secretul-marelui-cristal-din-atlantida

Beneficiile aduse de Cristalul de Cuarț de Stâncă

Cuarțul este un mineral dur, cristalin, compus din atomi de siliciu și oxigen. Atomii sunt legați într-un cadru continuu de tetraedre de siliciu-oxigen SiO4, fiecare atom de oxigen fiind împărțit între două tetraedre, oferind un ansamblu de formulă chimică SiO2. Quartz-ul, este cel de-al doilea cel mai abundent mineral din pământ și din crusta continentală, după feldspat.

Cuarțul există în două forme, α-cuarțul normal și β-cuarț de temperatură înaltă, ambele fiind chiral. Transformarea de la α-cuarț la β-cuarț are loc brusc la 573° C (846K; 1.063° F). Deoarece transformarea este însoțită de o modificare semnificativă a volumului, poate induce cu ușurință fracturarea ceramicii sau a rocilor care trec prin acest prag de temperatură.

Există multe soiuri diferite de cuarț, dintre care multe sunt pietre semi-prețioase sau prețioase. Încă din antichitate, soiurile de cuarț au fost mineralele cel mai des utilizate în confecționarea bijuteriilor și sculpturilor din pietre dure, în special în Europa și Asia. Cuarțul aparține sistemului de cristale trigonale. Forma ideală a cristalului este o prismă cu șase fețe care se termină cu piramidele cu șase fețe la fiecare capăt.

aduse-de-cristalul-de-cuart-quartz-de-stanca-03

Cristale înfrățite

În natură, cristalele de cuarț sunt adesea înfrățite (cu cristale cuarț de mâna dreaptă sau stânga), distorsionate, sau astfel încrucișate cu cristale adiacente de cuarț sau alte minerale încât să arate doar o parte din această formă, sau să lipsească fețele de cristal evident în totalitate și să pară masive. Cristalele bine formate se obțin de obicei într-un „pat” care are o creștere neconstruită într-un gol.

De obicei cristalele sunt atașate la celălalt capăt de o matrice și este prezentă o singură piramidă de terminație cu șase fețe. Cu toate acestea, cristalele cu două terminații apar acolo unde se dezvoltă liber fără atașament, de exemplu, în gips. O geodă de cuarț este o astfel de situație în care golul are o formă aproximativ sferică, căptușit cu un pat de cristale îndreptat spre interior.

Cuarțul este cel mai comun material identificat ca substanță mistică în mitologia autohtonă australiană. Se găsește în mod regulat în cimitirele din Europa într-un context de înmormântare, cum ar fi Newgrange sau Carrowmore în Irlanda. Cuvântul Irlandez pentru cuarț este grianchloch, care înseamnă „piatra soarelui“. Cuarțul a fost folosit și în Irlanda preistorică, precum și în multe alte țări, pentru unelte din piatră.

Tehnologia folosește Cristal de Cuarț

Atât cuarțul venei, cât și cristalul de stâncă, au fost folosite ca parte a tehnologiei litice a popoarelor preistorice. În secolul al XVII-lea, studiul lui Nicolas Steno asupra cuartului a deschis calea pentru cristalografia modernă. El a descoperit că indiferent de dimensiunea sau forma unui cristal de cuarț, fețele sale lungi de prismă s-au unit întotdeauna la un unghi perfect de 60°.

beneficiile-aduse-de-cristalul-de-cuart-quartz-de-stanca-01

Proprietățile piezoelectrice ale cuarțului au fost descoperite de către Jacques și Pierre Curie în 1880. Oscilatorul cu cuarț sau rezonatorul a fost dezvoltat pentru prima dată de Walter Guyton Cady în 1921. George Washington Pierce a proiectat și brevetat oscilatoare de cristal de cuarț în 1923. Warren Marrison a creat primul ceas cu oscilator de cuarț bazat pe munca lui Cady și Pierce în 1927.

Cristalele de cuarț au proprietăți piezoelectrice. Acestea dezvoltă un potențial electric la aplicarea stresului mecanic asupra lor. O utilizare timpurie a acestei proprietăți a cristalelor de cuarț a fost în pickup-uri fonografice. Una dintre cele mai comune utilizări piezoelectrice ale cuarțului este astăzi oscilatorul de cristal. Ceasul cu cuarț este un dispozitiv familiar, realizat cu ajutorul acestui mineral.

Cristalul de Stâncă are o frecvență ce îl face unic printre cristale

Frecvența rezonantă a unui oscilator de cristal de cuarț este modificată prin încărcarea mecanică a acestuia și acest principiu este utilizat pentru măsurători foarte precise ale modificărilor de masă foarte mici ale microbalanței cristalului de cuarț. Ordinare, dar în același timp extraordinare, colorate și clare, cristalele de cuarț sunt cele mai comune și abundente din lume, cuprinzând cea mai mare și mai diversă familie din regatul mineral.

“Din cele mai vechi timpuri până în zilele noastre, cristalele de cuarț au fost o sursă de lumină pentru omenire. Foarte apreciate de liderii spirituali și vindecători, precum și de oamenii de știință, atributele unice ale cuarțului au jucat un rol cheie în dezvoltarea evolutivă a omenirii.” Atunci când majoritatea oamenilor vorbesc despre „cristale”, se referă de obicei la Cristalul de Stâncă (Cristal Clar), prismele cu șase fețe ale luminii și energiei pure, cunoscute sub numele de Bijuteria Perfectă. În lumina ei strălucitoare este cuprins întregul spectru de culori.

În lumea metafizică, cristalele de cuarț clar sunt darul suprem al Mamei Pământ. Chiar și cel mai mic cristal este îmbogățit de proprietățile unui maestru vindecător. Anticii credeau că aceste pietre sunt vii, respirând o dată la fiecare sută de ani și cam atât. Multe popoare antice au crezut că sunt încarnări ale Divinului. Vindecătorii de astăzi sunt de acord că cristalele sunt ființe vii, incredibil de bătrâne și înțelepte și dispuse să comunice atunci când un individ este deschis și gata să primească.

Cristalul de Stâncă, amplificator de energie

Purtarea unui cristal sau meditația cu un cristal de cuarț deschide mintea și inima către o îndrumare mai înaltă, permițând tărâmului Spiritului să fie transmis și tradus în lumea formei fizice. Rezonând la nivelul necesităților unui individ, Cuarțul de Stâncă amplifică orice energie sau intenție este programată în ea și continuă să transmită acea energie în întreaga lume și pe tărâmurile eterice.

Acest lucru poate accelera împlinirea rugăciunilor cuiva. Intensifica vindecarea sau creșterea spirituală sau, pur și simplu, permite cristalului să dețină un model de energie suficient de mult și suficient de puternic pentru ca manifestarea unui obiectiv să aibă loc. Cristalele de cuarț sunt manifestarea celei mai fine forme de exprimare a Creatorului.

Sunt ferestre de lumină cu multe fațete, care arată dimensiunile numeroase ale vieții create din praful cosmic într-un univers mereu în expansiune. Prin lumina solidificată sau înghețată, toată creația ar putea fi monitorizată și asistată prin procesul evolutiv. Cuarțul de Stâncă, dioxid de siliciu pur, are ca și etimologie cuvântul grecesc “krystallos”, care înseamnă “gheață”, deoarece se credea că cristalul este apă înghețată atât de tare, încât nu s-ar putea decongela niciodată.

aduse-de-cristalul-de-cuart-quartz-de-stanca-02

Cuarțul, venerat de toate popoarele antice

Cristalele hexagonale prismatice au laturi relativ netede și terminații fațetate în mod natural la unul sau ambele capete și pot fi transparente ca sticla, lăptoase sau striate, adesea găsite în mănunchi și variate la toate dimensiunile. Terminațiile au diferite forme de fațetă în funcție de viteza cu care au fost formate, iar aceste forme sunt profund semnificative.

De-a lungul istoriei, Cuarțul Clar a fost apreciat de aproape fiecare civilizație până în Atlantida și Lemuria, unde se credea că puterea Soarelui era valorificată printr-un cristal ca sursă de refracție a energiei solare. Aceștia, alături de amerindieni, triburi africane, egipteni antici, azteci, romani, scoțieni și nenumărate alte culturi au folosit cuarțul în vindecare, diagnosticare, meditație și dezvoltarea spirituală, ca obiecte religioase și în rituri funerare și pentru a risipi fermecele malefice și magice.

Capacitatea sa de concentrare, amplificare, stocare și transformare a energiei este utilizată în întreaga lume a tehnologiei în dispozitive cu ultrasunete, ceasuri, microfoane, emițătoare și receptoare radio, cipuri de memorie, în computere și alte circuite electronice. Aceleași proprietăți ale amplificării, programabilității și memoriei energiei fac din Cuarțul de Stâncă cea mai versatilă și multidimensională piatră din regnul mineral pentru vindecare, meditație, extinderea conștiinței, comunicare cu ghizi spirituali, reamintire din viața trecută, atragerea iubirii sau a prosperității, sau practic orice scop.

Responsabilitate și asumare

Cu toate acestea, cu această putere vine și responsabilitatea. Pentru a beneficia de binecuvântările Cristalului de Stâncă, trebuie ca purtătorul să se simtă în armonie cu acesta și să-și merite darurile. Altă intenție decât pentru bine aduce inevitabil răul în sine. Cuarțul de Stâncă este excelent pentru amplificarea energiilor altor cristale sau pentru îmbunătățirea grupurilor de pietre și este folosit și sub formă de pulbere. Este materialul de bază perfect pentru uz personal, baghete sau sub formă de sfere de cristal clare, care au fost folosite de mult timp în arta divinației.

Pentru energie personală continuă, purtați cuarțul de stâncă în permanență sau atingeți la nevoie pentru un boost instant de energie. Adăugați cristale de cuarț în apa de baie sau faceți un elixir pentru a bea sau stropi pe punctele pulsului, înmuind cristale de Cuarț de Stâncă în apă, de la prima lumină până la amiază. La locul de muncă, folosiți ca filtru împotriva negativității și pentru a transforma cuvintele critice.

Cuarțul de Stâncă, protecție și creativitate

Cristalele sunt pietre de sprijin pentru artiști, stiliști, medici și vindecători, inventatori, muzicieni și cei care lucrează în mass-media. Cuarțul de Stâncă produce un câmp de forță de vindecare sub formă de ioni negativi (anioni sau antioxidanți), în timp ce curăță sau anulează prezența ionilor pozitivi (cationi sau radicali liberi), protejând purtătorul și aura acestuia. Acesta risipește electricitatea statică și anulează efectele nocive ale radiațiilor și radioactivității.

Cuarțul de Stâncă aduce putere și claritate intelectului, ajută la concentrare, memorie și filtrează distragerile. Calitatea sa hipnotică este favorabilă somnului, ajutându-l pe purtător să înțeleagă mesajele și lecțiile transmise în timpul stării de vis. De asemenea, este o piatră respectată pentru moarte, inclusă în multe culturi în ritualuri funerare și plasată în morminte și urne.

 


Aveți mai jos câteva produse din cristal de stâncă sau care conțin cristal de stâncă:

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Piramida Energetica Orgonica Magn...

Piramida Orgonica Energetica Magn...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Baghetă Energetică Cristal Cuar...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Piramida Orgonica Energetica Magn...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Piramida Orgonica Energetica Magn...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Piramida Energetica Orgonica Magn...

Piramida Orgonica Energetica Magn...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...

Pandantiv Orgonic Orgon Magnetic ...


 

Articole recente

simbolistica-runelor-si-piatra-kesington

Simbolistica Runelor și Piatra Kensington

mandalele-si-beneficiile-lor

Mandalele și beneficiile lor

ce-simbolizeaza-crucea

Sfânta Cruce

inexplicabil-structuri-misterioase-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana-00

INEXPLICABIL – Structuri Misterioase (Documentar Tradus)

water-the-great-mystery-apa-marele-mister

WATER – The Great Mistery (APA – Marele Mister) Documentar Tradus

universul-holografic-si-esenta-spirituala-a-acestuia

Universul Holografic, Creație a Mentalului Conștient și Subconștient

biblioteca-de-manuscrise-din-tibet

Biblioteca de manuscrise din Tibet

misterul-piramidelor

Misterul Piramidelor

civilizatii-antice-avansate-tehnologic-disparute

Civilizaţii antice, avansate tehnologic, dispărute!

fenomenul-numit-vocea-electronica

Fenomenul numit Vocea Electronică

geometria-sacra

Geometria Sacră

ingerii-pazitori

Îngerii Păzitori

deochiul-sau-ochi-deochi

Deochiul sau Ochi Deochi

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-scarabeul-carabus

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Scarabeul Cărăbuș

triskelion-sau-triskele-origine-insemnatate-simbolistica

Triskelion sau Triskele – Origine, Însemnătate, Simbolistică

ce-simbolizeaza-o-septagrama-heptagrama-sau-septegrama

Ce simbolizează Septagrama Heptagrama sau Septegrama

ce-reprezinta-inseamna-sau-simbolizeaza-sri-yantra-shri-yantra-shree-yantra

Ce Reprezintă, Înseamnă sau Simbolizează Sri Yantra

simbolul-svastica-origine-semnificatie-insemnatate

Simbolul Svastica, Origine, Semnificație, Însemnătate

ce-efect-are-luna-asupra-vietii-pe-pamant

Ce Efect are Luna Asupra Vieții pe Pământ

soarele-purtatorul-vietii-lumilor-ce-reprezinta-simbolizeaza-semnifica-inseamna-soarele

Soarele, Purtătorul Vieții Lumilor

ce-reprezinta-semnifica-sau-simbolizeaza-pana-de-pasare

Ce Reprezintă, Semnifică sau Simbolizează Pana de Pasăre

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-runele-celtice

Ce Semnifică sau Simbolizează Runele Celtice

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-valknut

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Valknut

ce-simbolizeaza-ochiul-providentei-in-triunghi-si-cerc

Ce simbolizează Ochiul Providenței în Triunghi și Cerc

iesirea din matrix

Ieșirea din Matrix

ce-semnifica-reprezinta-simbolizeaza-vulturul

Ce Semnifică, Reprezintă, Simbolizează Vulturul

ce-simbolizeaza-semnifica-roata-norocului-busola-magica-vegvisir

Ce Simbolizează, Semnifică Roata Norocului, Roata Dharma sau Busola Magică Vegvisir

energia-orgonica-albastra

Energia Orgonică Albastră

ce-simbolizeaza-sau-semnifica-corbul-cioara

Ce Simbolizeaza sau Semnifica Corbul Cioara

ce-simbilizeaza-sau-semnifica-triquetra

Ce Simbolizează sau Semnifică TRIQUETRA

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-om-mani-padme-hum

Ce Semnifică sau Simbolizează Om Mani Padme Hum

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-ursul

Ce Semnifică sau Simbolizează URSUL

fleur-de-lis-lys-floarea-de-lis-lys-origine-simbolistica-beneficii

Fleur de Lis / Lys (Floarea de Lis / Lys) Origine Simbolistică Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-dragonul

Ce Simbolizează (Semnifică) Dragonul

crucea-celtica-origine-simbolistica-semnificatie-beneficii

Crucea Celtică – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-vajra-dorje

Ce Simbolizează (Semnifică) Vajra sau Dorje

ce-simbolizeaza-semnifica-lupul

Ce Simbolizează (Semnifică) Lupul

ce-simbolizeaza-semnifica-cheia-o-cheie

Ce Simbolizează (Semnifică) Cheia sau o Cheie

ce-simbolizeaza-semnifica-cerbul

Ce simbolizează, semnifică Cerbul

taur-zimbru-bour-origine-simbolistica-semnificatie-beneficiu

Taur, Zimbru, Bour – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficiu

caduceu-origine-semnificatie-beneficiu

Caduceul – Origine, Semnificație, Beneficiu

moneda-sau-banut-aducator-de-noroc-simbolistica-semnificatie

Monedă sau Bănuț aducător de noroc – Simbolistică, Semnificație

bufnita-sau-cucuveaua-simbolistica-semnificatie

Bufnița sau Cucuveaua – Simbolistică, Semnificație

limbajul-simbolurilor-mistice-sacre

Limbajul Simbolurilor Mistice Sacre

ciocanul-lui-thor-origine-semnificatie-beneficii

CIOCANUL LUI THOR – Origine, Semnificație, Beneficii

simbolul-aum-om-origine-semnificatie-beneficiu

Simbolul Aum Om – Origine, Semnificație, Beneficiu

crucea-templierilor-crucea-malteza-sau-crucea-de-fier

Crucea Templierilor, Crucea Malteză sau Crucea de Fier

origine-semnificatie-beneficiu-ankh-sau-crux-ansata

Origine, semnificație, beneficiu – Ankh sau Crux Ansata

c-de-la-cancer-the-c-word-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

C de la Cancer – The C Word (Documentar Tradus)

secretul-legea-atractiei-the-secret-law-of-attraction-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

SECRETUL – Legea Atracției (Documentar Tradus)

speranta-pentru-sanatate-documentar-tradus-hope-for-health-documentary_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Speranță pentru sănătate (Documentar Tradus)

ram-das-intoarcerea-acasa-going-home_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Ram Dass, Întoarcerea Acasă (Documentar Tradus)

conspiratia-ozn-in-cautarea-adevarului-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

CONSPIRAȚIA OZN – În Căutarea Adevărului (Documentar Tradus)

originea-proprietatile-si-beneficiile-argintului

Originea, Proprietățile și Beneficiile Argintului

bob-lazar-zona-51-si-ozn-urile-area-51-and-flying-saucers-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Bob Lazar, Zona 51 și OZN-urile (Documentar Tradus)

cristalul-de-cuart-ametist-origine-proprietati-beneficii

Cristal de Cuarț Ametist, Origine, Proprietăți, Beneficii

teoria-conspiratiei-a-ajuns-omul-pe-luna-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Teoria Conspirației – A AJUNS OMUL PE LUNĂ (Documentar Tradus)

rezonanta-fiinte-de-frecventa-resonance-beings-of-frecuency-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

REZONANȚA – Ființe de frecvență (Documentar Tradus)

secretul-marelui-cristal-din-atlantida

Beneficiile aduse de Cristalul de Cuarț de Stâncă

fara-raspuns-unaknowledged-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Fără Răspuns – Unaknowledged (Documentar Tradus)

povestea-lui-dumnezeu-the-story-of-god-morgan-freeman-sezonul2-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Povestea lui Dumnezeu, The Story Of God – Sezonul 2 (Documentar Tradus)

turmalina-cristalul-purificator-si-protector

Turmalina, Cristalul Purificator și Protector

secretele-piramidelor-documentar-tradus

Secretele Piramidelor, Lost Secrets Of The Pyramid (Documentar Tradus)

otel-inoxidabil-sau-inox

Oțel Inoxidabil sau INOX

sfantul-mihail-arhanghelul

Sfântul Mihail Arhanghelul

campurile-scalare-de-torsiune

Câmpurile scalare de torsiune

operatiunea-paperclip-nazisti-la-nasa

Operaţiunea Paperclip, naziști la NASA

inteligenta-inimii

Inteligența inimii

supravietuitori-ai-inghetului

Supraviețuitori ai înghețului

mistere-arheologice

Mistere arheologice

sfinti-intru-eternitate

Sfinți întru eternitate

profetia-si-incapacitatea-interventiei-umane

Profeția și incapacitatea intervenției umane

jadul-piatra-echilibrului-interior

Jadul, piatra echilibrului interior

locasul-nemuritorilor-din-himalaya

Locașul nemuritorilor din Himalaya

energia-subtila

Energia subtilă

vrajitoarea-anna-bathory

Vrăjitoarea Anna Bathory

misterul-care-invaluie-cartea-lui-soyga

Misterul care învăluie Cartea lui Soyga

enigma-cartii-inventio-fortunata

Enigma cărţii „Inventio fortunata”

simbolul-infinitului

Simbolul infinitului

ce-simbolizeaza-crucea

Ce simbolizează Crucea

puterile-pietrelor-pretioase

Puterile Pietrelor Prețioase

steaua-lui-david-sau-hexagrama

Steaua lui David sau Hexagrama

arhanghelul-rafael-dumnezeu-vindeca

Arhanghelul Rafael, Dumnezeu vindecă

techirghiol-fantana-tineretii

Techirghiol, „fântâna tinereţii”

zirconul-piatra-intelepciunii

Zirconul, piatra înţelepciunii

declaratia-socanta-a-expertului-onu-omenirea-este-condusa-de-corporatii

Declarația șocantă a expertului ONU – Omenirea este condusă de CORPORAȚII

echilibrarea-energiilor

Echilibrarea energiilor

amprenta-energetica

Amprenta energetică

oameni-care-se-hranesc-doar-cu-energie

Oameni care se hrănesc doar cu energie

majestic-12-și-arhitecții-controlului

Majestic 12 și arhitecții controlului

cum-circula-energiile

Cum circulă energiile

ingerii-si-religia

Îngerii și religia

magia-la-caldeeni

Magia la caldeeni

reflexoterapia-si-rezultatele-miraculoase

Reflexoterapia și rezultatele miraculoase

monitorizarea-totală-a-individului

Monitorizarea totală a individului

corpul-mental-sufletul-și-monada

Corpul mental, sufletul și monada

omul-fiinta-spirituala

Omul, ființă spirituală

geometria-sacra-cubul-lui-metatron

Geometria Sacră – Cubul lui Metatron

ozn-urile-si-laurence-rockefeller

OZN-urile și Laurance Rockefeller

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (4 voturi, media: 5,00 din 5)

Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *