energia_vindecatoare

Energia vindecătoare

Despre cum să ne vindecăm prin metode complementare şi alternative unei medicini invazive, iată ce vă propun în articolul de faţă. O incursiune prin puterea de a fi ceea ce ne-a fost scris dintotdeauna, vindecători prin conexiunea la un plan al tuturor posibilităţilor.

Şi vom cunoaşte, iată, puterea infinită a energiilor vieţii, învăţând prin intermediul articolului de faţă, cum să dăm viaţă Miraculoasei Sfere Energetice Purificatoare. Se mai numește și Chi Ball, și este o tehnică atât de cunoscută iniţiaţilor. Este oricând accesibilă oricui, şi în primul rând dumneavoastră, cititorilor blogului nostru, dacă faceţi minimul efort de a citi cele ce urmează!

Energia concentrată Chi Ball

Acordajul prin Chi Ball este unul dintre cele mai simple şi eficiente moduri de a trimite energie vindecătoare sau acordaje. Chi Ball-ul, sau Mingea Energetică, va fi umplut cu energia pe care tu o vizualizezi, pe care o iei din Univers, cu Lumina la care ai acces, prin drept Divin. Şi ai, dacă ai cele mai bune intenţii, voinţă, concentrare şi eventual, iniţieri, precum iniţierea în Reiki.

Vei controla astfel energia care va intra direct în Chi Ball, prin simpla ta intenţie. Se crează culoarea, mărimea şi tot ceea ce va umple acest spaţiu energo-informaţional, mingea Chi Ball. Chi Ball-ul este creat prin tine şi de către energia la care ai acces, din Univers.

Concentrarea stă la baza creării sferei energetice

Pentru a face Chi Ball, trebuie mai întâi să înţelegi ce înseamnă a te centra. Centrarea este un mod simplu de a capta energie. Asta fără a-ţi cauza vreo pierdere energetică, fiindcă nu dai de la tine energia necesară formării Chi Ball-ului. Prin conectare la Univers, o preiei din incomensurabilul spaţiu al Universului. Acesta va răspunde imediat, intenţiilor tale.

Va fi nevoie însă, să crezi în tine însuţi. Acest lucru, înseamnă de fapt, să creezi un punct de putere în interiorul fiinţei tale. De acolo poţi genera şi emite permanent energia cea mai pură prin acest proces. Tu începând să primeşti din Univers energia specifică şi necesară formării Chi Ball-ului.

Procedura se face după cum urmează

Mai întâi de toate, vizualizaţi cum vă învăluiţi într-o Minge, o sferă de lumină albă. Asta pentru a vă proteja de orice influenţă străină de acţiunea căreia urmează să îi daţi curs. Să îndepărtaţi de voi orice gând şi emoţie incompatibile cu făurirea lucrului spiritual pe care tocmai doriţi să îl faceţi. Aşezaţi-vă într-o poziţie care să asigure contactul tălpilor cu solul. Vizualizaţi apoi, învăluiţi fiind voi înşivă de Mingea Albă de Lumină, cum începeţi construcţia Chi Ball-ului.

Mâinile vor fi instrumentul principal de direcționare

Priviţi-vă palmele în timp ce le ţineţi orientate în sus şi observaţi-le. Observaţi liniile care formează pielea palmei, degetele, interiorul şi conturul palmei. Fiţi conştienţi de faptul că palmele reprezintă un spaţiu fizic personal, de care puteţi dispune după bunul plac! Acest spaţiu fizic poate fi oricând depozitarul a ceva cu mult mai preţios. Este spațiul energiei vindecătoare, care este oriunde. Această energie abia aşteaptă să slujească scopului pentru care a fost creată. Luaţi mâinile şi plasaţi-le la nivelul pieptului, într-o poziţie care să vă asigure o lejeritate firească, în timp ce lucraţi.

energia-vindecatoare

Energia se va face simțită între palme

Orientaţi-vă mâinile astfel încât palmele să fie una către cealaltă, relativ apropiate dar fără să se atingă. Asta pentru a putea simţi energia care curge între ele, ca o căldură care este emanată între palme. Pe măsura ce simţiţi tot mai clar căldura, energia, aşezaţi-vă palmele la o distanţă de aproximativ 10 cm. Lăsaţi energia emanată de acestea să se mişte liber între ele. Căldura tot mai intensă pe care o simţiţi între palme, este energia care se transmite în ambele sensuri între palme, coerent şi fără întreruperi.

Odată ajunşi la această senzaţie intensă de căldură între palme, este şi momentul din care veţi începe să vizualizaţi Mingea Energetică. La modelare va contribui şi mişcarea palmelor. Acestea vor pipăi treptat, vor delimita, sfera şi mărimea dorită la care să ajungă Chi Ball-ul.

Simţiţi energia care se mişca între palmele voastre şi modelaţi-o

Rămâneţi cu mâinile în lucru, în timp ce, inspiraţi pe nas adânc, puternic. Lăsați apoi aerul să vă pătrundă cât mai profund, spre abdomen, plex, intestine, în tot corpul. Inspiraţi şi expiraţi, încet! Repetaţi procesul de patru ori. La a patra inspiraţie-expiraţie, direcţionaţi expiraţia direct în palme, suflând aerul, sau Chi-ul în acestea. Asta pentru a umple spaţiul fizic al palmelor cu energia provenită din aerul inspirat. Este Chi-ul Universal, din Matrice, din Univers.

Lumina vindecătoare a dimensiunilor de Lumină

În aceste clipe, ceea ce faceţi, este să umpleţi spaţiul dintre palme cu Chi Universal. Este Lumina Vindecătoare a dimensiunilor de Lumină. Energia umple treptat şi blând spaţiul dintre palme, iar la un momen dat, când s-a efectuat umplerea deplină a acestui spaţiu, vei simţi o pulsaţie plăcută în acest loc. Simţiţi energia din care este acum creată, Mingea Energetică! Acordaţi-vă, adică intraţi în rezonanţă cu această Vibraţie Vindecătoare. Interiorizaţi această energie a blândeţii, a binelui absolut, a stării de pace netulburată de vreo emoţie obişnuită, de vreun gând cotidian.

Detoxifierea energetică

Acum, unificaţi cu această energie, împingeţi sfera, Chi Ball-ul, în plexul solar. Simţiţi-o cum se mişcă înăuntrul dvs, cum îşi caută drum spre fiecare părticică din dvs. Asta ca să cureţe toxinele energetice, informaţionale şi ca să lase în loc, doar energie blândă, pură, limpede, vindecătoare. Inspiraţi adânc şi direcţionaţi energia Chi Ball-ului, astfel încât să curgă prin dvs, de la cap până la tălpi. Această energie reprezintă baza centrării şi este esenţa Chi Ball-ului. Autogenerarea indusă de energia Chi Ball-ului, reprezintă de fapt, centrarea. Se mai adaugă și actul conştient al concentrării, centrării pe energia cu care lucrezi!

energia-plexului-solar

Plexul solar este un Centru de Putere

Este un loc al puterii, un Centru al Puterii, pe care îl puteţi deplasa oriunde în corpul dvs, pentru a vindeca. Şi aici se află o energie permanentă. Prin exerciţiul pe care îl faci cu Chi Ball-ul, vei păstra întotdeauna acest centru curat din punct de vedere energo-informaţional. Asta îţi va aduce mereu eliberarea de orice energie perturbantă, stagnantă şi de joasă vibraţie. Îţi va aduce vindecarea!

Cum Trimit o Chi Ball?

Energia Chi este o energie perfectă. Ea îl protejează pe orice operator, cât şi pe beneficiar, de orice fel de energii negative. Crearea unei Chi Ball începe de la propria învăluire într-o Minge de Energie Albă. Este momentul în care se invocă şi apariţia în plan subtil a Ghizilor Vindecători. Se poate chema însuşi Arhanghelul Rafael, Mai marele Vindecătorilor. Pot fi părtași îngerii, îngerul Păzitor şi nu numai. Se poate invoca Energia Hristică. Invocarea, prin simpla gândire la aceste Forţe, are rolul de a vă asista şi a vă călăuzi pe durata procesului creării Chi Ball-ului.

După etapa anterioară, când v-aţi curăţat şi energizat Plexul Solar şi întreg corpul, vă atingeţi acum Plexul şi chemaţi mental, energia existentă în acest loc. Este energia generată de Chi Ball-ul pe care l-aţi implementat atunci când a-ţi introdus Mingea Enrgetică în acest loc.

Activaţi efectiv Energia Centrării

În momentul în care simţi că palmele încep să se încălzească din nou, între palmele desfăcute în faţa Plexului Solar, palme care stau deschise una în faţa celeilalte, începeţi să modelaţi „căldura” existentă între palme. Îi daţi dimensiunea dorită, culoarea, forma sferică şi inspiraţi adânc pe nări. Expiraţi pe gură aerul direct între palme, acolo unde se află Chi Ball-ul, care prin expiraţe se va încărca cu Chi-ul.

Aştepaţi câteva clipe pentru a simţi senzaţia de plenitudine a Mingii încărcată cu energie. Deschideţi apoi Mingea Energetică, pentru a pune în interiorul ei informaţii precum: numele persoanei căreia îi vei trimite Chi Ball-ul, problemele pe care să le rezolve, perioada de timp pentru care Mingea să rămână activă, precum şi alte detalii pe care le consideraţi importante.

cum-se-trimite-energia-vindecatoare

Acum, se trimite energia vindecătoare către receptor

După ce aţi făcut această programare a Chi Ball-ului faceţi gestul de închidere a Mingii Energetice. Respiraţi adânc şi vă concentraţi pe intenţia ca Mingea să ajungă la persoana vizată. Acesta va fi astfel beneficiarul Iniţierii pe Lumină, a Acordajului la Frecvenţe Energo-Informaţionale vindecătoare.

Inspiraţi profund şi expiraţi către Chi Ball, în timp ce, mental, binecuvântaţi această creaţie care acum va pleca către destinatar. Nu uitaţi să îl numiţi! Mingea Energetică, asemenea oricărui lucru din acest Univers, trebuie să aibă o destinaţie. Asta, pentru a avea o călătorie rapidă şi coerentă către receptor. Altfel va perinda întâmplător prin Univers, ajungând, cel mai probabil, oriunde, dar la destinatar nu!

Mulțumirea participării și a ajutorului dat

În momentul încheierii transmisiei Chi Ball-ului, mulţumiţi îngerilor Veghetori şi Călăuzitori, oricărei entităţi luminoase pe care aţi chemat-o să vă susţină în timpul creaţiei.

Cum primim o Minge Energetică?

Spre a confirma şi a întări, dar şi a certifica Universului, dorinţa de a fi acordat la Frecvenţele Energo-Informaţionale Vindecătoare, prin intermedul Chi Ball-ului, se va acţiona tot prin puterea intenţiei şi a vizualizării. Precum emitentul ne vizualizăm învăluiţi într-o Minge de Lumină Albă. Chemăm îngerii Veghetori şi Călăuzitori, pe însuşi Arhanghelul Rafael, Mai Marele Vindecătorilor şi spunem calm, cu deplină conştienţă şi din tot sufletul: „Chem acum energia trimisă mie spre Vindecare de către persoana… Şi accept acestă energie într-o totală stare de Pace, Iubire, Lumina şi Recunoştiinţa în timp ce, vizualizăm, încă o dată în plus, Mingea Energetică sosită deja în faţa noastră.

O luăm cu ambele mâini şi o deschidem

În momentul deschiderii, Acordajul, Iniţierea, Energia şi Informaţia trimise nouă, ies din Chi Ball şi pătrund treptat în noi. Simţim cum ne încălzim, în acelaşi timp, în tot corpul. Energia Vindecării este acum lucrătoare în noi. Mulţumim îngerilor şi oricăror entităţi de Lumină implicate în proces. Închidem Mingea Energetică şi cum ea este informată spre a fi activă pentru mai mult timp, facem afirmaţia că o lăsăm să existe în spaţiul nostru vital, în proximitatea biocâmpului nostru, atâta timp cât este necesar pentru a-şi împlini misiunea.

cum-sa-primesti-energia-vindecatoare

Recomandări

Cererile să fie clare, precise, atunci când creăm o Minge Energetică, sau un Spaţiu Energetic. Nu intenţionaţi câtuşi de puţin să creaţi spaţii negative, cu informaţii negative. Universul vă va livra cândva, ulterior, în viaţa aceasta sau în următoarea, ceea ce aţi creat. Asta, la un alt nivel, de sancţiune sau recompensă. Nu abuzaţi! Nu creeaţi zilnic Spaţii pentru orice! Să fie pentru cauze sustenabile, necesar a fi corectate, reabilitate, îndreptate către Lumină.

Cauzele minore şi chiar meschine sunt atât de neînsemnate şi de particulare. Din punctul de vedere al Universului, lipsa de percepţie corectă a sensului Creaţiei, va fi sancţionată cândva. Energia universală nu este o plastelină personală, pe care să o folosim în mod abuziv şi lipsit de respect. Scopurile reale, înalte, onorează şi determină Universul să ne susţină imediat şi necondiţionat!

În acele momente, când onorăm energia Universului, care nu ne aparţine, dar de care ne folosim, fără să îi dăm realmente, nimic în schimb, suntem consideraţi cu adevărat… Fiii Luminii.


 

Articole recente

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

principiul-il-separatio

Principiul Il Separatio

lupii-din-romania-protejati-datorita-britanicilor

Lupii din Romania protejaţi datorită britanicilor

ce-simbolizeaza-crucea

Rugăciunea cu efect paranormal

bioritmul-si-energia-ciclica

Bioritmul și Energia Ciclică

misterul-piramidelor

EGIPTUL ȘI PIRAMIDELE

unele-dintre-simbolurile-masoneriei

Unele dintre Simbolurile Masoneriei

ce-reprezinta-gandurile-unui-om

Ce reprezintă gândurile unui om?

aparitii-cu-sfanta-fecioara-maria-maica-domnului

Apariţii cu Sfînta Fecioară Maria, Maica Domnului

energia-scalara-cuantica-de-reconectare

Energia Scalară Cuantică Universală de Reconectare

armele-psihotronice-care-afecteaza-mintea-umana

Armele psihotronice care afectează mintea umană?

vulturul-simbolul-libertatii-si-al-puterii

Vulturul, simbolul libertății și al puterii

polaritatea-energetica-a-universului

Polaritatea Energetică a Universului

ce-semnifica-simbolul-zoroastru-sau-zarathustra

Ce Semnifică Simbolul Zoroastru sau Zarathustra

medicina-traditionala-chineza-si-echilibrul-polaritatilor

Medicina tradițională chineză și echilibrul polarităților

puterea-gandurilor

Puterea gândurilor

circulatia-sanguina-deficitara

Circulația sanguină deficitară

sovata-locul-de-revitalizare

Sovata, locul de revitalizare

istoria-ascunsa-a-religiilor

Istoria ascunsă a religiilor

misterul-cristalului-de-cuart-fermecat

Misterul cristalului de cuarț fermecat

ritualuri-magice-pentru-bunastare-si-protectie

Ritualuri magice pentru bunăstare și protecție

ce-simbolizeaza-pentagrama-si-pentaclul

Ce simbolizeaza Pentagrama sau Pentaclul

vlad-dracul-din-ordinul-dragonilor

Vlad Dracul din Ordinul Dragonilor

energia-unei-locuinte

Energia unei locuințe

se-doreste-robotizarea-omului

Se doreşte robotizarea omului?

constiinta-individuala-si-cea-colectiva

Conștiința individuală și cea colectivă

proiectele-haarp-si-sura

Proiectele HAARP și SURA

energia-constiintei

Energia Conștiinței

energiile-pozitive-si-negative-ale-casei

Energiile Pozitive și Negative ale Casei

reiki-si-restabilirea-echilibrului

Reiki și restabilirea echilibrului

fizica-cuantica-si-spiritualitatea

Fizica cuantică şi spiritualitatea

extracorporalitatea

Extracorporalitatea

puterea-de-a-empatiza

Puterea de a empatiza

aura-umana

Aura Umană

fecioara-maria-nascatoare-de-dumnezeu

Fecioara Maria Născătoare de Dumnezeu

metode-de-protectie-impotriva-energiilor-negative

Metode de Protecție Împotriva Energiilor Negative

ozn-uri-in-romania

OZN-uri în Romania

cristalele-uriase-din-mina-naica

Cristalele Uriașe din Mina Naica

ce-simbolizeaza-copacul-vietii

Ce simbolizează Copacul Vieții

matematica-limbajul-universal

Matematica, Limbajul Universal

endgame-blueprint-for-global-enslavement-documentar-tradus

ENDGAME – Blueprint For Global Enslavement (Documentar Tradus)

97%-owned-97%-posedat-documentar-tradus

97% Owned – 97% Posedat (Documentar Tradus)

talisman-amulete-si-pandantive-mistice-sacre

Talismane, Amulete și Pandantive Mistice Sacre

cine-dicteaza-traiectoria-lumii

Cine dictează traiectoria lumii

poarta-zeilor-din-hayu-marca-peru

Poarta zeilor din Hayu Marca, Peru

legatura-dintre-orgoni-energia-orgonica-si-wilhelm-reich-documentar-tradus

Legătura dintre Orgoni, Energia Orgonică și Wilhelm Reich

feng-shui-pentru-casa

Feng Shui pentru casă

energia-punctelor-cardinale

Energia punctelor cardinale

exista-fantome

Există fantome?

proiecte-desecretizate

Proiecte Desecretizate

sfanta_treime

Sfânta Treime

vindecatorii-si-campurile-magnetice

Vindecătorii şi câmpurile magnetice

fericirea-iluzie-superficiala-si-necesitate-existentiala

Fericirea, Iluzie Subiectivă și Necesitate Existențială?

inchiderea-societatii-planet-lockdown-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Închiderea Societății – Planet Lockdown (Documentar Tradus)

protectie-impotriva-energiilor-negative

Protecție Împotriva Energiilor Negative

simbolistica-runelor-si-piatra-kesington

Simbolistica Runelor și Piatra Kensington

mandalele-si-beneficiile-lor

Mandalele și beneficiile lor

ce-simbolizeaza-crucea

Sfânta Cruce

inexplicabil-structuri-misterioase-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana-00

INEXPLICABIL – Structuri Misterioase (Documentar Tradus)

water-the-great-mystery-apa-marele-mister

WATER – The Great Mistery (APA – Marele Mister) Documentar Tradus

universul-holografic-si-esenta-spirituala-a-acestuia

Universul Holografic, Creație a Mentalului Conștient și Subconștient

biblioteca-de-manuscrise-din-tibet

Biblioteca de manuscrise din Tibet

misterul-piramidelor

Misterul Piramidelor

civilizatii-antice-avansate-tehnologic-disparute

Civilizaţii antice, avansate tehnologic, dispărute!

fenomenul-numit-vocea-electronica

Fenomenul numit Vocea Electronică

geometria-sacra

Geometria Sacră

ingerii-pazitori

Îngerii Păzitori

deochiul-sau-ochi-deochi

Deochiul sau Ochi Deochi

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-scarabeul-carabus

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Scarabeul Cărăbuș

triskelion-sau-triskele-origine-insemnatate-simbolistica

Triskelion sau Triskele – Origine, Însemnătate, Simbolistică

ce-simbolizeaza-o-septagrama-heptagrama-sau-septegrama

Ce simbolizează Septagrama Heptagrama sau Septegrama

ce-reprezinta-inseamna-sau-simbolizeaza-sri-yantra-shri-yantra-shree-yantra

Ce Reprezintă, Înseamnă sau Simbolizează Sri Yantra

simbolul-svastica-origine-semnificatie-insemnatate

Simbolul Svastica, Origine, Semnificație, Însemnătate

ce-efect-are-luna-asupra-vietii-pe-pamant

Ce Efect are Luna Asupra Vieții pe Pământ

soarele-purtatorul-vietii-lumilor-ce-reprezinta-simbolizeaza-semnifica-inseamna-soarele

Soarele, Purtătorul Vieții Lumilor

ce-reprezinta-semnifica-sau-simbolizeaza-pana-de-pasare

Ce Reprezintă, Semnifică sau Simbolizează Pana de Pasăre

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-runele-celtice

Ce Semnifică sau Simbolizează Runele Celtice

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-valknut

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Valknut

ce-simbolizeaza-ochiul-providentei-in-triunghi-si-cerc

Ce simbolizează Ochiul Providenței în Triunghi și Cerc

iesirea din matrix

Ieșirea din Matrix

ce-semnifica-reprezinta-simbolizeaza-vulturul

Ce Semnifică, Reprezintă, Simbolizează Vulturul

ce-simbolizeaza-semnifica-roata-norocului-busola-magica-vegvisir

Ce Simbolizează, Semnifică Roata Norocului, Roata Dharma sau Busola Magică Vegvisir

energia-orgonica-albastra

Energia Orgonică Albastră

ce-simbolizeaza-sau-semnifica-corbul-cioara

Ce Simbolizeaza sau Semnifica Corbul Cioara

ce-simbilizeaza-sau-semnifica-triquetra

Ce Simbolizează sau Semnifică TRIQUETRA

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-om-mani-padme-hum

Ce Semnifică sau Simbolizează Om Mani Padme Hum

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-ursul

Ce Semnifică sau Simbolizează URSUL

fleur-de-lis-lys-floarea-de-lis-lys-origine-simbolistica-beneficii

Fleur de Lis / Lys (Floarea de Lis / Lys) Origine Simbolistică Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-dragonul

Ce Simbolizează (Semnifică) Dragonul

crucea-celtica-origine-simbolistica-semnificatie-beneficii

Crucea Celtică – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-vajra-dorje

Ce Simbolizează (Semnifică) Vajra sau Dorje

ce-simbolizeaza-semnifica-lupul

Ce Simbolizează (Semnifică) Lupul

ce-simbolizeaza-semnifica-cheia-o-cheie

Ce Simbolizează (Semnifică) Cheia sau o Cheie

ce-simbolizeaza-semnifica-cerbul

Ce simbolizează, semnifică Cerbul

taur-zimbru-bour-origine-simbolistica-semnificatie-beneficiu

Taur, Zimbru, Bour – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficiu

caduceu-origine-semnificatie-beneficiu

Caduceul – Origine, Semnificație, Beneficiu

moneda-sau-banut-aducator-de-noroc-simbolistica-semnificatie

Monedă sau Bănuț aducător de noroc – Simbolistică, Semnificație

bufnita-sau-cucuveaua-simbolistica-semnificatie

Bufnița sau Cucuveaua – Simbolistică, Semnificație

limbajul-simbolurilor-mistice-sacre

Limbajul Simbolurilor Mistice Sacre

ciocanul-lui-thor-origine-semnificatie-beneficii

CIOCANUL LUI THOR – Origine, Semnificație, Beneficii

simbolul-aum-om-origine-semnificatie-beneficiu

Simbolul Aum Om – Origine, Semnificație, Beneficiu

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 voturi, media: 4,50 din 5)

Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *