universul-holografic-si-esenta-spirituala-a-acestuia

Universul Holografic și Esența Spirituală a Acestuia

Ştiinţa este cel mai bun instrument pe care îl avem pentru explorarea realităţii. Dar atunci când se ajunge la explicarea dimensiunilor psihice şi spirituale, ale existenţei umane, ştiinţa prezintă lipsuri.

Trebuie o restructurare a ştiinţei, dar care ar fi aceasta? Prima idee ar fi să accepte existenţa fenomenelor psihice şi spirituale. Aceasta ar fi necesară atât pentru ştiinţă cât şi pentru supravieţuirea umanitaţii (a precizat Willis Harman de la Insitute of Noetic Science). Un exemplu îl poate constitui amintirile despre vieţile anterioare ale oamenilor aflaţi sub hipnoză. Dacă aceste amintiri sunt adevărate sau nu, trebuie dovedit.

Fenomenele psihice, sunt strîns legate de cele spirituale

Majoritatea psihiatrilor nu cred în asemenea lucruri. Unii chiar s-au convins că toate acestea pot fi adevărate (este cazul psihiatrului Brian L. Weiss, din Florida). Whitton, întrebat dacă crede în reîncarnare, a răspuns că da. O altă trăsătură care trebuie să fie parte a restructurării ştiinţei, este o extindere a definiţiei a ceea ce constituie dovada ştiinţifică. Fenomenele psihice şi spirituale au jucat un rol semnificativ în istoria omenirii. Din cauză că nu sunt uşor de captat şi de cercetat, ştiinţa le-a ignorat. De pildă, una dintre puţinele descoperiri legate de experienţele extracorporale, este aceea că undele cerebrale se schimbă când unul dintre subiecţi iese din corp.

Clarvăzătorii nu sunt luaţi în serios.  Munca lor este extraordinar de interesantă şi nu trebuie respinsă doar pentru că nu poate fi documentată la fel de riguros ca alte metode.

Este momentul în care știința trebuie să facă front comun cu spiritualitatea

Ideea că Universul a început cu o explozie primordială, Big-Bang, este acceptată de majoritatea oamenilor de ştiinţă. Nimeni nu a dovedit însă că este adevărat. Dacă un psiholog care cercetează experienţa din pragul morţii ar declara că tărâmul în care călătoresc subiecţii săi în timpul acestor experienţe este un alt nivel al realităţii, psihologul ar fi acuzat ca face o afirmaţie care nu poate fi dovedită. Ştiinţa trebuie să înceapă să facă incursiuni în studiul fenomenelor psihice şi spirituale.

Paranormalul, poate fi dovedit stiințific

Unii cercetători din domeniul paranormal au trecut de la o abordare obiectivă la una participativă. Unele laboratoare care studiau vederea la distanţă, au obţinut rezultate deosebite. Cele îndrăgostite de obiectivitate au eşuat lamentabil. Parapsihologii ruşi Dubrov şi Pushkin, au văzut că au mai mult succes în reproducerea descoperirilor altor parapsihologi, dacă hipnotizează toţi subiecţii prezenţi la test.

universul-holografic

Frecvența undelor cerebrale, hipnoza și accesarea realităților spirituale

Se pare că hipnoza elimină interferenţele produse de gândirea conştientă şi credinţele subiecţilor testaţi. Aceasta contribuie la obţinerea unor rezultate mai bune. O schimbare de la obiectivitate la participare, va influenţa rolul cercetătorului. Oamenii de ştiinţă ar trebui să fie mai puţin observatori şi mai mult experimentatori.

Harman sugerează că în loc să intervieveze subiecţii care au avut experienţe extracorporale, cercetătorii ar putea instrumenta metode de a călători ei înşişi acolo. Deja cercetătorii visului lucid exploatează şi relatează propriile experienţe. Monroe a înfiinţat un centru de cercetare numit Monroe Institute of Applied Sciences în Blue Ridge Mountains. Acolo, a pregătit sute de indivizi să facă aceleaşi călătorii extracorporale pe care le-a făcut chiar el.

Legătura dintre șamani și ”extratereștrii”

În culturile tribale, indivizii care au trecut prin experienţe în pragul morţii suferă adesea asemenea transformări încât devin şamani. Cei moderni, se transformă spiritual, devenind mai iubitori, mai plini de compasiune şi chiar mai dotaţi psihic decât personalităţile lor anterioare. După cum afirmă Ring este posibilă „şamanizarea lumii moderne”. Acesta scoate în evidenţă faptul că întâlnirile cu OZN-urile seamănă de fapt a iniţieri şamanice. Acestea ar putea constitui mărturii suplimentare pentru şamanizarea umanităţii. Strieber susţine că fenomenul OZN este produs de cineva, că ne confruntăm cu un salt exponenţial de la o specie la alta.

Accelerarea undelor cerebrale, are ca rezultat perceperea condensării energiei în materie

Se poate afirma că este un proces în desfăşurare. Multe tradiţii vechi vorbesc despre un timp, când holograma realităţii fizice era mult mai plastică decât este acum. Era mult mai asemănătoare cu realitatea amorfă şi fluidă din dimensiunea de după viaţă. Edgar Cayce susţinea că Pământul a fost la început, asemănător cu formele gând. Aborigenii susţin că va veni ziua când Pământul se va întoarce la vremea visului.

universul_holografic

Adevărata sursă a creației, se află într-o cu totul altă dimensiune

Multe tradiţii din vechime afirmă că umanitatea nu îşi are originea pe Pământ. Se pare că adevăratul nostru cămin este cu Dumnezeu, pe un tărâm nonfizic şi paradisiac de spirit pur. Loye, a argumentat că izgonirea lui Adam şi a Evei din Grădina Edenului ar putea fi o versiune a faptului că Pământul este un fel de teren de joacă. În acest teren eşti liber şi putem realiza că noi suntem o proiecţie holografică a unei dimensiuni spaţiale cu o ordine mult mai înaltă. Strieber susţinea că adevărata noastră casă este altundeva, iar OZN-urile au această misiune de a ne anunţa.

Materia este temnița spiritului

Scriitorul Terence McKenna, un susţinător al modelului holografic, spune că ne apropiem de cel mai profund eveniment pe care o ecologie planetară îl poate întâlni. Este vorba de eliberarea vieţii din închisoarea întunecată a materiei. Pe măsură ce se pătrunde mai adânc, realitatea pare să devină din ce în ce mai asemănătoare cu frecvenţa. Dacă am fi aruncaţi în tărâmul de lumină a lui Swedenborg, ar putea fi echivalent cu a ne arunca într-o halucinaţie complet fluidă produsă cu LSD.

Viața pe pământ, este o călătorie șamanică a spiritului captiv în propria creație

Nu suntem încă capabili să ne controlăm emoţiile, atitudinile şi credinţele pentru a avea de a face cu monştrii pe care psihicul nostru i-ar putea crea pentru noi acolo. Suntem într-adevăr într-o călătorie şamanică. Învăţăm cum să ne purtăm cu plasticitatea care este parte integrantă a unui univers în care mintea şi realitatea sunt un continuu. Câtă vreme libertatea din Lumea de Apoi rămâne înfricoşătoare, vom continua să visăm pentru noi o hologramă care este foarte solidă şi bine definită.

Trebuie să acordăm întotdeauna atenţie avertismentului lui Bohm, că toate compartimentele conceptuale pe care le folosim pentru a diviza Universul sunt opera noastră. Ele nu există undeva „afară” deoarece acolo este numai „totalitate indivizibilă”. Noi trebuie să mergem din iluminare în iluminare, aşa cum a spus Sri Aurobindo. Trebuie să învăţăm puţin şi de la aborigenii care spun că noi învăţăm doar cum să supravieţuim în infinitate.

 


 

Articole recente

metode-de-protectie-impotriva-energiilor-negative

Metode de Protecție Împotriva Energiilor Negative

ozn-uri-in-romania

OZN-uri în Romania

cristalele-uriase-din-mina-naica

Cristalele Uriașe din Mina Naica

ce-simbolizeaza-copacul-vietii

Ce simbolizează Copacul Vieții

matematica-limbajul-universal

Matematica, Limbajul Universal

endgame-blueprint-for-global-enslavement-documentar-tradus

ENDGAME – Blueprint For Global Enslavement (Documentar Tradus)

97%-owned-97%-posedat-documentar-tradus

97% Owned – 97% Posedat (Documentar Tradus)

talisman-amulete-si-pandantive-mistice-sacre

Talismane, Amulete și Pandantive Mistice Sacre

cine-dicteaza-traiectoria-lumii

Cine dictează traiectoria lumii

poarta-zeilor-din-hayu-marca-peru

Poarta zeilor din Hayu Marca, Peru

legatura-dintre-orgoni-energia-orgonica-si-wilhelm-reich-documentar-tradus

Legătura dintre Orgoni, Energia Orgonică și Wilhelm Reich

feng-shui-pentru-casa

Feng Shui pentru casă

energia-punctelor-cardinale

Energia punctelor cardinale

exista-fantome

Există fantome?

proiecte-desecretizate

Proiecte Desecretizate

sfanta_treime

Sfânta Treime

vindecatorii-si-campurile-magnetice

Vindecătorii şi câmpurile magnetice

fericirea-iluzie-superficiala-si-necesitate-existentiala

Fericirea, Iluzie Subiectivă și Necesitate Existențială?

inchiderea-societatii-planet-lockdown-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Închiderea Societății – Planet Lockdown (Documentar Tradus)

protectie-impotriva-energiilor-negative

Protecție Împotriva Energiilor Negative

simbolistica-runelor-si-piatra-kesington

Simbolistica Runelor și Piatra Kensington

mandalele-si-beneficiile-lor

Mandalele și beneficiile lor

ce-simbolizeaza-crucea

Sfânta Cruce

inexplicabil-structuri-misterioase-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana-00

INEXPLICABIL – Structuri Misterioase (Documentar Tradus)

water-the-great-mystery-apa-marele-mister

WATER – The Great Mistery (APA – Marele Mister) Documentar Tradus

universul-holografic-si-esenta-spirituala-a-acestuia

Universul Holografic, Creație a Mentalului Conștient și Subconștient

biblioteca-de-manuscrise-din-tibet

Biblioteca de manuscrise din Tibet

misterul-piramidelor

Misterul Piramidelor

civilizatii-antice-avansate-tehnologic-disparute

Civilizaţii antice, avansate tehnologic, dispărute!

fenomenul-numit-vocea-electronica

Fenomenul numit Vocea Electronică

geometria-sacra

Geometria Sacră

ingerii-pazitori

Îngerii Păzitori

deochiul-sau-ochi-deochi

Deochiul sau Ochi Deochi

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-scarabeul-carabus

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Scarabeul Cărăbuș

triskelion-sau-triskele-origine-insemnatate-simbolistica

Triskelion sau Triskele – Origine, Însemnătate, Simbolistică

ce-simbolizeaza-o-septagrama-heptagrama-sau-septegrama

Ce simbolizează Septagrama Heptagrama sau Septegrama

ce-reprezinta-inseamna-sau-simbolizeaza-sri-yantra-shri-yantra-shree-yantra

Ce Reprezintă, Înseamnă sau Simbolizează Sri Yantra

simbolul-svastica-origine-semnificatie-insemnatate

Simbolul Svastica, Origine, Semnificație, Însemnătate

ce-efect-are-luna-asupra-vietii-pe-pamant

Ce Efect are Luna Asupra Vieții pe Pământ

soarele-purtatorul-vietii-lumilor-ce-reprezinta-simbolizeaza-semnifica-inseamna-soarele

Soarele, Purtătorul Vieții Lumilor

ce-reprezinta-semnifica-sau-simbolizeaza-pana-de-pasare

Ce Reprezintă, Semnifică sau Simbolizează Pana de Pasăre

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-runele-celtice

Ce Semnifică sau Simbolizează Runele Celtice

ce-semnifica-reprezinta-sau-simbolizeaza-valknut

Ce Semnifică Reprezintă sau Simbolizează Valknut

ce-simbolizeaza-ochiul-providentei-in-triunghi-si-cerc

Ce simbolizează Ochiul Providenței în Triunghi și Cerc

iesirea din matrix

Ieșirea din Matrix

ce-semnifica-reprezinta-simbolizeaza-vulturul

Ce Semnifică, Reprezintă, Simbolizează Vulturul

ce-simbolizeaza-semnifica-roata-norocului-busola-magica-vegvisir

Ce Simbolizează, Semnifică Roata Norocului, Roata Dharma sau Busola Magică Vegvisir

energia-orgonica-albastra

Energia Orgonică Albastră

ce-simbolizeaza-sau-semnifica-corbul-cioara

Ce Simbolizeaza sau Semnifica Corbul Cioara

ce-simbilizeaza-sau-semnifica-triquetra

Ce Simbolizează sau Semnifică TRIQUETRA

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-om-mani-padme-hum

Ce Semnifică sau Simbolizează Om Mani Padme Hum

ce-semnifica-sau-simbolizeaza-ursul

Ce Semnifică sau Simbolizează URSUL

fleur-de-lis-lys-floarea-de-lis-lys-origine-simbolistica-beneficii

Fleur de Lis / Lys (Floarea de Lis / Lys) Origine Simbolistică Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-dragonul

Ce Simbolizează (Semnifică) Dragonul

crucea-celtica-origine-simbolistica-semnificatie-beneficii

Crucea Celtică – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficii

ce-simbolizeaza-semnifica-vajra-dorje

Ce Simbolizează (Semnifică) Vajra sau Dorje

ce-simbolizeaza-semnifica-lupul

Ce Simbolizează (Semnifică) Lupul

ce-simbolizeaza-semnifica-cheia-o-cheie

Ce Simbolizează (Semnifică) Cheia sau o Cheie

ce-simbolizeaza-semnifica-cerbul

Ce simbolizează, semnifică Cerbul

taur-zimbru-bour-origine-simbolistica-semnificatie-beneficiu

Taur, Zimbru, Bour – Origine, Simbolistică (Semnificație), Beneficiu

caduceu-origine-semnificatie-beneficiu

Caduceul – Origine, Semnificație, Beneficiu

moneda-sau-banut-aducator-de-noroc-simbolistica-semnificatie

Monedă sau Bănuț aducător de noroc – Simbolistică, Semnificație

bufnita-sau-cucuveaua-simbolistica-semnificatie

Bufnița sau Cucuveaua – Simbolistică, Semnificație

limbajul-simbolurilor-mistice-sacre

Limbajul Simbolurilor Mistice Sacre

ciocanul-lui-thor-origine-semnificatie-beneficii

CIOCANUL LUI THOR – Origine, Semnificație, Beneficii

simbolul-aum-om-origine-semnificatie-beneficiu

Simbolul Aum Om – Origine, Semnificație, Beneficiu

crucea-templierilor-crucea-malteza-sau-crucea-de-fier

Crucea Templierilor, Crucea Malteză sau Crucea de Fier

origine-semnificatie-beneficiu-ankh-sau-crux-ansata

Origine, semnificație, beneficiu – Ankh sau Crux Ansata

c-de-la-cancer-the-c-word-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

C de la Cancer – The C Word (Documentar Tradus)

secretul-legea-atractiei-the-secret-law-of-attraction-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

SECRETUL – Legea Atracției (Documentar Tradus)

speranta-pentru-sanatate-documentar-tradus-hope-for-health-documentary_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Speranță pentru sănătate (Documentar Tradus)

ram-das-intoarcerea-acasa-going-home_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Ram Dass, Întoarcerea Acasă (Documentar Tradus)

conspiratia-ozn-in-cautarea-adevarului-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

CONSPIRAȚIA OZN – În Căutarea Adevărului (Documentar Tradus)

originea-proprietatile-si-beneficiile-argintului

Originea, Proprietățile și Beneficiile Argintului

bob-lazar-zona-51-si-ozn-urile-area-51-and-flying-saucers-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Bob Lazar, Zona 51 și OZN-urile (Documentar Tradus)

cristalul-de-cuart-ametist-origine-proprietati-beneficii

Cristal de Cuarț Ametist, Origine, Proprietăți, Beneficii

teoria-conspiratiei-a-ajuns-omul-pe-luna-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Teoria Conspirației – A AJUNS OMUL PE LUNĂ (Documentar Tradus)

rezonanta-fiinte-de-frecventa-resonance-beings-of-frecuency-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

REZONANȚA – Ființe de frecvență (Documentar Tradus)

secretul-marelui-cristal-din-atlantida

Beneficiile aduse de Cristalul de Cuarț de Stâncă

fara-raspuns-unaknowledged-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Fără Răspuns – Unaknowledged (Documentar Tradus)

povestea-lui-dumnezeu-the-story-of-god-morgan-freeman-sezonul2-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Povestea lui Dumnezeu, The Story Of God – Sezonul 2 (Documentar Tradus)

turmalina-cristalul-purificator-si-protector

Turmalina, Cristalul Purificator și Protector

secretele-piramidelor-documentar-tradus

Secretele Piramidelor, Lost Secrets Of The Pyramid (Documentar Tradus)

otel-inoxidabil-sau-inox

Oțel Inoxidabil sau INOX

sfantul-mihail-arhanghelul

Sfântul Mihail Arhanghelul

campurile-scalare-de-torsiune

Câmpurile scalare de torsiune

operatiunea-paperclip-nazisti-la-nasa

Operaţiunea Paperclip, naziști la NASA

inteligenta-inimii

Inteligența inimii

supravietuitori-ai-inghetului

Supraviețuitori ai înghețului

mistere-arheologice

Mistere arheologice

sfinti-intru-eternitate

Sfinți întru eternitate

profetia-si-incapacitatea-interventiei-umane

Profeția și incapacitatea intervenției umane

jadul-piatra-echilibrului-interior

Jadul, piatra echilibrului interior

locasul-nemuritorilor-din-himalaya

Locașul nemuritorilor din Himalaya

energia-subtila

Energia subtilă

vrajitoarea-anna-bathory

Vrăjitoarea Anna Bathory

misterul-care-invaluie-cartea-lui-soyga

Misterul care învăluie Cartea lui Soyga

enigma-cartii-inventio-fortunata

Enigma cărţii „Inventio fortunata”

simbolul-infinitului

Simbolul infinitului

ce-simbolizeaza-crucea

Ce simbolizează Crucea

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu sunt voturi încă)

Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *