Istoria secretă a Pământului şi Zodiacul

Adesea auzim spunându-se că numai prin obţinerea unei înţelegeri reale a trecutului Pământului putem spera să deţinem cheia vitală a percepţiei viitorului planetei şi al nostru. Astfel de noţiuni au determinat mereu umanitatea să se cerceteze. Să cerceteze planeta, stelele, universul şi dincolo de el. Dar, cumva toată această gândire revine invariabil la întrebări despre trecut şi despre natura lui Dumnezeu şi implicit a omului.

Întrebări la care ştiinţa nu răspunde

Omenirea s-a întrebat mereu aceleaşi lucruri. Încă de la începuturile istoriei noastre cunoscute există nenumărate poveşti şi legende care incită la căutări profunde. Mituri din timpuri imemoriale ne duc cu mintea la alte civilizaţii străvechi. La fel ca civilizația noastră din secolul al XXI-lea sau cu mult mai avansate. Acestea sălăşluiau cândva pe tărâmuri misterioase și dintre care unele au dispărut de multă vreme sub luciul oceanelor.

În multe astfel de poveşti antice, citim bizare menţiuni despre tehnologii stranii şi necunoscute. Citim despre zei, maşinării zburătoare şi duşmănii care au condus la războaie crâncene. Războaie în care s-au folosit arme fantastice şi devastatoare. De-a lungul anilor un număr mare de învăţaţi au încercat să demonteze aceste poveşti. Aceștia le calificau drept rod al imaginaţiei şi închipuirii omeneşti. Poveştile au intotdeauna ceva persistent şi enervant de ciudat.

Peste tot pe planetă sunt reminiscenţe ale unor structuri enigmatice străvechi

Acestea sunt de origine necunoscută şi alte lucruri cu mult mai ciudate. Arheologii şi exploratorii au dezgropat piramide uimitoare. Au dezgropat oraşe de piatră megalitice şi structuri de o magnifică dificultate arhitecturală. Multe dintre acestea au fost confecţionate prin tehnici necunoscute nouă. Acestea depăşesc cu mult nivelele actuale de expertiză tehnică. Cum au ajuns acolo? Cine le-a construit si cu ce scop?

Au legătură între ele, şi dacă da, care este aceasta?

Artefacte stranii şi incongruente construite cu tehnologii uimitoare, necunoscute care contrazic prezentarea academică a istoriei noastre. Aceste artefacte au fost găsite de asemenea în locuri în care pur şi simplu nu au ce să caute. Stelele de piatră şi picturile din peşteri descriu în egală măsură scene imposibile din trecutul nostru extrem de îndepărtat. Atât de multe astfel de lucruri au fost recuperate din atât de diverse locaţii, încât nu mai pot fi clasate ca fiind artefacte neobişnuite şi etichetate drept „curiozităţi”.

structuri-megalitice

Cine şi de ce vrea să vină Apocalipsa?

Recent a fost o adevărată avalanşă de scrieri, aproape de punctul de saturaţie. Aceste scrieri au avertizat că vin vremuri grele, un Război Global. Au avertizat schimbări masive ale configuraţiei Terrei, Armagedonul, că vine Apocalipsa. Împlinirea celor mai negre profeţii care au fost emise din cele mai vechi timpuri. Dacă e să fim cinstiţi, mereu a fost simplu să vinzi Apocalipsa. Acest lucru s-a petrecut dintotdeauna de când oamenii trăiesc în comunităţi organizate unde mereu există auditoriu.

Dar, există oare vreo evidenţă tangibilă în sprijinul acestor preziceri sumbre?

Şi se pune întrebarea sub ce formă? În ultimii ani, au fost făcute descoperiri noi si uimitoare fiind scoase la lumină dovezi proaspete care pot să ajute la descifrarea unor ghicitori antice. Aceste dovezi pot să arunce o lumină nouă asupra unor teorii mai vechi. La valoarea de suprafaţă pare semnificativ faptul că acei oameni care au ocupat trecutul nostru îndepărtat, mai mult decât orice, au considerat foarte important studiul detaliat al obiectelor celeste şi al evenimentelor cosmice. Aceste studii erau mai importante decât orice altă cunoaştere religioasă, ştiinţifică… mai important decât orice altceva.

De ce atâta preocupare extrordinară pentru Astronomie şi Zodiac?

De fapt, ei au considerat aceste informaţii ca fiind vitale, atât de mult încât şi-au fondat pe ele civilizaţii întregi. Se pune întrebarea de ce? De ce atâta preocupare extrordinară pentru Astronomie şi Zodiac? La ce bun? Ce fel de informaţii puteau ei să obţină în urma scrutării constante şi cu atenţie a cerului. Cât erau ele de preţioase încât să-şi alinieze structurile megalitice cu ele? Şi mai ales cum reuşeau să obţină nişte date atât de precise în primul rând? De la cine sau de unde obţineau ei acele informaţii?

Multe dintre acestea constituie date importante care sunt extrem de utile chiar şi în zilele noastre

Și cu toate că ştim doar o fracţiune infimă din ele, căutăm încă în miturile ancestrale o modalitate de a înţelege tot ceea ce am reuşit să strângem până acum.

icoana-ce-reprezinta-pamantul-in-centru-sistemului-solar

Obsesia Zodiacului

Multă lume crede despre Zodiac că este o serie de nume date unor modele drăguţe de pe cer. Zodiacul nu este neapărat un mic raport care poate fi citit zilnic în ziare. Zodiacul este un mecanism celest incredibil de complex. Trebuie să fie bine înţeles, pentru că şi simpla cunoaştere ancestrală a acestuia este uimitoare. Înţelegerea fenomenului de precesie echinocţială necesită o tehnică sofisticată de observaţie şi calcul.

Omul avea cunoaştere despre Zodiac şi precesiunea echinocţială

Nu se obţine doar în urma uitatului la stele. Chiar dacă strămoşii noştri şi-ar fi petrecut o viaţă întreagă făcând asta, nu ar fi lăsat informaţii despre acest fenomen. Ar fi fost foarte greu şi în prezent pentru societatea modernă să-l descopere accidental. Chiar şi în vremurile când “se credea că Pământul este plat”, omul avea cunoaştere despre Zodiac şi precesiunea echinocţială. Aceasta era mult mai exactă decât este in acest moment, în care pământul este considerat a fi glob. Se spune că este rezultatul unei mişcări axiale lente pe care o păstrează Pământul “în traseul pe care îl face în jurul Soarelui”, deşi este greu de crezut.

Interesele pentru care există adevăruri ascunse sunt încă în vigoare

Numai acest singur aspect constituie o dovadă substanţială că istoria noastră nu este tocmai ce pare a fi. Și dacă în realitate prezintă diferenţe majore faţă de ceea ce ne-a fost spus. Se pune întrebarea de ce a fost şi este ascunsă publicului realitatea? Poate sunt întrebări la care nu vom primi un răspuns colectiv curând. Se pare că interesele pentru care există adevăruri ascunse sunt încă în vigoare. Poate că omenirea aşa cum e ea de mare şi diversă nu este pregătită pentru ele. Desigur că „cercul strâmt” despre care vorbea Eminescu putea fi şi Zodiacul cu ajutorul căruia, la nivel microcosmic, fiecare ar putea să se cunoască pe sine. În același mod şi implicit, l-ar putea cunoaște pe celălalt. În acest fel, omul ar putea să iasă din izolare şi însingurare, şi să scape de frici perpetuate artificial.

harta-esoterica-pamantul-plat

Cosmosul este un uriaş organism viu din care facem parte

Soarele este marea inimă ale cărei impulsuri străbat arterele noastre minuscule. Luna este imensul sistem nervos care ne face să ne cutremurăm întotdeuna. Cine poate şti care sunt efectele lui Venus sau ale lui Saturn asupra noastră? Toate acestea, însă, reprezintă, la un loc, o forţă vitală majoră care ne străbate tot timpul. Speranţa rămâne, căci cine vrea să se cunoască, să iasă din rând si să îsi pună întrebări. Va primi cu siguranţă răspunsuri la timpul potrivit şi pe înţelesul lui.


 

Articole recente

moneda-sau-banut-aducator-de-noroc-simbolistica-semnificatie

Monedă sau Bănuț aducător de noroc – Simbolistică, Semnificație

bufnita-sau-cucuveaua-simbolistica-semnificatie

Bufnița sau Cucuveaua – Simbolistică, Semnificație

limbajul-simbolurilor-mistice-sacre

Limbajul Simbolurilor Mistice Sacre

ciocanul-lui-thor-origine-semnificatie-beneficii

CIOCANUL LUI THOR – Origine, Semnificație, Beneficii

simbolul-aum-om-origine-semnificatie-beneficiu

Simbolul Aum Om – Origine, Semnificație, Beneficiu

crucea-templierilor-crucea-malteza-sau-crucea-de-fier

Crucea Templierilor, Crucea Malteză sau Crucea de Fier

origine-semnificatie-beneficiu-ankh-sau-crux-ansata

Origine, semnificație, beneficiu – Ankh sau Crux Ansata

c-de-la-cancer-the-c-word-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

C de la Cancer – The C Word (Documentar Tradus)

secretul-legea-atractiei-the-secret-law-of-attraction-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

SECRETUL – Legea Atracției (Documentar Tradus)

speranta-pentru-sanatate-documentar-tradus-hope-for-health-documentary_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Speranță pentru sănătate (Documentar Tradus)

ram-dass-intoarcerea-acasa-going-home_documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Ram Dass, Întoarcerea Acasă (Documentar Tradus)

conspiratia-ozn-in-cautarea-adevarului-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

CONSPIRAȚIA OZN – În Căutarea Adevărului (Documentar Tradus)

originea-proprietatile-si-beneficiile-argintului

Originea, Proprietățile și Beneficiile Argintului

bob-lazar-zona-51-si-ozn-urile-area-51-and-flying-saucers-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Bob Lazar, Zona 51 și OZN-urile (Documentar Tradus)

cristalul-de-cuart-ametist-origine-proprietati-beneficii

Cristal de Cuarț Ametist, Origine, Proprietăți, Beneficii

teoria-conspiratiei-a-ajuns-omul-pe-luna-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Teoria Conspirației – A AJUNS OMUL PE LUNĂ (Documentar Tradus)

rezonanta-fiinte-de-frecventa-resonance-beings-of-frecuency-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

REZONANȚA – Ființe de frecvență (Documentar Tradus)

secretul-marelui-cristal-din-atlantida

Beneficiile aduse de Cristalul de Cuarț de Stâncă

fara-raspuns-unaknowledged-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Fără Răspuns – Unaknowledged (Documentar Tradus)

povestea-lui-dumnezeu-the-story-of-god-morgan-freeman-sezonul2-documentar-tradus-titrat-subtitrat-dublat-romana

Povestea lui Dumnezeu, The Story Of God – Sezonul 2 (Documentar Tradus)

turmalina-cristalul-purificator-si-protector

Turmalina, Cristalul Purificator și Protector

secretele-piramidelor-documentar-tradus

Secretele Piramidelor, Lost Secrets Of The Pyramid (Documentar Tradus)

otel-inoxidabil-sau-inox

Oțel Inoxidabil sau INOX

sfantul-mihail-arhanghelul

Sfântul Mihail Arhanghelul

campurile-scalare-de-torsiune

Câmpurile scalare de torsiune

operatiunea-paperclip-nazisti-la-nasa

Operaţiunea Paperclip, naziști la NASA

inteligenta-inimii

Inteligența inimii

supravietuitori-ai-inghetului

Supraviețuitori ai înghețului

mistere-arheologice

Mistere arheologice

sfinti-intru-eternitate

Sfinți întru eternitate

profetia-si-incapacitatea-interventiei-umane

Profeția și incapacitatea intervenției umane

jadul-piatra-echilibrului-interior

Jadul, piatra echilibrului interior

locasul-nemuritorilor-din-himalaya

Locașul nemuritorilor din Himalaya

energia-subtila

Energia subtilă

vrajitoarea-anna-bathory

Vrăjitoarea Anna Bathory

misterul-care-invaluie-cartea-lui-soyga

Misterul care învăluie Cartea lui Soyga

enigma-cartii-inventio-fortunata

Enigma cărţii „Inventio fortunata”

simbolul-infinitului

Simbolul infinitului

ce-simbolizeaza-crucea

Ce simbolizează Crucea

puterile-pietrelor-pretioase

Puterile Pietrelor Prețioase

steaua-lui-david-sau-hexagrama

Steaua lui David sau Hexagrama

arhanghelul-rafael-dumnezeu-vindeca

Arhanghelul Rafael, Dumnezeu vindecă

techirghiol-fantana-tineretii

Techirghiol, „fântâna tinereţii”

zirconul-piatra-intelepciunii

Zirconul, piatra înţelepciunii

declaratia-socanta-a-expertului-onu-omenirea-este-condusa-de-corporatii

Declarația șocantă a expertului ONU – Omenirea este condusă de CORPORAȚII

echilibrarea-energiilor

Echilibrarea energiilor

amprenta-energetica

Amprenta energetică

oameni-care-se-hranesc-doar-cu-energie

Oameni care se hrănesc doar cu energie

majestic-12-și-arhitecții-controlului

Majestic 12 și arhitecții controlului

cum-circula-energiile

Cum circulă energiile

ingerii-si-religia

Îngerii și religia

magia-la-caldeeni

Magia la caldeeni

reflexoterapia-si-rezultatele-miraculoase

Reflexoterapia și rezultatele miraculoase

monitorizarea-totală-a-individului

Monitorizarea totală a individului

corpul-mental-sufletul-și-monada

Corpul mental, sufletul și monada

omul-fiinta-spirituala

Omul, ființă spirituală

geometria-sacra-cubul-lui-metatron

Geometria Sacră – Cubul lui Metatron

ozn-urile-si-laurence-rockefeller

OZN-urile și Laurance Rockefeller

energia-vietilor-anterioare

Energia vieților anterioare

leul-simbol-al-demnitatii

Leul, simbol al demnității

sarpele-simbol-mistic-sacru

Șarpele, Simbol Mistic Sacru

oglinda-magica-fermecata

Oglinda Magică Fermecată

chinezul-care-vede-in-intuneric

Chinezul care vede în întuneric

al-treilea-ochi-portalul-divinitatii

Al treilea ochi, portalul divinității

regatul-necunoscut-al-faraonilor-negrii

Regatul necunoscut al faraonilor negri

radacinile-budismului-tibetan

Rădăcinile budismului tibetan

numerele-si-felul-in-care-ne-guverneaza-viata

Numerele și felul în care ne guvernează viața

machu-picchu-un-observator-astronomic

Machu Picchu, un observator astronomic

ritual-de-sacrificiu-la-cern

Ritual de sacrificiu la CERN

lacul-misterios-din-muntii-bucegi

Lacul misterios din munții Bucegi

puterile-magice-ale-cristalelor

Puterile magice ale Cristalelor

rezonanta-schumann

Rezonanța Schumann

sfantul-andrei-ocrotitorul-romaniei

Sfântul Andrei, ocrotitorul României

intamplari-secrete-cu-ozn-uri

Întâmplări Secrete cu OZN-uri

bombardamente-atomice-in-antichitate

Bombardamente atomice în antichitate

trenul-fantoma

Trenul Fantomă

simboluri-sacre-hinduse

Simboluri Sacre Hinduse

profetul-edgar-cayce

Profetul Edgar Cayce

energiile-yin-si-yang

Energiile Yin și Yang

hephaistos-zeul-focului

Hefaistos, zeul focului

druizii-oamenii-stejarului

Druizii, Oamenii Stejarului

helena-blavatsky-spiritist-sau-sarlatan

Helena Blavatsky, Spiritist sau Șarlatan

ordinul-dragonului-credincios-si-drept

Ordinul Dragonului Credincios și Drept

disparitii-misterioase

Dispariții Misterioase

ouroboros-uroborus-sa-ciclul-vietii-in-natura

Ouroboros, Uroborus sau Ciclul Vieții în Natură

aurul-ca-simbol

Aurul ca simbol

copacul-vietii-sau-arborele-vietii-in-diferite-mitologii

Copacul Vieții sau Arborele Vieții în diferite mitologii

unele-din-misterele-lumii-greu-de-elucidat

Unele din Misterele Lumii, greu de elucidat

misterul-megalitului-din-yonaguni

Misterul Megalitului din Yonaguni

misterul-statuetelor-dogu

Misterul Statuetelor Dogu

cum-se-impaca-moartea-cu-infinitul

Cum se împacă Moartea cu Infinitul

oamenii-din-cultul-digambara

Oamenii din cultul Digambara

beneficiile-cimbrisorului

Beneficiile Cimbrișorului

beneficiile-urzicilor

Beneficiile Urzicilor

Pietrele Rotunde care ies din Munți

armonie-prin-acceptare

Armonie prin Acceptare

maat-zeita-echilibrului

Maât, Zeița Echilibrului

ceaiul-terapie-si-arta

Ceaiul, terapie și artă

dezvaluiri-despre-proiectele-montauk-philadelphia-si-energia-orgonica-documentar-tradus

Dezvăluiri despre Proiectele Montauk, Philadelphia și Energia Orgonică – Documentar Tradus

intelepciunea-pierduta

Înțelepciunea pierdută

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 voturi, media: 5,00 din 5)

Adaugă un comentariu

4 păreri despre “Istoria secretă a pământului și zodiacul

  1. Medici spune:

    Da, destul de interesant!

  2. Rogojanu spune:

    Foarte bun articolul! Bineinteles ca ar mai fi multe de spus!

  3. Vlasceanu spune:

    Wow! Imi place maxim pagina voastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *