Istoria secretă a Pământului şi Zodiacul

Adesea auzim spunându-se că numai prin obţinerea unei înţelegeri reale a trecutului Pământului putem spera să deţinem cheia vitală a percepţiei viitorului planetei şi al nostru. Astfel de noţiuni au determinat mereu umanitatea să se cerceteze. Să cerceteze planeta, stelele, universul şi dincolo de el. Dar, cumva toată această gândire revine invariabil la întrebări despre trecut şi despre natura lui Dumnezeu şi implicit a omului.

Întrebări la care ştiinţa nu răspunde

Omenirea s-a întrebat mereu aceleaşi lucruri. Încă de la începuturile istoriei noastre cunoscute există nenumărate poveşti şi legende care incită la căutări profunde. Mituri din timpuri imemoriale ne duc cu mintea la alte civilizaţii străvechi. La fel ca civilizația noastră din secolul al XXI-lea sau cu mult mai avansate. Acestea sălăşluiau cândva pe tărâmuri misterioase și dintre care unele au dispărut de multă vreme sub luciul oceanelor.

În multe astfel de poveşti antice, citim bizare menţiuni despre tehnologii stranii şi necunoscute. Citim despre zei, maşinării zburătoare şi duşmănii care au condus la războaie crâncene. Războaie în care s-au folosit arme fantastice şi devastatoare. De-a lungul anilor un număr mare de învăţaţi au încercat să demonteze aceste poveşti. Aceștia le calificau drept rod al imaginaţiei şi închipuirii omeneşti. Poveştile au intotdeauna ceva persistent şi enervant de ciudat.

Peste tot pe planetă sunt reminiscenţe ale unor structuri enigmatice străvechi

Acestea sunt de origine necunoscută şi alte lucruri cu mult mai ciudate. Arheologii şi exploratorii au dezgropat piramide uimitoare. Au dezgropat oraşe de piatră megalitice şi structuri de o magnifică dificultate arhitecturală. Multe dintre acestea au fost confecţionate prin tehnici necunoscute nouă. Acestea depăşesc cu mult nivelele actuale de expertiză tehnică. Cum au ajuns acolo? Cine le-a construit si cu ce scop?

Au legătură între ele, şi dacă da, care este aceasta?

Artefacte stranii şi incongruente construite cu tehnologii uimitoare, necunoscute care contrazic prezentarea academică a istoriei noastre. Aceste artefacte au fost găsite de asemenea în locuri în care pur şi simplu nu au ce să caute. Stelele de piatră şi picturile din peşteri descriu în egală măsură scene imposibile din trecutul nostru extrem de îndepărtat. Atât de multe astfel de lucruri au fost recuperate din atât de diverse locaţii, încât nu mai pot fi clasate ca fiind artefacte neobişnuite şi etichetate drept „curiozităţi”.

structuri-megalitice

Cine şi de ce vrea să vină Apocalipsa?

Recent a fost o adevărată avalanşă de scrieri, aproape de punctul de saturaţie. Aceste scrieri au avertizat că vin vremuri grele, un Război Global. Au avertizat schimbări masive ale configuraţiei Terrei, Armagedonul, că vine Apocalipsa. Împlinirea celor mai negre profeţii care au fost emise din cele mai vechi timpuri. Dacă e să fim cinstiţi, mereu a fost simplu să vinzi Apocalipsa. Acest lucru s-a petrecut dintotdeauna de când oamenii trăiesc în comunităţi organizate unde mereu există auditoriu.

Dar, există oare vreo evidenţă tangibilă în sprijinul acestor preziceri sumbre?

Şi se pune întrebarea sub ce formă? În ultimii ani, au fost făcute descoperiri noi si uimitoare fiind scoase la lumină dovezi proaspete care pot să ajute la descifrarea unor ghicitori antice. Aceste dovezi pot să arunce o lumină nouă asupra unor teorii mai vechi. La valoarea de suprafaţă pare semnificativ faptul că acei oameni care au ocupat trecutul nostru îndepărtat, mai mult decât orice, au considerat foarte important studiul detaliat al obiectelor celeste şi al evenimentelor cosmice. Aceste studii erau mai importante decât orice altă cunoaştere religioasă, ştiinţifică… mai important decât orice altceva.

De ce atâta preocupare extrordinară pentru Astronomie şi Zodiac?

De fapt, ei au considerat aceste informaţii ca fiind vitale, atât de mult încât şi-au fondat pe ele civilizaţii întregi. Se pune întrebarea de ce? De ce atâta preocupare extrordinară pentru Astronomie şi Zodiac? La ce bun? Ce fel de informaţii puteau ei să obţină în urma scrutării constante şi cu atenţie a cerului. Cât erau ele de preţioase încât să-şi alinieze structurile megalitice cu ele? Şi mai ales cum reuşeau să obţină nişte date atât de precise în primul rând? De la cine sau de unde obţineau ei acele informaţii?

Multe dintre acestea constituie date importante care sunt extrem de utile chiar şi în zilele noastre

Și cu toate că ştim doar o fracţiune infimă din ele, căutăm încă în miturile ancestrale o modalitate de a înţelege tot ceea ce am reuşit să strângem până acum.

icoana-ce-reprezinta-pamantul-in-centru-sistemului-solar

Obsesia Zodiacului

Multă lume crede despre Zodiac că este o serie de nume date unor modele drăguţe de pe cer. Zodiacul nu este neapărat un mic raport care poate fi citit zilnic în ziare. Zodiacul este un mecanism celest incredibil de complex. Trebuie să fie bine înţeles, pentru că şi simpla cunoaştere ancestrală a acestuia este uimitoare. Înţelegerea fenomenului de precesie echinocţială necesită o tehnică sofisticată de observaţie şi calcul.

Omul avea cunoaştere despre Zodiac şi precesiunea echinocţială

Nu se obţine doar în urma uitatului la stele. Chiar dacă strămoşii noştri şi-ar fi petrecut o viaţă întreagă făcând asta, nu ar fi lăsat informaţii despre acest fenomen. Ar fi fost foarte greu şi în prezent pentru societatea modernă să-l descopere accidental. Chiar şi în vremurile când „se credea că Pământul este plat”, omul avea cunoaştere despre Zodiac şi precesiunea echinocţială. Aceasta era mult mai exactă decât este in acest moment, în care pământul este considerat a fi glob. Se spune că este rezultatul unei mişcări axiale lente pe care o păstrează Pământul „în traseul pe care îl face în jurul Soarelui”, deşi este greu de crezut.

Interesele pentru care există adevăruri ascunse sunt încă în vigoare

Numai acest singur aspect constituie o dovadă substanţială că istoria noastră nu este tocmai ce pare a fi. Și dacă în realitate prezintă diferenţe majore faţă de ceea ce ne-a fost spus. Se pune întrebarea de ce a fost şi este ascunsă publicului realitatea? Poate sunt întrebări la care nu vom primi un răspuns colectiv curând. Se pare că interesele pentru care există adevăruri ascunse sunt încă în vigoare. Poate că omenirea aşa cum e ea de mare şi diversă nu este pregătită pentru ele. Desigur că „cercul strâmt” despre care vorbea Eminescu putea fi şi Zodiacul cu ajutorul căruia, la nivel microcosmic, fiecare ar putea să se cunoască pe sine. În același mod şi implicit, l-ar putea cunoaște pe celălalt. În acest fel, omul ar putea să iasă din izolare şi însingurare, şi să scape de frici perpetuate artificial.

harta-esoterica-pamantul-plat

Cosmosul este un uriaş organism viu din care facem parte

Soarele este marea inimă ale cărei impulsuri străbat arterele noastre minuscule. Luna este imensul sistem nervos care ne face să ne cutremurăm întotdeuna. Cine poate şti care sunt efectele lui Venus sau ale lui Saturn asupra noastră? Toate acestea, însă, reprezintă, la un loc, o forţă vitală majoră care ne străbate tot timpul. Speranţa rămâne, căci cine vrea să se cunoască, să iasă din rând si să îsi pună întrebări. Va primi cu siguranţă răspunsuri la timpul potrivit şi pe înţelesul lui.


 

Articole recente

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

leul-simbol-al-demnitatii

Leul, simbol al demnității

sarpele-simbol-mistic-sacru

Șarpele, Simbol Mistic Sacru

oglinda-magica-fermecata

Oglinda Magică Fermecată

chinezul-care-vede-in-intuneric

Chinezul care vede în întuneric

al-treilea-ochi-portalul-divinitatii

Al treilea ochi, portalul divinității

regatul-necunoscut-al-faraonilor-negrii

Regatul necunoscut al faraonilor negri

radacinile-budismului-tibetan

Rădăcinile budismului tibetan

numerele-si-felul-in-care-ne-guverneaza-viata

Numerele și felul în care ne guvernează viața

machu-picchu-un-observator-astronomic

Machu Picchu, un observator astronomic

ritual-de-sacrificiu-la-cern

Ritual de sacrificiu la CERN

lacul-misterios-din-muntii-bucegi

Lacul misterios din munții Bucegi

puterile-magice-ale-cristalelor

Puterile magice ale Cristalelor

rezonanta-schumann

Rezonanța Schumann

sfantul-andrei-ocrotitorul-romaniei

Sfântul Andrei, ocrotitorul României

intamplari-secrete-cu-ozn-uri

Întâmplări Secrete cu OZN-uri

bombardamente-atomice-in-antichitate

Bombardamente atomice în antichitate

trenul-fantoma

Trenul Fantomă

simboluri-sacre-hinduse

Simboluri Sacre Hinduse

profetul-edgar-cayce

Profetul Edgar Cayce

energiile-yin-si-yang

Energiile Yin și Yang

hephaistos-zeul-focului

Hefaistos, zeul focului

druizii-oamenii-stejarului

Druizii, Oamenii Stejarului

helena-blavatsky-spiritist-sau-sarlatan

Helena Blavatsky, Spiritist sau Șarlatan

ordinul-dragonului-credincios-si-drept

Ordinul Dragonului Credincios și Drept

disparitii-misterioase

Dispariții Misterioase

ouroboros-uroborus-sa-ciclul-vietii-in-natura

Ouroboros, Uroborus sau Ciclul Vieții în Natură

aurul-ca-simbol

Aurul ca simbol

copacul-vietii-sau-arborele-vietii-in-diferite-mitologii

Copacul Vieții sau Arborele Vieții în diferite mitologii

unele-din-misterele-lumii-greu-de-elucidat

Unele din Misterele Lumii, greu de elucidat

misterul-megalitului-din-yonaguni

Misterul Megalitului din Yonaguni

misterul-statuetelor-dogu

Misterul Statuetelor Dogu

cum-se-impaca-moartea-cu-infinitul

Cum se împacă Moartea cu Infinitul

oamenii-din-cultul-digambara

Oamenii din cultul Digambara

beneficiile-cimbrisorului

Beneficiile Cimbrișorului

beneficiile-urzicilor

Beneficiile Urzicilor

Pietrele Rotunde care ies din Munți

armonie-prin-acceptare

Armonie prin Acceptare

maat-zeita-echilibrului

Maât, Zeița Echilibrului

ceaiul-terapie-si-arta

Ceaiul, terapie și artă

dezvaluiri-despre-proiectele-montauk-philadelphia-si-energia-orgonica-documentar-tradus

Dezvăluiri despre Proiectele Montauk, Philadelphia și Energia Orgonică – Documentar Tradus

intelepciunea-pierduta

Înțelepciunea pierdută

Creierul uman, un calculator cuantic?!

copacul-sangele-dragonului

Copacul Sângele Dragonului

ozn-sau-farfurie-zburatoare

OZN sau Farfurie Zburătoare?!

trezirea-constiintei-the-awakening-documentar_tradus

Trezirea Conștiintei, The Awakening – Documentar Tradus

descoperiri-misterioase-pe-pamant

Descoperiri misterioase pe pământ

codul-lui-hammurabi_primul-cod-de-legi-al-lumii

Codul lui Hammurabi, primul cod de legi al lumii

Începuturile Omenirii

goujian-sabia-care-nu-rugineste

Goujian, sabia care nu ruginește

terapie-energetica-impotriva-oboselii-si-migrenelor-top

Terapie Energetică Împotriva Oboselii și Migrenelor

puterea-unui-trasnet

Puterea unui trăsnet

egiptul-si-faraonii-negri

Egiptul și faraonii negri

911-in-plane-site-documentar_tradus

911 in Plane Site – Documentar Tradus

secretul-energiei-vindecatoare-reiki

Secretul Energiei Vindecătoare Reiki

descoperiri-misterioase-pe-pamant

Descoperiri misterioase pe Pământ

cartea-lui-enoch-profetul-nemuritor

Cartea lui Enoh, Profetul Nemuritor

metode-de-indoctrinare-culturala

Metode de îndoctrinare culturală și socială

efectul-negativ-al-radiatiilor-electromagnetice-documentar_tradus

Efectul Negativ al Radiațiilor Electromagnetice – Documentar Tradus

e-motion-emotia-documentar-tradus

E-Motion, Emoția – Documentar Tradus

horus-ra-simbol-al-domniei-si-dreptatii

Horus, RA, Simbol al Domniei și Dreptății

tunelurile-misterioase-de-sub-piramide

Tunelurile misterioase de sub piramide

secretul-marelui-cristal-din-atlantida

Secretul Marelui Cristal din Atlantida

cancerul-tratamentele-interzise-documentar-tradus

Cancerul, tratamentele interzise – Documentar Tradus

misterul-din-orasul-zeilor-documentar_tradus

Misterul din Orașul Zeilor – Documentar Tradus

calatori-si-calatoria-in-timp

Călători și călătoria în timp

oameni-cu-abilitati-paranormale

Oameni cu abilități paranormale 2

cele-sapte-oglinzi-eseniene-ale-sufletului

Cele Șapte Oglinzi Eseniene ale Sufletului

schizofrenia-tine-de-paranormal

Schizofrenia ține de Paranormal

ritualul-mortilor-in-egiptul-antic

Ritualul Morților în Egiptul Antic

focul-grecesc-o-arma-de-razboi-din-vremuri-apuse

Focul Grecesc, o Armă de Razboi din Vremuri Apuse

Simbolul Spiralei și Dacii lui Zamolxe

terapie-impotriva-imbatranirii-rapide

Terapie împotriva îmbătrânirii rapide

crearea-speciei-umane-si-liberul-arbitru

Crearea speciei Umane și Liberul Arbitru

ochiul-mintii-al-treilea-ochi

Ochiul Minții, al treilea Ochi

secretele-piramidei-de-la-prundu-pitesti

Secretele Piramidei de la Prundu, Piteşti

phil-schneider-si-teoria-conspiratiei

Phil Schneider și Teoria Conspirației

comunicarea-celulara-si-biofotonii

Comunicarea celulară și biofotonii

efectul-negativ-al-tehnologiei

Efectul negativ al tehnologiei

chakra-inimii-si-iubirea

Chakra inimii și Iubirea

nu-exista-paduri-pe-pamant-there-are-no-forests-on-earth-documentar-tradus

Nu există păduri pe Pământ, There are no forests on Earth – Documentar Tradus

Masajul degetelor sau cum să combatem stresul și oboseala

legile-universale-din-spiritualitatea-indiana

Legi Universale din spiritualitatea indiană

Universul Holografic și Esența Spirituală a Acestuia

piramide-recent-descoperite

Piramide recent descoperite

revelatii-ale-piramidelor-the-revelation-of-the-pyramids-documentar_tradus

Revelații ale Piramidelor, The Revelation of The Pyramids – Documentar Tradus

Stațiunea Băile Herculane

este-timpul-fericirii

Este timpul fericirii

Incertitudinea sau nesiguranța existențială

cum-am-aflat-ca-pamantul-nu-este-glob-documentar-tradus

Cum am aflat că Pământul NU ESTE GLOB – Documentar Tradus

Legătura dintre Om, Plante și Aștrii Cerești

Tradiții străvechi și arta vindecării

centri-energetici-ai-pamantului

Centri energetici ai pământului

oameni-cu-abilitati-paranormale

Oameni cu abilități paranormale

rasputin-samanul-rus

Rasputin, șamanul rus – Documentar Tradus

Stăpânii Banilor, The Money Masters – Documentar Tradus

efectele-piramidei-de-purificare-si-energizare

Efectele piramidei de purificare şi energizare

Plante biblice, Scorțișoara, Nardul și Cedrul

nivelul-ph-ului-si-sanatatea

Nivelul PH-ului și sănătatea

Combustia umană spontană

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 voturi, media: 5,00 din 5)

Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *