Istoria secretă a Pământului şi Zodiacul

Adesea auzim spunându-se că numai prin obţinerea unei înţelegeri reale a trecutului Pământului putem spera să deţinem cheia vitală a percepţiei viitorului planetei şi al nostru. Astfel de noţiuni au determinat mereu umanitatea să se cerceteze. Să cerceteze planeta, stelele, universul şi dincolo de el. Dar, cumva toată această gândire revine invariabil la întrebări despre trecut şi despre natura lui Dumnezeu şi implicit a omului.

Întrebări la care ştiinţa nu răspunde

Omenirea s-a întrebat mereu aceleaşi lucruri. Încă de la începuturile istoriei noastre cunoscute există nenumărate poveşti şi legende care incită la căutări profunde. Mituri din timpuri imemoriale ne duc cu mintea la alte civilizaţii străvechi. La fel ca civilizația noastră din secolul al XXI-lea sau cu mult mai avansate. Acestea sălăşluiau cândva pe tărâmuri misterioase și dintre care unele au dispărut de multă vreme sub luciul oceanelor.

În multe astfel de poveşti antice, citim bizare menţiuni despre tehnologii stranii şi necunoscute. Citim despre zei, maşinării zburătoare şi duşmănii care au condus la războaie crâncene. Războaie în care s-au folosit arme fantastice şi devastatoare. De-a lungul anilor un număr mare de învăţaţi au încercat să demonteze aceste poveşti. Aceștia le calificau drept rod al imaginaţiei şi închipuirii omeneşti. Poveştile au intotdeauna ceva persistent şi enervant de ciudat.

Peste tot pe planetă sunt reminiscenţe ale unor structuri enigmatice străvechi

Acestea sunt de origine necunoscută şi alte lucruri cu mult mai ciudate. Arheologii şi exploratorii au dezgropat piramide uimitoare. Au dezgropat oraşe de piatră megalitice şi structuri de o magnifică dificultate arhitecturală. Multe dintre acestea au fost confecţionate prin tehnici necunoscute nouă. Acestea depăşesc cu mult nivelele actuale de expertiză tehnică. Cum au ajuns acolo? Cine le-a construit si cu ce scop?

Au legătură între ele, şi dacă da, care este aceasta?

Artefacte stranii şi incongruente construite cu tehnologii uimitoare, necunoscute care contrazic prezentarea academică a istoriei noastre. Aceste artefacte au fost găsite de asemenea în locuri în care pur şi simplu nu au ce să caute. Stelele de piatră şi picturile din peşteri descriu în egală măsură scene imposibile din trecutul nostru extrem de îndepărtat. Atât de multe astfel de lucruri au fost recuperate din atât de diverse locaţii, încât nu mai pot fi clasate ca fiind artefacte neobişnuite şi etichetate drept „curiozităţi”.

structuri-megalitice

Cine şi de ce vrea să vină Apocalipsa?

Recent a fost o adevărată avalanşă de scrieri, aproape de punctul de saturaţie. Aceste scrieri au avertizat că vin vremuri grele, un Război Global. Au avertizat schimbări masive ale configuraţiei Terrei, Armagedonul, că vine Apocalipsa. Împlinirea celor mai negre profeţii care au fost emise din cele mai vechi timpuri. Dacă e să fim cinstiţi, mereu a fost simplu să vinzi Apocalipsa. Acest lucru s-a petrecut dintotdeauna de când oamenii trăiesc în comunităţi organizate unde mereu există auditoriu.

Dar, există oare vreo evidenţă tangibilă în sprijinul acestor preziceri sumbre?

Şi se pune întrebarea sub ce formă? În ultimii ani, au fost făcute descoperiri noi si uimitoare fiind scoase la lumină dovezi proaspete care pot să ajute la descifrarea unor ghicitori antice. Aceste dovezi pot să arunce o lumină nouă asupra unor teorii mai vechi. La valoarea de suprafaţă pare semnificativ faptul că acei oameni care au ocupat trecutul nostru îndepărtat, mai mult decât orice, au considerat foarte important studiul detaliat al obiectelor celeste şi al evenimentelor cosmice. Aceste studii erau mai importante decât orice altă cunoaştere religioasă, ştiinţifică… mai important decât orice altceva.

De ce atâta preocupare extrordinară pentru Astronomie şi Zodiac?

De fapt, ei au considerat aceste informaţii ca fiind vitale, atât de mult încât şi-au fondat pe ele civilizaţii întregi. Se pune întrebarea de ce? De ce atâta preocupare extrordinară pentru Astronomie şi Zodiac? La ce bun? Ce fel de informaţii puteau ei să obţină în urma scrutării constante şi cu atenţie a cerului. Cât erau ele de preţioase încât să-şi alinieze structurile megalitice cu ele? Şi mai ales cum reuşeau să obţină nişte date atât de precise în primul rând? De la cine sau de unde obţineau ei acele informaţii?

Multe dintre acestea constituie date importante care sunt extrem de utile chiar şi în zilele noastre

Și cu toate că ştim doar o fracţiune infimă din ele, căutăm încă în miturile ancestrale o modalitate de a înţelege tot ceea ce am reuşit să strângem până acum.

icoana-ce-reprezinta-pamantul-in-centru-sistemului-solar

Obsesia Zodiacului

Multă lume crede despre Zodiac că este o serie de nume date unor modele drăguţe de pe cer. Zodiacul nu este neapărat un mic raport care poate fi citit zilnic în ziare. Zodiacul este un mecanism celest incredibil de complex. Trebuie să fie bine înţeles, pentru că şi simpla cunoaştere ancestrală a acestuia este uimitoare. Înţelegerea fenomenului de precesie echinocţială necesită o tehnică sofisticată de observaţie şi calcul.

Omul avea cunoaştere despre Zodiac şi precesiunea echinocţială

Nu se obţine doar în urma uitatului la stele. Chiar dacă strămoşii noştri şi-ar fi petrecut o viaţă întreagă făcând asta, nu ar fi lăsat informaţii despre acest fenomen. Ar fi fost foarte greu şi în prezent pentru societatea modernă să-l descopere accidental. Chiar şi în vremurile când “se credea că Pământul este plat”, omul avea cunoaştere despre Zodiac şi precesiunea echinocţială. Aceasta era mult mai exactă decât este in acest moment, în care pământul este considerat a fi glob. Se spune că este rezultatul unei mişcări axiale lente pe care o păstrează Pământul “în traseul pe care îl face în jurul Soarelui”, deşi este greu de crezut.

Interesele pentru care există adevăruri ascunse sunt încă în vigoare

Numai acest singur aspect constituie o dovadă substanţială că istoria noastră nu este tocmai ce pare a fi. Și dacă în realitate prezintă diferenţe majore faţă de ceea ce ne-a fost spus. Se pune întrebarea de ce a fost şi este ascunsă publicului realitatea? Poate sunt întrebări la care nu vom primi un răspuns colectiv curând. Se pare că interesele pentru care există adevăruri ascunse sunt încă în vigoare. Poate că omenirea aşa cum e ea de mare şi diversă nu este pregătită pentru ele. Desigur că „cercul strâmt” despre care vorbea Eminescu putea fi şi Zodiacul cu ajutorul căruia, la nivel microcosmic, fiecare ar putea să se cunoască pe sine. În același mod şi implicit, l-ar putea cunoaște pe celălalt. În acest fel, omul ar putea să iasă din izolare şi însingurare, şi să scape de frici perpetuate artificial.

harta-esoterica-pamantul-plat

Cosmosul este un uriaş organism viu din care facem parte

Soarele este marea inimă ale cărei impulsuri străbat arterele noastre minuscule. Luna este imensul sistem nervos care ne face să ne cutremurăm întotdeuna. Cine poate şti care sunt efectele lui Venus sau ale lui Saturn asupra noastră? Toate acestea, însă, reprezintă, la un loc, o forţă vitală majoră care ne străbate tot timpul. Speranţa rămâne, căci cine vrea să se cunoască, să iasă din rând si să îsi pună întrebări. Va primi cu siguranţă răspunsuri la timpul potrivit şi pe înţelesul lui.


 

Articole recente

piramide-recent-descoperite

Piramide recent descoperite

revelatii-ale-piramidelor-the-revelation-of-the-pyramids-documentar_tradus

Revelații ale Piramidelor, The Revelation of The Pyramids – Documentar Tradus

Stațiunea Băile Herculane

este-timpul-fericirii

Este timpul fericirii

Incertitudinea sau nesiguranța existențială

cum-am-aflat-ca-pamantul-nu-este-glob-documentar-tradus

Cum am aflat că Pământul NU ESTE GLOB – Documentar Tradus

Legătura dintre Om, Plante și Aștrii Cerești

Tradiții străvechi și arta vindecării

centri-energetici-ai-pamantului

Centri energetici ai pământului

oameni-cu-abilitati-paranormale

Oameni cu abilități paranormale

rasputin-samanul-rus

Rasputin, șamanul rus – Documentar Tradus

Stăpânii Banilor, The Money Masters – Documentar Tradus

efectele-piramidei-de-purificare-si-energizare

Efectele piramidei de purificare şi energizare

Plante biblice, Scorțișoara, Nardul și Cedrul

nivelul-ph-ului-si-sanatatea

Nivelul PH-ului și sănătatea

Combustia umană spontană

iubirea-numai-iubirea-o-pilda-cu-talc

Iubirea, doar iubirea – O pildă cu tâlc

UXMAL – Piramida Magicianului

copacul-care-se-ruga

Copacul care se ruga

arhivele-secrete-ale-vaticanului

Arhiva secretă a Vaticanului

secretele-si-beneficiile-chihlimbarului

Secretele și Beneficiile Chihlimbarului

arhivele-fenomen-nikola-tesla_documentar-tradus

Arhivele Fenomen, Nikola Tesla – Documentar Tradus

Fiul lui Dumnezeu în mai multe religii

clarvazatorii-si-abilitatile-metafizice

Clarvăzătorii și abilitățile metafizice

doctor-faustus-si-intelegerea-cu-diavolul

Doctor Faustus și înțelegerea cu diavolul

Craniile alungite din Paracas Peru

Regele Solomon și înțelepciunea sa

a-funny-thing-happened-on the-way-to-the-moon-documentar-tradus

A Funny Thing Happened on the Way to the Moon – Documentar Tradus

Agenda-Ascunsa-Esoteric-Agenda-Documentar-Tradus

Agenda Ascunsă, Esoteric Agenda – Documentar Tradus

Maeștrii din Tibet

educatia-copilului-in-tibet

Educația copilului în Tibet

shinigami-zeii-mortii-in-japonia

Shinigami – Zeii Morții in Japonia

dacia-strabuna-lui-zamolxis-si-a-noastra

Dacia străbună, a lui Zamolxis și a noastră

Călători în timp

Clarvăzătorii lumii moderne şi liderii politici

Undele scalare de formă – Energia Scalară

efectul-sunetului-asupra-materiei-la-inceput-a-fost-cuvantul

Efectul sunetului asupra materiei – La început a fost Cuvântul

de-ce_mintim

De ce mințim ?!

misterele-padurii-hoia-baciu

Misterele pădurii Hoia Baciu – Documentar Tradus

what-the-bleep-do-we-know

Seria What the bleep do we know – Documentar Tradus

Beneficiile uleiului de mandarin

blestemul-si-binecuvantarea

Blestemul și Binecuvântarea

energia_vindecatoare

Energia vindecătoare

increderea-in-sine-se-invata

Încrederea în sine se învață

Purificarea energiilor casei

leacuri-babesti-mierea

Leacuri băbești – Mierea

dmt-molecula-spiritului-spirit-molecule

DMT, Molecula Spiritului – Documentar Tradus

Matematica demonstrează că Dumnezeu există

energia-libera-scalara-nikola-tesla

Energia Liberă Scalară Nikola Tesla (Free Energy)

calatoria-in-timp-este-posibila

Călătoria în timp este posibilă

Limbajul iubirii în familie

extracorporalitatea-sau-proiectia-astrala

Cazuri de proiecție astrală

memoria-ancestral-universala-akasha

Memoria ancestral universală AKASHA

devin-oare-dorintele-realitate

Devin oare dorințele realitate?

money-as-debt-documentar-tradus

Seria Money as Debt – Documentar Tradus

leacuri-babesti-levantica-si-rodia

Leacuri băbești – Levanţica și Rodia

cum-sa-atingem-starea-de-bine

Cum să atingem starea de bine

Muntele Kailash

armele-zeilor

Armele Zeilor

ZEITGEIST

Seria ZEITGEIST – Documentar Tradus

influenta-lunii

Influența Lunii

soarele-conducatorul-lumilor

Soarele, conducătorul lumilor

razboinicii-norilor

Războinicii Norilor

perceptia-umana

Percepția umană și teoria haosului

extracorporalitatea-sau-proiectia-astrala

Extracorporalitatea sau proiecția astrală

sistemul-educational-este-depasit-documentar-tradus

Sistemul educațional este depășit – Documentar Tradus

guvernul-fantoma-shadow-government-documentar-tradus

Guvernul Fantomă, Shadow Government – Documentar Tradus

povestea-lui-dumnezeu-documentar-tradus

Povestea lui Dumnezeu, The Story of God – Documentar Tradus

evolutia-spirituala-evadarea-din-matrix

Evoluția Spirituală, Evadarea din Matrix – Documentar Tradus

blestemul-lui-tutankhamon

Blestemul lui Tutankhamon – Documentar tradus

Insule misterioase

misterele-de-la-casa-alba

Misterele de la Casa Albă

leacuri-babesti

Leacuri băbești – Varza

Ursitoarele și Avestiția

Radicalii Liberi și Antioxidanții

Proiectul american Ice Worm

sfidatorul-lo-sfidante-documentar-tradus

Sfidătorul, Lo Sfidante – Documentar Tradus

subjugarea-umanitatii-prin-frauda-si-inselaciune-documentar-tradus

Subjugarea Umanității prin fraudă și înșelăciune – Documentar Tradus

kymatica-la-inceput-a-fost-cuvantul-documentar-tradus

Kymatica, La început a fost cuvântul – Documentar Tradus

ungrip-scapat-din-gheare-documentar-tradus

UNGRIP Scăpat din gheare – Documentar Tradus

pilda-fericirii

Pilda fericirii

Postul și sănătatea

Efectul placebo vs efectul nocebo

hematitul-piatra-sangelui

Hematitul, cristalul sau piatra sângelui

corporatiile-au-subjugat-lumea

Corporațiile au subjugat lumea – Documentar Tradus

leacuri-babesti

Leacuri băbești – prazul și morcovul

televiziunea-savuroasa-otrava-documentar-tradus

Televiziunea, Savuroasa OTRAVĂ – Documentar Tradus

spatiul-spiritului-calatorie-in-constiinta-spirit-space-documentar-tradus

Spațiul Spiritului, Spirit Space – Documentar Tradus

Istoria secretă a pământului și zodiacul

Demonul Crațius și moneda fericirii

Care este scopul vieții pe pământ

evolutionismul-este-o-farsa

Evoluționismul este o farsă – Documentar Tradus

Geometria Sacră Floarea Vieții – Documentar Tradus

john-of-god-joao-de-deus

John of GOD (Joao de DEUS) – Documentar Tradus

leacuri-babesti

Leacuri băbești – Ouăle

dacii-foloseau-psihotropice

Dacii foloseau psihotropice

adevărata-magie-vrăjitoria-și-vrăjitoarele

Adevărata magie, vrăjitoria și vrăjitoarele

Magia Clopotelor

proiectul-10-10-10-pilula-sau-perceptie

Proiectul 10-10-10 – Documentar Tradus

biologul-bruce-lipton-despre-spiritualitate

Biologul Bruce Lipton, despre spiritualitate – Documentar Tradus

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Nu sunt voturi încă)

Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *