Întâlniri misterioase în spațiul cosmic

În anul 1973, ca urmare a mai mult de 25 de ani de existenţă neîntreruptă a mii de mărturii privitoare la apariţii misterioase şi absolut inexplicabile pe cerul SUA şi nu numai, America lansează misiunea cosmică Skylab 3 a cărei sarcină neoficială era aceea de a cerceta şi de a pune în evidenţă viaţa extraterestră.

Experienţele astronauţilor

Printre multele experienţe inedite trăite de către cei trei astronauţi aflaţi la bordul navei, s-a petrecut şi aceea care a lăsat în urma sa o serie de fotografii făcute de către astronauţi, fotografii care au fost ţinute, mult timp, în secret. Peste ani, cei care au putut vedea aceste fotografii au putut remarca în acestea un obiect uriaş, misterios şi deloc lesne de descris, strălucitor, pe care cei trei l-au numit satelitul roşu.

Obiectul, mai strălucitor decât planeta Jupiter, a staţionat în spaţiu preţ de câteva ore, ca şi când inteligenţa care guverna obiectul a vrut să se asigure că acesta va fi observat, cel puţin de către astronauţii navei americane, pentru că imensul obiect nu a putut fi deloc observat de către specialiştii de pe Pământ.

Satelitul negru

În anul 1960, revista Time publica un articol în care se spunea că un satelit negru se deplasa continuu şi cu viteze variabile, deasupra Pământului. La început, fiecare mare putere mondială a crezut că satelitul aparţinea părţii adverse, americanii, spre exemplu, crezând că obiectul nu era altceva decât un satelit rusesc de spionaj.

Au trecut câţiva ani până când să concluzioneze, fară urmă de îndoială, că lucrurile nu stăteau deloc aşa, dar nici nu l-au putut asocia cu nicio altă ţară din lume. Mai mult, după cum aveau să declare în anul 1964, nici măcar nu putea fi asociat cu ideea de creaţie artificială, cel puţin nu în ideea de artificial, aşa cum este înţeles termenul pe Pământ.

Iar acest lucru avea să le fie întărit de foarte multe lucruri, printre care şi de orbita pe care o avea satelitul la acea dată, respectiv orbita polară retrogradă a Pământului, ceea ce ar fi fost imposibil, pentru că la acea dată nici americanii, nici ruşii, nici japonezii nu deţineau o tehnologie care să facă posibilă menţinerea pe orbita retrogadă a unui satelit.

Încercări de comunicare

Surpriza avea să fie şi mai mare, atunci când specialiştii de la NASA, aveau să constate că obiectul nu îşi masca deloc existenţa, ci transmitea des mesaje către Pământ. Conform declaraţiilor unor oficiali, acestea nu au fost niciodată decriptate, din pricina limbajului imposibil de decodat.

satelit-cavalerul-negru-black-night-satellite

Ceea ce s-a putut însă determina cu exactitate, este faptul că obiectul ar avea aproximativ 15 tone, că se poate ridica până la 900 de km altitudine si că este absolut invizibil, de nedectat prin intermediul tehnologiilor, chiar a celor mai avansate, existente pe Terra. Oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că satelitul ar exista în orbita Pământului de peste 13.000 de ani şi că ar fi de origine extraterestră.

Observatorul din umbră

Scopul fiind acela de a ne observa evoluţia, de a fi la curent cu ieşirea omului în spaţiu şi nu numai. Prezenţa fiinţei umane atât pe Pământ cât şi în spaţiu fiind de un real interes pentru cei care ar fi contribuit la existenţa noastră aici, în acest loc din Univers, nimic nefiind întâmplător în imensul ocean extraplanetar şi nicio intervenţie a vreunei civilizaţii, umană sau non-umană, nefiind lăsată la voia întâmplării de către aceia care administrează Multiuniversurile.

Experienţe inexplicabile

Acest gen de experienţe, inexplicabile şi deloc uşor de acceptat de către mintea umană, le-au fost date în egală măsură şi astronauţilor ruşi şi poate chiar cu mult mai multe, sau cel puţin, mult mai multe fiind revelate către publicul larg. Astfel, cosmonauţii ruşi, deşi supuşi mulţi ani constrângerilor ideologice ale regimului comunist, au vorbit în repetate rânduri, asumându-şi riscuri foarte mari, despre experienţele din spaţiu, multe şi lipsite de amprenta umană.

Aceşti cosmonauţi au relatat de multe ori despre desele fenomene inexplicabile la care au fost martori în spaţiul cosmic, cum ar fi, obiecte zburătoare neidentificate, muzică si sunete misterioase, fiinţe angelice, voci venite de niciunde care le şopteau deloc ameninţător, dar ferm şi convingător să revină în spaţiul planetar, pe Pământ.

Obiectul misterios

Astfel, printre multele experienţe relatate de către astronauţii ruşi, se numără şi aceea a lui Vladimir Kovalionok, care la data de 15 august 1978, a povestit faptul că, în timp ce se afla la bordul staţiei spaţiale Saliut 6, a observat un obiect zburător neidentificat care s-a apropiat de mai multe ori de staţia spaţială, ca şi când o cerceta, sau poate încerca chiar să iniţieze un dialog.

obiect-misterios-langa-statia-orbitala-rusa

Nimeni din interiorul staţiei nu a răspuns în vreun fel acestei vizite inedite, dar întreg echipajul a fost martorul repetatelor apropieri şi îndepărtări ale obiectului extraterestru, de staţia spaţială. Aflându-se în spaţiu, cosmonauţii Iuri Gagarin şi Alexei Leonov, au putut auzi foarte clar o muzică venită cu toată certitudinea, din Univers si nu de pe Pământ.

Întâmplări stranii petrecute în spatiul cosmic

Conform celebrei reviste ruse A/LO, declaraţiile celor doi astronauţi nu au fost niciodată luate în seamă de către superiorii lor, ca şi când subiectul era, pur şi simplu, unul tabu! O altă apariţie interesantă a avut loc în data de 2 septembrie 1978, când cosmonauţii rusi Vladimir Kovalionok si Alexander Ivanchenko au putut observa, cum umbra staţiei spaţiale Saliut 6 se afla proiectată, pur şi simplu, în mod foarte clar, pe stratul de nori, fenomen care în mod normal, nu ar fi avut cum să aibă loc!

Mai mult decât atât umbra staţiei orbitale îşi modifica mărimea şi culoarea, continuu… Să fi fost umbra fidelă a staţiei sau umbra captată şi recalibrată, de către o inteligenţă extraterestră, care lua în acele momente un mulaj al originalului terestru, în scopul de a-l cerceta amănunţit? Ori poate acest joc al umbrei staţiei spaţiale, proiectată pe nori în nuanţe de roşu-portocaliu, nu era altceva decât un mesaj al extratereştrilor care încercau să transmită un mesaj foarte simplu: nu sunteţi doar voi aici…

Nori sau îngeri

Mărturiile legate de ciudaţii nori au fost relatate de către mai mulţi cosmonauţi ruşi, detaliile fiind mereu altele, cum ar fi acelea referitoare la culoarea şi forma acestora, care au fost remarcaţi ca fiind fie transparenţi, fie având culoarea mov sau albă, dar de un alb ireal de pur şi de intens, cu irizaţii metalice, în timp ce forma a fost descrisă, ca fiind uneori asemănătoare cu cea a aripilor unei lebede.

Obiecte misterioase în 1982

Mergem mai departe şi aflăm că în data de 12 iulie 1982, cosmonauţii sovietici Gheorghi Beregovoi şi Valentin Lebedev au putut vedea un obiect zburător misterios pe unul dintre monitoarele Saliut 7, având formă de picătură alungită. Obiectul a trecut printre statia spaţială şi naveta Progress 14, care se afla la o distanţă de aproximativ 200 m de prima, iar mărimea lui a putut fi asemuită cu mărimea unei nave spaţiale construită de om.

obiect-misterios-langa-statia-orbitala-rusa-2

Nava spațială Salyut 7 a luat contact cu ființe angelice

O altă întâmplare la fel de ciudată a avut loc în anul 1984, atunci când cosmonauţii aflaţi la bordul staţiei spaţiale Saliut 7: Svetlana Savitskaia, Igor Volk, Vladimir Djanibekov, Leonid Kizim, Oleg Atkov şi Vladimir Soloviov, aflaţi în cea de-a 155-a zi a misiunii spaţiale şi fiind ocupaţi cu testele, observaţiile ştiinţifice şi experimentele medicale, ce faceau parte din programul pentru acea zi, au putut observa clar, cum în faţa staţiei spaţiale a apărut dintr-o dată un nor uriaş de gaz, un gaz necunoscut, de culoare portocalie.

Deşi ceea ce începuse a se manifesta cu o tentă pronunţată de pericol, avea să se transforme rapid. Imensa apariţie gazoasă aparent diformă, căpătând treptat forma a 7 trupuri umanoide, dar cu elemente angelice în totalitate, ceea ce a făcut ca echipajul să realizeze că se află dintr-o dată în faţa a 7 îngeri de o frumuseţe ireală, persistentă, şi efectiv Dumnezeiască, după cum aveau să relateze ulterior astronauţii.

Îmbrățișați de îngeri

Fiinţele angelice erau înconjurate de aure alb-aurii extrem de strălucitoare. În ciuda aparentei asemănări fizice cu cea a oamenilor, aveau fiecare, câte două perechi de aripi uriaşe bine conturate şi deosebit de strălucitoare, emanând o lumină parcă vie. Cosmonauţii au putut transmite în timp real informaţii despre evenimentul la care tocmai erau martori, iar în timp ce specialiştii de la sol încercau să detecteze prezenţele cu ajutorul aparaturii, staţia spaţială Saliut 7, a fost învăluită de nor, uriaşul nor portocaliu fiind de acum pretutindeni, inclusiv în nava lor.

Ceea ce au relatat cosmonauţii ulterior, a fost faptul că imediat după ce a pătruns pe staţie norul, s-au simţit îmbrăţişaţi de prezenţele angelice. Inedita îmbrăţişare ducându-i pe fiecare dintre cosmonauţi în starea modificată de conştiinţă, care a făcut ca pentru câteva clipe, să trăiască ceva asemănător unei amnezii, sau a unei rupturi totale de realitatea anterioară îmbrăţişării, ei nemaifiind conştienţi de prezenţa celorlalţi!

cei-sapte-ingeri-in-spatiu

Îngerii au vrut să întâlnească oamenii

Sentimentul de unicitate şi de solitudine i-a cuprins instantaneu, astfel încât, niciunul dintre astronauţi nu a mai perceput existenţa oricăruia dintre colegi, pentru un timp nedefinit. Revenirea la starea anterioară îmbrăţişării angelice s-a făcut prin recăpătarea vederii fizice simultan, la toţi astronauţii. Primul lucru pe care l-au făcut, a fost să se repeadă, efectiv, la hublourile staţiei, pentru a vedea, eventual, unde plecaseră cei 7 îngeri, pentru a înţelege astfel, de unde veniseră.

Îngerii erau în afara staţiei acum, şi îi priveau pe membrii echipajului care aveau să declare că dragostea, iubirea şi blândeţea fară margini simţite în timp ce i-au privit pe îngeri, nu pot fi descrise în cuvinte. Sentimentele avute depăşesc cu mult capacitatea omului de a simţi. Aproximativ 10 minute pământeşti a durat întreaga experienţă, deşi echipajului avea să i se pară că totul se derulase într-un altfel de timp, fară trecut, prezent sau viitor.

O experiență cu adevărat unică

Într-o altfel de unitate temporală, acolo unde infinitul este cuprins într-o clipă şi clipa este asemenea unui infinit, în care doar cele mai înalte sentimente şi stări, pe care un suflet le poate simţi, au binecuvântatul destin de a-şi găsi izvorul, cele mai frumoase sentimente de fericire.

Cu relatarea acestei unice si miraculoase apariţii, pe care au văzut-o şi de care s-au bucurat din plin cei 6 membrii ai echipajului rusesc de pe nava spaţială Saliut 7, se încheie articolul de faţă, a cărui raţiune de a exista, a fost de la bun început, aceea de a vă reaminti că mai avem încă multe experienţe de trăit, multe sensuri de pătruns, mistere, poate nenumărate, de desluşit, astfel încât, să înţelegem cu toţii prin aceasta, că în Secretele Destinului, coexistă deopotrivă şi întrebarea şi răspunsul la problematica existenţei şi dramei umane.

cei-sase-astronauti-care-au-intalnit-cei-7-ingeri

Acolo unde revelarea sensului vieţii, este în mod clar un Sens Al Vieţii, dar cu mult mai înalt în destinaţia şi înţelesurile sale ca o împlinire a unui firesc pe care ni-l propun ca temă de gândire Fraţii Noştri mai Mari, ori de câte ori intrăm în casa lor de îngeri, Universul pe care îl cercetăm!


 

Articole recente

extraterestrii-antici-ancient-aliens-pazitorul-mlastinilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Păzitorul Mlaștinilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-transdimensionalii_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Trans-dimensionalii (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-proiectul-hibrid_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Proiectul Hibrid (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-zona-52_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Zona 52 (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-replicantii_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Replicanții (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-nava-spatiala-din-piatra_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Nava Spațială din Piatră (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-agenda-animalelor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Agenda Animalelor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-insule-de-foc_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Insule de foc (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-codurile-interzise-ale-lui-da-vinci_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Codurile Interzise ale lui Da Vinci (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-razboaiele-stiintei_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Războaiele Științei (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-orasul-zeilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Orașul Zeilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-centralele-electrice-ale-extraterestrilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Centralele electrice ale extratereștrilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-agenda-nucleara_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Agenda Nucleară (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-grupul-majestic-12_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Grupul Majestic 12 (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-experimentul-tesla_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Experimentul Tesla (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-codul-constelatiei_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Codul Constelației (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-intoarcerea-in-antarctica_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Întoarcerea în Antarctica (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-vocile-zeilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Vocile zeilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-conexiunea-cu-sirius_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Conexiunea cu Sirius (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-prototipurile_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Prototipurile (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-destinatia-marte_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Destinația Marte (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-rusia-desecretizata_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Rusia Desecretizată (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-misterul-casei-rudloe_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Misterul Casei Rudloe (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-inteleptii_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Înțelepții (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-statia-spatiala-de-pe-luna_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Stația Spațială de pe Lună (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-intoarcerea-la-gobekli-tepe_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Întoarcerea la Gobekli Tepe (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-santinelele_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Santinelele (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-noile-dovezi_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Noile Dovezi (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-piramidele-din-antarctica_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Piramidele din Antarctica (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-imperiul-ascuns_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Imperiul Ascuns (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-arhitectii-extraterestri_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Arhitecții Extratereștri (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-dincolo-de-roswell_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Dincolo de Roswell (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-codurile-desertului_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Codurile Deșertului (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-gauri-negre-pe-pamant_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Găuri Negre pe Pământ (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-insula-uriașilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Insula Uriașilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-rapirile_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Răpirile (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-agenda-reptilienilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Agenda Reptilienilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-discurile-extraterestre_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Discurile Extraterestre (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-conexiunea-cu-druizii_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Conexiunea cu Druizii (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-au-iesit-din-mare_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Au ieșit din mare (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-secretele-maya_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Secretele Maya (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-oul-cosmic_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Oul Cosmic (Documentar Tradus)

campurile-scalare-de-torsiune

Câmpurile scalare de torsiune

operatiunea-paperclip-nazisti-la-nasa

Operaţiunea Paperclip, naziști la NASA

inteligenta-inimii

Inteligența inimii

supravietuitori-ai-inghetului

Supraviețuitori ai înghețului

mistere-arheologice

Mistere arheologice

sfinti-intru-eternitate

Sfinți întru eternitate

profetia-si-incapacitatea-interventiei-umane

Profeția și incapacitatea intervenției umane

jadul-piatra-echilibrului-interior

Jadul, piatra echilibrului interior

locasul-nemuritorilor-din-himalaya

Locașul nemuritorilor din Himalaya

energia-subtila

Energia subtilă

vrajitoarea-anna-bathory

Vrăjitoarea Anna Bathory

misterul-care-invaluie-cartea-lui-soyga

Misterul care învăluie Cartea lui Soyga

enigma-cartii-inventio-fortunata

Enigma cărţii „Inventio fortunata”

simbolul-infinitului

Simbolul infinitului

ce-simbolizeaza-crucea

Ce simbolizează crucea

puterile-pietrelor-pretioase

Puterile Pietrelor Prețioase

steaua-lui-david-sau-hexagrama

Steaua lui David sau Hexagrama

arhanghelul-rafael-dumnezeu-vindeca

Arhanghelul Rafael, Dumnezeu vindecă

techirghiol-fantana-tineretii

Techirghiol, „fântâna tinereţii”

zirconul-piatra-intelepciunii

Zirconul, piatra înţelepciunii

declaratia-socanta-a-expertului-onu-omenirea-este-condusa-de-corporatii

Declarația șocantă a expertului ONU – Omenirea este condusă de CORPORAȚII

echilibrarea-energiilor

Echilibrarea energiilor

amprenta-energetica

Amprenta energetică

oameni-care-se-hranesc-doar-cu-energie

Oameni care se hrănesc doar cu energie

majestic-12-și-arhitecții-controlului

Majestic 12 și arhitecții controlului

cum-circula-energiile

Cum circulă energiile

ingerii-si-religia

Îngerii și religia

magia-la-caldeeni

Magia la caldeeni

reflexoterapia-si-rezultatele-miraculoase

Reflexoterapia și rezultatele miraculoase

monitorizarea-totală-a-individului

Monitorizarea totală a individului

corpul-mental-sufletul-și-monada

Corpul mental, sufletul și monada

omul-fiinta-spirituala

Omul, ființă spirituală

geometria-sacra-cubul-lui-metatron

Geometria Sacră – Cubul lui Metatron

ozn-urile-si-laurence-rockefeller

OZN-urile și Laurance Rockefeller

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

leul-simbol-al-demnitatii

Leul, simbol al demnității

sarpele-simbol-mistic-sacru

Șarpele, Simbol Mistic Sacru

oglinda-magica-fermecata

Oglinda Magică Fermecată

chinezul-care-vede-in-intuneric

Chinezul care vede în întuneric

al-treilea-ochi-portalul-divinitatii

Al treilea ochi, portalul divinității

regatul-necunoscut-al-faraonilor-negrii

Regatul necunoscut al faraonilor negri

radacinile-budismului-tibetan

Rădăcinile budismului tibetan

numerele-si-felul-in-care-ne-guverneaza-viata

Numerele și felul în care ne guvernează viața

machu-picchu-un-observator-astronomic

Machu Picchu, un observator astronomic

ritual-de-sacrificiu-la-cern

Ritual de sacrificiu la CERN

lacul-misterios-din-muntii-bucegi

Lacul misterios din munții Bucegi

puterile-magice-ale-cristalelor

Puterile magice ale Cristalelor

rezonanta-schumann

Rezonanța Schumann

sfantul-andrei-ocrotitorul-romaniei

Sfântul Andrei, ocrotitorul României

intamplari-secrete-cu-ozn-uri

Întâmplări Secrete cu OZN-uri

bombardamente-atomice-in-antichitate

Bombardamente atomice în antichitate

trenul-fantoma

Trenul Fantomă

simboluri-sacre-hinduse

Simboluri Sacre Hinduse

profetul-edgar-cayce

Profetul Edgar Cayce

energiile-yin-si-yang

Energiile Yin și Yang

hephaistos-zeul-focului

Hefaistos, zeul focului

druizii-oamenii-stejarului

Druizii, Oamenii Stejarului

helena-blavatsky-spiritist-sau-sarlatan

Helena Blavatsky, Spiritist sau Șarlatan

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (3 voturi, media: 5,00 din 5)

Adaugă un comentariu

3 păreri despre “Întâlniri misterioase în spațiul cosmic

  1. Robert spune:

    Am citit chestia asta acum ceva timp dar mult mai putin detaliat. Interesanta situatie oricum!

  2. Chucky spune:

    Foarte tare articolul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *