energia_vindecatoare

Energia vindecătoare

Despre cum să ne vindecăm prin metode complementare şi alternative unei medicini invazive, iată ce vă propun în articolul de faţă. O incursiune prin puterea de a fi ceea ce ne-a fost scris dintotdeauna, vindecători prin conexiunea la un plan al tuturor posibilităţilor.

Şi vom cunoaşte, iată, puterea infinită a energiilor vieţii, învăţând prin intermediul articolului de faţă, cum să dăm viaţă Miraculoasei Sfere Energetice Purificatoare. Se mai numește și Chi Ball, și este o tehnică atât de cunoscută iniţiaţilor. Este oricând accesibilă oricui, şi în primul rând dumneavoastră, cititorilor blogului nostru, dacă faceţi minimul efort de a citi cele ce urmează!

Energia concentrată Chi Ball

Acordajul prin Chi Ball este unul dintre cele mai simple şi eficiente moduri de a trimite energie vindecătoare sau acordaje. Chi Ball-ul, sau Mingea Energetică, va fi umplut cu energia pe care tu o vizualizezi, pe care o iei din Univers, cu Lumina la care ai acces, prin drept Divin. Şi ai, dacă ai cele mai bune intenţii, voinţă, concentrare şi eventual, iniţieri, precum iniţierea în Reiki.

Vei controla astfel energia care va intra direct în Chi Ball, prin simpla ta intenţie. Se crează culoarea, mărimea şi tot ceea ce va umple acest spaţiu energo-informaţional, mingea Chi Ball. Chi Ball-ul este creat prin tine şi de către energia la care ai acces, din Univers.

Concentrarea stă la baza creării sferei energetice

Pentru a face Chi Ball, trebuie mai întâi să înţelegi ce înseamnă a te centra. Centrarea este un mod simplu de a capta energie. Asta fără a-ţi cauza vreo pierdere energetică, fiindcă nu dai de la tine energia necesară formării Chi Ball-ului. Prin conectare la Univers, o preiei din incomensurabilul spaţiu al Universului. Acesta va răspunde imediat, intenţiilor tale.

Va fi nevoie însă, să crezi în tine însuţi. Acest lucru, înseamnă de fapt, să creezi un punct de putere în interiorul fiinţei tale. De acolo poţi genera şi emite permanent energia cea mai pură prin acest proces. Tu începând să primeşti din Univers energia specifică şi necesară formării Chi Ball-ului.

Procedura se face după cum urmează

Mai întâi de toate, vizualizaţi cum vă învăluiţi într-o Minge, o sferă de lumină albă. Asta pentru a vă proteja de orice influenţă străină de acţiunea căreia urmează să îi daţi curs. Să îndepărtaţi de voi orice gând şi emoţie incompatibile cu făurirea lucrului spiritual pe care tocmai doriţi să îl faceţi. Aşezaţi-vă într-o poziţie care să asigure contactul tălpilor cu solul. Vizualizaţi apoi, învăluiţi fiind voi înşivă de Mingea Albă de Lumină, cum începeţi construcţia Chi Ball-ului.

Mâinile vor fi instrumentul principal de direcționare

Priviţi-vă palmele în timp ce le ţineţi orientate în sus şi observaţi-le. Observaţi liniile care formează pielea palmei, degetele, interiorul şi conturul palmei. Fiţi conştienţi de faptul că palmele reprezintă un spaţiu fizic personal, de care puteţi dispune după bunul plac! Acest spaţiu fizic poate fi oricând depozitarul a ceva cu mult mai preţios. Este spațiul energiei vindecătoare, care este oriunde. Această energie abia aşteaptă să slujească scopului pentru care a fost creată. Luaţi mâinile şi plasaţi-le la nivelul pieptului, într-o poziţie care să vă asigure o lejeritate firească, în timp ce lucraţi.

energia-vindecatoare

Energia se va face simțită între palme

Orientaţi-vă mâinile astfel încât palmele să fie una către cealaltă, relativ apropiate dar fără să se atingă. Asta pentru a putea simţi energia care curge între ele, ca o căldură care este emanată între palme. Pe măsura ce simţiţi tot mai clar căldura, energia, aşezaţi-vă palmele la o distanţă de aproximativ 10 cm. Lăsaţi energia emanată de acestea să se mişte liber între ele. Căldura tot mai intensă pe care o simţiţi între palme, este energia care se transmite în ambele sensuri între palme, coerent şi fără întreruperi.

Odată ajunşi la această senzaţie intensă de căldură între palme, este şi momentul din care veţi începe să vizualizaţi Mingea Energetică. La modelare va contribui şi mişcarea palmelor. Acestea vor pipăi treptat, vor delimita, sfera şi mărimea dorită la care să ajungă Chi Ball-ul.

Simţiţi energia care se mişca între palmele voastre şi modelaţi-o

Rămâneţi cu mâinile în lucru, în timp ce, inspiraţi pe nas adânc, puternic. Lăsați apoi aerul să vă pătrundă cât mai profund, spre abdomen, plex, intestine, în tot corpul. Inspiraţi şi expiraţi, încet! Repetaţi procesul de patru ori. La a patra inspiraţie-expiraţie, direcţionaţi expiraţia direct în palme, suflând aerul, sau Chi-ul în acestea. Asta pentru a umple spaţiul fizic al palmelor cu energia provenită din aerul inspirat. Este Chi-ul Universal, din Matrice, din Univers.

Lumina vindecătoare a dimensiunilor de Lumină

În aceste clipe, ceea ce faceţi, este să umpleţi spaţiul dintre palme cu Chi Universal. Este Lumina Vindecătoare a dimensiunilor de Lumină. Energia umple treptat şi blând spaţiul dintre palme, iar la un momen dat, când s-a efectuat umplerea deplină a acestui spaţiu, vei simţi o pulsaţie plăcută în acest loc. Simţiţi energia din care este acum creată, Mingea Energetică! Acordaţi-vă, adică intraţi în rezonanţă cu această Vibraţie Vindecătoare. Interiorizaţi această energie a blândeţii, a binelui absolut, a stării de pace netulburată de vreo emoţie obişnuită, de vreun gând cotidian.

Detoxifierea energetică

Acum, unificaţi cu această energie, împingeţi sfera, Chi Ball-ul, în plexul solar. Simţiţi-o cum se mişcă înăuntrul dvs, cum îşi caută drum spre fiecare părticică din dvs. Asta ca să cureţe toxinele energetice, informaţionale şi ca să lase în loc, doar energie blândă, pură, limpede, vindecătoare. Inspiraţi adânc şi direcţionaţi energia Chi Ball-ului, astfel încât să curgă prin dvs, de la cap până la tălpi. Această energie reprezintă baza centrării şi este esenţa Chi Ball-ului. Autogenerarea indusă de energia Chi Ball-ului, reprezintă de fapt, centrarea. Se mai adaugă și actul conştient al concentrării, centrării pe energia cu care lucrezi!

energia-plexului-solar

Plexul solar este un Centru de Putere

Este un loc al puterii, un Centru al Puterii, pe care îl puteţi deplasa oriunde în corpul dvs, pentru a vindeca. Şi aici se află o energie permanentă. Prin exerciţiul pe care îl faci cu Chi Ball-ul, vei păstra întotdeauna acest centru curat din punct de vedere energo-informaţional. Asta îţi va aduce mereu eliberarea de orice energie perturbantă, stagnantă şi de joasă vibraţie. Îţi va aduce vindecarea!

Cum Trimit o Chi Ball?

Energia Chi este o energie perfectă. Ea îl protejează pe orice operator, cât şi pe beneficiar, de orice fel de energii negative. Crearea unei Chi Ball începe de la propria învăluire într-o Minge de Energie Albă. Este momentul în care se invocă şi apariţia în plan subtil a Ghizilor Vindecători. Se poate chema însuşi Arhanghelul Rafael, Mai marele Vindecătorilor. Pot fi părtași îngerii, îngerul Păzitor şi nu numai. Se poate invoca Energia Hristică. Invocarea, prin simpla gândire la aceste Forţe, are rolul de a vă asista şi a vă călăuzi pe durata procesului creării Chi Ball-ului.

După etapa anterioară, când v-aţi curăţat şi energizat Plexul Solar şi întreg corpul, vă atingeţi acum Plexul şi chemaţi mental, energia existentă în acest loc. Este energia generată de Chi Ball-ul pe care l-aţi implementat atunci când a-ţi introdus Mingea Enrgetică în acest loc.

Activaţi efectiv Energia Centrării

În momentul în care simţi că palmele încep să se încălzească din nou, între palmele desfăcute în faţa Plexului Solar, palme care stau deschise una în faţa celeilalte, începeţi să modelaţi „căldura” existentă între palme. Îi daţi dimensiunea dorită, culoarea, forma sferică şi inspiraţi adânc pe nări. Expiraţi pe gură aerul direct între palme, acolo unde se află Chi Ball-ul, care prin expiraţe se va încărca cu Chi-ul.

Aştepaţi câteva clipe pentru a simţi senzaţia de plenitudine a Mingii încărcată cu energie. Deschideţi apoi Mingea Energetică, pentru a pune în interiorul ei informaţii precum: numele persoanei căreia îi vei trimite Chi Ball-ul, problemele pe care să le rezolve, perioada de timp pentru care Mingea să rămână activă, precum şi alte detalii pe care le consideraţi importante.

cum-se-trimite-energia-vindecatoare

Acum, se trimite energia vindecătoare către receptor

După ce aţi făcut această programare a Chi Ball-ului faceţi gestul de închidere a Mingii Energetice. Respiraţi adânc şi vă concentraţi pe intenţia ca Mingea să ajungă la persoana vizată. Acesta va fi astfel beneficiarul Iniţierii pe Lumină, a Acordajului la Frecvenţe Energo-Informaţionale vindecătoare.

Inspiraţi profund şi expiraţi către Chi Ball, în timp ce, mental, binecuvântaţi această creaţie care acum va pleca către destinatar. Nu uitaţi să îl numiţi! Mingea Energetică, asemenea oricărui lucru din acest Univers, trebuie să aibă o destinaţie. Asta, pentru a avea o călătorie rapidă şi coerentă către receptor. Altfel va perinda întâmplător prin Univers, ajungând, cel mai probabil, oriunde, dar la destinatar nu!

Mulțumirea participării și a ajutorului dat

În momentul încheierii transmisiei Chi Ball-ului, mulţumiţi îngerilor Veghetori şi Călăuzitori, oricărei entităţi luminoase pe care aţi chemat-o să vă susţină în timpul creaţiei.

Cum primim o Minge Energetică?

Spre a confirma şi a întări, dar şi a certifica Universului, dorinţa de a fi acordat la Frecvenţele Energo-Informaţionale Vindecătoare, prin intermedul Chi Ball-ului, se va acţiona tot prin puterea intenţiei şi a vizualizării. Precum emitentul ne vizualizăm învăluiţi într-o Minge de Lumină Albă. Chemăm îngerii Veghetori şi Călăuzitori, pe însuşi Arhanghelul Rafael, Mai Marele Vindecătorilor şi spunem calm, cu deplină conştienţă şi din tot sufletul: „Chem acum energia trimisă mie spre Vindecare de către persoana… Şi accept acestă energie într-o totală stare de Pace, Iubire, Lumina şi Recunoştiinţa în timp ce, vizualizăm, încă o dată în plus, Mingea Energetică sosită deja în faţa noastră.

O luăm cu ambele mâini şi o deschidem

În momentul deschiderii, Acordajul, Iniţierea, Energia şi Informaţia trimise nouă, ies din Chi Ball şi pătrund treptat în noi. Simţim cum ne încălzim, în acelaşi timp, în tot corpul. Energia Vindecării este acum lucrătoare în noi. Mulţumim îngerilor şi oricăror entităţi de Lumină implicate în proces. Închidem Mingea Energetică şi cum ea este informată spre a fi activă pentru mai mult timp, facem afirmaţia că o lăsăm să existe în spaţiul nostru vital, în proximitatea biocâmpului nostru, atâta timp cât este necesar pentru a-şi împlini misiunea.

cum-sa-primesti-energia-vindecatoare

Recomandări

Cererile să fie clare, precise, atunci când creăm o Minge Energetică, sau un Spaţiu Energetic. Nu intenţionaţi câtuşi de puţin să creaţi spaţii negative, cu informaţii negative. Universul vă va livra cândva, ulterior, în viaţa aceasta sau în următoarea, ceea ce aţi creat. Asta, la un alt nivel, de sancţiune sau recompensă. Nu abuzaţi! Nu creeaţi zilnic Spaţii pentru orice! Să fie pentru cauze sustenabile, necesar a fi corectate, reabilitate, îndreptate către Lumină.

Cauzele minore şi chiar meschine sunt atât de neînsemnate şi de particulare. Din punctul de vedere al Universului, lipsa de percepţie corectă a sensului Creaţiei, va fi sancţionată cândva. Energia universală nu este o plastelină personală, pe care să o folosim în mod abuziv şi lipsit de respect. Scopurile reale, înalte, onorează şi determină Universul să ne susţină imediat şi necondiţionat!

În acele momente, când onorăm energia Universului, care nu ne aparţine, dar de care ne folosim, fără să îi dăm realmente, nimic în schimb, suntem consideraţi cu adevărat… Fiii Luminii.


 

Articole recente

extraterestrii-antici-ancient-aliens-pazitorul-mlastinilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Păzitorul Mlaștinilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-transdimensionalii_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Trans-dimensionalii (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-proiectul-hibrid_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Proiectul Hibrid (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-zona-52_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Zona 52 (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-replicantii_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Replicanții (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-nava-spatiala-din-piatra_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Nava Spațială din Piatră (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-agenda-animalelor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Agenda Animalelor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-insule-de-foc_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Insule de foc (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-codurile-interzise-ale-lui-da-vinci_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Codurile Interzise ale lui Da Vinci (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-razboaiele-stiintei_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Războaiele Științei (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-orasul-zeilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Orașul Zeilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-centralele-electrice-ale-extraterestrilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Centralele electrice ale extratereștrilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-agenda-nucleara_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Agenda Nucleară (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-grupul-majestic-12_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Grupul Majestic 12 (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-experimentul-tesla_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Experimentul Tesla (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-codul-constelatiei_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Codul Constelației (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-intoarcerea-in-antarctica_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Întoarcerea în Antarctica (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-vocile-zeilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Vocile zeilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-conexiunea-cu-sirius_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Conexiunea cu Sirius (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-prototipurile_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Prototipurile (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-destinatia-marte_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Destinația Marte (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-rusia-desecretizata_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Rusia Desecretizată (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-misterul-casei-rudloe_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Misterul Casei Rudloe (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-inteleptii_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Înțelepții (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-statia-spatiala-de-pe-luna_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Stația Spațială de pe Lună (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-intoarcerea-la-gobekli-tepe_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Întoarcerea la Gobekli Tepe (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-santinelele_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Santinelele (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-noile-dovezi_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Noile Dovezi (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-piramidele-din-antarctica_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Piramidele din Antarctica (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-imperiul-ascuns_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Imperiul Ascuns (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-arhitectii-extraterestri_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Arhitecții Extratereștri (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-dincolo-de-roswell_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Dincolo de Roswell (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-codurile-desertului_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Codurile Deșertului (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-gauri-negre-pe-pamant_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Găuri Negre pe Pământ (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-insula-uriașilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Insula Uriașilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-rapirile_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Răpirile (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-agenda-reptilienilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Agenda Reptilienilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-discurile-extraterestre_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Discurile Extraterestre (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-conexiunea-cu-druizii_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Conexiunea cu Druizii (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-au-iesit-din-mare_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Au ieșit din mare (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-secretele-maya_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Secretele Maya (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-oul-cosmic_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Oul Cosmic (Documentar Tradus)

campurile-scalare-de-torsiune

Câmpurile scalare de torsiune

operatiunea-paperclip-nazisti-la-nasa

Operaţiunea Paperclip, naziști la NASA

inteligenta-inimii

Inteligența inimii

supravietuitori-ai-inghetului

Supraviețuitori ai înghețului

mistere-arheologice

Mistere arheologice

sfinti-intru-eternitate

Sfinți întru eternitate

profetia-si-incapacitatea-interventiei-umane

Profeția și incapacitatea intervenției umane

jadul-piatra-echilibrului-interior

Jadul, piatra echilibrului interior

locasul-nemuritorilor-din-himalaya

Locașul nemuritorilor din Himalaya

energia-subtila

Energia subtilă

vrajitoarea-anna-bathory

Vrăjitoarea Anna Bathory

misterul-care-invaluie-cartea-lui-soyga

Misterul care învăluie Cartea lui Soyga

enigma-cartii-inventio-fortunata

Enigma cărţii „Inventio fortunata”

simbolul-infinitului

Simbolul infinitului

ce-simbolizeaza-crucea

Ce simbolizează crucea

puterile-pietrelor-pretioase

Puterile Pietrelor Prețioase

steaua-lui-david-sau-hexagrama

Steaua lui David sau Hexagrama

arhanghelul-rafael-dumnezeu-vindeca

Arhanghelul Rafael, Dumnezeu vindecă

techirghiol-fantana-tineretii

Techirghiol, „fântâna tinereţii”

zirconul-piatra-intelepciunii

Zirconul, piatra înţelepciunii

declaratia-socanta-a-expertului-onu-omenirea-este-condusa-de-corporatii

Declarația șocantă a expertului ONU – Omenirea este condusă de CORPORAȚII

echilibrarea-energiilor

Echilibrarea energiilor

amprenta-energetica

Amprenta energetică

oameni-care-se-hranesc-doar-cu-energie

Oameni care se hrănesc doar cu energie

majestic-12-și-arhitecții-controlului

Majestic 12 și arhitecții controlului

cum-circula-energiile

Cum circulă energiile

ingerii-si-religia

Îngerii și religia

magia-la-caldeeni

Magia la caldeeni

reflexoterapia-si-rezultatele-miraculoase

Reflexoterapia și rezultatele miraculoase

monitorizarea-totală-a-individului

Monitorizarea totală a individului

corpul-mental-sufletul-și-monada

Corpul mental, sufletul și monada

omul-fiinta-spirituala

Omul, ființă spirituală

geometria-sacra-cubul-lui-metatron

Geometria Sacră – Cubul lui Metatron

ozn-urile-si-laurence-rockefeller

OZN-urile și Laurance Rockefeller

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

leul-simbol-al-demnitatii

Leul, simbol al demnității

sarpele-simbol-mistic-sacru

Șarpele, Simbol Mistic Sacru

oglinda-magica-fermecata

Oglinda Magică Fermecată

chinezul-care-vede-in-intuneric

Chinezul care vede în întuneric

al-treilea-ochi-portalul-divinitatii

Al treilea ochi, portalul divinității

regatul-necunoscut-al-faraonilor-negrii

Regatul necunoscut al faraonilor negri

radacinile-budismului-tibetan

Rădăcinile budismului tibetan

numerele-si-felul-in-care-ne-guverneaza-viata

Numerele și felul în care ne guvernează viața

machu-picchu-un-observator-astronomic

Machu Picchu, un observator astronomic

ritual-de-sacrificiu-la-cern

Ritual de sacrificiu la CERN

lacul-misterios-din-muntii-bucegi

Lacul misterios din munții Bucegi

puterile-magice-ale-cristalelor

Puterile magice ale Cristalelor

rezonanta-schumann

Rezonanța Schumann

sfantul-andrei-ocrotitorul-romaniei

Sfântul Andrei, ocrotitorul României

intamplari-secrete-cu-ozn-uri

Întâmplări Secrete cu OZN-uri

bombardamente-atomice-in-antichitate

Bombardamente atomice în antichitate

trenul-fantoma

Trenul Fantomă

simboluri-sacre-hinduse

Simboluri Sacre Hinduse

profetul-edgar-cayce

Profetul Edgar Cayce

energiile-yin-si-yang

Energiile Yin și Yang

hephaistos-zeul-focului

Hefaistos, zeul focului

druizii-oamenii-stejarului

Druizii, Oamenii Stejarului

helena-blavatsky-spiritist-sau-sarlatan

Helena Blavatsky, Spiritist sau Șarlatan

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00 din 5)

Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *