Tel: 0766 245 554
Email: office@energiaconstiintei.roTester ORP/ORP Metru (Potentialul de Oxido-Reducere)


Group: alte
Stoc: în limita stocului
Cod Produs: DIS050


Pret: 199.90 Lei Comandă

PRODUSE SIMILARE
DIS044
DIS045
DIS046
DIS047
DIS048
DIS049Tester ORP Metru (Oxidation Reduction Potential / Potentialul de Oxido-Reducere)

Acest ORP metru digital este un instrument ideal pentru măsurarea ORP-ului din lichide (acvarii, industria alimentară a peştelui, piscine, laboratoare şcolare, băuturi de tot felul)

Specificatii ORP Metru:
Domeniu masurare: 0~±1999mV
Rezolutie: 1 mV
Acuratete: ±5mV
Baterii: 4 x 1.5V (AG13) (Nu sunt incluse)
Temperatura: 0grade C – 50 grade C
Dimensiuni: 188x35x35(mm3)
Greutate: 118g
Functie HOLD pentru memorarea valorii masurate.
Insotit de manual de utilizare in limba engleza.
Foarte usor de utilizat

Notă: Nu introduceţi PH metrul in apă mai departe de nivelul maxim indicat. Acest dispozitiv nu este submersibil.

ORP (oxidation reduction potential) este de fapt potentialul de oxido-reducere care reprezinta capacitatea unei solutii de a oxida sau de a reduce elementele cu care vine in contact.

Daca valoarea indicata pe ecranul dispozitivului este una pozitiva (+) solutia are proprietati oxidante (un efect negativ pentru organismul uman) iar daca valoarea aparuta este negativa (-) indica o solutie antioxidanta benefica si revigoranta.


Cum afecteaza acest lucru sanatatea noastra?

Prin consumul de alimente si bauturi care au valoare ORP pozitiva, fluidele din organismul nostru sunt afectate in mod nefavorabil. Printre acestea se numara carnea, lactatele, bauturile alcoolice, bauturile carbogazoase etc.

Pentru a mentine sanatatea organismului nostru ar trebui sa consumam zilnic alimente si bauturi cu valoare ORP negativa cat mai mare, de exemplu fructe si legume cultivate organic, apa ionizata, sucuri de legume si fructe proaspete.

Valoarea ORP se modifica si in functie de prospetimea  alimentelor consumate. De exemplu sucul de la o portocala prospat stoarsa are aproximativ -100mv ORP (benefic pentru organism), in timp ce sucul natural de portocale conservat are o valoare de +200mv ORP.


Cu cat valoarea negativa (-) e mai mare, cu atat lichidul este mai benefic pentru organism. O valoare pozitiva indica faptul ca acest lichid este daunator organismului.
Valoarea optima este intre 0 si -800 mv.

Pachetul contine:

- aparat de masura ORP,

- carcasa din plastic pentru a putea transporta aparatul in siguranta,

- surubelnita pentru calibrare,

- manual de utilizare in limba engleza.

Aparatul este o alegere buna avand in vedere raportul calitate/pret. Atentie mare la aparatele 2 in 1 (ex. ph metru si orp metru)! Daca se defecteaza unul din ele , nu mai merge nici celalalt.
Informati-va pe forumuri inainte de a cumpara!