energia_vindecatoare

Energia vindecătoare

Despre cum să ne vindecăm prin metode complementare şi alternative unei medicini invazive, iată ce vă propun în articolul de faţă. O incursiune prin puterea de a fi ceea ce ne-a fost scris dintotdeauna, vindecători prin conexiunea la un plan al tuturor posibilităţilor.

Şi vom cunoaşte, iată, puterea infinită a energiilor vieţii, învăţând prin intermediul articolului de faţă, cum să dăm viaţă Miraculoasei Sfere Energetice Purificatoare. Se mai numește și Chi Ball, și este o tehnică atât de cunoscută iniţiaţilor. Este oricând accesibilă oricui, şi în primul rând dumneavoastră, cititorilor blogului nostru, dacă faceţi minimul efort de a citi cele ce urmează!

Energia concentrată Chi Ball

Acordajul prin Chi Ball este unul dintre cele mai simple şi eficiente moduri de a trimite energie vindecătoare sau acordaje. Chi Ball-ul, sau Mingea Energetică, va fi umplut cu energia pe care tu o vizualizezi, pe care o iei din Univers, cu Lumina la care ai acces, prin drept Divin. Şi ai, dacă ai cele mai bune intenţii, voinţă, concentrare şi eventual, iniţieri, precum iniţierea în Reiki.

Vei controla astfel energia care va intra direct în Chi Ball, prin simpla ta intenţie. Se crează culoarea, mărimea şi tot ceea ce va umple acest spaţiu energo-informaţional, mingea Chi Ball. Chi Ball-ul este creat prin tine şi de către energia la care ai acces, din Univers.

Concentrarea stă la baza creării sferei energetice

Pentru a face Chi Ball, trebuie mai întâi să înţelegi ce înseamnă a te centra. Centrarea este un mod simplu de a capta energie. Asta fără a-ţi cauza vreo pierdere energetică, fiindcă nu dai de la tine energia necesară formării Chi Ball-ului. Prin conectare la Univers, o preiei din incomensurabilul spaţiu al Universului. Acesta va răspunde imediat, intenţiilor tale.

Va fi nevoie însă, să crezi în tine însuţi. Acest lucru, înseamnă de fapt, să creezi un punct de putere în interiorul fiinţei tale. De acolo poţi genera şi emite permanent energia cea mai pură prin acest proces. Tu începând să primeşti din Univers energia specifică şi necesară formării Chi Ball-ului.

Procedura se face după cum urmează

Mai întâi de toate, vizualizaţi cum vă învăluiţi într-o Minge, o sferă de lumină albă. Asta pentru a vă proteja de orice influenţă străină de acţiunea căreia urmează să îi daţi curs. Să îndepărtaţi de voi orice gând şi emoţie incompatibile cu făurirea lucrului spiritual pe care tocmai doriţi să îl faceţi. Aşezaţi-vă într-o poziţie care să asigure contactul tălpilor cu solul. Vizualizaţi apoi, învăluiţi fiind voi înşivă de Mingea Albă de Lumină, cum începeţi construcţia Chi Ball-ului.

Mâinile vor fi instrumentul principal de direcționare

Priviţi-vă palmele în timp ce le ţineţi orientate în sus şi observaţi-le. Observaţi liniile care formează pielea palmei, degetele, interiorul şi conturul palmei. Fiţi conştienţi de faptul că palmele reprezintă un spaţiu fizic personal, de care puteţi dispune după bunul plac! Acest spaţiu fizic poate fi oricând depozitarul a ceva cu mult mai preţios. Este spațiul energiei vindecătoare, care este oriunde. Această energie abia aşteaptă să slujească scopului pentru care a fost creată. Luaţi mâinile şi plasaţi-le la nivelul pieptului, într-o poziţie care să vă asigure o lejeritate firească, în timp ce lucraţi.

energia-vindecatoare

Energia se va face simțită între palme

Orientaţi-vă mâinile astfel încât palmele să fie una către cealaltă, relativ apropiate dar fără să se atingă. Asta pentru a putea simţi energia care curge între ele, ca o căldură care este emanată între palme. Pe măsura ce simţiţi tot mai clar căldura, energia, aşezaţi-vă palmele la o distanţă de aproximativ 10 cm. Lăsaţi energia emanată de acestea să se mişte liber între ele. Căldura tot mai intensă pe care o simţiţi între palme, este energia care se transmite în ambele sensuri între palme, coerent şi fără întreruperi.

Odată ajunşi la această senzaţie intensă de căldură între palme, este şi momentul din care veţi începe să vizualizaţi Mingea Energetică. La modelare va contribui şi mişcarea palmelor. Acestea vor pipăi treptat, vor delimita, sfera şi mărimea dorită la care să ajungă Chi Ball-ul.

Simţiţi energia care se mişca între palmele voastre şi modelaţi-o

Rămâneţi cu mâinile în lucru, în timp ce, inspiraţi pe nas adânc, puternic. Lăsați apoi aerul să vă pătrundă cât mai profund, spre abdomen, plex, intestine, în tot corpul. Inspiraţi şi expiraţi, încet! Repetaţi procesul de patru ori. La a patra inspiraţie-expiraţie, direcţionaţi expiraţia direct în palme, suflând aerul, sau Chi-ul în acestea. Asta pentru a umple spaţiul fizic al palmelor cu energia provenită din aerul inspirat. Este Chi-ul Universal, din Matrice, din Univers.

Lumina vindecătoare a dimensiunilor de Lumină

În aceste clipe, ceea ce faceţi, este să umpleţi spaţiul dintre palme cu Chi Universal. Este Lumina Vindecătoare a dimensiunilor de Lumină. Energia umple treptat şi blând spaţiul dintre palme, iar la un momen dat, când s-a efectuat umplerea deplină a acestui spaţiu, vei simţi o pulsaţie plăcută în acest loc. Simţiţi energia din care este acum creată, Mingea Energetică! Acordaţi-vă, adică intraţi în rezonanţă cu această Vibraţie Vindecătoare. Interiorizaţi această energie a blândeţii, a binelui absolut, a stării de pace netulburată de vreo emoţie obişnuită, de vreun gând cotidian.

Detoxifierea energetică

Acum, unificaţi cu această energie, împingeţi sfera, Chi Ball-ul, în plexul solar. Simţiţi-o cum se mişcă înăuntrul dvs, cum îşi caută drum spre fiecare părticică din dvs. Asta ca să cureţe toxinele energetice, informaţionale şi ca să lase în loc, doar energie blândă, pură, limpede, vindecătoare. Inspiraţi adânc şi direcţionaţi energia Chi Ball-ului, astfel încât să curgă prin dvs, de la cap până la tălpi. Această energie reprezintă baza centrării şi este esenţa Chi Ball-ului. Autogenerarea indusă de energia Chi Ball-ului, reprezintă de fapt, centrarea. Se mai adaugă și actul conştient al concentrării, centrării pe energia cu care lucrezi!

energia-plexului-solar

Plexul solar este un Centru de Putere

Este un loc al puterii, un Centru al Puterii, pe care îl puteţi deplasa oriunde în corpul dvs, pentru a vindeca. Şi aici se află o energie permanentă. Prin exerciţiul pe care îl faci cu Chi Ball-ul, vei păstra întotdeauna acest centru curat din punct de vedere energo-informaţional. Asta îţi va aduce mereu eliberarea de orice energie perturbantă, stagnantă şi de joasă vibraţie. Îţi va aduce vindecarea!

Cum Trimit o Chi Ball?

Energia Chi este o energie perfectă. Ea îl protejează pe orice operator, cât şi pe beneficiar, de orice fel de energii negative. Crearea unei Chi Ball începe de la propria învăluire într-o Minge de Energie Albă. Este momentul în care se invocă şi apariţia în plan subtil a Ghizilor Vindecători. Se poate chema însuşi Arhanghelul Rafael, Mai marele Vindecătorilor. Pot fi părtași îngerii, îngerul Păzitor şi nu numai. Se poate invoca Energia Hristică. Invocarea, prin simpla gândire la aceste Forţe, are rolul de a vă asista şi a vă călăuzi pe durata procesului creării Chi Ball-ului.

După etapa anterioară, când v-aţi curăţat şi energizat Plexul Solar şi întreg corpul, vă atingeţi acum Plexul şi chemaţi mental, energia existentă în acest loc. Este energia generată de Chi Ball-ul pe care l-aţi implementat atunci când a-ţi introdus Mingea Enrgetică în acest loc.

Activaţi efectiv Energia Centrării

În momentul în care simţi că palmele încep să se încălzească din nou, între palmele desfăcute în faţa Plexului Solar, palme care stau deschise una în faţa celeilalte, începeţi să modelaţi „căldura” existentă între palme. Îi daţi dimensiunea dorită, culoarea, forma sferică şi inspiraţi adânc pe nări. Expiraţi pe gură aerul direct între palme, acolo unde se află Chi Ball-ul, care prin expiraţe se va încărca cu Chi-ul.

Aştepaţi câteva clipe pentru a simţi senzaţia de plenitudine a Mingii încărcată cu energie. Deschideţi apoi Mingea Energetică, pentru a pune în interiorul ei informaţii precum: numele persoanei căreia îi vei trimite Chi Ball-ul, problemele pe care să le rezolve, perioada de timp pentru care Mingea să rămână activă, precum şi alte detalii pe care le consideraţi importante.

cum-se-trimite-energia-vindecatoare

Acum, se trimite energia vindecătoare către receptor

După ce aţi făcut această programare a Chi Ball-ului faceţi gestul de închidere a Mingii Energetice. Respiraţi adânc şi vă concentraţi pe intenţia ca Mingea să ajungă la persoana vizată. Acesta va fi astfel beneficiarul Iniţierii pe Lumină, a Acordajului la Frecvenţe Energo-Informaţionale vindecătoare.

Inspiraţi profund şi expiraţi către Chi Ball, în timp ce, mental, binecuvântaţi această creaţie care acum va pleca către destinatar. Nu uitaţi să îl numiţi! Mingea Energetică, asemenea oricărui lucru din acest Univers, trebuie să aibă o destinaţie. Asta, pentru a avea o călătorie rapidă şi coerentă către receptor. Altfel va perinda întâmplător prin Univers, ajungând, cel mai probabil, oriunde, dar la destinatar nu!

Mulțumirea participării și a ajutorului dat

În momentul încheierii transmisiei Chi Ball-ului, mulţumiţi îngerilor Veghetori şi Călăuzitori, oricărei entităţi luminoase pe care aţi chemat-o să vă susţină în timpul creaţiei.

Cum primim o Minge Energetică?

Spre a confirma şi a întări, dar şi a certifica Universului, dorinţa de a fi acordat la Frecvenţele Energo-Informaţionale Vindecătoare, prin intermedul Chi Ball-ului, se va acţiona tot prin puterea intenţiei şi a vizualizării. Precum emitentul ne vizualizăm învăluiţi într-o Minge de Lumină Albă. Chemăm îngerii Veghetori şi Călăuzitori, pe însuşi Arhanghelul Rafael, Mai Marele Vindecătorilor şi spunem calm, cu deplină conştienţă şi din tot sufletul: „Chem acum energia trimisă mie spre Vindecare de către persoana… Şi accept acestă energie într-o totală stare de Pace, Iubire, Lumina şi Recunoştiinţa în timp ce, vizualizăm, încă o dată în plus, Mingea Energetică sosită deja în faţa noastră.

O luăm cu ambele mâini şi o deschidem

În momentul deschiderii, Acordajul, Iniţierea, Energia şi Informaţia trimise nouă, ies din Chi Ball şi pătrund treptat în noi. Simţim cum ne încălzim, în acelaşi timp, în tot corpul. Energia Vindecării este acum lucrătoare în noi. Mulţumim îngerilor şi oricăror entităţi de Lumină implicate în proces. Închidem Mingea Energetică şi cum ea este informată spre a fi activă pentru mai mult timp, facem afirmaţia că o lăsăm să existe în spaţiul nostru vital, în proximitatea biocâmpului nostru, atâta timp cât este necesar pentru a-şi împlini misiunea.

cum-sa-primesti-energia-vindecatoare

Recomandări

Cererile să fie clare, precise, atunci când creăm o Minge Energetică, sau un Spaţiu Energetic. Nu intenţionaţi câtuşi de puţin să creaţi spaţii negative, cu informaţii negative. Universul vă va livra cândva, ulterior, în viaţa aceasta sau în următoarea, ceea ce aţi creat. Asta, la un alt nivel, de sancţiune sau recompensă. Nu abuzaţi! Nu creeaţi zilnic Spaţii pentru orice! Să fie pentru cauze sustenabile, necesar a fi corectate, reabilitate, îndreptate către Lumină.

Cauzele minore şi chiar meschine sunt atât de neînsemnate şi de particulare. Din punctul de vedere al Universului, lipsa de percepţie corectă a sensului Creaţiei, va fi sancţionată cândva. Energia universală nu este o plastelină personală, pe care să o folosim în mod abuziv şi lipsit de respect. Scopurile reale, înalte, onorează şi determină Universul să ne susţină imediat şi necondiţionat!

În acele momente, când onorăm energia Universului, care nu ne aparţine, dar de care ne folosim, fără să îi dăm realmente, nimic în schimb, suntem consideraţi cu adevărat… Fiii Luminii.


 

Articole recente

geometria-sacra-cubul-lui-metatron

Geometria Sacră – Cubul lui Metatron

ozn-urile-si-laurence-rockefeller

OZN-urile și Laurance Rockefeller

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

leul-simbol-al-demnitatii

Leul, simbol al demnității

sarpele-simbol-mistic-sacru

Șarpele, Simbol Mistic Sacru

oglinda-magica-fermecata

Oglinda Magică Fermecată

chinezul-care-vede-in-intuneric

Chinezul care vede în întuneric

al-treilea-ochi-portalul-divinitatii

Al treilea ochi, portalul divinității

regatul-necunoscut-al-faraonilor-negrii

Regatul necunoscut al faraonilor negri

radacinile-budismului-tibetan

Rădăcinile budismului tibetan

numerele-si-felul-in-care-ne-guverneaza-viata

Numerele și felul în care ne guvernează viața

machu-picchu-un-observator-astronomic

Machu Picchu, un observator astronomic

ritual-de-sacrificiu-la-cern

Ritual de sacrificiu la CERN

lacul-misterios-din-muntii-bucegi

Lacul misterios din munții Bucegi

puterile-magice-ale-cristalelor

Puterile magice ale Cristalelor

rezonanta-schumann

Rezonanța Schumann

sfantul-andrei-ocrotitorul-romaniei

Sfântul Andrei, ocrotitorul României

intamplari-secrete-cu-ozn-uri

Întâmplări Secrete cu OZN-uri

bombardamente-atomice-in-antichitate

Bombardamente atomice în antichitate

trenul-fantoma

Trenul Fantomă

simboluri-sacre-hinduse

Simboluri Sacre Hinduse

profetul-edgar-cayce

Profetul Edgar Cayce

energiile-yin-si-yang

Energiile Yin și Yang

hephaistos-zeul-focului

Hefaistos, zeul focului

druizii-oamenii-stejarului

Druizii, Oamenii Stejarului

helena-blavatsky-spiritist-sau-sarlatan

Helena Blavatsky, Spiritist sau Șarlatan

ordinul-dragonului-credincios-si-drept

Ordinul Dragonului Credincios și Drept

disparitii-misterioase

Dispariții Misterioase

ouroboros-uroborus-sa-ciclul-vietii-in-natura

Ouroboros, Uroborus sau Ciclul Vieții în Natură

aurul-ca-simbol

Aurul ca simbol

copacul-vietii-sau-arborele-vietii-in-diferite-mitologii

Copacul Vieții sau Arborele Vieții în diferite mitologii

unele-din-misterele-lumii-greu-de-elucidat

Unele din Misterele Lumii, greu de elucidat

misterul-megalitului-din-yonaguni

Misterul Megalitului din Yonaguni

misterul-statuetelor-dogu

Misterul Statuetelor Dogu

cum-se-impaca-moartea-cu-infinitul

Cum se împacă Moartea cu Infinitul

oamenii-din-cultul-digambara

Oamenii din cultul Digambara

beneficiile-cimbrisorului

Beneficiile Cimbrișorului

beneficiile-urzicilor

Beneficiile Urzicilor

Pietrele Rotunde care ies din Munți

armonie-prin-acceptare

Armonie prin Acceptare

maat-zeita-echilibrului

Maât, Zeița Echilibrului

ceaiul-terapie-si-arta

Ceaiul, terapie și artă

dezvaluiri-despre-proiectele-montauk-philadelphia-si-energia-orgonica-documentar-tradus

Dezvăluiri despre Proiectele Montauk, Philadelphia și Energia Orgonică – Documentar Tradus

intelepciunea-pierduta

Înțelepciunea pierdută

Creierul uman, un calculator cuantic?!

copacul-sangele-dragonului

Copacul Sângele Dragonului

ozn-sau-farfurie-zburatoare

OZN sau Farfurie Zburătoare?!

trezirea-constiintei-the-awakening-documentar_tradus

Trezirea Conștiintei, The Awakening – Documentar Tradus

descoperiri-misterioase-pe-pamant

Descoperiri misterioase pe pământ

codul-lui-hammurabi_primul-cod-de-legi-al-lumii

Codul lui Hammurabi, primul cod de legi al lumii

Începuturile Omenirii

goujian-sabia-care-nu-rugineste

Goujian, sabia care nu ruginește

terapie-energetica-impotriva-oboselii-si-migrenelor-top

Terapie Energetică Împotriva Oboselii și Migrenelor

puterea-unui-trasnet

Puterea unui trăsnet

egiptul-si-faraonii-negri

Egiptul și faraonii negri

911-in-plane-site-documentar_tradus

911 in Plane Site – Documentar Tradus

secretul-energiei-vindecatoare-reiki

Secretul Energiei Vindecătoare Reiki

descoperiri-misterioase-pe-pamant

Descoperiri misterioase pe Pământ

cartea-lui-enoch-profetul-nemuritor

Cartea lui Enoh, Profetul Nemuritor

metode-de-indoctrinare-culturala

Metode de îndoctrinare culturală și socială

efectul-negativ-al-radiatiilor-electromagnetice-documentar_tradus

Efectul Negativ al Radiațiilor Electromagnetice – Documentar Tradus

e-motion-emotia-documentar-tradus

E-Motion, Emoția – Documentar Tradus

horus-ra-simbol-al-domniei-si-dreptatii

Horus, RA, Simbol al Domniei și Dreptății

tunelurile-misterioase-de-sub-piramide

Tunelurile misterioase de sub piramide

secretul-marelui-cristal-din-atlantida

Secretul Marelui Cristal din Atlantida

cancerul-tratamentele-interzise-documentar-tradus

Cancerul, tratamentele interzise – Documentar Tradus

misterul-din-orasul-zeilor-documentar_tradus

Misterul din Orașul Zeilor – Documentar Tradus

calatori-si-calatoria-in-timp

Călători și călătoria în timp

oameni-cu-abilitati-paranormale

Oameni cu abilități paranormale 2

cele-sapte-oglinzi-eseniene-ale-sufletului

Cele Șapte Oglinzi Eseniene ale Sufletului

schizofrenia-tine-de-paranormal

Schizofrenia ține de Paranormal

ritualul-mortilor-in-egiptul-antic

Ritualul Morților în Egiptul Antic

focul-grecesc-o-arma-de-razboi-din-vremuri-apuse

Focul Grecesc, o Armă de Razboi din Vremuri Apuse

Simbolul Spiralei și Dacii lui Zamolxe

terapie-impotriva-imbatranirii-rapide

Terapie împotriva îmbătrânirii rapide

crearea-speciei-umane-si-liberul-arbitru

Crearea speciei Umane și Liberul Arbitru

ochiul-mintii-al-treilea-ochi

Ochiul Minții, al treilea Ochi

secretele-piramidei-de-la-prundu-pitesti

Secretele Piramidei de la Prundu, Piteşti

phil-schneider-si-teoria-conspiratiei

Phil Schneider și Teoria Conspirației

comunicarea-celulara-si-biofotonii

Comunicarea celulară și biofotonii

efectul-negativ-al-tehnologiei

Efectul negativ al tehnologiei

chakra-inimii-si-iubirea

Chakra inimii și Iubirea

nu-exista-paduri-pe-pamant-there-are-no-forests-on-earth-documentar-tradus

Nu există păduri pe Pământ, There are no forests on Earth – Documentar Tradus

Masajul degetelor sau cum să combatem stresul și oboseala

legile-universale-din-spiritualitatea-indiana

Legi Universale din spiritualitatea indiană

Universul Holografic și Esența Spirituală a Acestuia

piramide-recent-descoperite

Piramide recent descoperite

revelatii-ale-piramidelor-the-revelation-of-the-pyramids-documentar_tradus

Revelații ale Piramidelor, The Revelation of The Pyramids – Documentar Tradus

Stațiunea Băile Herculane

este-timpul-fericirii

Este timpul fericirii

Incertitudinea sau nesiguranța existențială

cum-am-aflat-ca-pamantul-nu-este-glob-documentar-tradus

Cum am aflat că Pământul NU ESTE GLOB – Documentar Tradus

Legătura dintre Om, Plante și Aștrii Cerești

Tradiții străvechi și arta vindecării

centri-energetici-ai-pamantului

Centri energetici ai pământului

oameni-cu-abilitati-paranormale

Oameni cu abilități paranormale

rasputin-samanul-rus

Rasputin, șamanul rus – Documentar Tradus

Stăpânii Banilor, The Money Masters – Documentar Tradus

efectele-piramidei-de-purificare-si-energizare

Efectele piramidei de purificare şi energizare

Plante biblice, Scorțișoara, Nardul și Cedrul

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00 din 5)

Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *