Tel: 0766 245 554
Email: office@energiaconstiintei.roBagheta_Nano_Wand_Detoxifiere_Energizare_ORG215

Bagheta Nano Wand Pentru Echilibrare Energetică


Group: alte
Stoc: în limita stocului
Cod Produs: ORG215


Pret: 149.90 Lei Comandă

Dispozitive Scalare Orgonice
ORG212
ORG213
ORG219
ORG217
ORG216
ORG212
ORG213
ORG219
ORG217
ORG216


Coletul se va trimite cu verificare pentru a nu exista nici un fel de suspiciuni cu privire la calitatea produsului sau aspect.

EFECTUL NOCIV AL RADIAŢIILOR ELECTROMAGNETICE EMF!
Câmpul energetic uman şi interacţiunea cu interferenţele energetice externe naturale sau artificiale diferă de la persoană la persoană. Aceste energii sunt definitorii pentru existenţa fiecărui individ.
Când expunerea la energiile artificiale este una de lungă durată, ceea ce se intâmplă oricum în mediul nostru electronic ‘evoluat’ (microunde, telefoanele mobile, calculatoarele, electrocasnice),  organismul absoarbe si stochează aceste energii haotice şi nerezonante producând ulterior dezechilibre energetice, ceea ce duce la slăbirea sistemului imunitar şi inevitabil la apariţia diverselor boli mai mult sau mai putin recuperabile şi aici amintesc chiar şi posibilitatea apariţiei cancerului.

DE CE AI NEVOIE DE BAGHETA NANO WAND?!
Când nivelul energetic al organismului este in dezechilibru capacitatea noastră de a mai face faţă cerinţelor existenţiale cotidiene scade şi acest lucru poate fi observat la majoritatea populaţiei care se plânge de faptul că nu mai reuşesc să se incadreze într-un interval de timp alocat unei activităţi care odinioară, astfel de situaţii nu reprezentau o problemă a crizei de timp.

Bagheta Nano Wand arată ca un instrument de scris obişnuit, dar nu este. Acest dispozitiv futuristic de balansare energetică şi în concluzie de vindecare corporală conţine o combinaţie specială de minerale, magneţi şi cristale de quarţ granulate, care sunt fuzionate termic la temperaturi foarte mari, structurate împreună la nivel molecular, pentru a putea rezona cu câmpul scalar de torsiune sau energia punctului zero şi care sunt capsulate intr-o carcasă tip stilou din Oţel Inoxidabil (INOX) 316L de cea mai bună calitate.

Mineralele speciale alături de cristalele de cuarţ si magneţi reuşesc împreună să echilibreze nivelul energergetic deficitar prin eliberare de ioni negativi şi să revitalizeze organismul la nivel celular . Balansarea energiei chi corporale are ca efect echilibrarea funcţiilor organismului, drept urmare se produce o imunizare si vitalizare eficientă.

Nivelul crescut al energiei corporale vă permite să vă desfăşuraţi activităţile cotidiene într-un mod normal fără a mai avea senzaţia timpului care se scurge rapid sau a lipsei tonusului energetic.

Energiile câmpului scalar de torsiune au fost folosite de culturile orientale de mii de ani şi sunt incă folosite cu o intensitate mult mai mare datorită degradării nivelului energetic planetar.

Abia acum populaţia occidentală şi cea europeană încep să vadă efectele pozitive ale acestor metode tradiţionale de balansare energetică care are ca scop tratarea cauzei şi nu tratarea efectului aşa cum o face medicina alopată din considerente strict materiale.


Aşa cum fructele şi legumele încep să se deterioreze după o perioadă relativă de timp, la fel se întâmplă şi cu celulele corpului nostru care încep să fie produse de organism nu la fel de echilibrate energetic cum obişnuiau să fie produse până la vârsta de 25 de ani.

Odată cu înaintarea în vârstă celulele sunt din ce în ce mai deteriorate la care mai contribuie şi dezechilibrul energetic extern ceea ce duce inevitabil la apariţia diferitelor boli.

Celulele pot fi revitalizate energetic prin purtarea în permanenţă a Baghetei Nano Wand. Bagheta Nano Wand poate face ca orice durere locală să fie eliminată prin rotirea ei in sensul acelor de ceasornic deasupra zonei respective timp de câteva minute după care purtarea acesteia în permanenţă până la eliminarea completă a durerii.

Bagheta Nano Wand poate fi ţinută şi noaptea sub pernă pentru un somn cât mai liniştit şi odihnitor.
Cu ajutorul Baghetei Nano Wand se poate realiza şi structurarea apei prin rotirea acesteia în vasul care conţine apa ce urmează a fi structurată, în sensul acelor de ceasornic timp de câteva minute după care se lasă bagheta in apă până în momentul când se doreşte folosirea apei.


BENEFICIILE BAGHETEI NANO WAND:
• Echilibreaza campul energetic uman (aura umana);
• Ajută la neutralizarea stresului;
• Protejează împotriva radiaţiilor electromagnetice EMF;
• Îmbunătăţeşte circulaţia şi revitalizează organismul;
• Menţine echilibrul energetic al organismului dacă este purtată în permanenţă.


Bagheta_Nano_Wand_Detoxifiere_Energizare_Echilibrare_Energetica_ORG215-01


Bagheta_Nano_Wand_Detoxifiere_Energizare_Echilibrare_Energetica_ORG215-02


Bagheta_Nano_Wand_Detoxifiere_Energizare_Echilibrare_Energetica_ORG215-03


Bagheta_Nano_Wand_Detoxifiere_Energizare_Echilibrare_Energetica_ORG215-04


Bagheta_Nano_Wand_Detoxifiere_Energizare_Echilibrare_Energetica_ORG215-05