Pandantive-Scalare-Cuantice-Generatoare-de-Ioni-Negativi-si-Protectoare-Impotriva-Radiatiilor-Electromagnetice

Pandantiv Scalar Cuantic

Imaginaţi-vă un dispozitiv, care purtat lipit de piele, poate transforma instant nivelul bioenergetic al organismului facilitând o creştere a activitaţii moleculare a apei în organe şi ţesuturi rezultând o mai bună circulaţie a sângelui şi o metabolizare si oxigenare ridicate.

Cu cât beneficiem de mai multă energie scalară (orgonică, chi, de punct zero, câmp de torsiune) cu atât organismul uman işi poate regenera structura celulară conform unui ADN sănătos şi se poate vindeca mai repede şi într-o proporţie mult mai mare. Pandantivul Scalar este un produs natural obţinut din cenuşă vulcanică care conţine peste 70 de minerale naturale dintre care enumerăm Turmalina şi Monazitul. Aceste două minerale se află din abundenţă în cenuşa vulcanică din care este făcut acest pandantiv, ea fiind scoasă la suprafaţă din inima pamântului în momentul erupţiei vulcanice.

Se cunoaşte faptul că Monazitul are în componenţa sa urme de Thoriu. Datorită prezenţei Thoriului, pandantivul devine uşor radioactiv (Thoriul nu este fuzionabil cum este Uraniul), generând cantitaţi semnificative de Ioni Negativi. Ionii Negativi ajută la ridicarea nivelului electrolitic celular rezultând o mai bună oxigenare şi metabolizare la nivel celular care va fi simţită printr-o creştere a energiei corporale şi a bunei dispoziţii. În momentul când metabolizarea se accelerează, creşte automat procesul de eliminare a toxinelor din interiorul celulelor şi ţesuturilor adipoase.

Ionii Negativi generaţi de Pandantivul Scalar activează şi accelerează în proporţie de 100% toate funcţiile organismului care iniţial au fost încetinite de prezenţa toxinelor în organism, regenerând şi vitalizând corpul uman, alungă stările depresive şi oboseala, creşte imunitatea, îmbunătăţeşte circulaţia sangvină, creşte puterea de concentrare, îmbunătăţeşte vederea şi auzul, creşte libidoul.

Energia benefică produsă de dispozitivele din rocă şi cenuşă vulcanică a fost utilizată în ţările asiatice de mii de ani de toate cultele străvechi şi este folosită cu acelaşi randament şi în ziua de azi. Tot datorită Ionilor Negativi generaţi de acest mineral Monazit cu conţinut de Thoriu, Pandantivul Scalar Cuantic are si efect de respingere a Radiaţiilor Electromagnetice generate de orice fel de dispozitiv electric şi nu numai. Au fost efectuate teste în care alături de un telefon mobil a fost ataşat un Pandantiv Scalar observându-se anularea Radiaţiilor Electromagnetice (EMF) generate de mobil.

1.       Cum mă va ajuta pe mine Pandantivul Scalar Cuantic (Quantum Scalar Pendant)?

Te vei simţi mult mai energic, cu o putere de concentrare mărită, mai vitalizat. Durerile de orice fel se vor estompa mult mai rapid. Vei fi mai rezistent la stress. Pandantivul trebuie purtat lipit de piele, la gât,  între inimă şi gât în zona timusului.
 
 

2.      Ar trebui să port Pandantivul Scalar Cuantic (Quantum Scalar Pendant) tot timpul?

Da, exceptând momentul îmbăierii, când este recomandată evitarea contactului cu apa deoarece concentraţia Ionilor Negativi se amplifică în momentul schimbului de electroni dintre pandantiv şi apă iar rezultatul poate avea efecte negative asupra anumitor persoane (ameţeli sau stări de agitaţie în unele cazuri).  Se va simţi oricum diferenţa. Cât despre purtatul Pandantivului Scalar în timpul somnului, unele persoane găsesc dificilă purtarea pandantivului, efectul acestuia fiind identic cu consumul de cofeină.
 
 

3.      Cât durează până la apariţia efectelor pozitive?

Sunt persoane care simt efectele pozitive aproape instantaneu, dar sunt şi persoane care au început să beneficieze de efectele pozitive ale Pandantivului Scalar Cuantic după cca 21 de zile. Dacă totuşi nu au fost simţite efectele benefice după mai bine de o lună, este recomandat să nu mai fie purtat o săptămâna pentru monitorizarea diferenţelor dintre luna când a fost purtat pandantivul şi săptămâna când a fost dat jos. Numai atunci se vor putea observa cel mai bine diferenţele.
 
 

4.      Este energia Pandantivului Scalar Cuantic (Quantum Scalar Pendant) epuizabilă?

Nu, această energie cuantică este permanentă şi nu necesită nici un fel de reenergizare sau mentenanţă.
 
 

5.       Are Pandantivul Scalar Cuantic (Quantum Scalar Pendant) şi efecte negative?

Câţiva purtători au experimentat un discomfort in primele zile ale purtării pandantivului, acestea fiind simptomele în care organismul încearcă să se adapteze schimbării bruşte ale nivelului energetic mărit. Dacă aceste efecte durează mai mult, este recomandată purtarea Pandantivului Scalar câteva ore pe zi iniţial şi gradual mărit timpul de purtare  pentru ai da timp organismului să se acomodeze cu energia primită de la Pandantivul Scalar Cuantic.
 
 

6.      Ce pot face dacă după purtarea Pandantivului Scalar Cuantic (Quantum Scalar Pendant) nu am observat nici o ameliorare a durerii?

Dacă Pandantivul Scalar Cuantic nu a avut nici un efect asupra unei zone dureroase, atâta timp cât acesta a fost purtat la gât, trebuie aplicat acesta pe zona dureroasă şi frecat uşor iar durerea se va ameliora gradual.
 
 

7.       Cum energizez apa potabilă şi nu numai?

Apa în general poate fi energizată aplicând Pandantivul Scalar Cuantic pe vasul de apă sau dedesubt, pentru cel puţin 3 ore. Cel mai bine se poate observa efectele benefice de restructurare a apei cu ajutorul Pandantivului Scalar Cuantic, prin introducerea vasului de apă în congelator şi plasarea pandantivului sub vasul de apă. După ce apa se congelează vor aparea formaţiuni sferice sau torsionate în interiorul acesteia. Acest experiment îl puteti face şi voi acasă!

8.       Care sunt beneficiile consumului de apă restructurată cu ajutorul Pandantivului Scalar Cuantic (Quantum Scalar Pendant)?

Are acelaşi efect ca şi purtatul acestuia la gât iar efectele vor dura intre 4 şi 24 de ore care depind de la individ la individ şi nivelul energetic al fiecaruia. Apa va fi mai pură şi se va simţi la gust mult mai "fresh" precum apa de izvor. PH-ul apei va creşte peste 7 iar cantitatea de substanţe solubile în apă se va reduce semnificativ dacă Pandantivul Scalar Cuantic a fost aplicat asupra apei suficient de mult.
 
 

9.      Unde sunt dovezile beneficiilor aduse de Pandantivul Scalar Cuantic (Quantum Scalar Pendant)?

Dacă eşti în căutarea energiei scalare sau energia chi cum o mai numesc chinezii, ei bine aceasta se află peste tot în jurul nostru. Organismul uman, pe perioada copilăriei până pe la varsta de 25 de ani este capabil să capteze şi să utilizeze cu un randament maxim această energie în scopul regenerării, reenergizării, revitalizarii şi a eliminării toxinelor din mâncăruri. Problema este că odată cu înaintarea în varstă toxinele acumulate vor împiedica din ce în ce mai mult funcţionarea corespunzătoare a organismului iar metabolismul va încetini.
 
Odată cu încetinirea metabolismului datorită ruperii treptate de energia scalară, chi intervine îmbătrânirea. Cu cât înaintăm în vârstă, cu atât organismului îi va fi din ce în ce mai greu să balanseze schimbul energetic dintre microcosmos şi macrocosmos. Aici intervine Pandantivul Scalar Cuantic care ajută organismul să echilibreze acest schimb energetic, prin captarea, focalizarea Energiei Scalare şi eliberarea Ionilor Negativi necesari organismului cât mai aproape de corp.
 
