Universul Holografic și Esența Spirituală a Acestuia

Ştiinţa este cel mai bun instrument pe care îl avem pentru explorarea realităţii. Dar atunci când se ajunge la explicarea dimensiunilor psihice şi spirituale, ale existenţei umane, ştiinţa prezintă lipsuri.

Trebuie o restructurare a ştiinţei, dar care ar fi aceasta? Prima idee ar fi să accepte existenţa fenomenelor psihice şi spirituale. Aceasta ar fi necesară atât pentru ştiinţă cât şi pentru supravieţuirea umanitaţii (a precizat Willis Harman de la Insitute of Noetic Science). Un exemplu îl poate constitui amintirile despre vieţile anterioare ale oamenilor aflaţi sub hipnoză. Dacă aceste amintiri sunt adevărate sau nu, trebuie dovedit.

Fenomenele psihice, sunt strîns legate de cele spirituale

Majoritatea psihiatrilor nu cred în asemenea lucruri. Unii chiar s-au convins că toate acestea pot fi adevărate (este cazul psihiatrului Brian L. Weiss, din Florida). Whitton, întrebat dacă crede în reîncarnare, a răspuns că da. O altă trăsătură care trebuie să fie parte a restructurării ştiinţei, este o extindere a definiţiei a ceea ce constituie dovada ştiinţifică. Fenomenele psihice şi spirituale au jucat un rol semnificativ în istoria omenirii. Din cauză că nu sunt uşor de captat şi de cercetat, ştiinţa le-a ignorat. De pildă, una dintre puţinele descoperiri legate de experienţele extracorporale, este aceea că undele cerebrale se schimbă când unul dintre subiecţi iese din corp.

Clarvăzătorii nu sunt luaţi în serios.  Munca lor este extraordinar de interesantă şi nu trebuie respinsă doar pentru că nu poate fi documentată la fel de riguros ca alte metode.

Este momentul în care știința trebuie să facă front comun cu spiritualitatea

Ideea că Universul a început cu o explozie primordială, Big-Bang, este acceptată de majoritatea oamenilor de ştiinţă. Nimeni nu a dovedit însă că este adevărat. Dacă un psiholog care cercetează experienţa din pragul morţii ar declara că tărâmul în care călătoresc subiecţii săi în timpul acestor experienţe este un alt nivel al realităţii, psihologul ar fi acuzat ca face o afirmaţie care nu poate fi dovedită. Ştiinţa trebuie să înceapă să facă incursiuni în studiul fenomenelor psihice şi spirituale.

Paranormalul, poate fi dovedit stiințific

Unii cercetători din domeniul paranormal au trecut de la o abordare obiectivă la una participativă. Unele laboratoare care studiau vederea la distanţă, au obţinut rezultate deosebite. Cele îndrăgostite de obiectivitate au eşuat lamentabil. Parapsihologii ruşi Dubrov şi Pushkin, au văzut că au mai mult succes în reproducerea descoperirilor altor parapsihologi, dacă hipnotizează toţi subiecţii prezenţi la test.

universul-holografic

Frecvența undelor cerebrale, hipnoza și accesarea realităților spirituale

Se pare că hipnoza elimină interferenţele produse de gândirea conştientă şi credinţele subiecţilor testaţi. Aceasta contribuie la obţinerea unor rezultate mai bune. O schimbare de la obiectivitate la participare, va influenţa rolul cercetătorului. Oamenii de ştiinţă ar trebui să fie mai puţin observatori şi mai mult experimentatori.

Harman sugerează că în loc să intervieveze subiecţii care au avut experienţe extracorporale, cercetătorii ar putea instrumenta metode de a călători ei înşişi acolo. Deja cercetătorii visului lucid exploatează şi relatează propriile experienţe. Monroe a înfiinţat un centru de cercetare numit Monroe Institute of Applied Sciences în Blue Ridge Mountains. Acolo, a pregătit sute de indivizi să facă aceleaşi călătorii extracorporale pe care le-a făcut chiar el.

Legătura dintre șamani și ”extratereștrii”

În culturile tribale, indivizii care au trecut prin experienţe în pragul morţii suferă adesea asemenea transformări încât devin şamani. Cei moderni, se transformă spiritual, devenind mai iubitori, mai plini de compasiune şi chiar mai dotaţi psihic decât personalităţile lor anterioare. După cum afirmă Ring este posibilă „şamanizarea lumii moderne”. Acesta scoate în evidenţă faptul că întâlnirile cu OZN-urile seamănă de fapt a iniţieri şamanice. Acestea ar putea constitui mărturii suplimentare pentru şamanizarea umanităţii. Strieber susţine că fenomenul OZN este produs de cineva, că ne confruntăm cu un salt exponenţial de la o specie la alta.

Accelerarea undelor cerebrale, are ca rezultat perceperea condensării energiei în materie

Se poate afirma că este un proces în desfăşurare. Multe tradiţii vechi vorbesc despre un timp, când holograma realităţii fizice era mult mai plastică decât este acum. Era mult mai asemănătoare cu realitatea amorfă şi fluidă din dimensiunea de după viaţă. Edgar Cayce susţinea că Pământul a fost la început, asemănător cu formele gând. Aborigenii susţin că va veni ziua când Pământul se va întoarce la vremea visului.

universul_holografic

Adevărata sursă a creației, se află într-o cu totul altă dimensiune

Multe tradiţii din vechime afirmă că umanitatea nu îşi are originea pe Pământ. Se pare că adevăratul nostru cămin este cu Dumnezeu, pe un tărâm nonfizic şi paradisiac de spirit pur. Loye, a argumentat că izgonirea lui Adam şi a Evei din Grădina Edenului ar putea fi o versiune a faptului că Pământul este un fel de teren de joacă. În acest teren eşti liber şi putem realiza că noi suntem o proiecţie holografică a unei dimensiuni spaţiale cu o ordine mult mai înaltă. Strieber susţinea că adevărata noastră casă este altundeva, iar OZN-urile au această misiune de a ne anunţa.

Materia este temnița spiritului

Scriitorul Terence McKenna, un susţinător al modelului holografic, spune că ne apropiem de cel mai profund eveniment pe care o ecologie planetară îl poate întâlni. Este vorba de eliberarea vieţii din închisoarea întunecată a materiei. Pe măsură ce se pătrunde mai adânc, realitatea pare să devină din ce în ce mai asemănătoare cu frecvenţa. Dacă am fi aruncaţi în tărâmul de lumină a lui Swedenborg, ar putea fi echivalent cu a ne arunca într-o halucinaţie complet fluidă produsă cu LSD.

Viața pe pământ, este o călătorie șamanică a spiritului captiv în propria creație

Nu suntem încă capabili să ne controlăm emoţiile, atitudinile şi credinţele pentru a avea de a face cu monştrii pe care psihicul nostru i-ar putea crea pentru noi acolo. Suntem într-adevăr într-o călătorie şamanică. Învăţăm cum să ne purtăm cu plasticitatea care este parte integrantă a unui univers în care mintea şi realitatea sunt un continuu. Câtă vreme libertatea din Lumea de Apoi rămâne înfricoşătoare, vom continua să visăm pentru noi o hologramă care este foarte solidă şi bine definită.

Trebuie să acordăm întotdeauna atenţie avertismentului lui Bohm, că toate compartimentele conceptuale pe care le folosim pentru a diviza Universul sunt opera noastră. Ele nu există undeva „afară” deoarece acolo este numai „totalitate indivizibilă”. Noi trebuie să mergem din iluminare în iluminare, aşa cum a spus Sri Aurobindo. Trebuie să învăţăm puţin şi de la aborigenii care spun că noi învăţăm doar cum să supravieţuim în infinitate.

 


 

Articole recente

originea-proprietatile-si-beneficiile-argintului

Originea, Proprietățile și Beneficiile Argintului

bob-lazar-zona-51-si-ozn-urile-area-51-and-flying-saucers-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Bob Lazar, Zona 51 și OZN-urile (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-elementul-115-element_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Elementul 115 (Documentar Tradus)

cristalul-de-cuart-ametist-origine-proprietati-beneficii

Cristal de Cuarț Ametist, Origine, Proprietăți, Beneficii

extraterestrii-antici-ancient-aliens-vizionarii_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Extratereștrii Antici – Vizionarii (Documentar Tradus)

teoria-conspiratiei-a-ajuns-omul-pe-luna-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Teoria Conspirației – A AJUNS OMUL PE LUNĂ (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-dincolo-de-nazca-beyond-nazca_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Extratereștrii Antici – Dincolo de Nazca (Documentar Tradus)

rezonanta-fiinte-de-frecventa-resonance-beings-of-frecuency-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

REZONANȚA – Ființe de frecvență (Documentar Tradus)

secretul-marelui-cristal-din-atlantida

Beneficiile aduse de Cristalul de Cuarț de Stâncă

fara-raspuns-unaknowledged-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Fără Răspuns – Unaknowledged (Documentar Tradus)

povestea-lui-dumnezeu-the-story-of-god-morgan-freeman-sezonul2-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Povestea Lui Dumnezeu, The Story Of God – Sezonul 2 (Documentar Tradus)

turmalina-cristalul-purificator-si-protector

Turmalina, Cristalul Purificator și Protector

secretele-piramidelor-documentar-tradus

Secretele Piramidelor, Lost Secrets Of The Pyramid (Documentar Tradus)

INEXPLICABIL-Misterele-Mintii-Documentar-Tradus

INEXPLICABIL – Misterele Minții (Documentar Tradus)

INEXPLICABIL-Structuri-Misterioase-Documentar-Tradus

INEXPLICABIL – Structuri Misterioase (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-cei-noua_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Cei Nouă (Documentar Tradus)

INEXPLICABIL-Creaturi-Bizare-Documentar-Tradus

INEXPLICABIL – Creaturi Bizare (Documentar Tradus)

otel-inoxidabil-sau-inox

Oțel Inoxidabil sau INOX

sfantul-mihail-arhanghelul

Sfântul Mihail Arhanghelul

extraterestrii-antici-ancient-aliens-pazitorul-mlastinilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Păzitorul Mlaștinilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-transdimensionalii_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Trans-dimensionalii (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-proiectul-hibrid_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Proiectul Hibrid (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-zona-52_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Zona 52 (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-replicantii_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Replicanții (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-nava-spatiala-din-piatra_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Nava Spațială din Piatră (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-agenda-animalelor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Agenda Animalelor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-insule-de-foc_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Insule de foc (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-codurile-interzise-ale-lui-da-vinci_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Codurile Interzise ale lui Da Vinci (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-razboaiele-stiintei_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Războaiele Științei (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-orasul-zeilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Orașul Zeilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-centralele-electrice-ale-extraterestrilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Centralele electrice ale extratereștrilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-agenda-nucleara_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Agenda Nucleară (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-ancient-aliens-grupul-majestic-12_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Grupul Majestic 12 (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-experimentul-tesla_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Experimentul Tesla (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-codul-constelatiei_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Codul Constelației (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-intoarcerea-in-antarctica_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Întoarcerea în Antarctica (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-vocile-zeilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Vocile zeilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-conexiunea-cu-sirius_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Conexiunea cu Sirius (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-prototipurile_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Prototipurile (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-destinatia-marte_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Destinația Marte (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-rusia-desecretizata_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Rusia Desecretizată (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-misterul-casei-rudloe_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Misterul Casei Rudloe (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-inteleptii_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Înțelepții (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-statia-spatiala-de-pe-luna_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Stația Spațială de pe Lună (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-intoarcerea-la-gobekli-tepe_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Întoarcerea la Gobekli Tepe (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-santinelele_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Santinelele (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-noile-dovezi_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Noile Dovezi (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-piramidele-din-antarctica_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Piramidele din Antarctica (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-imperiul-ascuns_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Imperiul Ascuns (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-arhitectii-extraterestri_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Arhitecții Extratereștri (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-dincolo-de-roswell_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Dincolo de Roswell (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-codurile-desertului_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Codurile Deșertului (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-gauri-negre-pe-pamant_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Găuri Negre pe Pământ (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-insula-uriașilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Insula Uriașilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-rapirile_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Răpirile (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-agenda-reptilienilor_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Agenda Reptilienilor (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-discurile-extraterestre_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Discurile Extraterestre (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-conexiunea-cu-druizii_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Conexiunea cu Druizii (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-au-iesit-din-mare_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Au ieșit din mare (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-secretele-maya_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Secretele Maya (Documentar Tradus)

extraterestrii-antici-oul-cosmic_documentar-tradus

Extratereștrii Antici – Oul Cosmic (Documentar Tradus)

campurile-scalare-de-torsiune

Câmpurile scalare de torsiune

operatiunea-paperclip-nazisti-la-nasa

Operaţiunea Paperclip, naziști la NASA

inteligenta-inimii

Inteligența inimii

supravietuitori-ai-inghetului

Supraviețuitori ai înghețului

mistere-arheologice

Mistere arheologice

sfinti-intru-eternitate

Sfinți întru eternitate

profetia-si-incapacitatea-interventiei-umane

Profeția și incapacitatea intervenției umane

jadul-piatra-echilibrului-interior

Jadul, piatra echilibrului interior

locasul-nemuritorilor-din-himalaya

Locașul nemuritorilor din Himalaya

energia-subtila

Energia subtilă

vrajitoarea-anna-bathory

Vrăjitoarea Anna Bathory

misterul-care-invaluie-cartea-lui-soyga

Misterul care învăluie Cartea lui Soyga

enigma-cartii-inventio-fortunata

Enigma cărţii „Inventio fortunata”

simbolul-infinitului

Simbolul infinitului

ce-simbolizeaza-crucea

Ce simbolizează crucea

puterile-pietrelor-pretioase

Puterile Pietrelor Prețioase

steaua-lui-david-sau-hexagrama

Steaua lui David sau Hexagrama

arhanghelul-rafael-dumnezeu-vindeca

Arhanghelul Rafael, Dumnezeu vindecă

techirghiol-fantana-tineretii

Techirghiol, „fântâna tinereţii”

zirconul-piatra-intelepciunii

Zirconul, piatra înţelepciunii

declaratia-socanta-a-expertului-onu-omenirea-este-condusa-de-corporatii

Declarația șocantă a expertului ONU – Omenirea este condusă de CORPORAȚII

echilibrarea-energiilor

Echilibrarea energiilor

amprenta-energetica

Amprenta energetică

oameni-care-se-hranesc-doar-cu-energie

Oameni care se hrănesc doar cu energie

majestic-12-și-arhitecții-controlului

Majestic 12 și arhitecții controlului

cum-circula-energiile

Cum circulă energiile

ingerii-si-religia

Îngerii și religia

magia-la-caldeeni

Magia la caldeeni

reflexoterapia-si-rezultatele-miraculoase

Reflexoterapia și rezultatele miraculoase

monitorizarea-totală-a-individului

Monitorizarea totală a individului

corpul-mental-sufletul-și-monada

Corpul mental, sufletul și monada

omul-fiinta-spirituala

Omul, ființă spirituală

geometria-sacra-cubul-lui-metatron

Geometria Sacră – Cubul lui Metatron

ozn-urile-si-laurence-rockefeller

OZN-urile și Laurance Rockefeller

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

leul-simbol-al-demnitatii

Leul, simbol al demnității

sarpele-simbol-mistic-sacru

Șarpele, Simbol Mistic Sacru

oglinda-magica-fermecata

Oglinda Magică Fermecată

chinezul-care-vede-in-intuneric

Chinezul care vede în întuneric

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu sunt voturi încă)

Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *