Tel: 0766 245 554
Email: office@energiaconstiintei.ro


TOPICURI
postat de admin Luni, 24 Octombrie, 2016 la 19:43 în categoria Misterele LumiiSpiritualitate

innovaeditor/assets/Shinigami.png
Shinigami, zeii morţii care bântuie Tokyo
În Tunelul Shirogane din Tokyo se spune că ar apărea, pe pereţii din interior şi pe stâlpii de susţinere, siluete fantomatice şi feţe ce par să ţipe de durere, dar fără să se audă nimic.

De asemenea, despre acest tunel se mai spune că ar fi unul din locurile prin care Shinigami, Zeii Morţii, intră şi ies, în şi din lumea celor vii. Dar ce se ştie despre aceşti Shinigami? În primul rând, în Japonia Moartea ca entitate nu este una singură, ci există mai mulţi Zei ai Morţii numiţi Shinigami (de la „shinu" care înseamnă „a muri" şi „gami" care înseamnă „zeu").
 
În al doilea rând, aceste entităţi au apărut în folclorul japonez relativ târziu, cam odată cu intrarea în contact cu civilizaţia occidentală care vorbea, la rândul ei, despre Grim Reaper. În cele ce urmează va fi prezentată o poveste japoneză, celebră, despre Shinigami.
 
A ...

mai departe...

postat de admin Duminică, 23 Octombrie, 2016 la 12:14 în categoria Misterele LumiiSpiritualitate

innovaeditor/assets/clarvazatori.png
În natură poate exista o forţă psihică care poate desluşi diferite fenomene psihotronice prin intermediul unor persoane cu dotări speciale (biofizice), numite mediumuri, (a afirmat un mare savant pe nume Sir William Crookes, în 1899).

Prin definiţie, un medium reprezintă o persoană care posedă abilităţi metafizice, un mijlocitor între cei vii şi lumea de dincolo. În zilele noastre, mediumul este o persoană, cu calităţi speciale şi care trăieşte nişte experienţe parapsihologice (psihotronice). Mai pot exista şi alte definiţii, dar cea a lui N.Fodor, mi se pare elocventă: „o persoană care serveşte, ca o conexiune, o punte, o trecere între lumea noastră materială, de zi cu zi şi acele nivele ale conştiinţei şi existenţei, care pot fi de natură cu totul diferită de lumea fizică, aşa cum o cunoaştem în prezent".
 
Denumirea de medium provine din latinul „medium" ce reprezintă mijloc sau intermediar, deci o persoană care serveşte drept intermediar între spirite ...

mai departe...

postat de admin Sâmbătă, 22 Octombrie, 2016 la 17:23 în categoria Misterele LumiiSpiritualitate

innovaeditor/assets/Regele Solomon.png
Solomon este un personaj biblic, fiul lui David, considerat drept unul dintre cei mai înţelepţi oameni- Pildele lui Solomon despre viaţă, cuvintele lui despre rostul omului pe pământ ne arată căile spre împlinire şi fericire.

Înţelepciunea - zestrea divină
Solomon a fost rege al Israelului timp de 40 de ani, el este constructorul Templului din Ierusalim, el este cel pe care l-a înzestrat Dumnezeu cu o înţelepciune deosebită pentru a-şi conduce cu pricepere poporul. El a primit ceea ce a cerut de la Dumnezeu, multă înţelepciune, bogăţie şi slavă, în scrierile lui se găsesc multe pilde, învăţături şi îndemnuri care se referă la a trăi viaţa în tihnă şi în fericire, la a avea încredere în Dumnezeu pentru că dacă ceri şi ştii cum să ceri, ţi se va da.
 
Când Solomon s-a întors din munţi, la poalele muntelui îl aştepta mulţimea dornică de a-l auzi grăind. Cu mare încredere, în poveţele lui ...

mai departe...

postat de admin Joi, 20 Octombrie, 2016 la 13:19 în categoria Misterele LumiiSpiritualitate

innovaeditor/assets/Dragostea.png
Care este scopul vieţii?
Ce ai de gând să faci în viitor!


Cândva, era un prinţ într-o ţară îndepărtată. Într-o dimineaţă, acesta îşi ia arcul şi săgeţile, după cum îi era obiceiul, încalecă pe calul său favorit şi porneşte spre pădure. Când ajunge într-o poiană, descalecă, prinde hăţurile de o ramură şi pătrunde în desişuri în căutarea vânatului. După un timp aude un foşnet în spatele său. Când se întoarce să vadă ce e, vede un cerb. Însă chiar înainte să apuce să-şi întindă arcul, cerbul, care se pare că era fermecat, începe să-i vorbească şi-i spune:

"Ce ai de gând să faci, pentru Dumnezeu?"
"Vânez," răspunde prinţul înmărmurit.
"Nu asta am vrut să spun," răspunde cerbul. "Dumnezeu ţi-a oferit darul vieţii. Acum, că ai primit acest dar, ce Dumnezeu ai de gând să faci?"
Cerbul fermecat încearcă să-i explice prinţului că viaţa înseamnă mai mult decât a-ţi pierde timpul cu vânătoarea şi distracţiile de tot ...

mai departe...

postat de admin Miercuri, 19 Octombrie, 2016 la 13:21 în categoria Produse

innovaeditor/assets/Bratara_Magnetica_Terapeutica_Medicinala_BRA004.png
Bratara Magnetica din Titan cu Germaniu, Turmalina, FIR (infrarosu) si Ioni negativi - BRA004

Conditie: Nou
Model: Unisex
Metal: Titan
Culoare: Argintiu
Greutatea: 39g
Lungime: 225mm
Latime: 14mm
 
 
 
 
 

• Cum actioneaza magnetii?
Efectul terapeutic al magnetilor este cunoscut din cele mai vechi timpuri. Cum functioneaza? Prin aducerea cîmpurilor magnetice în apropierea corpului, apar microcurenti benefici în tot corpul.
Acestia actioneaza asupra celulelor, schimbul de oxigen si absorbtia elementelor nutritive din alimente si lichide fiind mult marite. Concentratia de oxigen în sînge sporeste cu 200%, provocînd cresterea vitezei de regenerare a tesuturilor inflamate sau deteriorate si îmbunatatind utilizarea oxigenului de catre tesuturi, facilitînd astfel înviorarea si vindecarea acestora. S-a probat ca pot produce o crestere de 20 de ori a numarului limfocitelor B si T, îmbunatatind astfel sistemul imunitar. De asemenea s-a constatat o eliminare mai buna si mai completa a toxinelor din corp. Cei ce au aplicat metoda au observat ca senzatia dureroasa dispare aproape imediat.
De aceea, prima ...

mai departe...

postat de admin Miercuri, 19 Octombrie, 2016 la 12:41 în categoria General

innovaeditor/assets/Iubirea - Doar Iubirea.png
A fost odată, ca niciodată, o vreme când Lumea părea să nu cunoască nici Fericirea, dar nici Tristeţea, nici Iubirea, dar nici Ura, nici Bogăţia, dar nici Sărăcia...

Nu ştiu dacă, pe atunci, era mai bine sau mai rău pentru că lucrurile stăteau în aşa fel. Şi, totuşi, undeva, în mijlocul oceanului, era o insulă unde toate sentimentele şi stările vieţuiau, departe de Lume: Fericirea, Tristeţea, Vanitatea, Bogăţia, Cunoaşterea şi toate celelalte... inclusiv, Iubirea.
 
Într-o zi, aceşti locuitori ai insulei au fost avertizaţi că tărâmul lor se va scufunda. Aşa că toată lumea a purces la treabă: să îşi repare bărcile şi să se pregătească de plecare. Singura care nu făcea nicio pregătire era Iubirea. Ea nu putea să creadă că insula va dispărea cu totul, aşa, înghiţită de apele oceanului.
 
Iubirea îşi dorea, să rămână, în continuare, acolo. Iubirea a perseverat în speranţele sale, până în ultimul moment. Când insula a fost ...
mai departe...

postat de admin Sâmbătă, 8 Octombrie, 2016 la 15:16 în categoria Misterele LumiiSpiritualitate

innovaeditor/assets/floarea vietii.png


DESCRIERE

Floarea Vieţii este o formă geometrică sacră, compusă din mai multe cercuri de aceeaşi mărime, întrepătrunse, distanţate în mod egal, care formează un tipar asemeni unei flori cu şase petale – hexagon.

Perfecţiunea, proporţia şi armonia din simbolul Floarea Vieţii, a fost şi este cunoscută de filozofi, arhitecţi şi artişti din rândul pictorilor, sculptorilor şi chiar muzicienilor din întreaga lume.

 

Simbolul Floarea Vieţii conţine o măreţie străveche aparte, care a fost consacrată atât de religiile din întreaga lume cât şi de mistici şi alchimisti deopotrivă.

Floarea Vieţii descrie în cel mai simplu mod posibil, felul cum se manifestă spatiul, timpul şi spiritul, care curge prin toate făpturile din acest tărâm şi nu numai.

În acest simbol se regăsesc toate elementele constitutive ale universului, pe care noi le numim "solide platonice".

Floarea Vieţii are o insemnătate foarte mare pentru cei care vor să evolueze din punct de ...


mai departe...

postat de admin Marti, 4 Octombrie, 2016 la 11:21 în categoria Produse

innovaeditor/assets/Pandantiv Cruciulita PND053.png
Pandantiv / Amuletă Cruciuliţă / Cruce / Crucifix din INOX - cod PND053

Conditie: Nou
Metal: Otel Inoxidabil Plin 316L
Culoare: Argintiu, Negru
Greutatea: 6g
Inaltime: 38mm
Latime: 18mm
 
 
 

 
 
Coletul se va trimite cu verificare pentru a nu exista nici un fel de suspiciuni cu privire la calitatea produsului sau aspect.
 

Crucea - Vechi simbol cosmic

Crucea este un vechi simbol cosmic (mult anterior aparitiei crestinismului) care reprezenta soarele si armonia contrariilor. Punctul de intretaiere a bratelor ei simboliza centrul universului. Cele 4 brate indicau cele 4 puncte cardinale. „Cruce" vine de la cuvantul latin crux,-ucis. Termenii stauros (in greaca) si crux(in latina) inseamnau insa numai stalpul vertical (crux simplex) de lemn, pe care multi condamnati la moarte erau rastigniti. „Cuvantul grec pentru cruce, stavros, insemna in sens propriu tot un stalp vertical sau un element al unui gard, de care se putea atarna vreun lucru oarecare, sau care se putea folosi pentru a imprejmui o bucata de pamant. (...) Si la romani termenul crux (din care deriva ...

mai departe...

postat de admin Duminică, 25 Septembrie, 2016 la 19:19 în categoria Misterele LumiiMetafizică

innovaeditor/assets/Phoena Sylvestris.png
Întotdeauna şi fără vreo excepţie, lumea în care trăim a reuşit să ne uimească peste măsură, atunci când, aflând de existenţa unor fenomene deloc explicabile, cel puţin în primă instanţă, a avut tendinţa poate firească, de a fi înspăimântată.

Iar un astfel de caz este acela al unui copac din India, care în urmă cu peste 50 de ani avea să devină celebru în toată lumea, pentru că...

Faridpur, India locul unde un copac făcea minuni
Miracolul manifestat de această făptură vegetală nu putea fi explicat de nimeni! întâmplarea a avut loc la Faridpur, în India şi atrăgea mii de pelerini. Despre ce este vorba? Ei bine, în acest oraş, cu adânci rădăcini culturale şi religioase, ori de câte ori, la rugăciunea de seară se trăgeau clopotele templului, un copac, cunoscut după numele său ştiinţific ca Phoena Sylvestris, îşi apleca crengile până la pământ, într-o evidentă atitudine de prosternare şi închinare, asemenea unei ...

mai departe...[1] 2 3 4 5 6 7 ... 11 [pagina următoare]1-9 din 93