 

10.    Cum poate Pandantivul Scalar Cuantic (Quantum Scalar Pendant) ajuta la hidratarea organismului?

Conglomerate Moleculare ale lichidelor – Pandantivul Scalar Cuantic poate dispersa conglomeratele moleculare ale oricăror lichide dacă se foloseşte metoda aplicării Pandantivlui Scalar Cuantic lipit de vasul lichidului respectiv o perioadă relativă de timp (în funcţie şi de natura lichidului) dar minim 3 ore. Organismul poate absorbi lichidele dispersate molecular mult mai rapid, producându-se astfel o hidratare mai bună intr-un timp foarte scurt.
 
Acelaşi proces de dispersie se produce şi la nivelul sângelui, care odată cu acumularea de zaharuri şi toxine, hematiile sângelui se lipesc una de cealaltă pentru a absorbi cât mai puţin din toxinele şi zaharurile existente în sânge, formând astfel conglomerate sangvine (cheaguri). Odată ce procesul molecular de dispersie a moleculelor s-a efectuat, hematiile pot capta şi transporta mai mult oxigen către organism, graţie separării acestora.
 
Datorită hidratării rapide corpul uman nu mai alocă necesarul energetic pentru dislocarea moleculelor lichide şi va aloca acea energie către o altă functie organică, realizându-se astfel o mai bună gestionare energetică şi o mai mică risipă. Odată cu hidratarea rapidă se produce şi metabolizarea mai rapidă, aceasta fiind o acţiune în lanţ iar odată cu metabolizarea mai rapidă se va produce şi o eliminare a toxinelor mai eficientă şi rapidă. Toate acestea fiind rezultatul purtării Pandantivului Scalar Cuantic!
 

11.    Ce reprezintă simbolurile şi desenul de pe Pandantivul Scalar Cuantic (Quantum Scalar Pendant)?

O scurtă prezentare despre Floarea Vieții și Geometria Sacră în clipul de mai jos:

Pandantiv_Scalar_Cuantic_Generator_de_Ioni_Negativi_si_Protector_Impotriva_Radiatiilor_Electromagnetice_ORG213-03

הוה - Iehova

הוה - Iehova

O scurtă prezentare despre Tiparul Creației și Creator, în clipul de mai jos:

הוה - Iehova (în ebraică יהוה și transliterat de obicei prin Iahwe sau Iehova) (Tetragrammaton τετραγράμματον în greacă, tradus un cuvânt cu patru litere)

este numele propriu al lui Dumnezeu în Biblia ebraică, care înseamnă „El face să devină“.
El reprezintă Creatorul, Judecătorul și Sursa mântuirii întregii lumi. Numele este compus din trei consoane, yōd (י), hē (ה) și vāv (waw) (ו) (un w semivocalic; vezi mater lectionis, אֵם קְרִיאָה), consoana hē (ה) fiind repetată la sfârșit.
Din cauza faptului că în scrierea ebraică veche nu se scriau vocalele și deoarece evreii considerau numele יהוה tabu (este interzis să fie rostit de către profani), înlocuindu-l cu Tetragrammaton, Elohim sau cu Adonai (Domn), nu se poate cunoaște cu exactitate pronunția inițială, unii considerând că aceasta a fost pierdută. Variante de pronunție și transcriere pot fi: Iahve, Iahveh, Iahweh,Yahwe, Yahweh, Yahoweh, Iehova.

ישוע - Isus din Nazaret, Iisus Hristos sau Christos

(în aramaică ישוע, Ieșu, în ebraică יֵשׁוּעַ‎, Ieșua arhaic Iehoșua, grecizat Ἰησοῦς,Iesous, latinizat Iesus; conform Bibliei la Betleemul Iudeei,ca fapt istoric probabil la Nazaret— d. ca. 30 e.n., Ierusalim) este fondatorul și figura centrală a creștinismului, și unul din cele mai importante simboluri ale culturii occidentale, majoritatea bisericilor creștine considerându-l Fiul lui Dumnezeu sau Mesia cel vestit de Vechiul Testament iudaic și este al doilea personaj al Trinității creștine.
 
Isus a fost un predicator iudeu din Galileea, Iudeea, ce a trăit în timpul ocupației romane a Israelului, a fost botezat de către Ioan Botezătorul, și a fost crucificat la Ierusalim în jurul anului 30, sub guvernarea lui Ponțiu Pilat.
Conform tradiției creștine, căreia i se datorează în mare măsură ceea ce se cunoaște despre Isus, principalele texte sursă care discută despre Isus sunt cele patru evanghelii canonice (Matei, Marcu, Luca și Ioan) la care se adaugă celelalte cărți ale Noului Testament.
 
Trăsăturile fundamentale ale imaginii sale în creștinism se datorează anumitor evenimente majore ale existenței sale relatate în Biblie: Naşterea, Minunile săvârșite, Crucificarea și Învierea, precum și învățăturii și retoricii discursului său.
Iisus_Cristos_Yeshua

Cu numele Isa ibn Maryam (Isus fiul Mariei), Isus este considerat de Islam unul dintre principalii profeți ai lui Allah. De asemenea Coranul menționează și o a doua venire a lui Isus, în strânsă legătură cu sfârșitul lumii sau judecata ei și anume Isus se va reîntoarce drept ajutor al lui Mahdi.

Cei 4 Serafimi, Mihail, Rafael, Gabriel şi Uriel sunt îngerii cu șase aripi care se găsesc cel mai aproape de Dumnezeu (Isaia 6, 2) și care, datorită apropierii lor de Domnul, seamănă cu focul (Evrei 12, 29; Daniel 7, 9; Ieșirea 24, 17; Psalmi 103, 4). Ca urmare, ei au fost numiți serafim, care în ebraică înseamnă în flăcări. Ei sunt înflăcărați de dragostea pentru Domnul și îi călăuzesc pe ceilalți către această dragoste.

Arhanghelul_Mihail

מִיכָאֵל - Arhanghelul Mihail (ebraică מִיכָאֵל; latină Michael sau Míchaël)

este un arhanghel în învățăturile creștine, evreiești și islamice. Romano-catolicii, ortodocșii, anglicanii și luteranii fac referire la el spunând „Sfântul Arhanghel Mihail”sau „Sfântul Mihail”.
În ebraică, Mihail înseamnă „Cine este ca Dumnezeu?” (mi-care, ke-ca, El-divinitate), care este interpretată în mod tradițional ca o întrebare retorică: „Cine este ca Dumnezeu?” (la care se așteaptă un răspuns negativ), pentru a sugera faptul că nimeni nu este ca Dumnezeu. În acest fel, Mihail este reinterpretat ca un simbol de umilință în fața lui Dumnezeu.
În Noul Testament, Mihail conduce armatele lui Dumnezeu împotriva forțelor lui Satana în Cartea Apocalipsei, unde în timpul războiului din cer îl învinge pe Satana. În Epistola lui Iuda se face referire la Mihail în mod special ca „arhanghel”.

Sanctuare creștine pentru Mihail au apărut în secolul al patrulea, când a fost văzut pentru prima oara ca un înger vindecător, iar apoi de-a lungul timpului ca un protector și lider al armatei lui Dumnezeu, împotriva forțelor răului. În timp, învățăturile lui Mihail au început să varieze între confesiunile creștine. În bisericile creștine de tradiție orientală este sărbătorit pe 8 noiembrie.

רָפָאֵל - Arhanghelul Rafael (în ebraică רָפָאֵל, RafaʾEl, "Dumnezeu este Cel care vindecă"

"Dumnezeu vindecă", "Dumnezeule Te rugăm, vindecă", arabă : إسرافيل, Isrāfīl) este un Arhanghel al iudaismului , creștinismului și islamului, care, în tradiția iudeo-creștină realizează toate tipurile de vindecări. Arhanghelul Rafael este unul din conducătorii îngerilor, este amintit de Cartea lui Tobit, fiind cel care l-a călăuzit și ocrotit pe Tobie, fiul lui Tobit. Rafael mai apare în Cartea lui Enoh, în creștinism și în islam. El ne poate ajuta să obţinem darul vindecării; ne arată care sunt căile de a ne vindeca pe noi înşine; ne ajută să ne vindecăm cu ajutorul naturii şi al energiei universale. 
Arhanghelul Rafael este responsabil de vindecarea Pământului şi a locuitorilor săi. Se spune că el este cel care l-a vindecat pe Abraham după ce acesta a fost circumcis şi că i-a dat lui Moise o carte care descria toate ierburile cu puteri vindecătoare care cresc pe pământ. În Cartea lui Tobias, din Vechiul Testament, se povesteşte că Rafael l-a vindecat pe tatăl lui Tobias, care era orb, folosind o unsoare făcută din măruntaiele unui peşte.
Arhanghelul Rafael
Arhanghelul_Gabriel

גבריאל - Arhanghelul Gabriel: Numele „Gabriel” (Gavril sau Gavriil)

 
semnifică în limba ebraică Dumnezeu este puterea mea (latină: Sanctus Gabriel; italiană: San Gabriello; arabă: Djibril).
Numele său este menționat de patru ori în Biblie, niciodată însă ca „arhanghel”: de două ori în Daniel (8.16 și 9.21) și de două ori în Luca (1.19 și 1.26). După evanghelistul Luca, Gabriel ar fi anunțat atât nașterea lui Ioan Botezătorul, cât și a lui Iisus. De fiecare dată apare ca un mesager care aduce vești importante. Mai întâi, el l-a anunțat pe Daniel despre întoarcerea evreilor din captivitatea babiloneană, după care i-a revelat (printr-o viziune spirituală) viitorul națiunilor. În tradiția ebraică Gabriel a fost și îngerul pedepsei divine care s-a abătut asupra așezărilor Sodoma și Gomora.
Tot el i-a spus lui Zaharia (la o vârstă înaintată) că soția sa (Elisabeta) îi va naște un copil (Ioan Botezătorul), și în cele din urmă i-a spus Mariei că ea este cea aleasă dintre femei. Arhanghelul Gabriel (Gavril-Gavriil) este, alături de Arhanghelul Mihail, unul dintre cei mai importanți îngeri în cadrul tradiției iudeo-creștine și a celei islamice .

Este cel de-al doilea în rang printre Arhangheli. Profetul Mahomed afirmă că Gabriel (Djibril), cel cu 140 de perechi de aripi, i-ar fi dictat Coranul, vers cu vers. În tradiția islamică, Gabriel este considerat a fi spiritul divin al adevărului.

אוּרִיאֵל - Arhanghelul Uriel (אוּרִיאֵל - El/Dumnezeu este lumina mea)

Auriel/Oriel (Dumnezeu este lumina mea) (ebraică standard Uriʾel, ebraică tiberiană ʾÛrîʾēl) este unul dintre arhanghelii din tradiția rabinică și, de asemenea, din anumite tradiții creștine. Numele lui poate avea analogii cu Urie. În lucrările apocrife, cabalistice și oculte, Uriel a fost echivalat sau confundat cu Nuriel, Uryan, Jeremiel, Vretil, Sariel, Suriel, Puruel, Phanuel, Jehoel, Jacob, Ezrail/Azrael and Israfil/Raphael.
Planul Îngeresc: Arhanghel al Primului Cor
Misiunea cerească: Să aducă oamenilor lumina cunoaşterii lui Dumnezeu.
Misiunea pământească: Ne ajută să ne deschidem către lumina cunoaşterii, să conştientizăm lumina divină din noi şi să ne centrăm în Sine.
Arhanghelul Uriel, a cărui nume semnifică: "Lumina mea este Dumnezeu", aduce omenirii cunoaşterea iluminatorie despre divinitate. El este cel mai strălucitor dintre îngeri şi, adeseori, reprezentat conducând un car de foc tras de cai albi. Mai este cunoscut şi sub numele de flacără a lui Dumnezeu sau îngerul profeţilor. El este, de asemenea, îngerul care veghează asupra furtunilor şi a spaimelor. Ca înger al căinţei el ne ajută să înţelegem legile karmice care spun că noi întotdeauna merităm exact ceea ce am făcut.
Arhanghelul_Uriel
Shekinah (Gloria Lui Dumnezeu)

שכינה‎ - Shekinah este cel de-al doilea termen important ce descrie slava lui Dumnezeu. 

Acesta este folosit în literatura rabinică pentru a indica prezenţa lui Dumnezeu, însă nu este folosit sub forma aceasta în textul Vechiului Testament. L-am menţionat pentru că este des folosit de creştinii evanghelici. Rădăcina “skn” apare nu doar ca şi verb, ci şi ca substantiv. Însemnătatea verbului este de “ a locui, a rămâne, a se stabili”, iar substantivul se traduce prin “locuinţă, reşedinţă”, folosindu-se aceeaşi rădăcină pentru “cortul întâlnirii”.
În ce priveşte echivalentul grecesc, există o asemănare izbitoare între evreiescul „shakan”şi grecescul εσκενοσεν. La o privire atentă se identifică rădăcina comună: „skn”. Desigur, acesta este doar un aspect lingvistic ce nu poate avea dovezi clare.

Adaugă un comentariu

14 păreri despre “Pandantiv Scalar Cuantic Protector Împotriva Radiaţiilor Electromagnetice

 1. jack spune:

  I do know!? Mentioned ᒪarry. ?I guess һe likes angels as a reѕult of he hɑs them around all of the time.

  Poѕsibly he and the angels play family games like ԝee do sometimes.
  Poѕsibly they play Monopoly.? This made Mommy chucle really hard.

 2. Mister88 spune:

  Nu stiu ce sa zic dar cred ca un pandantiv dasta m-ar ajuta mult mai mult decat tigarile si bautura pe care le cumpar aproape zilnic. Daca face ce zice ca face mi-ar prinde tare bine.

 3. maria dobrescu spune:

  eu am luat saptamana trecuta la toti din familie si sunt foarte multumita. nu stiu daca neaparat pandantivele sunt motivul dar ne simtim mult mai bine de cand le purtam. va tin la curent cu detalii pe viitor.

 4. Gelu Iordache spune:

  Eu port unul de 2 ani de zile si nu pot sa zic ca mi-a facut mare lucru dar am observat un lucru foarte interesant. Inainte de a incepe sa port pandantivul asta nu puteam sa lucrez in fata calculatorului mai mult de 3/4 ore fara sa inceapa sa ma doara capul (simteam asa ca o presiune in creier). Lucrul asta nu s-a mai intamplat de cand il port. In rest mare lucru nu simt dar poate sunt eu mai nesimtit cu chestiile astea. Pana una alta eu sunt multumit ca am scapat de durerile de cap de la birou.

 5. Visan Ion spune:

  Mi-a ajuns pandantivul ieri si sunt foarte multumit de el. Aseara am dormit ca un prunc. Nici nu mai imi aduc aminte de cand nu am mai dormit asa de bine. Va multumesc din suflet! O singura intrebare am cat timp trebuie sa tin paharul cu apa ca sa se energizeze? Multumesc!

  1. Paharul se va tine pe pandantiv, nu mai putin de 3 ore.

 6. Marcel spune:

  Eu sunt antrenor de fitness si pot sa spun ca un singur pandantiv ca acesta nu suplineste lipsa miscarii sau mentinerea unei diete echilibrate. Am achizitionat si eu de curand un pandantiv si am fost placut impresionat dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma culc pe o ureche si pot manca ce poftesc si cat poftesc doar pentru ca am un pandantiv care chipurile face tot pentru mine. Multumesc domnului cu care am discutat la telefon si m-a informat cu privire la felul cum va actiona pandantivul si multumesc si pentru bonusul primit!

  1. Cu multa placere Marcel!

 7. Maria Constantin spune:

  In sfarsit mi-a ajuns si mie astazi. Arata super si deja ii simt vibratia pozitiva si efectul minunat care il are asupra mea. Eu sunt prancticanta reiki si pot spune cu mana pe inima ca acest pandantiv emana lumina. Are o energie atat de frumoasa incat nu cred ca am sa il mai dau jos de la gat.

 8. Elena spune:

  As vrea sa comand si eu unul dar nu stiu pe care sa-l aleg. Resimt o lipsa totala de energie, o letargie profunda care-mi afecteaza viata din toate punctele de vedere. Astept raspunsul dvs, multumesc frumos!

  1. Va recomand exact pandantivul care va place mai mult. Lasati-va purtata de instinct…

 9. Spain Golden spune:

  Hi I am so thrilled I found your web site, I really found you by accident, while I
  was researching on Google for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say kudos for a marvelous post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design). I don’t have time to read through it all at the moment but I have saved it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to
  read much more. Please do keep up the fantastic job.

 10. Marbella spune:

  Hi, just wanted to say, I liked this article. It was helpful.
  Keep on posting!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *