatiza

aura-umana

Aura Umană

fecioara-maria-nascatoare-de-dumnezeu

Fecioara Maria Născătoare de Dumnezeu

metode-de-protectie-impotriva-energiilor-negative

Metode de Protecție Împotriva Energiilor Negative

ozn-uri-in-romania

OZN-uri în Romania

cristalele-uriase-din-mina-naica

Cristalele Uriașe din Mina Naica

ce-simbolizeaza-copacul-vietii

Ce simbolizează Copacul Vieții

matematica-limbajul-universal

Matematica, Limbajul Universal

endgame-blueprint-for-global-enslavement-documentar-tradus

ENDGAME – Blueprint For Global Enslavement (Documentar Tradus)

97%-owned-97%-posedat-documentar-tradus

97% Owned – 97% Posedat (Documentar Tradus)

talisman-amulete-si-pandantive-mistice-sacre

Talismane, Amulete și Pandantive Mistice Sacre

cine-dicteaza-traiectoria-lumii

Cine dictează traiectoria lumii

poarta-zeilor-din-hayu-marca-peru

Poarta zeilor din Hayu Marca, Peru

legatura-dintre-orgoni-energia-orgonica-si-wilhelm-reich-documentar-tradus

Legătura dintre Orgoni, Energia Orgonică și Wilhelm Reich

feng-shui-pentru-casa

Feng Shui pentru casă

energia-punctelor-cardinale

Energia punctelor cardinale

exista-fantome

Există fantome?

proiecte-desecretizate

Proiecte Desecretizate

sfanta_treime

Sfânta Treime

vindecatorii-si-campurile-magnetice

Vindecătorii şi câmpurile magnetice

fericirea-iluzie-superficiala-si-necesitate-existentiala

Fericirea, Iluzie Subiectivă și Necesitate Existențială?

inchiderea-societatii-planet-lockdown-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Închiderea Societății – Planet Lockdown (Documentar Tradus)

protectie-impotriva-energiilor-negative

Protecție Împotriva Energiilor Negative

simbolistica-runelor-si-piatra-kesington

Simbolistica Runelor și Piatra Kensington

mandalele-si-beneficiile-lor

Mandalele și beneficiile lor

ce-simbolizeaza-crucea

Sfânta Cruce

inexplicabil-structuri-misterioase-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana-00

INEXPLICABIL – Structuri Misterioase (Documentar Tradus)

water-the-great-mystery-apa-marele-mister

WATER – The Great Mistery (APA – Marele Mister) Documentar Tradus

universul-holografic-si-esenta-spirituala-a-acestuia

Universul Holografic, Creație a Mentalului Conștient și Subconștient

biblioteca-de-manuscrise-din-tibet

Biblioteca de manuscrise din Tibet

misterul-piramidelor

Misterul Piramidelor

civilizatii-antice-avansate-tehnologic-disparute

Civilizaţii antice, avansate tehnologic, dispărute!

fenomenul-numit-vocea-electronica

Fenomenul numit Vocea Electronică

geometria-sacra

Geometria Sacră

ingerii-pazitori

Îngerii Păzitori

deochiul-sau-ochi-deochi

Deochiul sau Ochi Deochi

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-scarabeul-carabus

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Scarabeul Cărăbuș

triskelion-sau-triskele-origine-insemnatate-simbolistica

Triskelion sau Triskele – Origine, Însemnătate, Simbolistică

ce-simbolizeaza-o-septagrama-heptagrama-sau-septegrama

Ce simbolizează Septagrama Heptagrama sau Septegrama

ce-reprezinta-inseamna-sau-simbolizeaza-sri-yantra-shri-yantra-shree-yantra

Ce Reprezintă, Înseamnă sau Simbolizează Sri Yantra

simbolul-svastica-origine-semnificatie-insemnatate

Simbolul Svastica, Origine, Semnificație, Însemnătate

ce-efect-are-luna-asupra-vietii-pe-pamant

Ce Efect are Luna Asupra Vieții pe Pământ

soarele-purtatorul-vietii-lumilor-ce-reprezinta-simbolizeaza-semnifica-inseamna-soarele

Soarele, Purtătorul Vieții Lumilor

ce-reprezinta-semnifica-sau-simbolizeaza-pana-de-pasare

Ce Reprezintă, Semnifică sau Simbolizează Pana de Pasăre

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-runele-celtice

Ce Semnifică sau Simbolizează Runele Celtice

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-valknut

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Valknut

ce-simbolizeaza-ochiul-providentei-in-triunghi-si-cerc

Ce simbolizează Ochiul Providenței în Triunghi și Cerc

iesirea din matrix

Ieșirea din Matrix

ce-semnifica-reprezinta-simbolizeaza-vulturul

Ce Semnifică, Reprezintă, Simbolizează Vulturul

ce-simbolizeaza-semnifica-roata-norocului-busola-magica-vegvisir

Ce Simbolizează, Semnifică Roata Norocului, Roata Dharma sau Busola Magică Vegvisir

energia-orgonica-albastra

Energia Orgonică Albastră

ce-simbolizeaza-sau-semnifica-corbul-cioara

Ce Simbolizeaza sau Semnifica Corbul Cioara

ce-simbilizeaza-sau-semnifica-triquetra

Ce Simbolizează sau Semnifică TRIQUETRA

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-om-mani-padme-hum

Ce Semnifică sau Simbolizează Om Mani Padme Hum

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-ursul

Ce Semnifică sau Simbolizează URSUL

fleur-de-lis-lys-floarea-de-lis-lys-origine-simbolistica-beneficii

Fleur de Lis / Lys (Floarea de Lis / Lys) Origine Simbolistică Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-dragonul

Ce Simbolizează (Semnifică) Dragonul

crucea-celtica-origine-simbolistica-semnificatie-beneficii

Crucea Celtică – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-vajra-dorje

Ce Simbolizează (Semnifică) Vajra sau Dorje

ce-simbolizeaza-semnifica-lupul

Ce Simbolizează (Semnifică) Lupul

ce-simbolizeaza-semnifica-cheia-o-cheie

Ce Simbolizează (Semnifică) Cheia sau o Cheie

ce-simbolizeaza-semnifica-cerbul

Ce simbolizează, semnifică Cerbul

taur-zimbru-bour-origine-simbolistica-semnificatie-beneficiu

Taur, Zimbru, Bour – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficiu

caduceu-origine-semnificatie-beneficiu

Caduceul – Origine, Semnificație, Beneficiu

moneda-sau-banut-aducator-de-noroc-simbolistica-semnificatie

Monedă sau Bănuț aducător de noroc – Simbolistică, Semnificație

bufnita-sau-cucuveaua-simbolistica-semnificatie

Bufnița sau Cucuveaua – Simbolistică, Semnificație

limbajul-simbolurilor-mistice-sacre

Limbajul Simbolurilor Mistice Sacre

ciocanul-lui-thor-origine-semnificatie-beneficii

CIOCANUL LUI THOR – Origine, Semnificație, Beneficii

simbolul-aum-om-origine-semnificatie-beneficiu

Simbolul Aum Om – Origine, Semnificație, Beneficiu

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (7 voturi, media: 5,00 din 5)

Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *