Tel: 0766 245 554
Email: office@energiaconstiintei.ro


Tester_TDS_Metru_Total_Solutii_Dizolvate_Instrument_TDS_Dispozitiv_TDS_DIS047

Tester TDS / EC Metru (Total Solutii Dizolvate şi Electro-Conductivitate)


Group: alte
Stoc: în limita stocului
Cod Produs: DIS047


Pret: 119.90 Lei Comandă

PRODUSE SIMILARE
DIS050
DIS044
DIS046
DIS045
DIS048
DIS049


PREZENTARE VIDEO
Tester TDS / EC Metru (Total Solutii Dizolvate şi Electro-Conductivitate)

Acest instrument poate fi folosit pentru măsurarea nivelului substanţelor solubile din apă, electro-conductivitatea apei şi temperatura acesteia. Se pot testa cu TDS metrul calitatea filtrelor de apă, apei piscinelor, acvariilor, hidrofoarelor, calitatea apei potabile si băuturilor răcoritoare.

Pentru anumite aplicaţii, este esentială determinarea cantitaţii de săruri dizolvate într-o cantitate de apă determinată şi a electro-conductivitaţii ei. Concentraţiile ridicate de săruri pot provoca coroziune sau depuneri în sistemele de încălzire şi pot fi dăunatoare plantelor acvatice şi animalelor.
Este un tester de buzunar accesibil care asigură măsuratori precise de conductivitate şi TDS. Trebuie doar să introduceţi pur si simplu testerul în soluţie şi rezultatul măsuratorii va fi afişat imediat pe display.
Pentru ca citirile să fie cât mai exacte, instrumentele sunt dotate cu funcţie de compensare termică automată. Afisajul digital permite operatorului citirea rezultatelor din orice unghi.

Specificaţii TDS Metru:
Dispune de funcţie Hold pentru salvarea măsuratorii şi citirea ulterioară.
Dispune de trei funcţii de măsură: TDS, EC (electro-conductivitate) şi temperatură
Alimentare: 1x Baterii CR2032 (nu sunt incluse)
Scală: 0-9990ppm
Acurateţe: ±2%
Dimensiuni: 155 x 31 x 21 mm
Foarte uşor de folosit.

Notă: Nu introduceţi TDS metrul in apă mai departe de nivelul maxim indicat. Acest dispozitiv nu este submersibil.
Este apa minerala buna pentru organismul nostru? Exista o idee eronata potrivit careia apa minerala ar fi importanta pentru sanatatea noastra, si deoarece apa filtrata contine foarte putine minerale, sau chiar deloc, nu este potrivita pentru organismul nostru.
Oamenii de stiinta au demonstrat ca aceasta afirmatie nu este adevarata deoarece toate mineralele din apa minerala sunt in forma anorganica, fara viata. In timp ce acestea pot fi absorbite in circulatia corpului nostru, ele nu pot fi folosite in procese fiziologice cum ar fi de exemplu formarea celulelor.
Potrivit Jurnalului Medical American, necesarul de minerale este asigurat in mare masura de alimente, nu de apa. Numai dupa ce au trecut prin radacinile plantelor, aceste minerale anorganice devin organice (prin fotosinteza)si astfel pot fi asimilate in tesuturi ca minerale organice.
Apa pura, filtrata are un avantaj foarte mare si anume: este capabila sa indeparteze substantele anorganice depozitate in tesuturile din corpul nostru ducand astfel la imbunatatirea starii noastre de sanatate.
Mineralele organice nu sunt indepartate de apa, ele raman in corpul nostru facilitand procesele fiziologice din organismul nostru.
Aparatul de masura TDS şi EC arata cantitatea de solide dizolvate intr-o cantitate de 1 litru de apa şi electroconductivitatea acesteia.
Unitatea folosita de cele mai multe aparate TDS, este particule per milion (ppm).
De exemplu o valoare de 1 ppm indica faptul ca exista 1 miligram de substante solide anorganice dizolvate in fiecare 1 litru de apa.
Substantele solide organice dizolvate, cum ar fi zaharul nu afecteaza conductivitatea unei solutii, deci prin urmare ele nu pot fi masurate cu aparatul TDS.
Un aparat de masura TDS este un mod excelent de a testa in mod regulat apa consumata, dar si performantele atinse de aparatul de filtrare folosit.
Daca observati ca valorile aratate de aparatul TDS incep sa creasca la apa care trece prin sistemul de purificare al apei, inseamna ca e timpul sa schimbati filtrele.
O valoare mare pe aparatul de masura TDS reprezinta o apa care poate fi neplacuta la gust, o apa cu gust sarat, metalic sau amar.
Aparatul de masurare TDS şi EC impreuna cu PH metrul sunt doua instrumente foarte importante pentru testarea si verificarea calitatii apei pe care o consumati dvs. si familia dvs.
Noul aparat TDS se opreste automat daca timp de 10 minute nu este folosit.
Aceasta functie previne descarcarea accidentala a bateriei. Aparatul afiseaza valorile pana la 3 cifre.
Aparatul de masura TDS se trimite impreuna cu o husa de piele pentru protectia aparatului.


GALERIE FOTO

Tester_TDS_Metru_Total_Solutii_Dizolvate_Instrument_TDS_Dispozitiv_TDS_DIS047-00


Tester_TDS_Metru_Total_Solutii_Dizolvate_Instrument_TDS_Dispozitiv_TDS_DIS047-01


Tester_TDS_Metru_Total_Solutii_Dizolvate_Instrument_TDS_Dispozitiv_TDS_DIS047-02


Tester_TDS_Metru_Total_Solutii_Dizolvate_Instrument_TDS_Dispozitiv_TDS_DIS047-03


Tester_TDS_Metru_Total_Solutii_Dizolvate_Instrument_TDS_Dispozitiv_TDS_DIS047-04


Tester_TDS_Metru_Total_Solutii_Dizolvate_Instrument_TDS_Dispozitiv_TDS_DIS047-05