Tel: 0766 245 554
Email: office@energiaconstiintei.ro
>

TOPICURI
postat de admin Miercuri, 27 Iulie, 2016 la 08:56 în categoria Misterele LumiiSpiritualitate

innovaeditor/assets/viata dupa moarte.png

Este medic neurolog şi psihiatru, cercetător în domeniul conştiinţei, o fire curioasă şi temerară, ce a îndrăznit să caute răspunsuri despre om în teritorii ale cunoaşterii încă neexplorate.

Distinse cu premii şi declarate bestsellers, cărţile domniei sale au schimbat viziunea ştiută despre univers, punând pe gânduri o întreagă comunitate ştiinţifică. Cea mai recentă apariţie, Mintea de dincolo, nu e doar rodul unor lecturi extrem de vaste, ci şi expresia unei inteligenţe ieşite din comun, ce a reuşit performanţa absolut originală de a pune cap la cap concluziile fizicii cuantice, ale psihologiei transpersonale şi ale ştiinţelor neurocognitive, cu experienţele religioase şi ale morţii clinice, pentru a ne oferi o descriere cât mai aproape de realitate a lumii de dincolo. Un demers impresionant, ce reafirmă originea noastră divină şi importanţa de a trăi după legi spirituale, ne spune Formula As.

„Moartea clinică este o trecere între două lumi”

– Domnule Constantin Dulcan, tocmai a ieşit ...


mai departe...

postat de admin Duminică, 24 Iulie, 2016 la 19:07 în categoria Produse

innovaeditor/assets/Bratara Magnetica poleita cu aur de 18k BRA003.png
Bratara Magnetica din INOX poleită cu aur de 18k - BRA003

Conditie: Nou
Metal: Otel inoxidabil solid 316L
Culoare: Argintiu, Auriu
Greutatea: 85g
Lungime: 220mm
Latime: 20mm
 
 
 
 
 
Coletul se va trimite cu verificare pentru a nu exista nici un fel de suspiciuni cu privire la calitatea produsului sau aspect.
 

• Cum actioneaza magnetii?
Efectul terapeutic al magnetilor este cunoscut din cele mai vechi timpuri. Cum functioneaza? Prin aducerea cîmpurilor magnetice în apropierea corpului, apar microcurenti benefici în tot corpul.
Acestia actioneaza asupra celulelor, schimbul de oxigen si absorbtia elementelor nutritive din alimente si lichide fiind mult marite. Concentratia de oxigen în sînge sporeste cu 200%, provocînd cresterea vitezei de regenerare a tesuturilor inflamate sau deteriorate si îmbunatatind utilizarea oxigenului de catre tesuturi, facilitînd astfel înviorarea si vindecarea acestora. S-a probat ca pot produce o crestere de 20 de ori a numarului limfocitelor B si T, îmbunatatind astfel sistemul imunitar. De asemenea s-a constatat o eliminare mai buna si ...

mai departe...

postat de admin Sâmbătă, 23 Iulie, 2016 la 09:52 în categoria Documentar Tradus

innovaeditor/assets/Cancerul - O afacere serioasa.png
Aceasta este întâmplarea unui doctor biochimist pe numele său Dr. Stanislaw Burzynski care a reușit să învingă cea mai mare și cu siguranță controversată luptă împotriva FDA (Food and Drug Administration) a tuturor timpurilor din istoria Americii.
 
Victoriile obținute împotriva guvernului american vizau activitatea și devotamentul Dr. Burzynski către remediile pentru cancer obținute din reconfigurarea genelor care au fost descoperite de acesta in anii ’70 numiți si Antineoplastoni și care a obținut într-un final în primă fază aprobarea FDA în anul 2009 urmând ulterior și începerea testărilor fazei a doua cu un buget de $25 milioane în anul 2011.
 
 
  

În momentul când Antineoplastonii au fost aprobați ca și remediu împotriva oricărei forme terminale de cancer, a fost și momentul în care un singur cercetător a deținut patentul exclusiv și drepturile de distribuție în detrimentul companiilor farmaceutice, a unui produs care a avut ca și efect o schimbare de paradigmă în ochii populației.
Numeroși ...

mai departe...

postat de admin Joi, 21 Iulie, 2016 la 15:11 în categoria Produse

innovaeditor/assets/Tester PH Metru.png
Tester PH Metru (Masoara concentratia ionilor de hidrogen)
 
Specificaţii PH metru:
Culoare: Galben
Alimentare: 3x Baterii LR44 (nu sunt incluse)
Temperatura de operare: 0 - 50°C (32 - 122°F)
Acurateţe: ±0.1 pH (20°C), ±0.2 pH
Scala: 0.0 - 14.0 pH
Foarte uşor de folosit.
 

 

 
 
Notă: Nu introduceţi TDS metrul in apă mai departe de nivelul maxim indicat. Acest dispozitiv nu este submersibil.
Notă: Acest produs se va trimite cu verificare pentru a nu exista nici un fel de suspiciuni cu privire la calitate, functionalitate sau aspect.
 
Nu doar apa pe care o bem ci si cea cu care ne spalam trebuie sa indeplineasca anumite proprietati pentru a fi tolerata de organismul nostru fara a-l afecta pe termen lung. Iar pH-ul este unul dintre factorii pe care il putem determina printr-o analiza fizico-chimica a apei. Metodele de aflare a pH-ului sunt accesibile si mai ales cei care au piscine ar trebui sa faca aceasta analiza anual. Insa si ...

mai departe...

postat de admin Luni, 18 Iulie, 2016 la 19:41 în categoria Documentar Tradus

innovaeditor/assets/Misterul Manuscrisului Voynich.png
Manuscrisul lui Voynich (numit așa după Wilfrid Michael Voynich) este un manuscris cifrat misterios, încă nedescifrat, despre care nu se cunoaște nici autorul și nici data apariției.

Mostră de scriere din Manuscrisul lui Voynich
Are forma unei cărți ilustrate cu 232 pagini. Textul este scris cu litere și cuvinte neidentificate, fără greșeli, tăieturi sau corecturi. Desenele în schimb sunt executate cu mai puțină strădanie. Ele reprezintă plante, oameni, animale și teme astronomice. Plantele de exemplu nu au putut nici ele să fie identificate.

 

 
Cu toate eforturile intense depuse pentru descifrarea sa, manuscrisul nu s-a putut descifra nici până în ziua de azi, nici măcar cu ajutorul calculatoarelor. El ar putea avea un sens oarecare, dar poate fi și doar o farsă cu aparențe serioase.

Originalul se păstrează în biblioteca Beinecke Rare Book and Manuscript Library de la Yale University din New Haven, Connecticut, SUA, sub numărul de catalog MS 408 (începând din 1969).

O scriere ...

mai departe...

postat de admin Vineri, 15 Iulie, 2016 la 14:37 în categoria Misterele LumiiSpiritualitate

innovaeditor/assets/plante biblice.png
In Sfânta Scriptură sunt amintiţi mulţi arbori dar şi multe plante, în acest articol voi aborda doar câteva, urmând a fi tratate alte plante în următoarele articole.

Scorţişoara - este scoarţa aromatică a unor arbori totdeauna verzi, care se dezvoltă în zonele calde, folosită drept condiment şi în medicină datorită compoziţiei chimice a uleiului de scorţişoară. Adevărata scorţişoară provine din Sri Lanka, dar se cultivă şi în India, Madagascar, Jamaica şi China. Cinnamomum Yevlanicum Ness este un arbore, totdeauna verde, din familia Lauraceae, cu ramuri opuse, cilindrice, frunze opuse, lucitoare, flori mici alb-gălbui.
 
Se cultivă pentru scoarţa sa aromatică, iar din scoarţă şi frunze se extrage un ulei bogat în eugenol şi benzoat de benzil. Are acţiune farmacologică fiind antidiareic, astrigent, imunostimulator şi este indicată în afecţiuni respiratorii, genito-urinare, în tratamente stomatologice, vermifug şi împotriva scabiei, în formule farmaceutice. Este amintită în Sfânta Scriptură deoarece se folosea în combinaţie cu smirna, ...

mai departe...

postat de admin Luni, 11 Iulie, 2016 la 12:00 în categoria Documentar Tradus

innovaeditor/assets/e-motion documentar tradus.png
E-Motion (Documentar Tradus)
 
Imaginează-ți o lume în care fiecare dintre noi să-și poată manifesta sentimentele care vin din inimă, cea mai perfectă creație care se află în fiecare dintre noi. Imaginează-ți o lume în care abundența, liniștea sufletească, longevitatea și relațiile bazate pe iubire să prospere. Imaginează-ți experți E-Motion din întreaga lume împărtășind cunoștințele lor adunate an de an și metode de curațire a energiilor negative care mai apar în viețile noastre, pentru a ne ușura viețile și a ne pune pe o nouă cale, calea iubirii.
 
 
 


postat de admin Duminică, 10 Iulie, 2016 la 20:49 în categoria Terapii

innovaeditor/assets/PH-ul.png
Despre raportul alcalin-acid au vorbit specialiştii, mai ales în contextul detoxifierii organismului şi al prevenirii îmbolnăvirilor.

Cercetătorii au arătat importanţa alcalinizării corpului iar promotorul acestui concept, dr. Robert Young, a afirmat „Ne putem vindeca singuri schimbând mediul din interiorul corpului." Se înţelege că sănătatea este întreţinută de alcalinitatea alimentelor şi lichidelor pe care le consumăm, de valenţele lor nutritive.

Echilibrul şi dezechilibrul pH-ului
Am întâlnit multe persoane care habar nu au ce este pH-ul, de ce are o importanţă foarte mare pentru organism, probabil că în urma analizelor medicale de rutină prea puţin se vorbeşte despre valoarea pH-ului şi despre importanţa lui. Ph-ul este o abreviere pentru hidrogenul potenţial, se referă la concentraţia de ioni de hidrogen, cu cât alcalinitatea este mai mare cu atât sângele este mai bogat în oxigen. Sângele mai sărac în oxigen şi mai acid reflectă o valoare scăzută a pH-ului, ceea ce reprezintă un teren propice pentru dezvoltarea ...

mai departe...

postat de admin Miercuri, 29 Iunie, 2016 la 20:38 în categoria Misterele Lumii

innovaeditor/assets/fiul lui dumnezeu.png
Cuvântul „legendă" provine din limba latină şi înseamnă „lucruri de citit".

Într-o legendă se îmbină întâmplări reale cu elemente fantastice, sâmburele povestirii având, totuşi, un miez de adevăr, legat de evenimente istorice, fapte şi fenomene petrecute, de oameni, plante şi animale care au existat pe pământ. Relatările care urmează fac parte din legendele unor popoare care au trăit în vremuri diferite, la distanţe mari unele de altele, cu limbi, tradiţii şi obiceiuri diferite. 

Asupra acestor povestiri se poartă şi azi discuţii aprinse, părerile pro şi contra fiind împărţite în mod egal, cercetătorii, indiferent de domeniu, nereuşind să stabilească unde se termină realitatea şi unde începe ficţiunea. Dar, indiferent de poziţie, există un fel de fir roşu care leagă, într-un fel, o istorie de alta, un popor de altul, nişte întâmplări de altele. Este ca şi cum pe Terra ar fi venit, de-a lungul mileniilor, mai mulţi trimişi speciali care, în mod ciudat, ...

mai departe...[1] 2 3 4 5 6 7 ... 9 [pagina următoare]1-9 din 75