intalniri-misterioase

Întâlniri misterioase în spațiul cosmic

În anul 1973, ca urmare a mai mult de 25 de ani de existenţă neîntreruptă a mii de mărturii privitoare la apariţii misterioase şi absolut inexplicabile pe cerul SUA şi nu numai, America lansează misiunea cosmică Skylab 3 a cărei sarcină neoficială era aceea de a cerceta şi de a pune în evidenţă viaţa extraterestră.

Experienţele astronauţilor

Printre multele experienţe inedite trăite de către cei trei astronauţi aflaţi la bordul navei, s-a petrecut şi aceea care a lăsat în urma sa o serie de fotografii făcute de către astronauţi, fotografii care au fost ţinute, mult timp, în secret. Peste ani, cei care au putut vedea aceste fotografii au putut remarca în acestea un obiect uriaş, misterios şi deloc lesne de descris, strălucitor, pe care cei trei l-au numit satelitul roşu.

Obiectul, mai strălucitor decât planeta Jupiter, a staţionat în spaţiu preţ de câteva ore, ca şi când inteligenţa care guverna obiectul a vrut să se asigure că acesta va fi observat, cel puţin de către astronauţii navei americane, pentru că imensul obiect nu a putut fi deloc observat de către specialiştii de pe Pământ.

Satelitul negru

În anul 1960, revista Time publica un articol în care se spunea că un satelit negru se deplasa continuu şi cu viteze variabile, deasupra Pământului. La început, fiecare mare putere mondială a crezut că satelitul aparţinea părţii adverse, americanii, spre exemplu, crezând că obiectul nu era altceva decât un satelit rusesc de spionaj.

Au trecut câţiva ani până când să concluzioneze, fară urmă de îndoială, că lucrurile nu stăteau deloc aşa, dar nici nu l-au putut asocia cu nicio altă ţară din lume. Mai mult, după cum aveau să declare în anul 1964, nici măcar nu putea fi asociat cu ideea de creaţie artificială, cel puţin nu în ideea de artificial, aşa cum este înţeles termenul pe Pământ.

Iar acest lucru avea să le fie întărit de foarte multe lucruri, printre care şi de orbita pe care o avea satelitul la acea dată, respectiv orbita polară retrogradă a Pământului, ceea ce ar fi fost imposibil, pentru că la acea dată nici americanii, nici ruşii, nici japonezii nu deţineau o tehnologie care să facă posibilă menţinerea pe orbita retrogadă a unui satelit.

Încercări de comunicare

Surpriza avea să fie şi mai mare, atunci când specialiştii de la NASA, aveau să constate că obiectul nu îşi masca deloc existenţa, ci transmitea des mesaje către Pământ. Conform declaraţiilor unor oficiali, acestea nu au fost niciodată decriptate, din pricina limbajului imposibil de decodat.

satelit-cavalerul-negru-black-night-satellite

Ceea ce s-a putut însă determina cu exactitate, este faptul că obiectul ar avea aproximativ 15 tone, că se poate ridica până la 900 de km altitudine si că este absolut invizibil, de nedectat prin intermediul tehnologiilor, chiar a celor mai avansate, existente pe Terra. Oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că satelitul ar exista în orbita Pământului de peste 13.000 de ani şi că ar fi de origine extraterestră.

Observatorul din umbră

Scopul fiind acela de a ne observa evoluţia, de a fi la curent cu ieşirea omului în spaţiu şi nu numai. Prezenţa fiinţei umane atât pe Pământ cât şi în spaţiu fiind de un real interes pentru cei care ar fi contribuit la existenţa noastră aici, în acest loc din Univers, nimic nefiind întâmplător în imensul ocean extraplanetar şi nicio intervenţie a vreunei civilizaţii, umană sau non-umană, nefiind lăsată la voia întâmplării de către aceia care administrează Multiuniversurile.

Experienţe inexplicabile

Acest gen de experienţe, inexplicabile şi deloc uşor de acceptat de către mintea umană, le-au fost date în egală măsură şi astronauţilor ruşi şi poate chiar cu mult mai multe, sau cel puţin, mult mai multe fiind revelate către publicul larg. Astfel, cosmonauţii ruşi, deşi supuşi mulţi ani constrângerilor ideologice ale regimului comunist, au vorbit în repetate rânduri, asumându-şi riscuri foarte mari, despre experienţele din spaţiu, multe şi lipsite de amprenta umană.

Aceşti cosmonauţi au relatat de multe ori despre desele fenomene inexplicabile la care au fost martori în spaţiul cosmic, cum ar fi, obiecte zburătoare neidentificate, muzică si sunete misterioase, fiinţe angelice, voci venite de niciunde care le şopteau deloc ameninţător, dar ferm şi convingător să revină în spaţiul planetar, pe Pământ.

Obiectul misterios

Astfel, printre multele experienţe relatate de către astronauţii ruşi, se numără şi aceea a lui Vladimir Kovalionok, care la data de 15 august 1978, a povestit faptul că, în timp ce se afla la bordul staţiei spaţiale Saliut 6, a observat un obiect zburător neidentificat care s-a apropiat de mai multe ori de staţia spaţială, ca şi când o cerceta, sau poate încerca chiar să iniţieze un dialog.

obiect-misterios-langa-statia-orbitala-rusa

Nimeni din interiorul staţiei nu a răspuns în vreun fel acestei vizite inedite, dar întreg echipajul a fost martorul repetatelor apropieri şi îndepărtări ale obiectului extraterestru, de staţia spaţială. Aflându-se în spaţiu, cosmonauţii Iuri Gagarin şi Alexei Leonov, au putut auzi foarte clar o muzică venită cu toată certitudinea, din Univers si nu de pe Pământ.

Întâmplări stranii petrecute în spatiul cosmic

Conform celebrei reviste ruse A/LO, declaraţiile celor doi astronauţi nu au fost niciodată luate în seamă de către superiorii lor, ca şi când subiectul era, pur şi simplu, unul tabu! O altă apariţie interesantă a avut loc în data de 2 septembrie 1978, când cosmonauţii rusi Vladimir Kovalionok si Alexander Ivanchenko au putut observa, cum umbra staţiei spaţiale Saliut 6 se afla proiectată, pur şi simplu, în mod foarte clar, pe stratul de nori, fenomen care în mod normal, nu ar fi avut cum să aibă loc!

Mai mult decât atât umbra staţiei orbitale îşi modifica mărimea şi culoarea, continuu… Să fi fost umbra fidelă a staţiei sau umbra captată şi recalibrată, de către o inteligenţă extraterestră, care lua în acele momente un mulaj al originalului terestru, în scopul de a-l cerceta amănunţit? Ori poate acest joc al umbrei staţiei spaţiale, proiectată pe nori în nuanţe de roşu-portocaliu, nu era altceva decât un mesaj al extratereştrilor care încercau să transmită un mesaj foarte simplu: nu sunteţi doar voi aici…

Nori sau îngeri

Mărturiile legate de ciudaţii nori au fost relatate de către mai mulţi cosmonauţi ruşi, detaliile fiind mereu altele, cum ar fi acelea referitoare la culoarea şi forma acestora, care au fost remarcaţi ca fiind fie transparenţi, fie având culoarea mov sau albă, dar de un alb ireal de pur şi de intens, cu irizaţii metalice, în timp ce forma a fost descrisă, ca fiind uneori asemănătoare cu cea a aripilor unei lebede.

Obiecte misterioase în 1982

Mergem mai departe şi aflăm că în data de 12 iulie 1982, cosmonauţii sovietici Gheorghi Beregovoi şi Valentin Lebedev au putut vedea un obiect zburător misterios pe unul dintre monitoarele Saliut 7, având formă de picătură alungită. Obiectul a trecut printre statia spaţială şi naveta Progress 14, care se afla la o distanţă de aproximativ 200 m de prima, iar mărimea lui a putut fi asemuită cu mărimea unei nave spaţiale construită de om.

obiect-misterios-langa-statia-orbitala-rusa-2

Nava spațială Salyut 7 a luat contact cu ființe angelice

O altă întâmplare la fel de ciudată a avut loc în anul 1984, atunci când cosmonauţii aflaţi la bordul staţiei spaţiale Saliut 7: Svetlana Savitskaia, Igor Volk, Vladimir Djanibekov, Leonid Kizim, Oleg Atkov şi Vladimir Soloviov, aflaţi în cea de-a 155-a zi a misiunii spaţiale şi fiind ocupaţi cu testele, observaţiile ştiinţifice şi experimentele medicale, ce faceau parte din programul pentru acea zi, au putut observa clar, cum în faţa staţiei spaţiale a apărut dintr-o dată un nor uriaş de gaz, un gaz necunoscut, de culoare portocalie.

Deşi ceea ce începuse a se manifesta cu o tentă pronunţată de pericol, avea să se transforme rapid. Imensa apariţie gazoasă aparent diformă, căpătând treptat forma a 7 trupuri umanoide, dar cu elemente angelice în totalitate, ceea ce a făcut ca echipajul să realizeze că se află dintr-o dată în faţa a 7 îngeri de o frumuseţe ireală, persistentă, şi efectiv Dumnezeiască, după cum aveau să relateze ulterior astronauţii.

Îmbrățișați de îngeri

Fiinţele angelice erau înconjurate de aure alb-aurii extrem de strălucitoare. În ciuda aparentei asemănări fizice cu cea a oamenilor, aveau fiecare, câte două perechi de aripi uriaşe bine conturate şi deosebit de strălucitoare, emanând o lumină parcă vie. Cosmonauţii au putut transmite în timp real informaţii despre evenimentul la care tocmai erau martori, iar în timp ce specialiştii de la sol încercau să detecteze prezenţele cu ajutorul aparaturii, staţia spaţială Saliut 7, a fost învăluită de nor, uriaşul nor portocaliu fiind de acum pretutindeni, inclusiv în nava lor.

Ceea ce au relatat cosmonauţii ulterior, a fost faptul că imediat după ce a pătruns pe staţie norul, s-au simţit îmbrăţişaţi de prezenţele angelice. Inedita îmbrăţişare ducându-i pe fiecare dintre cosmonauţi în starea modificată de conştiinţă, care a făcut ca pentru câteva clipe, să trăiască ceva asemănător unei amnezii, sau a unei rupturi totale de realitatea anterioară îmbrăţişării, ei nemaifiind conştienţi de prezenţa celorlalţi!

cei-sapte-ingeri-in-spatiu

Îngerii au vrut să întâlnească oamenii

Sentimentul de unicitate şi de solitudine i-a cuprins instantaneu, astfel încât, niciunul dintre astronauţi nu a mai perceput existenţa oricăruia dintre colegi, pentru un timp nedefinit. Revenirea la starea anterioară îmbrăţişării angelice s-a făcut prin recăpătarea vederii fizice simultan, la toţi astronauţii. Primul lucru pe care l-au făcut, a fost să se repeadă, efectiv, la hublourile staţiei, pentru a vedea, eventual, unde plecaseră cei 7 îngeri, pentru a înţelege astfel, de unde veniseră.

Îngerii erau în afara staţiei acum, şi îi priveau pe membrii echipajului care aveau să declare că dragostea, iubirea şi blândeţea fară margini simţite în timp ce i-au privit pe îngeri, nu pot fi descrise în cuvinte. Sentimentele avute depăşesc cu mult capacitatea omului de a simţi. Aproximativ 10 minute pământeşti a durat întreaga experienţă, deşi echipajului avea să i se pară că totul se derulase într-un altfel de timp, fară trecut, prezent sau viitor.

O experiență cu adevărat unică

Într-o altfel de unitate temporală, acolo unde infinitul este cuprins într-o clipă şi clipa este asemenea unui infinit, în care doar cele mai înalte sentimente şi stări, pe care un suflet le poate simţi, au binecuvântatul destin de a-şi găsi izvorul, cele mai frumoase sentimente de fericire.

Cu relatarea acestei unice si miraculoase apariţii, pe care au văzut-o şi de care s-au bucurat din plin cei 6 membrii ai echipajului rusesc de pe nava spaţială Saliut 7, se încheie articolul de faţă, a cărui raţiune de a exista, a fost de la bun început, aceea de a vă reaminti că mai avem încă multe experienţe de trăit, multe sensuri de pătruns, mistere, poate nenumărate, de desluşit, astfel încât, să înţelegem cu toţii prin aceasta, că în Secretele Destinului, coexistă deopotrivă şi întrebarea şi răspunsul la problematica existenţei şi dramei umane.

cei-sase-astronauti-care-au-intalnit-cei-7-ingeri

Acolo unde revelarea sensului vieţii, este în mod clar un Sens Al Vieţii, dar cu mult mai înalt în destinaţia şi înţelesurile sale ca o împlinire a unui firesc pe care ni-l propun ca temă de gândire Fraţii Noştri mai Mari, ori de câte ori intrăm în casa lor de îngeri, Universul pe care îl cercetăm!


 

Articole recente

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

principiul-il-separatio

Principiul Il Separatio

lupii-din-romania-protejati-datorita-britanicilor

Lupii din Romania protejaţi datorită britanicilor

ce-simbolizeaza-crucea

Rugăciunea cu efect paranormal

bioritmul-si-energia-ciclica

Bioritmul și Energia Ciclică

misterul-piramidelor

EGIPTUL ȘI PIRAMIDELE

unele-dintre-simbolurile-masoneriei

Unele dintre Simbolurile Masoneriei

ce-reprezinta-gandurile-unui-om

Ce reprezintă gândurile unui om?

aparitii-cu-sfanta-fecioara-maria-maica-domnului

Apariţii cu Sfînta Fecioară Maria, Maica Domnului

energia-scalara-cuantica-de-reconectare

Energia Scalară Cuantică Universală de Reconectare

armele-psihotronice-care-afecteaza-mintea-umana

Armele psihotronice care afectează mintea umană?

vulturul-simbolul-libertatii-si-al-puterii

Vulturul, simbolul libertății și al puterii

polaritatea-energetica-a-universului

Polaritatea Energetică a Universului

ce-semnifica-simbolul-zoroastru-sau-zarathustra

Ce Semnifică Simbolul Zoroastru sau Zarathustra

medicina-traditionala-chineza-si-echilibrul-polaritatilor

Medicina tradițională chineză și echilibrul polarităților

puterea-gandurilor

Puterea gândurilor

circulatia-sanguina-deficitara

Circulația sanguină deficitară

sovata-locul-de-revitalizare

Sovata, locul de revitalizare

istoria-ascunsa-a-religiilor

Istoria ascunsă a religiilor

misterul-cristalului-de-cuart-fermecat

Misterul cristalului de cuarț fermecat

ritualuri-magice-pentru-bunastare-si-protectie

Ritualuri magice pentru bunăstare și protecție

ce-simbolizeaza-pentagrama-si-pentaclul

Ce simbolizeaza Pentagrama sau Pentaclul

vlad-dracul-din-ordinul-dragonilor

Vlad Dracul din Ordinul Dragonilor

energia-unei-locuinte

Energia unei locuințe

se-doreste-robotizarea-omului

Se doreşte robotizarea omului?

constiinta-individuala-si-cea-colectiva

Conștiința individuală și cea colectivă

proiectele-haarp-si-sura

Proiectele HAARP și SURA

energia-constiintei

Energia Conștiinței

energiile-pozitive-si-negative-ale-casei

Energiile Pozitive și Negative ale Casei

reiki-si-restabilirea-echilibrului

Reiki și restabilirea echilibrului

fizica-cuantica-si-spiritualitatea

Fizica cuantică şi spiritualitatea

extracorporalitatea

Extracorporalitatea

puterea-de-a-empatiza

Puterea de a empatiza

aura-umana

Aura Umană

fecioara-maria-nascatoare-de-dumnezeu

Fecioara Maria Născătoare de Dumnezeu

metode-de-protectie-impotriva-energiilor-negative

Metode de Protecție Împotriva Energiilor Negative

ozn-uri-in-romania

OZN-uri în Romania

cristalele-uriase-din-mina-naica

Cristalele Uriașe din Mina Naica

ce-simbolizeaza-copacul-vietii

Ce simbolizează Copacul Vieții

matematica-limbajul-universal

Matematica, Limbajul Universal

endgame-blueprint-for-global-enslavement-documentar-tradus

ENDGAME – Blueprint For Global Enslavement (Documentar Tradus)

97%-owned-97%-posedat-documentar-tradus

97% Owned – 97% Posedat (Documentar Tradus)

talisman-amulete-si-pandantive-mistice-sacre

Talismane, Amulete și Pandantive Mistice Sacre

cine-dicteaza-traiectoria-lumii

Cine dictează traiectoria lumii

poarta-zeilor-din-hayu-marca-peru

Poarta zeilor din Hayu Marca, Peru

legatura-dintre-orgoni-energia-orgonica-si-wilhelm-reich-documentar-tradus

Legătura dintre Orgoni, Energia Orgonică și Wilhelm Reich

feng-shui-pentru-casa

Feng Shui pentru casă

energia-punctelor-cardinale

Energia punctelor cardinale

exista-fantome

Există fantome?

proiecte-desecretizate

Proiecte Desecretizate

sfanta_treime

Sfânta Treime

vindecatorii-si-campurile-magnetice

Vindecătorii şi câmpurile magnetice

fericirea-iluzie-superficiala-si-necesitate-existentiala

Fericirea, Iluzie Subiectivă și Necesitate Existențială?

inchiderea-societatii-planet-lockdown-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Închiderea Societății – Planet Lockdown (Documentar Tradus)

protectie-impotriva-energiilor-negative

Protecție Împotriva Energiilor Negative

simbolistica-runelor-si-piatra-kesington

Simbolistica Runelor și Piatra Kensington

mandalele-si-beneficiile-lor

Mandalele și beneficiile lor

ce-simbolizeaza-crucea

Sfânta Cruce

inexplicabil-structuri-misterioase-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana-00

INEXPLICABIL – Structuri Misterioase (Documentar Tradus)

water-the-great-mystery-apa-marele-mister

WATER – The Great Mistery (APA – Marele Mister) Documentar Tradus

universul-holografic-si-esenta-spirituala-a-acestuia

Universul Holografic, Creație a Mentalului Conștient și Subconștient

biblioteca-de-manuscrise-din-tibet

Biblioteca de manuscrise din Tibet

misterul-piramidelor

Misterul Piramidelor

civilizatii-antice-avansate-tehnologic-disparute

Civilizaţii antice, avansate tehnologic, dispărute!

fenomenul-numit-vocea-electronica

Fenomenul numit Vocea Electronică

geometria-sacra

Geometria Sacră

ingerii-pazitori

Îngerii Păzitori

deochiul-sau-ochi-deochi

Deochiul sau Ochi Deochi

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-scarabeul-carabus

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Scarabeul Cărăbuș

triskelion-sau-triskele-origine-insemnatate-simbolistica

Triskelion sau Triskele – Origine, Însemnătate, Simbolistică

ce-simbolizeaza-o-septagrama-heptagrama-sau-septegrama

Ce simbolizează Septagrama Heptagrama sau Septegrama

ce-reprezinta-inseamna-sau-simbolizeaza-sri-yantra-shri-yantra-shree-yantra

Ce Reprezintă, Înseamnă sau Simbolizează Sri Yantra

simbolul-svastica-origine-semnificatie-insemnatate

Simbolul Svastica, Origine, Semnificație, Însemnătate

ce-efect-are-luna-asupra-vietii-pe-pamant

Ce Efect are Luna Asupra Vieții pe Pământ

soarele-purtatorul-vietii-lumilor-ce-reprezinta-simbolizeaza-semnifica-inseamna-soarele

Soarele, Purtătorul Vieții Lumilor

ce-reprezinta-semnifica-sau-simbolizeaza-pana-de-pasare

Ce Reprezintă, Semnifică sau Simbolizează Pana de Pasăre

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-runele-celtice

Ce Semnifică sau Simbolizează Runele Celtice

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-valknut

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Valknut

ce-simbolizeaza-ochiul-providentei-in-triunghi-si-cerc

Ce simbolizează Ochiul Providenței în Triunghi și Cerc

iesirea din matrix

Ieșirea din Matrix

ce-semnifica-reprezinta-simbolizeaza-vulturul

Ce Semnifică, Reprezintă, Simbolizează Vulturul

ce-simbolizeaza-semnifica-roata-norocului-busola-magica-vegvisir

Ce Simbolizează, Semnifică Roata Norocului, Roata Dharma sau Busola Magică Vegvisir

energia-orgonica-albastra

Energia Orgonică Albastră

ce-simbolizeaza-sau-semnifica-corbul-cioara

Ce Simbolizeaza sau Semnifica Corbul Cioara

ce-simbilizeaza-sau-semnifica-triquetra

Ce Simbolizează sau Semnifică TRIQUETRA

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-om-mani-padme-hum

Ce Semnifică sau Simbolizează Om Mani Padme Hum

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-ursul

Ce Semnifică sau Simbolizează URSUL

fleur-de-lis-lys-floarea-de-lis-lys-origine-simbolistica-beneficii

Fleur de Lis / Lys (Floarea de Lis / Lys) Origine Simbolistică Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-dragonul

Ce Simbolizează (Semnifică) Dragonul

crucea-celtica-origine-simbolistica-semnificatie-beneficii

Crucea Celtică – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-vajra-dorje

Ce Simbolizează (Semnifică) Vajra sau Dorje

ce-simbolizeaza-semnifica-lupul

Ce Simbolizează (Semnifică) Lupul

ce-simbolizeaza-semnifica-cheia-o-cheie

Ce Simbolizează (Semnifică) Cheia sau o Cheie

ce-simbolizeaza-semnifica-cerbul

Ce simbolizează, semnifică Cerbul

taur-zimbru-bour-origine-simbolistica-semnificatie-beneficiu

Taur, Zimbru, Bour – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficiu

caduceu-origine-semnificatie-beneficiu

Caduceul – Origine, Semnificație, Beneficiu

moneda-sau-banut-aducator-de-noroc-simbolistica-semnificatie

Monedă sau Bănuț aducător de noroc – Simbolistică, Semnificație

bufnita-sau-cucuveaua-simbolistica-semnificatie

Bufnița sau Cucuveaua – Simbolistică, Semnificație

limbajul-simbolurilor-mistice-sacre

Limbajul Simbolurilor Mistice Sacre

ciocanul-lui-thor-origine-semnificatie-beneficii

CIOCANUL LUI THOR – Origine, Semnificație, Beneficii

simbolul-aum-om-origine-semnificatie-beneficiu

Simbolul Aum Om – Origine, Semnificație, Beneficiu

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (4 voturi, media: 5,00 din 5)

Adaugă un comentariu

5 păreri despre “Întâlniri misterioase în spațiul cosmic

 1. Robert spune:

  Am citit chestia asta acum ceva timp dar mult mai putin detaliat. Interesanta situatie oricum!

 2. Chucky spune:

  Foarte tare articolul!

 3. Nelu spune:

  Mai citisem undeva intamplarea asta. Interesanta experienta oricum!

 4. Gabriel spune:

  Este clar ca mai avem multe de asimilat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *